Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het was absoluut niet verdiend, maar we zijn wel heel, heel blij’

Met hangen en wurgen boekte FC Groningen vrijdagavond de vierde overwinning op rij. Na Vitesse, PSV en PEC Zwolle kreeg het team van Erwin van de Looi ook NAC Breda op de knieën: Filip Kostic maakte in blessuretijd de winnende (2-1). De trainer van de Trots van het Noorden was na afloop zo eerlijk om toe te geven dat FC Groningen eigenlijk meer kreeg dan waar het recht op had tegen NAC.

/

Van de Looi sprak van een ‘hele matige tweede helft’ voor eigen publiek in Euroborg. Nick van der Velden zette zijn ploeg op 1-0 na een makkelijk gegeven strafschop, waarna Stipe Perica 1-1 maakte. Pas heel laat bezorgde Kostic zijn team de volle buit. “We konden de drie punten goed gebruiken richting de play-offs, dat wilden we heel graag. Het was vandaag absoluut niet verdiend, maar we zijn wel heel, heel blij met de overwinning.”

In gesprek met FOX Sports geeft Van de Looi aan dat in de eerste helft het begin goed was, maar dat het fout ging in de eindpass. In de tweede helft draaide het om en bofte de club dat Kostic van doorslaggevend belang was. “Soms is-ie heel blij, soms heel verdrietig. Zo’n jongen is het”, aldus de trainer, die de inbreng van de Serviër roemde. “Al zag je voor rust ook dat er nog wel dingen voor verbetering vatbaar zijn.”

Kostic zelf was heel blij met zijn winnende doelpunt. De linksbuiten sprak van een moeizame wedstrijd voor zijn team. “Voor rust waren we de betere ploeg, maar scoorden we niet. In de tweede helft kregen we een penalty die mijn vriend erin schoot en in de laatste minuut mocht ik scoren, ik ben heel blij. Misschien halen we nu de play-offs wel, dat is heel goed”, aldus de opgewonden Serviër.

Haalt FC Groningen de play-offs, denk je?