Bizar duel voor AS Monaco-spits: vier doelpunten en rode kaart

AS Monaco heeft in het bekertoernooi van Frankrijk een bijzondere overwinning geboekt op Saint-Jean Beaulieu. De topclub uit de Ligue 1 won met 10-2 van de amateurclub en met name voor Lacina Traoré was het een bijzondere avond.

/

De ruststand was 5-0 in het voordeel van AS Monaco en voor Traoré was het een machtig eerste bedrijf, want de aanvaller maakte liefst vier doelpunten. Het andere doelpunt in de eerste helft werd gemaakt door Andrea Raggi.

Direct na rust kreeg Traoré een rode kaart voor een opstootje met Yann Mariotti, die eveneens mocht vertrekken. Fabinho, Helder Costa, Fares Bahlouli en Mario Pasalic maakten vervolgens de andere vijf doelpunten voor AS Monaco. Arthur Leblanc en Faycal Sahour deden wat tegen.