wk2018

'Van mij mag Maher naar PSV komen; geweldige voetballer'

Woensdag, 23 januari 2013 om 17:15

Het is in de laatste dagen wat stiller geworden rondom Adam Maher. PSV wil de middenvelder nog altijd graag hebben, maar is (vooralsnog) niet bereid om de vraagprijs voor de international op tafel te leggen. De deur voor een transfer leek gesloten te zijn, maar nu AZ druk bezig is met de komst van Willie Overtoom, nemen de speculaties over een overgang toch weer toe.

/

Dick Advocaat is van mening dat PSV best wat mag investeren in Maher, omdat hij vreest dat er in de zomer enkele spelers zullen weggaan. De coach noemt dan steevast de naam van Kevin Strootman. "Dat is leuk, maar het geeft geen enkele garantie", zegt de middenvelder van PSV in Voetbal International. "Ik voel wel aan alles dat een stap naar het buitenland dichterbij komt, maar ik moet nog steeds niet van mezelf."

Heeft PSV Maher wel nodig? "Ik ben benieuwd hoe ze dat willen gaan doen", geeft Strootman toe. "Als Maher ook komt, hebben we wel erg veel goede middenvelders. Maar goed, ik ben een voorstander van zo veel mogelijk goede spelers bij PSV. Ik heb geen moeite met concurrentiestrijd. Van mij mag Maher naar PSV komen; geweldige voetballer."


Poll

PSV heeft Adam Maher (nog) niet nodig


Gerelateerd

137 reacties (laatste reactie door kaassie)

Als psv hem echt wil dan betalen ze zijn transfersom die az vraagt !! Ze maken er toch bijna zeker winst mee.

23 januari 2013 om 17:25

Hoe weet jij dat? Wijnaldum hadden ze ook verwacht winst op te maken, maar we mogen nou geluk hebben als we de aankoopsom terugkrijgen. Al is Maher wel een vele malen betere voetballer als Wijnaldum en was ik bij Wijnaldum bij zijn komst al gelijk geen voorstander (bij Maher ben ik dat wel als of Wijnaldum of Toivonen vertrekt) kan het ook gebeuren dat Maher totaal mislukt bij Psv. Dat kan je nooit weten bij de aankoop van een speler.

23 januari 2013 om 17:34

Daarom zeg ik toch ook 'bijna zeker'. Die gast is al oranje-internationale en kost 'maar' 6 miljoen. Het blijft een risico, maar wat is een leven zonder risico's. Verder draagt Maher het team al op zo'n jonge leeftijd en laat hij zien dat hij dat ene extra heeft wat ik mis bij Wijnaldum. Wijnaldum zou sowieso beter gepresteerd hebben als hij vanaf het begin op de '10' mocht spelen (of op z'n minst om de wedstrijd met Toivonen) hij speelt nu inderdaad als een natte krant. Maar potentie heeft hij zeker!

23 januari 2013 om 18:17

Hij kost 9 miljoen minimaal. Misschien zelfs meer. AZ heeft geen prijs genoemd, ook niet aan Psv, enkel dat ze het eerdere bod niet eens hoefden te faxen.

23 januari 2013 om 18:40

Wijnaldum is het psv voorbeeld vann hoe het nu niet moet ? Iets verder kijken dan je neus lang is denk ik dan , dan hadden ze toch op zeker gezien dat Wijnaldum bij Feyenoord al tijden geen noemenswaardige wedstrijd had gespeeld ? Terwijl er in de jeugd spelers weglopen omdat ze geen kans krijgen haalt psv doodleuk deze overgewaarde speler voor 5 miljoen? Kom op zeg dat is domheid ten top .

23 januari 2013 om 17:25

Net zoals Ajax met Sulejmani bijvoorbeeld?
Talenten zijn altijd een riskante gok die goed uit kan pakken (huntelaar), maar ook compleet kan mislukken(sulejmani).
6 miljoen is al een mooi bedrag, zeker voor een speler die paar jaar geleden al naar Engeland kon en daar al op zijn 16e een miljoen per jaar kon vangen, maar toch zijn club trouw bleef.

23 januari 2013 om 17:49

Bron? Miljoen per jaar? Welke club?

23 januari 2013 om 18:00

Is trouwens inderdaad zo (van het salaris weet ik niet of het echt 1 miljoen was maar wel veel) en in deze periode heeft brands "de goede"band opgebouwd met familie maher toen hij hem voor az heeft proberen te behouden waar hij daarna ook in slaagde.

23 januari 2013 om 18:43

een gok? kom op zeg Sulejmani is de grootte miskoop die Ajax ooit gedaan heeft die mij als supporter nu nog het schaamrood op de kaken doet krijgen ! Verschrikkelijk dat men zo dom is geweest om dit fatje voor zoveel geld te halen ! Gelukkig hebben ze bij mijn cluppie nu wel de goede weg ingeslagen ..

23 januari 2013 om 19:04

@javaking

nou op het moment dat hij naar Ajax ging was het vrij logisch dat ajax zoveel op tafel legde, hij was veruit de beste aanvaller van de Eredivisie en leek bijna met zekerheid en Europese topper te worden, goed 16 mln was aan de hoge kant maar het leek erop dat hij na 2-3 jaar Ajax het dubbele waard zou zijn.

23 januari 2013 om 18:36

Zou een heel raar zooitje worden als alle TD van voetbalclubs zo zouden denken als jij doet.
'o ze vragen 12 miljoen? Nouja hup meteen betalen dan maar he!'
Het gaat er niet om hoeveel winst je erop kan maken, maar je wilt toch als je een speler koopt zo weinig mogelijk betalen? Dat onderhandelen vindt bij elke speler plaats alvorens er daadwerkelijk een transfer tot stand komt. Daarbij komt dat PSV hem ook weer niet koste wat kost nu wil halen, zoals Advocaat ook al aan heeft gegeven.

23 januari 2013 om 20:24

naja tuurlijk moet je wel handelen, maar als je echt vastloopt en het verschil tussen vraag en aanbod te groot is moet je overwegen of je hem echt wilt, zo ja dan betaal je iets extra's.

23 januari 2013 om 20:43

Ik denk dat dat juist het punt is. PSV heeft hem, in ieder geval deze winter, nog niet per se nodig. Dus zolang dat niet het geval is hoeft PSV niet de hoofdprijs te betalen. Mocht het AZ lukken om Overtoom weg te halen bij Heracles dan gaat er vanzelf al weer wat van hun vraagprijs af. Maar al met al denk ik niet dat Maher deze transferperiode naar PSV gaat komen.

23 januari 2013 om 21:53

Of Overtoom wel of niet komt zal niets afdoen aan de vraagprijs van AZ. Toivonen was toch ook niet in een keer goedkoper toen Wijnaldum kwam

23 januari 2013 om 22:48

Ik denk dat dat wel degelijk zal afdoen aan de vraagprijs van AZ. Het zal niet opeens met miljoenen dalen, maar AZ zal vast wat minder vasthouden aan die hoofdprijs. Overtoom wordt dan namelijk gehaald om een eventueel vertrek van Maher meteen op te vangen. Als Overtoom er niet zou zijn had AZ namelijk geen goede back-up voor zijn positie. Nu hij er wel (waarschijnlijk dan) is, is AZ minder afhankelijk geworden van AZ in de spelersgroep.

Met 'goedkoper' moet je nogmaals ook niet denken aan 5 miljoen tegelijk. Als er in het begin een bod voor Toivonen was gekomen die iets onder de vraagprijs van PSV zat, en Wijnaldum was al bij Psv, dan had PSV gewoon eerder toegestemd dan wanneer Wijnaldum er nog niet was.

24 januari 2013 om 07:36

@harrie1610

Leg uit waarom als AZ Overtoom haalt er vanzelf iets van Maher zijn vraagprijs afgaat? Wat je aangeeft als reden hierboven ontgaat mij namenlijk. AZ zal gewoon vasthouden aan de prijs die het wil voor Maher. Net zoals jij aangeeft dat PSV Maher niet perse nodig heeft, hoeft AZ hem niet perse nu al te verkopen (ook van de zomer niet).

24 januari 2013 om 16:44

@badhabbit,

Ik denk dat ik het niet helemaal goed geformuleerd heb, vandaar dat er denk ik verwarring ontstaat, excuus.

Ik bedoel namelijk niet dat AZ nu per se met minder genoegen gaat nemen, maar ik denk wel dat AZ, nu ze met Overtoom al een vervanger in huis hebben, Maher niet koste wat kost meer hoeft te houden. Tuurlijk, Maher is een geweldige speler die je niet zomaar vervangt, maar voordat Overtoom er was hadden ze helemaal geen vervanger nog in huis. Dus ik verwacht meer dat AZ nu iets coulanter wordt in hun vraagprijs. Bijvoorbeeld als ze eerst absoluut 9 miljoen boden, en onder geen enkele voorwaarde lager wilden gaan, kan ik me heel goed voorstellen dat ze in ieder geval nu over een bod van 8 - 8,5 miljoen gaan nadenken.

Trouwens, ik weet niet of Overtoom al definitief bij AZ zit, maar in mijn argumentatie ga ik daar nu vanuit. Weet er op het moment zelf het fijne nog niet van..!

Edit: lees nu net op VZ dat de overgang van Overtoom naar AZ dus wel geregeld is.

24 januari 2013 om 20:12

@harry610

Overtoom is niet gehaald als vervanger van Maher maar als versterking van AZ, grote kans dus dat hij naast Maher gaat spelen. Uiteraard zou hij wel kunnen dienen als back-up voor Maher maar als we in jouw gedachtegang blijven en je vervolgens Maher gaat verkopen heb je geen back-up meer voor Overtoom, daar schiet AZ dus niet veel mee op. Maher is (misschien) de beste speler van AZ, in ieder geval de speler met de beste vooruitzichten om een hele grote te worden en dan zet iedere club alles op alles om zo'n speler zolang mogelijk te behouden.

Op dit moment wil AZ een marktconform bedrag een bonus omdat het in het midden van het seizoen is. Het is niet ondenkbaar dat de marktwaarde van Maher het komende half jaar flink zal stijgen zodat marktconforme bedrag voor Maher zonder bonus in de zomer even hoog is als het marktconforme bedrag bonus op dit moment. Als ik het goed begrepen heb vind AZ 8 miljoen een marktconforme prijs en willen ze een bonus van 2 miljoen, dat is samen 10 miljoen. Het is dus best mogelijk dat Maher de komende maanden flink in waarde zal stijgen en de marktconforme prijs 10 miljoen is. AZ zal er dus alles aan doen om hem tot de zomer te behouden.

P.s.
De genoemde bedragen dienen slechts als voorbeeld en zijn niet op waarheid berust.

Ik denk dat het wel rond gaat komen. Overtoom is al bijna naar AZ, dus het zal wel goed komen.

23 januari 2013 om 17:24

Falkenburg gaat toch we bij AZ? Daarnaast vertrekt Maher sowieso in de zomer. Het zal pas goed komen als PSV heel veel geld betaalt. AZ houdt altijd zijn poot stijf dus je moet niet verwachten dat ze ineens coulant gaan zijn.

Ik denk dat hij in de zomer weggaaat. Bovendien kan PSV beter een verdediger halen dan Maher maar dat is een andere discussie.

23 januari 2013 om 17:28

als dat een andere discussie is, waarom haal je het toch aan dan?????

Het gaat hier om een eventueel vertrek van Strootman en een eventuele komst van Maher.....

23 januari 2013 om 19:38

Vafca

Zou je mij misschien een paar voorbeelden kunnen noemen buiten Sightorson waarin AZ haar poot stijf houdt? Ik ben razend benieuwd.

23 januari 2013 om 21:55

AZ geeft meestal wel toe, maar kunst is om dit juist niet te doen. PSV en Ajax gaan er altijd voor een redelijk laag bedrag met de spelers van AZ vandoor en vragen vervolgens minimaal het dubbele van buitenlandse clubs. Zeker PSV wilt voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

23 januari 2013 om 18:20

Overtoom staat los van de transfer van Maher. Maher vertrekt zoals het er nu naar uitziet niet deze winter maar pas in de zomer. Overtoom is gehaald omdat Falkenburg waarschijnlijk snel vertrekt en Maher en Messaoud komende zomer vertrekken. Verbeek wil spelers sowieso eerst een half jaartje inpassen.

23 januari 2013 om 21:44

Verbeel wilt spelers zowiezo altijd een jaartje inpassen??? Maar hij is tegen aankopen in de winter (nu is het een uitzondering ondat het zo slecht gaat) dus hij koopt volgens jou spelers in de zomer laat ze een half jaartje inpassen om ze daarna pas echt te gaan gebruiken? Is niet bij een gorter of elm gebeurt hoor

Enige wat PSV nodig heeft is een verdediging.

Ja, Maher is een groot talent en winst op hem maken is bijna ook zeker, maar volgens mij zit het voorin wel goed bij Psv. Zelfs áls Toivonen weggaat hebben ze Maher nog niet nodig. Bovendien moet Maher gewoon iedere wedstrijd spelen, bij AZ doet hij dat, bij PSV betwijfel ik dat ten zeerste.

Nee, laten ze bij PSV maar achterin naar versterking zoeken.

Tsja valt geen spelt tussen te krijgen, dit zal wel weer een opstart zijn naar komend weekend waarin Brands en consorten nog weinig laten horen maar naar het einde van volgende week komen ze op zeker nog een keer langs, als het al niet na vrijdag (vrijdag speelt AZ) is. In ieder geval zal de soap nog niet voorbij zijn en Brands kennende komt hij uiteindelijk over de brug.

23 januari 2013 om 17:22

Inderdaad. En komt hij deze transferperiode niet over de brug komen, dan probeert hij het in de zomer weer. Niks op tegen, maar het is wel een hoop gedoe..

23 januari 2013 om 17:24

Er gaat ook nog wel wat gebeuren, Rik Elfrink van het ED meldt dat PSV zeker nog een ultiem bod gaat doen op Maher deze winter. Ik denk zelf dat AZ dan misschien ook wat water bij de wijn zal doen aangezien ze Overtoom al binnen hebben.

23 januari 2013 om 17:24

Dat gemeentegeld moet toch ergens aan uitgegeven worden, dat kun je natuurlijk niet zomaar laten liggen.

23 januari 2013 om 17:52

Brands heeft wat dat betreft nog weinig echt bereikt in zijn carrière. Bij RKC ontdekte men hem, zo gezegd... Probleem is dat Jol bij RKC zat en die heeft gewoon een heel groot netwerk. Bij AZ had Brands een onbegrensde portemonnee en deze heeft hij nu ook weer bij Psv. Echter als ik kijk bij AZ, hoe hij met Vormer gehandeld heeft (optie laten verlopen, Vormer vond dat onprofessioneel en besloot weg te gaan) als ook met Labyad, Reis en Bazoer krijg ik steeds meer mijn twijfels bij de capaciteiten van de TD Brands...

Daarom ook de opmerking dat hij toch wel over de brug komt, kijk je alle transfers bij AZ en PSV na zie je dat de meeste spelers gehaald worden voor de volle pond.

23 januari 2013 om 18:23

Inderdaad, een ideale TD zou onbekende/onverwachte spelers voor weinig halen die vervolgens uitblinken.

De transfers van Brands zijn op z'n zachtst gezegd voorspelbaar.

23 januari 2013 om 19:20

@ Hanzz

Vormer kwam echt hopeloos tekort voor het niveau van AZ in die periode. Kansen genoeg gehad.

23 januari 2013 om 20:16

Setto..

Niet alleen voorspelbaar maar ook ontzettend riskant en niet nodig. Natuurlijk is Maher een goede voetballer maar PSV heeft, zoals Strootman ook al aangeeft, al genoeg goede middenvelders (inclusief eigen jeugd). Daar ligt het probleem ook niet.
Financieel gezien is het helemaal te gek voor woorden om nu Maher te halen. Dat zal dan moeten gebeuren met toekomstige inkomsten, als die er komen.
Ik vrees dat PSV diep in de problemen komt als men deze manier van beleid voeren vol blijft houden.

23 januari 2013 om 17:51

Maher is buiten-categorie, de prijs wordt met de dag opgeschroefd. Brands zal met een ultiem bod moeten komen, willen ze hem inlijven. 7 miljoen wat wordt gesuggereerd gaat nooit geaccepteerd worden.
Neemt niet weg dat ze er alles aan zullen doen om de boel te saboteren.

23 januari 2013 om 20:45

Die geruchten komen uit het Psv-kamp zelf om AZ zenuwachtig te maken. Neem die dus niet zo serieus, Verbeek heeft al meerdere keren bedragen ontkent als ook boden. Net als bij Ajax proberen ze de media via de 'clubwatchers' te beïnvloeden zodat de verkopende partij onder druk gezet wordt (en meneertje Lens doet aardig mee). Puntje bij paaltje zijn ze dit bij AZ natuurlijk gewend en zal men dus niet happen omdat de media de druk opvoeren. PSV moet over de brug komen, en het verleden van Brands bij o.a. PSV en AZ laat zien dat hij dit altijd doet. Dit gaat dus eerder richting de 9 dan de 7 voorspel ik je.

Vind dit altijd van die "voorgeprogrammeerde" antwoorden...

23 januari 2013 om 17:27

Wat moet hij dan zeggen, "ik hoop niet dat hij komt want ik ben bang voor mijn plek"? Strootman is de beste man van PSV en die wil met de beste spelers samen spelen, logisch. Maher is een klasse beter dan Van Bommel en Wijnaldum waarmee hij nu in het veld staat.

23 januari 2013 om 18:49

Is ook zo, maar dit doet me weer denken aan pieters' verantwoording; het is hem voorgeschoteld.

Toekomstig vedette van oranje...

Als je het mij vraagt is deze jongen over een tijdje van 'de grote 4-niveau' waarop Sneijder, Van Persie, Robben (v/d vaart) in 2010 zaten...

Wanneer je als psv zijnde Maher voor 7 miljoen kan oppikken, moet je dat altijd doen en iedereen die je dan koopclub noemt negeren en lekker 2x met Maher kampioen worden en hem dan voor + 15 miljoen verkopen.

23 januari 2013 om 19:50

Maher die lichtgewicht die bij een zuchtje wint omvalt? Mocht willen dat hij de vedette van Oranje wordt. Wat laat hij nu werkelijk bij AZ zien? Helemaal niks! Beetje omhoog geschreven speler dit...

23 januari 2013 om 21:49

Ook maher gaat geen schaal naar eindhoven halen zolang de verdediging op dit ondermaatse niveau blijft doortobben!

Maar van mij niet.

Geweldige voetballer, maar hij moet niet naar PSV gaan. Dat zou kapitaalvernietiging zijn van de miljoenen euro's die aan Wijnaldum en Toivonen zijn uitgegeven. Gewoon nog een paar jaar bij AZ blijven en dan de overstap naar Europese subtop maken.

Tja, het lijkt mij een win/win situatie voor Psv.
Als ze hem nu halen voor de vraagprijs, verkopen ze hem later voor het ? dubbelen?

Ben benieuwd, denk ook dat PSV hem haalt, aangezien ze volgend jaar veel spelers kwijtraken : Strootman, Toivonen, Hutchinson, Engelaar.....

Ik snap niet dat psv alleen maar miljoenen wilt uitgeven aan offensieve voetballers. Investeer een paar miljoen in de achterhoede en een stabiele keeper en je hebt voor nl begrippen een potentioneel topteam.

23 januari 2013 om 17:23

PSV speelt liever met een Marcelo achterin, die tegenstanders dekt alsof hij met ze op de foto gaat.

23 januari 2013 om 17:33

Ja nog zo een marcello. Zou er niemand in het 2e zijn die het beter zal doen?

23 januari 2013 om 17:36

Ze hebben Brenet en Koch die ook verdedigers zijn volgens de eigen site, maar blijkbaar zijn die volgens Advocaat veel slechter dan die zwakke Marcelo. De nieuwe Alex, dat hebben we gezien.

23 januari 2013 om 19:07

Psv is ook bezig met verdedigers. Psv wilde al Bruma aantrekken. eerst huren daarna koop. Maar door blessure van een HSv speler gaat dat nu niet door. Psv zal proberen hem in de zomer dan te halen.

Dus psv is wel degelijk bezig om de verdediging te versterken.

23 januari 2013 om 19:25

Weet je ook wie plan-b is? Ik zou Viergever halen.

23 januari 2013 om 20:31

Viergever zou ook prima zijn. maar ik heb niets vernomen dat Psv daarmee bezig is. Wel is de naam van van dijk een keer voorbij gekomen. alleen waren de scout berichten bij Psv tegenstrijdig. Dus ze zijn nog niet helemaal overtuigd van van Dijk.

zou een goede aankoop zijn, wereld van verschil maher of wijnaldum

23 januari 2013 om 17:23

Wijnaldum mogen jullie gratis houden, dan ben ik blij Psv blij Feyenoord blij.

Ik vind niet dat de komst van Overtoom naar AZ iets zou moeten veranderen aan de vraagprijs van AZ voor Maher.

Please Psv koop Maher al kost het 12 miljoen, met hem worden we kampioen, aan Wijnaldum hebben we niks komt te kort op 10 heeft geen overzicht en inzicht voor dat positie. Ik hoop dat hij komt hij maakt ons zichtbaar beter. Maar ik weet niet of de dorpsidioot Verbeek Psv laat onderhandelen met zich te gaan bemoeien gedraagt hij zich wel als een dorpsidioot, hij is de stoorzender als hij zich nou normaal gedraagt houd komt hij gewoon naar Psv.

23 januari 2013 om 17:25

Waar moet Toivonen dan spelen, of komt die definitief niet meer in actie dit seizoen?

23 januari 2013 om 17:27

In de spits kan hij ook spelen, hij komt pas in maart in actie. Dus we hebben nou wel een 10 nodig.

23 januari 2013 om 17:30

Wordt nog druk in de spits met Lens, Locadia, Toivonen en Matavz, maar ik snap het idee. Sowieso met het oog op een vertrekt van Lens, Toivonen en Strootman zou het niet verkeerd zijn een aanvallend ingestelde speler te halen.

23 januari 2013 om 19:11

@[email protected]

Mensen zoals jij zijn net zo kortzichtig als dhr Brands'! Terwijl iedereen in Nederland zich suf lacht om de verdediging van PSV blijven ze daar maar offensief kopen en trekken ze het elftal nog verder in disbalans! Ook het rijk rekenen op transferinkomsten na gedane investeringen gaat helemaal mis: Mertens', wijnaldum wordt verlies toivonen dient zijn contract uit en gaat gratis en strootman zal weggaan maar door zijn gedrag naar Europese subtop en voor niet meer dan 10 miljoen! Dat laatste zal PSV niet willen accepteren maar dan gaat strootman net zo beginnen als maher nu!

Met andere worden koop hem maar lekker( welk geld) want dan wordt PSV niet sterker maar breder! Trouwens op Facebook gelezen:
Hoe weet Ernest Stewarts dat Brands' belt zonder nummerherkenning?

Hij belt collect call

23 januari 2013 om 19:54

@[email protected]

Of Verbeek een dorpsidioot is laat ik in het midden maar je zou daar best eens gelijk in kunnen hebben. Echter is het merkwaardig dat het uit jouw digitale pen moet komen want deze smeekbede heb je inmiddels al zo'n 100 maal gepost en doe doe ik een uiterst voorzichtige schatting. Als je een ander voor idioot uitmaakt heb ik daar geen problemen mee maar doe dan op z'n minst een goede poging om zelf "als 36 jarige" een keer een normale reactie de wereld in te slingeren.

24 januari 2013 om 07:47

@[email protected]

Je vind Verbeek een dorpsidioot, maar moet nu eerlijk toegeven dat je aardig richting hetzelfde gaat met al je smeekbedes op een open forum dat PSV Maher moet halen, wat hij ook moge kosten. Je maakt jezelf volledig belachelijk, net als Brands trouwens.

Het lijkt me onverstandig voor PSV hem deze winterstop al te halen. Ten eerste zal AZ de hoofdprijs willen, omdat ze niet halverwege het seizoen een speler kwijt willen.

Verder is het gewoon dat je heel veel kapitaal investeert, terwijl hij op dit moment nog niet echt nodig is, je hebt Strootman en Van Bommel al, je kunt Maher daar bij opstellen als 10, maar dat gaat weer ten koste van Wijnaldum en Toivonen. PSV wil die ook nog verkopen, maar dan zullen ze wel minuten moeten maken, willen ze nog wat gaan vangen.
Van Bommel op de bank, zie ik ook niet snel gebeuren.

Je weet ook niet eens zeker of er wel echt op korte termijn geld voor terugkomt. Als Strootman voor veel geld verkocht wordt, is Maher natuurlijk een hele goede opvolger, dan zou het een fantastische aanwinst zijn, maar wie zegt dat hij echt voor veel geld gaat vertrekken deze zomer.

Onzin, de deal met Overtoom heeft niks met Maher te maken. Dit is puur om hem nu al te laten wennen, zodat hij er straks na de zomer er helemaal klaar voor is.

De situatie is dus nog steeds hetzelfde, hoop geblaat maar verder.
Maar ik begrijp het wel, dat ze nu hoop hebben in Eindhoven, maar Ajax schijnt hem nu ook te willen !!.

Az in de leunstoel , kom maar op met de miljoenen en anders......

23 januari 2013 om 17:29

Gewoon niet zo moeilijk doen, maar Verbeek gedraagt zich in deze zaak als een randdebiel.

23 januari 2013 om 17:31

Volgens mij is het voornamelijk Psv en zijn zaakwaarnemer, die constant de boel aan het escaleren zijn.

24 januari 2013 om 07:50

@[email protected]

Haha, dus omdat jij het zegt moet AZ hem maar verkopen. Dream on. E nwat is toch je grote probleem met Verbeek in deze zaak? Verbeek heeft juist gezegd dat hij vind dat Maher toe is aan een stap hoger op. Dus leg nou eens uit waarom jij vind dat Verbeek een randdebiel is in deze zaak, i.p.v. als een gek 100x hetzelfde te blaten?

23 januari 2013 om 17:51

Zo is het maar net! Az hoeft niet te verkopen. Als PSV niet het gewenste bedrag biedt dan gaat het hele feestje niet door. Ajax daarentegen is niet concreet voor Maher, PSV wel. Ik denk dat PSV met een bedrag rond de 10 miljoen zal moeten bieden wil het enig kans maken. Trouwens ; lachwekkend dat je hiervoor duimpjes omlaag krijgt maar dat geheel ter zijde

23 januari 2013 om 17:59

Niet al te serieus nemen, die duimpjes.

23 januari 2013 om 17:55

Waar geeft Ajax de interesse aan in Maher dan? Heb het (helaas) nog niet gelezen..

23 januari 2013 om 17:57

thijsslegers ‏@thijsslegers
Morning mensen. Ik verwacht dat #ajax zich ook nog gaat mengen in strijd om #maher. #AZ zit dus in leunstoel. #psv in lastig parket

De beste man zit er niet vaak naast.

23 januari 2013 om 18:03

Dankje Ruud_az,

Ik hoop het, als het niet is dat ze hem serieus willen, hoop ik in iedergeval dat ze de prijs opschroeven voor AZ en zorgen dat PSV de volle mep betaald!

23 januari 2013 om 18:08

Hehe precies ik mag toch aannemen dat dat het geval is

23 januari 2013 om 18:06

edit: de berichten zijn elkaar gekruisd.

tja ik denk dat hij toch wel naar psv vertrekt eerlijk gezegd deze winterstop.
en dan hebben ze een hele leuke speler erbij! hopen dat hij zich goed weet te ontwikkelen en misschien straks wel de nieuwe sneijder in oranje is.

23 januari 2013 om 20:02

En nu maar hopen dat AZ ook echt gebruik c.q. misbruik gaat maken van die leunstoel
Het spijt me zeer, ik kan nog niet zeggen dat ik onder de indruk ben van de onderhandelingstechnieken van ons cluppie. Maar wie weet gaat daar binnenkort verandering in komen.

Maher is zeker een geweldig talent en ik hoop ook zeker dat PSV heb deze winter nog overneemt. Hij is gewoon simpelweg toe aan een hoger niveau en verdiend het gewoon om voor de prijzen te spelen. Met de juiste spelers om zich heen kan hij zeker uitgroeien tot een topper. Ook in Oranje kan hij dit zeker bereiken, zijn kwaliteit staat buiten kijf. Als PSV hem overneemt, en ze bouwen het team om hem heen, haal je gewoon het maximale rendement uit deze jongen. PSV sla je slag.......!

Maher is een uitstekende voetballer. Hij gaat zeker sneijder's plaats overnemen wanneer sneijder niet meer bij oranje speelt. Deze jongen gaat het heel ver schoppen. Eerlijk is eerlijk maher verdiend een betere club dan az. Psv is een uitstekende club want die gaan volgend jaar cl spelen en maher kan dat goed gebruiken

23 januari 2013 om 17:43

Waarom ben je er zo zeker van dat psv CL gaat halen..?

23 januari 2013 om 17:50

Ik vind ze een goede ploeg hebben en staan nu 2de, dus ik schat wel in dat ze cl halen

Van Stewart mag of beter gezegd moet PSV haar bod flink verhogen wil het kans maken op Maher. Beter investeren ze in de defensie want die is zo lek als een mandje.

Maher is een speler die goeie spelers om zich heen nodig heeft. En hoe eerder hij met betere spelers om zich heen kijgt hoe beter voor zijn ontwikkeling en het nederlandse elftal. Maar psv scoort gewoon veel te weinig wijnaldum kon wel op 20 doelpunten staan mertens ook wel vaker lens.

Dus het ligt niet aan het kwalitieit van psv maar aan hun afronding. Maher is echt een toptalent niet van het kaliber pogba maar toch nog van een hoog nivo. Bij ajax zou hij goed passen psv en twente want die voetballen goed en hebben aanvallend ook goeie spelers. Bij az moeten ze het echt van altidor hebben als spits.

23 januari 2013 om 17:39

Kan er niet warm van worden, de enige van de 3 clubs die nog voetbalt is Ajax.

23 januari 2013 om 18:13

hey zizou12333,

PSV scoort van alle ploegen in Europa dit seizoen gemiddeld de meeste doelpunten per wedstrijd. Het is wellicht slimmer dat ze eens gaan investeren in de verdediging, als je tegenstander er altijd meer dan jou maakt hebben al die titelaspiraties namelijk helemaal geen nut ...

PSV is als een vrouw in de PC Hooftstraat. Niet kopen wat je echt nodig hebt, maar wat er goed uitziet. Kopen om het kopen. Jammer.

23 januari 2013 om 18:54

maar het is wel een lekker ding.

(On : Maher is voor iedere club een zegen)

Ja maar psv heeft een selectie om goed te voetballen. Twente ook alleen qua spel heeft ajax natuurlijk wel het mooist laten zien de laatste tijd met fischer eriksen. Maar wat ik wil zeggen is als hij een goed ingespeeld team om zich heen heeft speelt hij op een hoog nivo dat zagen we vorig jaar ook met mertens enso om hem heen.

Ben ik de enige die het ronduit asociaal vindt dat mensen rondom de club PSV openlijk over een speler van een andere club praten?? Hem daarmee proberen warm te maken?? Ik vind het een vuil spelletje. Kan me herinneren dat coaches als Mancini en Wenger zodra ze worden gevraagd over mogelijke aankopen, antwoorden door te zeggen dat ze niet over spelers buiten hun eigen club willen praten. En ik vind dat het zo hoort!

23 januari 2013 om 20:12

Ik heb helemaal geen problemen met dit interview van Strootman, de beste jongen geeft slechts antwoord op vragen die hem gesteld worden. Wat kwalijker is, zijn de zogenaamde interviews die Sigi Lens in de telegraaf geeft uit monde van Maher om de druk op te voeren. Gelukkig zijn ze bij AZ wel zo slim dat ze niet alles geloven wat er gedrukt staat en heeft zowel het bestuur als Verbeek een uitstekende verstandhouding met de hoofdrolspeler.

Als Ajax hem nou koopt, Andersen dan anderhalf jaar verhuurt zonder huursom, iedereen blij? Ajax super talent Maher binnen (tegen een lagere prijs), AZ een goede vervanger, Andersen die kan ruiken aan het hoge niveau en zn wedstrijden mee kan pakken.

Ideale deal volgens mij

23 januari 2013 om 18:29

AZ als loopjongetje van Ajax, goh wat een topdeal idd.

23 januari 2013 om 18:37

Zelf zie ik dat persoonlijk niet zo, AZ zal een kwalitatief goed elftal willen hebben om weer de weg naar boven te vinden dit seizoenshelft. Ze krijgen de miljoenen voor Maher en hebben de tijdelijke beschikking over een groot talent van ajax. Zonder dus extra miljoenen uit te geven aan een nieuwe middenvelder in de winter (waar vaak de prijzen hoger liggen) kunnen zij bijvoorbeeld zich gaan versterken in de verdediging, wat ik bij AZ wel nodig acht.

23 januari 2013 om 18:48

Een voetbalclub is en blijft een bedrijf, die vanuit winstoogpunt te werk gaan. Spelers huren heeft dan ook geen enkele zin wanneer je aansluiting met de top wilt bereiken. Verder heeft het huren van een medetop club dan al helemaal geen zin, want je versterkt de concurrent met het opwaarderen en verbeteren van hun speler, terwijl je er zelf niets aan overhoud financieel gezien. Daarbij komt dat ik AZ nog steeds als een waardige top-5 opponent acht.

Ajax moet Siem de Jong nu of in de zomer verkopen voor 15 miljoen. Haal Maher er dan voor in de plaats voor 8 miljoen, ben je alleen maar sterker en heb je ook nog geld verdiend. Demy de Zeeuw kan Ajax misschien ook transfervrij overnemen in de zomer.

23 januari 2013 om 18:28

heeft Demy maar een half jaar contract bij Anderlecht dan?

23 januari 2013 om 18:31

Anderlecht huurt Demy voor een half jaar. Daarna zal Spartak wel van Demy af willen vermoed ik.

23 januari 2013 om 18:33

Oke top, ben benieuwd! Demy is een welkome versterking, maar wil eerst zien of ze het afkunnen met Boccara eigenlijk. Hoor goede verhalen over hem.

23 januari 2013 om 19:23

Alleen betaalt niemand 15 miljoen voor De Jong en kost Maher na nog een goed half jaar minimaal 10 miljoen.

Prima opstellinkje.. maar haal dan wel betere verdedigs

Marja laat ze in eindhoven maar aanmodderen, Ajax heeft het sterkere collectief. Hoop dat Maher voor Ajax kiest, als Ajax interesse toont.

Tyton
Deriick
Marcelo
Pieters
Wijnaldum
Strootman
Maher
Mertens
Toivonen
MMatavz
Lens

hoop dat hij komt maar ze moesten gewoon manolev accepteren en dat geld bij de transfersom doen

Zeker niet als strootman weg is ja dan zou je hem kunnen halen. Maar het is natuurlijk geen strootman. Vooral in duelkracht

Als ze niet de vraagprijs willen betalen hou er dan ook over op? Hou op met die jongen het hoofd gek te maken terwijl je niet wil dokken !

En de volgende truc uit de doos: Spelers laten roepen dat Maher moet komen. Gewoon betalen of kappen met lokken!

Strootman is overhyped en supervervelend in het veld, ook zijn beavis and butthead -hoofd staat me niet echt aan, maar dat terzijde. Als Maher dan al naar PSV zou gaan, wat ik overigens niet hoop, dan hoop ik dat hij eerder genoemde man geen enkele strohalm zal gaan geven om nog in de basis te komen.

ahhaha wat zijn die psv'ers toch zo wanhopig. zelf zeuren ze om 15 miljoen voor strootman maar willen maher voor 7 miljoen halen.....a.u.b. hou ermee op en kom maar terug met een reëel bedrag, dan praten we verder

Allereerst, ik ben echt allesbehalve een PSV fan
Sterker nog, die cultuur van teams bijelkaar kopen, dat is al zo lang iets waar men daar mee bezig is
Misschien vind ik Barca daarom ook fijner ogen als Madrid, en ga zo maar door
Het is zo jammer dat goede talenten hun waterloo vinden bij koopgrage clubs
Overigens, hetzelfde geldt voor Sulejmani bij Ajax.
Ik hoop dat Maher bij een club terecht komt die gelooft in zijn ontwikkeling, en niet direct de hele wereld van hem verwacht!!
Ik hoop -tegen alle realiteitszin in- dat Maher bij Ajax terecht komt!

23 januari 2013 om 20:38

Natuurlijk, bij Ajax zou hij veel beter af zijn dan bij psv
Waarom zou PSV niet in zijn ontwikkeling geloven, net zoveel als bij andere clubs

Bij PSV hebben ze nu wel al meer dan genoeg middenvelders dus dat is weer een ander verhaal,
bij Ajax zijn "9 van de 10" overkomen spelers van AZ "gestrand" en vrij snel ook (op de zeeuw na) dus het lijkt wel of daar een vloek op rust

Strootman hoeft ook niet bang te zijn voor de komst van Maher. Maher is aanvallende middenvelder terwijl Strootman is meer controlerende middenvelder. Maher gaat concurreren met Wijnaldum en Toivonen; Strootman met Hiljemark. Als PSV echt Maher wil halen, dan moeten ze echt een concreet aanbod doen (op papier) en niet alleen maar in de pers allerlei speculaties slingeren.

Strootman zegt:
"als Maher ook komt, hebben we wel erg veel goede middenvelders. Maar goed, ik ben een voorstander van zo veel mogelijk goede spelers bij Psv. Ik heb geen moeite met concurrentiestrijd. Van mij mag Maher naar PSV komen; geweldige voetballer."

Tuurlijk wil hij zoveel mogelijk goede voetballers bij Psv. Zou wat zijn als ie het omgekeerde zou zeggen. Dat zou pas opmerkelijk zijn.

Persoonlijk denk ik dat het voor PSV verstandiger zou zijn eens 1 a 2 goede verdedigers op te halen ergens.....want een middenvcelder erbij is leuk (ja ook als je alvast speculeert richting een toekomstig vertrek van anderen).....maar voor nu is het vrij zinloos. Zinloos in de zin van, dat je nog zo'n goed middenveld kan hebben, maar als al het goede werk van datzelfde middenveld net zo makkelijk de nek wordt omgedraaid door een uiterst matige verdediging.....dan schiet het niet op.

En als werkelijk alles moet wijken voor een kampioenschap, omdat er zoveel vanaf hangt.....dan denk ik dat men toch echt eerder voor verdedigers dan middenvelders moet gaan!. Anders loop je echt het kampioenschap geheit mis....en zijn de gevolgen misschien zodanig groot dta het al niet eens veel meer uithaalt of je Maher wel hebt of niet hebt.....want dan verwacht ik echt een financieel dipje dat eraan zit te komen.......

23 januari 2013 om 21:24

regeren is vooruitzien.

Strootman hutch lens en toivo hebben aangegeven te verkassen .
Bommel stopt .
Erg dom inderdaad om neerlands grootste talent nu al proberen binnen te halen..............
Zinloos is ..........die reatie weer van je.

23 januari 2013 om 21:28

@stratumseind

Ik hoop dat je club wat vaker vernederd wordt door met alle respect clubs als Pec. Dat zou erg wenselijk zijn, want dan ben jij ook gelijk dagenlang afwezig zoals sinds afgelopen vrijdag......na een uur of 8 's avonds was je foetsie......blijf dan ook lekker onder je steen liggen, vervelende vent die je bent!.

Al haal je 5 Maher's..... zolang ze die verdediging in tact laten is het dweilen met de kraan open...... ik zou zeggen, ga zo door!. Dat zien wij graag in Amsterdam!.

23 januari 2013 om 22:01

kapotte pc kan altijd een keer toch? ....
Voor de rest ben ik het helemaal met je eens : de tijd van dweilen met de kraan open komt er weer aan in het zuiden dus........
Ik snap wel dat je er van baalt maar wees een vent zoals er gelukkig nog wel sommige bestaan hier die toegeven maar wat graag maher bij hunteam te zien spelen.

O ja nog even dit : maak je toch niet zo druk kerel :
a ) In dit topic zegt strootman alleen maar dat hij zo n enorm talent als maher graag bij hem in zijn team ziet dan tegen hem , wie niet zou ik je willen vragen.
b ) er is nog totaal geen sprake van een transfer en mischien wel nooit
en c ) wat maakt jouw de financiele gang van zaken bij psv nou uit.

Ik sta iedere keer weer versteld van de enorme hoeveelheid energie die je erin legt om je blinde haat jegens psv te voeden.
Waar je iedere keer maar weer zin in hebt..........
Als je nou eens kwam met cijfers en bewijzen over je insite info die je blijkbaar hebt over het banksaldo in eindhoven maar nee het blijft bij ongefundeerde ellenlange nietszeggende onzin.
Neem een andere hobby das beter voor je bloeddruk.

24 januari 2013 om 00:25

@stratumseind

Blinde haat?. Pffff jij snapt er werkelijk niks van!. Ik vind het gewoon een spel om alleen al mensen zoals jij een beetje tegengas te geven. Gefundeerd of ongefundeerd, dat doet er eigenlijk allang niet meer toe.

Je noemt ajacieden arrogant...... ik zou nog maar eens de betekenis van het woord opzoeken, want jij bent de personificatie van arrogantie.....vooral op de manier zoals jij denkt mede forumgenoten te moeten bejegenen vanwege kritiek op jouw almachtige Psv.

Daar heb je gelijk ook het verschil tussen jou en ajacieden daar waar het dat woord arrogantie aangaat. Jij bent arrogant, waar ajacieden eerder zelfverzekerd zijn.

En mbt jouw laatste zin. Mijn bloeddruk is niet en zal ook nooit jouw zaak zijn. Dus laat dat belerende toontje maar achterwege.

En dat velen het niet zo met je op hebben, de manier van hoe jij mensen bejegend op deze site bewijst alleen maar het gelijk van de moderatoren, dat ze jou inmioddels al een keer gebanned hebben.

Oh ja..... na het smadelijke verlies en jouw wel heel toevallige afwezigheid, zou ik ook zeggen dat mijn pc kapot is.......nu moet ik lachen om jou.

Excuses, excuses, excuses. Maar daarvan hebbenze al veel de laatste dagen in het Eindhovense, dus dat verbaasd me niet eens..........

Hedenavond Maher gespot in restaurant aan de Karpendonkse plas in Eindhoven. In gezelschap van Marcel Brands, Tiny Sanders en Ernest Stewart en nog een man die ik niet ken...

23 januari 2013 om 21:26

Ha deze post kan gelijk doorverwezen worden naar de wandelgangen.
Als dat waar is had je met je mobieltje vast en zeker het tafereel vastgelegd en de pers gebeld ipv hier op vz wat stemmingmakerij los te weken.

Van mij mag Christano Ronaldo naar AZ komen; geweldige voetballer :-)

Ik zeg snel halen en door dickie gelijk in de basis laten zetten tegen heracles :

waterman
manolev
marcello
derijck
bouma
bommel
strootman
lens
maher
mertens
matavz
23 januari 2013 om 21:35

@stratumseind

Dat hoop ik ook!.
Elk miljoen dat uitgegeven wordt aan wéér een middenvelder is er één die ten minste niet aan een verdediger uitgegeven kan worden.

Dus eindelijk zijn we het eens.......

23 januari 2013 om 21:52

Alleen voor jouw zou het dan onverwerkbaar blijven dat hij niet naar jouw vereniging zou komen.

23 januari 2013 om 23:40

Ajax heeft geen interesse die gaan voor Djuricis als de tijd rijp is. Ajax gaat dat bedrag niet betalen.

24 januari 2013 om 00:16

@stratumseind

Hij zou idd wel passen bij ons. Dat geef ik toe. Maar noodzaak voor zijn komst is er niet.......en derhalve zou het geen ramp zijn.
Bij jouw club is men al een tijdje 'desperate' en zoekende naar wat hen over het zogenaamde 'dode punt' heen zal trekken......

En dat zal echt geen extra middenvelder zijn.......hoe goed of Maher ook zal zijn, daar op het middenveld ligt namelijk niet echt het probleem.......het probleem ligt daar waar het telkenmale wordt weggegeven.......ongeacht hoe goed het middenveld en aanval nu al is.....

En datzelfde midenveld en aanval weet zich niet gesteund door haar verdediging, da's duidelijk, en daarom zal ook het vertrouwen bij de wel fuctioneren de spelers broos zijn........een tegenslagje en het is alarmfase 1 tijdens de wedstrijd........

Dus koop vooral een middenvelder, wanneer je eigenlijk wat anders nodig hebt. De concurrentie zal het toejuichen, want het zorgt er voor dat PSV onverminderd kwetsbaar blijft!.

En als Brands niet wil horen......dan gaat héél PSV het voelen. En daar hebben wij echt geen problemen mee, beter nog.....de meeste supporters van de concurrentie, dus niet alleen ajacieden, stratumseind, zullen in hun vuistje lachen.......

24 januari 2013 om 08:00

Wederom goed te horen die bezorgdheid allemaal.
"de meeste supporters van de concurrentie, dus niet alleen ajacieden, stratumseind, zullen in hun vuistje lachen....... "
Goed zo ,dan hebben we in ieder geval met zijn allen een beetje plezier.

Maar is het geen idee om Brands er een keer op aan te spreken, immers bezit jij de belangrijkste financiele info over de club ..............

Maar wel mijn complimenten je hebt er ellelange stukken aan gewijd maar hier zeg je toch eindelijk een keer eerlijk waar het je echt om gaat en waarop de woede eigenlijk gebasseerdis en dat siert je dan weer wel : "hij zou idd wel passen bij ons. Dat geef ik toe."

24 januari 2013 om 08:09

He stratum ,laat toch gaan man die mafkees .
Die kan alleen maar als een gefrustreerde kip reaageren op psv topics.
Als er zou staan dat het wc papier op de herdgang op is maakt hij er al een financiele crisis van.
Sommige hier worden gedreven door haat zoals jij ook al aangeeft en zijn daarbij de fase sarcasme al lang gepasseerd.

En om op jouw eerste post hier op dit topic terug te komen : Ik ben het 100 % met je eens Zo moet dickie gaan spelen als hij eventueel maher er nog bij zou krijgen tegen heracles.
Want tenslotte ging daar de reactie van stratum over beste financieel directeur Rodensski

24 januari 2013 om 15:12

@stratumseind

Nee hoor, je vergist je....dat zal jij zijn, die dat allemaal weet......of denkt te weten natuurlijk.

Maar je geheuge is kort. Tot vlak voor het nieuws (zomer 2011) dat het heel fout zat financieel bij Psv, werd hier door mensen als jij (maar niet alleen jij dus) al het rijlen en zijlen met hand en tand verdedigd. Het was zo een gezonde club, blah, blah, blah, en wij hebben dan altijd nog eigen grond, blah, blah, blah....

Toen werden jullie als supporters al om de tuin geleid.....zou me niets verbazen als het nu weer zo is....

24 januari 2013 om 15:16

@ de kar is klaa

Een beetje respectvoller kan en mag wel hoor!. Al is het wellicht moeilijk voor je.
Maar in duscussie's heb je nu eenmal mensen die het oneens zijn. Als je dar niet mee kan leven.....dan denk ik dat je op de verkeerde site zit.....dan kan je beter op een puiur psv-georienteerde site gaan war je met lotgenoten het roerend met elkaar eens kan zijn. Heb je ook geen mensen zoals ik, die dus (of je het nu leuk vind of niet) tegengeluid geven.

Maar respectvol reageren, iig geen name-calling....dat mag heus wel hoor.....

24 januari 2013 om 20:02

@rodenski
Hoe ins hemelsnaam kan jij met je eeuwige gegal over psv nou van een psv fan eisen dat hij jouw met respect benaderd.
Respect moet je verdienen.
De kar is klaa reageerd hier als psver op een psv topic .
Dat jij verslaafd bent om continu maar weer te bashen op wat voor psv gerelateerd topic dan ook verdient alles behalve respect.

Tot wanneer heeft Maher eigenlijk een contract bij Az?

Want als je 5 miljoen voor Wijnaldum over hebt die nog maar voor 1 jaar vast lag..tja, vind je het dan gek dat AZ het dubbele vraagt, mocht dat contract langer doorlopen. Maher is dus jonger, beter, en ligt volgens mij dus nog langer vast. En dan ook nog te bedenken dat AZ het geld minder hard nodig heeft dan een Feyenoord, 2 jaar terug.
Dit heeft PSV dus zichzelf aangedaan. Als je met geld gaat smijten, dan wil de rest ook profiteren.

24 januari 2013 om 07:58

Hij heeft nog een contract voor 2.5 jaar.

PSV heeft Maher zeker nodig, want Toivonen vind ik al geen geweldenaar, kan aardig koppen, en is bovendien nog geblesseerd. Wijnaldum daar is al helemaal niks meer van over, die was beter toen ie 17 was dan nu. Ze moeten Maher kopen en dan zo gaan spelen:

Waterman
Hutchinson
Marcelo
Bouma
van Bommel
Narsingh
Wijnaldum
Strootman
Mertens
Maher
Lens
24 januari 2013 om 20:11

Dit kan dan beter:
Van Bommel geen linksback en Narsingh is tot het einde van het seizoen uitgeschakeld.
zou ook Derijck kunnen doen in plaats van Marcelo of Marcelo en Bouma/derijck in het centrum en van Bommel gewoon op het middenveld in plaats van Wijnaldum.

Waterman
Hutchinson
Marcelo
Van Bommel
Pieters/Will
Wijnaldum
Strootman
Lens
Maher
Mertens
Matavz

Elke club in de eredivisie zou Maher wel willen hebben, jammer genoeg is hij erg prijzig dus zal het hem niet worden, hoe graag PSV hem ook wilt ze moeten wachten tot de zomer als Toivonen gaat vertrekken dan hebben ze geld en een ideale opvolger.

24 januari 2013 om 00:45

PSV wilde 13 miljoen. Daaraan is voorlopig niets veranderd. Er was een rijke Russische club, nou ja Russische oliemiljardair, die graag 9 miljoen wilde dokken om hem te halen. PSV weigerde........

Haal je nu een middenvelder, geloof me die zal moeten spelen.
Dan komen Toivonen en vermoedelijk Wijnaldum wel op de bank. Die worden daar geen euro meer waard door, beter nog......zullen dalen in waarde (zo gaat dat doorgaans op de bank bij een voetbalclub). Dan is Toivonen straks nog minder waard dan de 9 miljoen die geboden werd en zal ook Wijnaldum bij lange na gen 5 miljoen meer opbrengen.........

Bij de meeste clubs wordt dat kapitaalvernietiging genoemd.......
En dus kan je gerust stellen dat wanneer bijvoorbeeld wel een Maher komt, dat die eigenlijk duurder is dan wat men er voor uitgeeft, immers het verlies in waarde bij andere spelers kan je dan bij zijn transfersom optellen.......dan wordt het alsnog een heel dure speler.

En het defensieve probleem is daarmee nog steeds niet opgelost......tenzij je natuurlijk in de veronderstelling leeft, dat als je Maher opstelt er automatisch een 'onzichtbare' muur achter hem omhoog komt waardoor de verdediging nooit meer in de problemen komt.......

Maar wie dat gelooft.......

Misschien is de vraag gerechtvaardigd: hadden de verdedigers van PSV niet geblunderd als Maher al bij PSV zou spelen????. Had dan het centrale duo beide voor de bal gegaan en daarmee niet Benson over het hoofd gezien?. Had Marcelo dan wel zijn kopduel gewonnen had Maher meegespeeld?. Dat denk ik niet. Waren de goals dan ook gevallen?. Ja, dat denk ik wel. Immers Maher had er bij beide incidenten niet direct bij betrokken geweest.........had het dus ook niet kunnen voorkomen........

24 januari 2013 om 01:11

Ik kan me inbeelden in al je vragen laat ik beginnen bij de defensie, ze hebben een killer nodig die goed kan opkomen en de bal goed kan weg werken een soort van Van Dijk, zulke spelers zijn niet te prijzig dus je kan een poging wagen, en hij staat zelf ook wel open voor een stapje hoger op.

PSV wou Toivonen niet laten gaan omdat het te vroeg was en hij was belangrijk, niemand wist dat hij zo lang geblesseerd zou zijn, als hij fit was en presteerde kon hij zeker wel weg voor een aardig bak met geld jammer dat dat er niet meer in zit.

Ik vind Maher aanvallend sterk maar verdedigend niet echt de juiste man daarom zou ik Maher gebruiken achter de spitsen heeft leuke actie's in huis en mooie passen op de juiste moment als je het door hebt bereikt hij vaak Altidore.

In de zomer zal PSV wel wat aan de verdediging doen daar twijfel ik niet aan, hun hebben het ook wel door dat het gewoon niet werkt, verdedigers verpesten vaak wedstrijden van Psv.

24 januari 2013 om 05:22

@sahiny

En weet ke wat het grappigste is van dat alles?. Je zegt dat PSV in de zomerw el wat aan de verdediging zal gaan doen, maar in mei 2011 al (maar misschien dat ie het ook al eerder riep) had Fred Rutten al gevraagd om defensieve versterkingen. Dat werd niet gehoord of wilde men niet horen, want er werden alleen middenvelders/aanvaller gehaald. Pas vlak vóór 31 augustus 2011 kwam men dus ter elfder ure aanzetten met Derijck. Zanka werd dan ook nog bij Kopenhage losgeweekt, echter daar ging veel tijd overheen voordat die speelklaar was (ook vanwege die oude blessure). Eigenlijk zijn dat de belangrijkste wapenfeiten op verdedigend gebied sinds de zomer van 2011, maar eigenlijk al sinds 2010 als je het goed bekijkt.

En al zo lang is de verdediging de achillishiel van het team.

24 januari 2013 om 08:18

Rodenski
Heb jij mischien wat tijd om naar de herdgang te gaan.
Jij bent blijkbaar zo begaan met de club , weet exact waar zowel technisch als financieel de problemen liggen en kan geweldig goed formuleren.
Ongetwijfeld dat jij met alle know how de heren Brands en Sanders kan bijstaan in hun doen en laten.
Als je je post allemaal over psv op een rijtje zet zie ik geen verschil met de collums van de gebroertjes vd kerkhof.

24 januari 2013 om 15:21

@de kar is klaa

Wat ik me niet kan voortstellen is, dat er zoveel supporters hier precies de vinger wel op de zere plek kunnen leggen en dat alle psv-supporters als 'een stel blinden' lijkt wel, achter de heren Brands en Sanders aanhobbelen.....terwijl juist zij eigenlijk weinig of niets doen aan het werkelijke probleem......

Een probleem, ik zeg het nog maar eens, dat Fredje Rutten ook al minimaal in de zomer van 2011 aankaartte, maar het kan zelfs al eerder geweest zijn......en wat hij (rutten) toen zei, dat geldt nog steeds......

Gelukkig zijn er al een paar psv-supporters die het ook al zeggen hier op VZ (dat zijn niet jij en je maatje stratumseind).... maar ook zij gaan er niet over....dat zijn Brands en Sanders, jammergenoeg voor Psv.

24 januari 2013 om 18:35

@ de kar is klaa
Haha ik zie het al voor me : willie rene en rodenski vd kerkhof
Ach weet je wat het is , in dit topic zegt strootman dat hij graag een speler als maher met veel kwaliteiten in zijn team heeft waar hij natuurlijk volkomen maar dan ook volkomen gelijk in heeft.
Iedere betaald voetballer zal de woorden van strootman beamen.
Als je nu het aantal en de inhoud van de reacties van zo n figuur als rodenski ziet kan je maar tot 1 conclusie komen :................................................... Inderdaad nietszeggend en totaal nutteloos.
Maar hij leeft erop dus wat je zei :laat gaan laat gaan
Een beetje sarcasme, leedvermaak en wat gejen is over en weer altijd leuk daarvoor zijn we tenslotte ook supporters van rivaliserende clubs maar hij trekt het met zijn zogenaamde kennis volstrekt naar het belachelijke.

PSV en de geruchten over een transfer van maher houd daar de gemoederen wel erg bezig terwijl wij er nog een lekker bavje op nemen en de (voetbal)wereld allemaal niet zo serieus nemen.
Tis maar waar je voor kiest.

24 januari 2013 om 19:43

@stratumseind

Jongen neem jij nog een bavje en neem het idd niet zo serieus, want getuige je reaktie's doe je juist het tegenovergestelde.....immer weer als door een horzel gestoken, dus ja wie neem je eigenlijk in de maling?. Mij niet.

Dan is het iig goed te weten, dat ik je niet jen als ik gewoon heel gniffelend alles aanschjouw wat er allemaal in het Eindhovense gebeurt, het eens zo rustige bastion in Brabant. Nou ja, dat was lang, laaaaaaaaaaang geleden.

En nogmaals...... wij hoeven Maher niet per sé....er is geen directe noodzaak of het gevoel dat het noodzaak is......anders dan bij jullie, tenzij je natuurlijk de mening bent toegedaan dat het puur een speler is voor de heb, eentje voor de breedte bij Psv. Ohw ja...jullie noemen het anticiperen op vertrekkende spelers mogelijk komende zomer. Probleem is, dat op dit moment de nood ergens anders hoger is dan op het middenveld en dat vóórdat het zomer is men nog prijzen wil gaan pakken toch?. Het feit alleen al dat Marcel Brands achter Maher aanzit wijst al op een zekere paniek, angst dat het wéér aan het eind mis zal gaan.....
Tuurlijk kan je dat ontkennen, zal je het ook ontkennen. Zal je het nietszeggend en totaal nutteloos vinden. Aardige typering trouwens ook van jouw bijdrages, maar dat geheel ter zijde.

En na verloop van tijd ben ik het wel een goed idee gaan vinden eigenlijk, dat jullie achter Adam Maher aanzitten......want dat betekent dat het echte probleem nog steeds genegeerd wordt en ja......je kan een ajacied wbt PSV niet blijer maken dan weer wat miljoentjes uit te geven aan een speler die het probleem niet gaat oplossen, immers een uitgegeven euro kan je maar één keer uitgeven en wat men aan Maher uitgeeft kan men gelukkig niet nog een keer uitgeven aan een verdediger.....of 2.

Dus je vind hier een tevreden supporter van een rivaliserende club, die het geheel met je eens is om Maher te halen. Ik ben helemaal vóór..

24 januari 2013 om 19:55

Dank je ,ik zal Marcel ff bellen dat hij groen licht van je krijgt.
Proost

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

360 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 AS Roma 32 1 4 0
2016/2017 AS Roma 33 4 6 0
2015/2016 AS Roma 5 0 1 0
2014/2015 AS Roma 6 0 1 0
2013/2014 AS Roma 25 5 6 0
Laatste voetbalnieuws

Kluivert: ‘Het voelt goed dat Ajax een mooi bedrag voor me incasseert’

Ajax en AS Roma hebben vrijdag de transfer van Justin Kluivert afgerond. De negentienjarige aanvaller tekent bij de Italiaanse topclub een contract voor vijf jaar tot en met de zomer van...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
NAC Breda mag dromen van de komst van Daniel Arzani. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren