Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een kwestie van tijd totdat Neuer op de helft van de tegenstander speelt’

Manuel Neuer maakt veel indruk bij Bayern München en de clubleiding is maar wat blij met de sluitpost die men in Zuid-Duitsland de beste keeper ter wereld noemt. Ook voorzitter Uli Hoeness is onder de indruk van Neuer, die woensdag in het Champions League-duel met Arsenal een strafschop van Mesut Özil keerde.

/

“Wat Neuer doet is werkelijk van het allerhoogste niveau. Hij is niet te vervangen”, laat de 62-jarige baas van Bayern optekenen in huiskrant BILD. “Wij gebruiken onze keeper als extra veldspeler, dat vergeten de mensen soms wel eens. Het is slechts een kwestie van tijd totdat Neuer op de helft van de tegenstander speelt.”

Woensdag tegen Arsenal, dat het na de rode kaart voor Wojciech Szczesny moest doen met tien man, speelde Neuer in de tweede helft ook al tegen de middenlijn aan. “De verdedigers kunnen op die manier altijd kiezen voor een terugspeelbal. Manuel kan perfect passen met zowel links als rechts”, weet Hoeness.

Manuel Neuer is de beste keeper ter wereld

1
2

Wat een ongekend goede keeper is die man toch! Een echte Penalty Killer! Is prima opzijn plaats bij Bayrn

Wereld keeper met zijn kwaliteiten ,
Kan gewoon ook nog is goed meevoetballen , en wat een inzicht !

21 februari 2014 om 15:34

je weet maar nooit lahm heeft ook een kans gekregen op het middenveld miss zien we Neuer daar ooit ook wel hahah

Klasse apart deze man, voetballend sterk, wat erg belangerijk is in het hedendaagse voetbal. Ook een betrouwbare doelman, beste van de wereld op zijn positie vind ik.

Tja. Ik meende me nog eens te herinneren dat Johan Cruijff zei dat ze beter met 11 veldspelers konden gaan spelen bij Barcelona i.p.v. een keeper, haha dit had Bayern de tweede helft ook kunnen doen tegen Arsenal.
Natuurlijk een geweldige keeper en wellicht de beste van de wereld. Als keeper van Bayern krijg je niet heel veel te doen maar als je wat moet doen dan moet je er staan en Neuer staat er bijna altijd. Dit seizoen pas 9 tegengoals in de competitie, echt een wereldkeeper.

Was de eerste helft de beste man aan de kant van Bayern, niet alleen de penalty gestopt maar ook een geweldige redding op het schot van Sanogo, en verder timede Neuer perfect bij het uitkomen om de bal weg te trappen. Al met al heeft Neuer ons de eerste helft behoed van een achterstand, pure klasse. En zoals Waterreus zei, 33 proecent van de penalty's tegen zijn gestopt door Neuer, penaltykiller.

21 februari 2014 om 13:31

33 pingels gestopt? van de hoeveel?

21 februari 2014 om 13:35

33 procent. Dat percentage teken wordt niet altijd goed verwerkt door Voetbalzone.

21 februari 2014 om 13:37

1/3 van de penalties die hij tegen heeft gehad, heeft ie gestopt.. 33% dus, zeer knap.

21 februari 2014 om 13:40

Zeker hoog ik weet niet wat gemiddeld is maar dat lijkt me er ver onder te liggen.

21 februari 2014 om 13:43

Catalonia zoals Jomar3 al zei

het percentage teken viel weg, 33 procent van de 59 penaltys tegen

21 februari 2014 om 13:56

Wow, dus hij heeft gewoon al 20 pingels gepakt ongeveer? zeker een penaltykiller dan.
Ik vraag me af wie de beste penaltystopper ooit is en wat zijn statistieken zijn.
Op Neuer kan je gewoon 100% rekenen in een shoot out.

21 februari 2014 om 18:24

Volgens mij las ik ooit een stuk over een Russische doelman die 150 penalties stopte.
Edit: Lev Yashin is de naam.

21 februari 2014 om 20:25

Taffarel #1

ik vind dat er geen beste keeper ter wereld is, er zijn er meer die bijzonder goed zijn: neuer, casillas,chech,courtois horen allemaal bij de top

21 februari 2014 om 18:28

Ik vind het ook zo moeilijk om keepers te vergelijken. Wat dat betreft zijn spitsen een stuk makkelijker. Doelpunten vergelijken geven vaak een goed beeld.

Dan moet ie wel oppassen dat soriano geen geweldige ingeving krijgt

Haha inderdaad

Dat dacht Ajax ook te bereiken met Cillessen, maar is niet altijd zo'n goed idee

Het is zeker een goede keeper, maar wat een arrogantie om te zeggen dat hij binnenkort op de helft van de tegenstander speelt. Doen wel meer keepers (als ze in de laatste minuut achter staan).

21 februari 2014 om 13:39

Neuer is zeker op dit moment wel de beste keeper. Maar dat je Valdes noemt. Ja, hij kan goed keepen maar ik vindt hem zeker niet beter dan een Cech, De Gea, Casillas, Buffon etc. Courtois is ook een geweldige keeper en nog een stuk jonger dan Neuer die komt er ook wel en gaat wellicht over 1 of 2 jaar Cech opvolgen in Londen.

Absoluut de beste keeper van het moment. Heeft Bayern de eerste 20 minuten op de been gehouden. De kans van Ox, het schot van Sanogo en de penalty. Echt een geweldige keeper.

21 februari 2014 om 13:48

Helemaal met je eens. Absolute top. Al hoewel het ook wel fijn is als je de 10 spelers van Bayern voor je hebt staan. Des te belangrijker het is om goed op te treden bij het weinige werk wat je als keeper te doen hebt.

Wat een luxe voor een club om over zo een keeper te beschikken.

10 keer zo goed als Casillas. Oke, is wat overdreven, maar wel veel completer als Casillas. Casillas kan absoluut niet meevoetballen en is in de lucht ook erg zwak.

Echt een geweldige keeper. Hoe hij z'n goal uitkomt en nog niet te spreken over de penalties die hij stopt. 19 van de 39, ridicuul gewoon.

Een geweldige keeper deze Neuer. Penalty killer, meevoetballen als de beste. Moet nu weer denken aan het afgelopen ek waar Neuer tegen Italië op het eind overal op het veld stond. Hij kopte zelf met een duikkopbal op de middellijn de bal weer terug, ontzettend goed keeper!

Dat straffen ze wel een keer af door vanuit eigen helft te scoren, type Soriano-goal.

21 februari 2014 om 14:15

ja alleen dan zal Bayern vast niet 0-2 achter staan net als Ajax gister.. ik snap nog steeds niet wat die Cillisen van plan was

21 februari 2014 om 22:21

Was de fout van van rhijn niet cillessen. Cillessen stond goed gepositioneerd. Hij kon ook niet weten dat van rhijn zon actie (alweer) zou maken.

Absolute topkeeper. Hij heeft de uitstraling, de lengte, de reflex, de intelligentie en kan goed mee voetballen.

Helemaal compleet gewoon. Hoop dat Ter Stegen ook ooit dit niveau haalt. Die komt volgend seizoen natuurlijk voor Barcelona keepen.

Geweldige keeper, beheerst echt alle facetten..
Dat hele team is fantastisch om naar te kijken!
Maar de hoogmoed van allerlei prominenten binnen die club, begint mij wel een beetje de keel uit te hangen.. We weten het allemaal: hoogmoed komt voor de ....????

Ik persoonlijk vind cech de beste keeper ter wereld maar daar zijn meningen over verdeeld.

21 februari 2014 om 18:10

Ik ben zeker geen fan van Chelsea, mag die ploeg totaal niet maar ik vind die keeper wel de allerbeste van de wereld.

Geweldige keeper, je zag bij de penalty van Ozil dat hij zo lang wachtte dat hij pas dook toen de bal geschoten was.

21 februari 2014 om 18:21

Dat deed Cillessen ook. Ik weet van Neuer dat hij de penalties van alle spelers bestudeert, volgens mij doet hij dat een paar dagen vóór de grote wedstrijden. Ozil had die bal er gewoon blind in moeten knallen. Hij aarzelde te veel.

22 februari 2014 om 16:12

Dat sowieso, de penalty was ook heel slecht genomen.