Koeman: 'Heb nog steeds het gevoel dat we nooit kansloos zijn geweest'

Woensdag, 23 januari 2013 om 16:10

Ajax deelde zondag een behoorlijke tik uit aan Feyenoord. De Amsterdammers wonnen in de eigen Amsterdam ArenA met 3-0 en liepen daarmee drie punten uit op de aartsrivaal. Daags na de Klassieker verzamelde Ronald Koeman zijn spelers voor een groepsgesprek, waarin de nodige kritiek werd geuit. Koeman vond dat prima, zo zegt hij in gesprek met Voetbal International.

/

Omdat een groot deel van de selectie maandag met de beloften meedeed, had Koeman de groep die tegen Ajax speelde bij elkaar. "Dan mag je binnen de muren van de kleedkamer alles tegen elkaar zeggen, vind ik", zegt de oefenmeester. "Wij als trainersstaf stimuleren dat door spelers te vragen wat ze van zichzelf vonden, maar ook van elkaar. Dan krijg je wel discussie en dat is prima. Je moet kritiek accepteren, er iets mee doen, ervan leren en weer verder gaan. Zo simpel is het."

Koeman gaf aan dat de nederlaag in Amsterdam hard was aangekomen: "Vooral omdat ik nog steeds het gevoel heb dat we nooit kansloos zijn geweest. Anders dan uit tegen FC Twente geloofde ik bij een 2-0 achterstand nog in een resultaat. Ook bij 3-0, toen we een penalty kregen. Als je die maakt kun je met elf tegen tien misschien nog wat uitrichten. Maar zelfs die strafschop ging er niet in, terwijl Lex Immers eerder ook al een grote kans op de 1-1 had gemist. Als je dan zelf fouten maakt en doelpunten weggeeft, word het een moeilijk verhaal."


Poll

Ik denk dat Feyenoord zich zondag herpakt en wint van FC Twente


Gerelateerd

65 reacties (laatste reactie door kebm)

Nou Ronald bij 3-0 was het mijn ogen redelijk klaar. Niet om Ajax perse te kort te doen(frank de Boer zei het bijvoorbeeld ook) het was niet dat Ajax perse zo goed was maar vooral hoe slecht Feyenoord was op de eerste 10 minuten na. Dan ga je mij niet wijs maken dat je als je 3-0 achters staat nog iets gaat uitvoeren. Snel vergeten en tegen Twente goed maken.

23 januari 2013 om 16:27

Ik heb zelf geen enkel moment het gevoel gehad dat Feyenoord iets kon halen in de Arena. Twee kansen in 90 minuten (waarvan 25 minuten tegen 10 man) en een van die kansen was een schandalige strafschop. Ajax was slordig maar nooit in de problemen. Tactisch stond het gewoon prima bij Ajax waardoor Pelle niet in het spel voorkwam en Immers dan indirect ook niet. Enige gevaar kwam van Boetius, maar daar is verder ook geen kans uit voorgekomen. Het was Ajax dat de grote kansen miste. Fischer had de 3-0 op zn schoen en ook Eriksen had 1 op 1 moeten scoren voor rust.

23 januari 2013 om 17:07

IK denk dat je me verkeerd begrijpt want ik ben het volledig met je eens. Ik zeg alleen dat het niet perse kwam omdat Ajax zo goed was(wat bijv. de Boer ook zei die gaf zijn team een 5.5) maar vooral omdat Feyenoord zooo ongelooflijk slecht speelde. feyenoord heeft zeker geen moment laten zien de winst te verdienen. terechte overwinning en uitslag

23 januari 2013 om 18:37

Feyenoord kreeg toch wel een aantal kansen hoor. Alleen fijn dat er een Lex Immers staat.

23 januari 2013 om 21:38

Best wel zielig als je als Coach moet zeggen als die en die had gescoord dan had ik het wel willen zien.

Maar wat ik zo leuk vind, is dat de tegenpartij altijd hun eigen kansen tellen, vergeten gewoon de kansen van Ajax op te noemen. Fisher kon zijn 3e maken en Eriksen die recht op de keeper af faalde om te scoren om maar even een paar voorbeelden te noemen. Hij zal ook bijv. niet over de 2e onterechte gele kaart praten van van Rhijn.....ja ja Koeman ze ken ik er ook een paar.

En dan moet ik er ook bij zeggen...dat ze niet eens beter speelde dan Ajax. Koeman moet gewoon toegeven dat Ajax gewoon sterker was. Volgend seizoen mogen ze het weer proberen. Toen Ajax vorig jaar verloor in Rotterdam waren zij gewoon beter in die wedstrijd....kan toch...!!!24 januari 2013 om 09:40

Ajax was ook vele maten sterker hoor ik probeer ook niet te zeggen dat de overwinning onterecht was. Over van Rhijn, die had eerder ook als izjn tweede gele kunnen krijgen, ongeacht dat die penalty onterecht was.

Dit zegt Koeman natuurlijk gewoon om het vertrouwen hoog te houden in de groep. En dat is ook wel terecht, Feyenoord draait een leuk seizoen en ik denk dat vertrouwen bij heel veel spelers bij Feyenoord een belangrijke voorwaarde is voor goed spel, ook omdat ze een jonge ploeg hebben.

Maar als je de wedstrijd tegen Ajax bekijkt kun je alleen maar concluderen dat Ajax dik terecht gewonnen heeft en dat Feyenoord, op een paar verdwaalde kansen na, niets in te brengen had. Qua voetbal zeker niet!

23 januari 2013 om 16:23

Klopt zeker een terechte overwinning/uitslag Feyenoord speelde bizar slecht en wat je szegt dat kan gebeuren met zo'n jonge selectie. Wel grappaig dat dan de oudere het vooral af laten weten: Schaken, Immers en Matthijsen. Matthijsen speelde op zijn fout na helemaal niet zo slecht btw

23 januari 2013 om 16:29

Jij vindt dat Ajax zoveel kansen had? In de kuip hadden ze er ook anderhalf, geloof ik. Over verdwaalde kansen gesproken.

23 januari 2013 om 16:35

Ik vermeld nergens dat Ajax veel kansen heeft gehad, noch begin ik over de wedstrijd in de Kuip... Toen had Feyenoord ook nog wel deels het betere van het spel, nu controleerde Ajax totaal. Vooral op het middenveld had Ajax in balbezit tijd en ruimte zat om te voetballen!

Gaat het dan nu om een terechte overwinning op basis van het spel, zoals ik aangaf, of over kansen in de Kuip van een paar maanden geleden?

23 januari 2013 om 16:55

Ik verwijs in mijn eerste zin dan ook naar de wedstrijd van afgelopen zondag. En je zegt nota bene zelf dat Feyenoord op een paar verdwaalde kansen na, niets had in te brengen. Mijn reactie daarop: had Ajax dan zoveel kansen? Die terugspeelbal van Bmi, de goals van Fischer, en de goal vak Eriksen die er per ongeluk invliegt (wat eigenlijk niet eens een kans is). Dat is er dus eigenlijk 1 die geheel zelf gecreëerd is. Meer komen er niet bij me op. Daarnaast stonden ze een groot gedeelte van de tweede helft behoorlijk onder druk. Feyenoord was gewoon onthutsend zwak. Onder dik terecht versta ik meer een goede oorwassing waarbij de tegenstander door goed voetbal kansloos wordt gelaten. Dat heb ik zondag niet echt gezien. Neemt niet weg dat Feyenoord het geen moment verdiende.

23 januari 2013 om 20:04

Bij Feyenoord ging het in balbezit mis op het moment dat Mulder de bal naar een medespeler speelde.

Met alle respect voor Koeman. Maar hij zou blij moeten zijn dat het 3-0 werd want de uitslag had zoveel erger kunnen zijn. En misschien ook wel moeten zijn. Natuurlijk heeft Feyenoord een penal + simpele rebound gemist en ook nog een 1 op 1 met Vermeer. Maar Ajax was gewoon zo oppermachtig. Daar was Feyenoord simpel weg niet tegen opgewassen.

23 januari 2013 om 16:20

Nou Dat vind ik ook een beetje overdreven. Ik vond beide teams niet wonderlijk spelen Frank de Boer zei het wat mij betreft perfect: Goed gespeeld bij balverlies, waardeloos bij balbezit, totaal een 5.5.

Feyenoord speelde echter zo slecht die haalden met zn elven gemiddeld een 2,5 als rapporcijfer

23 januari 2013 om 17:03

Ajax was helemaal niet oppermachtig, zeg ik als Ajacied.

Ajax speelde geen geweldige wedstrijd vond ik en Frank de Boer gaf dit na de wedstrijd ook aan. Het was zeker een verdiende overwinning maar wel tegen een zeer matig Feyenoord.

Maar natuurlijk zegt Koeman dit om het goede gevoel van de eerste seizoenshelft vast te houden. Feyenoord komt uit een diep dal, zijn weer een beetje terug op de goede weg, maar nog lang niet waar ze horen te staan. Dat duurt ook nog wel even, denk ik..

23 januari 2013 om 17:12

Kebm dit is precies wat ik ook bedoel

23 januari 2013 om 19:56

Shenky,

Ik reageerde ook op Ledenis. Maar dan zijn we het in ieder geval met elkaar eens. Al vind ik de 2,5 die jij geeft voor Feyenoord ook ietwat overdreven. Ajax zou ik een 7- geven en Feyenoord een 4. Als Ajax zijnde moet je tevreden kunnen zijn als je zo met 3-0 van Feyenoord wint, ook als het spel minder is. Feyenoord zakte gewoon door het ijs.

24 januari 2013 om 12:06

Feyenoord staat inderdaad nog lang niet op het niveau waar ze horen te staan. Maar de eerlijkheid gebiedt ook te zeggen dat ze eigenlijk al sinds midden jaren zeventig de aansluiting met Ajax kwijt zijn, op een paar oprispingen na. Maar qua potentie blijft het Ajax-uitdager nummer een.

24 januari 2013 om 13:07

Falcao..

Dat is zeker waar. Ik heb de lijst van alle kampioenen van de afgelopen 123 seizoenen er eens bij gepakt. En Ajax (met 31) en PSV (met 21) zijn toch wel echt de grote clubs als je deze bekijkt. Feyenoord blijft wat dat betreft redelijk ver achter met 14 kampioenschappen. Zeker als je bekijkt dat ze vanaf het seizoen 1998/1999 geen kampioen meer zijn geworden. Dat is toch wel erg lang geleden. Opmerkelijke statistieken waar ik niet zo bij na had gedacht.

Sorry Moderators, een klein beetje off-topic, maar wel interessant toch?

Immers en Mathijssen de hand boven het hoofd houden Ronald, ze komen te kort!

Bakkal is geloof ik gratis af te halen in Rusland, misschien een optie? Nu gewoon Vilhena op 10 en laat Immers maar gaan werken aan zijn afronding!

Mulder
Janmaat
de Vrij
Indi
Nelom
Vormer
Vilhena
Clasie
Schaken
Pelle
Boetius
23 januari 2013 om 16:21

Immers kan echt wel afronden. Dat het 'm in de wedstrijd niet lukt is gewoon een mentaal probleem

23 januari 2013 om 16:23

Dat gezeik op mathijssen altijd, voor de winterstop was hij vaak een van de betere spelers op het veld, nu maakt hij 1 fout en het begint weer.

Ga dan ook lekker zeiken op Martins Indi want die maakte misschien nog wel een grotere fout, maar hij geluk dat erikssen zo treuzelde waardoor hij het kon herstellen.

Wat zijn de meeste Feyenoorders hier een stelletje zeikerds geworden zeg, een beetje je spelers steunen is al teveel gevraagd.

23 januari 2013 om 17:15

Klopt ik vond mattijssen, op zij fout na niet slecht spelen, paar mooie cross ballen naar voren. Bruno daarentegen kwam wat ongeitresseerd over. Schaken en Immers misten beide wedstrijdritme en dat was er echt duidelijk aan af te zien. Waardeloos.

23 januari 2013 om 20:10

Sorrie hoor, ik steun spelers echt wel. Maar ze moeten het wel verdienen. Mathijsen deed het goed eerste seizoenshelft, maar deze wedstrijd maakte hij een fout die cruciaal was. Toch blijf ik hem wel steunen.

Maar spelers als Immers ja.... Dat je een strafschop mist oke. Maar de bal kwam recht op hem af. De manier hoe hij die rebound schiet, zo lakoniek, zo moedeloos alsof hij het al had opgegeven. Dat vind ik niet kunnen. Zo'n bal moet erin. Dan kan je je misschien nog in de wedstrijd spelen. Op het moment van de penalty was er nog 25 minuten te spelen. Dan is een 3-1 met 11 tegen 10 makkelijker gelijk te trekken dan bij 3-0.

De rest van het team heeft het gewoon niet goed gedaan. Boetius speelde wel oke, maar de eindpass ging niet goed. Clasie ging ook nog wel. Hij streed iig voor wat ie waard was. tov andere spelers. Pelle niet gezien in geen enkel moment op 1 na dan een rollertje omdat hij een bal niet goed raakte. Maar denk je nu dat alle feyenoord supporters hem nu in de kuip uit gaan fluiten? Nou denk het niet.

23 januari 2013 om 16:23

Bakkal zou ik graag terug zien. ben benieuwd hoe hij daar zelf tegenaan kijkt.

Toen het 2-0 stond en zelfs bij de 1-0 had ik het gevoel dat Feyenoord nooit zal scoren, ook al hadden ze een week verder gevoetbald. Ajax controleerde de wedstrijd zonder in problemen te komen. Feyenoord werd niet echt gevaarlijk in mijn ogen, en als je zelfs uit een penalty niet weet te scoren met de bijbehorende rebound dan scoor je helemaal niet. Veel betere kansen krijg je niet.

23 januari 2013 om 17:46

Helemaal mee eens. Ik zat in het stadion, maar had geen enkel moment het gevoel dat Feyenoord de wedstrijd controleerde. Ze speelde misschien af en toe beter dan Ajax, maar Ajax en het publiek straalde gaven Feyenoord geen moment de tijd om echt de wedstrijd over te nemen.

Ondanks de scheidsrechter die echt ontiegelijk veel en snel in het voordeel van Feyenoord floot bleef Ajax de bovenliggende partij. Dit had, in mijn ogen, voor een heel groot gedeelte te maken met Blind die weergaloos speelde. De klasse droop ervan af. Hij stond verdedigend echt ijzersterk te spelen en kwam ook vaak mee op. De ontwikkeling die die jongen doorgemaakt heeft is echt absurd, want jaren wist hij mij niet echt te overtuigen en ik had hem echt al voor 100% afgeschreven. Nu is hij in mijn ogen de beste verdediger van Ajax. Die verandering in een half jaartje... Pfff.. Bijna een wonder.

Voorspellen heeft geen enkele zin. Als Feyenoord zondag wint van Twente, wat zomaar kan in deze competitie dan doen ze alweer mee

23 januari 2013 om 16:23

Ze doen nu ook nog mee hoor, 4 punten is in de eredivisie niks, vooral met onze wisselvallige topteams. De media is gewoon heel erg opportunistisch, Ajax is in de laatste 3 seizoenen al zo vaak afgeschreven, gewoon lachwekkend.

Als Feyenoord zondag wint doen ze opeens volop mee en is Twente geen kampioenskandidaat meer, zo voorspelbaar.

23 januari 2013 om 16:30

Ja maar ik doel vooral op de vorige posts. Die lijstjes met voorspellingen. Media doet er uiteraard ook aan mee. Ajax was gewoon beter. Jammer maar er volgen nog zoveel wedstrijden

Koeman moet beseffen dat de score verder zou kunnen uitlopen ipv achter de feiten aan gaan.
Sure Feyenoord deed het redelijk, bood weerstand ,aardige kansen maar daar bleef het ook bij.

Ik vind het jammer dat ie niet toegeeft dat het geen penalty was, dat zou een toptrainer eigenlijk wel moeten doen.

23 januari 2013 om 16:26

Hij zegt alleen iets over de manier waarop de penalty is genomen... Hoezo zou hij, ook al was het idd onterecht, hier iets over zeggen terwijl het de uitslag niet heeft verandert en hij anders Boetius die 17 is afvalt... Gewoon niets over zeggen dus

23 januari 2013 om 16:34

Ja maar zo kan je toch niet denken als toptrainer?

Ook al sta je 10-0 voor, krijg je één counter om de oren, en doelpunt tegen. Terwijl het 5 meter buitenspel was. Dan kan je toch niet denken na de wedstrijd: mjaa 10-1 gewonnen, laat ik maar niet al te moeilijk doen over die onterechte tegengoal.
Grensrechter deed zijn werk niet goed, bam, persconferentie moet je er wat van zeggen, anders is het geen sport meer.

Dat is een zeer zwakke mentaliteit moet ik je eerlijk zeggen.

23 januari 2013 om 17:08

Nou ik denk dat je altijd een afweging moet maken wat het beste is voor je eigen team. Daar wordt je ook voor betaald. Dat doet Koeman op deze manier in mijn ogen. Niks mis mee.

Zie de reactie van Afca_b hieronder die is misschien wat duidelijker

23 januari 2013 om 16:32

Als hij niet om de penalty gevraagd werd lijkt het me logisch dat hij daar zelf ook niet over begint. Wat is er zo 'toptrainer' aan om nog even te melden: 'o ja jongens, die penalty was een schwalbe!' zonder dat het interview daarover gaat?

23 januari 2013 om 17:46

ach dat doen trainers nou eenmaal. De Boer zal ook niet toegeven dat Van Rhijn al eerder een rode kaart verdiende... kort na zijn gele kaart, schopte hij, toen er geen bal in de buurt was opzettelijk Boetius onderuit. Had toen al zijn 2e gele en dus rode kaart moeten zijn. Maar dat gebeurt..... overigens vond ik de val van Boetius geen penalty, ook al pakte Van Rhijn hem licht vast.

Als Feyenoord een kans had willen maken hadden ze 1 van de kansen moeten benutten in de eerste 5 minuten.
Toen hadden ze toe moeten slaan.
Dit gebeurde niet waardoor Ajax vrij makkelijk hun spel kon spelen en de rest is geschiedenis.

Nu weten we het wel Koeman. Het was 3-0 en Ajax was over de wedstrijd genomen de betere ploeg. Hij maakt deze wedstrijd veel te belangrijk. Zo'n topper kun je verliezen.

De wedstrijd begon ook vrij aardig in de eerste 5 minuten. Ik had echt het gevoel dit gaat een mooie klassieker worden. Maar toen Ajax de 1-0 maakte, krijg Pelle direct daarna nog een grote kans. Maar toen leek het als een kaarten huis in elkaar te vallen en was het Ajax dat dirigeerde.

Ik snap wel dat Koeman dit zegt trouwens. Maar eigenlijk is het nergens op gebaseerd. Zelf nadat Ajax en rode kaart kreeg, kon Feyenoord niet door drukken en Ajax over de knie krijgen. Inderdaad gaf Feyenoord ook de goals wel makkelijk weg door individuele fouten. Maar ze creëerde ook niet veel kansen.

23 januari 2013 om 16:36

Het was niet Pelle die een de kans op de 1-1 kreeg, maar Lex Immers.

23 januari 2013 om 16:43

Bedankt voor het corrigeren!

Tuurlijk Ronald. Als Ajax alle kansen had benut was het bij rust al 6-0 geweest.

23 januari 2013 om 17:09

Precies. En als Ajax pech had gehad in afronding en Feyenoord dodelijk effectief dan was het met rust misschien wel 0-3 geweest.

Kortom; allemaal koffiedik kijken. Ik had vanaf minuut 5 het gevoel dat Ajax deze wedstrijd ging winnen en dat deden ze ook. Ze speelden niet goed maar hadden wel het betere van het spel. Al met al een verdiende overwinning.

23 januari 2013 om 18:21

al waren ze zo effectief als de pest ze hadden nooit 3 x gescoord omdat daar de kansen voor ontbraken? 1 penalty en 1 gemiste kans van Immers , meer was er niet van Feyenoords kant.

Meest schrijnende van deze wedstrijd was inderdaad dat Ajax niet eens zo goed speelde maar geen moment in gevaar is geweest doordat Feyenoord zo verschrikkelijk bagger was ! Hopeloze bende was het zondag , doodzonde overigens want het was in mijn ogen de perfecte tijd voor een echte ouderwetse klassieker , helaas lieten de rotterdammers het hopeloos afweten .

Natuurlijk kan Koeman niet anders dan dit zeggen. Het moraal in Rotterdam heeft enigszins wel een knak opgelopen. Ik zag dit als een kampioenswedstrijd waarbij de winnaar blijft meedoen voor het kampioenschap en de verliezer eigenlijk al afhaakt. Ajax heeft laten zien over meer individuele kwaliteit te beschikken en heeft de fouten van Feyenoord gewoon keihard afgestraft. Afgezien van die kans op de 1-1 heeft Feyenoord ook geen kansen gecreëerd. Pelle was onzichtbaar ingemetseld door Toby en Niclas en daar kort voor Poulsen. Daarmee was het gevaar weg. Enige dreiging ging uit van boetieus die faalde in de eindpass.

koeman heeft gelijk en ik maak mij ook totaal niet druk.

tegen ajax psv en twente hebben we het zelf weggegeven.

psv 1-0 afstandschot wat er nooit in mag.
twente 2-0 blunder mathijsen lamprou. twente 3-0 blunder lamprou
ajax feyenoord 1-0 fout janmaat 2-0 fout mathijssen.

jammer dat we in nederland erg veel aan scorebordjournalistiek doen.

het was geen gekke uitslag geweest als het gewoon 4-4 was.

Ik weet 90 zeker dat feyenoord aan het eind van het jaar gewoon met de schaal in handen staat.
feyenoord krijgt psv, twente, vitesse en az nog thuis. Terwijl ajax er nog allemaal naar toe moet. aangezien dat feyenoord al meer dan dan een jaar thuis ongeslagen is maak ik me niet druk. Zondag word er zeker weten thuis gewonnen van twente. Twente heeft de laatste 10-15 jaar 1 keer in de kuip gewonnen. En dat was uitgerekend tegen het feyenoord van mario been. En zelfs toen was feyenoord nog beter.

Dus droom niet te veel ajaxiedjes, de schaal gaat gewoon naar rotterdam.

Ik ben het eens met Ronald. Ik had zelf bij de penalty ook nog het gevoel dat het kon, maar toen Immers achter de bal ging staan, had ik meteen het gevoel dat het hem niet ging worden.
Maar Feyenoord kon geen pijn doen, ook al waren ze een van de weinig ploegen met meer balbezit dan Ajax, ze konden aanvallend weinig tot niks uitrichten, jammer!
Ik hoop dat ze binnenskamers elkaar op fouten hebben gewezen en er zondag tegen Twente staan
Vol goede moed op naar zondag!

Als Ajacied ben ik het gedeeltelijk met Koeman eens. Ajax was duidelijk de betere ploeg maar speelde nou ook weer niet de pannen van het dak. Het is alleen wel te makkelijk om te doen alsof Feyenoord puur door eigen fouten heeft verloren. In principe gaat er aan elke goal wel een fout van de tegenstander vooraf. Een kwalitatief sterkere ploeg dwingt dit tot op zekere hoogte ook af door de juiste druk op de juiste tegenstander te zetten. Het was geen toeval dat Fischer binnendoor ging bij Janmaat en het was ook geen toeval dat Matthijsen onder druk bezweek.

23 januari 2013 om 18:26

doordat Ajax zelf watomzettingen deed na 10 minuten was Feyenoord compleet de kluts kwijt en is daarna nooit meer in de wedstrijd geweest ! Dat was vn Ajax kant heel sterk zeker omdat het zo'n jong team betreft en ze dit toch beheersen, ik zie juist door dat soort details als een grotere kanshebber voor de titel dan dit Feyenoord of het hulpeloze geval Twente en zeer zeker het PSv waar men gewoonweg niet voor elkaar wenst te knokken zo lijkt het ?

Als ik alleen de kop lees kan ik me helemaal erbij aansluiten. Ik loop nu ook al een paar dagen met gevoel rond dat Feyenoord van zichzelf heeft verloren tegen Ajax.

Ik had en heb nog steeds het gevoel dat er afgelopen zondag meer was te halen dan het 3-0 verlies.

Helaas was hij toch echt kansloos!

Heel leuk dat mensen nu zeggen dat Koeman blij moet zijn dat de score niet verder is uitgelopen. Ik zie zelfs mensen die roepen dat het 6-0 had kunnen zijn?! Nou sorry hoor, maar het had binnen 10 minuten ook 1-2 voor Feyenoord kunnen staan, maar Vermeer deed zijn werk goed.

Feyenoord speelde geen goede pot en Ajax ook niet, maar wel een betere! Lex Immers was (en is) gewoon een drama. Hij mist kansen alleen op de keeper af, hij mist een penalty en zelfs een rebound! Hij is een harde werker, maar niet van toevoegende waarde voor Feyenoord. Dan kunnen mensen wel roepen dat hij al 10 goals gemaakt heeft, maar doe toch ff normaal.. 5 daarvan waren penalties!

Ik weet nog ene Suarez.. of Huntelaar.. Die scoorden aardig wat penalties, daar kwam ook het nodige commentaar op, maar nu het andersom is, is het opeens de gewoonste zaak van de wereld. Tuurlijk tellen penalties mee als goals, maar Immers heeft die goals nodig als harde cijfers, voor Suarez of een Huntelaar hadden die penalties geen invloed op hun prestaties, die zouden ook topspelers zijn zonder die dingen.

Qua veldspel deed Feyenoord inderdaad niet onder voor Ajax maar tegelijkertijd had ik wel het gevoel dat Feyenoord niet beter kon... Als je de hele wedstrijd achter staat en je komt niet verder dan 1 kans en een onterechte penalty dan ben je denk ik wel kansloos te noemen..

23 januari 2013 om 18:32

Klopt, wat dat betreft is ajax wel volwassen geworden. Ik denk dan ook dat ajax weinig punten meer laat liggen dit seizoen en opnieuw kampioen wordt..

Zoiets kan gebeuren, dus snel vergeten. Eerst analyseren, groep gesprekken voeren daarna de teleurstelling van zich achterlaten. Er zijn nog genoeg wedstrijden om punten te pakken. Andere ploegen gaan ook punten verspelen dus de competitie is nog lang niet beslist.

Nou die Koeman had zeker sneeuw in z'n ogen tjonge jonge als Ajax een beetje scherper had geweest bv Fischer voor z'n 3 de dan had het zomaar 5 a 6 nul kunnen worden en kwa kansen heeft feijenoord een onterechte penalty gemist en de kans van immers , dus Koeman moet niet zo slap gaan lullen hij had geen schijn van kans .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

326 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Jean Michaël Seri moet de eerste aankoop van Unai Emery bij Arsenal worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren