Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst zag dramatische helft: ‘Dat was Feyenoord-onwaardig’

Feyenoord kwam zondag met de schrik vrij bij hekkensluiter De Graafschap (1-2). De Doetinchemmers gingen vol voor iedere bal, terwijl ded titelkandidaat uit Rotterdam een uiterst zwakke eerste helft op de mat legde. Feyenoord mocht van geluk spreken dat het voor rust slechts 1-0 stond, om de score na de onderbreking om te draaien. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft het over ‘een Feyenoord-onwaardige eerste helft’.

/

“Voor rust hebben we eigenlijk alles gedaan wat we niet moesten doen. Het tempo lag te laag, de posities waren niet goed bezet en we gingen de duels veel te slap aan. Ook vond ik dat we teveel met andere dingen bezig waren. Het enige positieve was dat het na 45 minuten slechts 1-0 was en dat we nog de tijd hadden om de wedstrijd om te buigen”, aldus Van Bronckhorst via de officiële kanalen van de club.

Wat Feyenoord na rust liet zien, was volgens Van Bronckhorst wel goed. “In de tweede helft heb ik een Feyenoord gezien dat er alles aan deed om te winnen. We begonnen scherp en creëerden direct twee goede kansen. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd omgebogen, al ging het heel moeizaam vandaag.”