Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham zet punt achter zwakke reeks; Downing doet Hazard na

West Ham United heeft zondag een einde gemaakt aan een reeks van vier competitiewedstrijden zonder overwinning. Het team van Sam Allardyce was met 3-0 te sterk voor Hull City. De club uit Londen speelde een zwakke eerste helft, maar na rust volgden de doelpunten elkaar snel op. Door de overwinning neemt de ploeg van Allardyce een zevende plaats in de Premier League in, terwijl Hull City voorlopig in de degradatiezone blijft.

/

West Ham United en Hull City kozen in de eerste helft volop voor de aanval, maar het scorebord op Upton Park kwam in de eerste 45 minuten niet in beweging. De ploeg van Steve Bruce had zeker een doelpunt verdiend, maar de afronding van the Tigers liet te wensen over. Sone Aluko was continu een plaag voor the Hammers. West Ham daarentegen viel wel aan, maar zonder daadwerkelijk creatief te zijn en gevaarlijk te worden.

Na de onderbreking trok West Ham het duel naar zich toe. Allan McGregor kon een schot van afstand van Enner Valencia in de 48e minuut maar half keren, waardoor Andy Carroll in de rebound alsnog kon scoren: 1-0. In een paar minuten tijd, tussen minuut 68 en 71, deelden de Londenaren de genadeklap uit. Na voorbereidend werk van Valencia verdubbelde de ingevallen Morgan Amalfitano de voordelige marge.

De 3-0 van Stewart Downing viel enkele minuten later. De aanvaller ontving een goede pass van Alexandre Song, benutte zijn snelheid en schoot raak. Downing is tot dusver al bij twaalf Premier League-doelpunten betrokken geweest: vijf goals en zeven assists. Dat is evenveel als Chelsea-aanvaller Eden Hazard. Het was bijna nog 4-0 geworden, maar een inzet van Kevin Nolan ging tegen het aluminium.

Eindigt West Ham United bij de eerste vijf?