‘Het enige dat Hazard fout deed, was dat hij hem niet hard genoeg trapte’

Donderdag, 24 januari 2013 om 15:35

Menig voetbalfan reageerde afkeurend op de actie van Eden Hazard, woensdagavond tegen Swansea City. De Belg trapte een ballenjongen van the Swans toen hij de bal niet snel genoeg terug kreeg en zag daarom rood. Joey Barton is echter van mening dat Hazard geen enkele blaam treft. Als het aan de Engelsman had gelegen, had Hazard de jongen een stevigere trap verkocht.

/

Barton, die erom bekend staat dat hij zijn mening graag geeft, reageerde woensdag furieus op het incident. Tegenover de ballenjongen, welteverstaan. “Jongens van zeventien die in dienst zijn van een voetbalclub en tijd rekken… Swansea zou hiervoor gestraft moeten worden”, vindt Barton. “Hazard wordt gefileerd voor zijn overdreven reactie, maar zoals gewoonlijk zien de media de échte misdaad over het hoofd.”

“Het enige dat Hazard fout deed, was dat hij hem niet hard genoeg trapte. Dat teruglezend lijkt het alsof ik het schoppen van ballenjongens proclameer, maar ik kom tot de conclusie dat het spel verziekt is. Mensen noemen hem de beste tijdrekker ter wereld”, aldus Barton via Twitter. “Ik ben natuurlijk wel honderd procent tegen het schoppen tegen mensen hun ballen.”35 reacties (laatste reactie door sab80)

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.
Noot: wegens te grof taalgebruik van de voetballer.

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Manchester City bereidt een flink bod voor op Eden Hazard. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren