Spartak stomverbaasd over De Boer: ‘Ik moest sarcastisch lachen’

Dinsdag, 25 december 2012 om 13:46

Maandag kwam via De Telegraaf naar buiten dat Frank de Boer ‘nee’ had verkocht aan Spartak Moskou: de Russische club had hem willen aantrekken als trainer, maar de Ajax-coach bedankte voor de eer én het geld. De zes miljoen euro netto per jaar was een flink bedrag, maar De Boer zei zich goed te voelen bij Ajax en niet zomaar naar Rusland te willen. In Moskou vraagt men zich echter af waar De Boer het allemaal vandaan haalt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Spartak Moskou Frank de Boer heeft benaderd?


Gerelateerd

108 reacties (laatste reactie door rubinjo)

Frank de Boer staat nou niet bekend om iemand die nou vaak liegt. Ik denk dat Spartak gewoon niet wil laten zien dat ze een blauwtje hebben gelopen.

25 december 2012 om 13:58

Of De Boer heeft gezegd tegen De Telegraaf dat ze interesse hebben maar dat hij bedankte. De Telegraaf heeft daar misschien weer een overdreven artikel van gemaakt waar ze heel goed in zijn.

25 december 2012 om 14:45

Die kans is inderdaad groot. De Telegraaf staat er om bekend om teksten aan te passen of misleidende titels te bedenken. Zou me niets verbazen als dit het geval is geweest tussen de boer en Spartak.

26 december 2012 om 12:25

Ik begrijp ook niet dat er nog mensen zijn die De Telegraaf als een serieus dagblad zien. Naar mijn mening is het niet meer dan en publiciteitsgeil krantje waarin 90% van de tekst verzonnen wordt en om de 10% waarheid heen wordt getypt.

Hetgeen wat mij nog het meest irriteert, is dat de rest van de Nederlandse media het bericht klakkeloos overneemt.

25 december 2012 om 14:12

De kans is natuurlijk wel groot dat een valse tussenpersoon heeft zitten onderhandelen.

25 december 2012 om 14:30

Haha, Bulykin's payback. Hij heeft de telefoon nummers van de Boer en Overmars haha.

Hoe het ook zit. De Boer wil bij Ajax blijven. Voor elke Ajacied positief nieuws.

25 december 2012 om 15:02

hoezo payback? De Boer wilde toch niet, dus de enige die imagoschade heeft als die er al is is Spartak

25 december 2012 om 14:57

Hij zegt niet dat de boer liegt. Maar dat hij en ajax beter moeten opletten wie hun benaderd.

'"dat het duidelijk voor hen is met wie zij te maken hebben en zullen ontdekken of deze persoon de bevoegdheid heeft om namens een andere club te onderhandelen.”

Er lopen veel gekken in de voetbalwereld rond en die doen net alsof hun een zaakwaarnemer zijn of een directeur vooral met zulke clubs want een real of milan barca kan dat niet. Maar zo komt de boer wel negatief in het nieuws zielig want hij dacht dat spartak hem wou hebben en zegt dat dan in de telegraaf niks mis mee.

Maar als je nu moet achter komen dat het verzonnen is is dat zuur. Maar zoiets verzinnen kan je niet doen of je moet heel dom zijn want je weet dat spartak er over gaat beginnen als het onzin is.

25 december 2012 om 17:00

Ken je hem persoonlijk dan? anders kan je daar niet over oordelen natuurlijk vafac

Ja de boer liegt.
Altijd lullig een blauwtje lopen.

25 december 2012 om 14:09

Denk dat Spartak inderdaad gewoon een blauwtje heeft opgelopen.
Daarnaast is sovsport niet een hele grote sportmedium in Rusland
Vergelijkbaar met ELF voetbal hier..
Kan me goed voorstellen dat ze gewoon een onzin artikel hebben geschreven om veel aandacht te krijgen

25 december 2012 om 15:40

Ik weet niet waar jij dat vandaan haalt maar Sovsport is echt niet te vergelijken met Elfvoetbal. Sovsport is een hartstikke groot medium wat ongeveer te vergelijken is met Voetbal International.

25 december 2012 om 18:19

Koni je gelooft toch niet dat de Boer dit verzint ? Onze oosteuropeanen kunnen hhet gewoon ook niet hebben om afgewezen te worden dat weet jij ook!

25 december 2012 om 18:47

Ik weet niet of hij dit verzint of niet, maar ik vind het nogal verdacht dat De Boer hier pas mee komt als Spartak al een tijdje geleden had duidelijk gemaakt dat Valery Karpin definitief trainer blijft. Zo lang had Spartak daar niet voor nodig om te beslissen. Ik denk dus dat er een tussenpersoon was geweest die 'namens' Spartak handelde, zoals Karpin dat had aangegeven in de media.

En je hoeft Oost-europeanen helemaal niet over een kam te scheren, want er zijn mensen in Oost-europa die dat kunnen accepteren. Ik neem onze voorzitter Giner als voorbeeld.

25 december 2012 om 21:14

Ik ben zelf polskipl je weet wel wie ik ben , ik vroeg het me alleen af omdat ik weet wat voor persoon de Boer is en dat hij dit soort dingen niet verzint ook niet om harten voor zich te winnen.

25 december 2012 om 22:28

Ik weet wie je bent ja. Maar dan nog hoef je Oost-europeanen niet over één kam te scheren. Zeker niet wanneer niemand het leuk vindt om afgewezen te worden.

Zelfs de mensen waarvan je het niet verwacht kunnen de gekste dingen doen. Ik ben geneigd om te zeggen dat de Boer dit zegt om harten voor zich te winnen. Het is gewoon niet mogelijk om iemand te benaderen terwijl je paar dagen geleden al een trainer hebt aangesteld na het vertrek van de voorganger.

25 december 2012 om 23:20

Je hebt gelijk ik spreek meer van me zelf uit.

Ja ik snap wat je bedoelt en er zal dan ook wel een tussenpersoon tussen gezet en hebben want de Boer is zelf ook niet iemand die dit uit zijn duim zuigt.

Lijkt mij sterk dat de boer zoiets verzint , neem je verlies karpin en probeer het bij advocaat , die is voor 6 miljoen wel te verleiden !!

25 december 2012 om 15:02

ik ken Karpin niet, is die onbetrouwbaarder dan De Boer?

25 december 2012 om 15:38

Karpin moet dag in dag uit alle geruchten ontkennen dus ik neem aan dat Karpin niet zit te liegen. Toen Emery ontslagen werd hebben ze paar dagen later direct Karpin als interim-trainer neergezet totdat ze bij de Spartak-leiding hebben besloten om hem een 1,5 jarig contract te geven. Hierdoor heeft Karpin zijn functie als algemeen directeur neergelegd, aangezien je geen trainer en algemeen directeur mag zijn volgens de Russische regels. Als Spartak zo snel heeft besloten om Karpin te laten zitten, lijkt het mij sterk dat ze de Boer hebben benaderd.

Bovendien is Karpin vrij bekend hoor. Heeft nog een aantal jaren voor Celta de Vigo en Real Sociedad gespeeld.

25 december 2012 om 16:39

Wellicht is er een tussenpersoon betrokken geweest bij de gang van zaken, en zullen we de details nooit weten. In Rusland wordt wel met enige regelmaat iets ontkend, wat later toch gebeurd blijkt te zijn. Althans, dat is mijn indruk.

Ach, ze hebben een blauwtje gelopen en voelen zich te groot om het toe te geven.
Ik geloof wel dat de Boer daadwerkelijk benaderd is door Spartak.
Hoe dan ook ben ik blij dat de Boer nog gewoon bij Ajax zit en niet al in eerder stadium al vertrokken is (liverpool).

25 december 2012 om 14:11

Waarom heeft iedereen het over een blauwtje lopen?!? Spartak had juist een blauwtje gelopen als ze de boer wel hadden aangetrokken.

25 december 2012 om 14:13

Want? De Boer doet het zo slecht? Heeft nog geen prijzen gewonnen? Argumenten alsjeblieft.

25 december 2012 om 14:35

Sorry je hebt gelijk.

Ik vind de Boer een zeer beperkte coach, hij heeft ajax fantastisch op de rit en presteert prima. Toch heb ik altijd het gevoel dat dit alleen bij ajax lukt zoals Pelle alleen bij Feyenoord slaagt. Er is chemie tussen de boer en ajax, hij kent de cultuur en de geschiedenis van de club. Bij een voor hem vreemde club zal hij minder goed presteren omdat hij niet het vermogen heeft zich te ontwikkelen tot een allrounder. Het is een man met een uiterst beperkt intellect die verder prima kan motiveren en zijn kennis kan doorgeven maar een ploeg leiden op een manier zoals hij die niet kent uit zijn eigen voetbalcarrière acht ik onmogelijk voor hem. Ik zou hem graag ergens anders zien trainen om te kijken of ik hierin gelijk heb.

Edit: met uiterst beperkt intellect bedoel ik dat hij niet van te voren kan beredeneren wat gevolgen van zijn ideeën zouden zijn, ik heb het idee dat het analyseren van wedstrijden hem iets beter afgaat al zal hij dat analyseren op de manier zoals zijn spel in het verleden is geanalyseerd door zijn coaches.

25 december 2012 om 14:54

Kom maar op met al jullie rode duimpjes, inhoudelijk weerleggen kunnen jullie niet.

25 december 2012 om 14:58

De punten die je aangeeft zijn naar mijn mening punten die allen kunnen verbeteren naarmate hij langer als trainer fungeert. Je hebt het gevoel dat hij alleen bij een club met dezelfde voetbalcultuur kan slagen, maar je hebt hem nooit anders dan bij Ajax gezien. Dus het is niet zo gek dat je dat denkt haha. Dat hij van te voren niet kan beredeneren wat de gevolgen van zijn ideeën zijn is een kwaliteit die je moet ontwikkelen. Dat kan je in het begin ook helemaal niet weten natuurlijk aangezien je nooit in die positie hebt gestaan.

Een trainer die bij een club komt met een cultuur die hem tot dan toe relatief onbekend is zal je sowieso een hoop tijd moeten geven zich aan te kunnen passen en het team naar zijn hand te zetten. Als een club binnen een jaar al resultaten wil zien dan haal je Frank de Boer niet, die heeft nog te weinig ervaring en lijkt me niet het type voor een resultaattrainer. Doet een club dat wel dan is het hun fout. Je stelt een bepaald profiel op en op basis daarvan ga je op zoek naar een trainer.

25 december 2012 om 15:04

ik ben geen Ajax fan maar heb veel respect voor de trainer Frank de Boer die toch ff met een leegloop te maken heeft x op x en wel 2x de titel wint, ookal laten andere clubs die ook liggen, hij doet het wel ff en doet het nu ook niet onaardig met een uitgeklede en zeer jonge selectie

25 december 2012 om 15:04

Bij het Nederlands elftal waren alle spelers ook lyrisch over hem, dat zijn spelers die de finale van een WK hebben gehaald. Misschien heeft zijn vertrek ook wel invloed gehad op de mindere prestaties.

Hij heeft ook niet het vermogen om zich te ontwuikkelen tot een allrounder geef je aan. Wat bedoel je hier precies mee? Volgens mij heeft hij zich hier namelijk al aardig toe ontwikkeld. Spelers waar hij heeft gewerkt zijn enthousiast, werkgevers zijn enthousiast en met de pers zijn er ook nooit problemen.

Hiernaast heeft hij ook bij Barcelona, Glasgow Rangers en Fenerbahce gevoetbald. Totaal verschillende clubs in totaal verschillende culturen. Zou niet inzien waarom hij met zijn voetbalkennis en ervaring niet ook bij een andere club zou slagen.

Ook kan hij niet beredeneren wat de gevolgen van zijn ideeen zijn. Als er iemand verstand van voetbal en met name tactiek heeft is hij het wel en het lijkt me duidelijk dat hij de gevolgen dan juist wel kan beredeneren. Daarnaast als je iemand hoort praten over lange termijn dan is De Boer het wel. Zo zie je ook sinds hij bij Ajax zit het team naarmate het seizoen vordert steeds beter gaat spelen. Dit lijkt me een gevolg van het feit dat de ideeen van De Boer steeds beter begrepen worden en het team steeds beter ingespeeld raakt. In andere woorden deze trainer maakt spelers en een team ook daadwerkelijk beter, omdat zijn ideeen goed werken.

En ja natuurlijk zal hij niet opeens als een Italiaanse coach als Ancelotti of Mancini dingen gaan benaderen vanuit een defensieve tactiek. Hij zal ook niet als een Magath de bossen ingaan. Elke trainer heeft zijn eigen filosofie en moet daar ook vooral aan vasthouden.

25 december 2012 om 15:05

als coach is een intellect wat per wedstrijd analyseert voldoende, want het gaat steeds alleen om de 1 volgende wedstrijd, en zo bereik je op het einde het totaal aantal punten

25 december 2012 om 16:11

@Utje: Je verhaal is net toch wel vrij goed weerlegd door DennisJWT. Je neemt overigens te makkelijk aan dat de Boer niet ergens anders kan werken, zonder eigenlijk een goeie reden te noemen. Een 'gevoel' is niet een goed argument.

25 december 2012 om 17:28

@dennis
Even een kleine correctie Frank heeft bij Galatasaray gespeeld en nooit bij Fenerbahce en Ronald was degene die bij de Rangers heeft gespeeld, niet Frank. Voor de rest kan ik me wel vinden in je verhaal.

25 december 2012 om 20:08

OK heb ik die 2 clubs ff verwisseld.

25 december 2012 om 21:42

omdat het over ajax gaat, dan ligt het nooit aan hun altijd aan de ander.

26 december 2012 om 02:36

@ramondiaz: Jij maakt ook een foutje. Ronald heeft langer bij Rangers gespeeld dan Frank, maar ook Frank heeft een korte periode bij Rangers gespeeld.

26 december 2012 om 11:51

Wat een rare reactie van je Dweyer. Ik onderbouw mijn gevoel door feiten en analyse. Alles wat zich mogelijk in de toekomst afspeelt kun je nu alleen maar voorspellen aan de hand van feiten over het heden en verleden en een analyse om deze gegevens in een toekomstbeeld te plaatsen. Hoe denk je dat een weerbericht wordt gemaakt?

sja, VZ met zijn titels....

Denk dat het meer te maken heeft met het feit dat de komende trainer voor zijn gevoel bovenaan het verlanglijstje heeft gestaan. En niet nummer 2 of 3 in de keuze was.

Na aanleiding van de titel maakte ik de aanname dat Spartak moest lachen omdat de Boer 6 miljoen per jaar weigerde. Maar Spartak heeft de Boer dus nooit benaderd terwijl de Boer bevestigend reageerde? Ben benieuwd wat de Boer hierop te zeggen heeft.

25 december 2012 om 14:06

Of iemand doet zich voor als deze man en heeft De Boer benaderd, of de club zegt maar dat ze van niets weten. Waarom zou Frank overvoer liegen? Kan me niet voorstellen dat hij een salaris genoemd heeft trouwens.

25 december 2012 om 14:23

Ja de boer gaat het verzinnen want daar bereikt de boer veel mee?

Ik denk dat de Russen inderdaad zich suf hebben zitten te lachen. Met alle respect maar ze beschikken zoveel geld en kunnen trainers binnenhalen die echt wel beter zijn dan Frankie.

25 december 2012 om 14:01

Gek dat er mensen zijn die dit niet in een politiek correcte context kunnen zetten. Die algemeen directeur moet dit wel zeggen, wil hij zijn huidige trainer vertrouwen geven dat die de eerste keuze is geweest.

25 december 2012 om 14:06

Karpin is nu zelf gewoon de trainer hoor. Zijn functie als algemeen directeur is overgenomen door Roman Askhabadze.

25 december 2012 om 14:25

Er zijn tig trainers met een betere cv dan Frank. Rusland heeft ook nog is veel geld voorover om een goede trainer binnen te halen. 1+1 = 2.

25 december 2012 om 14:38

Spartak heeft al tig trainers gehad met een goeie CV, maar nooit kregen ze de tijd om iets fatsoenlijks neer te zetten. Kijk maar naar Laudrup en Emery. Valery Karpin kreeg als trainer wel de tijd om iets neer te zetten dus dan lijkt het me ook beter dat ze hem als trainer behouden. Hij is ook een soort Frank de Boer die de club kent, past bij de cultuur, goed met elke speler overweg kan en de jeugd, het stokpaardje van Spartak, altijd kansen geeft.

25 december 2012 om 16:17

@koni020 Op welk niveau zit de jeugdopleiding in Rusland?

25 december 2012 om 16:36

Dat ligt eraan over welke club je het specifiek hebt. Bij de vier grote clubs uit Moskou is de jeugdopleiding vergelijkbaar met die van Feyenoord en Ajax. Daar breken jonge spelers als Kokorin, Mamaev, Dzagoev, Ozdoev, Schennikov, Dzyuba, Glushakov en Makeev door om maar wat namen te noemen. Maar ga je buiten Moskou kijken, dan kan je het vergelijken met Psv. Zenit doet erg weinig met hun jeugd en kaapt liever sterren van de concurrentie weg, Rubin is erg goed in scouten maar heeft een waardeloze eigen opleiding en bij Anzhi zijn ze met behulp van Hiddink en Jelle Goes keihard bezig om de jeugdopleiding op het niveau van de clubs uit Moskou neer te zetten.

25 december 2012 om 17:04

Koni ik zal je uit de droom helpen, het duurt nog jaren voordat ze in Rusland het niveau van de voetbalopleidingen in Nederland benaderen. Geld is er genoeg en inmiddels de kennis ook, veel buitenlandse trainers op de jeugdopleiding tot een hogere niveau te brengen maar nog lang niet vergelijkbaar met de Nederlandse topclubs. Trouwens dit zijn niet mijn woorden maar van De heer van Stee.

25 december 2012 om 17:35

Als de heer van Stee zijn eigen club Zenit bedoelt wel ja. Maar de clubs uit Moskou zijn nagenoeg de enigen waarbij jeugdspelers kans maken om door te breken. Daarom zeg ik ook dat het afhangt van welke clubs timb078 bedoelt.

Goed opletten iedereen, binnenkort zien we dat Solskjaer en Fazio en aanbod hebben afgeslagen.

On: Volgens mij wil Spartak zijn reputatie als ´met geld is alles te halen´ hoog houden. De Boer is nou niet echt een leugenaar

Misschien was dit een plan om een langer contract te krijgen? Volgens mij lijkt het nog te lukken ook!
Jullie nemen het allemaal wel voor Frank op maar zelf weten jullie niet eens wat er gaande was? Wie weet heeft Karpin gelijk? Wie weet ook niet? Wie zijn jullie om te beslissen dat het wel of niet zo is zoals @vafca

25 december 2012 om 14:04

Omdat Frank de Boer nog nooit wat heeft verzonnen, hij altijd eerlijk is en Russen nou niet bepaald bekend zijn om hun eerlijkheid.

Maar ach, relativeren is moeilijk voor sommige mensen.

25 december 2012 om 14:18

Waarom zouden die Russen liegen als ze veel geld hebben om een betere trainer als Frank aan te stellen? Ga nou niet doen alsof hij een hele goede trainer is. Leuk in Nederland maar daar blijft het bij. En hoe weet jij nou dat Frank nooit wat verzint? Kennelijk ken je hem persoonlijk dus ook? En blijkbaar ken jij ook echt alle Russen die zogenaamd niet eerlijk zijn? Want Nederland is altijd positief tog?

25 december 2012 om 14:23

Wat ben jij anti-nederland, ga dan lekker ergens anders wonen.

Hij is zeker een goede trainer maar waarom zou hij in godsnaam verzinnen dat Spartak bij hem zou zijn gekomen met 6 mil euro. Dat slaat nergens op omdat hij sowieso zijn contract wilde verlengen.

25 december 2012 om 14:29

Omdat ik zeg dat Nederland altijd positief is ben ik anti-nederland? of jij kan er niet tegen dat het zo is. Misschien hebben de kranten het omgedraaid dat kan jij toch niet weten? Het lijkt me sterk dat hun voor Frank willen melden met zoveel geld nog wel, terwijl er duizende trainers zijn die beter zijn.

25 december 2012 om 14:34

Omdat dit verhaal een signaal moet afgeven naar de spelers toe die twijfelen over contractverlenging. Ajax kan dit ook gewoon doorgespeeld hebben aan de Telegraaf. Clubs gebruiken de media net zo goed als andersom. Coaches en spelers worden wel vaker gebeld door zaakwaarnemers, dus zo heel bijzonder lijkt me dit niet.

25 december 2012 om 14:43

Marcelovieira,

je bent in mijn ogen overdreven negatief over Frank. Dat hij nog niet klaar is voor bepaalde Europese clubs, a la, maar gaan stellen dat er duizenden betere trainers zijn? Frank heeft al meer laten zien als beginnend trainer dan menig ander trainer in zijn beginjaren. Welke trainer kan nu zeggen dat hij in de eerste anderhalf jaar 2x kampioen wordt met een topclub uit een bepaalde competitie, terwijl er van te voren op papier betere selecties te vinden waren in Nederland. Wie kan zeggen dat hij in zijn eerste klus als trainer een inhaalslag van zo'n 13 punten maakt in maar 17 wedstrijden. Dit geeft wel degelijk aan dat je een hoop potentie hebt als trainer. Clubs kijken echt niet alleen naar een CV, maar ook naar de toekomst en ontwikkeling van een trainer. En daarin staat Frank momenteel heel hoog.

25 december 2012 om 15:52

Waarop baseer jij dat er duizenden trainers beter zijn? Spelers van het Nederlands elftal waren enthousiast. Is in zijn eerste 2 seizoenen kampioen geworden. Doet in zijn 3e seizoen nog volop mee om de titel. Heeft spelers beter gemaakt en aan grote clubs verkocht. Heeft met Ajax een aantal Europese overwinningen geboekt die niemand verwachtte. Ben benieuwd met welke namen je komt. En kom dan niet met namen als Mourinho die sowieso niet naar Spartak gaan.

25 december 2012 om 16:00

Leuk in Nederland? Ja want het niveau van Nederlandse trainers is zo laag dat in zo'n beetje elke competitie die je kunt verzinnen een Nederlandse trainer rondloopt.. Oh, ja, das inderdaad een beetje tegenstrijdig... Nederland is beroemd om z'n trainers, en jij gaat de trainers in Nederland een beetje belachelijk maken xD

25 december 2012 om 14:07

Ik geloof Frank, omdat ik denk dat de russen niet willen toegeven dat ze van de huidige trainer af willen, om zo de rust te bewaren. Daarbij heeft Frank er 0,0 baat bij om hier over te liegen. Zijn contract werd hoe dan ook al verlengd, met of zonder interesse.

Ik zie nu ook de uitleg Koni020 #16
Dit zou weleens de verklaring kunnen zijn die we zoeken.

25 december 2012 om 14:14

Jij gelooft Frank omdat het een landgenoot is en je hem niet graag negatief in het nieuws wilt zien. Karpin heeft genoeg geld om een betere trainer dan Frank te regelen. Want ga nou niet doen alsof Frank in europa een goede trainer is. Leuke trainer in Nederland maar daar blijft het bij

25 december 2012 om 14:28

Ik zeg nergens dat Frank zo'n goede trainer is. Volgens mij zeg ik duidelijk dat hij deze interesse helemaal niet nodig heeft om langer bij Ajax te blijven. Ajax heeft in een eerder stadium namelijk al aangegeven langer door te willen met hem. Er werd zelfs over een contract voor onbepaalde tijd gesproken. Ik ben het met je eens dat Frank nog te kort komt voor de grotere Europese clubs. Hij heeft in Nederland nog genoeg te leren en kan er nog genoeg ervaring op doen.

Ik geloof Frank, nogmaals, omdat hij de interesse gewoonweg niet nodig heeft. Die Karpin doet de uitspraken van de Boer en de Telegraaf af als leugens, terwijl hij eindigt met het verhaal over Solskjaer en Fazio. Daaruit kan je opmaken dat hij wel degelijk weet van een vals tussenpersoon dat in naam van Spartak handelt. Dan is het misschien beter als hij of Spartak ervoor zorgt dat deze man een bezoekje van een advocaat krijgt.

25 december 2012 om 14:29

Karpon heeft zelf het stokje overgenomen na Emery's vertrek. Dus dan zou ie geen vertrouwen hebben in zichzelf. Vermoedelijk heeft een vage tussenpersoon een balletje opgegooid bij De Boer en kwam het Ajax wel aardig uit om dit nieuws te gebruiken in het kader van de contractverlengingen van bepaalde spelers.

25 december 2012 om 15:06

Frank heeft misschien gereageerd op een journalist en is zelf misschien helemaal niet benaderd door Moskou

25 december 2012 om 16:07

Haha, niet willen toegeven dat ze van de huidige trainer af willen. Heb je door dat Karpin zelf de huidige trainer is?

25 december 2012 om 14:35

Geef mij een rede waarom de boer zou liegen?
En kom niet met dat langer contract want die krijgt hij zoiezo.

25 december 2012 om 17:33

en wie ben jij dan wel om ons jouw mening op te dringen??.......heb jij alle wijsheid in pacht dan??.....ben jij bij alle onderhandelingen en gesprekken??.......nee! .......dus hou jij dan ook met je veronderstellingen!

Waarom gaan "we" er automatisch vanuit dat de Russen liegen en onze landgenoten niet? Misschien ligt de waarheid wel ergens in het midden.
Ik neig ook naar het verhaal van Ajax, maar ben er absoluut niet 100% zeker van

25 december 2012 om 14:31

Waarom zou Frank de Boer dit verhaal verzinnen? Daar is toch geen enkele reden voor? En waarom dan Spartak Moskou? Hij zou vast ook wel weten dat dit nieuws ook in Rusland aankomt. Waarom zou je het dan verzinnen?

25 december 2012 om 16:10

Waarom zou Karpin het verzinnen als hij zelf 2 dagen na het vertrek van Emery al een contract ondertekende voor 2 jaar?

Misschien is de telegraaf wel gewoon alles aan het verdraaien. Zolang je geen videointerview hebt gezien, kan je niet weten wat er precies is gezegd.

ik hoop echt dat de boer nog heel lang trainer blijft van ajax. Je ziet gewoon ajax echt weer schitteren in sommige wedstrijden. Heerlijk genieten is dat.

Om even wat duidelijkheid te creeeren: Het ging er dus om dat een zaakwaarnemer, genaamd Aleksei Kalinkov, op naam van Spartak met De Boer had gesproken en dat ontkent Karpin dus. Diezelfde Kalinkov had dus ook al met het bestuur van Molde gesproken over Solksjaer en Karpin geadviseerd Fazio te halen.

Ik vond het sowieso al een raar bericht aangezien Spartak duidelijk had gemaakt dat Karpin eerst interim-trainer zou blijven tot Nieuwjaar. Uiteindelijk hebben ze dus besloten om Karpin een 1,5 jarig contract te geven met optie op nog een jaar.

Frank de Boer liegt nooit? Vraag dat maar eens na bij Morten Olsen.

25 december 2012 om 14:16

Waarom zou De Boer een dergelijk verhaal hebben verzonnen? Hoe heeft hij daar precies baat bij? Logischer is dat deze algemeen directeur zijn huidige trainer in bescherming neemt en gezichtsverlies wil voorkomen door dit nieuws naar het rijk der fabelen te verwijzen.

Het zou ook wel niet netjes zijn geweest als de boer nu middenin de fluwelen revolutie ajax alweer zou verlaten.dat zou heel lullig zijn geweest voor jonk, bergkamp en cruijff.gelukkig blijft frank gewoon ook al komt er een club met miljoenen.

25 december 2012 om 14:16

De fluwelen revolutie is inmiddels al op zijn eind. Als zometeen de laatste directieleden officieel zijn benoemd dan is iedereen op zijn plek en kan er rustig gebouwd worden aan de toekomst.

Ook vrij stijlloos dat De Boer dit naar buiten brengt. Er bestaan zgn codes in het voetbal. Het is hem vergeven.

De Boer liegt niet? 1. Hoe weten jullie dat, kennen jullie hem persoonlijk! 2. Waarom komt De Boer dan met dat verhaal?

Vond het al een beetje een vreemd verhaal... waarom zou men in Rusland een Nederlandse coach willen die buiten de landsgrenzen niet erg bekend is en niks gepresteerd heeft.... En ik denk wel dat de boer liegt

25 december 2012 om 14:31

Dusdat! De Russen beschikken zoveel geld dat zij een toptrainer met een dikke cv binnen kan halen. Als jij bij een bestuur zou werken en je vertegenwoordigt een club met groot hoeveelheid geld. Ga jij dan denken aan trainers als Mario Been, Rutte, Gert jan verbeek of Frank de Boer?

25 december 2012 om 14:48

Ook Liverpool heeft al eens interesse getoond. Hij staat wel degelijk bekend in het buitenland. Of hij er klaar voor is is een tweede. Daarbij zie ik al die onzin steeds voorbij komen over een dikke CV, maar zoveel trainers zijn er niet die al 2 kampioenschappen bij heeft mogen schrijven. Laat staan in je eerste anderhalf jaar als hoofdtrainer. En dat gelul over dat Frank niks heeft laten zien in Europa, gek he, als je een selectie hebt met weinig ervaring en nauwelijks de kwaliteiten om mee te komen met de subtop. Kortom, een CV verteld niet het hele verhaal.

25 december 2012 om 14:53

Ja 2x kampioen van Nederland.. en het gelul met onervaren selectie... denk aan Basel vorig jaar.. die ploeg uit Cyprus vorig jaar.. Denk eerder dat de Zeeuw wil dat de Boer daar komt trainen, en die het balletje heeft laten rollen

25 december 2012 om 15:23

Basel en Apoel Nicosia waren puur uitschieters. Of zie jij ze dat trucje dit jaar herhalen dan? Er zijn altijd onverwachte resultaten, net als een amateurclub die de halve finale van de beker haalt. Structureel goed presteren in Europa betekent dat je een sterke selectie nodig. Ajax heeft maar enkele spelers die überhaupt noemenswaardige ervaring in Europa hebben. De Jong, Alderweireld, Babel en Poulsen. De echte uitschieters worden helaas te vroeg verkocht waardoor je gewoon niet top kan presteren in Europa.

25 december 2012 om 14:42

Volgens mij is de Boer buiten de landsgrenzen hartstikke bekend?

@belhanda070,

Een toptrainer met een dikke CV is niet altijd wat hoor. Rafa Benitez heeft ook een geweldige CV, maar is een matige trainer. Bovendien is Spartak niet rijker als een Zenit of een Anzhi.

beetje domme uitspraak van de boer ,waarom die dat in de media moet zeggen hoeveel die zou krijgen,bah bah.

25 december 2012 om 14:45

Dit heeft de Telegraaf vermeld, ken je feiten.

Off: Ik lach voortdurend om de boer, vooral als hij slim probeert over te komen in interviews. Hij boekt overigens wel vooruitgang, als speler kwam hij niet veel verder dan: ''uhhhh uhmmmm uuuuuhhhhh''.

On: Waar ik wel respect voor heb is het huwelijk tussen hem en ajax, ik heb echt helemaal niets met hem of die club maar ik vind het in het algemeen altijd leuk om te zien dat een grote speler uit het verleden het zo goed doet bij zijn clubje.

25 december 2012 om 15:08

ik zou graag zo overkomen met zo''n bankrekening en prijzen als speler en trainer

Russen hebben altijd gelijk, aard van het beestje. Ook als ze geen gelijk hebben weten Russen altijd het verhaal zo te draaien dat ze toch nog gelijk hebben. Ik geloof die Karpin voor geen meter.

Zo dit is triest, omdat ze een blauwtje lopen gelijk ontkennen. Goed teken nogmaals van Frank om lekker bij Ajax te blijven, zie hem echt heel lang blijven.

Dit is natuurlijk de grootste flauwekul die je maar kan bedenken,spartak heeft de Boer nooit benaderd.
Net alsof de Boer die 6 miljoen per jaar niet zou willen opstrijken,geloof me als dit daadwerkelijk zo zou zijn geweest dan was Frons allang weg geweest..
Hij zal waarschijnlijk zijn wenkbrauwen optrekken tot op zijn bolle hoofd .....en dan zeggen ......
Uhhh uhhhh uhhhh ja das goed uhhh ik kom eraqan..

Tja, wie moet je nou geloven? Spartak Moskou of de Telegraaf? Beide onbetrouwbaar. de Boer doet er goed om niet bij Ajax weg te gaan. Ze zijn bij Ajax bezig aan iets moois. Over 5 a 6 jaar zit Ajax weer bij de top van Europa en begrijpelijk dat de Boer daar naar toe wilt werken!! En dat komt uit mijn mond, en echte AZ supporter. Maar ik ben trots om als Nederlander te kunnen zeggen dat er in Amsterdam gewerkt wordt om weer in Europa te kunnen voetballen om de Cl!!

het is maar goed ook sinds de boer er is speelt ajax beter en presteren ze, hoop dat hij ook niet zo snel zal gaan, het moet een soort van ferguson zijn, hele leven bij ajax en iedereen groot maken dat is toch mooi

als er iets niet te vertrouwen is en corrupt dan zijn het de russen wel dus kies je voorkeur

Nederland is een van meest corrupte landen ven het wereld ,volgens mij in top 10
Vraagt zich niemand hoe komt dat zo iets naar buiten komt?
Hier in Nederland komt bijna niks uit,transfer sommetje,loon van spelers,alles is een groot geheim.
En in een keer komt er uit dat Spartak M. 6 mil. netto over heeft voor Frank,en dat ook nog per jaar!
Voetbal blijft een geld spelletje

de Boer heeft geen reden om hierover te liegen, Spartak wel.
Spartak haalt nu sowieso iemand die blijkbaar niet als 1e op het lijstje stond en dat kan bij bepaalde mensen verkeerd vallen door hun ego.
Bovendien lijkt het me wel echt sterk dat de Boer zoiets uit zijn duim zou zuigen hoor :P

logische reactie van spartak, want wat moeten ze anders tegen de nieuwe coach zeggen? sorry je bent niet onze eerste keus?
vandaar dat ze zo reageren nadat de boer het aanbod heeft afgeslagen.

Zou idd wel slordig zijn mochten ze het niet goed hebben nagecheckt maarja dat maakt nu ook niet meer uit

In Rusland zijn ze schijnbaar nog niet op de hoogte van het niveau van de krant van wakker Nederland.
Het zou niet voor het eerst zijn als ze zo maar wat onzin uitkramen, hij moet tenslotte iedere dag weer vol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Spartak Moskou

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
4.Krasnodar5416
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Quincy PromesMiddenvelder3018
Ivelin PopovMiddenvelder294
Salvatore BocchettiVerdediger283
Denis GlushakovMiddenvelder274
Dmitri KombarovMiddenvelder252
Artem RebrovKeeper240
Voor de complete selectie: Clubpagina Spartak Moskou.

1254 fans
Coach, 48 jaar
SeizoenClub
2010- Ajax
Laatste voetbalnieuws

‘Landgenoot snoept mogelijk trainersklus bij Swansea City af van De Boer’

Niet Frank de Boer maar Jaap Stam wordt mogelijk de nieuwe manager van Swansea City, zo schrijft De Telegraaf zaterdag. Volgens het dagblad heeft de uit de Premier League gedegradeerde club...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren