'Pérez voor het blok: compleet gekke Mourinho weg of wij'

Donderdag, 24 januari 2013 om 08:17
/

Het lijkt erop dat de verhoudingen binnen Real Madrid flink verstoord zijn. Diverse Spaanse media schrijven donderdag dat Florentino Pérez door aanvoerder Iker Casillas en enkele andere topspelers voor het blok is gezet. De 'zwaargewichten' dreigen met een zomers vertrek uit het Santiago Bernabéu als José Mourinho ook komend seizoen voor de selectie staat. Het contract van de Portugese trainer loopt pas in de zomer van 2016 af.

In de afgelopen weken zijn diverse confrontaties tussen Mourinho en enkele spelers aan het licht gekomen. Raúl Albiol erkende laatst openlijk dat Mourinho en Cristiano Ronaldo na het eerste bekerduel met Valencia (2-0) een meningsverschil hadden in de kleedkamer. Enkele dagen eerder had de oefenmeester mot met Ángel Di Maria. De relatie tussen Mourinho en Casillas is naar verluidt niet meer te lijmen. Het clubicoon zette al vele malen vraagtekens bij de manier waarop Mourinho zich aan de buitenwereld presenteert en de Spaanse topclub vertegenwoordigt. De spanningen zouden er zelfs toe hebben geleid dat de twee elkaar niet meer begroeten.

Afgelopen week zaten Casillas, Sergio Ramos, Pérez en algemeen directeur José Ángel Sánchez in Madrid bijeen om over de premie voor het winnen van de Champions League te praten. Men claimt dat Casillas in het onderhoud aan Pérez heeft laten weten dat Mourinho zonder meer 'de beste trainer' is 'die hij ooit heeft gehad', maar dat 'hij dit jaar compleet gek is geworden'.

Rijkste club ter wereld
Real Madrid blijft de voetbalclub die wereldwijd het meeste geld opstrijkt. Men noteerde over het seizoen 2011/12 een omzet van 512 miljoen euro en is daarmee de eerste sportclub in de geschiedenis die de barrière van een half miljard doorbreekt. Dat heeft accountantsbureau Deloitte berekend. Het is al voor het achtste jaar op rij dat Real Madrid de lijst van grootverdieners aanvoert. De andere Spaanse grootmacht, Barcelona, is een goede tweede. De Catalanen haalden 483 miljoen euro binnen.


Poll

José Mourinho is aan zijn laatste seizoen bij Real Madrid bezig


Gerelateerd

65 reacties (laatste reactie door fcbfcb)

oftewel; houdoe Mourinho!

die man is niet groter dan dan de club en al helemaal niet groter dan Casillas. Als Perez Casillas wegstuurt denk ik dat er veel boze madrilenen zijn

24 januari 2013 om 08:28

Volgens mij is het een publiek geheim dat Mourinho volgend seizoen geen coach meer zal zijn bij Real Madrid.

24 januari 2013 om 08:52

Je zou zomaar gelijk kunnen hebben

24 januari 2013 om 09:27

Tja het lijkt me heel duidelijk dat Mourinho ontslagen wil worden zodat hij volgend jaar naar Engeland kan gaan. Maar als hij zelf weg gaat zal hij een afkoopsom moeten betalen dus wat is nu makkelijker om zelf die afkoopsom af te dwingen door te zorgen dat madrid je weg stuurd met een 30 miljoen. Geloof me die Morinho is echt niet gek hoor.........

Hij maakt wel heel Real Madrid kapot zo, die krijgen echt erom gezichts verlies maar wat kan hun het schelen als ze gewoon even een half miljard binnen halen aan omzet. Ben wel benieuwd wat de winst is dan, want ze hebben ook wel een enorm salaris huis dat wel.

24 januari 2013 om 09:41

Nu is de vraag wie zijn opvolger zou kunnen zijn.. Fatih Terim misschien?

24 januari 2013 om 10:14

Ik zie dat vz al vroeg uit de veren is vandaag om Real af te kraken.

24 januari 2013 om 10:29

Vorig jaar maakte Real Madrid een winst van +/- 24 miljoen. En deze winst is al 5 jaar lang vrij stabiel. Real Madrid lost ook jaarlijks een fors deel van de schulden af en is financieel helemaal klaar voor de financial fair play.

24 januari 2013 om 11:27

Het zou wat zijn als ie wel weer gewoon volgend seizoen voor de groep staat.
Het zal best een goede trainer zijn maar na 2 jaar begint iedereen een hekel aan hem te krijgen. Hetzelfde als types als van Gaal of Adriaanse. Dat gezeik aan je kop en de trainer die zichzelf het belangrijkste vindt. Nee, de spelers maken het verschil. Een trainer creeert alleen maar de voorwaarden en omgeving om optimaal te presteren.
En zo trots hoeft men niet op Mourinho te zijn. Bedoel het voetbal wat ie nastreeft zal nooit in de buurt komen bij het Barca van Pep. Maar dat is een kwestie van smaak. En zoals gezegd in de tekst, Mou is geen reclame voor een grote club als Madrid. Dan gaat het meer om Mou dan om Madrid. Hij geniet er ook van als het slecht gaat met een club als ie weggaat. Dan is alles op hem af te schrijven. Zou ie dat soms van Van Gaal hebben?

24 januari 2013 om 11:50

@ Umut???

hoop dat je dat sarcastisch bedoeld

Jurgen Klopp lijkt mij de ideale opvolger voor Mourinho, Trainer die graag mooi, aanvallend voetbal speelt en compleet het tegenovergestelde persoon als wat Mourinho is.

24 januari 2013 om 16:03

@ Mma-fan

Jurgen Klopp zou ook echt de ideale kandidaat zijn, maar waarom niet eerst kijken of ze iemand van de club ervoor kunnen zetten.

24 januari 2013 om 09:15

Dit kan niet anders dan dat er afscheid genomen wordt van Mourinho. In het ergste geval wachten ze de cl af. Maar wil je die winnen dan moet alles kloppen dus ik vrees dat hier op deze manier uiteindelijk ook geen kans op maken.
Als Perez slim ontslaat hij hem, de verkiezingen komen er binnen kort ook weer aan.

P.s. mocht hij besluiten door te gaan met Mourinho en Casillas wil dan vertrekken in de zomer dan is hij van harte welkom bij Barcelona

24 januari 2013 om 09:55

Door hem te ontslaan geeft Perez aan dat die gefaald heeft, dus het beste voor hem is om alles op de CL te zetten. Daarmee kan die zijn hachje redden.

24 januari 2013 om 11:30

Ook al winnen ze de CL, moet je hem dan nog wel volgend seizoen voor de groep zetten? Ik kijk iig uit naar united vs madrid. van Persie aast op europees succes met Man Utd. Het is hem van harte gegund.

24 januari 2013 om 13:27

Nee ik vind niet dat die volgende seizoen voor de groep moet staan maar door La Decima is het presidentschap onder Peres niet een fiasco geworden. Daarmee redt die zijn hachje en heeft die een groot kans dat die opnieuw wordt herkozen in de euforie.

24 januari 2013 om 10:11

@barcelonafc: hoe jij het nu opschrijft lijkt het alsof casillas dus nog groter is dan de club??

OT: Sinds Real Madrid de strategie van een elftal vol sterren heeft, valt het me op dat geen enkele grote trainer daar succesvol is. Als het nou alleen Mourinho was die in conflict kwam met ze??maar hoeveel goede trainers zijn er daar al weggestuurd?
Eigenlijk alleen een stille willie als del Bosque was succesvol..waarom? Omdat er geen ruimte is voor ego's als trainer bij real, de selectie is namelijk al 1 opgeblazen team van superego's!

24 januari 2013 om 10:26

Dus alle spelers van grote naam zijn per definitie ego's? Onzin, in het 1e galactico-tijdperk was er een heel duidelijke hierarchie ('zidanes' vs 'pavones`.

Juist dat is hetgeen wat nu in zekere mate ontbreekt, doordat er 2 kampen zijn: kamp pro-mourinho (portugezen behalve Ronaldo, met Essien als verzwaring) en contra-mourinho (spanjaarden) en de rest waarvan dat niet duidelijk is.

Dat is de enige verklaring

24 januari 2013 om 13:31

Het was niet Zidanes vs pavones maar Zidanes y Pavones. Met andere woorden sterren gecombineerd met jeugdspelerd. Er was dus toen geen hierarchie behalve dat Zidane een grotere status had dan Pavon omdat Zidane een wereldspeler was maar daar was niks aan te merken binnen het elftal.

Perez kennende laat hij eerder al zijn topspelers vertrekkken dan zijn schatje mourinho.

24 januari 2013 om 08:54

Perez wacht op de cl, als hij die niet haalt, wat me onwaarschijnlijk lijkt, moet hij wel opdonderen

24 januari 2013 om 10:47

Het lijkt je dus wel waarschijnlijk dat ze het wel halen?

24 januari 2013 om 22:00

Met hij bedoelde ik Mourinho, foutje van mij

Ben eens benieuwd hoe dit gaat verlopen, het kan toch niet zo dat real de laatste tijd zo slecht/matig speelt, dat dit niet aan de verhoudingen tussen trainer en spelers gaat. Daar is real een te sterk ploeg voor.

Het is al bekend dat het onrustig is bij madrid dus was dit wel te verwachten. Nu maar hopen dat perez mou weg zal sturen want et loopt namelijk niet meer.

Perez behoud het liefste mourinho, maar weet dat hij nooit herkozen gaat worden als hij de clubmensen weg doet dus lijkt me dat mourinho weer naar engeland kan verhuizen. Kan goed zijn dat wanneer dit intern besloten en gecommuniceerd is naar alle partijen, spelers, bestuur en technische staf, RM weer goed gaat draaien daar ze nog 1 keer de handen in 1 slaan en tot het maximale gaan. Ben benieuwd hoe dit ontwikkeld. Komende weken worden beslissend voor RM. Mocht barca malaga verslaan in de copa dan speelt RM in een maand 2x tegen barca en 2x tegen manu volgens mij.

Mourinho moet weer terug naar Chelsea, hij heeft het zelf verkloot in madrid. Je kan niet als top club je beste spelers wegsturen

Klasse Real madrid ... werk gwn mou eruit en haal een frisse trainer.... dit loopt zo niet langer

24 januari 2013 om 08:56

Die trainer zou dan het team in een hele korte tijd als een team moeten laten spelen. Dat gaat helaas niet lukken want de cl komt er binnenkort aan en Mou heeft ds alleen de cl die hij kan halen zodat huj niet als mislukking wordt gezien.(
In mijn ogen is ie dat al )

24 januari 2013 om 09:24

je bent een barca fan aan je naam te zien. de nieuwe trainer moet zich focussen op de CL en de comp gebruiken als inwerkkamp... kampioen worden ze toch niet meer.

24 januari 2013 om 21:54

Hoe kun je in vredesnaam aan mij zien dat ik een Barca fan ben? Nee even serieus.

Een nieuwe coach inpassen tijdens een seizoen is gewoon zelfmoord. De coach moet het helemaal opnieuw gaan bouwen en als er ook een andere speelstijl gehanteerd gaat worden zal dat allemaal ten nadele van de nieuwe coach uitkomen.

Dat weten we ook gelijk wie er lekt!!!! Gewoon een onzin verhaal, ieder die een contract heeft kan niet zomaar weg, casillas moet ook niet zeuren want vind het ondanks hij de beste keeper ter wereld is ook gewoon matig de eerste seizoenhelft. Zelfde geldt voor ramos met z'n onnodige tackels en fouten. Voor de rest moeten ze lekker alles interm houden en ooit maar eens een biograffie schrijven als ze uit zijn gebalt.

24 januari 2013 om 09:22

Ieder die een contract heeft kan niet zomaar weg? Is de voetbalwereld nieuw voor jou ofzo?

Haha, twee dagen geleden stond er nog groot op de voorpagina dat de groep een grote eenheid was die ten alle tijden samen zou gaan, dat soort teksten. En nu dit. De journalistiek in de spaanse staat is diep triest en staat symbool voor de rest van de ramp die spanje heet.

24 januari 2013 om 09:02

Spanje is geen ramp joh. Heeft prachtige steden als Madrid, Barcelona en Valencia bijvoorbeeld. Het prachtige monumento a colon, de ramblas en noem het maar op allemaal in het prachtige Spanje. Heerlijke spelers voorgebracht als Raúl, Guardiola, Xavi. etc. Jouw lievelingsclub is een onderdeel van dat mooie land. Echt prachtig joh.

24 januari 2013 om 09:52

Prachtig land inderdaad maar ik denk dat hij daar niet op doelt. Ik denk eerder op de economie.

24 januari 2013 om 10:13

Nee, hij doelt erop dat alles beter is in Catalonië. Zo'n mannetje is het namelijk.

Economisch gaat het nu niet goed, maar waar wel? De pers is juist heerlijk, vind ik. Ik word er wel eens moe van, maar ik vind dat vuilspuiterij juist leuk. Van de tabloids en sommige kranten in Nederland wordt men toch ook niet zat?

24 januari 2013 om 10:31

@ Vafca.

Niemand weet precies waar periodista op doelt. Da's enerzijds lastig, maar heeft ook zo z'n charme. Vaak heeft het iets te maken met separatistisch sentiment ofzo, al is dat ook niet altijd eenduidig.

Ongelooflijk. De beste man doet er alles aan om met een gouden handdruk het Bernabeu te verlaten.
Zou hem sieren door gewoon ontslag te nemen. Nee hoor, hij maakt ruzie met alles en iedereen zodat de werksituatie onmogelijk wordt.

Kan deze man niet een andere functie krijgen? Ik stel voor als iets in de trend van materiaalman, terreinknecht, met alle respect voor deze functies uiteraard, maar ik denk dat je Mourinho hier hard mee terug kan pakken.

Als ze hem ontslaan pakt hij ook z'n volledige salaris dus in dat opzicht maakt het niets uit.

24 januari 2013 om 11:08

Hij schijnt ook goed als tolk te zijn

Rijkste club ter wereld
Real Madrid blijft de voetbalclub die wereldwijd het meeste geld opstrijkt. Men noteerde over het seizoen 2011/12 een omzet van 512 miljoen euro en is daarmee de eerste sportclub in de geschiedenis die de barrière van een half miljard doorbreekt. Misschien is dat het enigste positive.

24 januari 2013 om 09:25

En het feit dat we de meeste grote prijzen hebben lijkt me ook wel positief, maar voor dit jaar zijn eriig niet veel positieve punten op te noemen bij het eerste elftal, wel bij de jeugdelftallen.

24 januari 2013 om 12:08

En wanneer zijn al die grote prijzen behaald?? De afgelopen 5 jaar??
Wees eerlijk..zoveel positiefs is er niet te vermelden aldaar.
Rommel en gedonder tussen selectie en trainer.
Prijzen vallen tegen de afgelopen jaren..publiek ontevreden.
Ja, leuk dat er ooit gouden tijden waren voor Real, maar op dit moment en de laatste jaren koop je daar weinig voor.

24 januari 2013 om 13:18

Volgens mij heb ik niks over wanneer we die prijzen hebben gehaald gezegd. Het is toch een feit dat we de meeste grote prijzen hebben gehaald, enige positieve ditjaar is dat de jeugdelftallen goed presteren. Heb geen andere positieve punten opgenoemd, ik weet dondersgoed dat er niet veel positiefs valt op te noemen.

Na de wedstrijden met United is het waarschijnlijk exit voor Mourinho. Ik zie niet dat Real Manchester United uitschakelt. Niet omdat United zo goed is, maar omdat Real zo wisselvallig is. Hoop eigenlijk op een echte clubman, die Albert Toril van Castilla of iets dergelijks..

zoveel mensen die onzin praten over voetbal en haat koesteren voor mourinho mag god weten wrm vorig jaar ideale man blablabla dit jaar minder zus dit zus dat zoals het ook vermeld staat zegt casillas zoals vele andere ibra eto o sneijder lampard drogba om ma een paar op te noemen beste trainer die ze ooit hebben gehad dat zegt veel over mourinho dat het nu niet loopt is vrij normaal elke club heeft wel een mindere periode ma is dat echter ieder x aan de coach te verwijten ?het verschil met mourinho ze successen in engeland en italie portugal om spanje ma niet op te noemen is te danken aan spelers die ik voorheen heb benoemd eto o die back kon spelen om te winnen zich voor sneijder inzette als veel geavanceerder speler op het veld drogba die zich kapot werkte lampard ibra mannen die wouden winnen ramos en casillas zijn kleuters die niet beter weten op te vallen dan hetgeen waar ze nu mee bezig zijn mou ze werk verpesten want zelf presteren ze niks casillas kan beter journalist worden en ramos natuuraliseren afrikaan worden kan die hopelijk nog opgeroepen worden afrika cup met ze dood schoppen elke x en ben nu wel sarcastisch ma laat die 2 hun mond houden en zich inzetten en zich niet machtiger voelen dan mou dan wordt real weer als voorheen weet ik zeker

Jammer, ik had gehoopt op een onmiddelijke ontslag en niet voor het volgende seizoen. Ik twijfelde er niet eens aan dat die weg zo gaan na het einde van dit seizoen maar nu begin ik twijfels te krijgen.

24 januari 2013 om 11:28

Ik zat me eens af te vragen wie er dan interim-trainer moet worden tot het eind van het seizoen. Sinds het aantreden van Mourinho heb ik namelijk het idee dat Karanka niet meer dan een spreekbuis is dus dan zou er direct een ander gehaald moeten worden.

24 januari 2013 om 11:58

Je kunt ook Toril doorschuiven, hij heeft elke keer een stap omhoog gedaan in de jeugdopleiding van Real. Het zou toch prachtig zijn als die helemaal aan de top staat, namelijk trainer van het eerste zijn. Zo kun je in die paar maanden zien hoe hij het doet en kan het team ook alvast wennen.

Zoiezo mogen heel wat spelers weg van mij, dan kun je zonder al te grote ego's aan een team bouwen. De fans zouden daar geen problemen hebben om een fatsoenlijk team op te bouwen, als je ziet hoe Barca domineert met een team dat grotendeels uit jeugdspelers bestaat, bij Atletico steeds meer jeugdspelers doorbreken en vaak hoofdleverancier is in de jeugdselecties van Spanje samen met Espanyol en Barca, Sociedad en Bilbao altijd al gebruik maakten van de jeugd dan kunnen we natuurlijk moeilijk achterblijven en dat zoiezo ook iets met je.

Bijna alle Spaanse clubs focussen nu op de jeugd mede door de crisis, zo is Betis onlangs begonnen aan project Heliopolis waarin binnen een aantal jaren het eerste grotendeels uit jeugdspelers moet bestaan. Hopelijk volgen wij binnenkort ook, zou het echt prachtig om meer Spaanse spelers en jeugdspelkrs in het eerste te zien. RM stond altijd voor een combinatie van buitenlandse spelers, jeugdspelers en Spaanse spelers. Tegenwoordig zie je alleen maar bijna buitenlandse spelers.

Mourinho is helemaal gek geworden door de macht van Barcelona. Volgens mij heeft hij nachtmerries van Messi, Xavi en Iniesta. Dat noemt men in medische termen "het Barca syndromm".

Omzet.. Maar wat is de winst? Ik dacht mij te herinneren dat clubs als Bayern en Manchester misschien een lagere omzet hebben maar wel een hogere winst. En zo blijf je natuurlijk financieel gezond, niet door de hoge omzet.

Verder weet ik niet wat ik allemaal moet geloven over de geruchten binnen Real. Maar ik kan mij voorstellen dat de tegenvallende resultaten in de competitie en de schijnbaar moeilijke relatie met de selectie (wat bij vorige clubs juist Mourinho's sterke punt was) Mourinho de das om gaan doen.

Wellicht zou het winnen van de CL voor een langere samenwerking kunnen zorgen

Komt mooi uit. Dan kan Casillas naar Barcelona gaan. Ze hebben net een keeper nodig. De beste keeper ter wereld hebben, zou echt fantastisch zijn.

Maak die gek trainer van de F'jes. Dan krijgt hij geen afkoopsom en staat eindelijk op de plaats waar hij moet staan.
Met dit materiaal moet je elke wedstrijd kunnen winnen. Zo niet dan kun je ook niets.

In een flits zag ik het even voor me: Mou blijft aan bij Madrid na de zomer en
Iker vertrekt naar Barca. Dat zou wat zijn zeg!

24 januari 2013 om 12:08

Hoe dat zo?? Er is een persconferentie ingelast bij Real..dus hoezo is VZ triest bezig??

Komaan joh! Wat is dit nu weer.die Spaanse media liggen hier gewoon op te wachten.vinden jullie verdacht dat deze dingen precies alleen maar naar boven bij slechte wedstrijden?!dit geloof je toch zelf niet joh.je gelooft toch niet dat die Spaanse media elke week met gedetaileerde dingen naar buiten kunnen komen.real Madrid is ook geen stomme club waar dat alles zomaar naar buiten komt.ongelooflijk dit.ik word die Marca zo kotsbeu joh.die krant heeft de ballen om zich in de naam van Real Madrid uit te spreken.zogezegd een "real Madrid getinte" krant.en al wat die Idioten doen is leugens schrijven.ja natuurlijk.je hebt gelijk Marca.casillas en Ramos hebben dit zeker gezegd.casillas en Ramos hebben dit seizoen wel al verschillende keren gezegd dat ze hun loopbaan liefst in Real Madrid zouden willen afmaken.maja volgens die idioten bij Marca willen ze nu ineens weer weg.dan moet iedereen weer verdwijnen.ze willen alleen maar weg bij slechte momenten.want ja Marca schrijft deze dingen alleen bij slechte momenten.ongelooflijk.sergio Ramos speelde gisteren nog eens niet.zijn ploeg is door naar de volgende ronde.waarom zou hij nu dan ineens dit gaan zeggen...de enigste die dit zegt Marca.oprotten met die leugenaars

24 januari 2013 om 11:25

Marca creëert die druk gewoon om Mourinho zo snel mogelijk uit te kunnen zwaaien. Het is altijd een krant geweest die nogal pro-madrid was. Net als dat As dit is en EMD en Sport Barcelona nog weleens willen steunen. Mourinho wegwerken is in het belang van elke madridista ter wereld en Marca draagt hier op haar manier een steentje aan bij.

Mocht het waar zijn wat Marca nu schrijft dan is dat alleen maar prima voor Mourinho. Hij lijkt er alles aan te doen om ontslagen te worden maar hem ontslaan zou een nachtmerrie zijn voor Perez. Het project dat hij vier jaar geleden startte voor la decima en dat de club zoveel krediet heeft gekost zou dan compleet falen in aanloop naar het einde van zijn periode als voorzitter. Als klap op de vuurpijl mag hij dan nog even een zakje met twintig miljoen meegeven aan de man die zich op elke mogelijke manier heeft misdragen omdat hij met een ego van hier tot Tokio rondloopt.

Maar goed, Perez heeft zichzelf in deze penibele situatie gebracht door hem aan te trekken of in ieder geval door hem niet direct te ontslaan na de eerste incidenten in 2010-2011.

Tsja, dat die Portugees al langer gek aan het doen was, viel scnijnbaar alleen op buiten Madrid. Vanaf die hele rits aan Clásico's is die man compleet ontspoort geraakt en heeft zijn obsessie om het almachtige Barcelona te verslaan een hoogtepunt bereikt, een triest hoogtepunt. Real doet er ook gewoon beter aan om Mourinho te ontslaan, maar dat zal Perez niet doen. Die wilt koste wat kost niet laten merken dat hij gewoon mega hard gefaald heeft, alweer.....

1 uur persconferentie Real Madrid, Mourinho ontslagen?

24 januari 2013 om 12:09

voor Real en zijn supporters is het te hopen..maar voor de rest is het leuk om te zien hoe zo'n zootje hij ervan maakt daar en het allemaal niet gaat zoals hij zou willen.
Let the soap continue

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Real Madrid

4214 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8364
4.Valencia6626
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
IscoMiddenvelder286
Karim BenzemaAanvaller275
MarceloVerdediger252
CasemiroMiddenvelder255
Keylor NavasKeeper250
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

3725 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Real Madrid 25 24 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1
2013/2014 Real Madrid 30 31 4 1
Laatste voetbalnieuws

Bayern moet tegen Real einde maken aan slechtste serie in CL-geschiedenis

Bayern München en Real Madrid werden voorafgaand aan dit seizoen beschouwd als twee van de grote kanshebbers voor de eindzege in de Champions League, maar de loting van anderhalve week geleden...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 23 april
Ernesto Valverde overweegt te vertrekken bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren