'Qua voetbal zijn we beter, dat hebben we vandaag duidelijk kunnen zien'

/

Jurgen Streppel had er na de 3-2 nederlaag bij ADO Den Haag behoorlijk de pest in. De coach van Willem II vond zijn elftal de betere van de twee en noemde de nederlaag dan ook onverdiend. Collega en tegenstander Henk Fraser had er geen enkel probleem mee om dat te beamen.

"Er was maar een partij die deze wedstrijd had mogen winnen en dat was niet ADO", foeterde Streppel, die zijn elftal na rust terug zag komen van een 2-0 achterstand. Toch trok de thuisploeg uiteindelijk nog aan het langste eind. "Maar qua voetbal zijn we beter dan Den Haag, dat hebben we vandaag duidelijk kunnen zien", vond Streppel, die bijval kreeg uit onverwachte hoek.

"De eerste helft waren we heer en meester, maar in de tweede helft waren we gewoon de weg kwijt", zei Roland Alberg, maker van de 3-2, na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ik had eerlijk gezegd het gevoel dat we er na de 2-2 aan gingen. Het was tegenhouden en nog eens tegenhouden, maar toen kwam die penalty. Willem II heeft een aardig ploegje."

Ook Fraser gaf toe dat hij met samengeknepen billen in de dug-out zat na de gelijkmaker van de Tilburgers. "Bij de eerste goal lopen we natuurlijk wel kinderachtig te verdedigen en dan roep je het ook over jezelf af. Ik kan niet zeggen dat wij de verdiende winnaar zijn, maar ik denk dat we gewoon heel erg blij moeten zijn met de drie punten."