Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen penaltyrel in Engeland: ‘Mirallas dacht dat-ie hem kon nemen’

/

Roberto Martinez heeft maandagavond laat na het competitieduel van Everton met West Bromwich Albion verzekerd dat het geen enkel probleem is als Kevin Mirallas een strafschop neemt. Normaliter zijn dergelijke klusjes voor Leighton Baines, maar Mirallas eiste maandag de bal vlak voor rust op en faalde vervolgens vanaf elf meter. Tot overmaat van ramp eindigde het duel op Goodison Park in 0-0.

“Natuurlijk is Baines degene die de strafschoppen moet nemen, hij is de nummer één. Maar in de strafschoppenserie tegen West Ham United liet Mirallas zien dat hij de strafschoppen altijd goed neemt. Hij dacht vanavond (maandag, red.) dat-ie hem kon nemen en Leighton had daar geen enkel probleem mee. Ze hebben beiden de kwaliteit om een doelpunt te maken.”

“Dit keer was het een ongelukkig schot en daardoor wordt het meteen a big issue. Het is teleurstellend dat we niet gescoord hebben, niet dat de strafschop door een ander is genomen.” Mirallas bleef in de rust in de kleedkamer achter en de media in Engeland suggereerden dat de aanvaller meteen gestraft was. Onzin, zo verzekerde Martinez. “Hij voelde zich niet topfit. Hij had klachten aan de hamstrings. Dat kon je ook zien na de strafschop. Hij had een paar momenten dat hij niet voluit kon gaan. In de tweede helft hadden we juist beweeglijke spelers nodig.”