Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans schaamde zich voor PEC: 'Ajax kreeg kans op kans, ze lieten ons in leven'

Ron Jans had zich geschaamd voor het PEC Zwolle dat hij in de eerste helft te zien kreeg tegen Ajax. De Blauwvingers leverden de bal steeds in bij de tegenstander, die kans na kans kreeg. Ajax scoorde voor rust echter maar een keer en in de kleedkamer schoot Jans uit zijn slof.

/

De coach maakte duidelijk dat het na rust toch echt een stuk beter moest. “In de tweede helft hebben ze in ieder geval geknokt. Dus wat mij betreft kunnen ze naar buiten”, zei Jans tegen het ANP. “Wat begonnen wij slecht. Ajax kreeg kans op kans. Ze hebben ons in leven gelaten. Ik was erg blij met de achterstand van 1-0 bij rust.”

Na de thee ging het dus wat beter met PEC: “Je weet dat een wedstrijd nooit twee dezelfde helften heeft. We hebben nog geprobeerd om er iets van te maken, maar Ajax heeft dik en dik verdiend gewonnen”, concludeerde Jans. Aanvoerder Bram van Polen was het daar mee eens: “Na rust was het een stuk beter, maar Ajax was een klasse beter. We hadden geluk dat we niet met 4-0 achter stonden in de rust”, zei hij voor de camera van FOX Sports.