Update: Inter verwijst bod op Belhanda al snel naar rijk der fabelen

Woensdag, 23 januari 2013 om 17:30
/

Een paar dagen na de verkoop van Wesley Sneijder, heeft Internazionale het ontvangen transferbedrag alweer uitgegeven. Voorzitter Louis Nicollin van Montpellier bevestigt woensdag dat hij een bod van veertien miljoen euro op vormgever Younès Belhanda heeft geaccepteerd. De Marokkaans international neemt momenteel met zijn land deel aan de Afrika Cup in Zuid-Afrika.

”Internazionele heeft dinsdag een bod van veertien miljoen euro uitgebracht op Belhanda. Ik heb dat bedrag geaccepteerd”, verklaarde Nicollin in gesprek met het Turkse dagblad AMKSpor. “Fenerbahçe bood acht miljoen voor de speler, dus heb ik besloten om in zee te gaan met Inter. Het zag ernaar uit dat we met Fenerbahçe niet veel verder zouden komen.”

I Nerazzurri zien in de 22-jarige Belhanda, die werd geboren in het Franse Avignon, de perfecte vervanger van Sneijder. De club uit Milaan moet het nieuws overigens nog wel zelf bevestigen. Mochten de uitlatingen van Nicollin op waarheid berusten, dan zal Belhanda zich na de Afrika Cup melden bij de Italianen. In het uiterste geval, wanneer Marokko de finale haalt, kan dat nog tot 10 februari duren.

Update 23 januari 17.30 uur - Inter verwijst bod op Belhanda al snel naar rijk der fabelen
Internazionale heeft naar eigen zeggen geen concrete pogingen ondernomen om Younes Belhanda in te lijven, ook al claimt men in Montpellier een bod van veertien miljoen euro uit Milaan te hebben geaccepteerd. "We houden er niet van om de voorzitter van Montpellier te moeten tegenspreken, maar Inter heeft nooit een bod uitgebracht op Younes Belhanda", aldus het communiqué van technisch directeur Marco Branca woensdagmiddag via de officiële kanalen.


Poll

Younes Belhanda kan Wesley Sneijder doen vergeten


Gerelateerd

169 reacties (laatste reactie door kijker12)

Je ziet nou toch eindelijk wel verjongering in de serie A

23 januari 2013 om 15:20

Klopt, maar helaas wel een aantal jaren te laat (maar beter laat dan nooit). Bundesliga bijvoorbeeld is de Serie A qua voetbal, stadions, sfeer, bezoekers enzovoort allang voorbij. Daarnaast kan het nog jaren duren voordat die nieuwe 'koers' volledig in gang is gezet in Italië.

23 januari 2013 om 15:24

Inderdaad, een zwaluw maakt nog geen zomer haha. De stadions moeten eens goed onder handen genomen worden in Italie, dit zal al een heeeele grote stap voorwaarts zijn voor de Serie A. Hiervoor moet echter geinvesteerd worden en dit is weer ontzettend moeilijk voor de clubs aangezien er niet veel geld uit onder anderen recettes binnenkomt gezien de staat van de stadions plus de economische crisis.

ON: Belhanda is een goede aanwinst voor Inter, ik denk dat hij zijn belofte wel gaat inlossen.

23 januari 2013 om 16:36

De bundesliga is ook al voorbij spanje en engeland als je het mij vraagt

23 januari 2013 om 16:41

ze zijn al bezig met de nieuwe stadions in italie, juventus en cagliari hebben een nieuw stadion. Roma, udinese, fiorentina inter en hellas verona krijgen hoogstwaarschijnlijk binnen een paar jaar ook een nieuwe.
Overigens gaat het wel altijd over de oude stadions in italie, in spanje en franrijk heb je ook een hoop bouwvallen die altijd maar halfvol zitten of zelfs minder.
Eigenlijk hebben ze alleen in engeland en duitsland een goed beleid gevoerd qua stadions

23 januari 2013 om 17:48

De stadions in Nederland zijn nog beter dan Italie en bovendien trekken wij meer toeschouwers per wedstrijd dan Italie dat is toch heerlijk. We kunnen trots zijn op onze competitie!

23 januari 2013 om 18:35

Ik vind de premier league nog altijd de nr1. competitie. Daarna komen Duitsland, spanje italie etc.

23 januari 2013 om 15:55

Ik kom net van de officiële site van Inter en daar staat het volgende:

Branca: "no offer for Belhanda"
Wednesday, 23 January 2013 15:32

Milan - "we don't like contradicting the Montpellier president but Inter have not made an offer for Younes Belhanda." This was technical director Marco Branca's response to comments made earlier by Mhsc owner Louis Nicollin.

Press Office

Voor de mensen die moeilijkheden hebben met het vertalen:

"We willen de Montpellier-voorzitter niet graag tegenspreken, maar Inter heeft geen enkel bod uitgebracht op Younes Belhanda." Dit waren de woorden van technisch directeur Marco Branca na het horen van de uitspraken van Mhsc eigenaar Louis Nicollin.


Ik vind dit wel jammer overigens, ik had het wel mooi gevonden.

23 januari 2013 om 16:37

Nou die verjonging is 2 jaar geleden al begonnen alleen begin je het nu pas echt te merken, met as roma dat voor de helft uit jeugdspelers bestaat, wij hebben juan, rannocchia, coutinho, obi en livaja als jonge toptalenten, milan en juventus hebben nu al een aantal jonge talenten als basisspelers.
Verjonging in de serie a is al een tijd bezig hoor, alleen mensen die het niet zo volgen merken het nu pas

Wellicht heeft deze transfer ook te maken dat wellicht Coutinho naar Liverpool gaat! Wat vinden jullie van beide spelers???

23 januari 2013 om 15:14

Hoop niet dat Couthino naar liverpool gaat ik heb het nog nergens gelezen als ik eerlijk ben.

Ben blij met deze transfer dit kan een hele grote speler worden.

23 januari 2013 om 15:16

Je hebt gelijk, Belhanda kan een hele grote meneer worden een een waardig vervanger van Sneijder.

Er zijn wel hier en daar wat geruchten, bod van 8m pond van liverpool en 10m pond van Southampton. Ik volg Inter helaas te weinig om te zeggen of Coutinho's speelstijl bij Inter Past.

23 januari 2013 om 15:17

Is dit een belangrijke speler voor inter dan? wordt in meerdere engelse kranten beweerd dat inter een bod van 8m pond heeft geweigerd en dat ze 12m voor Philippe willen hebben.

23 januari 2013 om 15:23

Couthino is geen basisspeler bij Inter maar word door heel Inter geprijst voor zijn talent. Hij is nog erg jong. Ze hebben hem vorig jaar verhuurd aan Espanoyl en hij deed het goed daar.

Hij is bij Inter een speler voor de toekomst hopelijk staat hij binnen 2 jaar in de basis.

Maar nu is zijn aandeel bij Inter heel klein.

23 januari 2013 om 15:28

Dus je zou het raar vinden als Inter hem naar Liverpool laat gaan, of niet?

Is hij een nummer 10???

Dan zou de opstelling van liverpool zo kunnen zijn:

Reina
Johnson
Skrtel
Agger
Enrique
Lucas
Coutinho
Gerrard
Suarez
Sturridge
Sterling
23 januari 2013 om 15:31

Dan ben je slecht geinformeerd, vandaag is er een top delegatie van Liverpool naar Milan gevlogen om te onderhandelen. Er was 8 mln geboden en er word 12 mln gevraagd dus nog een aardig verschil.

23 januari 2013 om 15:33

@8erberg
Dan gaat Liverpool 4-2-3-1 spelen en dan heb je een erg goede aanval:

Reina
Johnson
Skrtel
Agger
e
Gerrard
Leiv/Hen/All
Downing/Ster
Coutinho
Suarez
Sturridge
23 januari 2013 om 15:40

Ik zou het dom vinden en pijnlijk als die daar zou uitgroeien tot een topper.

Met Inter weet je het nooit en nu ze Belhanda hebben gehaald zit er misschien wel een kans in dat hij vertekt want Inter wil ook nog Paolinho kopen en dat word makkelijker met de verkoop van Couthino.

23 januari 2013 om 15:43

@frank_lfc: Sommige berichten menen dat er een delegatie van Liverpool is afgereisd en andere bronnen melden dat dit niet waar is. We zullen zien. Lijkt mij een goede aankoop en zeker voor in de toekomst. Krijg je een zeer talentvol team aangevuld met ervaren krachten(johnson, Agger, Gerrard etc.).

23 januari 2013 om 15:50

Belhanda is een zeer krachtige speler; niet van de bal te krijgen, flink loopvermogen met heel wat techniek.

Verder heeft hij het overzicht, heeft een goede pass en scorend vermogen.

Een top aankoop van Inter.

23 januari 2013 om 15:57

Klopt maar meestal waar rook is is ook vuur. Er mag nog wel 1/2 spelers bij met ervaring, dan is het team uitgebalanseerd en ben ik ervan overtuigd dat het een nog wel eens een mooi seizoensslot kan worden.

On: Denk dat belhanda een goede aankoop is voor Inter, goede spelverdeler.
Ben benieuwd hoe goed Montepellier gaat presteren nu. De beste 3 van het team van 2011/2012 zijn weg, Yanga M'biwa, Giroud en Belhanda.

23 januari 2013 om 15:58

Op Inter.it heeft technisch directeur Branca verklaard dat er niets van waar is over Belhanda.

23 januari 2013 om 16:18

Er is volgens diverse engelse bronnen een delegatie van liverpool onder leiding van managing director Ian Ayre nu in milaan is om te ondehandelen over coutinho. Blijkbaar heeft liverpool 5 miljoen pond geboden maar wil inter tussen de 8 en 10 miljoen.

23 januari 2013 om 17:36

Dat lijkt me echt sterk dat Inter Coutinho voor maar 8 à 10 mln zou wegdoen. Is 1 van de grootste talenten van de SA en Inter kocht hem al op zijn 17e fzo. Ik denk echt niet dat ze hem voor een koek en ei weer verkopen.

Verder is er nog steeds geen bevestiging op de Inter site over Belhanda. Hoop dat hij komt allezins. Verder denk ik dat Alvarez eerder verkocht wordt ipv Coutinho. Porto zou interesse hebben..

23 januari 2013 om 15:15

Als ik fifa moet geloven is Belhanda een hele goeie

23 januari 2013 om 15:44

Haha, dat klopt. Is in realiteit afgelopen seizoen niet voor niks uitgeroepen tot talent van het jaar in de Ligue 1. En de mooiste goal van het seizoen als k me niet vergis.

23 januari 2013 om 15:44

haha idd, maar als je de selecties update word hij wel slechter, van 82 naar 79 dacht ik.
wel goed dat inter een jonge speler er voor terughaald

ik dacht dat hij naar fenerbache ging trouwens????

23 januari 2013 om 16:37

Altijd een goede graadmeter Fifa

Zolang Baroni bij Fenerbahce speelt/ de voorkeur krijgt, is het geen goede stap.

23 januari 2013 om 15:17

Baroni staat alleen op papier op de 10 positie.maar is overal behalve daar , Belhanda moet de nieuwe 10 worden

25 januari 2013 om 17:36

Dat klopt maar Baroni Aykut's oogappel als je begrijpt wat ik bedoel. Hij heeft altijd een plaats in de team, terwijl andere spelers van Fener beter zijn

Dit is fake nieuws.. Amkspor is een roddelblad in Turkije. Ik zie geen enkel reden waarom Nicolin uberhaupt met Amkspor zou praten.

Ik verwacht niet dat deze transfer door gaat

Edit: Dit is waarschijnlijk weer een vuile streek van Nicolin om meer geld uit Fenerbahce te persen. Hij wilt 10 miljoen en Fener gaat niet verder dan 9.

De in economische crisis zittende Inter gaat toch niet zomaar even 14 miljoen dus 5(!) miljoen meer bieden ?'

Geloof er niks van, Belhanda zal tekenen bij Fenerbahce.

Edit2: Wat zei ik jongens ? Inter ontkend nu op de officiele site Belhanda. Dit is een vieze en vuile actie van Gökmen Özdemir (gala fanaat )om de prijs van Belhanda op te krikken. Puur zodat Fenerbahce meer geld kwijt is.

Relax jongens , wij zullen Belhanda halen. Belhanda staat overigens zelf te poppelen om bij Fener aan de slag te gaan , mensen die op twitter zijn kunnen dit bevestigen.

23 januari 2013 om 15:22

Ik neem aan dat je Gökmen Özdemir niet kent. Want het is zijn krant.
't In mijn ogen de betrouwbaarste sportkrant van Turkije! Heb ze nooit kunnen betrappen op een valse berichtgeving, in tegenstelling tot flutkranten zoals Fanatik, Fotomaç of Fotospor...
Alleen vanwege de ''amk'' is het volgens jullie onbetrouwbaar. Je moet de inhoud bekijken, dat is het belangrijkste.

23 januari 2013 om 15:23

Gökmen Özdemir is toch die Gala-fanaat ? Hoe serieus moet ik die man nemen ?

23 januari 2013 om 15:27

Ibrahim Seten is een Fenerbahçe-supporter, maar alsnog neem ik die man serieus. Er is toch niks verkeerds aan?

Die mensen hebben goede connecties, met elke club. Ze verzinnen geen nonsens-nieuws.

23 januari 2013 om 15:31

Niemand neemt hem serieus, ook Gslilar niet. Echt een raar gs fan is dat zeg. Ex voetballer ook daarniet van

23 januari 2013 om 15:32

Ibrahim Seten zit er vaak genoeg naast , enige wie ik vertrouw is Ahmet Ercanlar van Hurriyet en Aykut Yildirim van Ntvspor.

Het zal me niet verbazen als Gökmen dit soort nieuws de wereld in lanceert om de prijs van Belhanda op te voeren. Nicolin is zo gek als een deur en dat weten we allemaal.

Abdullah Kigili meldde 2 weken geleden dat de transfersom omhoog was gesprongen omdat de Turkse media er te dicht op zat. Nicolin is ook niet blind, hij ziet dat Galatasaray Sneijder heeft gehaald en probeert nu d.m.v blufpoker meer geld uit te halen.

Ik blijf er bij dat Belhanda bij Fenerbahce gaat tekenen.

23 januari 2013 om 15:35

Ibrahim Seten neem ik niet serieus en dat is niet omdat ie voor Fener is. Die heeft zogenaamd elke dag Unal Aysal aan de lijn volgens zijn tweets en een paar maanden geleden werd hij nog gepakt bij de concert van Tarkan (met foto's dat ie daar aanwezig was) terwijl hij een paar minuten daarvoor op Twitter zei dat ie liever naar de concert van Tarkan had moeten gaan dan dat ie naar het slechte voetbal van Fener nu ging kijken.

Hij heeft wel connecties met heel veel mensen maar helft verzint hij er gewoon bij om nieuws te maken, helaas.

23 januari 2013 om 18:25

Tuurlijk, onze supporter/bestuur houd zich niet met jullie bezig. wij gunnen jullie niks af maar jullie gunnen ons alles een voor een af.

23 januari 2013 om 15:29

Na het lezen van jouw stuk heb ik ff gekeken op Franse sites en daar zie ik niets geen melding van een op handen zijnde transfer naar Inter. Zelfs geen gerucht... Het gebeurt wel vaker dat Turkse media dingen melden met quotes van een bron die later van helemaal niets weet. Ik kan me niet voorstellen dat een clubvoorzitter van een Franse club nieuws als dit via een Turkse krant naar buiten brengt, neem het dus ook niet al te serieus en snap ook niet dat dit niet in de 'wandelgangen' staat....

23 januari 2013 om 15:34

Precies Hanzz !! Zoals ik al zei waarom zou Nicolin uberhaupt met Amkspor praten ? En als je alle nieuws die nu gaande is rond deze transfer volgt , staat er overal ': according to Amkspor'

En laat Amkspor nou net de intentie hebben om de prijs op te drijven voor Belhanda

Jammer voor Fenerbahce dan. Ze wouden al te graag belhanda kopen nadat GS Sneijder had gekocht. Voor zijn ontwikkeling acht ik inter wel beter dan fenerbahce is ook een hogere niveau en je weet het maar nooit er gaan veel spelers van fener via de achterdeuren weg richting bijvoorbeeld Dubai en ik zou het jammer vinden als het zelfde zou gebeuren met hem dus goede keuze Youness!!.

23 januari 2013 om 17:03

Hij gaat naar Fenerbahce komen , er is geen andere club die officieel heeft geboden.

23 januari 2013 om 17:12

Ik begrijp dat je enthousiast bent over Belhanda, maar als fener daadwerkelijk 8 miljoen heeft geboden begrijp ik dat de voorzitter de bod niet accepteert. Ik zou het alleen maar toejuichen voor de turkse competitie daar niet van, maar zo lang aziz daar de scepter draait zie ik fener niet vlammen in europa en jij weet dat, ik weet dat en alle andere turken ook!.

23 januari 2013 om 17:18

Tja Aziz moet bedanken en erevoorzitter worden , bezig houden met het bouwen van accomodaties en salons weetik veel hotels voor de club.

Hij is wel een Nato-architect & Wapenhandelaar (legaal) he dat wordt je niet zomaar. Alleen jammer dat hij geen verstand heeft van voetbal.

Ik zou mediamagnaat Ferit Sahenk heel graag als voorzitter van Fener willen zien

Zou een geweldige transfer zijn zou hem graag zien bij Inter zou zich zeker in de basis kunnen spelen.

Zolang er geen officiele melding is van clubs wacht ik nog maar even.. Maar mocht hij komen is dat goed nieuws, goede speler.. Maar als dat betekent dat Coutinho vertrekt dan vind ik het maar een zeer domme beslissing van Inter. Met Coutinho hebben ze goud in de handen en ze zullen achteraf spijt hebben (mochten ze hem verkopen).

Inter zou voetballend sterk kunnen worden als ze Coutinho & Belhanda in één team steken, hopelijk ziet Moratti dat zelf ook in.

23 januari 2013 om 15:18

Vrees het niet. Nu speelt Coutinho al lang niet alles, laat staan als Belhanda komt. Inter kan beter nog een paar verdedigende middenvelders en wing-backs halen en misschien nog een 35-jarige spits ergens huren om zo de speelminuten van Coutinho nog verder te minimaliseren.

23 januari 2013 om 15:26

hahaha of niet tomtom. Rare beleid van Inter. Ben bang dat ze dit weer is heel dom aan gaan pakken.

Couthino moet ook wel bij ze eigen denken wat is dit nou met die Rochi.

Vind het zelf heel vreemd dat Couthino zo extreem weinig speelt. Hopelijk hebben ze wel goede plannen met hem en zijn ze hem goed aan het klaarstomen.

23 januari 2013 om 15:19

Er moet ook nog verdedigt worden de Serie A is geen Eredivisie ofzo. Zie zelden clubs in de Serie A met 2 aanvallende middenvelders spelen. Dat gaat dus waarschijnlijk ook niet gebeuren. Coutinho en Belhanda tegelijk alleen als ze achterstaan.

23 januari 2013 om 15:23

@tomtom & Blackjesus
Als Inter nu dat systeem een beetje aanpast of Coutinho of Belhanda omtovert tot second striker zou dat echt wel betekenen dat ze stappen vooruit maken op voetballend vlak.

23 januari 2013 om 15:47

@ Sa2juve

Ongetwijfeld, maar stappen maken op voetballend gebied is nou niet bepaald hun prioriteit nummer één gebleken

23 januari 2013 om 18:17

grapjas, als Inter een ultra rijke suikeroom had die voor elke speler minstens 30mln zou neertellen à la Abramovich, dan hadden de kaarten ineens veel anders gelegen. Dan had er in no-time een sterrenteam gestaan waar jouw koppie met ongeloof naar zou kijken.

Helaas hebben ze dat geld blijkbaar niet en kunnen ze zich niet veroorloven om voor een speler 60mln neer te tellen die dan als de beesten zu*gt.

23 januari 2013 om 15:25

Coutinho gaat niet weg, hij wilt niet weg en de clubs die hem willen bieden te weinig. Ben overings blij met deze transfer, hij kan een grote speler worden

23 januari 2013 om 16:44

coutinho kan ook op de zijkant spelen gewoon 4-2-3-1 met milito in de spits en daar achter coutinho, belhanda en cassano. Dit gaat dat wel ten koste van alvarez/palacio, wat ik opzich niet erg vind aangezien alavrez niet goed genoeg is en palacio al oud.

Zou een leuke speler zijn voor inter... Super voor Fener gasten krijgen niet alles wat ze willen laat ze maar lekker doorgaan met die prutsers die ze nu hebben

23 januari 2013 om 15:22

Fener lijers ? Weird.

Wacht gewoon af op een officiele mededeling van een club

23 januari 2013 om 15:31

ik wil dat fener stopt met het posteren alsof ze real madrid zijn van Turkije... die gasten stellen niets voor en ik gun ze gwn niets ... ik hoop daarom dat inter hem haalt iedereen behalve fener

23 januari 2013 om 16:16

Uhm qua vermogen en status kan je ons ook vergelijken met Real Madrid ?! De Turkse versie dan

23 januari 2013 om 17:22

Fenerbahce is niet meer zo kapitaalkrachtig als ze vroeger waren. Ze hebben heel veel moeite om van de banken de nodige leningen te krijgen. Daarnaast kunnen ze in de toekomst de nodige schadeclaims verwachten.

Voor een Fenerbahce in goede doen was het transfergeld van Belhanda niet een probleem geweest. Ze zijn ook niet voor niets opgenomen in de lijst van 23 clubs die hun boekhoudingen niet geheel op orde hadden.

23 januari 2013 om 17:39

Dat was omdat een betaling nog niet was overgemaakt , zoals je zelf ook weet is Fenerbahce meteen daarna van dat lijstje weggehaald.

En Fenerbahce heeft nog steeds ontzettend veel kapitaal , alleen momenteel is er een tekort aan contant geld. Dat is ook de reden waarom de transfer van Belhanda wat langer duurt. Nicolin wilt een groot gedeelte contant hebben wat natuurlijk niet te doen is.

Naar eigen zeggen vertrouwd hij de Turken niet , maar zegt wel dat hij een 'grote en rijke' club als Fenerbahce niet kan uitmaken voor wanbetalers ( heeft hij gezegd in een Franse radioprogramma)

Hij moet langs zijn collega's van Marseille en Lille gaan om te informeren , Fenerbahce betaald altijd alles netjes.

23 januari 2013 om 18:29

Gala fan, Of sneijder likker. of iets van Gala. Afgunners houden wij van. dit is wat ons groot maakt .
SON Sozumuz Fenerbahce(l)
( ONS Laatste Woord Fenerbahce(l) )

Goede transfer van Inter, Belhanda is nog jong en wordt als hij zo door blijft groeien een geweldige speler. Of Fenerbahce moet nog roet in het eten komen, maar dat lijkt me onwaarschijnlijk...denk niet dat Fenerbahce meer dan 14 miljoen neerlegt.

Ik dacht echt dat hij naar Fenerbahçe ging. Maar goed dit is waarschijnlijk een goede opvolger voor Sneijder denk ik. Hij is pas 22 dus hij heeft nog tijd om uit te groeien tot een topspeler.

Goede aankoop, hopelijk blijft hij goed spelen, ik denk wel niet dar hij meteen Sneijder kan vervangen. Maar in de toekomst zie ik hem toch uitgroeien tot een Europese subtopper.

Dit is een meesterlijke zet van Inter!
22 jaar, potentie die is er en qua salaris waarschijnlijk weer een stuk goedkoper!

Absoluut een toptalent. In potentie een veel betere speler dan Sneijder. Als hij maar blijft voetballen. Wie weet hoe oud hij is?

Als dit waar zou zijn zou het een hele goeie transfer van Inter zijn , het is een echt talent en 14 miljoen valt best nog wel mee dan

veertien iljoen euro, hoeveel is dat eigenlijk?

Belhanda is een hele goede voetballer. Verdiende wel een stap omhoog te maken, Of hij de echte top aankan moet wel nog blijken.

Gerucht gaat dat dit een grap is van een roddelblad.dus geen officieel nieuws !

De enige officiële melding die ik van Belhanda heb gelezen, is op de site van Fenerbahce waarin stond dat ze waren begonnen met onderhandelen en nou lees ik dit ineens over Inter met als bron Amkspor. Even afwachten, want ik dacht dat hij echt op het punt stond om bij Fener te tekenen..

Die Nicollin is compleet gestoord. Ik vind het verrassend dat een club als Fenerbahce nog zaken doet met een voorzitter die zegt dat ze hun geld in hun reet mogen stoppen.

Ik zou nog op een officiële melding wachten, want AMK is nou niet bepaald dé kwaliteitskrant van Turkije.

Nicollin gaf al een dag of 2 geleden al aan dat hij geen speler(s) aan Turkije wilt verkopen, vorige week zei die al tegen de bestuurders van Fenerbahçe dat ze hun geld ergens konden douwen.. Hoef ik volgens mij niet uit te leggen?

Nee, Belhanda naar Fenerbahçe lijkt onmogelijk, zeker nu Inter 14 miljoen biedt. Fener moet echt veel bieden om Belhanda binnen te halen, maar ach, hij is ook meer waard dan die 8 miljoen die Fenerbahçe biedt.

Goede aankoop van Inter als Belhanda en Coutinho samen gaan spelen maar als Coutinho weggaat vind ik het echt verspild. Coutinho is een toptalent en met hem heeft nter goud in handen, ik hoop dan dat die naar liverpool gaat. Die kunnen nog wel een creatieve middenvelder gebruiken.

Zou jammer zijn voor Fenerbahce, ze zijn al een lange tijd bezig met Belhanda. Die Nicollin heeft wel al zijn krediet verloren in mijn ogen. In Turkije schept Fenerbahce al jarenlang op dat ze de rijkste club zijn en dan beweert die Nicollin dat ze Belhanda niet aan Fener gaan verkopen omdat zij hun financiele afspraken niet nakomen

Ben heel blij met deze transfer, ik hoop dat hij een basisplek krijgt want die jongen kan echt goed voetballen! Belhanda,coutinho,livaja,longo,benassi en Mbaye zijn allemaal toptalenten, Inter doet een goede transfer en met de jeugd die we nu hebben gaan we een goede toekomst tegen moed! Forza Inter!

dit bericht klopt niet, de president van Montpeillier heeft gezegd dat Belhanda naar inter gaat voor 14mil. Hij blufte dit zodat Fener de prijs omhoog gaat doen, inter wilt hem wel maar pas in de zomer.
Branca bevestigde het en het staat op verschillende italiaanse sites (tmw, Fcinter1908). Heel jammer had hem graag erbij gehad weer een verschrikkelijke transfer periode voor inter.

Ze halen Rocchi en Schelotto en verliezen Coutinho of alvarez en Wes , Lelijke Branca rot op met die clown die man weet 3x niks van transfers.

Niets van waar. Branca heeft het zojuist weerlegt.

23 januari 2013 om 15:44

Kan je ons vertellen waar je dat gezien heb?

Met deze opstelling moeten we spelen, dan zijn we weer een echte topploeg wat nu ook zijn. :

Handanovic
Zanetti
Juan
Rannochia
Pereira
Guarin
Cambiasso
Belhanda
Coutinho
Palacio
Milito
23 januari 2013 om 15:44

Prachtige opstelling en dan heb je nog een mooie bank met spelers als Cassano, Samuel, Gargano, Nagatomo en alle toptalenten die Inter heeft.

23 januari 2013 om 15:48

Inderdaad, maar die domme Branca ontkent dat er een transfer zal plaats vinden -_-

23 januari 2013 om 16:00

Heel jammer dit hoop dat Inter toch wel een iets doet op de transfermarkt. obelhanda of Paulihno.

Wauw wat een dubbele neerslag Voor Fenerbahçe allereerst waren ze jaloers op Sneijder en beweerde ze dat gala Sneijder niet kon halen en Zelf zaten ze wekenlang achter belhanda aan die nu dan naar inter verkast omdat Sneijder naar gala is vertrokken. Is dat lachen of niet

Inter heeft zojuist vermeldt dat Belhanda niet aan de orde is. Foute berichtgeving!

Fener is de enige concreet geinteresseerde club in Belhanda. Zij zullen hem waarschijnlijk halen.

En Dentinho is naar Bjk. We krijgen een leuke competitie zo.

Inter Officiele Site : Geen BOD Voor Belhanda http://www.inter.it/aas/news/reader?n=41901&l=en

Haha, geweldig dit! Lijkt wel alsof de technische staf van Inter mijn reactie van gister heeft gelezen in zake met Sneijder.. Dat er nu op financieel gebied ruimte was gekomen om Belhanda aan te trekken. En ja hoor, had k ff gelijk. Nu nog een mooie overwinning vanavond op Kaapverdië en me dag kan niet meer stuk.

23 januari 2013 om 16:55

het klopt niet , hele bericht is verzonnen inter heeft helemaal geen interesse

Hahahaha wat zei ik jongens ? Dit is gewoon een valse en sluwe truc van editor van Amkspor , de man met Gala hart wilt de prijs van Belhanda opkrikken zodat Fener meer betaald.

Jaja Belhanda gaat naar Fenerbahce jongens

23 januari 2013 om 15:45

Ik hoop het maar, wordt de competitie alleen maar spannender.

23 januari 2013 om 17:19

Aub geen Fener! Met alle respect, maar ik zie spelers nauwelijks tot nooit de overstap maken naar de top vanuit de Turkse competitie. Ik zie Belhanda daar ook niet beter worden. Laat aub Inter alsnog toeslaan. Belhanda bij zo eeen mooie club als Internazionale dat weer aan het bouwen is aan iets moois, is alleen maar beter voor het Marokkaans elftal.

23 januari 2013 om 17:41

Aan alles moet een 1e keer komen toch ? Misschien wordt Belhanda wel dé speler die de overstap naar de top zal maken via de Turkse competitie.

En als je maar blijft zeggen , nee niet naar Turkije nee niet naar Gala nee niet naar Fener. Wie moeten we dan halen ?

hy is helemaal niet rond met fener hy heeft zelf gezegd dat hy pas in de zomer vertrekt en hetzelfde pad als hazard wou bewandele competitie winnen en jaar daarna afmaken en dan naar een topclub gaan hy wou zich nu alleen op afrika cup concentreren en in de zomer wou hy vertrekke hy wou op begin al vertrekke omdat er onrust was bij montpellier maar hy is nu met marokko weg

Vraagje aan de intersupporters, in hoeverre is deze transfer bevestigd? Want dit zou natuurlijk ook een spel kunnen zijn om het bod van Fener te laten verhogen, die hadden namelijk al aan de beurs gemeld dat de onderhandelingen waren gestart?

23 januari 2013 om 15:54

Blijkbaar is hier niets van waar -__- Branca ontkent alles, die woorden van de president van Montpellier was een truc om Fenerbache het bod te laten verhogen, spijtig

23 januari 2013 om 16:04

Het was een truc maar eerlijk waarom zou Branca een ´´fatsoenlijke´´ speler naar Inter halen die man is een grote grap
Ze zullen wel weer eindigen met Nene of Baros of een andere opa -_- om Rocchi te vergezellen.

23 januari 2013 om 16:26

Inderdaad die Branca moet gewoon oprotten! het was ook te mooi om waard te zijn maar gelukkig hebben we Coutinho ter beschikking, hopelijk verkopen ze hem niet want dat zou erg dom zijn en dan zal ik Branca persoonlijk een trap onder zijn gat geven!

23 januari 2013 om 16:57

nou zoo goed is die belhanda nou ook weer niet , het is een prima speler maar hij gaat jullie niet naar een hoger niveau tillen.. verwacht meer van coutinho

23 januari 2013 om 18:23

Coutinho hebben we gelukkig ter beschikking en is inderdaad goed.

23 januari 2013 om 15:58

Flikkers van Montpeillier hebben ons gebruikt om meer geld te vragen van die turken, dus er is kans van 1% dat hij naar inter gaat.

We hebben hem niet nodig we hebben meer behoefte aan een box to box player zoals Paulinho, Bilgia

23 januari 2013 om 16:28

Paulinho komt wss niet omdat Corinthians de vraagprijs heeft verhoogd naar 20-25 miljoen euro. Biglia is wel haalbaar, hij past bij Inter en is niet al te duur. forza inter!

Inter sportief directeur Marca Branco : Nicolin gebruikt ons om meer geld van Fenerbahce te krijgen.

Case closed boys

23 januari 2013 om 15:55

Hopelijk liegt Branca ik zou hem graag zien komen naar inter.

23 januari 2013 om 17:05

Ik denk het niet , ik hoop dat Branco de waarheid spreekt haha

Weet iemand in hoeverre Belhanda dezelfde mentaliteit heeft als een Labyad en El Hamdaoui?

23 januari 2013 om 16:02

hahahah hoebedoel je iedereen over 1 kam scheren. Dit zeg je alleen maar omdat het hij een Marokaan is.

23 januari 2013 om 17:08

Als ik ze over 1 kam scheer dan zou ik zeggen dat Belhanda precies hetzelfde is, echter dat doe ik niet.

Maar kun je de vraag beantwoorden of wilde je alleen insinueren dat ik racistische trekjes heb?

23 januari 2013 om 18:24

Had je dit ook gevraag als die geen Marokaan was en nee ik zeg inunueer niet dat jij racistische trekjes heb maar ik kan me voorstellen dat een Marokaan raar zou kijken als die dit zou lezen. Want de enige reden dat je dit vraagt is puur omdat hij ook een Marokaan is. Dus het gaat uiteindelijk wel om ras.

23 januari 2013 om 16:03

Weet iemand in hoeverre jij je los kan zetten van veralgemening?

23 januari 2013 om 17:10

Ik stel de vraag toch? In hoeverre is het geen legitieme vraag, als ik zeg dat ik niet gecharmeerd ben van de mentaliteit van Labyad en El Hamdaoui zeg ik toch niet dat alle Marokkanen een slechte mentaliteit hebben? Als je dat soort vragen niet mag stellen dan wordt het anti-racisme het nieuwe racisme.

23 januari 2013 om 22:23

Het feit dat jij net Labyad en El Hamdaoui als voorbeelden neemt, terwijl er talloze andere voetballers zijn die zich in het verleden hebben misdragen, verklapt dat jij op zoek bent naar een rechtstreeks verband tussen een slechte mentaliteit en 'marokkaan zijn.'

Ik beticht jou helemaal niet van racisme, maar er scheelt wel degelijk iets met je redeneerwijze.

Ik dacht dat Belhanda had vermeldt niet te willen vertrekken voor de zomer..

Dit is waarschijnlijk een leugen. Moratti zei gister of eergisteren nog dat ze geen aankopen zouden doen. Beetje raar dat hij dat nu opeens wel gaat doen.

Dit nieuws is niet waar. Niet elke Turkse media spreekt de waarheid. Net heeft ook de sportieve directeur van Inter Marco Branca gezegt dat het hem de voorzitter van Montpellier spijt, omdat ze helemaal nooit een bod op Belhanda en Montpellier hebben gedaan. Hoogstwaarschijnlijk gaat hij gewoon naar Fenerbahce en ik als Bjk fan hoopt dat hij komt, dit maakt de Turkse voetbal alleen maar aantrekkelijker. Of hij dan gaat presteren in Turkije, dat weet ik niet. Dat zullen we allemaal gaan zien, want het is niet makkelijk om in Turkije te gaan voetballen. In Turkije heb je geen 1 op 1 mandekking.

23 januari 2013 om 16:31

Belhanda naar Turkije zou nog erger zijn dan Italië...

Deze gozer bezit veel te veel potentie om in Turkije te voetballen, bij de vedettes die wat extra's willen verdienen.

Tottenham, Arsenal, kortom Engeland leek me een betere optie. Ook Duitsland zou een mooie competitie voor 'm geweest zijn, maar niemand had volgens mij interesse vanuit de Bundesliga

23 januari 2013 om 17:00

ga niet overdrijven man, hij is een prima speler maar hij zou bijv. arsenal niet naar een hoger niveau tillen. het is geen topspeler

Ik moet nog erbij zeggen dat de Turkse voetbal laatste jaren weer achteruit is gegaan, dat zie je al kwa resultaten bij de Turkse nationale elftal. Dit jaar is de Turkse competitie ver onder maat. Nog nooit werd er zo slecht gepresteerd door de grote 4 in Turkije. De leider in de competitie heeft in 18 wedstrijden 9 overwinningen en de nummer 2 heeft 8 overwinningen. Dit ligt normaal gesproken nooit zo laag. En dit jaar word er verschrikkelijk slecht gevoetbald, alleen een paar clubs die wekelijks aantrekkelijk voetbal laten zien. Het Turkse voetbal heeft nooit op hoog niveau gelegen, en met deze beleid gaat dit zeker over paar jaar nog verder. In Turkije heb je helaas mensen die niets van voetbal begrijpen maar toch aan de hoofd zitten van de Turkse voetbalwereld. Is al jaren zo geweest.

hoezo een vervanger voor Sneijder?
hij speelde niet eens meer of gaat deze jongen daar ook alleen maar heen om geld te verdienen en alleen te trainen.

Neeeeee man waarom gaat Belhanda naar Inter? Hij had veel beter naar Engeland kunnen vertrekken. Tottenham of Arsenal zouden perfect geweest zijn. Italiaanse competitie is niet veel bijzonders voor jonge spelers.

Afijn, ben benieuwd...

23 januari 2013 om 16:43

Waarom zeg jij dat. Ik weet zeker dat jij gewoon Johan Derksen na praat of nog in het verleden hangt. Als je de Serie A volg dan wist je dat jonge spelers het heel goed dan dit jaar in de Serie A

Alle topclubs zijn aan het verjongen.

23 januari 2013 om 16:51

haha er lopen inmiddels al meer jonge talenten in italie rond dan in engeland, inter won vorig jaar nog de cl van primavera clubs dus praat geen onzin

23 januari 2013 om 22:58

Nvm, ik zie al dat de deal niet door is. Gelukkig. En verjonging? Haha ik zie het, Cambiasso, Zanetti, Milito bij Inter, Pirlo, Buffon bij Juventus, Cannavaro, Campagnaro bij Napoli en dan zijn er nog veeeel meer. Verjonging op z'n top joh! De enige club die blijkbaar aan verjonging heeft gedaan is Milan. Dus wie praat er nou onzin?

Bovendien is het een mening, je hoeft je er ook niks van aan te trekken als het je niet bevalt. Ik vind Inter sws geen aantrekkelijke club. Voor jou kan het de mooiste zijn, ook prima. Niks mis mee natuurlijk.

23 januari 2013 om 23:15

ja leuk ik kan ook alle 30ers in de premier league ff gaan opnoemen, nu noem je juist de paar oudste spelers, ga maar eens de hele selectie van inter bekijken, bijna de helft ervan is 21 of jonger

25 januari 2013 om 15:55

Klopt toch wat Magrebazzo zegt hij noemt er nog maar 3 spelers op.... Inter beschikt minimaal over 10 dertigers. Ik kan ze zo allemaal voor je opnoemen als je dat wilt? Ik zie ook liever dat Belhanda naar Engeland of Duitsland gaat ipv naar Italië. Ik denk dat zn speelstijl beter in die landen past dan in Italië.

Branca heeft idd gezegd dat Inter geen bod heeft uitgebracht. Er is alleen wel degelijk interesse van Inter, vandaag zou inter met Montpellier onderhandeln, en kijken of het mogelijk is belhanda in juni te halen, en het zou mogelijk In januari al kunnen. Dezelfde man die beweerde dat Inter een bod heeft uitgebracht, heeft ook gezegd dat Belhanda mag vertrekken behalve naar Fenerbace, in hoeverre we dit serieus kunnen nemen is dus maar de vraag. De spelers Agent heeft ook al contact met Inter gehad omdat Belhanda zelf graag naar Inter zou willen. Ik betwijfel het zeer of het tot een overgang gaat komen, maar de tijd zal het leren.

Paulinho's transfer word een moeilijk verhaal,aangezien de vraagprijs tot 20 miljoen is opgelopen.
Wel probeert inter zich te versterken met 3 Chilenen, Valber Huerta en Igor Lichnovsky beiden zijn verdedigers en Nicolas Castillo, alleen ook hier is hevige concurentie voor.
De laatste naam die aan Inter word gelinkt voor het middenveld is Juan Quinteiro die zelf erg graag naar Inter zou overstappen.
Helaas heeft Inter met Branca niet zo'n slagvaardige directeur in huis, ik hoop dat hij mijn ongelijk nu eens gaat bewijzen...

Als dit bericht waar is vind ik het wel heel veel geld voor zo'n speler, maar ben in ieder geval blij dat inter op de transfermarkt bezig is met wat grotere en jongere jongens in plaats van derderangsspelers als tomasso rocchi, die er helemaal niks meer van kan. Inter bestaat voor de helft uit hele jonge spelers, laat die dan ook gewoon groeien in het team in plaats van altijd alleen maar oude spelers op te stellen.
Jongens als livaja, coutinho, benassi, duncan, obi, bianchetti, mbaye hebben enorm veel talent alleen krijgen ze veel te weinig speeltijd naar mijn mening.

23 januari 2013 om 17:05

het is sowieso veel geld voor zo een speler die nog nooit iets heeft bewezen, zelfs bij zijn nationale team is het geen dragende speler. het is geen speler die alle problemen gaat oplossen bij inter, inter heeft een beter speler nodig

23 januari 2013 om 17:26

Behalve dat ie afgelopen seizoen een groot aandeel had in de kampioenschap van Montpellier en daarnaast uitgekozen was tot talent van het seizoen. En nog daarop de mooiste goal heeft gescoord van het seizoen. Hij heeft inderdaad nog niks gepresteerd nee.. Haha grappenmaker!

nicollin spoort voor geen meter. dat een persoon als hij t ooit heeft kunnen maken in de zakenwereld....snap er geen ruk van .

mensen kijk maar het is een leugen van de president van montpellier om de prijs te verhogen bij bod van Fenerbahce en inter spreekt dit tegen : http://www.inter.it/aas/news/reader?n=41901&l=en

Het is een TURKSE krant die beweert wat de FRANSE voorzitter heeft gezegt. Waarschijnlijk heeft die voorzitter van Montpellier dit nooit gezegt

Onzin. Ontkend door Branca. Er is geen enkel bod uitgebracht op hem. Einde verhaal.

Brbr samen met Lucas Oscar Varane brbr de grootste talenten van Europa brrrr

Belhanda is wel de speler voor inter. Maar wat ik een beetje raar vind is dat fener gelijk na de transfer van sneijder ook een speler wilt kopen. Tja..

23 januari 2013 om 17:40

Wat zeg jij nu allemaal ? Sneijder is naar Galatasaray...

23 januari 2013 om 17:43

je begrijpt mij niet. Toen sneijder naar gala kwam, ging fenerbahce gelijk aan de slag om belhanda te kopen. Alsof het een strijd is

23 januari 2013 om 17:40

en wat probeer je hiermee te zeggen?

FB is al weken bezig om deze jongen in te lijfen. geruchten waren al de wereld ingeblazen voordat GS bekend maakte dat ze in Sneijder geïnteresseerd waren,dus jij ook slaat de plank volledig mis beste kerel.

23 januari 2013 om 17:48

Geloof jij dat maar, jullie eigen voorzitter houd jullie voor de gek. Hij sprak over een zogenaamde transfer waar de hele wereld over zou praten, maar iedereen praat over sneijder

23 januari 2013 om 19:14

nee jou moeten we geloven zeker?

beetje uit je nek kletsen terwijl onze voorzitter(wie bedoel je eigenlijk) nooit zoiets heeft beweerd.
hij heeft juist paar weken geleden gezegd dat er een akkoord met belhanda is bereikt,en dat die nicollin enige dwarsligger was en is nog steeds.

ga lekker bij fanatik solliciteren joh,die zijn ook goed in het verdraaien van verhalen.

23 januari 2013 om 17:43

Fenerbahce is al weken bezig met de komst van Belhanda , ze hebben als we vice-voorzitter Abdullah Kigili moeten geloven al 2 weken rond met Belhanda zelf.

Nicolin is de lastpak momenteel

23 januari 2013 om 17:48

ja vast

23 januari 2013 om 18:29

Wat verzin jij nou weer? Ik denk dat jij beter het nieuws moet volgen, want zoals @belhanda8_ al zegt, Fener is al weken bezig met de komst van Belhanda.

Kom op, een medium dat in Turkije AMK heet, kan je niet serieus nemen :D

23 januari 2013 om 18:20

Haha ik snap wat je bedoeld ^^

Hij moet naar arsenal of liverpool gaan.

belhanda moet lkkr naar spanje of engeland gaan veel beter dan dat italie een athletico madrid misschien hoger heerlijk voor hem vlakbij marokko he .

Waarom Belhanda halen als je zelf Phillipe Coutinho hebt. Vindt Coutinho een geweldige talent met potentie die wordt laterdenk ik een stuk beter dan Belhanda. en Montpellier wilt sowieso een bedrag van 25 miljoen.

Weer zo'n dom gerucht. Word er ziek van.

23 januari 2013 om 18:54

Misschien een dom gerucht, maar ik denk dat Inter goud in handen heeft indien zij Belhanda halen. Maar dat is volgens mij niet genoeg, ze moeten ook een goede aanvaller halen die veel potentie heeft, en wat mij betreft een verdediger.

ik zou het ook ontkenen als ik branca was anders gaat een andere club met zijn handtekking er van door

handanovic
chivu
Ranocchia
Andreolli
jaun
Pereira
Belhanda
gaurin
cambiasso
millito
palacoi

Zoals ik Belhanda vandaag zag voetballen wil ik hem niet eens zien bij Inter, je moet een speler natuurlijk niet beoordelen na een wedstrijd maar vandaag vond ik hem echt inspiratieloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1021 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9562
2.Napoli9148
3.AS Roma7733
5.Lazio7240
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Milan ŠkriniarVerdediger00
Joao MirandaVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

135 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Chelsea heeft Robert Lewandowski gebombardeerd als het belangrijkste transferdoelwit deze zomer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren