‘Bij Chelsea is het zo dat je door drie directeuren gekeurd moet worden’

Vrijdag, 28 december 2012 om 22:22
/

KERKRADE - Chelsea. Champions League-winnaar van 2012. De Londense club wist deze felbegeerde titel te winnen op basis van de bal aan de tegenstander te gunnen en vervolgens te wachten op een spaarzame counter. Dat lukte met de ingrediënten fysieke kracht, geduld, snelheid en mentale weerbaarheid.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Amin Affane zou het niveau van de topclubs in de Eredivisie aankunnen


Gerelateerd

33 reacties (laatste reactie door sensini1)

Ik denk dat we bij AZ veel liever Affane hebben dan die prutser van een Reijnen.

28 december 2012 om 09:39

Affane is een aanvallende middevelder en Reijnen een verdediger.

on-topic

Voor Roda is dit natuurlijk een prima speler, een van de beste, al heeft dat natuurlijk ook met gebrek aan conccurentie te maken.

28 december 2012 om 22:35

Weer oud nieuws VZ ??

Doet me kwa speelstijl een beetje denken aan affelaij

Affane heeft weliswaar een bliksemstart meegemaakt bij Roda JC, met de wedstrijd tegen Willem II waar hij echt geweldige dingen liet zien: http://www.youtube.com/watch?v=17zfsbjeehi

Maar daarna verwelkte deze speler in de lage kwaliteit van het team van Roda JC. Hij heeft nog een paar keer een uitstekende wedstrijd gehad tegen bijvoorbeeld FC Groningen. Qua kwaliteiten schat ik hem net iets lager in dan Adam Maher, maar hij leek er wel op.

Deze speler had bij AZ in ieder geval niks te zoeken gehad. Een creatieve middenvelder van jeugdige leeftijd hebben wij al: Adam Maher. Als Maher vertrekt zou deze speler echter wel een versterking zijn. Maar hij speelt nu al bij Roda JC. Misschien als Chelsea besluit om zijn contract niet te verlengen eens langs gaan bij deze speler.

Ik hoop dat hij volgend jaar ook voor ons speelt.
Ik vind wel dat hij de tweede seizoenshelft nog bepalender moet zijn, meer de stempel op de wedstrijden drukken.
Maar ik denk dat hem dat wel lukt.
Hopelijk kunnen wij langer van deze speler genieten en hem dan voor een leuk prijsje verkopen.
Zou er niet gek van op kijken als hij over anderhalf jaar naar een AZ of een andere Nederlandse topploeg gaat.

Ik zou hem graag bij Utrecht willen zien, lijkt mij wel een opvolger voor Nana Asare.. en wij hebben al aantal Zweden met wie hij in zijn eigen taal kan praten, ook al heeft hij het niet zo met Zweden..

Tot dusver vind ik hem niet echt opvallen. Terwijl je dat wel mag verwachten van een speler die van Chelsea afkomstig is.

28 december 2012 om 16:36

Affane is ook pas 18, hé. Kan het niet elke wedstrijd laten zien. Bovendien is de selectie van Roda niet je van het.

hij zal bij roda lijven heeft ene optie tot koop zover ik weet

28 december 2012 om 16:44

Mijn reactie hieronder zegt dat ik vermoed dat hij vertrekt, maar als hij een optie tot koop in zijn contract heeft, zou dat zeer gunstig zijn voor Roda JC

29 december 2012 om 13:52

Van de Rodajc website: Roda JC Kerkrade heeft met Chelsea FC overeenstemming bereikt over Amin Affane. De linksbenige aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd, waarna Roda JC een eenzijdige optie heeft om hem te contracteren.

28 december 2012 om 18:43

naar wat ik heb begrepen zelfs een eenzijdige optie tot koop. Net zoals Danilo trouwens

28 december 2012 om 23:18

Ik vind Danilo een van de betere dit seizoen. Mocht het waar zijn dat Roda ook bij hem een optie koop heeft, dan hoop ik dat zie die lichten als het past qua financiën. Zelfde voor Affane trouwens, jonge talentvolle speler.

Qasim Hakim heeft prima interviews voor VZ geschreven, maar hier gaat volgens mij wat mis. Pas in de derde alinea kom ik er achter over welke speler dit eigenlijk gaat. De kop van het artikel gaat over AZ en Feyenoord, de eerste alinea's over Chelsea... Is hier iets misgegaan, want ik ben beter gewend.

Verder is dit een speler waarvan Roda JC mag hopen dat hij blijft. Toch zie je dat dit soort spelers eerder voor een iets mindere Pl-club kiezen, na 1 jaar in Nederland.

28 december 2012 om 18:16

Het werd mij al duidelijk over welke speler het ging bij het eerste plaatje na de inleiding.

28 december 2012 om 19:33

Dat kan, maar dit is geen Marco van Basten of welke andere bekende trainer/voetballer dan ook, waardoor iedereen meteen door de foto ziet om wie het gaat. Daarbij, ook al gaat het om een bekende voetballer/trainer, dan noem je altijd de naam aan het begin van het stuk. Een soort algemene regel. Verder is het stuk prima geschreven, daar gaat het niet om, maar raad-het-plaatje is weer een ander spel.

4 maart 20102 heb ik wat gemist of wat

Interessante speler, zo leer je ook wat van zijn milieu, de Zweden die Ibra nu vereren keken vroeger op hem neer, logisch dat hij zich meer verbonden voelt met Bosnie dan met Zweden, dat verdienen de Zweden ook

ik weet niet of dit stuk vertaald is of door een nederlander geschreven is, maar het woor allochtoon bestaat alleen in het nederlands. in geen enkel ander land bestaat dit woord vind het dan ook vrij raar dat deze zweedse jongen dat woord gebruikt zou hebben.

28 december 2012 om 19:37

Als hij een soortgelijk woord in het Engels gebruikt, is het een logische vertaling. Ik neem aan dat deze jongen nog niet vloeiend Nederlands spreekt.

‘bij Chelsea is het zo dat je door drie directeuren gekeurd moeten’

Hier ben ik gestopt met lezen.
Nieuw Dieptepunt.

28 december 2012 om 22:48

Waarom komt dit artikel steeds weer bovenaan te staan? Eerste keer was het op zich nog wel een redelijk artikel, hoewel de helft zo van internet was gepakt, maar je kon er op zich goed over discussiëren. Nu het steeds opnieuw bovenaan komt te staan (blijkbaar omdat deze steeds wordt aangepast, getuige de titel) is het gewoon helemaal niks meer.

Waar slaat het bijvoorbeeld op dat het voornamelijk over Chelsea gaat de eerste paar alinea's? Het gaat toch over een speler? Dat stuk over Chelsea verteld werkelijk helemaal niks over de speler. Dan staat het gedeelte van het artikel dat zelf gemaakt is (de rest is zo van internet gekopieerd) ook nog eens vol met spelfouten. Moet de redactie hier niet even naar kijken of zie ik dat verkeerd?

http://www.fr12.nl/nieuws/20697-amin-affane----ik-... op deze site is de onderste alinea bijna letterlijk te vinden.

Iemand moet me trouwens nog een keer uitleggen hoe je het doet als je een link wilt plakken. Het laatste gedeelte verandert steeds in ...

dit is de rest:
-had-naar-feyenoord-gekund--.html

Niet lullig bedoeld naar die jongen hoor, maar ik kan me toch niet voorstellen dat al die directeuren daar zitten en tegen elkaar zeggen: die gaat Frankie Lampard wel ff vervangen of dat ze van plan zijn hem door te verkopen. Haal die jongen dan gewoon niet.

Deze Afanne is een zeer goeie voetballer en hopelijk komt hij volgend jaar naar de Kuip en kan die gaan concurreren met Ruben Schaken, hij heeft zeer veel potentie en dat kon je ook zien in de wedstrijden van Roda. Dus Martin haal hem naar de Kuip.

@blackeagles: Een buitenspeler lijkt mij nu niet echt de eerste prioriteit. We hebben Schaken, Verhoek, Cisse, Boëtius en Manu daar al lopen. Eventueel kan ook Goossens daar spelen, dus Affane mag van mij wegblijven.

Dit word hetzelfde als bij Matic, werd verhuurd aan een eredivisie club, want ze vonden hem niet goed genoeg voor de eerste elf van Chelsea, ging daarna naar Portugal en is daar een geweldige voetballer geworden.
Helaas heeft Chelsea geen oog voor talenten, alleen maar kopen.

Wat een goede technische speler voor roda ik denk dat hij wel later wel bij ajax past. Als opvolger van Eriksen

'' En de meeste Zweden kijken neer op jongens zoals wij, de allochtonen. Ik heb altijd gezegd dat ik naar het buitenland wilde''
Arme Amin.de drommel wist nog niet waarmee hij te maken heeft hier toen hij dat interview gaf.
Het is een zeer goede en intelligente voetballer.hoop dat ie ooit bij Barca terechtkomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Hidde JurjusKeeper10
Daryl WerkerVerdediger10
Ard van PeppenVerdediger10
Christian KumVerdediger10
Adil AuassarMiddenvelder10
Ognjen GnjaticMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Roda JC Kerkrade.

7 fans
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren