Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontketende Agüero breekt Premier League-record met heldenrol

Sergio Agüero had het dit seizoen nog moeilijk in de Engelse competitie, maar schoot zaterdagmiddag uit zijn slof. De aanvaller van Manchester City maakte liefst vijf doelpunten in de thuiswedstrijd tegen Newcastle United en was de vijfde speler die dit presteerde in de Premier League (sinds 1992). Agüero had echter de minste minuten nodig voor zijn doelpuntenreeks.

/

El Kun maakte kort voor rust de gelijkmaker (1-1) en na ruim een kwartier na rust had hij zijn vijfde er al in liggen en stond het 6-1. Dat bleek tevens de eindstand te zijn. Agüero maakte zijn vijf doelpunten in twintig minuten tijd, tussen de 42e en 62e. Daarmee is hij de speler die het snelst vijf keer scoorde in een wedstrijd in de historie van de Premier League.

De andere spelers die ooit vijf keer scoorden in een Premier League-wedstrijd zijn Dimitar Berbatov, Andy Cole, Jermain Defoe en Alan Shearer. Agüero wordt na zijn geweldige prestatie op social media al vergeleken met Robert Lewandowski: de spits van Bayern München had onlangs echter maar negen minuten nodig voor zijn vijf doelpunten tegen VfL Wolfsburg.