Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Manchester City is gewoon de beste ploeg uit de Premier League'

Newcastle United kwam uit bij Manchester City op een voorsprong en maakte het de ploeg van Manuel Pellegrini in de eerste helft erg lastig, maar na rust ging het helemaal mis voor the Magpies. Sergio Agüero scoorde in ruim twintig minuten tijd liefst vijf keer (een voor rust, vier na rust) en ook Kevin De Bruyne was nog trefzeker. Newcastle leed zo een keiharde nederlaag: 6-1.

/

Steve McClaren wilde zijn ploeg niets verwijten. “Het was de Agüero-storm”, zei de coach van Newcastle voor de camera van Sky Sports. “In de eerste helft hadden we dit nooit zien aankomen. We kwamen hierheen om te winnen, waren aanvallend ingesteld, kregen kansen en maakten de eerste goal. We kregen vervolgens vervolgens ook kansen op de 0-2, maar de gelijkmaker van Agüero maakte City wakker.”

“Vervolgens kwamen we terecht in een wervelwind en in een kwartiertje hebben we de wedstrijd verloren”, treurde McClaren, die nog altijd wacht op zijn eerste overwinning. “Manchester City is gewoon de beste ploeg uit de Premier League. Ze hebben er voorin vier rondlopen die bij iedere kans kunnen scoren. Iedere week kan City zes of zeven doelpunten maken. Wij hebben fouten gemaakt en die zijn afgestraft door spelers van wereldklasse.”

Denk je dat Manchester City kampioen van Engeland wordt?

1
2

Het was toch wel tragisch om te zien hoe gemakkelijk City er overheen liep in 10-15 minuten. De spelers van Newcastle liepen er maar wat verloren bij, totaal geen strijd meer. Lijkt me einde verhaal voor Steve, dit gaat hij niet ombuigen.

Ik schrok aardig vandaag, toen City in eigen huis tegen een Newcastle uit vorm, bijna 2-0 achter stond. Het leek alsof de wil er niet echt was en er zat totaal geen lijn meer in het spel. Op magische wijze deed Silva het voorwerk bij de 1-1 en toen is het gaan stormen. Aanvallend is City fantastisch. Scoren de 2 afgelopen seizoenen onder Pellegrini de meeste goals. De verdediging wekt zorgen, omdat er altijd veel ruimte tussen het middenveld en de verdediging zit. De communicatie in de achterste linie is ook niet altijd even best. Zonder Kompany is het verdedigend een chaos.

Zo heeft elke ploeg zijn dingetje. Voor City is het van belang om het niveau vast te houden.

Vind eerlijk gezegd dat Aguero de beste speler van de Premier League is, en niet dat City de beste ploeg is. City zonder Aguero is zeker 40% minder.

3 oktober 2015 om 20:41

Het spel is zonder Silva niet zo best, Zonder Aguero volgen er vooral weinig goals.

City heeft de beste spelers, maar niet het beste team. Het staat tactisch niet al te best. Newcastle had in de eerste helft zelfs op de 0-2 kunnen komen,maar als je Aguero in je elftal hebt, is tactiek niet het alle belangrijkste.

Continuiteit is een belangrijke kenmerk voor de beste ploeg in de Premier League. Als je ineens twee wedstrijden achter elkaar verliest, ben je in mijn ogen niet per se de beste ploeg van de competitie, ongeacht hoe goed het spel is en ongeacht of je een week later ineens weer met 6-1 wint. Vooralsnog is United nog altijd de meest constante ploeg dit seizoen, dat elke week juist beter wordt en ook in hun mindere periodes resultaten kan boeken. Over het algemeen vind ik United momenteel dus de beste ploeg in de Premier League, met alle respect voor City dat nog altijd het leukste en meest verzorgde voetbal speelt van iedereen. Maar resultaten blijven boeken is gewoon een must op het hoogste niveau van Engeland en dat is ook de enige manier om kampioen te worden...

wa is t niveau gedaald....city de beste van engeland...
europees geraken ze misschien niet eens door voorronde.....
paar jaar geleden had engeland nog echt topploegen...manu die europees meestreed v titel...