Flinke teleurstelling voor Engelse clubs: M'Vila vertrekt naar Rusland

Woensdag, 23 januari 2013 om 19:20

Yann M'Vila werd in verband gebracht met clubs als Arsenal, Chelsea en Newcastle United, terwijl Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp vorige week liet weten dat de komst van de middenvelder bij zijn club 'in orde was'. De oefenmeester blijkt echter te vroeg te hebben gejuicht: M'Vila gaat helemaal niet naar de Premier League, maar vervolgt zijn loopbaan in Rusland.

/

Stade Rennes maakt op de officiële website van de club bekend dat de 22-jarige M'Vila naar Rubin Kazan vertrekt. De nummer zeven van de Russische Premier Liga heeft een akkoord bereikt met Rennes over een transfersom en werd het woensdag ook eens met M'Vila over een samenwerking. Alleen de medische keuring kan nu nog roet door het eten gooien.

Rubin Kazan betaalt naar verluidt zo'n elf miljoen euro voor M'Vila, die drieënhalf jaar in het eerste elftal van Rennes speelde. De middenvelder groeide uit tot Frans international en heeft inmiddels 22 caps achter zijn naam staan. Arsenal scheen in de zomer nog dicht bij de komst van M'Vila te zijn, maar besloot uiteindelijk om af te zien van een transfer. Nu gaat de Fransman naar Rusland.


Poll

Yann M'Vila is goed genoeg voor een Engelse topclub


Gerelateerd

129 reacties (laatste reactie door smike)
23 januari 2013 om 19:28

Hij kon zijn droom waarmaken in West-europa. verprutst hij zijn zo'n goede talent om naar Kazan te gaan

23 januari 2013 om 19:37

@ Ndorder,

Inderdaad jammer dat zo'n talent naar Rusland vertrekt. Arsenal leek, in mijn ogen, de perfecte stap voor hem. Ook al is z'n mentaliteit niet zo best, dan nog zou hij bij Arsenal uitgroeien tot 'n uitstekende speler.

Kijk maar naar Samir Nasri: zijn mentaliteit is ook niet echt geweldig, maar bij Arsenal heeft hij zich fantastisch ontwikkeld, alleen nu gaat het wat minder bij Manchester City.

23 januari 2013 om 19:44

Hup, weer een talent naar de klote! Nu Belhanda nog naar Fenerbache en dan is het wel weer goed geweest. Voor deze transferperiode..

23 januari 2013 om 19:51

Belhanda is toch al naar Inter? Of is dat nog niet rond?

Verder een rare stap natuurlijk van M'vila. Ik wist ook helemaal niet dat Rubin Kazan ook achter hem aan zat. Al begrijp ik ook niet dat mensen denken dat het nu ''einde carriere'' is, de Russische competitie is toch inmiddels zeker de 6e competitie van de wereld.

Verder komt hij toch toch in een aardig team terecht met spelers als Bocchetti, Ansaldi, Tore, Carlos Eduardo, Eremenko en Rondon.

23 januari 2013 om 20:11

Carlos Eduardo is inmiddels verhuurd aan Flamengo. Hij wilde dolgraag naar Brazilie maar Rubin hield hem aan zijn contract. Bovendien heeft hij door blessures die 20 miljoen nooit terugbetaald. Inmiddels heeft hij al zijn contract verlengd en heeft Rubin toestemming gegeven om in Brazilie te spelen.

23 januari 2013 om 20:56

@rugu

Internazionale meld op hun website dat ze geen interesse hebben in Belhanda.
Fenerbahçe heeft al de officiele website bevestigd dat de onderhandelingen met Montpellier zijn begonnen. Dus die is al zo goed als zeker van ons!

23 januari 2013 om 21:19

@ koni, ok dat wist ik niet. Hij heeft dus zijn contract met Rubin Kazan verlengd en hij is terug naar Brazilie?

@ Fenerim, oja ik zie het nu ook. Ik ben benieuwd of Belhanda ook daadwerkelijk naar Turkije zal gaan.

24 januari 2013 om 13:30

Die deal is blijkbaar nog niet afgerond. Maar het is wel de bedoeling dat hij verhuurd wordt aan een Braziliaanse club.

Ik dacht idd dat hij nu al onder contract stond bij Qpr. Wel een vreemde move voor een van de grootste talenten van Frankrijk.

Ik snap op zich wel dat spelers naar Rusland gaan, maar ik vind het toch altijd een beetje jammer omdat ik die competitie totaal niet volg.

Dan kan je in een van de mooiste leagues van de wereld spelen en dan ga je naar Rusland. Wat een geldwolf is deze man.

Succes in Kazan, doe Hans nog de groeten van me.

23 januari 2013 om 19:27

Had dit opzich wel verwacht van deze jongen na alle fratsen die die heeft uitgehaald en de mentaliteit die hij heeft getoond.

23 januari 2013 om 19:31

Want bij die zogenaamde mooiste leagues van de wereld betalen ze natuurlijk in kokusnoten...

23 januari 2013 om 19:34

Koni020, ik zie dat je een fan bent van een Russische club bent. Dat mag natuurlijk, maar je moet niet ontkennen dat er in Rusland astronomisch hoge bedragen worden betaald aan salarissen.

23 januari 2013 om 19:39

Ligt eraan waar. Als je het hebt over Zenit en Anzhi: dan wel. Maar bij de rest valt dat allemaal reuze mee. Mijn club heeft zelfs een salarisplafond.

23 januari 2013 om 19:47

Een salarisplafond van 40 miljoen zeker?

23 januari 2013 om 19:51

Ik denk dat jou club ook wel erg goed betaalt. Als ik mag gokken, ligt het salarisplafond rond de drie miljoen euro?

23 januari 2013 om 19:55

Het vraagteken zegt al genoeg over hoeveel je weet over Cska. Alleen als je al kijkt naar het transferbeleid van Cska, dan zie je al duidelijke verschillen met Zenit, Chelsea, Anzhi en Psg. Musa, Wernbloom, Elm, Vagner Love, Mario Fernandes en ga zo maar door. Kijk voor de grap ook eens hier, staat het allemaal: http://www.transfermarkt.co.uk/en/cska-moscow/tran...
Het is heel makkelijk om de hele competitie over een kam te scheren, voornamelijk als je er niks vanaf weet.

23 januari 2013 om 19:58

@breedje,

Haha, goeie. Lang over nagedacht zeker?

@shakhtar,

Ongeveer in die richting moet je inderdaad gaan kijken. Dus de kans dat een Eto'o naar Cska vertrekt is net zo groot als dat ik de lotto win. Daarom worden er meestal spelers gehaald waar nog rek in zit, tenzij je Vagner Love heet en je je al bewezen hebt plus gratis bent.

23 januari 2013 om 20:36

De oudgedienden bij Cska verdienen hoogstens 2,8 miljoen euro. Dat zijn volgens mij Sergey Ignashevich en Vasily Berezutsky. Igor Akinfeev verdient 2,2 miljoen, dus met de salarissen valt het relatief gezien wel mee. @koni020, Carlos Eduardo is nog niet verhuurd aan Flamengo. Deal is nog niet rond.

23 januari 2013 om 20:38

Niet? Vond het al raar dat ze hem willen huren aangezien ze de salaris en transferbedrag van Vagner Love niet konden betalen.

Pff en daar gaat je carrieré. Daar speelt die jonge super talent Gökhan Töre ook. Van hem hoor ik ook niks meer. Had nog gehoopt op Chelsea. Zo zonde.

23 januari 2013 om 19:36

Van Töre hoor je niks omdat hij al maanden niet meer bij de club is op komen dagen. Om een lang verhaal kort te maken: Rubin was een zaakwaarnemer een miljoen euro schuldig(bijdrage transfer) en na lange dagen hebben beide een akkoord bereikt om de zaakwaarnemer een ton te betalen. Maar die zaakwaarnemer had ook weer wat vriendjes die ook een ton moesten hebben en ze hebben die Töre dus wijs gemaakt om weg te blijven. Ze hebben nu met elkaar afgesproken dat Töre aanwezig zal zijn bij hun volgende trainingskamp.

23 januari 2013 om 19:46

Hmm bedankt voor de info maat!

Geldwolf.. hij had beter naar Engeland kunnen gaan! Op deze leeftijd al naar Rusland vertrekken is echt je carriere weggooien..

23 januari 2013 om 19:42

mee eens,
Sowieso vond ik al zijn antwoorden bij interviewers al raar, tenminste wat hier op VZ stond.

Volgens mij is dit zon typetje Balloteli wat natuurlijk zonde is
geldwolf

23 januari 2013 om 19:47

Want in Engeland betalen ze zeker in kokusnoten?

Accepteer nou maar dat Rubin samen met QPR de enige clubs waren die concrete interesse hadden. En negen van de tien voetballers spelen liever voor Europees voetbal in een mindere competitie dan voor een degradatiekandiaat op het hoogste niveau.

23 januari 2013 om 19:57

Het is kokosnoten en doe nou niet de hele tijd zo wijs met het verdedigen van je Russische competitie. Deze jongen staat bekend om zijn slechte mentale gesteldheid, dus is het helemaal niet zo vreemd te denken dat hij voor het geld naar Rusland is gegaan.

23 januari 2013 om 20:06

Ik weet heus wel dat deze jongen financieel goed zal verdienen, maar waar ik me aan stoor is dat mensen zoals jij denken dat Rusland een soort zandbak competitie a la Qatar is terwijl het gewoon een gerespecteerde competitie is die alleen maar beter wordt met dit soort transfers.

23 januari 2013 om 20:09

Had Arsenal niet ook concrete interesse? Ik dacht van wel. Staat ook in het stuk hierboven.

En inderdaad in Engeland betalen ze niet in kokosnoten, maar het is dan ook een van de beste competities. Dus waarom zou je dan niet bij Arsenal gaan spelen? Dan heb je en het geld en een prachtige competitie toch?

23 januari 2013 om 20:12

Volgens mij dateerde dat van vorig jaar en is Wenger inmiddels afgehaakt gezien zijn karakter.

Serieus naar Ruben Kazan. Die vergooit zijn carriere goed..

23 januari 2013 om 19:32

Branislav Ivanovic speelde ook eerst bij Lokomotic Moskou, moet je kijken waar hij nu staat.

23 januari 2013 om 19:35

Ja maar kon Ivanovic bij de club waar hij voor Lokomotiv speelde ook al naar de top? Dat dacht ik niet. Rusland is een uitstekende competitie hoor, absoluut, maar als je direct naar de PL kan is een overstap naar Rusland (en al helemaal naar een club die niet tot de Russische top hoort) gewoon dom

23 januari 2013 om 19:37

Alsof QPR tot de top van Engeland behoort. Schei toch uit man. Ik speel liever bij een Russische subtopper dan bij een Engelse middenmoter. Meer kans op Europees voetbal en meer kans op het kampioenschap. Tel uit je winst.

23 januari 2013 om 19:41

Ja. maar jij hebt russische roots, jij voelt je waarschijnlijk meer thuis bij een Russische club waar de taal en cultuur je bekend is Ik kies liever voor een Engelse middenmoter omdat het ten eerste niet zo koud is, minder rascisme ( sorry, maar het is gwoon erg in Rusland) en eht is dichter bij huis. De reizen in Engeland zijn natuurlijk ook minder vermoeiend.

23 januari 2013 om 19:44

Nee maar QPR heeft een enorme groeipotentie, daarnaast blijf je meer in beeld bij Engelse topclubs en wen je aan de Premier League. Bovendien had Arsenal naar verluidt ook weer interesse. En hoe je het ook wendt of keert, een middenmoter in de PL is nog altijd een fijner vooruitzicht dan een de middenmoot in Rusland.

23 januari 2013 om 19:55

@dialsquare,

Ik mag dan wel Russisch zijn, maar ik zelf zou niet zo gauw naar Kazan gaan hoor, tenzij ze de enige zijn die me willen hebben. Ik ben meer een Moskoviet normaal gesproken. Bovendien is Engeland nou ook een droomparadijs met elke dag regen. Dat racisme is inderdaad een probleem, maar bij Rubin niet aan de orde. Het zou pas gek zijn als hij naar Zenit zou gaan.

@jordinhoo,

QPR en groeipotentie? Haha, vandaar dat ze, net als vorig jaar, weer onderaan staan. Lekkere groeipotentie heb je dan.

23 januari 2013 om 19:55

Yann M'vila is ook nog niet klaar voor de top, en met zijn mentaliteit gaat hij die nooit berijken ook.

23 januari 2013 om 20:55

QPR heeft enorme financiele mogelijkheden, alleen hebben ze iets teveel op grote namen gegokt maar dat beseft men zich reeds. Neemt niet weg dat ze nu met Redknapp een manager heeft die weet wat er verwacht wordt en met de aankoop van Remy ook het besef gekomen lijkt dat je beter kwaliteit dan reputatie kan kopen. Blijkt ook uit het feit dat Sissoko, een van de onderschatte controleurs die er is, waarschijnlijk naar QPR gaat. Daar wordt echt een goed project op poten gezet hoor

23 januari 2013 om 21:06

Ach ja, Harry Redknapp zet bij iedere club iets neer, maar hij kan ze ook financieel naar de klote helpen. Southampton is inmiddels opgeknapt en Portsmouth moet nog herstellen. Gelukkig maar dat Tottenham na Harry's beleid nog mee doet aan de top van Engeland.

Over welke Sissoko heb je het trouwens? Er zijn vele Sissoko's die controleur zijn. Moet ik denken aan Mohamed of Moussa?

23 januari 2013 om 22:31

Haha de Sissoko van Toulouse, volgens Eurosport was het al min of meer rond, omdat QPR behoorlijke salarissen kan bieden en daarmee de concurrentie niet voor het eerste aftroeft

Ja klopt, Redknapp kan een club behoorlijk naar de tering helpen, maar in dit QPR zit zoveel geld dat ik denk dat zelfs Redknapp daar niet in zou slagen. En hoe je het ook wendt of keert, hij kent wel het klappen van de zweep. Komt tekort om ze kampioen te maken maar op de korte termijn kan hij de club wel omhoog helpen en daarom had ik QPR geen gekke stap gevonden, zeker omdat je dan in beeld blijft bij het westen. Maar goed, uitstekende transfer van Ruben, absoluut.

23 januari 2013 om 20:23

Ja en Arsenal grijpt haar kans niet, vind Coquelin ook goed spelen trouwens!

23 januari 2013 om 22:55

Arsenal, en dan met name Wenger, is afgehaakt door zijn karakter. Het contract lag zo goed als klaar, maar door wat er op het EK gebeurd is en zijn beruchte stapavond is Wenger afgehaakt.

Ik lees net dat Chadli 17 miljoen moet gaan kosten, gaat M'vila voor 11 miljoen. Slecht onderhandeld door Rennes maar hieruit blijkt dat Munsterman het ook een beetje hoog in de bol heeft.

23 januari 2013 om 19:29

Een speler vertegenwoordigt een bepaalde waarde voor een club, wat niet altijd te maken hoeft te hebben met de kwaliteiten van de speler zelf.

Spelers zijn niks waard, clubs geven aan hoeveel ze willen ontvangen.

23 januari 2013 om 19:30

heb je gezien wat mvilla allemaal te weeg heeft gebracht bepaald geen lieverdje. die sinds deze zomer nog geen bal goed heeft geraakt. volgens mij werden er deze zomer biedingen van 20 miljoen zelf afgewezen

Jammer hoor. Uitstekend talent en dan vertrekt hij naar Rubin Kazan. Dan had ik hem veel liever in Engeland gezien.

Hoe kan dit nou? Ik las ergens dat Rubin Kazan onder een transfer embargo stond?!

23 januari 2013 om 19:45

Ja klopt, ze hadden nog schulden bij Roman Amadov die daar gespeeld heeft. Zal wel opgelost zijn denk ik

23 januari 2013 om 19:52

Klopt, ze hebben een gesprek gehad met de bondsvoorzitter en die heeft dus toestemming gegeven om weer transfers te doen nadat ze Adamov betaalden wat ze schuldig waren.

tja, eigenlijk maar 1 woord. Dom. Die zien we dus niet meer terug.

M'vila had eerder al aangetoond niet de meest slimme voetballer te zijn, maar nu maakt hij echt een grote fout. Zullen de Russen blij mee zijn.

iedereen hier zegt maar dat hij zijn carriere weggooid enzo, maar de russische competitie is echt niet slecht, de top in Nederland is in rusland subtop, dus ik snap zijn keuze wel!

Dit zou ik echt jammer vinden, dit is toch wel een wereldspeler in potentie en kan een van de beste verdedigende middenvelders ter wereld worden. Hij past perfect in Engeland en als je naar Rusland gaat ga dan naar Anzhi of Zenit.

23 januari 2013 om 19:30

Jij ziet een donkere jongen als M'vila al bij Zenit spelen?

23 januari 2013 om 19:39

Inderdaad zoals jij al zegt. Een getinte speler bij Zenit. Die voorzitter zei volgens mij laatst nog dat hij liever geen "buitenlanders" had. De Zenit fans roepen telkens oerwoud geluiden en gooien bananen op het veld. En dan zeggen dat hij naar Zenit had moeten gaan....................

23 januari 2013 om 23:58

De voorzitter zei dat niet, een groep fans heeft dat gezegd. De voorzitter schaamt zich kapot voor ze, en terecht.

ik baal echt hier, het leek me zo'n talent. Jammer dat je met geld de hele sport tegenwoordig beheerst. Het is niet anders.

mooie stap voor m'vila.
wel een grote aanwinst voor rubin, hebben nu een sterk middenveld

23 januari 2013 om 22:09

Daar valt inderdaad helemaal niks op af te dingen.

Erg mooie transfer, goede keus. Rubin Kazan is een erg mooie club en stad(kazan), waar enorn veel tartaren wonen. Ik zal liever in Rusland voor het kampioenschap strijden in plaats van te degraderen met Qpr. Ook krijgt hij een mooi salaris en gaat hij in een mooi land wonen. Echt een prachtige br transfer! Het niveau van Rusland blijft stijgen met dit soort spelers.

Voetballers beginnen me echt te irriteren de laatste tijd, eerst Sneijder en nu een groot talent.
Voetballers zijn de grootste goldiggers op aarde als je het mij vraagt.

23 januari 2013 om 19:31

Die voetballers kunnen tenminste nog voetballen. Die vrouwen van hun kunnen alleen op hun rug liggen en winkelen. Wie is de grootste golddigger?

23 januari 2013 om 21:05

Die hebben geen talent en doen dat puur uit honger voor geld en het luxe leven die je erbij krijgt.

Maar deze jongens werken/spelen al vanaf hun vijfde in deze sport, maar nog zijn er zoveel voetballers die nog niks hebben geleerd.

23 januari 2013 om 20:17

Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent, dat ben ik ook. Maar om nou alle voetballers over een kam te scheren en golddiggers te noemen vind ik een beetje ver gaan. Die zijn er zeker, maar lang niet allemaal hoor

Jammer dat z'n speler als m'vila naar Rusland gaat voor het geld en niet voor het iets mindere geld naar de Premier League maarja dat is zijn keuze. Ik denk wel dat m'vila een mooie Villa kan bouwen daar.

contract voor 3 jaar, na jaar geen zin meer hebben, naar topclub willen, tekenpremie krijgen, en dan heb je de overige 2 jaar salaris ook weer binnen

Wow, dat doet Rubin echt goed zeg. M'vila is toch één van de meest gewilde talenten van de transfermarkt en ik denk ook dat ze met M'vila weer een gooi naar de titel kunnen doen. Vooral nu Rubin een heel nieuw beleid gaat uitvoeren met voetbal mannen die de clubcultuur kennen. Als ze nu nog centraal achterin versterkingen halen komt het weer helemaal in orde met Rubin.

Jammer, was net zo blij dat ik hem eindelijk goed kon volgen.... Nou succes dan maar en hopelijk tot ooit.

Goeie speler, had hem graag in de PL gezien bij Arsenal ofzo,

Off: weet iemand of Willie Overtoom al oficieel bij AZ heeft getekend?

23 januari 2013 om 19:54

Clubs zijn eruit het is alleen nog wachten handtekening van Overtoom. Maar dat zal geen probleem worden

Wauw, niet verwacht dit. Ik dacht dat QPR hem wel binnen had inmiddels..

Omg naar een van de zwaardere racistische competities gaan? Dit is niet te geloven. Niet alleen daarom, maar ook dat je nu nooit meer van hem hoort net als Hulk en Witsel...

23 januari 2013 om 19:40

Ach ja, als je de moeite niet wil nemen om de competitie te volgen hoor je er inderdaad niks van...

Wenger toch! Hier had je een Franstalige (!) speler met enorm veel kwaliteiten, die nog jong is en zeer talentvol is, kunnen kopen voor 11 miljoen op een positie waar het niet helemaal lekker loopt. Diaby is niet een echte cvm, net als Arteta en Wilshere dat niet echt zijn/ Alleen Coquelin speelt daar echt normaal.... 11 miljoen is nog best goedkoop voor deze gozer! Zo talentvol, maar ik hoop dat hij zo snel mogelijk weer weg is bij Rubin Kazan, want hij kan veel en veel betere clubs krijgen!

Ik weet niet of je hier nu zou teleurgesteld mee moet zijn.
Deze jongen was namelijk niet echt een voorbeeldprof het afgelopen jaar.

@petergriffin, Ja wat dat betreft wel maar als je ziet wat voor bedragen er in Portugal binnenkomen voor spelers.

11 miljoen euro? Schaam je Arsenal. Dat is echt een belachelijk lage prijs voor zo een grote talent op een positie die niet sterk bezet is. Ongelofelijk dit.

Serieus M'vila ik zag hem in Fifa Manager 11 of 12 hij was net zo goed en toen ging ik even kijken in 't echt of ie echt zo goed was en wauw wat was hij goed maar serieus waarom Rusland? je bent zo goed en je gaat naar Rusland kom op man gooi je talent niet in de prullenbak:s

Waarom moeten we nou medelijden hebben , als je een Engelse club ben mag je zeker wel alles kopen wat los en vast zit en miljarden aan schulden hebben. Beetje hypocriet allemaal.

ikvergooimecarriere.nl ik dacht het wel!!!

tikkeltje overdreven natuurlijk, maar als je de kans hebt om naar het buitenland te gaan en je staat in de belangstelling van clubs als Arsenal,chelsea etc. waarom ga je dan naar een ploeg in Rusland. en dan ook nog eens Rub. Kazan. Als die nou naar Cska of Anzi/zenit was gegaan okay dan kan je vandaar uit misschien nog een toptransfer maken naar een grote club in spanje, Engeland, Duitsland.

erg domme zet, maarja. misschien speelt die wel de pannen van het dak daar in mother russia en speelt die over een jaar of twee gewoon bij een grote club..u never know.

Daar gaat er weer een speler.
Die clubs van de Russische competitie weten precies wat ze moeten doen.

Ik dacht dat hij al zeker van QPR was? Een week geleden was alles nog koek en ei tussen die twee.. Maar goed, meneer kiest voor het grote geld en de Russische competitie. Je hebt ze erbij.. Dag carriere!

23 januari 2013 om 20:08

Je zit hier dus mis. Rennes had al een akkoord met Rubin bereikt over M'vila, maar Rennes wachtte wilde eerst zeker weten of Rubin het transferbedrag kon betalen aangezien ze een transferverbod hadden, wat inmiddels is afgeschaft nadat ze de achterstallige salarissen afbetaald hebben. QPR dacht hun kans te pakken na dat getreuzel van Rubin, maar Rubin was dus nog net op tijd.

23 januari 2013 om 20:13

Dat zou goed kunnen Koni, maar daar weet ik niets vanaf. Ik weet alleen dat Remy en M'vila als versterkingen werden aangekondigd. Remy heeft zijn debuut al gemaakt, maar M'vila had ik nog niet gezien. Nu wordt duidelijk waarom.. Bedankt voor de opheldering!

Eeuwig zonde.
Ontzettend groot talent, nu al één van de betere verdedigende middenvelders in Frankrijk. Heel jammer dat hij nu al voor het geld kiest, hij had nog zo veel kunnen groeien in de Premier League.
Als hij nou op z'n 30e naar Rusland was gegaan, oké, maar dit is echt enorm zonde van zo een groot talent.

Ik word me toch echt een potje moe van die reacties zeg. Elke keer als een speler naar Rusland gaat is het einde carriere. Afgelopen kan helemaal niets meer zonde.... Tja want ze moeten allemaal naar Engeland, Spanje of Duitsland anders zien we ze nooit meer terug. De Russiche competitie wordt gewoon steeds sterker en beschikt over veel talenten en goede spelers. Het zal niet lang meer duren of het wordt een topcompetitie Maar omdat het koud is en er veel geld is wordt daar altijd je carriere verknalt. Wat een onzin!

Ook bij Kazan en in een steeds sterkere competitie zal hij een veel beter speler worden.

Jammer.. Had 'm graag gezien bij een Arsenal, Newcastle of QPR

De verhoudingen in Europa zijn heel vreemd geworden. Ooit zie ik nog een Argentijns International naar Vladivostock gaan. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden, laat ik er dit keer maar over zwijgen. Ik heb al genoeg gezegd in de ''sneijder-topics''.

Weer een talent die vroeg wil innen die gaan we weer in Frankrijk zien op zijn Latijn van zijn carrière

Opvallende transfer. Ik had verwacht dat Wenger hem zou binnenhalen. De Russische competitie wordt ook steeds sterker en sterker. Ik vind sommige reacties hier echt overdreven. Vaak spreekt men elkaar na zonder ook maar iets te weten over de Russische competitie. Ik ben benieuwt wat de Russische clubs gaan laten zien in Europa de komende jaren.

Eeuwig zonde dat hij naar Rusland vertrekt, had 'm graag ergens in West-europa zien spelen bij een topclub.

Dit is een grote talent op het middenveld en snap niet dat hij naar Rubin kazan gaat dat niet eens in de top zit in de Rpl. Hij had beter naar een subtopper gegaan in Engeland of de Russische top

Zo zonde!!!, dit is echt een talent...triest...tuurlijk is Rusland ook een hoog niveau (althans het wordt steeds beter) maar ik vind het toch altijd jammer als dit soort talenten voor Oost-europa kiezen. Op salaris zal hij er wel op vooruit gaan, maar deze jongen kan echt beter. Ik had eerlijk gedacht dat hij zou vertrekken naar Arsenal.

Och man al die negativiteit over Rusland begint mijn neus uit te komen. Ja, het gros van de clubs betaalt daar goed maar tegenwoordig is het helemaal niet meer zo'n verkeerde zet, aangezien vele Westerse clubs inmiddels ook daar scouten. Het niveau is booming en de omstandigheden zijn helemaal niet zo slecht als het gros denkt.

Daarnaast hebben wij geen flauw idee welke mogelijkheden M ' Vila precies had. De media brengt hem met van alles en nog wat in verband, maar als niemand concreet wordt, schiet je daar niets mee op. Qpr? Mwah, degradatievoetbal in de mooiste competitie wordt je ook niet blij van. Als je even geblesseerd bent of slecht presteert en je degradeert, kan dat al helemaal de nekslag voor je carriere zijn.

Het begrip 'geldwolf' is sowieso belachelijk. In de voetbalwereld wordt een paar ton meer of minder per jaar als heel normaal beschouwd, maar wanneer je de achtergrond van M ' Vila hebt, ligt dat wel even wat anders lijkt mij.

Sjongejonge , wat is dat zonde zeg.. Ik snap dat je ooit een keer eil cashen als je op je retour gaat maar niet als je zon jonge en talentvolle speler bent. Eeuwig zonde

Had de clubs in Engeland voor het uitkiezen en gaat vervolgens naar Rubin Kazan. Wat zonde van het talent van zo'n jonge is dat zeg!

Ergens vind ik dit soort dingen ook wel mooi, kon in de zomer naar het schijnt naar arsenal, real madrid en heb zelfs barca gehoord. De club probeerde vervolgens het onderste uit de kan te halen en iedereen haakte af.

Nu speelt de speler slecht, zijn de grote clubs niet meer geinteresseerd en vertrekt hij voor een veel lager bedrag naar een mindere competitie. Zowel de speler als de club zullen wel spijt hebben van afgelopen zomer.

De Russische topclubs hebben goede teams, veel geld en zijn interessant. Echter is de competitie verder niet veel zeggend. Daarnaast raken grote talenten nu voor velen buiten zicht, aangezien de Russische competitie niet veel gevolgd word.

Toch moet een land ergens beginnen. Ik zelf begrijp de keuze van M'vila ergens wel. . De kans op Champions League is ook erg groot. Hij is nog jong en kan altijd nog naar een andere competitie. Slaagt hij niet, dan heeft hij veel geld verdiend. En kan hij zeer waarschijnlijk alsnog naar een prima team(als bereid is in te leveren).

De Russische competitie wordt wel steeds interessanter. Ben benieuwd hoelang het nog gaat duren tot er een club ver komt in Europa.

23 januari 2013 om 22:09

Cska? Hij heeft voor Rubin getekend hoor.

Tja het is zijn eigen beslissing wat kun je er aan doen, geld maakt je blind, maar hij heeft vast wel verder gedacht dan geld er spelen genoeg grote spelers in de Russische competitie volgens mij heeft hij dat meegenomen in gedachten.

Goeie zet van Kazan, de Russisch competitie is goed bezig. Vraag me af wanneer we hier eens wat meer beelden gaan zien?

Mensen die hier lopen te zeiken dat het een geldwolf is wat een afgunst weer toch. We moeten gewoon accepteren dat er gewoon steeds meer en betere spelers naar de Russische competitie zullen gaan. En dat is wat mij betreft gewoon een goede zaak dan zal het alleen maar spannender worden als niet alle spelers naar Engeland/spanje gaan. Mensen die er denigrerend over doen er zullen gewoon 5/6 clubs zijn in Rusland die de vloer aan vegen met onze topploegen.

Wat ik toch altijd nog raar blijf vinden is dat er zoveel donkere spelers maar heen blijven trekken. Terwijl je hoe je het ook draait je bent er eigenlijk niet gewenst. Maar als diegene er geen problemen mee heeft moet die het zelf weten

23 januari 2013 om 22:41

Misschien omdat het racisme niet per se bij hun eigen club hoeft te zijn. Alleen bij Zenit is het racisme niet achteruit gegaan, maar bij de rest wel. In Italie komen er ook donkere jongens terwijl de supporters ook racistisch zijn.

23 januari 2013 om 22:50

Oh nou dat is in ieder geval fijn om te horen dat het wel achteruit gaat want neem aan dat je het beter als mij weet. Nee daar heb je helemaal gelijk het racisme in die zuid Europese landen is het racisme ook heel erg. Het is niet alleen in Italie ook landen zoals bijvoorbeeld een Spanje die kunnen er flink wat van. Tijdje geleden kwam ik weleens in Spanje bij wedstrijden. Maar een Barcelona bijvoorbeeld toen ik daar op de tribune zat heb ik ook ook mensen 90 min lang oerwoud geluiden horen maken. Dus misschien niet helemaal fair om alleen naar Rusland te wijzen. Maar ik zou daar in ieder geval wel moeite mee hebben. Als ze dat niet hebben ja dan is er ook geen probleem

De Russische competitie is de laatste jaren kwalitatief echt wel gegroeid, toch blijft het verbazingwekkend dat hij niet naar een meer aantrekkelijke competitie gaat aangezien er zoveel aan hem werd getrokken. Maar dat is niet het meest opmerkelijke vind ik, waarom gaat hij naar Kazan en niet naar een club in Moskou? Rubin is 1x kampioen geworden een aantal jaren geleden en dat zie ik echt niet snel weer gebeuren.

Jammer dat een talent zoals hem voor Rusland kiest. Zag hem liever bij Arsenal waar hij denk ik tot een goede speler zou gaan kunnen ontwikkelen.

Hum als Arsenal je wil hebben ga je toch niet naar Rubin Kazan...

Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen.

Ach ja de meesten gebruiken het voetbal om gauw rijk te worden, heeft in principe nog weinig met de sport te maken.

Over vijf jaar is de Russische league die van Engeland gepasseerd en dan zit al die fanboys van de engelse clubs te geilen op de Russische league. Net zoals het misschien tien jaar terug was want voor Engeland was de Italiaanse league de absolute top.

M'vila neemt alleen een voorschot op de toekomst

Niet echt verbaasd over zijn keuze, Russische competitie is sterk, maar ik maak me echt zorgen om de spelers van Afrikaanse origine daar. in ieder geval hopelijk dat hij de juiste keuze heeft gemaakt.

Ik ben een fan van de Russiche competitie, een van de meest onderschatte competities in mijn ogen.
Het wordt tijd dat we hier eens in west-europa inzien dat die competitie en in midnere mate ook die van de Oekraine, met het jaar sterker worden.

Wanneer komen hier eens wedstrijden van op Sport 1?
Ik kijk liever naar Zenit tegen Anzhi dan naar Sunderland-newcastle...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Stade Rennes

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
2.AS Monaco8040
5.Rennes586
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
Rami BensebainiVerdediger20
Hamari TraoréVerdediger20
Ludovic BaalVerdediger20
Joris GnagnonVerdediger20
Benjamin AndréMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Stade Rennes.

In de wandelgangen

Zondag 27 mei
Lionel Messi heeft Barcelona geadviseerd om Marcos Alonso vast te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren