Britse tabloids berichten massaal over vertrek Rooney: 'It's over'

Donderdag, 7 maart 2013 om 00:10
/

Wayne Rooney vertrekt na dit lopende seizoen bij Manchester United, zo schrijven vrijwel alle tabloids donderdag. Het feit dat de aanvaller dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid niet in de basis stond, is volgens vele scribenten 'the beginning of the end' van zijn loopbaan op Old Trafford. Manager Sir Alex Ferguson zou Roonaldo niet langer als onmisbaar beschouwen en bereid zijn om te luisteren naar voorstellen vanaf veertig miljoen euro.

De relatie tussen Ferguson en Rooney staat na dinsdagavond meer dan ooit onder druk. De Engels international was woedend toen hij hoorde dat hij niet in de basis zou staan. Ferguson twijfelt steeds vaker aan de fysieke gesteldheid van Rooney en kiest derhalve voor andere opties. Na dit seizoen staat de bonkige aanvaller nog twee seizoenen onder contract. Manchester United start normaliter komende zomer gesprekken over een eventuele nieuwe verbintenis, maar heeft op dit moment niet de intentie om de contractuele samenwerking te verlengen.

/

Een zomerse verkoop van Rooney voor een bedrag van circa veertig miljoen euro zou Manchester United in staat stellen om de selectie van Ferguson flink te versterken. De koploper van de Premier League wil vermijden dat het einde van het contract van Rooney dichterbij komt, vooral omdat zijn marktwaarde in dat geval keldert. De ex-speler van Everton speelde sinds zijn komst in 2004 394 officiële duels voor The Mancunians en was daarin goed voor 195 doelpunten.

Diverse clubs uit binnen- en buitenland zien de zomerse komst van Rooney, 27 jaar, zitten. Paris Saint-Germain wil voor komend seizoen een topaanvaller strikken en ook Manchester City zou graag weer een poging willen wagen. Rooney is echter de best verdienende Mancunian; door allerlei clausules ontvangt hij naar verluidt dik vier ton om de zeven dagen. Dat is zelfs voor de stadsgenoot veel geld, waardoor alleen Real Madrid en PSG overblijven.


Poll

Speelt Wayne Rooney komend seizoen nog voor Manchester United?


Gerelateerd

86 reacties (laatste reactie door elephantman)

Ik zie hem eigenlijk nergens anders spelen dan Manchester United. Hij past niet zo snel bij een club. Ik zou zeggen PSG sla je slag, want Bayern, Barcelona, Real hebben hem niet nodig. En ik denk niet dat hij voor een binnenlandse transfer gaat

7 maart 2013 om 00:28

Ik denk ook dat PSG een goede kans maakt. Zijn aanvallend al wel erg sterk, maar zal dan wel om Ibra heen gaan spelen met Pastore daar nog achter ofzo?

7 maart 2013 om 00:44

Wellicht een ruildeal tussen Rooney en Ronaldo denk ik zo

7 maart 2013 om 01:44

wellicht lijkt mij dat niet zon goede ruildeal

7 maart 2013 om 02:58

Flinke som geld (marktwaarde) en Rooney er gratis bij want die 40 miljoen is hij in mijn ogen niet waard.

7 maart 2013 om 09:11

Rooney is het geld zeker wel waard als hij in vorm verkeerd, is een speler van wereldklasse die een wedstrijd zou kan beslissen.

7 maart 2013 om 09:18

Rooney ruilen tegen Ronaldo? Dan krijg je hoogstens de Ronaldo actiepop met bijbehorende accessoires.

7 maart 2013 om 13:45

accessoires? handtasje en make-updoos enzo?

Het zou dom zijn van man u om hem te verkopen je zag gisteren toen hij het veld in kwam dat man u gelijk beter ging voetballen

Ik zou het jammer vinden mocht dit waar zijn. Waar zou hij passen? En met dat salaris, kun je jezelf toch aardig mee vermaken dacht ik zo

Zou heel jammer als hij zou vertekken. Als ik aan Rooney denk, dan denk ik aan Man Utd (en andersom).

Lijkt me sterk trouwens dat hij 4 ton per week verdient (zonder sponsors etc.). Dat is dus 20 mil per jaar. Dat verdient Eto'o ook bij Anzhi.

7 maart 2013 om 07:25

Ik moest ook twee keer lezen, maar er staat om de week. Dat betekent dus 8 ton per maand. Tikkeltje misleidend dus.

7 maart 2013 om 08:42

Scherp, dacht ook even 20 mil per jaar , maar dat kan er maar een zijn. Waar kan rooney heen? Elk topteam heeft al een goede spits. Wellicht PSG , maar daarnaast is dat het ook wel

7 maart 2013 om 09:17

Ik denk dat vier ton ook wel overdreven is. Maar de salarissen die altijd worden genoemd (zoals bv. Eto'o met zijn 20 miljoen) zijn wel exclusief wedstrijdpremies, doelpuntenpremies, premies bij een vast aantal doelpunten,...

Ik dacht dat hij en RvP ieder 230.000 euro verdiende per week. Met premies bij kan dat wel dicht bij de 300.000 komen.

on: Rooney start één wedstrijd op de bank en de Britse tabloids vliegen er meteen op. Ik zou wel begrijpen dat Rooney zich minder gewaardeerd voelt nu RvP meer in de schijnwerpers staat en hij in dé wedstrijd van het jaar op de bank wordt gezet voor een 22-jarige (die het uitstekend deed). Volgens mij kan en wil enkel PSG dit bedrag ophoesten voor hem. Heel misschien zou Real interesse tonen als Ronaldo vertrekt, maar zij hebben nog steeds Higuain en Benzema.

7 maart 2013 om 17:19

Als ik aan het huidige Manchester United denk, dan denk ik aan deze helden;
Fergie
Giggs

En dat puur omwille van het feit dat hij op de bank zat blijkbaar. Verder is er voor zover ik die artikels lees niks dat erop wijst dat hier ook maar iets van aan is. Mij leek het vooral een tactische keuze. En ook een goeie overigens. Als er echt boel was tussen de twee, dan had Rooney niet in de selectie gezeten lijkt me.

Maar goed, ik ben benieuwd. Voorlopig geloof ik er nog weinig van.

7 maart 2013 om 00:35

Het is wel opmerkelijk dat sinds Van Persie bij is gekomen dat het wat moeizamer gaat met hem in de hoofdrol. Misschien ziet Ferguson wel in dat Rooney moeilijk een bijrol accepteerd en beter kan vertrekken voor de teamgeest.

Het is op dit moment puur speculeren en ik geloof er ook vrij weinig in. Maar als er niet binnenkort word gepraat over een contractverlenging dan zou het misschien het einde kunnen betekenen.

7 maart 2013 om 00:49

Rooney doet het prima, zowel met als zonder Van Persie in het elftal. Ik krijg ook niet de indruk dat hij er een probleem mee heeft dat hij niet meer de enige speler van wereldklasse is in het elftal. Integendeel.

7 maart 2013 om 01:07

Hij scoort minder ja. Maar weet je wel Hoe belangrijk hij is. Belangrijk zijn heeft meer dan "doelpunten maken" te maken. Ja. Rooney geeft de ballen ook snel af naar RvP.

7 maart 2013 om 00:36

Is ook onzin, maar het verkoopt vast goed.
Al zou ik dan toch stiekem hopen dat ie naar Barca gaat

7 maart 2013 om 00:42

Barca heeft echt niets aan Rooney! Barca en United zijn beide mijn teams en ik volg ze beide, maar Rooney past niet bij Barca punt. Rooney is een geweldige werker die goed de bal bij zich kan houden met een heerlijke schot. Echter zijn combinaties en zelfs zijn aannames af en toe zijn niet van Barca niveau.

Van Persie zou echter zo geweldig bij Barca Passen echt perfect zelfs, maar Messi duld geen spits voor zich, dus dat accepteren wij maar eventjes wel.

7 maart 2013 om 01:09

Rooney zou bij een wedstrijd als die tegen Milan van grote waarde kunnen zijn. Soms heb je geen subtiele passjes en technisch hoogstaand voetbal nodig maar fysieke kracht en doorzettingsvermogen. Daar schort het Barca aan. Natuurlijk is hij niet van meerwaarde bij de meeste wedstrijden maar ze kunnen hem gebruiken..

7 maart 2013 om 11:02

Rooney past totaal niet bij Barca.
Hoe kun je die link nou leggen ?

7 maart 2013 om 14:28

Best simpel jongens, maar dat zien jullie blijkbaar niet.
Rooney kan perfect op de vleugel bij Barca spelen in tegenstelling tot bv een Villa. Dat vele combineren komt perfect uit op het middenveld, maar als het doelgericht moet gaan, dan is Rooney daar perfect voor. Daarbij zal hij wel hard werken en brengt ie buiten zijn uitstekende techniek om ook een dosis fysiek met zich mee.

Rooney zou meer dan prima in dit Barca passen.

7 maart 2013 om 00:38

Ferguson maakt zijn selectie eerder beend als de basis elf. Rooney kan in theorie bij de selectie gezeten hebben en boos geworden zijn omdat hij niet in de basis begon.

7 maart 2013 om 00:47

Ik doel op de insinuaties dat Ferguson een probleem heeft met Rooney de laatste tijd, niet omgekeerd.

7 maart 2013 om 07:22

Rooney wordt wel 29, we weten allemaal dat je daarna niet zo snel meer voor de hoofdprijs zal vertrekken.

7 maart 2013 om 10:51

Iedereen wordt op een dag 29. In het geval van Rooney is dit pas op 24 oktober 2014.
Ik weet niet waar je het vandaan haalt, maar Rooney is 4 maanden geleden 27 geworden...

7 maart 2013 om 15:42

Dan ben ik gek geworden. M'scusi.

wat kan die man over een heerlijk doelpuntengemiddelde beschikken zeg. bijna 1 op 2 in zo'n aantal wedstrijden. Heerlijk voor iemand die geen echte spits is!

Hij zou naar Manchester City, Paris SG, Juventus, Chelsea kunnen passen dus waarom niet.

7 maart 2013 om 00:40

Man city? Ach nee natuurlijk niet man.

7 maart 2013 om 00:41

Man city? Grapje zeker

Dubbelpost

Hij is al lang niet meer de speler die hij vroeger was.
Van persie heeft zowat de taak van rooney overgenomen, ik denk dat United een spits gaat halen en rvp op de 10 laten spelen.

7 maart 2013 om 00:35

Hij moet in dienst spelen van Van Persie, ondankbare taak.
Voor Ronaldo had hij dat wel voor over omdat mijlen ver beter is dan een statische Van Persie.

7 maart 2013 om 00:49

Gast, leer eens voetbal kijken. Hoe kun je van Persie statisch noemen? Of Ronaldo mijlen ver beter? Dat is op zoveel manieren een foute zin he. Jouw reacties slaan echt nergens op.

7 maart 2013 om 00:53

Hahahahahaha hahahahaha hahahahaha

Van Persie statisch? Huntelaar is statisch, Van Persie absoluut niet. En in dienst van Van Persie spelen ondankbaar? In dienst spelen van een van de beste spitsen van de wereld is natuurlijk ondankbaar, daar kun je niet omheen. Zo is het voor Lucas Moura ook heel ondankbaar om voor Ibrahimovic te spelen, en voor Turan heel ondankbaar om voor Falcao te spelen.

7 maart 2013 om 01:34

het gaat niet zozeer om in dienst te spelen van iemand anders. het gaat erom dat je in dienst van het team speelt. en dat doen zowel rooney als van persie. bovendien lijkt rooney nog steeds 1 van de weinige spelers bij man utd te zijn die van persie begrijpt.

zelf vond ik het onbegrijpelijk dat ferguson het duo van persie - rooney niet opstelde.
dat was echt een hele negatieve keuze. inzakken en gokken op de snelheid van wellbeck. en dan speel je nog thuis ook.

7 maart 2013 om 11:18

Jij bent dus nog eentje die we niet meer serieus kunnen nemen op Vz.. zucht..

Zou zo dom zijn om hem te verkopen! Ik begrijp het ook niet.. hij speelt goed samen met Van Persie! Bovendien is Van Persie niet heel jong meer; je móet Rooney er gewoon wel bijhouden.
Ik kan het me ook moeilijk voorstellen; een United zonder Rooney...

7 maart 2013 om 05:54

Ik begrijp het wel. Engelse tabloids zijn net als een stel wijven bij de kapper/nailshop/w.e

Ze lullen maar raak en 99% is ook nog eens Onzin.

Ze doen dit omdat Rooney een wereldsoeler is, en alles in Engeland wordt uitvergroot als je een top speler bent.

Waarom bankten Valencia en young dan? Liggen die ook ineens in de clinch ?

7 maart 2013 om 13:32

Mee eens! Spanjaarden zijn er nóg beter in; dat wijvengedoe.
Maar goed, dat Valencia en Young op de bank zaten begrijp ik nog wel; maar Rooney is in mijn optiek toch 1 van de besten van United... vandaar dat het raar was
Ferguson wou waarschijnlijk de 1-1 verdedigen en spelen met snelle spelers (nani en Wellbeck).

Lijkt mij iig!

7 maart 2013 om 21:20

Ik vond wellbeck het niet eens zo slecht doen. Hield altijd wel 2 of 3 spelers beig van real, maar goed Rooney speelde ook niet vest toen hij inviel . Maar dat kwam ook door de rode kaart.

United had Van Persie nooit moeten kopen, je had Rooney al in de punt.
Terwijl Van Persie vaak niks laat zien in de C.L tegen grote ploegen is hij vrij bleekjes. Hij moet in dienst Van Persie spelen zo ondankbare taak, zo valt hij niet op dat steekt hem.

7 maart 2013 om 01:04

Ja want wie zou nou de topscorer van de BPL in zijn team willen hebben als die beschikbaar is en je net zelf op een haar na geen kampioen bent geworden. Rooney is juist een speler die prima in dienst van een andere speler kan spelen, heeft hij vaak genoeg gedaan en het is echt niet alsof Rooney minder populair is onder de fans. Je kan ook niet zeggen dat het slecht heeft uitgepakt, want Manu staat mijlenver voor op de concurrentie, helaas uitgeschakeld in de CL maar tegen Real kan dat gebeuren, alleen de manier waarop is wat minder.

Ik hoop dat van Gaal goed bij Manu kijkt zodat hij weet hoe hij van Persie moet laten renderen, dan heb je meer kans in Brazilië om een ronde verder te komen.

Verder loop jij echt op elk onderwerp dat ik je zie posten zo opzichtig te provoceren dat het gewoon zielig aan het worden is. Ga dan naar de Belieberforums ofzo.

7 maart 2013 om 13:26

Hij was in het Bernabeu beter dan Ronaldo op Old Trafford.

Ik denk dat als er een mooi bod komt, Manu er verstandig aan doet om hem te laten gaan. Van Persie kan nog even door en Kagawa/cleverly zijn goede opties aanvallend op het middenveld. In de spits heeft United natuurlijk nog steeds prima opties achter de hand. Ik zou ook Nani verkopen en twee grote spelers terughalen!

Als Rooney ergens heen kan dan verwacht ik dat het Real Madrid is. Alle andere clubs zijn goed bezet en niet gek genoeg daarvoor. Verder zou ik niet gek op kijken mocht dit nieuws waar zijn. Sir Alex Ferguson zet zijn absolute sterren wel vaker in de uitverkoop.

Ik weet dat dit een gerucht is, maar volgens mij zit er wel een kleinbeetje waarheid in het verhaal. Als het zo is, dan zal ik hem met open armen ontvangen

7 maart 2013 om 10:49

Milan kan hem natuurlijk nevernooit betalen

7 maart 2013 om 12:59

Dan staat ie de ontwikkelingen van Balotelli en el sharaawy in de toch? Die moeten het gaan doen voor Milan.

Wat een volkomen gezwets hier. Omdat hij niet in de basis stond moet hij in een keer weg? Deze berichten horen in de wandelgangen en niet op de voorpagina.

Iedereen kent toch Ferguson en zijn roulatie systeem? Er is verder ook geen team ter wereld dat meer een " team" is dan United. Daar speelt iedereen maar dan ook echt iedereen in dienst van het team en daar is Rooney geen uitzondering in, hoeveel hij ook voor United betekend. Rooney is ook niet het Sneijder-mannetje dat dat niet pikt of de boel gaat ophitsen. Je ziet hoe goed hij zich steeds heeft gedragen zelfs toen iedereen V. Persie op handen droeg terwijl hij net daar was aangekomen.

Nogmaals, ik geloof hier niets van!

Edit: Spelling

Hebben die tabloids die doelpunt niet gezien vorig weekend wat een heerlijke goal was dat. Nee dit was een tactische keuze. Trouwens dit zeiden ze ook over nani en die speelde tegen madrid gewoon. als united bij de top willen blijven hebben ze rooney zeker nodig.

7 maart 2013 om 00:52

Vidic is de laatste jaren ook al een paar keer vertrokken als we de tabloids mogen geloven. Voorlopig is het echt nog maar speculatie. Ik heb nog geen 'echte' aanwijzingen gezien dat er ook maar iets van aan is.

Volstrekte onzin als je het mij vraagt. Beetje de boel op zitten laaien door "massaal" er over te schrijven. Ga eens echte journalistiek bedrijven zou ik zeggen!

Rooney heeft lange periodes van droogte afgewisseld met doelpuntenreeksen. Hij heeft vaker een dip gehad en komt ijzersterk terug.

Dat Rooney minder speelt heeft te maken met Van Persie ja, maar ook met Welbeck en Hernandez die echt hun kansen hebben gegrepen in de minuten die ze kregen.

7 maart 2013 om 00:49

Zo begon het ook met van Nistelrooy

SAF heeft mij inziens wel een tactische fout begaan door Rooney niet op te stellen. Welbeck vind ik te onervaren voor een wedstrijd die op details wordt beslist.
Toen Rooney erin kwam, merkte je meteen dat er meer voetbal in het spel van Man United zat.

7 maart 2013 om 00:51

Welbeck was, net zoals in de heenwedstrijd, één van de beste spelers op het veld. Dat terwijl Rooney in de heenwedstrijd vrij dramatisch was in aanvallend opzicht. Leek me gewoon de goeie keuze.

Dat United op het eind beter ging spelen kwam niet door Rooney, maar omdat Real gewoon naar achteren ging gaan lopen eens ze voor stonden. Ik vond Rooney trouwens niet uitzonderlijk goed invallen. Correlatie is geen causaliteit.

7 maart 2013 om 00:53

LoL met alle respect, maar daarom ben jij niet een van en zo niet dé succesvolste trainer ooit, maar SAF wel. Rooney is een heerlijke speler om in je team hebben en dit seizoen kan ik Welbeck niet uitstaan (hij is zo een slechte afmaker dit seizoen), maar dat Welbeck en ook Nani in de basis stonden was (achteraf) meer dan logisch. Die twee zijn technisch iets beter dan Rooney en kunnen de bal bij zich houden ook in de kortere ruimtes die je van Real krijgt.

Achteraf was Welbeck ook een van de beste Mancunians op het veld, en speelde heel goed. Dat het beter ging toen Rooney erin kwam, was een gevoelsmatige kwestie voor jou, omdat het aanvallender (moest) ging. Echter speelde United toen ook Real in de hand door hun ruimte te geven zodat ze levensgevaarlijk uit konden komen met counters.

7 maart 2013 om 00:55

Volgens mij werkte de tactiek van SAF heel goed totdat nani rood kreeg maar daar kan hij niks aan doen. Real madrid was tot de rode kaart nergens zijn tactiek om ronaldo onschadelijk te maken werkte heel goed.

7 maart 2013 om 01:07

Ik ben van mening dat die rode kaart de wedstrijd niet heeft verpest, omdat het spelbeeld redelijk gelijk bleef. Het was Modriç die het spel openbrak.

7 maart 2013 om 09:37

Mourinho durfde Modric ook maar in te brengen op het moment dat United met 10 stond. Anders had hij er zeker nog 20 minuten mee gewacht, net zoals in de heenwedstrijd.

Verder was het niet enkel Modric die plots goeie dingen deed. Iedereen kreeg plots ruimte, er stond natuurlijk altijd een man vrij, en United was gewoon aangeslagen van de rode kaart.

Ik ben er vrij gerust op dat United doorgebekerd ging hebben zonder die rode kaart.

Ik mag toch hopen dat dit onzin is. Vanwege Rooney ben ik fan van United geworden. Ik wist na het Ek van 2004 dat dit een grote speler zou worden en heb hem vanaf dat moment eigenlijk gevolgd. Ik zie Rooney eerlijk gezegd nergens anders spelen dan bij United. Hij heeft ook al meerdere malen aangegeven dat hij net als Giggs en Scholes zijn carriere bij United wilt beëindigen.

7 maart 2013 om 01:42

zou wat zijn als rooney dan naar city ging.

Anzhi wil hem echt heel graag hebben, maar wat zou het zonde zijn zeg.

7 maart 2013 om 07:31

Rooney is d'r stom genoeg voor.

7 maart 2013 om 10:33

Als Rooney bij Anzhi aan de slag gaat verdwijnt hij helemaal uit beeld. Ik zie Rooney echt niet vertrekken omdat hij dinsdag op de bank begon. Indien hij toch zou vertrekken zie ik hem naar PSG verkassen.

Het schijnt dat er russische clubs zijn die rooney willen inlijven; met name cska en anzhi

Ik zie Rooney helemaal nergens anders spelen man hij past gewoon te goed bij Utd. Ik zou ook niet kunnen bedenken waar hij heen zou kunnen gaan.. misschien Bayern?

Jongens, dit beticht is gemaakt door tabloids... Hier staat altijd de grootste onzin in. Ik zou het niet gelovenbr

7 maart 2013 om 10:06

Als ze het allemaal tegelijk massaal schrijven, zou er toch wel een kern van waarheid in zitten

die media kan soms zo irritant zijn. Rooney gaat absoluut niet weg.
Hij speelt 1 wedstrijd niet om tactische redenen, en meteen wilt hij weg, Geloof je hetzelf.
de media probeert gewoon zoals altijd het vuurtje op te stoken

Zou zonde zijn als die vertrekt. Past super goed bij de Engelse competitie. Rooney hoort overigens altijd te spelen. Als hij erin komt brengt die iets extra's. Dat zag je ook tegen Madrid. De britste media heeft t zws altijd gemunt op Rooney. Vind het zelfs een beetje zielig worden. Laat hem gewoon met rust en laat hem doen waar die goed in is. Voetballen! Wie zou er niet boos reageren als die op de bank zou zitten met zo'n belangrijke wedstrijd? De normaalste zaak van de wereld maar de media willen er weer een soap van maken. Jammer hoor.

Rooney is al over zijn top heen, kan nog voor elke subtop club van grote waarde zijn, alleen dan zou die zijn weekloon minimaal moeten halveren, in Spanje zie ik hem al helemaal niet slagen, er zijn sowieso weinig engelse spelers die op het vaste land hun niveau halen.

7 maart 2013 om 10:57

Rooney is niet over zijn top heen. Wat een larie zeg. Die jongen is in vorm 1 van de beste ter wereld.

7 maart 2013 om 11:07

Ben het met Bugohorst eens, Rooney brengt niet meer wat hij moet brengen. Vandaar de bank plaats.

Zal geweldig zijn om hem bij Barca te zien. Eindelijk wat kracht voor in. Kunnen we hard gebruiken.

Rooney heeft al eerder geflirt met City (2010) maar na een bezoekje van wat ''fans'' aan zijn huis zij hij dat hij het zo niet had bedoeld.. Zou mooi zijn als hij kon terugkeren bij Everton..

Dit is nu de zoveelste manipulatie van Fergie om zijn afgedankte sterspelers uit de weg ruimen. Hij heeft dat gedaan met Beckham, Keane, Stam, vnistelrooy, o.a. Rooney is een uitstekende speler, dat heeft hij nog steeds laten zien tijdens zijn invalbeurt tegen Real Madrid. Hij kan beter naar een andere grote club waar hij wordt gewaardeerd.

Mensen die hier roepen dat het “allemaal geruchten zijn” & maar “tabloit talk” is en dat dit toch niet gebeurd, vergeet niet wat Rooney Utd & vooral Ferguson heeft geflikt met zijn transfer request inleveren en met naar City dreigen over te stappen om zodoende United in zijn wurggreep te krijgen om extra (& veel te hoog) salaris te ontvangen… Hij wist toen dondersgoed dat United dat niet zou laten gebeuren..
Nu is het echter een ander verhaal, nu is Rooney niet in de positie maar is het de club die de lijnen uitzet, of terwijl Rooney blijft nog 2 jaar bij de club & weet dat zijn rol beperkt wordt of hij gaat vertrekken, helaas voor hem heeft hij zichzelf behoorlijk uit de markt geprezen na zijn Aktie en met zijn mega salaris/bonussen, want met het oog op de FFP regel en de nog iets strengere Engelse FFP regels, zijn ook clubs als Chelsea & City niet meer in staat om Rooney zomaar over te nemen. Plus Ferguson & Utd zullen hem ook niet zo gemakkelijk naar een andere Engelse club laten gaan, die zullen dusdanig onderhandelen dat een City of Chelsea het uiteindelijk zullen opgeven.
PSG of Real lijken mij de enige 2 clubs waar hij terecht kan, PSG heeft de cash maar Real de status, historie & schijnbaar ook zijn voorkeur en zij waren al eerder geïnteresseerd.

Één van de geruchten in de Engelse pers is dat United’s & Real’s bestuurders dinsdag’s wedstrijd niet alleen gezellig samen hebben zitten kijken maar die avond ook te hebben gebruik om verkennende gesprekken te voeren met betrekking “de ruil!”… Schijnbaar hangt er in de lucht een oplossing voor Ronaldo’s ‘ongelukkigheid’ in Spanje en hebben Real & United een manier bedacht om Ronaldo inderdaad terug te laten keren op Old Trafford.
Met Rooney te laten gaan, gaat er ten eerste een groot bedrag van de transfer kosten af, ten tweede maakt Ferguson met de verkoop van Rooney een groot salaris bedrag vrij welke dan natuurlijk weer aan Ronaldo besteedt zal/kan gaan worden.
En met het ‘wegsturen’ van Rooney krijgt Ferguson waarschijnlijk gewoon zijn revanche, laat hij zien dat niemand (dus ook Rooney uiteindelijk niet) groter is dan de club & krijgt ie misschien zijn ‘verloren zoon’ er voor terug. Afgelopen dinsdag kon iedereen zien dat United nog in Ronaldo’s hart zit & dat de club & zijn fans hem nog steeds op handen dragen & van hem houden, iets dat hij zelf heeft aangeven te missen en naar terug te verlangen..

Rooney kan de sleutel zijn! Dus kijk niet raar dat Ferguson Rooney komende zomer ‘gewoon’ de verkoop in doet en Ronaldo terug naar OT haalt. Een coup bedacht tussen 2 iconische voetbal clubs.

ik volg man utd op de voet en de rooney van een paar jaar terug heb ik tot nu toe nog niet gezien , toen was hij echt spelbepalend en de absolute ster van het elftal.... het is allemaal iets minder geworden en het lijkt alsof hij het vuur niet meer heeft ......let op een rooney in vorm is nog altijd een klassevoetballer maar dat is hij momenteel niet en als hij eens op de bank zit dan duiken de geruchten weer op , man utd zal hem zomaar niet laten gaan ....maar verandering van lucht kan wonderen doen en mss geld vrijmaken voor ronny wat mooi zou zijn

7 maart 2013 om 13:02

Hij speelt toch ook in dienst van van Persie?

Gaat Ferguson dan weer de fout maken een bepalende speler te laten vertrekken? Rooney brengt actie en motivatie in het team, puur doordat hij nooit en te nimmer opgeeft en altijd mogelijkheden ziet!

ik hoop dat hij blijft!

Wat zou deze jongen perfect passen bij Juve zeg. Ideaal voor de positie die Vucinic nu invult. Veelvuldig aan de bal komen, goed zijn in de korte ruimte, goed kunnen combineren, fysiek je mannetje staan, goede balbehandeling en passing en daarnaast keihard werken. Vucinic mist een aantal van die aspecten. En het afwerken is bij Rooney een dikke pluspunt. Als hij echt weg wil/moet zou ik echt alles eraan doen als Juventus zijnde om hem te halen, want dan vind je definitief de aansluiting met de absolute top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

467 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Everton 31 10 5 0
2016/2017 Manchester United 25 5 8 0
2015/2016 Manchester United 28 8 4 0
2014/2015 Manchester United 33 12 5 1
2013/2014 Manchester United 29 17 8 0

In de wandelgangen

Vrijdag 25 mei
Sam Lammers mag op huurbasis vertrekken bij PSV, zo heeft de club bekendgemaakt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren