Update: Real Madrid ontkent geruchten over vertrek Mourinho

Donderdag, 24 januari 2013 om 13:00

José Mourinho heeft woensdagavond tijdens de bekerwedstrijd tegen Valencia mogelijk voor het laatst op de bank gezeten bij Real Madrid. De Koninklijke heeft de media uitgenodigd voor een persconferentie, die om 13.00 uur zal beginnen. Volgens diverse Spaanse sportkranten zal Real tijdens deze bijeenkomst het ontslag van Mourinho gaan aankondigen.

/

The Special One staat al geruime tijd onder druk bij Real, dat in de competitie al vijftien punten minder heeft dan koploper Barcelona. In de afgelopen weken zijn bovendien diverse confrontaties tussen Mourinho en enkele spelers aan het licht gekomen. Raúl Albiol erkende laatst openlijk dat Mourinho en Cristiano Ronaldo na het eerste bekerduel met Valencia (2-0) een meningsverschil hadden in de kleedkamer. Enkele dagen eerder had de oefenmeester mot met Ángel Di Maria en de relatie tussen Mourinho en Iker Casillas is naar verluidt niet meer te lijmen.

Op de dag dat Marca naar buiten bracht dat enkele spelers het vertrek van Mourinho zouden hebben geëist, heeft Real een persconferentie belegd. Voorzitter Florentino Pérez zal om 13.00 uur het woord nemen, maar een persvoorlichter van Real wilde nog niet melden waarover de preses zal gaan spreken. Het contract van Mourinho in Madrid loopt nog tot medio 2016 door.

Update 24 januari 13.00 uur - Real Madrid ontkent geruchten over vertrek Mourinho
José Mourinho blijft gewoon hoofdtrainer van Real Madrid. Voorzitter Florentino Pérez belegde voor donderdagmiddag een persconferentie en zou volgens Spaanse media het vertrek van de coach gaan aankondigen, maar Pérez heeft tijdens de bijeenkomst juist duidelijk gemaakt dat er van een ontslag geen sprake zal zijn. Volgens de preses is de berichtgeving dat enkele spelers het vertrek van de Portugees zouden hebben geëist ook niet waar.


Poll

Real Madrid moet José Mourinho ontslaan


Gerelateerd

231 reacties (laatste reactie door elchino20)

Als het niet meer botert tussen spelers en trainer moet je wel uit elkaar... Jammer. Mourinho is iemand die eindelijk de CL kon pakken met Real. Nog een half jaar op je tandvlees. Zoveel gevraagd? Ze verdienen miljoenen man.

Dit slaat nergens op.

24 januari 2013 om 12:11

Slaat nergens op??..alsof het allemaal zo goed gaat sinds Mourinho daar is...??

24 januari 2013 om 12:22

kan je dit ergens live volgen, met ondertiteling?

24 januari 2013 om 12:43

pm me als je het weet!

24 januari 2013 om 12:46

Weet iemand al waar je het kan volgen ?

24 januari 2013 om 12:51

Man als je kijkt naar de resultaten van Madrid van vorig jaar in de competitie dan is het toch hartstikke goed gegaan sinds Mourinho daar is?! Iedere club heeft wel eens een dipje en iedereen weet dat Madrid op z'n minst gewoon tweede wordt als ze het seizoen uitspelen met Mourinho. De opvolger zal het hoe dan ook niet beter kunnen doen..

24 januari 2013 om 12:54

Ik wil het ook zien!

24 januari 2013 om 12:55

Ik weet dat je het op Marca TV kan zien (via de website van Marca), maar hier zit geen ondertiteling bij. Ik ga daar in ieder geval wel kijken, maar dit kun je dus alleen kijken als je Spaans kan.

24 januari 2013 om 12:56

http://www.realmadrid.com/cs/satellite/es/12027746...
Live te volgen om 13.00 uur.

24 januari 2013 om 12:57

tuurlijk zal dat zo zijn als die blijft zitten, maar dat moet de opvolger met dit materiaal toch ook gewoon kunnen?

daarbij is het volgens mij niet dat het niet meer botert.

ik las ergens dat Casillas tegen Perez had gezegd:
"het is de beste trainer die ik ooit heb gehad, maar hij is dit seizoen compleet gek geworden"..

en als je het volgt, voor zover mogelijk, doet Mou er ook alles aan om ontslagen te worden lijkt het wel. 15 miljoen vangen en naar chelsea.

zeker na de 2-0 tegen swansea gister, benitez zal er rond 5 uur uit gaan en mou om 5 over 5 trainer van chelsea.

24 januari 2013 om 13:02

http://www.realmadrid.com/cs/satellite/es/12027746...
wel in het spaans

24 januari 2013 om 13:07

Valt te volgen via Marca de krant daar is een stream te vinden. Maar dan moet je het wel volgen in het spaans

24 januari 2013 om 21:10

dit is geen dipje,dit is een vrije val!!!

24 januari 2013 om 12:14

ik denk dat dat laatste half jaar inderdaad te veel gevraagd is.
Door ondermeer bepalende spelers niet meer op te stellen laat Mourhino het bestuur geen keuze denk ik. Hij stuurt nadrukkelijk op een onmiddelijke breuk aan.

24 januari 2013 om 12:23

Denk je nou werkelijk dat Mourinho dit Real nog zo aan het voetballen krijgt dat hij de CL wint? Geen schijn van kans, zijn trucje is uitgewerkt en spelers zijn hem zat zo lijkt het...

gaat het dan toch gebeuren?...

ik zeg van niet eigenlijk, want waarom tot zo laat wachten. Dan had het wat eerder moeten gebeuren of die man zijn seizoen laten afmaken. Ik denk dat het laatste gaat gebeuren.

24 januari 2013 om 12:30

Misschien hebben hun achter de schermen gezocht naar een vervanger en deze nu pas gevonden. Ga er maar aanstaan werken met de erfenis van Mourinho. Hij heeft toch gecreëerd dat mannen die miljoenen verdienen zich gedragen als een kind waarvan een lolly wordt afgepakt. Een mentale kwestie oplossen in het midden van het seizoen is geen eitje. Zou dus heel begrijpelijk zijn als een aantal trainers hebben geweigerd om de kar te trekken. Coachen bij Madrid kan je maken of kraken! Ik gok erop dat Mou er toch echt uitgeknikkerd gaat worden, wie de opvolger wordt blijft mij een raadsel..

24 januari 2013 om 12:50

De situatie was inderdaad onhoudbaar geworden. Zit wat in dat ze achter de schermen druk naar een vervanger zijn gaan zoeken. Dan ben ik heel benieuwd wie zijn opvolger wordt.

Zal wel een coach zijn die eerder is ontslagen dan ofzo

24 januari 2013 om 13:16

Ik denk dat ze wachten totdat Laudrup de Capital Cup heeft gewonnen. Die ging natuurlijk gister door naar de Finale, dus daarom konden ze Mourinho vandaag nog niet eruit gooien omdat ze dan niet direct zn vervanger halen.

Zou Perez het hem dan toch 20 mio euro laten kosten ?

Het is m.i. eigenlijk het enige wat een ontslag nog in de weg stond want dat Mourinho er een zootje van heeft gemaakt dit seizoen, geen zinnig mens die het zal ontkennen.

24 januari 2013 om 12:22

Denk eens na. Al ik een afkoopclausule heb op mijn werk maar ik er met mijn pet naar gooi dan kan dit worden aangevochten. Tuurlijk is niet alles te bewijzen, maar Mouriho heeft ook liever 12M nu dan misschien 20M na een rechtzaak. Dit wordt dus gewoon met handjeklap gedaan.

Ik geloof er niets van, dit gaat over de blessure van Casillas en waarschijnlijk de aankondiging dat ze een nieuwe keeper zullen halen als vervanger voor een paar maand.

24 januari 2013 om 12:24

Ik ben idd. ook nog terughoudend, maar jouw optie lijkt mij ook niet heel plausibel. Blessure Casillas wordt immers geschat op meer dan ca. 2 weken, maar het vertrouwen in Adán was oeverloos, toch José?

24 januari 2013 om 12:29

Er stond toch dat hij een botbreuk had en 6 tot 12 weken uit is? Of klopt dat niet, stond daarnet op VZ.

Waarschijnlijk wel, de zwaar gewichten hebben een gesprek gehad met Perez en Sanchez.

Bye bye Mourinho.

Is Perez het vertrouwen nu al verloren dan? dacht dat Mou tot United had om alles goed te maken. Ik vraag me af of dit wel het juiste is, alhoewel het niet te ontkennen valt dat Mourinho er een zooitje van maakt zie ik niet in wie hem zou moeten opvolgen op dít moment.

Mourinho neemt per direct ontslag of stopt ermee na dit seizoen, wordt ie ontslagen of gaat real een nieuwe speler presenteren? Ben benieuwd

Gaat het nu gebeuren? Ben zeer benieuwd. Dat zou dus betekenen dat hij terugkomt naar Chelsea. Ik hoop van en andere kant van wel.

De ene kant wel omdat hij bij Chelsea ongelooflijke stats kan overleggen, aan de andere kant ben ik bang dat hij spelers gaat verpesten of nieuwe aankopen gaat eisen waardoor spelers als Oscar, Hazard en Mata en Bertrand niet goed gaan spelen of iets.

Bedoel hij had notabene Kaka op de bank en koopt gewoon Modric voor 40 mil.. Heb geen zin dat hij zelfde shit gaat doen bij Chelsea. Maar aan de andere kant zal hij Lampard wel langer voor de club kunnen behouden..

Maar voor nu, ik hoop dat Mou gewoon net als Guardiola er even tussenuit gaat om tot rust te komen, ff niks en zijn hoofd leegmaken. Dan later terugkomen als ie er weer klaar voor is!

24 januari 2013 om 12:48

Ik hoop het eerlijk gezegd niet. Onder Mourinho komt de jeugd nauwelijks aan bod. Natuurlijk is het een fantastische prestatiecoach, maar dan wel voor hooguit 2 a 3 seizoenen.

Geef mij dan maar een andere, misschien onbekendere, coach die wel kan bouwen en de tijd daar voor krijgt!

Ot; Zit er natuurlijk aan te komen. Mourinho wekt de laatste weken niet echt de indruk nog vol voor Real te willen gaan. Zal achter de schermen wel een leuk bedrag zijn afgesproken. Zie hem volgend seizoen ook nog wel bij PSG aan de slag gaan.

24 januari 2013 om 12:58

Maar wie dan? Want bij Chelsea als coach direct presteren en nog eens goed spelen metr een wisselvallige jonge ploeg?

24 januari 2013 om 13:10

Ik zou Zola ideaal vinden! Paar ervaren mannen als assistenten en volgens mij kan het dan best leuk worden.

24 januari 2013 om 13:42

Mag ik vragen op basis van wat Zola ideaal is?

Heeft in heel zn carriere maar 1 echte club getraind en zn meest opvallende prestatie daar was het laten debuteren van zn eigen zoon...

Een Chelsea fan, die geen fan is van Mourinho...om een of andere reden kan ik zo n iemand niet serieus nemen...

De redenatie volg ik ook niet echt. Weggestuurd bij West Ham, maar wel goed genoeg om Chelsea te coachen.

24 januari 2013 om 14:17

Ik ben ook zeker fan van Mourinho, daar geen discussie over. Maar ik vraag me af of Mourinho de juiste man voor de job is. Hij heeft al een paar keer bewezen dat het op korte termijn een geweldenaar is, maar dat daarna zijn magie op een of andere manier raakt uitgewerkt. Ik denk dat het voor Chelsea juist goed is om nu voor stabiliteit en de toekomst te gaan, gezien de potentie die in de spelersgroep zit. Veel jonge jongens met ongelooflijk veel talent. Het is maar de vraag of Mourinho hier mee verder gaat of dat hij voor oude(re) spelers kiest en over een jaar of 2/3 weer opnieuw kan beginnen.

En bij Zola heb ik op de een of andere manier een goed gevoel. Weggestuurd bij West Ham zegt natuurlijk niet zoveel over zijn coachingscapaciteiten. Het zijn twee totaal verschillende teams. En je haalt natuurlijk wel een echte clubman en een publiekslieveling binnen. Maar hij kan natuurlijk ook aan de hand van een Guus Hiddink bijv. een jaar of 2 jaar als assistent fungeren en het stokje daarna eventueel overnemen.

Maar vooralsnog is het een discussie van niks, want Mourinho zit, voorlopig, nog op de bank.

24 januari 2013 om 12:55

beste voor mourinho is zijn rust pakken, echt fantastisch hoe hij mentaal best sterk blijft, want hij heeft de laatste paar maanden/periode bij real heel veel kritiek over zich heen gekregen. De spaanse media kunnen je helemaal kapot maken.

Als de spelers aangeven dat Mourinho compleet is doorgedraaid heeft het bestuur geen anderekeuze dan hem te ontslaan. Mocht dit gebeuren kan je de periode Mourinho toch wel als een grote flop beschouwen gezien het karige aantal successen.

24 januari 2013 om 12:30

Vind dat je hem wel de credits moet geven voor het behalen van de landstitel. Aangezien Barcelona een sterke ploeg is dan Real Madrid.

24 januari 2013 om 12:49

Landstitel is een geweldige prestatie geweest. Maar overall is het erg weinig. Daarnaast is het imago van Real nog nooit zo slecht geweest.

24 januari 2013 om 12:52

Dat komt vooral door de spelers. Recidivisten als Ramos, Pepe en in mindere mate Alonso heb je niet in de hand. Die blijven onder elke trainer rare fratsen uithalen.

Ik hoop dat het niks speciaals is.

Mou moet blijven !

24 januari 2013 om 12:16

Ben je dan voor of tegen Real?? hehe, zijn anders zeer veel Real mensen die hem ook liever zien vertrekken.
Als de echte Real spelers al roepen niet met hem verder te kunnen zegt dat toch al wat.
Als de prijzen die hij heeft behaald afgelopen tijd tegenvallen zegt dat toch wel wat.

24 januari 2013 om 12:43

Zal wel een Barcelona fan zijn .

Mourinho heeft er voor gezorgd dat Real op het punt staat in te storten. Dit heeft hij weten te verbloemen door de Copa en de landstitel te winnen, maar de spelers trekken het niet meer. Hij schoffeert clubiconen, zorgt ervoor dat Real nu bekend staat als een asociale tokkie-club en presteert dit seizoen zo ontzettend zwak...
Ik hoop dat Mourinho uit zichzelf vertrekt en anders gewoon ontslagen wordt en dat Perez ook zsm verdwijnt zodat de club kan beginnen aan de wederopbouw en er eindelijk weer eens rust in de tent is!

24 januari 2013 om 12:46

Precies..en zo is het toch ook..
De hogere heren bij Real en veel supporters zullen ook niet blij zijn met al die rare fratsen van Mourinho.
En zolang je wint zullen de mensen veel accepteren..maar als het toch vooral tegenvalt ben je niet meer te houden.

Ik wil dit Live zien!! Streams? Hahahaha yesss, eruit met hem

24 januari 2013 om 13:05

http://www.realmadrid.com/cs/satellite/es/12027746...
Hij geeft maar een stukje aan, anders moet je even op ad.nl kijken, daar staat een link

Ik denk ook dat dit over Mourinho gaat. Het stond niet op de planning dat Perez een persconferentie zou geven, dus dan moet er wel wat nieuws bekend worden. Als de relatie tussen de spelers en trainer slecht is, dan is er maar één ding dat de voorzitter kan doen: de trainer ontslaan. Mourinho zal wel teruggaan naar Engeland.

wie zou hem moeten opvolgen? kan die coach van bilbao daar niet een keer werken, die argentijn? die met chili zo goed voetbal speelde tijdens het wk?

edit: heeft aad de mos al een club?

Ik ben een Madrid fan en vorig seizoen was het een winnend team met niet zo mooi voetbal maar wel effectief. Dit seizoen is het niet mooi veel minder effectief en er is zoveel negativiteit wat de club uitstraalt mede of vooral dankzij Mourinho bij wie het mooi is om te zien als hij wint en zich zo gedraagt maar triest is om te zien als hij verliest en zich zo gedraagt. Hoop dat er een trainer komt die de voetballende kwaliteiten die dit team heeft er uit weet te halen zodat het weer leuk word om naar real te kijken want nu is t gwn niet eens leuk meer.

24 januari 2013 om 12:19

Kijk..en dat is een prima reactie als Madrid fan.
Potentie is er genoeg om prachtig voetbal mee te spelen...
Mourinho maakt Real kapot..de gekke dingen die hij heeft uitgehaald.. de rare uitspraken van hem. Vinger in iemand zijn oog drukken etc. etc. etc.
En als je prijzen behaald dan wordt dat nog enigszins door de vingers gezien..maar als dan ook de prijzen gaan tegenvallen en de spelers zijn niet tevreden..dan is het zo afgelopen.

Zelfs met de zelfbenoemde Special One (pff.)

Wie gaat zijn positie innemen?

24 januari 2013 om 12:54

Voorlopig denk ik Karkanka, maar voor volgend seizoen zou ik Klopp aanraden! Sorry voor jou aangezien je BvB fan bent, maar hij is echt geweldig!

24 januari 2013 om 13:28

Kloppo is ook geweldig, maar ik weet niet of hij kan werken met spelers die boven de groep staan zoals Cronaldo. Het fundament van Klopps succes is dat hij een eenheid smeedt, waarin geen speler té belangrijk wordt gemaakt.

24 januari 2013 om 14:18

Ik vind het gedrag van Ronaldo nog wel meevallen, imo zijn Ozil en Ramos grotere herrieschoppers. Ozil is een Duitsers dus ik denk dat die het wel zou kunnen vinden met Klopp en Ramos valt ook wel te temmen. En wellicht neemt hij spelers mee van bvb

Hahahahaa kijk die foto van Mourinho, met zo een gezicht zal het haast wel waar moeten zijn

Ik word een beetje moe van meneer Mourinho. Hij heeft geweldige prestaties neergezet bij Porto, Chelsea, Inter en ook Real Madrid, maar het is allemaal zo voor de korte termijn. FC Porto heeft na zijn vertrek alleen nationaal nog wat gepresteerd eigenlijk. Chelsea is na zijn vertrek ook niet meer wat het geweest is, de dominantie in de Premier League zijn ze kwijt en dat ze vorig seizoen de CL wonnen was meer geluk dan wijsheid. Inter lijkt me duidelijk, die zijn de weg helemaal kwijt sinds hij vertrokken is. En nu is het een grote puinhoop bij Real Madrid.

Mourinho is echt de laatste trainer die ik zou willen zien als trainer van Arsenal, dat meen ik echt.

24 januari 2013 om 12:17

Ik heb hetzelfde. Het is een geweldige trainer, maar ik vindt dat hij Real en vooral het imago van de geweldige club kapot aan het maken is. En das zonde.

Maar ja, er zullen altijd mensen voor en tegen zijn. Er zijn ook zat mensen die ook dit bericht als onzin beschouwen.

24 januari 2013 om 12:34

Dat zal best ja, maar het zijn wel de feiten....mourinho is misschien een geweldige trainer voor op de korte termijn, tactisch is hij heel sterk en ook als mens schijnt hij geweldig te zijn, want zelfs de wisselspelers lopen met hem weg.

Maar voor het imago van een club, zoals jij al zegt, is het niet verstandig hem binnen te halen. Enige voordeel is dat hij de druk bij zichzelf legt en die bij het team weghaalt.

24 januari 2013 om 12:19

Je bent zeker vergeten dat Ancelotti de dubbel won met het record aantal doelpunten ? Je bent zeker vergeten dat Chelsea in de PL iedereen oprolde met vaak minimaal 2 goals verschil? Drogba werd nog topscoorder etc.

24 januari 2013 om 12:37

Nee, maar dat was slechts één seizoen. Volgens mij was dat in 2010 dat ze kampioen werden? In ieder geval, sinds Mourinho daar weg is, vind ik ze, op dat ene seizoen na dan, niet zo dominant in de Premier League meer. Vorig seizoen werden ze zelfs zesde he...en ook dit seizoen lijkt de titel uitgesloten, je weet het nooit, maar op het moment doen ze nou niet bepaald mee om de titel.

24 januari 2013 om 12:52

Dat was geen dominantie van de PL, het verschil met United was uiteindelijk maar 3 punten. De laatste jaren, met uitzondering van een paar periodes, speel Chelsea gewoon teleurstellend. Vooral rond de periode november/december/januari/februari worden er de laatste jaren ongelooflijk veel punten verspeelt...

24 januari 2013 om 12:53

Tuurlijk heb je daar gelijk in! Maar Chelsea heeft het allang weer opgepakt. Vergeet niet dat Chelsea slechts komt kijken in de top van Europa, en dat begon met Mou. Dat hij dan gelijk zou fenomenaal presteerde is ongelooflijk.

Maar dat jaar in en jaar uit doen vereist groei als een topclub en behalve spelers en bekers, zijn wij verre van een topclub.

Dus in dat opzicht heeft Mou wel de basis gelegd maar groeien we door onze baas niet door en daar ligt het probleem. Dus Dit is niet iets wat je Mou kan ophangen vind ik..

Ik zie het al voor me; Pérez die met een koffertje met 20 miljoen erin aan komt zetten en Mourinho met koffertje en al de deur uitschopt. Zou het dan eindelijk toch gaan gebeuren?

24 januari 2013 om 12:18

Hij verdiend het niet om zoveel geld te krijgen

24 januari 2013 om 12:20

Snap dan ook niet dat je als club met zoiets akkoord bent gegaan.

24 januari 2013 om 12:24

Mijn onderbuikgevoel zegt dat Mourinho hierop aangestuurd heeft... je laten ontslaan is namelijk een zeer lucratieve bezigheid, vraag maar aan Aad de Mos.

Enige vraag is wie de opvolger zou kunnen worden. Ik zie geen Duitse coach daarzo in madrid.

24 januari 2013 om 12:43

Ik las ergens dat Laudrup van Swansea de grootse kandidaat is.
Omdat hij laat met het materiaal wat Swansea heeft prima laat voetballen en het is natuurlijk een ex-speler.
Hij komt dan wel na het seizoen want hij wil het seizoen afmaken.

Weet niet of het helemaal waar is maar lijkt mij een uitstekende keuze.

Geef hem een baan als jeugdtrainer. Die zelfingenomen, arrogante, over het paard getilde narcist verdient geen afkoopsom. Lekker vernederen op de achtergrond. Dat is wat hij verdient.

24 januari 2013 om 13:03

Over het paard getild? Jongen kijk de prijzen die hij heeft gepakt bij verschillende clubs en de spelers die hij beter heeft gemaakt indertijd. Dit seizoen maakt hij inderdaad rare beslissingen bij Real, maar dat doet niks af aan de staat van dienst die Mourinho heeft. Niemand kan daar om heen..

Als je alleen al hoort hoeveel spelers er ontevreden zijn misschien wel allemaal geruchten maar het was de laatste weken wel heel erg extreem. Ik vind het persoonlijk als die er wel uitgegooid word redelijk onzinnig je hebt de beste trainer van de wereld accepteer zijn rare gedrag dan ook maar gewoon. Maar ja we zullen straks pas weten wat eraan de hand is en vraag me ook af wie hem moet vervangen

24 januari 2013 om 12:27

Ik snap niet hoe jullie Mourinho de schuld geven van die rode kaarten. Denk je dat hij tegen z'n spelers zegt: maak keiharde overtredingen? Dat doen de spelers zelf. Ik hoop dat hij blijft. Casillas speelt na die keeper-soap veel beter. Minder tegen goals. Dat was ook de hele punt van het passeren van Casillas. Hij dacht hij is onomstreden en presteerde zo minder. Pas toen adan kwam, dacht hij shit.. Ik moet toch tot mijn uiterste om nummer 1 te blijven. Zelfde voor Ramos, ozil en di Maria. Di Maria speelde zelfs de sterren van de hemel toen hij vorig keer weer Es' in de basis stond. Mourinho is de beste! Jullie eten alles wat de media zegt, zelfs sommige zogenaamde real fans.. Schaam je, stelletje nep fans. Onvoorwaardelijk achter de club staan plus zijn personeel.

Ik denk niet dat ze Mourinho nu al gaan ontslaan.
Die persconferentie kan over van alles gaan.
Het zou niet slim zijn om een trainer nu te ontslaan.
We zullen wel zien straks, al denk ik dat Mourinho niet wordt ontslagen.

24 januari 2013 om 12:21

Voor hetzelfde geld is er inderdaad een transfer rond, geen flauw idee welke, maar is in deze periode natuurlijk een reeele mogelijkheid.

24 januari 2013 om 12:38

Volgens mij gaat het over, dat ze Marca willen aanklagen.

Mocht dit gebeuren, denk ik wel eens dat aitor karanka zijn kans zal krijgen voor de rest van het seizoen.

Dan had je hem een paar weken geleden eruit kunnen gooien. Afgelopen weekend nog met 5-0 gewonnen en ook door in de beker. Het moment is vreemd, maar misschien hebben die rode kaarten in 2013 de doorslag gegeven. We zullen wel zien wat er gebeurd.

Het zou mij niet verbazen als deze persconferentie gaat over het feit dat ze Marca willen aanklagen voor al de leugens. Waarom zou Mourinho, na het halen van de semi finals, nota bene, ontslagen worden.

24 januari 2013 om 12:21

Omdat de prestaties en het voetbal voor de rest gewoon ontzettend tegenvallen misschien?? En omdat de spelers (veel in elk geval) ook helemaal niet blij met hem zijn op dit moment??

24 januari 2013 om 12:27

Als hij ontslagen wordt, gaat hij melden op het einde van dit seizoen. Maar nu niet. Zou te dom zijn.

24 januari 2013 om 12:40

Weet niet of dat dom zou zijn..waarom?
Als het echt niet meer werkt op dit moment en je zit nog in de Cl.
Dan kun je toch niet het risico lopen dat het nog verder uit de hand loopt?? Dan wil je toch dat er rust in de groep komt (nu en niet in de zomer pas)??

Michael Laudrup of Joachim Löw.

Komaan e mensen.dit zal waarschijnlijk gewoon weer perez zijn die zijn liefde voor Mourinho uit.waarom zouden ze Mourinho nu op dit moment onslaan.wie gaat er hem dan even gaan opvolgen.hij kan hem beter in de zomer ontslaan.

24 januari 2013 om 12:25

Maar als het echt klopt dat spelers zo ontzettend ontevreden zijn wil je niet dat je selectie steeds meer begint te rommelen..vooral niet als je nog de CL kunt winnen.
Dan is het juist een prima moment om Mourinho te ontslaan om de rust terug te brengen.

24 januari 2013 om 12:44

Als het echt klopt,als het echt klopt...sinds wanneer kloppen alle dingen die Marca naar boven haalt.marca heeft dit seizoen meer leugens verteld dan de waarheid.als het echt klopt,...die doen alsof dat elke speler een bloed hekel heeft aan Mourinho.natuurlijk is het beter dat Mourinho uit Madrid gaat.maar niet hoe dat die Spaanse media het ons wilt doen geloven.en nu Mourinho ontslaan is ook vrij stom.en ik geloof er niet echt in dat hij nu word ontslaan.in de zomer das weer iets anders.ik zou hem gewoon het seizoen laten uitdoen en dan in de zomer ontslaan.nog eens,wie gaat hem nu even opvolgen.de problemen in Madrid liggen dieper dan Mourinho alleen

24 januari 2013 om 12:50

De geruchten dat het niet botert tussen de trainer en een paar spelers lopen al een tijdje en het komt elke keer weer omhoog.
Het wordt ook niet keihard ontkent door bepaalde spelers..hooguit gebagatelliseerd.

Maar he..dan blijft hij toch en blijft het rommelen.

24 januari 2013 om 12:27

Dan zou hij er niet een onverwachte persconferentie aan wijden.

24 januari 2013 om 12:39

Een onverwachte?hoeveel keer heeft Perez wel al niet van deze persconferenties gedaan.die man zal gewoon weer al die geruchten tegen gaan spreken.ik denk dat jij gewoon wilt dat de dingen slecht lopen in Madrid.je hebt mensen die van dit soort dingen genieten

24 januari 2013 om 12:41

Euhm..de dingen lopen toch al slecht in Madrid..of wil je nou zeggen dat sinds Mourinho er is de grootste successen zijn behaald en ze prachtig voetbal hebben gespeeld.
En iedereen tevreden is..zonder al te gekke uitspattingen van Mourinho??

Dat is niet echt de realiteit of wel.
En ja..ik kan wel genieten als het minder gaat met Mourinho (op voetbalgebied).
Vind het een ontzettende kwal..superarrogant, irritant en ga zo nog maar even door.

24 januari 2013 om 13:25

Zeer goed gezien hoor realzidane22.
Ik zat er naast, mijn excuses.

24 januari 2013 om 12:30

Realzidane wel mooi om te zien dat jij de man, die jouw held Zidane eruit heeft gewerkt, tot de laatste snik aan het verdedigen bent. Gelukkig zijn er ook nog Madrista's met smaak en inzicht die deze dorpsgek liever gister dan vandaag nog zien vertrekken.

24 januari 2013 om 12:37

@ Rodg

Ik verdedig hier niemand.

Mourinho heeft Zidane helemaal eruit gewerkt.je moet ook niet alles wat je leest geloven.hoeveel keer heeft Zidane aangegeven dat hij voor een trainerscursus.hoeveel keer heeft Mourinho aangegeven dat het Zidane zijn eigen keuze was.al dat goedkoop gezever word je toch zo moe van.mourinho heeft Zidane niet buiten gewerkt.zidane koos Zelf voor een trainerscursus

24 januari 2013 om 12:47

Realzidane sorry dat ik me in deze bewoordingen uit moet drukken maar wat Mourinho betreft ben jij echt een blind paard en praat jij echt alles goed! Die vinger in het oog van Tito was ook omdat er een vuiltje in zat toch? Jorge Valdano is ook uit eigen beweging vertrokken toch? En met de jeugdtrainer eet ie elke week gezellig een hapje? Zidane is een gentleman, die heeft dit niet hoog gespeeld, maar geloof me dat die niet vrijwillig vertrokken is. Maar blijf jij maar vooral in Mourinho en al zijn onschuld geloven.

24 januari 2013 om 13:10

@ Rodg

En blijf jij maar vooral geloven dat al het slechte door Mourinho komt....

IS Mourinho verplicht om te werken met mensen die hem openlijk bekritiseerden en zich tegen hem keerden?

Valdano had felle kritiek geuit op Mourinho toendertijd en toen Mourinho bij Real kwam, wilde hij niet met zo n iemand werken, is dat zo vreemd?

Ik denk het niet, gezien het feit dat Pep zowat iedereen die ook maar enig weerwoord bood op hem meteen de club uitwerkte, met miljoenen verlies tot gevolg, maar dat ben je natuurlijk vergeten omdat Pep zo n lieve man is?

Zidane wilde een eigen carriere gaan starten. Mourinho was degene die Zidan bij Madrid wilde.

Deze dorpsgek is trouwens 10x hoger opgeleid dan jij ooit zal zijn, hoe mogen we jou dan wel niet noemen?

En ook sorry van mijn kant dat ik me in zulke bewoordingen uit moet laten..

Dikke kus,
een reaguurder

24 januari 2013 om 13:15

Punt 1 ik zeg niet dat al het slechte door Mourinho komt, ik zeg wel dat een deel van het gedrag van de spelersgroep terug is te voeren op de rare fratsen van Mourinho.

Perez heeft Mourinho meer macht gegeven dan goed voor hem was. Mourinho is een passant, dat is hij bij al zijn clubs geweest en bij Madrid zal dat niet anders zijn. Valdano is een clubman die het beste voor Madrid voor heeft, Mourinho denkt altijd eerst aan Mourinho en dan aan de rest.

Het gaat hier niet over Pep, Real belegt een persconferentie toch of heb ik het verkeerd begrepen?

Dat hij 10x hoger opgeleid is klopt niet want je kent mij een mijn opleiding niet, dat ie 10x meer geld zal verdienen klopt net. Maar kan ook zomaar 9x zijn ;-)

No hard feelings, ik snap dat het als fan van Mourinho zware tijden zijn.

24 januari 2013 om 13:31

Hmm apart...

Mourinho is iemand die alleen aan zichzelf denkt? Ik wist niet dat jij zo close was met Mourinho? Wat is jouw taak? Zn schoenen poetsen? Zn kont afvegen?

Vertel het me eens....of..ken jij hem helemaal niet persoonlijk en oordeel je gewoon op basis van de act die hij opvoert in het voetbalwereldje?

En apart dat hij met zn "alleen aan zichzelf denken" zijn clubs zoveel prijzen heeft opgeleverd.

Het gaat idd niet over Pep, maar de vergelijking mag volgens mij gewoon getrokken of niet? Jij maakt de opmerking over Mourinho, ik vergelijk het met de acties van Pep en vraag me dan af waarom je dan wel met je hoofd in de reet van Pep zit? Of eigenlijk iedere andere willekeurige trainer. Of ken jij een trainer die wel wil werken met figuren die forse kritiek op ze uiten?

Vooruit, in je 4e stukje heb je me idd tuk en redeneer ik op dezelfde manier als jij doet: ik speculeer, omdat ik de precies feiten niet ken.
Weet jij trouwens wel wat Mourinho niveau is

Makkelijke tijden zijn het idd niet, mss heb jij wat tips voor me na je ervaringen met de prestaties van Barca vorig seizoen

24 januari 2013 om 13:52

Alsof je close met iemand moet zijn om bepaalde dingen in te kunnen zien. Jij ziet toch ook dat de persoon Mourinho de club Real schade heeft berokkend door zijn rare gedrag? Of ben je al die zaken nu alweer vergeten? Dan kijkt hij dus niet naar het grote plaatje (het welzijn van de club) maar is hoofdzakelijk bezig met zijn eigen persoontje. Kijk als het goed gaat dan gaat het nog allemaal wel, maar vooral als het fout gaat komt zijn ware aard naar voren en dan is de club in mijn optiek bij Mourinho van secundair belang. Maar prima dat jij een andere mening bent toegedaan, daar is dit een discussie forum voor.

Mourinho kan uitstekend motiveren, dat is een waarheid, maar zijn manier van trainen en motiveren blijkt bij zijn laatste 4 clubs max 2 jaar te werken en daarna is het "kunstje" over. Dat zal bij zij volgende club niet veel anders zijn schat ik in.

En ik ken mijn opleiding wel en 10x hoger opgeleid zijn dan dat bestaat niet

Vorig seizoen zat ik nog in de wolken van die 14 prijzen in de 4 jaar daarvoor, dus dat seizoen was even goed om weer op aarde te landen, beetje hetzelfde als de spelers van Barca zeg maar

24 januari 2013 om 14:03

Het enige moment waarin Mourinho zichzelf echt verloor, was ezeltje prik spelen met Tito's oog. Maar hij heeft ook vaak genoeg aangegeven daar spijt van te hebben.

Voor de rest zie ik niet zo goed waarin hij Real beschadigd heeft...

Ramos was voor Mourinho al keihard op weg om de Real-speler met de meeste kaarten te worden.

Pepe schoot de rug van die Casquero voor Mourinho al aan flarden.

Mourinho is een slechte verliezer, maar dat is ook Wenger bv ook.

Het was idd een test om jouw intelligentie te testen en je had me door en bent geslaagd!

24 januari 2013 om 14:55

Het constante gehuil en wijzen richting arbitrage, het niet op komen dagen bij persconferenties, het opwachten van een scheidsrechter, het klagen bij Casillas van teveel contact hebben met Barca spelers, het passeren van Casillas en het bonje hebben met de jeugdtrainer zijn geen zaken die de club schaden? Ok, dan denken wij daar duidelijk anders over.

De spelers die je noemt hebben inderdaad al een kort lontje, als je daar dan ook nog eens een licht ontvlambare trainer bij zet dan versterkt zich dat alleen maar. Als een trainer rust uitstraalt langs de lijn pikt een ploeg dat op, omgekeerd werkt dat ook zo. Als je maar langs de lijn blijft rennen, gebaren en schreeuwen laten spelers zich daarin meeslepen.

Zitten we nu al op het niveau dat er testen worden gedaan, weer even normaal doen ajb!

25 januari 2013 om 12:26

Mourinho heeft Valdano eruit gewerkt! Zidane niet!

24 januari 2013 om 13:31

Waarom zouden ze hem dan in de zomer moeten ontslaan van jou?

Dit zit er al geruime tijd aan te komen mocht dit zo zijn.
Het zou me ook niets verbazen als Mourinho bewust de confrontatie met enkele spelers is aangegaan teneinde een onwerkbare situatie te creeren om zo een vertrek te forceren.

24 januari 2013 om 12:26

Tuurlijk doet hij dat ook..man..20 miljoen mee als je ontslagen wordt..ik zie hem er wel voor aan.
Dat clubs ook akkoord gaan met dat soort domme regeltjes.

Zou toch een verrassing zijn als Mourinho wordt ontslagen vandaag.

Laat weer eens zien hoe kort trainers bij Real Madrid stand kunnen houden bij deze regentenclub.

Volgens mij was Beenhakker de laatste die het er 3-4 jaar heeft uitgehouden en zo goed was hij niet als pure trainer, wel als people manager en inspirator.
Misschien moeten die taken bij Real Madrid worden opgesplitst in 2 functies, zodat de een kan lijmen wat de ander kapot maakt.

Het is me ook wel een stelletje egotrippers van de bovenste plank bij elkaar daar in de catacomben als ook in de bestuurskamers, opportunisme viert er al heel veel jaren hoogtij.

En dat terwijl heel Spanje leidt onder een enorme economische malaise, werkloosheid en sociale ellende.
Uitersten liggen in dit 'bijna' 3de wereldland wel heel sterk uit elkaar.....waar halen mensen toch dat lef vandaan......

Mourinho exit, voor Madrid een paar maanden te laat maar voor een Barca supporter jaren te vroeg.

De vraag is dan, wie volgt hem op??

Ik denk dat er een keeper is aangetrokken.br Guaita hoop ik op haha nie zo heel ver gezocht tochhbr

Ik zou Mourinho niet ontslaan als Real Madrid zijnde. Het team gaat echt niet beter draaien. Zoveel toptrainers zijn nu niet beschikbaar. Maar als het echt niet botert tussen de trainer en de selectie, is een vertrek onvermijdelijk. Alleen ik zou geen geschikte opvolger weten. Het moet in ieder geval een trainer zijn die aanvallend voetbal nastreeft en alle creatieve spelers opstelt.

Casillas
Arbeloa
Pepe
Ramos
Marcelo
Khedira
Modric
Di Maria
Özil
Ronaldo
Benzema

Stel je voor.. Perez meldt nu dat Mourinho weggaat en dat ze Laudrup per direct aangetrokken hebben.. Of dat men nu de transfer van Guaita aankondigt.. Of....... Precies, het kan over van alles gaan.

Real lekker weer bezig wie gaan ze dan halen weer zon flut trainers zoals laudrup, schuster enz

24 januari 2013 om 13:43

Wat kan ik hier van genieten, Hoe je op je bek gaat. Met je interessante gedoe.

pff, ik zit echt met spanning te wachten op die persconferentie! Ik hoop dat het positief nieuws is over real madrid.

Ze maken gewoon de jaarcijfers bekend

Jammer dat hij weggaat. Spelers van Real zijn te verwend. Kunnen niet tegen kritiek. Het is ook niet oke van Mourinho om Casilias te straffen om hem te wisselen. Maar andere kant: Casillas lekt alles uit aan de pers.

bye bye mourinho bye bye mourinho

Ben benieuwd, zou het raar vinden om hem nu te ontslaan, nu komen een paar hele belangrijke wedstrijden, zoals de Cl en de Coppa. Het liefst zie ik hem het seizoen afmaken, want meestal doet een nieuwe trainer halverwege het seizoen het niet beter dan zijn voorganger. Als we uit de Cl en de Coppa liggen zou ik hem pas ontslaan dan heeft de nieuwe trainer genoeg tijd om zich voor te bereiden op volgend seizoen.

ik hoop op ontlsag... kan real dit seizoen gebruiken als uitfaseer fase en volgend seizoen gericht aankopen doen en wellicht varane als rb posteren of ramos als rb

ik opteer voor een vertrek van:

arbeloa, contrao, kaka, pepe, higuain, xabi alsonso, essien en khedira

spelers in:

hummels/chiellini, reus, richards, vidal, dzeko, en een winger als vervanger voor CR7 die wel in het teambelang speelt en geen vedette is.

24 januari 2013 om 12:58

Ik vind het mooie plannen..
wordt leuk om de transfermarkt dan! hahaha

24 januari 2013 om 13:17

ik zou kiezen voor de spelers die moeten vertrekken:
100% Arbeloa, Essien, Abiol 60% Kaka, coentrao 30% Pepe Higuain, 10% alonso khedira.

Spelers in:
CV: Hummels/ kompany, RB: walker ofzo alles is beter dan arbeloa ( of ramos op rb weer en varane CV ). Sowieso nieuwe topspits die veel scoorend vermogen heeft ( meer als benzema en higuain) dus een Falcao of een aguero ( doel ik op zijn seizoen vorig jaar) , of een cavani. Dit zijn toch betere afmakers denk ik dan benzema en higuain. hebben niet 3 100% kansen nodig om uiteindelijk te scoren.

en een GK opvolger casillas. Vooral nu hij 6 tot 12 weken eruit is, en ik zie toch adan niet als een stopper van van persie's of rooney's schoten haha.

Eindelijk,de man die de grootste club op aarde te schande heeft gemaakt door bandieten en afbraakvoetbal te spelen met een fantastische selectie die niets onder doet voor die van Barca had eigenlijk al nooit aangesteld mogen worden,nu een trainer die wel wil voetballen met deze schittenrende ploeg en Real kan weer in ere hersteld worden.

Is dit niet gewoon een grote spelers aankoop persconferentie?

vind het wel jammer eigenlijk als hij eruit word gegooid.hij was net lekker bezig een grote puinhoop van real te maken,jammer viva la barca

Zolang die naar Chelsea komt vind ik het goed dan mogen jullie Benitez :P

Heeft Perez dan eindelijk voor de groep gekozen inplaats van Mourinho?...hoop eigenlijk van wel. Want dit kan gewoon niet langer. Ik hoop dat Perez de mededeling maakt waar veel Madrilenen op zitten te wachten en tot we weer een normale coach kunnen aanstellen die bij de Koninklijke past.

Ik vermoed gewoon een contractsverlenging. Of dat het over de omzetcijfers van 2012 gaat. Het is allemaal nog gewoon een mediaspelletje tot dat José de deur achter zich heeft dicht gedaan.

Jammer van die gigantische ontslagpremie, maar het gaat gewoon niet meer, Mourinho zal weg moeten, zal goed zijn voor de club.

Ik moet wel lachen om te horen en lezen dat mourinho afbraakvoetbal speelt en dat hij nooit casillas en ramos op de bank moet laten plaatsnemen.
Ten eerste Casillas is een wereldkeeper maar bij corners en vrije trappen heeft hij dit seizoen punten verloren. Zo slecht komt hij uit( gisteren 2 maal niet goed uitgekomen!!!!)
ten tweede: Ramos is debiel om een rode kaart te pakken terwijl hij weet dat Real vrijwel geen verdedigers kon opstellen.
ten derde: Dimaria speelde mnd slecht en egoistisch en mourinho heeft hem wakker geschud.
Als mourinho weggaat zal Real jaren niets meer winnen. Met barca , bayern en MU in opkomst zal het vrijwel onmogelijk zijn.
Hij is de trainer die prijzen wint zelfs met een betere barca in de Pd.

real madrid tv is het te zien!

Streampje; http://www.realmadrid.com/cs/satellite/es/12027746...

via Marca is het ook te volgen http://www.marca.com/eventos/directo/diario/

we doen dit seizoen bijna niets goed.. dus mourinho ontslaan is normaal gezien goed maar dat zou weer een domper zijn vind ik.. ik denk dat er nog een stunt in zit.. en dit persconferentie niet over mourinho gaat maar over hoe de speler(s) zich gedragen op het veld ( rode kaarten ).

mourinho moet tot eind van het seizoen blijven vind ik.. en dan volgend seizoen kijken wie je kan aanstellen als nieuwe coach, een nieuwe coach op dit moment kan niet veel aanbrengen.. en dat weer perez ook.

iemand die enig idee heeft wat Perez allemaal zegt?

24 januari 2013 om 13:09

Hij heeft bevestigd dat er met de aanvoerders is gesproken over het functioneren van het team, maar ontkent dat er er twijfels bestaan bij Mourinho, laat staan dat er ultimatums zijn gevraagd door sergio ramos en Casillas.

Mourinho blijft dus nog effe aan...

en? en? wat heeft ie te melden, kan niet wachten

iemand enig idee waar hij over praat

Ik kan echt totaal geen spaans

Als ik het goed begrijp is er een bijeenkomst geweest met de belangrijkste spelers, en blijven ze geloven in Jose?

Jaaaaaaaaaa Mourinho blijft! Top, contract verlengen tot 2020!!

24 januari 2013 om 13:09

Blijft hij serieus?

24 januari 2013 om 13:09

En jij denkt dat hij de waarheid spreekt...

24 januari 2013 om 13:10

Wat ik begrijp wel, hij ontkent in feite dat er gezeik is binnen de groep en zegt dat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

24 januari 2013 om 13:11

Zo te zien blijft hij.. maar niet tot 2020

Kan geen Spaans.. weet iemand al over wat het gaat?

Ik kan niet heel goed Spaans, maar ontkent Perez hier alleen maar dat dat gesprek met de captains geweest is?

Perez zegt het volgende: hij heeft niemand ontslagen. Hij ontkent dat Casillas en Ramos naar hem toe zijn gestapt over Mourinho. Hij vindt dat de fans en iedereen van Real Madrid de club moet steunen, want alleen daarom is het volgens hem zo'n grote club geworden. Dus er is niks aan de hand.

24 januari 2013 om 13:10

Kan je ook dat stukje over Falcao vertalen aub?

24 januari 2013 om 13:14

Hij zegt over Falcao dat hij wel leest in de media dat Real Madrid interesse heeft in hem, maar dat hij vandaag alleen wil praten over dat Mourinho nog steeds gesteund wordt en dat niemand naar hem is gestapt. Hij wil zich alleen richten op zaken die binnen zijn club afspelen, dus hij wil niet praten over Falcao.

24 januari 2013 om 13:16

Hij heeft gelijk ook, bedankt!

Hij zegt alleen dat niets van de geruchten over het ultimatum van Ramos en Casillas waar is en dat hij nog steeds gelooft dat Mourinho de beste coach is.

Naar wat ik kan oppikken is het meer een bericht ter ontkrachting van Marca die naar buiten bracht dat de spelers het ontslag van Mourinho wilden. Beetje stompzinnig om daar een hele persconferentie aan te wijden, kan je toch ook afdoen met een persbericht?

24 januari 2013 om 13:10

Dan zegt men eerder:''ja natuurlijk gaan ze zo'n persbericht versturen, maar ondertussen...''

Volgens mij blijft hij gewoon...

Geen idee maar de naam Mourinho valt wel vaak..haha

"alles wat er wordt geschreven over het einde van onze coach is vals"

Hij heeft het over verschillende verhalen die in de media komen die allemaal gelogen zijn en alleen bedoeld zijn om Madrid te destabiliseren.

Mourinho blijft voorlopig nog gewoon zitten:

José Mourinho blijft trainer van Real Madrid. Dat is de, toch wel verrassende, boodschap die voorzitter Florentino Perez donderdag tijdens een speciaal ingelaste persconferentie de wereld in stuurde. De preses ontkende met klem dat Iker Casillas en Sergio Ramos bij hem zouden hebben aangedrongen op een ontslag van Mourinho, zoals de Spaanse krant Marca donderdag op zijn voorpagina meldde.

(snel meer)

Fdupdate om 13.09

Mourinho blijft gewoon hoor. En terecht. Doet gewoon nog mee op alle fronten. Al die gemakkelijke Madrid fans (niet allemaal he). Als de wind een beetje tegen zit meteen iemand overboord gooien.

24 januari 2013 om 13:12

Behalve spaanse titel natuurlijk.

24 januari 2013 om 13:13

Terecht? Nou nee hoor.. Alleen ben ik ook wat tevreden dat hij blijft, welke coach zou op dit moment iets " goeds " aanbrengen? Niemand.. dus gewoon op de tanden bijten en nog een halve seizoen doorgaan met Mourinho vind ik.. En dan aan het einde ontslaan, maar op dit moment een coach ontslaan is gewoon niet realistisch en zeker niet dat Real nog altijd in de CL speelt en in de halve finales van de copa del rey zit.

24 januari 2013 om 13:16

@heista, nee hoor, ook titel.

@mejordelmundo
Waarom zou hij weg moeten volgens jou dan?

24 januari 2013 om 13:23

@spionkop

Aan het einde van dit seizoen moet hij van mij weg, de reden? dat weet iedereen wel.. hij mag de CL pakken, de titel winnen ( wat onmogelijk lijkt ) en nog is de copa del rey ook winnen, hij mag die 3 prijzen winnen maar aan het einde van dit seizoen moet hij zijn koffers pakken en Real Madrid verlaten, hij heeft van onze club een " onderwerp " gemaakt voor de journalisten om elke dag wat te verzinnen en dat heeft allemaal Mourinho voor gezorgd en niemand anders.

Wat moet een kind van zijn ouders leren? wat ze die kind aanleren toch? nou dit is het zelfde.. waarom pakken onze spelers zoveel rode kaarten? omdat Mourinho ze dit heeft geleerd ze waren nooit zo.. Ramos was voor Mourinho nooit een benen-breker nu probeert hij elke Classico Messis been te breken..

24 januari 2013 om 13:26

Hm. Ok.

Ging niet over iedereen maar om jou.

Je vindt het dus belachelijk dat de spelers door José gemanipuleerd worden om zich gek en agressief te gedragen in het veld.

Prima reden.

24 januari 2013 om 13:30

Dat is inderdaad één van de redenen dat hij Real moet verlaten.

24 januari 2013 om 13:16

Goh een Barca-fan die het meest verstandige zegt in een dergelijke topic...

Hier moet ik een print-screen van maken!

24 januari 2013 om 14:36

Wat ga je met die print-screen doen dan?

24 januari 2013 om 15:20

Dan ben je mij aan het testen op intelligentie en dan heb je zelf niet door dat hier het sarcasme vanaf druipt..... Daar maak ik dan ff een print-screen van!

Hij blijft nog. Dus geen onmiddelijk ontslag.

Mourinho vertrekt niet.
Niemand is naar Perez gestapt.
Alles is gelogen.

Ik geloof Perez wel, oke? Kunnen we nu weer normaal doen en al die vervelende geruchten wegdoen?

24 januari 2013 om 13:56

Ik geloof hem niet.

Er is niks aan de hand, vieze kranten hebben weer geen gelijk.

Heisa om niks dus. Jammer

Dus als ik het goed begrijp belegt Perez een persconferentie om te zeggen dat Mourinho niet vertrekt en er dus helemaal niks gebeurt en er geen nieuws is. Wat een idioot zeg..

Waar rook is, is vuur en ik denk niet dat Marca zo'n berichten uitvindt. Hij ontkent het gewoon om de vrede in de club te kunnen bewaren denk ik.

24 januari 2013 om 13:26

Dat denk ik ook. Denk dat na dit seizoen als Mourinho alsnog wordt ontslagen, alles wel naar buitenkomt wat er dan wel of niet gebeurd is.

24 januari 2013 om 13:31

Marca liegt Altijd. jongens toch, als je het niet volgt, reageer dan gewoon niet . Dit gaat niet alleen over Real Madrid.

24 januari 2013 om 14:25

Marca schrijft wel altijd iets in het voordeel van Madrid, of ze nu liegen of niet. Het is een veeg teken dat ze de laatste tijd zoveel slechte berichten van Madrid plaatsen.
Dus kom niet de slimmerik uithangen, als Marca iets zegt over Madrid, moet je heel goed opletten, want heel vaak is de kern van hun verhaal wel waar.

Op de persconferentie is gewoon aangekondigd dat ze volgende week maandagmorgen met de personeelsvereniging gaan bowlen ofzo. En aan het einde de regels voor de pers: er mogen alleen hierover vragen gesteld worden. Heerlijke bespeling van alle geruchten toch. :P

Okay duidelijk dat het echt niet goed zit in bij Real... zo'n stomzinnig persconferentie doet me meer en meer denken wat er allemaal niet naar de media uitlekt maar wel gebeurd is. Daarnaast zal Mourinho niet de eerste coach zijn die ontslagen wordt terwijl dagen ervoor dat keihard wordt ontkent door de voorzitter.

@charlinhoo

zo kunnen we wel eeuwen doorgaan. totdat Perez zelf bekend maakt dat Mourinho is ontslagen, is hij ontslagen. anders niet en is hij gewoon trainer van Real Madrid.

Grappig dat sommige hier nog met verhalen komen uit de wandelgangen.
Er is zojuist een persconferentie gehouden van Real Madrid voor DE Pers.

Dit komt uit een oficiele bron. Dus die geruchten zijn nu niets meer waard!

24 januari 2013 om 13:56

Ben ik niet met je eens, er is vaak genoeg gebeurd dat de club een situatie ontkend en dat later bleek dat het waar was en de coach (of speler) als nog later vertrok. Al die dingen die verschijnen komen toch niet zomaar uit de lucht vallen? Er zullen ongetwijfeld een aantal dingen onwaar van zijn maar ik geloof er niks van dat alles koek en ei is.

Gewoon vervelend om Modric zoals gister te zien stuntelen. Hij krijgt geen enkel vertrouwen van Mourinho. Zonde van zo'n geweldige speler. Een fatsoenlijke trainer zet Ozil en Modric naast elkaar op het middenveld met Alonso er achter.. Onbegrijpelijk.

24 januari 2013 om 13:28

Inderdaad. Modric is een speler van wereldklasse. Die hoort gewoon in de basis te staan.
Was altijd een grote fan van Mourinho, maar hoe hij tegenwoordig omgaat met alles, en dan vooral met spelers, heeft mijn respect voor hem echt gigantisch naar beneden gehaald.

madrid fans die blij zijn dat mourinho weggaat moeten zich schamen een betere trainer is er niet

24 januari 2013 om 13:26

Een betere motivator is er inderdaad niet.. maar een betere voetballendetrainer? jawel hoor.. Arsene Wenger, Joachim Low, Jurgen Klopp, Alex Fergeusson, Michel Laudrup, Pep Guardiola en nog zoveel..

Triest.

Pérez die als een soort Karanka 2.0 al stotterend het briefje voorleest dat portugees M. voor hem heeft geschreven. Schandalige voorstelling, iemand van real madrid die de rest van de wereld vertelt hoe ze zich ‘ethisch verantwoord’ moeten verdragen. Heden en verleden van deze spaanse club laten zien dat zij in staat zijn de meeste vreselijke dingen goed te keuren ten koste van het eigen succes. Verder was het weer een lofzang over hoe geweldig ‘de beste club ter wereld’ wel niet is. Het mooiste was nog wel dat promofilmpje voor Ronaldo voorafgaand aan de persconferentie, dat zie je niet bij veel clubs. Oh ja, en de journalisten die na 100 keer nog niet doorhadden dat ze alleen vragen over het besproken onderwerp mochten stellen. De hele wereld heeft kunnen zien wat het niveau van de spaanse nationale journalistiek is.

Wel kan ik me voorstellen dat het erg moeilijk is om om te gaan met media die niet 100 positief over je praten, als je het niet gewend bent. Met Franco gebeurde dat niet.

24 januari 2013 om 13:30

Kerel, anders neem jij je even een pilletje.
Je hoeft niet te beginnen over Franco.
Ik snap dat je wil dat er op je gereageerd word maar dan hoef je niet nutteloze verwijzingen naar een dictator te typen.

24 januari 2013 om 13:33

Hahaha heerlijk dit. Ik zat serieus weer met smart te wachten totdat je de naam Franco zou noemen. Je stelt me wederom niet teleur.

24 januari 2013 om 13:35

Huil huil, wij Catalanen hebben het zo zwaar.

Huil huil, ik ben een die-hard Catalaan, ook al zit ik met mn luie reet in Nederland en kan ik wss geen woordje Catalaans.

Huil huil, tot een aantal jaar geleden wist ik niks af van Catalonie en was ik gewoon een Nederlander, maar sinds het succes van Barca besefte ik me ineens toevallig wat voor een pure Catalaan ik ben en hoe zwaar mijn volk heeft geleden in de Franco-periode, waarin zelfs mijn opa waarschijnlijk nog niet eens geboren was.

24 januari 2013 om 14:50

Mooie reactie en dat zeg ik als Barca-sympathisant. Jammer alleen van je laatste zinnetje man, Franco is pas in '75 overleden.

24 januari 2013 om 21:34

Franco was nota bene voor Atletico, dat hij Real deels gebruikt heeft om het volk voor zich te winnen daar kan die club ook niks aan te doen. Zou een ''wijsneusje'' als jij die geschiedenis studeert toch moeten weten? Zoek het maar op. Niet Real was de club van Franco, maar Atletico. Ik hoop nu dat die ongegronde schreeuwerige uitspraken van jou jegens Real nu voor eens en altijd op kunnen houden.

Ken je feiten.

@elchino20...
dat zien we dit jaar maar weer, hoe geweldig mourinho is...
als je zover achter staat ben je dus een slechtere trainer dan die van de twee ploegen boven je.
of wou je beweren dat beide clubs een veel betere selectie hebben dan RM?

Voor de goede verstaander. Ontslag kost te veel en ze moeten het met elkaar zien te rooien.

Hoewel ik de eerste ben die juicht als Mourinho weggaat moeten Catalaanse fans niet doen alsof hun heilig zijn. Hoevaak kwam ik wel niet tegen dat de match tegen Sociadad door de scheids lag en dat Velancia drie keer onterecht werd afgevlagd(true) en dan nog gaan zeiken over gister met die rooie kaarten en die ook terecht waren geef ik ook toe, maar dan hoor je die Catalanen niet over die smerige tackle op Ronaldo of op dat been staan op Di Maria of Pereira die Xabi Alnso nog iets toewenst.

Nee zal ik jullie eens wat vertellen. Het ligt idd aan die Mourinho en ik vind het zonde dat Perez die zo aanpakt, maar scheer niet iedereen over 1 kam. Het zegt al wat dat Ronaldo woorden had met Mourinho nota bene landgenoot. Niet iedere Portugees is zo.

Als Perez al de nood voelt om openlijk zijn steun te betuigen aan dhr Mourinho, dan zal het wel aan alle kanten knagen daar in Madrid. Ik geef Mourinho nog 1 nederlaag en dan kan ie alsnog nokken.

Champions leage en copa del ray gaan ze ook niet meer winnen. Cassilas geblesseerd, Adan heeft paar keer gekeept en toen hebben ze al wat punten lverloren tegen malaga en valencia zag hij er niet goed uit. Laat staan die wedstryd waar hij rood hij gekregen.

Van Persie is dodelijk als er een zwakke keeper tegenover hem staat. En messi hoeven we niet over te praten want dankzij cassilas heeft messi er nooit 5 6 ingeschote (voor de copa halve finale)

Dus met andere woorden mourinho word dit seizoen nog ontslagen wanneer real in maart al vakantie kan vieren.

Dacht ik al. Natuurlijk wordt hij nog niet ontslagen. Pas als er geen CL en Spaanse cup meer in het verschiet zit zal hij worden ontslaan. Want als ze hem nu ontslaan, wie moet dan de kar trekken? Dan zullen helemaal geen kans meer maken op prijzen dit seizoen.

Maar dat Perez zo openlijk middels een persconferentie zijn steun moet betuigen is wel een teken dat het daar aan alle kanten rammelt.

Dit begint toch echt een pure schande te worden voor de supporters.
Er zijn geruchten en de club staat daar niet eens boven en voelt zich genoodzaakt om hierop te reageren.
Zou me kapot schamen als ik die president zou zijn, wat een wanvertoning. Hoort de club te beschermen, maar helpt samen met jose de club de afgrond in (op reputatiegebied).
Het is een kwestie van tijd voor hij stopt met het spelen in het maagdelijke wit.

@mejordelmundo.

ik bedoelde ook voor dit real madrid is er geen betere trainer op moment alhoewel low wel een hele goede is en guardiola natturlijk ook maar guardiola zou nooit bij real coach of iets worden en alsje ziet wat mourinho pakt is wel de beste coach die er is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4218 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

843 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
2008-2010 Internazionale
2004-2007 Chelsea
Laatste voetbalnieuws

Icoon adviseert Man United: ‘Als spelers ongelukkig zijn, laat ze dan gaan’

Paul Pogba heeft een moeizaam seizoen achter de rug bij Manchester United. De Franse middenvelder was allesbehalve verzekerd van een basisplaats bij the Red Devils en moest meerdere malen op de...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Jean Michaël Seri moet de eerste aankoop van Unai Emery bij Arsenal worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren