Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marseille en Monaco delen de punten op absolute rampavond Rekik

Olympique Marseille en AS Monaco hebben de punten zondagavond gedeeld. Beide ploegen scoorden drie keer (3-3) en schieten daar met het oog op de ranglijst niet heel veel mee op. L’OM staat nu na vijftien speelronden met negentien punten op de elfde plaats, terwijl het Monaco van Leonardo Jardim met 24 punten de zevende positie inneemt.

/

Karim Rekik heeft zijn basisplaats terug, maar speelde werkelijk belabberd en was hoofdschuldig aan de 1-2. De verdediger werd kinderlijk eenvoudig uitgekapt door Almamy Touré en de back schoof vervolgens raak. De thuisploeg was door een treffer van Romain Alessandrini nog wel op voorsprong gekomen, maar na achttien minuten maakte Touré na een vrije trap van Fábio Coentrao gelijk. Marseille schreeuwde hierna tevergeefs om een strafschop en Michy Batshuayi trof de buitenkant van de paal.

Daarna, in minuut 39, viel de 1-2 en dat was direct de ruststand in het Stade Velodrome. In de tweede helft pikte Batshuayi bij een hoekschop alsnog zijn doelpunt mee: 2-2. Monaco voerde hierna de druk op, creëerde enkele goede kansen en kwam via een kopbal van Coentão uiteindelijk tot scoren. Rekik werd hierna vervangen door Lucas Silva en vanaf de zijkant zag de Nederlander hoe Georges-Kevin N’Koudou er acht minuten voor tijd 3-3 van maakte.

Zou jij Karim Rekik in de basis zetten bij Olympique Marseille?