Donderdag, 24 Januari 2013

PSV kan grof geld verdienen aan Hutchinson

Ali Boussaboun heeft een terugkeer in het profvoetbal nog niet uit zijn hoofd gezet, maar een dienstverband in Thailand ziet hij niet zitten. De 33-jarige aanvaller, tegenwoordig actief voor Topklasser Haaglandia, kreeg een goede aanbieding van de Thaise middenmoter TOT. “Er lag een goed contract. Maar hij had zijn twijfels over de club, niet zozeer over het land”, zegt zaakwaarnemer Samir El Gaaouri. (Voetbal International)
Philippe Coutinho heeft een streep gezet door een transfer naar Liverpool. “De aanbieding van Liverpool? Het doet me goed, want dat wil zeggen dat er mensen zijn die waardering hebben voor mijn prestaties. Internazionale heeft echter vertrouwen in mij en ik wil mijn kwaliteiten bij deze club etaleren”, aldus de twintigjarige Braziliaan. Overigens herstelt Coutinho op dit moment van een blessure. (Sky Italia)
/
PSV gaat mogelijk grof geld verdienen aan Atiba Hutchinson. De verdediger annex middenvelder heeft een aflopend contract en mag in de huidige transferperiode vertrekken. Rubin Kazan wil het nog korte contract van de Canadees met liefst vier miljoen euro afkopen, terwijl ook Kuban Krasnodar en FK Krasnodar geïnteresseerd zijn in de 29-jarige Hutchinson, die eerder werd gelinkt aan Fulham. (Life Sports)
Theofanis Gekas maakte indruk in zes maanden in Turkije en dat levert hem mogelijk een nieuw dienstverband op in dat land. De 32-jarige spits uit Griekenland speelde in 2012 elf wedstrijden als huurling voor Samsunspor en hij produceerde acht treffers. Nu de aanvaller geen club meer heeft (hij vertrok bij Levante) is hij een interesse optie voor andere Turkse clubs. Elazigspor, dat eerder een blauwtje liep bij Heracles-spits Everton, zou hem willen hebben. (Fanatik)
Bastian Schweinsteiger ziet bij Bayern München nog volop perspectief, maar staat voor de langere termijn open voor een buitenlands avontuur. "Het buitenland lonkt altijd, en je weet nooit wat er gaat gebeuren. Het moet wel een internationale topclub zijn wanneer ik vertrek." Het contract van de Duits international met de topclub uit Beieren loopt pas in de zomer van 2016 af. (Diverse Duitse media)
/
Didier Drogba zit met zijn gedachten niet alleen bij de Afrika Cup. De Ivoriaanse aanvaller wil nog deze transferperiode terugkeren naar West-Europa en hij heeft zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven om te vragen om een contractontbinding bij Shanghai Shenhua. De 34-jarige Drogba heeft zich erg vergist in het niveau in China en hoopt transfervrij te kunnen vertrekken. (Sky Italia)
In Italië houdt men de ontwikkelingen in de gaten. AC Milan heeft de beste papieren om Drogba binnen te halen, nu het de strijd om Kaká heeft opgegeven, maar ook Juventus heeft nog interesse. Drogba wil tot het einde van dit seizoen een salaris van vier miljoen euro opstrijken en nog eens zes miljoen voor het voetbaljaar 2013/14. In Turijn en Milaan vindt men dat echter wel heel erg veel geld. (Sky Italia)
De kans is klein dat we Liédson op korte termijn terug kunnen verwachten in Europa. De 35-jarige aanvaller van Flamengo maakte tussen 2003 en 2011 doelpunten aan de lopende band voor Sporting Portugal, alvorens terug te keren naar Brazilië. De voorbije weken werd hij genoemd als versterking voor FC Porto. “Liédson? Ik reageer niet op verzinsels”, zegt Vítor Pereira, de trainer van FC Porto. (A Bola)Poll

Denk je dat Atiba Hutchinson deze maand nog vertrekt bij PSV?


44 reacties (laatste reactie door tonnytrindade)

4 miljoen voor zon matige speler? Ze zijn gek als ze dan niet doen. Voor dat geld kunnen ze vast wel een betere vervanger vinden

24 januari 2013 om 01:19

Hutchinson wil express niet bijtekenen omdat hij transfervrij naar Engeland wil. Zelfs al zou de interesse echt concreet worden dan gaat hij niet naar Rusland vermoed ik.

24 januari 2013 om 01:21

Zeker als je bedenkt dat je hem over een half jaar gratis kan overnemen. Maar goed, typisch wandelgangen, de dronken journalist die dit verhaal uit zijn duim zoog dacht vast dat hij nog een contract tot medio 2016 had.

24 januari 2013 om 07:54

Voor 2 moeten ze hem al weg brengen zeker de wedstrijd Zwolle gemist

24 januari 2013 om 11:15

Als dit waar is, doet PSV dat meteen.

4 miljoen voor een middelmatige speler die niets toevoegt aan PSV en ook nog eens een aflopend contract heeft? Ik weet zeker dat mensen op de redactie zich vergist hebben.

24 januari 2013 om 01:15

Lekker met de meute meepraten, hij draait bij PSV gewoon prima mee, waar ik overigens niet mee wil zeggen dat hij 4 miljoen waard is.

24 januari 2013 om 07:02

Ik zou zeggen strik erom en gelijk verkopen, als PSV dit niet doet zijn ze gek. Dan gaat ie dadelijk voor niets de deur uit.

24 januari 2013 om 12:07

Het gaat er natuurlijk ook om wat Hutchinson wil. Ik heb namelijk begrepen dat hij naar Engeland wil.

De trainer van FC Porto zou niet reageren op verzinsels. Grappig is dan ook dat Liédson vandaag een medische keuring bij de club heeft ondergaan en waarschijnlijk morgen bij Porto zal tekenen.

24 januari 2013 om 01:44

Door er op te reageren zegt hij dus in principe ook dat het geen verzinsel is!

ik gloof er geen reet van dat kazan 4 miljoen wil betalen voor hutchinson!

daar buiten denk ik niet dat ali nog in het profvoetbal terecht komt! hij heb zelf gekozen voor de topklassen, ik zou ook echt geen club weten voor ali! misschien wat in turkije!

24 januari 2013 om 02:02

Waarom zou een club uit Turkije ali willen hebben? hij voegt niks meer toe aan het team is te zwaar conditioneel erg matig hij kan beter stoppen, en van een topklasser naar de Turkse competitie is dat niet te hoog? hij is al 33 jaar voetbal in Thailand ken ik niet maar als ze daar werkelijk interesse hebben snap ik niet waarom hij daar niet gaat cashen.

meteen doen als psv zijnde en daarna meteen op zoek naar een verdediger.

Strik erom heen en lekker laten gaan als dit echt waar is.. Lachwekkend gewoon.

Ik verbaas me er altijd over als in de wandelgangen wordt gesuggereerd dat er clubs zouden bestaan die zouden willen Betalen voor Hutchinson. Maar ik hoop van harte voor iedereen die PSV een warm hart toedraagt dat er iets van waar is.

Ik breng hem zelf wel naar Rusland, en neem op de terugweg wel Bruma mee terug.

4 miljoen voor Atiba Hutchinson is een hoge bod voor hem. Psv moet hem zeker verkopen als ze een aanbod sturen met die geld kunnen ze iemand halen die beter dan hem is en nog paar jaar jonger.

24 januari 2013 om 00:52

@barca_psv

Maar Hutchinson is niet eens de zwakste Psv-er. Ik denk dat jullie toch nog liever een Marcelo of zo zien vertrekken dan die Atiba.....of niet dan?

24 januari 2013 om 01:17

Nee want Hutchinson is in de zomer transfervrij. (daarom geloof ik niet dat ze 4 miljoen voor hem over hebben)

Rubin Kazan heeft net M'vila gekocht, maar wil toch Hutchinton kopen van Psv? Klinkt onlogisch...

Ik snap nog niet waarom er geen middenveld met Strootman-hutchinson-van Bommel met Hutchinson met de punt naar achteren. Hutchinson is op het middenveld gewoon een baas. Dat die op linksback speelt is veruit lachwekkend. Dat middenveld spelend net zoals in de tijd van Cocu-vogel-van Bommel. Met dat middenveld wordt PSV kampioen van NL. Het is wel gebeleken dat Wijnaldum op het middenveld niet gaat werken.

4 miljoen terwijl je hem in de zomer gratis kan afhalen. Juist, ik geloof deze gerucht helemaal.

24 januari 2013 om 01:07

Omdat ze, indien ze nog CL halen(wat met de playoffs in rusland gewoon mogelijk is), het veelvoudige van 4 miljoen krijgen?

Maar zo zou je alles kunnen kraken. Pff, 20 miljoen voor Van Persie terwijl je hem later (misschien) gratis kan halen etc....

24 januari 2013 om 01:16

Want 4 miljoen is natuurlijk een marktconforme bedrag voor dat half jaar contractje van Hutchinson. Deze gerucht maakt het natuurlijk nog geloofwaardiger omdat Hutchinson allang bekend had gemaakt dat hij naar Engeland wil transfervrij?

RVP had nog een jaar en er was veel concurrentie voor zijn handtekening. Nasri ging in een soortgelijke transfer voor iets meer weg uit Arsenal.

24 januari 2013 om 01:28

oh no you didn't.

1. je gaat RVP niet vergelijken met Hutchinson. (bedoel qua situatie, contractduur etc)
2. Naast Manu zaten er nog andere teams op RvP te loeren.
3. met een speler als van Persie haal je kwaliteit binnen. Dat wisten ze bij Manu al te goed en daarom hadden ze geen moeite ermee om RvP te halen voor groot geld.

Was extreem veel geld, daar geef ik je gelijk in.

Maar 4mil. voor Hutchinson. Geen geweldenaar, Rubin...naww get real. Hutchinson is niet een speler zoals bijvoorbeeld RvP bij Manu nu is die Rubin de CL laat bereiken.

24 januari 2013 om 01:31

Ik zeg niet dat het marktconform is, maar jij vraagt waarom iemand ooit 4 miljoen zou betalen als je de speler een half jaar later gratis op kan halen. Ik leg slechts uit dat een club dit doet omdat de CL veel meer oplevert.

Dezelfde reden als dat je iedere andere speler haalt. Je hoopt hier resultaten mee te boeken, waardoor je geld binnen haalt of de speler later voor meer te verkopen(maar daar is bij een bijna 30 jarige speler niet vaak sprake van).

Over marktcomform moet je in het voetbal trouwens helemaal niet beginnen. In het echte bedrijfsleven worden veel lagere bedragen betaald(voor bestuurders) en de verschillen tussen winst/verlies zijn daar veel groter!
De bedragen zijn bij voetbal dus nooit markt conform, maar zijn allemaal puur uit liefhebberij(van de bestuurders of de fans).

Ali Boussaboun speelt bij hoofdklasser Quick Den Haag! Are you drunk VZ?

24 januari 2013 om 10:01

kan je duimpje omlaag geven allemaal, maar hij heeft wel gelijk

verder kwam daardoor wel bij mij de vraag op,
valt topklasse nu onder profvoetbal echt,
en dit voornamelijk qua transfer periodes.

Hutchinson is zeker wel een voetballer met kwaliteiten, maar heeft ook te veel wedstrijden waarbij hij door de ondergrens zakt. Verder is hij meer een middenvelder dan een RB. Op de RB positie is Hutchinson vaak ongelukkig. Op het middenveld komt hij beter tot zijn recht, maar daar is voor hem de concurentie te hoog

Ik kom er nu pas achter dat M'villa naar Rubin Kazan is echt zonde dit dit ongelofelijk.

En in tegenstelling tot anderen vind ik Atiba Hutchinson helemaal niet zo slecht als beweerd wordt ik heb hem echt wel goede wedstrijden zien spelen zoals tegen Ajax.

Als je de bron natrekt bij het gerucht van hutchinson dan klopt het wel degelijk. Het is wel russisch, maar ik begrijp het wel een beetje en er staat echt 4 miljoen. Lijkt me heel stug en zal ook niet gebeuren. Het zou in ieder geval betekenen dat de Nederlandse clubs voor Rubin Kazan (club met veel geld) niet onder hoeven te doen als Hutchinson naar Rusland vertrekt..

Gelijk verkopen en een vervanger halen voor die 4 miljoen kan je een aardige speler voor terug halen, hoop dat PSV akkoord gaan als ze slim zijn!

Ik breng hem persoonlijk naar Rusland als het moet. Wat een ramp is dat, maar als we er 4 miljoen voor kunnen vangen; Graag! Dan halen we meteen Maher en Djuricic en is het kampioenschap beslist. Ik zie die ajaciedjes al angstig zijn.

24 januari 2013 om 02:03

1.hutchinson blijft gewoon bij psv
2.maher is te duur voor psv
3.maher en djuricic maken psv ook geen kampioen met zo'n verdediging.

24 januari 2013 om 12:40

1. De aanval is de beste verdediging

24 januari 2013 om 02:04

Met zo een defensie is er niks beslist hoor, ik geloof niet dat Maher en Djuricic PSV kampioen kunnen maken, ajax heeft ook 4 denen die fenomenaal spelen.

ON: Breng jij hem aub naar Rusland dan kan PSV dat geld investeren in een betere speler, iemand die niet flopt zoals Hutchinson die kan totaal niks meer, ben verbaasd dat Rubin Kazan hem wilt, ik dacht dat de Russische clubs wouden groeien met Hutchinson in je team ga je geen stapje omhoog hoor. ..

Ik geloof het gerucht rond Hutchinson niet, het klinkt gewoon te mooi om waar te zijn.

Hutch heeft fenomenale wedstrijden op Bommels plek gespeeld, als stofzuigende centrale middenvelder. Scoorde 8'en bij de recensies. Zo gek is die interesse nou ook weer niet als je hem voor het middenveld haalt waar ie thuis hoort. Dat ie als geforceerde rechtsback niet functioneert weet iedereen wel. Hij wil daar ook helemaal niet spelen, daarom wil ie weg.

Hebben ze een nieuwe olieput gevonden daar bij Kazan. 4miljoen voor Hutchinson, dan moet je wel he ziek in je hoofd zijn.

hutchinson op het middenveld zou bij elke club in de eredivisie in de basis staan...

jammer genoeg doet psv dat niet, en nu denkt iedereen dat het een matige back is, terwijl het uberhaupt geen back is.

hoop dat hij snel vertrekt en ergens een basis plek krijgt, want ik gun hem dat wel

24 januari 2013 om 03:03

Het is geen slechte speler maar iemand van 29 met een aflopend contract daar betaal je geen 4 miljoen voor (van de klasse van Hutchinson)

Ik kan het op Life sports helemaal niet vinden, broodje aap lijkt me.

de prijs is nog enigzins te begrijpen, ze scouten hem als middenvelder, die zijn meer waard, bovendien is hij dat ook.
Daarnaast kan hij als 29 jarige nog makkelijk 3 jaar mee.

Ik zou een grote strik er omheen doen en langs de bakker rijden en een grote taart kopen om dit te vieren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren