Zaakwaarnemer Abate: 'Milan is op zoek naar geld voor Balotelli'

Woensdag, 23 januari 2013 om 19:00

Volgens Adriano Galliani is Mario Balotelli veel te duur voor AC Milan, maar het valt niet uit te sluiten dat de aanvaller nog deze maand naar het San Siro zal verhuizen. Zenit Sint-Petersburg wil zich namelijk versterken met Ignazio Abate en Milan is bereid om mee te werken aan een transfer, zodat het met de opbrengst Balotelli kan weghalen bij Manchester City.

/

I Rossoneri hebben een eerste bod van Zenit op Abate afgewezen. "We bedanken Zenit voor de interesse, maar zoals het er nu naar uitziet, blijft hij bij AC Milan", zegt zaakwaarnemer Claudio Pasquali. "Maar als Zenit het bod nog wat verhoogt, dan is een transfer mogelijk, want Milan is op zoek naar geld om Balotelli binnen te halen."

De 22-jarige Balotelli is bezig aan zijn derde seizoen bij City, maar in Engeland lijkt men klaar te zijn met de Italiaans international. Balotelli speelde begin december erg matig tegen Manchester United en kwam vervolgens alleen nog tot twee korte invalbeurten tegen Watford (beker) en Arsenal. Bovendien kreeg hij het op het trainingsveld aan de stok met Roberto Mancini.


Poll

Denk je dat Mario Balotelli deze maand nog naar AC Milan zal gaan?


Gerelateerd

49 reacties (laatste reactie door milan 4ever)

Nee zeg waar begint Milan aan met Balo?

23 januari 2013 om 19:59

Ja maar wat ik dan nog niet begrijp is hoe Milan dan aan de salariseisen van Balotelli wil voldoen. Hij verdient op dit moment €207.500 per week, dat komt neer op meer dan €10 miljoen per jaar.

Dus ookal weten ze het geld op te brengen voor een transfer, dan blijft salaris alsnog een obstakel, zie Kaka

(wat betreft zijn weeksalaris, ik las onlangs nog op VZ dat hij een boete had gekregen van €415.000. Er stond bij dat dat overeenkwam met 2 weeksalarissen van Balotelli zelf)

abate is welkom bij zenit, anyukov begint al redelijk oud te worden

23 januari 2013 om 19:24

Nou, ik vind niet dat Zenit Abate hoeft te halen om Anyukov te vervangen. Anyukov kan makkelijk vijf jaar mee. Ik heb eerder het idee dat Spalletti de Russische 'clan' (bystrov, Shirokov, Denisov, Kerzhakov, Anyukov en Malafeev)die heerst bij Zenit wil wegdoen omdat ze te veel invloed op de transferpolitiek. Denisov en Kerza heeft hij al naar het 2e gestuurd, Malafeev is geen captain meer en de rest van de jongens staan natuurlijk pal achter Denisov. Jammer, want Spalletti heeft het goed gedaan met Zenit maar hij begint nu echt zijn eigen glazen in te gooien als hij die Abate haalt.

Ik ben Balotelli ontzettend dankbaar voor zijn grote aandeel in de legendarische 1-6 overwinning. Maar verder heeft hij helemaal niets gebracht. Misschien is het nu wel beter om hem te verkopen. Tevez gaat wss binnenkort ook weg dus dan kan Guidetti doorstromen en misschien wel Pozo 4de spits. Zou slim zijn als City nu alvast jeugd laat doorstromen zodat wanneer de vernieuwde jeugdopleiding met daarbij het stadion en enorme school af is dat spelers hun kunnen zien als voorbeelden.

23 januari 2013 om 19:29

Je bent een hypocriet als je denkt dat Guidetti ook maar een kans maakt om bij de eerste 5/6 spitsen te komen, als Tevez en Balotelli weggaan haalt Manchster City er gewoon 7 spitsen voor terug. Geld is er toch al genoeg.

23 januari 2013 om 19:51

Waar baseer je dat op? Denk je nou echt dat City Vieira als directeur voor jeugd haalt en heel veel geld gaat investeren voor een op en top jeugdopleiding voor de lol? Als Guidetti blijft presteren en zich blijft ontwikkelen dan maakt hij degelijk wel een kans bij City.

23 januari 2013 om 21:56

Dat is ook wel de intentie maar ze gaan het nooit echt doen omdat ze simpel weg geen geduld hebben om jeugd in te passen.

23 januari 2013 om 22:20

Jij denkt dat City gaat wachten met het schema van de premier league? 50 wedstrijden per jaar. En als je kampioen wilt worden moet je spitsen op de bank hebben die niet onder doen voor de spelers in de basis.

Die Balotelli toch, wat is er toch altijd veel gedoe om hem heen. Als hij met zijn hoofd nou meer bij het voetbal zat, kan hij een uitstekende spits worden. 2 goals maken tegen Duitsland doe je niet zomaar. Niet dat dat meteen zegt dat hij wereldklasse is, maar het zegt wel wat. Hij kan dus wel ballen. Misschien dat hij bij Milan wat serieuzer wordt.

Abate mag van mij wel verkocht worden, maar of ik dan zo blij ben met de komst van Balotelli? Voetballen kan hij zeker wel, maar ik vraag me af of hij ooit gaat veranderen. Het is en blijft een groot risico om hem in je team te nemen, ook al is het qua voetbal wel een versterking. Helaas kan hij ook je team flink duperen

23 januari 2013 om 19:23

Eerst wilde ik abate echt niet weg hebben, maar nu we constant en de sciglio hebben die beide heel jong zijn en het ongelofelijk goed doen, mag abate wel verkocht worden. Milan heeft alvast zn backs voor de komende 10 jaar, want man wat speelde constant geweldig tegen bologna, dat wordt echt een topper in de toekomst net als de sciglio.

23 januari 2013 om 19:25

Owee als abate weggaat jongen dan word ik echt gruwelijk boos!!!

ik snap niet wat er met dat geld gebeurd van ac milan.
ze hebben in een half jaar tijd hun dire beste spelers een een van hun grootste talenten verkocht..hoe kunnen ze nou geen geld hebben voor balotelli?

ik zou er overigens niet aan beginnen als ik milan was maar dat moeten ze zelf weten

23 januari 2013 om 19:14

Sommige clubs betalen hun schulden af i.p.v. het gelijk weer uit te geven. Zo komen ze in ieder geval niet in de problemen mocht het fout gaan. Zouden meer clubs moeten doen

23 januari 2013 om 19:21

Ze komen niet voor niks in de schulden. Als een club als AC Milan niet eens Balotelli kan halen, een van de grootste clubs van de wereld hebben ze het wel heel erg goed verziekt.
Ik vind namelijk ook vreemd als je Ibrahimovic en Thiago Silva verkoopt niet eens een topper er voor terug kan halen.

23 januari 2013 om 19:26

Dat komt doordat die flikker berlusconi de geld voor zijn hoertjes nodig heeft.

24 januari 2013 om 16:06

ja maar ze zijn nu door eigen toedoen subtopper geworden.
ik vind het toch een beetje raar dat ze het een moment nog bij de top van europa horen en het volgende moment opeens zoveel schulden hebben dat ze alles en iedereen dat een bal kan trappen verkopen en niet eens meer bij de top van italie horen.

ik heb niet super veel verstand van de economie als het aankomt op voetbalclubs maar toch een vreemd verschijnsel, niet?

Deze zaakwaarnemer gebruikt dit gewoon zodat hij er zelf ook beter van wordt, lijkt me duidelijk. Zelfs al verkopen ze Abate voor 17 miljoen, iets wat hij niet waard is, dan hebben ze duidelijk nog te kort voor Balotelli aan te trekken. Ik denk dat het voor Milan op dit moment financieel niet verantwoord is om Balotelli te halen en denk ook niet dat dat lukt. Ze komen niet eens tot een financieel akkoord omtrent Kaka, iemand die bereid is om in te leveren.. Laat staan zo'n omhoog gevallen mannetje als Balotelli die waarschijnlijk gewoon graag minstens 7 miljoen per jaar wilt verdienen.

23 januari 2013 om 19:30

Dan kunnen ze dat geld beter gebruiken voor Kaka, maar ik weet niet zo goed wat ik moet geloven van dit bericht van meneer de zaakwaarnemer.

23 januari 2013 om 19:31

Wat jij zegt over Abate. Ik weet niet of het aan ons ligt of aan de directie van Zenit. Maar hoe kan je in hemelsnaam bereidt zijn om straks 15 miljoen + te betalen voor een verdedigend matige rechtsback die naar voor sprint en 9 vd 10 keer balverlies heeft. Ik vraag me af hoeveel De Sciglio dan wel niet waard is, die is ook nog eens 6 jaar jonger.

23 januari 2013 om 19:42

Ja maar clubs als Zenit zijn gek genoeg om die bedragen neer te leggen.

23 januari 2013 om 20:49

@forzamilan,

Daarvoor moet je echt bij Spalletti zijn, want die is verantwoordelijk voor het transferbeleid van Zenit. Ik snap zelf ook niet dat ze hem willen hebben terwijl ze met Anyukov al een fantastische back hebben.

Ze hebben bij Milan al een opvolger voor Abate met De Sciglio, maar dit betekent wel dat op de LB weer Constant of zo moet gaan spelen. Ik blijf Balotelli een enorme gok vinden, maar ik hoop dat het goed uitpakt. Abate naar Zenit zou zo maar kunnen, Criscito speelt er ook al, dus Italianen is geen probleem vermoed ik.

23 januari 2013 om 20:14

Nee zeker niet. Ook een Italiaanse coach he. Luciano Spalletti.

Mario en Milan ? Hmm, lijkt me wel een versterking maar past hij in dat systeem ? Als je Man City en het spel van Milan ziet is het wel geheel anders.

Waarom geld sparen voor balotelli als je kaka op dit moment veel harder nodig hebt, dit lijkt me echt onzin. We hoeven volgens mij op dit moment helemaal niet te investeren in de aanval met el shaarawy, robinho en bojan/niang als aanvallers en dan ook nog een pazzini in vorm als back up, met die aanval zit het wel goed.
Dan lijkt me kaka veel bruikbaarder naast montolivo en boateng op het middenveld.
Ik hoorde trouwens dat kaka alsnog gaat proberen een transfer naar milan af te dwingen

Abate voor 15 miljoen plus wegdoen? Ik kom hoogstpersoonlijk naar Milaan om Abate de hand te schudden en hem vaarwel te zeggen. De Sciglio is veel beter dan Abate en zoveel geld kan je niet weigeren voor een speler die eigenlijk niet meer in de plannen voorkomt van Allegri.
Jongen uit de jeugd die houdt van Milan dat wel. Ik heb veel respect voor Abate. Hij heeft ook een goede periode gekend. Maar viel in de grote wedstrijden vaak door de mand.. En dan nou net heel vaak tegen Inter..

23 januari 2013 om 22:28

Hij had een zwak voor Inter inderdaad. Milito was hem keer op keer te slim af. Omgekeerd met De Sciglio eigenlijk die in de derby's altijd geweldig speelt.

24 januari 2013 om 00:44

De Sciglio speelt iedere wedstrijd geweldig. En hij speelt ook op iedere positie geweldig. Hij heeft dit seizoen al rechtsback, rechtsmidden, centrale verdediger en linksback gespeeld. En iedere wedstrijd minimaal een mooie zeven. Deze jongen is pas 20 jaar en heeft een fantastische toekomst voor zich. Hij wordt dé rechtsback van Italië.

Ik zou niet graag hebben dat Abate zou vertrekken maar er staat natuurlijk al wel een perfecte opvolger klaar voor hem al heb je dan weer het probleem dat je te weinig kwaliteit op links hebt.

Ik zou veel liever zien dat ze Abbiati en Amelia wegdoen voor een jongere en betere doelman met dan Gabriel als 2de doelman.

Mesbah,antonini,bonera en Yepes vertrekken en er een nieuwe centrale verdediger wordt aangetrokken , Mbiwa had ideaal geweest maar die is al weg voor slechts 10 miljoen.

Dan zou zeker nog Emanuelson moeten vertrekken en dan moet er nog een diepe spits gekocht worden want momenteel zit er met Pazzini maar 1 in de ploeg. (niang kan daar eventueel ook nog spelen)

Dus dan verkoop je minstens 6 spelers en moet je er maar 3 halen , dan moet je weer minder lonen betalen en ben je ineens van een paar oudere jongens af die niet genoeg meer aan de ploeg bijbrengen. En kan je zo gaan spelen, eventueel kan je Nocerino nog wisselen met Muntari of Flamini ofzo.

Aankoop
Abate
Zapata
Aank/Acerbi
De sciglio
Boateng
Montolivo
Noceri
Niang/Binho
El Shaarawy
Pazzini
23 januari 2013 om 23:10

dat van mesbah, antonini, bonera en yepes , wil je dat of gaan we hen zeker verkopen?
Ik zou persoonlijk heel gellukig zijn mochten ze alle 4 vertrekken.

24 januari 2013 om 12:34

Ik wil dat geen idee of ze het zullen doen ik heb wel gehoord dat ze Mesbah zouden willen lozen maar de andere weet ik niet...

24 januari 2013 om 16:15

mesbah en antonini mogen weg van B&G

Of Misschien een ruildeal met Zenit ? Abate voor Criscito dan heeft Milan gelijk een linksback en kan De Sciglio zich verder ontplooien op de rechtsback...

Ze zoeken geld, ze hebben een half jaar geleden ongeveer 60 miljoen euro verdient ofzoeits aan 2 spelers Pff.

24 januari 2013 om 06:28

Dat geld was om schulden af te bouwen dacht ik.

Dit is precies de reden waarom ik in het artikel aangaf dat ik Galiani maar een naar ventje vindt.

Geen geld om Kaka te betalen, 1 van de ware helden van Milaan met hart voor de club maar wel Balotelli willen halen,wat ik overigens een goede speler vind maar toch liever eerst Kaka zie terugkomen.

Kaka kan zoveel meer toevoegen aan het Milan van nu dan Balotelli. Wat irriteer ik mij ontzettend aan Milan dit seizoen.

Waarom wilt Milan eigenlijk zo een drukte maker? is slecht voor de imago van de club, ze kunnen zich beter richten op betere en een sportieve spits, ik vind het belachelijk dat ze zoveel voor Balotelli willen betalen, enige die voordeel heeft is City.

Je kan Zenit wel vergelijken met Psg, hun kopen alle goede spelers, toch vind ik Zenit en PSG mooie clubs

Broodje Aap, Milan kan zowel de transforseom als het salaris van Ballotelli niet betalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1673 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Lazio7241
6.AC Milan6110
7.Atalanta6019
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Leonardo BonucciVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

900 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 OGC Nice 28 18 11 1
2016/2017 OGC Nice 23 15 6 3
2016/2017 Liverpool 0 0 0 0
2015/2016 AC Milan 20 1 6 0
2015/2016 Liverpool 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Hattrickheld Depay schiet Lyon met briljante vrije trap Champions League in

Memphis Depay heeft Olympique Lyon zaterdag naar de derde plek in de Ligue 1 geloodst. De club kon zich geen puntenverlies veroorloven tegen OGC Nice, maar kwam voor eigen publiek wel...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren