Nani schiet Fenerbahçe in 97e minuut naar zege; Van Persie geeft assist

Robin van Persie kent een prima start bij Fenerbahçe. De aanvaller scoorde tegen Atromitos en Rizespor en droeg zondagavond met een assist bij aan een 2-1 zege op het Antalyaspor van Samuel Eto’o. De Gele Kanaries gaan nu met zeven punten in drie speelronden aan kop in de Süper Lig en delen die eerste plaats met Trabzonspor.

Fenerbahçe - Antalyaspor 2-1
Het publiek van Fenerbahçe nam voor de wedstrijd afscheid van Moussa Sow, maar zal ook niet ontevreden zijn over de vervanger van de Senegalees: Van Persie. De Oranje-international leidde vlak voor rust het eerste doelpunt in door de bal panklaar op het hoofd van Nani te leggen, die via de keeper raak kopte. Kort daarvoor had de club uit Aziatisch Istanbul al grote kansen laten liggen: een kopbal van Nani werd gestopt en de rebound van Diego ging over. In de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar een tweede treffer en in het eerste kwartier werd de druk op de defensie van Antalyaspor flink opgevoerd.

Nani had na 53 minuten een strafschop moeten krijgen nadat hij in de rug was gelopen en Van Persie mikte even later tegen de paal. Door het minimale verschil bleef Antalyaspor hopen op een positief resultaat en terecht, want twintig minuten voor tijd werd het 1-1. Guilherme Milhomen schoot prachtig raak en dompelde het Sücrü Saraçoglu Stadion daarmee in rouw. Fenerbahçe leek zodoende twee punten te verspelen, maar in de zevende minuut van de blessuretijd schoot Nani een vrije trap in het doel: 2-1.

Trabzonspor - Akhisar 2-2
Oscar Cardozo hielp Trabzonspor met zijn tweede schot in de competitie tot dusver aan een gelijkspel. Na een voorzet van Kevin Constant volleerde de Paraguayaan de bal bij de tweede paal tegendraads in het doel, vier minuten voor tijd: 2-2. De score was geopend door Yusuf Erdogan, die een rebound benutte nadat Erkan Zengin was gekeerd. Via een strafschop van Hasan Kabze kwam Akhisar na rust op gelijke hoogte en Dame N’Doye miste later aan de andere kant vanaf elf meter, waardoor het 1-1 bleef. Hugo Rodallega kopte Akhisar na 77 minuten echter op voorsprong, maar door de goal van Cardozo hielden de partijen elkaar dus in evenwicht. Verdediger Douglas deed nog niet mee bij De Storm van de Zwarte Zee.

Denk jij dat Fenerbahçe kampioen wordt?

1
2

7 minuten blessuretijd? Waar kwam dat nou weer vandaan?

30 augustus 2015 om 22:19

7 minuten is niet eens erg, waar komt die vrije trap vandaan? kadir raakt hem niet eens Diego struikelt gewoon zelf

30 augustus 2015 om 22:21

Was inderdaad geen vrije trap. Maar ons is ook een 100% penalty ontnomen zeg dat er ook bij dan.

30 augustus 2015 om 22:20

Tsja als ze in blessuretijd hele tijd tijd gaan rekken komt er wat bij ja. Ene keer speler op de grond dan weer keeper die niet wegschiet.

31 augustus 2015 om 12:54

Als je zo aaan je 4sterren wilt komen poeehhhhh. Eerlijk gezegd, is dit ook de enige voor fenev om kampioen te worden. Dit ken alleeb in turkije. 5min blessuretijd, ok dat ken, maar daar weer 7min van maken hahahahhaha gefeliciteerd pussy's. En Demiroren met zen varkeskop ook gefeliciteerd... hoop dat GS BJK of een ander kampioen wordt, maar geen gele nichten...

31 augustus 2015 om 15:41

Dat het alleen in Turkije kan, klopt dus niet. Heb gister voor mijn werk een wedstrijd in Uruguay moeten volgen, waar 9 minuten blessure tijd bij kwamen. Komt veel vaker voor en daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Gezien de slotfase van Fener - Antalyaspor was het toch best terecht. De vrije trap is wel zeer twijfelachtig..

31 augustus 2015 om 15:44

Haha klein kind dat je bent.

Laatste 10 minuten gekeken en ik ben hier alleen om het volgende te zeggen!
Tuurlijk dat Nani hem erin schiet is een klasse van hem, maar niemand moet hier komen beweren dat dat een vrije trap was.

30 augustus 2015 om 22:34

Mee eens.. het was zeker geen vrije trap. Maar een onverdiende overwinning is het niet.

Zeeer blij met deze 3 punten want ik weet zeker dat de concurrenten punten gaat verspillen tegen antalya.

Diego verdient eigenlijk de waardevolle nummer 10 van fenerbahce op zijn rug (nog) niet.

30 augustus 2015 om 23:08

Omdat fb met moeite gewonnen heeft wil nog niet zeggen met alle respect voor antalya dat andere ploegen het minder zullen doen, fb staat hier bekend om moeizaam winnen en meestal ver in de blesure tijd zoals vandaag of laatste min penalty let maar op me woorden zeg niet dat ik het niet gezegd heb, vandaag is antalya 2 punten ontnomen

Wanneer gaat pereira leren van zijn domme wissels? Hoezo na iedere voorsprong de verdediging ingaan? Nani redt ons gelukkig.

5 minuten verlenging. In de verlenging gaat nog een speler van Antalya op de grond, tijd rekken EN wisselen... Dit wordt natuurlijk meegenomen in de verlenging. En een dikke penalty is niet gegeven. Maar wacht even, dan is er niets aan de hand zeker.

Mooie wedstrijd. Team komt langzaam maar zeker op gang.

Nani gaat een held worden in het Aziatische gedeelte van Istanbul.

Hoezo zijn er eigenlijk 7 minuten bijgekomen? Heb de wedstrijd niet gevolgd.

30 augustus 2015 om 22:22

Het was 5 minuten. Maar een speler van Antalya zat tijd te rekken wegens een 'blessure' en er werd nog gewisseld. Dit wordt dan uiteraard meegenomen in de verlenging. Want van die 5 minuten was er zeker 2/3 voorbij aan die ene speler.

30 augustus 2015 om 22:38

Die speler kreeg kramp en dezelfde speler werd gewisseld. Duurde niet langer dan een halve minuut. Overdrijven is ook een vak!

30 augustus 2015 om 22:27

Er kwamen 5 min bij. Na de 95e minuut speelt Kjaer een bal naar voren. Daar had hij moeten affluiten. Tegen de tijd dat de muur enzo gezet waren was het al de 97e minuut. Hij ontnam ons ook een zuivere pingel. Die lafbek pakt weer de hoofdrol. Antalya terecht boos, Fener fans hebben recht van spreken. Niks veranderd.

ik zeg het je eerlijk ondanks dat het wel verdiend is.. Wat zijn de scheidsrechters dramatisch ik ben niet eens verbaasd.. Fener atana kadar devam zoals altijd.. (Extra tijd tot fener scoort)

Gadverdamme wat een misselijk mannetje is deze Bülent Yildirim. Hij ontneemt Fener een penalty (nani), geeft aan diezelfde Nani geel maar laat zijn kaarten in zijn zak als Nani wordt gevloerd na die heerlijke panna, laat vervolgens na 95 minuten Fener zijn aanval afmaken en Nani beslist de pot. Dit is een objectieve reactie. De Heer Yildirim wilde te graag de hoofdrol met al die sterren om zich heen. Ga maar gauw ballen kopen van je fijne scheidsrechters salaris want ja, ballen heb je niet!

Kadlec, werk aan je evenwicht son.

30 augustus 2015 om 22:39

Hij vergeet erbij te vermelden dat de vrije trap compleet onterecht gegeven wordt en dat Fener de wedstrijd domineerde en veel eerder had moeten beslissen. Verder een prima beeld van de wedstrijd.

30 augustus 2015 om 23:06

fener domineerde niet. Antalya wilde juist dat fener de bal had. balbezit hebben is niet domineren in mijn ogen, en al helemaal niet als het de bedoeling van Antalya was om fener meer met de bal te laten spelen. Antalya speelde half countervoetbal, natuurlijk heb fener dan meer balbezit. Domineren is kansen creeeren, je tegenstander op elke front opeten en gevaarlijk worden. Nou viel het wel mee hoe gevaarlijk fener was. Antalya verdedigde heel goed, op het moment dat er moest worden gestapt hadden ze de bal ook. fener was gewoon bagger.

30 augustus 2015 om 23:14

Wat een grapjas ben jij. Antalya kwam eerste helft niet 1 keer bij ons doel. Fener domineerde de wedstrijd. Alleen door domme tactische wissels begon Antalya steeds vaker te komen en steeds weer ongevaarlijk, behalve het slippertje van Kadlec dat fataal werd. Eto'o was in Kjaer's zak.

30 augustus 2015 om 23:22

Tactisch sterk staan heet dat. Laatste minuten had Antalya ook net zo goed kunnen scoren aangezien er totaal geen omschakeling meer bij beide ploegen was. Antalya had alles goed staan. Het puntje was zo goed als binnen. Door echter een schandalige beslissing (onterechte vrije trap) pakt fener de drie punten. Niets maar lof voor Antalya. Bepaalde dingen in Turkije heb je niet in je eigen hand.

30 augustus 2015 om 23:30

Provocateur pur sang ben jij. De overtreding op Nani in de 16 noem je niet op. Overigens deden Antalya spelers niets anders dan liggen. In de 2e helft is er een situatie dat Antalya een speler op de grond heeft tijdens een Fener aanval, in de counter die erop volgt staat hij weer op en doet hij mee in de aanval. Antalya stond goed? Lol, op z'n Italiaans wel ja.

31 augustus 2015 om 01:00

Nani moest eerste helft ook geel krijgen voor handsbal, dus tweede geel en met rood eruit gestuurd worden. Tevens wel opvallend dat ik bij elke programma vandaag bijna iedereen heb horen zeggen dat het geen penaltie was. Nani gaat met zijn lichaam naar links om voor de speler te komen, maar zijn tegenstander raakt de bal.
Gewoon toegeven dat Fenerbahce vandaag dankzij de scheidsrechter heeft gewonnen...

31 augustus 2015 om 01:39

Ik geef hier min of meer aan dat Antalya benadeeld is, maar jullie zijn zo bitter en vol met frustratie dat jullie dit niet willen zien. Ga buiten spelen want deze haat tegen Fener is niet goed voor jullie jongens. Doe wat nuttigs. En niet reageren als je niet goed kan lezen zoals je vriendjes hierboven.

Aangegeven Blessuretijd was 5(!) minuten (sloeg nergens op). Nani scoort uit een vrije trap in de 97e min. Er gebeurde trouwens niets vooraf aan deze vrije trap. Kadir raakt Diego niet eens maar de scheids fluit toch voor een overtreding. Nani schiet de vrije trap er echter wel heerlijk in, dat terzijde.

Republiek fenerbahce wees blij met je 3 punten, die hebben jullie namelijk hard nodig. Ik zie weinig verschil in het fenerbahce van vorig jaar en dit jaar. Laat al die aankopen jullie bewoners van de republiek fenerbahce niet bedriegen, het team is nog steeds kansloos.

30 augustus 2015 om 22:24

Team moet nog op gang komen. Bijna het hele elftal is vernieuwd. Geef ze nog wat tijd zou ik zeggen. En hoezo slaat 5 minuten nergens op? Wedstrijd is vaak genoeg stil gestaan.

30 augustus 2015 om 22:32

Dat duurt dan wel heel lang, voordat het team op gang komt is Pereira weg denk ik. Wat een schandalige overwinning, Antalya stond strak achterin en verdiende zekers een punt. Weet niet wat er met al die miljoenen aan sponsorgeld is gebeurd maar die scheidsrechters fluiten duidelijk partijdig, in het voordeel van fenerbahce.

Ik keek op Livescore. Ik zag dat Antalya maar 14 man had ? Is dit waar ? Zou wel een schaamte zijn. Eto'o hebben, maar geen 18 man bij elkaar kunnen sprokkelen.

30 augustus 2015 om 22:26

Antalya had gewoon 18 man.

Foutje van Livescore. Nu staan er wel 7 wissels.

Livescore heeft wel vaker dat soort foutjes. Die gasten moeten wereldwijd updates doen. Antalya was vandaag de dupe van hun foutje.

Persie kan mu dus een hele wedstrijd aan

Voorin lijkt duidelijk memhis persie robben
Sneijder gini klaassen/anita

Riedewald vrij blind wiel/tete

Okã© zoveel minuten blessuretijd kan wel. Maar was het een vrije trap? Hell no. Nani krijgt in de eerste paar minuten niet eens een gele kaart na paar gekke overtredingen. Bij ons krijgt carole bij twee lichte overtredingen een gele kaart en mag met rood vertrekken. Scheids heeft echt acties gezet deze wedstrijd. Sloeg echt nergens op hoe hij vandaag floot.

Typisch Turkse bericht, een wedstrijd die in de 97e minuut beslist wordt. Was het zuivere koffie?

30 augustus 2015 om 22:28

Voordat de vrijtrap word genomen gaat er ook zeker een minuut voorbij.

Ik heb gezweet toen ik naar de wedstrijd keek.. Pereira heeft de verkeerde spelers eruit gehaald en hij is met een drama elftal begonnen. Laat lekker Volkan Sen spelen in plaats van Diego.. Ozan Tufan is een dynamische speler voor op het middenveld en hij staat gewoon wissel..

Zeki Yildirim van Antalyaspor had allang al met rood het veld moeten verlaten. Hij heeft zo veel overtredingen gemaakt, niet normaal. Er was geen overtreding naar mijn mening in de laatste minuut waar de doelpunt uiteindelijk uit kwam. Ik vond Yildirim ook niet echt goed fluiten vandaag, want we hadden minstens 1 penalty moeten krijgen.

Maar goed, we hebben zo veel sterspelers en we komen niet tot scoren.. Hopelijk lost Pereira het allemaal op, want hij kan nu lang genoeg gaan denken, want er is een korte rust periode i.v.m. nationale team.

*kadlec kan maar beter vertrekken!

Weer laatste minuut van fb altijd zo sjonge jonge.

Ja, het was 5 minuten en ja die 2 minuten erbij klopt. Die keeper van Antalya lag dik 3 minuten met de bal op grond of die ene blessure waarna een wissel kwam in de verlenging. Nee, het was geen vrijetrap te makkelijk gevallen van Diego, maar dat neemt niet weg dat wij sws 1 100% zuivere penalty hebben gekregen en 1 discutabele. Fener verdient gewonnen. Hoop dat het Ba niet te ernstig is hij was toch echt de man die bijna al zijn duels won. Eind goed al goed.

Niet hebben gekregen natuurlijk over die penalties

97e minuut.. 7 minuten verlenging. Was er een beef ofzo?

Gefeliciteerd met de overwinning.

Hoe bedoel je er was niets aan de hand die gasten bij Antalyaspor gingen constant liggen in de verlenging dat wordt opgenomen in de 'verlenging van de verlenging'.

Oh oh Nani man, wat een geweldenaar ben jij zeg ! Heerlijke vrijetrap zeg

30 augustus 2015 om 22:50

woehoeeee kabloeeemmm netjes over de muur en in de hoek!

Caner werd erg gemist. En Vitor haalde Fernandao te vroeg eruit. Ik ben benieuwd hoe FB gaat spelen als er na Nani nog een ´´echte´´ winger op de flanken gaat spelen. Diego zal dan als standin gaan dienen als van Persie of Fernandao naar de kant gaan.

Daarnaast zal FB nog een aanvaller halen. In mijn optiek hebben we veel meer aan een kwalitatieve CV zoals een Lugano.

Mijn favoriete opstelling voor de thuiswedstrijden zou er zo uitgezien hebben. Er van uitgaande dat we na Markovic geen transfer meer zullen doen!

30 augustus 2015 om 22:59

De wissels vandaag sloegen nergens op. Hij haalt Fernandao uit en de verdediging van Antalya haalt opgelucht adem. Hij haalt Souza eruit en weg middenveld. Kadlec mist ritme, dat zie je aan zijn blunder. Schuif dan Topal naar de cv positie en breng Ozan Tufan in. Diego werkt ontiegelijk hard, maar het is steeds net niet. Van Persie 2e helft op een eiland, ging ook te vaak kappen en draaien. Maar jeetje, de intelligentie druipt er van af! Wat een klasbak.

31 augustus 2015 om 00:30

Volgens mij zat Ozan Tufan niet eens op de bank, klopt dat? Is hij geblesseerd ofzo?

31 augustus 2015 om 00:59

Hij zat op de bank. Viel vorige week ook in.

31 augustus 2015 om 07:09

Hij kwam er vandaag idd goed mee weg. Maar hij moet wel leren van zijn fouten. Fernandao ging er veel te vroeg uit. Wissel dan idd diego voor Ozan en ga over op 4312 en nani met de vrije rol. Dan heb je Topal Ozan en Souza die het middenveld controleren zodat van persie en fernandao lekker hun dingen kunnen doen en nani rustig zijn acties kan blijven maken.,

Drama arbitrage.. Van minuut 1 tot 97 was Bulent weer eens dramatisch. Zeki moest er allang al vanaf met 2x geel, maar heeft niet eens 1x geel gehad.. Daarnaast hadden wij minimaal een penalty moeten krijgen..

Blessuretijd was zeker terecht. 90ste minuut werd er +5 aangekondigd, maar het spel ging pas verder in de 91ste minuut i.v.m kramp van een speler van Antalyaspor. Daarnaast gingen spelers tijd rekken dus 97ste minuut was zo gek nog niet.

Vrije trap was 100% onterecht, Yildirim geeft deze toch.. En tja dan raakt Nani 'm. Wel lekker dat Nani scoort want Yildirim zat hem constant te plagen..

Kortom terechte zege met een iets wat blunderende arbitrage.

Hallo mensen. Even voor de duidelijkheid. Fener wordt meestal voor omkoping gelinkt. Waarom? Omdat ze 96 scoren. Er is toch t minuten terechte bleseure tijd gegeven. Dan hoort er toch 5 minuten onafgebroken gespeeld te worden. Als je op je werk pauze hebt en je leiding gevende vraagt tijdens je pauze even 5 minuten wat te gaan doen. Dan haal je toch ook je 5 minuten in. En over de vrije trap valt er wel te praten maar dat hoeft ook niet direct aan omkoping gelinkt te worden.

30 augustus 2015 om 22:56

En wat fener is is galatasaray exact de zelfde.

30 augustus 2015 om 23:05

Sansal Büyüka goed, Ridvan Dilmen matig en Sinan Engin was geschorst.

Gefeliciteerd Fener fans, maar de gene die beweerd dat de 'overtreding' op Diego een overtreding was, moet per direct stoppen met kijken van voetbal. Als dit Burak Yilmaz was geweest zouden er 50 miljoen mensen schreeuwen om moord en brand.

30 augustus 2015 om 23:12

Was ook geen vrijetrap maar sommigen moeten er meteen wat achtet gaan zoeken bij ons zoals altijd. Wij moesten ook een pingel krijgen.

Vergeten te vermelden en zeker het melden waard: onze imam Moussa Sow nam vandaag op een hele mooie manier afscheid van de fans. Ik heb die man zo vaak uitgekotst, maar hij is met zijn doelpunten heel belangrijk geweest. Succes in je Arabische avonturen. Je zult er geliefd worden. En de Fener fans zullen je nooit vergeten. Nog een laatste keer: Mouuussssaaaaa! Mousssaaaaa!

30 augustus 2015 om 23:43

Zeki yildirim ging liggen in de 90e minuut , toen werd net de bord van 5 minuten verlenging omhoog gehouden. Het spel is daar 50 seconden stil gelegd. Bij 95:23 werd de vrijtrap gegeven. En voordat de vrijtrap word genomen gaat er ook een minuut of meer voorbij. Fijne avond

31 augustus 2015 om 01:40

Volgens mij reageer je op de verkeerde. Ik heb het hierover Sow.

31 augustus 2015 om 02:45

Het was ook niet voor jou bedoeld Forza, komt door de mobiele app volgens mij

Ik wist niet dat er ook een topic van Trabzonspor werd aangemaakt. Werd wel weer eens tijd na vier jaar.

Over het spel van vanavond kan ik simpel zijn: we moeten beter leren domineren tegen een zwakkere tegenstander. De bal ging nog te vaak sloom rond en voorin werd niet veel initiatief getoond. Dat kwam denk ik vooral ook door Özer en N'doye.
We hadden ook nog te veel momenten waarin de concentratie weg zakte of dat we de tegenstander onderschatte. Uiteraard snap ik dat je niet elke week als tegen BJK kan spelen, maar het kon echt beter. Soms kwam het er echt uit, zoals bij dat doelpunt van Cardozo. Daar spat alle kwaliteit vanaf, maar er waren dus ook momenten waarbij ik mezelf afvroeg welke amateurploeg bezig was. Dat laconieke moet er echt uit!

Özer was gewoonweg dramatisch, elke bal die hij kreeg verspilde hij. Vele aanvallen zijn gestrand bij hem. En dan te bedenken dat hij op '10' stond. Ik heb lang gewacht tot Ekici werd gebracht en gelukkig kwam die wissel ook. Alhoewel, Ekici moet ook echt weer in zin ritme komen.

N'doye heb ik veel geloofd sinds hij is gekomen. Loopt veel, creëert wat voor anderen als spits, is een kapstok voorin. Maar vandaag was die ondermaats. Sowieso is het me opgevallen, dat hij nog in geen enkele serieuze goalpoging is gekomen. Ik weet niet of dat aan hem ligt, of aan de spelers achter hem. Maar dat moet er toch wel in beginnen te komen. Hij positioneert goed, om een aanval op te zetten, maar om hem af te maken staat hij vaak nog verkeerd. Ik hoop dat hij gewoon even tijd nodig heeft.
En tsja die penalty en hoe hij vervolgens over een leeg doel schiet, dat was gewoon echt beschamend en zijn dieptepunt vandaag.

Pluspunten waren vandaag: Okay, Yusuf (die ik voor het eerst sinds tijden echt goed vond spelen), de terugkeer van Ekici en absoluut ook Marin.
Okay staat gewoon op elke plek op het veld, heeft altijd een voetballende oplossing, voegt aanvallend wat toe, staat verdedigend zijn mannetje en heeft echt een super inzicht. Dat zo'n onverwachte transfer, zo goed uit kan pakken zeg!

Marko Marin liet in korte tijd hetgeen zien, wat we al heel lang missen bij Trabzon. Een speler die alsof het niets is, langs de verdedigers kan dwarrelen. Kwam erin en zorgde voor enorm veel gevaar. Hij heeft tijd nodig en het zal even duren voor hij in de basis staat. Maar het is een mooi begin.

Cardozo was vandaag nadat hij er in kwam onzichtbaar. Tot hij dat doelpunt maakt. Het is echt niet te geloven wat die man voor een techniek heeft. Ik zat nog te denken tijdens de wedstrijd, we missen echt een spits die een legende kan worden bij ons. Zo'n type als Arveladze. Cardozo is er zo een, mits hij elke wedstrijd zijn best blijft doen. Hij is oud en loopt niet veel, maar als hij scoort snap je waarom je hem in je team wilt hebben. Scoort uit alle onmogelijke hoeken en standen.

Tot slot een opmerking over Shota. Ik schrok me rot toen ik zag dat Marin erin kwam voor Aykut Demir. Ik schrok, omdat het betekende dat we speelden met Yusuf, Erkan, Cardozo, Ekici, N'doye en Marin op hetzelfde moment. Zes puur aanvallend ingestelde spelers, met daarachter alleen maar M'bia om het op te vangen. Even daarvoor was namelijk Ekici erin gekomen voor Özer en Cardozo voor Okay. En die verrichten verdedigend beiden enorm veel werk. Het was natuurlijk een risico dat hij nam, omdat we nog tien minuten hadden te gaan en we 2-1 achter stonden. Een risico dat goed heeft uitgepakt. En ik ben blij dat we eindelijk een trainer hebben, die de ballen heeft om zoiets te doen. All-in or nothing, want we hadden ook zo de 1-3 tegen kunnen krijgen.
Een risico dat hij nam, omdat hij wist dat hij thuis speelde, tegen een kleinere ploeg en achter stond. Dat is iets dat ik in hem waardeer, het proberen aanvallend te voetballen. Nu werken aan bovenstaande punten en het moet goed komen.

31 augustus 2015 om 01:06

Waarom speelt Trabzon niet in een 4-1-3-2 met Mbia als stofzuiger, Ekici op 10, Erkan-Yusuf op de flanken en Ndoye-Cardozo in de voorhoede?

Het valt me ook op dat Medjani niet speelt, die is toch een van de beste verdedigers daar?

31 augustus 2015 om 01:22

Dat hebben we dus gedaan in de tweede helft, zelfs nog aanvallender, door Marin naast M'bia te posteren en met een drie-mans verdediging te spelen. Maar M'bia alleen komt tekort. Okay vult hem enorm aan en zoals gezegd is Okay elke week een van de uitblinkers bij ons. Zowel verdedigend als aanvallend. Maar we zouden wel bijvoorbeeld met Ekici naast M'bia kunnen spelen, waarbij Ekici meer aanvallend speelt zoals gewoonlijk en dan twee spitsen voorin.

Medjani speelt niet, sinds de ruzie die hij had met Özer. Tenminste, hij staat niet meer in de basis. Op zich gaat het redelijk goed met Mustafa en Aykut achterin, alhoewel ik zelf ook liever Douglas en Medjani zie spelen. We zullen dus even moeten afwachten wat de komende weken ons gaat brengen.

31 augustus 2015 om 01:41

Gozer, adem. Voor de rest mooie analyse.

RVP, Nani en Diego doen het momenteel voor Fener. Fener heeft echt heerlijk ingekocht, Ozan Tufan, Volkan Sen en Markovic er ook weer bij. Dat terwijl ze ook namen als Fernandao, Caner Erkin en Kjaer hebben. Als Galatasaray-supporter moet ik toch eerlijk toegeven dat Fener 10x betere inkopen heeft gedaan en de ploeg die er nu staat is absoluut titelkandidaat nummer 1. Dat terwijl we bij Galatasaray nog steeds Podolski als beste aankoop hebben... Zo veel miljoenen ontvangen en daar niks mee doen, bestuur is al paar jaar aan het slapen. Sneijder is de enige lichtpunt. Maar in goede en slechte tijden zal ik GS blijven steunen! CIMBOM!

Typisch het Fenerbahce van vorig jaar, en het jaar daarvoor en het jaar daarvoor.. Verzuimen te scoren en in de laatste secondes er toch met de volle buit er vandoor gaan. Zelfs met deze grote namen kunnen ze (fernandao, van Persie, nani) nogsteeds niet de doelpunten maken om de wedstrijd op slot te gooien. Zoals tegen Rize bijv.

Maargoed, wat een aanfluiting die scheidsrechters in Turkije, absurd laag niveau, Bulent Yildirim fluitte duidelijk zoals wij turken zeggen; kafana göre, (waar hij zin in heeft).

Antalyaspor weinig aan de bal, op de counter, maar verder 9 man in de 16. Eerlijk gezegd hadden ze best wel een puntje verdiend op basis van de verdediging.

En ja Nani, je kan echt zien dat hij op hoger niveau gevoetbald heeft, kanonnen vrije trap.

Gefeliciteerd fenerbahcefans met de overwinning.

Ik vind dat Antalyaspor dapper was maar ik vind ook dat Fenerbahce het verdiende om te winnen. Ze hadden veel kansen en hadden een honderd procent penatly moeten krijgen. Ik weet niet of die penalty erin zou gaan maar ik denk het wel. Die vrije trap was geen vrije trap waard maar dan moet je ook inzien dat Fener een duidelijke penalty zou moeten krijgen. Verder moest die Zeki allang gaan douchen met rood en nog een bericht aan Vitor Pereira: Kadlec in de winter gelijk verkopen.

31 augustus 2015 om 12:48

Komen steeds meer bekende namen daar he, cardozo en constant gaan al naar de respectievelijk mindere clubs? Of zit ik ernaast eto'o ook