Arsenal walst na rust in ruim tien minuten over West Ham heen

Woensdag, 23 januari 2013 om 22:48

Arsenal heeft woensdagavond niet veel heel gelaten van West Ham United. The Gunners gingen in de derby nog met een 1-1 tussenstand rusten, maar maakten in de tweede helft in een kort tijdsbestek korte metten met de stadsgenoot. Arsenal scoorde in ruim tien minuten tijd vier keer en boekte daardoor een ruime overwinning: 5-1. Lukas Podolski was de grote man bij de ploeg van Arsène Wenger, door te scoren en in de tweede helft in vijf minuten tijd drie assists op zijn naam te schrijven. Arsenal heeft door de zege in het inhaalduel nog een punt minder dan nummer vijf Everton.

/

Het spektakel speelde zich dus af in de tweede helft, maar ook voor rust deed Arsenal het al goed. De eerste kans was na een klein kwartier voor Theo Walcott, die werd vrijgespeeld door Jack Wilshere en de bal goed meenam, maar Winston Reid net op tijd zag onderscheppen. De eerste mogelijkheid voor Arsenal ging dus verloren, maar de eerste kans van West Ham was vervolgens wel direct raak. Olivier Giroud verdedigde mee bij een hoekschop en kopte de bal in de voeten van Jack Colisson, die het leder hard binnenknalde. Arsenal treurde echter niet en kwam vier minuten later alweer langszij, toen Podolski op aangeven van Wilshere de 1-1 tegen de touwen ramde.

In de laatste drie competitiewedstrijden waarin Podolski wist te scoren maakte Arsenal uiteindelijk vijf doelpunten en de supporters in het Emirates Stadium gingen er dus maar eens goed voor zitten. Zij zagen de thuisploeg goed combineren en tien minuten voor tijd leverde dat weer een goede kans op, toen Kieran Gibbs de bal na een prachtige aanval teruglegde op Podolski, maar de inzet van de Duitser voor de lijn kon worden weggewerkt door Joey O'Brien. Even later kreeg Santi Cazorla de ruimte voor een schot, maar zijn matige inzet ging voorlangs, waardoor Arsenal niet de voorsprong nam waar het gezien de verhoudingen op het veld wel recht op had.

/

West Ham kon daar kort na de kans van Cazorla bijna van profiteren. Een voorzet van Guy Demel bleef hangen en kwam toevallig voor de voeten van Carlton Cole, die de bal over Wojciech Szczesny wipte, maar Aaron Ramsey een doelpunt zag voorkomen. Aan de overkant kwam Cazorla nog dicht bij een goal met een vrije trap, maar Arsenal en West Ham gingen met een 1-1 tussenstand de rust in. In de tweede helft kwam er al snel verandering in die score, want Giroud maakte er al na anderhalve minuut 2-1 van. De aanvaller kwam bij een lage corner naar de eerste paal en schoot knap binnen: zijn zevende competitietreffer van dit seizoen.

Hierna ging het snel. Arsenal walste in de beginfase van de tweede helft over West Ham heen en Cazorla maakte er 3-1 van, doordat hij na een combinatie tussen Giroud en Podolski de bal achter het standbeen binnen kon werken. Podolski was met een loepzuivere pass ook de aangever bij de 4-1 van Theo Walcott, die van dichtbij eenvoudig binnen kon tikken, en bereidde bovendien de 5-1 van Giroud (ook een intikker) voor. Podolski schreef in vijf minuten tijd dus drie assists op zijn naam en zag Arsenal vervolgens wat gas terug nemen. De wedstrijd kon rustig worden uitgespeeld en West Ham eindigde nog met tien man, omdat Danny Potts uitviel met een op het oog zware blessure (hij verliet het veld met een nekbrace) en Sam Allardyce al drie keer gewisseld had. Twaalf minuten blessuretijd volgden, maar in die extra tijd veranderde er niets aan de score.Gerelateerd

69 reacties (laatste reactie door michu)

Genoten! Wat speelde Arsenal op momenten geweldig voetbal! Minpunt de zware blessure aan West Ham kant.. Dit had ook gevolgen voor de wedstrijd, MOTM? Podolski voor mij

23 januari 2013 om 23:31

Ik ben het eens met Podolski als Motm, maar Gibbs en Giroud speelde ook een heerlijke partij. Giroud is echt een meester in de kaats.

24 januari 2013 om 00:05

Ja die speelde ook zeer goed! Maar persoonlijk vond ik Podolski vandaag het beste! West Ham viel me wel tegen zeg...

24 januari 2013 om 01:49

Ik vond een paar mensen er echt uitspringen. Podolski, Wilshere, Giroud en ,gek genoeg, Sagna. Podolski was messcherp in zijn passing terwijl Wilshere fantastische dribbels had. Ik denk dat Cazorla nog wat beter kan, hij speelt wel al goed, maar ik denk dat hij er nog meer uit kan halen. Ik hoop dat Wenger nog wat gaat doen deze transfermarkt.

24 januari 2013 om 17:38

Arsenal speelde WHU echt van de mat af zeg! Ik heb inderdaad ook zitten genieten.
Podolski betrok zich enorm bij het spel en dat kwam tengoede, Giroud kaatste af en toe heerlijk ook hoe die podolski vrij zette voor de keeper. Santi speelde met vlagen o-n-g-e-l-o-o-f-e-l-i-j-k, en Wilshere is me ook een genot zeg.
Ik zie vaak mensen kritiek hebben op Ramsey en dat is denk ik ook zijn probleem, want wat speelde hij lekker. Vond hem een beetje in de Arteta rol zitten!

Goede wedstrijd van Arsenal, vooral in de 15 min na rust werd er prachtig voetbal gespeeld. Na 65e min werd wat minder, weet iemand trouwens wat met Potts is gebeurd? Podolski motm, 3 mooie assists en zijn goal was ook een heerlijk schot. Arsenal heeft nu een redelijk makkelijk programma, dus hopelijk zetten ze deze lijn door! Hopelijk wordt Diamé nog gehaald, en dan voor CL voetbal gaan!

23 januari 2013 om 22:54

Potts is even buiten bewustzijn geweest. Ze waren met hem onderweg naar het ziekenhuis maar het schijnt dat hij in de ambulance weer bij bewustzijn is geraakt.

24 januari 2013 om 17:41

Diame is naart mijn inziens helemaal niet nodig, we hebben Arteta, Wilshere, Ramsey, Diaby, en Coquelin die hier kunnen spelen. Wilshere (20 jaar), Ramsey (22 jaar) en Coquelin (22 jaar) alle drie nog harstikke jong. Dit zijn misschien geen echte brekers. Maar Arsenal speelt al een tijd niet meer met een breker. Plus dit zorgt voor meer voetballend vermogen, dat zag je gister wel.

arsenal speelde sterk vooral podolski en giroud waren heel goed vandaag podolski man of the match

Terechte score, jammer van die jongen. Maar verder een mooie wedstrijd, MOTM = Podolski

Leuke pot van Arsenal. Eerste helft waren ze al echt goed alleen kwam ze niet te scoren. Zonder de goals speelde Giroud al een uitstekende wedstrijd, hij laat toch echt wel zien technisch te zijn. Podolski moet meer in scoringspositie komen, zijn schot is wel zo ontzettend dodelij.

De afgelopen 5 wedstrijden is zelfs Ramsey in vorm...

Met vertrouwen kan dit Arsenal echt wel wat, maar dan moet je op een of andere manier wel in een flow komen.

P.s. De keuze van Walcott nog bij 3 tegen 1....................................................

Geweldige wedstrijd van Arsenal! Iedereen was goed vandaag.
Voor iedereen die zegt dat Ramsey slecht is, kijk deze wedstrijd, zijn visie en steekballen zijn geweldig. Bijna net zo geweldig als Cazorla's aanname...
Wel jammer van Potts, positief nieuws is dat hij weer bij bewustzijn is gekomen op zijn weg naar het ziekenhuis.

24 januari 2013 om 17:42

Je hebt 100% gelijk over Ramsey, die bal wat die gaf op Walcott aan de rechter kant, was over de grond en over een behoorlijke afstand, maar hij paste perfect, genoten!

Punten zijn binnen, spel was eind eerste en begin eerste helft goed, nadat Poldi en Giroud eruit gingen werd het een stuk minder. Die tegengoal mocht nooit vallen, en ben nu vooral benieuwd hoe het met Potts is.

Voor het eerst in tijden dat ik zo genoten heb van Arsenal zeg. De tegenstander je wil opleggen, alles goed doen tot aan de eindpass en ook nog afmaken. Dit hadden veel Arsenalsupporters wel even nodig denk ik.

Podolski man of the match, zonder twijfel De enige aanvaller die geregeld voor de juiste oplossing kiest. En dat schot whaha, zelfs in slow motion zag ik de bal niet.

Ramsey speelde ook echt heel goed. Voelde zich ontzettend comfortabel met de punt naar achteren. Als hij wat duelkracht ontwikkelt dan kan hij onze Busquets worden. Maar hij geniet er duidelijk van om het spel voor zich te hebben en niet te veel onder druk te staan (hoe verder op het veld hoe meer onder druk). Ook de wisselwerking met Wilshere was heel goed.

Giroud viel ook op. Kaatste goed, verdeelde goed, en maakte zijn kansen af.

Walcott viel toch wel weer tegen. Vandaag gebruikte hij voor de verandering zijn lichaam wel goed, maar hij mist dan toch weer overzicht. Hij had Santi zo een hattrick kunnen bezorgen. Duidelijk onverdiend onze best betaalde speler.

Het schijnt beter te gaan met die jongen van Whu, hopelijk herstelt hij snel.

Nou gelukkig moeten we dit weekend tegen Brighton, wordt onze euforische stemming niet gelijk verpest... hoewel..

23 januari 2013 om 23:01

Ik vond hem ook de busquets van dit arsenal, hij hoeft niet zijn lihcaam te gebruiken. Ik vond giroud ook samen met heb de beste op het veld. Podolski vond ik ook heel goed, maar giroud vond ik toch echt opvallen. Hij werkt hard en vindt zijn teammaten moeiteloos

23 januari 2013 om 23:03

Tegen West Ham hoef je je lichaam niet te gebruiken maar tegen teams die met lopende mensen vanuit het middenveld counteren is dat wel prettig. En dat zijn een hoop ploegen in Engeland . Dit middenveld is wel te licht voor de betere ploegen hoor, en dan heb ik het niet eens over de top of zelfs subtop.

23 januari 2013 om 23:08

Ja dat begrijp ik, maar het is volgens mij voor het eerst dat hij daar gespeeld heeft. Hij begon eerst op de CM positie met Wilshere naast hem, maar je zag hem steeds meer naar achteren gaan om de bal op te halen en het spel van achteren te verdelen. Ik zou hem steeds vaker proberen want hij doet me echt denken aan busi, en ik ben echt een groot fan van hem. Nam risico en durft te passen en passt ook nog eens bijna altijd naar voren.

23 januari 2013 om 23:09

Hij won een fysiek duel met Diame in de laatste minuut :D. Was mooi om te zien.

Ben ook geen fan van Walcott trouwens, maar merk toch wel duidelijk verschil met de speler van 2 seizoenen geleden. Wordt langzaam wat constanter en ook wat bruikbaarder buiten zijn vaak ene moment (goal of assist) in een wedstrijd.

Gibbs is trouwens in dit soort wedstrijden een heerlijke back, zeker vergeleken met Sagna. Zoveel rust in zijn spel en altijd de voetballende oplossing zoeken.

23 januari 2013 om 23:15

Laatste 2 wedstrijden speelt gibbs heel goed, en hoe slecht ik wallcot ook vind, hij heeft wel scorend vermogen voor een winger en staat er vaak op 't juiste moment. Ik heb gehoord dat Villa misschien komt voor 12 mil. dan zou ik villa links doen giroud centraal en rechts poldi en walnoot verkopen.

23 januari 2013 om 23:35

'walnoot' verkopen, terwijl je net na een lange onderhandeling eindelijk een contract hebt gegeven aan een speler die ontzettend belangrijk is voor Arsenal?

24 januari 2013 om 00:08

Ook deze wedstrijd bewijst dat Walcott overhyped is. In de eerste tien minuten komt hij tweemaal in de zestien van rechts, heeft tijd en neemt veel te snel een beslissing. De ergste actie van de avond is die uitbraak met drie man tegen één verdediger waar meneer met een lobje zijn assist wil verzilveren en het faliekant misgaat. Heel amateuristisch zag het eruit. Al die mooie combinaties van vandaag gingen ook logischerwijs via links, omdat Wilshere, Cazorla, Giroud wel kunnen tikken met Gibbs en Podolski.

Niet alles kan goed gaan tijdens een wedstrijd, maar bij Walcott gaat echt het meeste fout. Zo rustig en beheerst als hij voor het doel is, moet hij ook worden wanneer hij een tegenstander zoekt.

Arsenal speelde voor het eerst in een lange periode weer eens als een echt team, en niet als een hoopje los zand zonder inspiratie. Jammer dat we niet hebben doorgedrukt anders waren het dubbele cijfers geworden. WHU was volledig de weg kwijt rond de 60e minuut.

24 januari 2013 om 00:18

Ze hebben zijn contract verlengd zodat ze veel geld kunen vangen voor hem denk je nou echt dat walcott zo goed is dat arsenal zo veel gaat betalen!?

24 januari 2013 om 00:24

Met de meeste dingen ben ik het eens. Ik denk dat het ligt aan dat ze als deze wedstrijd werd verloren dat ze dan de hoop zouden opgeven voor cl voetbal. Ik denk als ze door gaan en een goede reeks zetten dat we 3de worden boven chelsea. Spitspositie is perfect bezet met giroud, die anderen laat scoren en zelf ook gevaarlijke loopacties maakt! Podolski doet het ook goed op links en op recht zie ikgraag arshavind en de tweede helft zie ik liever aoc en wallcot inkomen. Het probleem lag in de vm positie, maar ramsey speelde daar heelgoed en ik zie hem wel in de vm positie slagen! Alleen wallcot en gervinho verkopen, voor de rest misschien een winger doe op beide flanken kan spelen, ik denk dan aan isco.

23 januari 2013 om 23:01

Je zag ook wel dat het spel met onze vriend Walcott in de spits ineens niet meer zo lekker liep, ook al was de wedstrijd al lang gespeeld. Met Giroud heb je een berensterk aanspeelpunt. Ramsey heeft voor mij sinds lange tijd weer een goede wedstrijd gespeeld. Niet als aanvallende middenvelder, waar hij zoals jij zegt teveel druk heeft, maar met de punt naar achter. Was rustig en deed geen gekke dingen die ie niet kan.

23 januari 2013 om 23:11

Nou nou, nu moet je niet gaan overdrijven. De wedstrijd was redelijk.

Nee, Arsenal speelde heerlijk vandaag. Clinical finishes en de 2-1 mag er wel wezen met one touch passes en Cazorla die het op een mooie manier afmaakt. Ook goed om te zien dat Giroud zijn goaltjes meepikt, het is een werkpaard, maar zal toch afgerekend worden voor doelpunten. Podolski alweer met zijn 7de goal van het seizoen, das niet mis, vooral als je de verhoudingen basisplaatsen vs bankzitten vergelijkt.

En Walcott, tsja Walcott is Walcott, je kan je ontiegelijk irriteren aan de man als hij zoveel kansen verprust, maar weet zijn hachje toch altijd te redden door zijn goaltje mee te pikken.

23 januari 2013 om 23:12

Nou nou, nu moet je niet gaan overdrijven. De wedstrijd was redelijk.

Nee, Arsenal speelde heerlijk vandaag. Clinical finishes en de 2-1 mag er wel wezen met one touch passes en Cazorla die het op een mooie manier afmaakt. Ook goed om te zien dat Giroud zijn goaltjes meepikt, het is een werkpaard, maar zal toch afgerekend worden voor doelpunten. Podolski alweer met zijn 7de goal van het seizoen, das niet mis, vooral als je de verhoudingen basisplaatsen vs bankzitten vergelijkt.

En Walcott, tsja Walcott is Walcott, je kan je ontiegelijk irriteren aan de man als hij zoveel kansen verprust, maar weet zijn hachje toch altijd te redden door zijn goaltje mee te pikken.

@moderators : Dubbel post.

23 januari 2013 om 23:30

Je hebt alles al perfect gezegd. Ramsey was inderdaad een verademing, zelfs weer deels de Ramsey van voor zijn beenbreuk Je zag hem ook veel scherper worden, puur door het zelfvertrouwen dat hij blijkbaar heeft opgedaan.

Enige waar ik altijd bang voor ben met deze uitslagen op dit tijdstip, is dat Wenger dit als een excuus zou kunnen gebruiken, maar zo wil ik liever niet denken.

Walcott bewijst keer op keer weer dat hij die 100k absoluut niet waard is, zo slordig vaak, foute keuzes, weinig overzicht op het moment dat het moet gebeuren. Al liet hij wel een paar briljante dingen zien, ook weer een mooie goal. Maargoed, moet absoluut beter.

Giroud deed het goed ja, maar toch.. toch wil ik daar gewoon Villa. Hopelijk laat Wenger het niet zitten door deze wedstrijd, we hebben ook een ander type nodig. ( Walcott is volgensmij definitief weer op zijn plek gezet, gelukkig! )

Oja, Gratz!

23 januari 2013 om 23:33

@pesiangooner
Je noemt veel namen maar je bent een belangrijke vergeten: Kyran Gibbs speelde erg sterk en vrijwel iedere aanval begon bij hem.

Motm was voor mij giroud (echt onderschat!!!) en ramsey. Speelde sterk op de VM positie!!!

Blijf bouwen.
Laat dit fenomale Arsenalwaardige combinatievoetbal ajb geen incident zijn..

Arsenal is weer op de weg terug, ze presteren al weken goed ben ik echt blij mee, speelstijl van Arsenal spreekt mij echt aan en ik heb het gevoel dat de spelers elkaar goed aanvoelen, het heeft even geduurd maar Arsenal is tot nu toe op de weg terug

24 januari 2013 om 07:45

Presteren al weken goed? Pas de eerste wedstrijd die ze winnen in de PL in 2013, dus weet niet hoe je daarbij komt?

Na zo'n 5-1 overwinning snap ik de euforie wel en niet meer dan terecht, maar bij Arsenal kan het over twee weken weer helemaal anders zijn, want ze zijn gewoon heel wisselvallig. Natuurlijk als ze deze lijn kunnen doortrekken, dan komt het goed maar dat valt nog maar te bezien.

Na rust speelde Arsenal echt geweldig zeg aanval na aanval.
5-1 mooie uitslag maar het hadden er zelfs meer kunnen zijn alleen Walcott al had ervoor kunnen zorgen dat er meer doelpunten waren gevallen. Veel spelers haalden vandaag een goed niveau moet ik zeggen.
Verder ik hoop dat er nog wat versterkingen zullen gaan komen ben benieuwd.

Wat een wedstrijd zeg, prachtig gespeeld. Het hele team speelde goed, geen enkele zwakkeling. Zelfs Ramsey was goed, zo niet fantastisch. Werkte keihard. Podolski speelde echt goed, net als Giroud en Walcott. Wel leuk dat sinds hij dat contract heeft getekend hij weer op de flank staat

Hopen da het goed gaat met Pott, verschrikkelijk natuurlijk.

23 januari 2013 om 23:41

Ik lach al ruim 5 minuten om je reactie: 'net als Giroud en Walcott. Wel leuk dat sinds hij dat contract heeft getekend hij weer op de flank staat'. Wenger heeft hem even goed in de maling genomen. Mist gewoon fysiek en techniek om in de spits te staan.

Wat een goal van Podolski, een echte streep. Ik hou van zijn Duitse mentaliteit. Zelfs boos doen als je hebt gescoord.

Wat een wedstrijd van Arsenal, was echt genieten. Eindelijk weer eens een keer.

Het blijkt wel dat we Podolski hebben gemist de laatste tijd, wat een strijdlust levert hij af. Echt een geweldenaar, hoeveel energie hij in een wedstrijd pompt en hoeveel overzicht hij heeft. Daarnaast, die goal van hem, wat een kracht zat er achter dat schot.

Verder vond ik Ramsey echt enorm goed spelen. Rust aan de bal, bijna elke pass kwam aan en had enorm goed het overzicht.

Ik wil nog niet te vroeg gaan juichen, maar dit moet Arsenal toch wel een enorme boost geven. Naast een 5-1 overwinning ook nog eens fases dat we vanouds gespeeld hebben. Motm was van mij Podolski achtervolgd door Giroud. Ook Ramsey speelde zeer sterk en heeft mijn twijfels over zijn positie deze wedstrijd wel grotendeels weggenomen. Prima pot op cvm!

23 januari 2013 om 23:28

Ramsey moet gewoon niet op de RM, dat is niet zijn positie. Op Cm/cam/cdm is hij een stuk beter, zoals je vandaag al kon zien. Maar tegen de echte topploegen kan dat niet.

Yes na een lange tijd toch een kans op een titel dit gun ik hun echt nu nog swensea city banen

Nu haakt Arsenal weer aan bij de top 4. Hopelijk verliezen Chelsea en Tottenham nog wat punten en pakken Liverpool en Arsenal veel punten zodat het een spannende strijd wordt

Koscielny viel goed in en Mertesacker speelde ook goed. Jammer dat sagna een beetje klungelt maar dat valt natuurlijk niet veel op als je 5-1 wint. Al met al een Leuke wedstrijd om de extra boost te krijgen!!

He he eindelijk. Een wedstrijd waar het volledige team zich staande kon houden, zelfs Bacary en Ramsey. Zeer goede wedstrijd waarbij Podolski uitblonk. Ook Walcott en Giroud waren aardig op dreef. Hele middenveld had eindelijk wat ruimte om te tikken wat dan ook direct te merken was. En verdedigers konden weer eens wat meer dreiging naar voren geven, Vermaelen die een aantal keer naar voren kwam. Overall een zeer goede wedstrijd met goed uitgespeelde kansen.

Jammer van de blessure van Potts, hoop dat zijn lange black-out geen schade op levert. Gelukkig was het geen verhaaltje Muamba, waar ik direct aan moest denken toen de camera wegdraaide van hetgeen op het veld gebeurde. Ook de verdere wedstrijd kwam het niet te goede, met dat zal vast ook iets te maken hebben met de ingevallen André Santos...

23 januari 2013 om 23:18

Santos speelde eigenlijk ook wel goed naar mijn mening in de minuten die hij kreeg, enig minpuntje is Sagna. Stel hem een keer niet op, laat hem zijn vorm weer terugkrijgen want hij klungelt vaak met de bal. Maar wel een goede wedstrijd voor de zelfvertrouwen natuurlijk.

Moeilijk hoor, winnen zonder Gervinho...

Zeer goede tweede helft. Bij dit soort wedstrijden zie je dat ze het wel kunnen, het komt er alleen vaak niet uit.

Heb de wedstrijd niet gezien, maar zo te lezen was het een lekkere wedstrijd om naar te kijken voor de fans. Nu hopen dat ze het vast gaan houden en dat ze in ieder geval weer aanhaken bij de top 4.

Niet kunnen kijken Ramsey speelde met de punt naar achter? Hoe deed die dat? Bleef die wel op t middenveld of zakte hij veel tussen de verdedigers? Legde hij risico in zijn spel of juist niet? Zou iemand dit mij kunnen vertellen?

23 januari 2013 om 23:32

Ramsey speelde inderdaad met de punt naar achteren, maar wisselde eigenlijk steeds met Wilshere. Hij speelde een prima pot en veel ballen kwamen aan. Ik vond het er af en toe toch nog wat ongecontroleerd uitzien, maar zoals hij nu speelt is het een prima speler. Jammer dat je uitgerekend nu niet hebt gekeken, mooie pot. De vijf voorin speelde prima met scherpe counters.

23 januari 2013 om 23:38

Zodadelijk de uitgebreide samenvatting maar eens kijken. Niet zo mooi als live maar toch.

23 januari 2013 om 23:44

Kijk vanaf minuut 46 tot 57 en je hebt genoeg gezien. Mis je wel de beauty van Podolski Ramsey was speelde in een soort Fabregas rol vandaag, de bal ophalen en verdelen. Alleen deed Fabregas dit 5 keer sneller en zuiverder, maar wie weet. Misschien is dit al die tijd de rol geweest die Wenger voor ogen had.

23 januari 2013 om 23:57

Ramsey speelde zijn beste wedstrijd sinds zijn beenbreuk en meneer keek niet?

24 januari 2013 om 00:21

Ga je het er nou inwrijven? Moest helaas zaalvoetballen. Morgen maar terugkijken.

Eerst constant worden dan pas geloven dat dit een goede opstelling is. Maar even dat terzijde, heerlijk gespeeld met Podolski met stipt motm.
Walcott moet met zijn kansen leren om te gaan, want die simpele kansen verprutst hij zo vaak.

Podolski heeft blijkbaar 9 assists gegeven in de pl en staat nu bovenaan. Gek genoeg heeft walcott meer assists gegeven dan santi en evenveel als van Persie. o-o. Helaas heb ik vandaag niet kunnen kijken maar ik vond ramsey altijd al onze xavi. Daarmee wil ik zijn kwaliteiten niet vergelijken met die van Xavi maar heb ik het over de positie op het veld. Net voor de verdediging dus.

24 januari 2013 om 00:27

Laat ik het zo zeggen: hij speelde vandaag als de busquets van Arsenal!
Nee even serieus, hij speelde een schitterende pot op zijn toekomstige vm positie

Welcome back to the Arsenal, Podolski!

Wat een baas zeg. Ramsey speelde ook verrassend en verfrissend goed!

Theo Walcott .. zucht. Die 3 tegen 1 situatie was gewoon tekenend voor hoe beperkt hij is. Echt om te janken dat hij zo een vette contract heeft gekregen. Mijn enige hoop is dat hij in de zomer het zo zat is om rechtsbuiten te gaan, dat hij een transferverzoek gaat indienen.

Geweldige pot. Een sterke arsenal gezien voor het eerst sinds lange tijd. Hopelijk denkt wenger niet dat er geen aankoop nodig is want die hebben we zeker nodig. Prins man of the match en ramsey blijf zo doorgaan want je lijkt toch door te gaan breken!!!

Chamakh komt zelfs bij West Ham niet aan de bak? man man wat is er met die jongen gebeurd zeg

24 januari 2013 om 00:21

Hij mocht niet spelen tegen Arsenal i.v.m. de regels. ( Spelers die gehuurd zijn mogen niet uitkomen tegenover de club waar ze officieel onder contract zijn. )

24 januari 2013 om 00:45

Eerst even research doen jongenman voordat jw met je vooroordeel komt die je meteen weer weg kunt gooien

Heerlijk Arsenal gezien. Zo zie je maar weer wat voor beweeglijk, technisch en creatieve spelers Arsenal wel niet heb. Het komt er alleen te weinig uit helaas. Hoop dat ze deze lijn vast kunnen houden en kunnen stunten tegen Bayern. Met Wilshere, Cazorla en Ramsey in vorm heb je wel een goud voetballend middenveld.

Velen zien podolski als motm, maar in de eerstehelft was hij buiten zijn goal wel onzichtbaar. Maar de 2de helft is absoluuut voor poldi! Ook de kredits aan ramsey die een fantastique pot speelde!

Arsenal heeft echt een leuk team net geen titel kandidaat maar je ziet wel dat ondanks een terugslag soms dat ze gigantisch stappen aan het maken zijn. Laat dit elftal een paar jaar staan en wie weet enige aan wie ik twijfel is Koscielny, Jenkinson.

Szczesny*

Sczseny
Jenkinson
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Ramsey
Wilshere
Wallcot
Cazorla
Podolski
Giroud
24 januari 2013 om 01:54

Wake up, stop dreaming. Elftallen in de subtop blijven nimmer meer jaren bij elkaar. Als iemand er bovenuit gaat steken bij hen, duikt de interesse uit de top op, en gaat ie weg omdat ze elders wel prijzen winnen en net iets beter betalen. Zie Rvp, Cesc, Song, Henry, Cole etc etc.

Willshere is de volgende waar aan getrokken gaat worden.

24 januari 2013 om 07:32

Audi, ik ben het daar niet mee eens.

Dat komt door het volgende;
- Vaak komt het door het beleid van een club, als Arsenal uitstraalt om weer voor de prijzen te gaan spelen, blijven spelers.

- Arsenal moet geld uitgeven aan topspelers ! Dan zien mensen ook, oh daar gaat wat gebeuren. Wat ze nu doen is opleiden en voor een groot bedrag spelers verkopen. Reden; Geld en geen ambitie.

- Ik ben een Arsenal fan. Al een lange periode en ik weet dat mijn club de eerst volgende jaren niets zal winnen. Simpelweg, het beleid. Arsenal wil geen kampioen worden, top 4 is belangrijk en daarmee heb je CL voetbal en daar ligt het geld. Het beleid denkt alleen maar aan geld en niet aan de fans.

24 januari 2013 om 07:53

Ze hebben hetzelfde probleem als Psv en Ajax indien Arsenal zich meldt. Baas boven baas. Dan vertrekken ze hier ook.

Bij Arsenal gaan ze weer naar Barca, Real, City of United. Er is altijd baas boven baas. Zodra er een absolute topspeler uitgegroeid is, en clubs van die orde van grote meldt zich, zal zelfs een volle prijzenkast bij Arsenal niet gauw helpen, zo'n kans om bij Real of Barca aan de gang te gaan ontneemt niemand zich.

24 januari 2013 om 10:40

Natuurlijk, dat is het moderne voetbal heh.
Met geld kan je alles maken tegenwoordig !

Maar ik kijk nu specifiek naar Arsenal Fc.
Ik vind dat het beleid heel slecht bezig is. Maarja, that's me.

Ik wil gewoon dat ze weer succes krijgen en dat gaat niet gebeuren met dit bestuur!

Bring David Dein back !

West Ham United is in deze wedstrijd nooit echt een gevaar geweest. Een te zwak team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
6.Arsenal6323
7.Burnley 54-3
8.Everton49-14
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

84 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2018 Vissel Kobe 11 3 5 0
2017 Vissel Kobe 15 5 5 0
2016/2017 Galatasaray 26 7 7 0
2015/2016 Galatasaray 30 13 8 0
2014/2015 Internazionale 17 1 2 0
Laatste voetbalnieuws

'Iniesta gaat 15 miljoen per jaar verdienen': 'Elke ploeg wil zo'n speler'

Andrés Iniesta lijkt op weg naar Japan. De middenvelder van Barcelona speelde afgelopen zondag zijn laatste wedstrijd voor de Catalaanse grootmacht tegen Real Sociedad (1-0) en heeft al laten weten dat...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Jean Michaël Seri moet de eerste aankoop van Unai Emery bij Arsenal worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren