'Feyenoord had de schaal afgelopen seizoen omhoog moeten houden'

Maandag, 24 december 2012 om 19:16

John Guidetti vindt dat Feyenoord vorig seizoen een unieke kans heeft laten liggen om kampioen te worden. De aanvaller van Manchester City speelde op huurbasis in De Kuip en mede dankzij zijn twintig doelpunten eindigde Feyenoord op een tweede plaats. "Het is onze eigen schuld dat we geen kampioen zijn geworden. We hebben punten laten liggen waar dat niet had gehoeven."

/

"Ik zal altijd met trots terugkijken op het jaar dat we hebben gehad, maar ik zal ook altijd vinden dat we het beter hadden kunnen doen", vertelt Guidetti in gesprek met RTV Rijnmond. "We hadden moeten winnen. We hadden de schaal omhoog moeten houden."

Guidetti steekt de hand ook in eigen boezem: "Als ik na mijn benutte strafschop tegen RKC niet mijn shirt had uitgetrokken en dus geen rode kaart had gekregen, hadden we drie punten gepakt. Dan was ik er tegen PSV ook bij geweest en hadden we in Eindhoven gewonnen denk ik. Ik spreek veel van de spelers nog steeds, dan moedig ik ze aan. Ze hebben mij echter niet nodig, ze doen het geweldig. Daar ben ik blij om. Veel spelers zijn ook international geworden, dat doet me goed."


Poll

Wie vind jij beter?


Gerelateerd

98 reacties (laatste reactie door ruudos)

zal wel door mijn club voorkeur komen maar ik ben behoorlijk john guidetti moe.. verder wel te hopen dat ie een keer ergens aan spelen toe komt, dan kan hij de fans van aston villa (ofzo) vertellen hoe mooi die club wel niet is..

of mijn ongelijk bewijzen en er ook in de PL op los scoren.. geloof er niet in maar wie weet.

24 december 2012 om 19:21

Pff, inderdaad zeg.

Behoorlijke hype dit, terwijl zijn voetbal ietwat overschat word hoor, maakte goede goals vorig jaar (veel penalty's) maar is geen slechte speler, maar laten we niet doen alsof het een Messi of Ronaldo is.

24 december 2012 om 20:34

Niemand doet alsof het Messi of Ronaldo is? Valt het toevallig niet op dat vooral aan het eind van het jaar iedereen aan het terugblikken is? Ik snap wel wat Guidetti zegt, durft de hand in eigen boezem te steken en dat is zeer netjes.
Of Feyenoord kampioen was geworden is koffiedik kijken en dat zullen we nooit zeker weten.

Ach Guidetti was vooral niet alleen belangrijk door zijn goals, maar ook op de manier waardoor hij zijn medespelers oppepte en zorgde voor een goede vijandige spirit richting de tegenstander. Dat zweepte alles en iedereen in de Kuip op, ook de supporters, dat is de reden waarom hij zo mateloos populair was en eigenlijk nog is!

Guidetti zal over een maand weer een stuk minder in het nieuws zijn, maar door het terugblikken op afgelopen jaar zal Guidetti nou eenmaal ook voorbij komen!

24 december 2012 om 21:20

hype? onbekende zweed komt naar feyenoord heeft geen krediet, scoort 20 keer in 23 duels en dan is hij een hype? Lol

de afgunst is weer abnormaal groot.

deze jongen was onbekend toen hij bij ons kwam en toen hij ging kon half europa hem. cabral, castaignos en wijnaldum, dat zijn hypes, dries mertens die 1 half seizoen goed speelt en daarna denkt dat hij de man is en nutteloze uitspraken maakt, dat is een hhpe. guidetti was in Alle wedstrijden belangrijk voor fey, waar hij speelde dan.

het is enorm jammer dat hij zo een naslepende blessure heeft momenteel, maar daar kan je niks aan doen. succes Driedetti, ik wens je het beste toe .

ON, fey had dan van AZ en psv moete winnen, beide zeer ongelukkig verloren, maar ook dat is voetbal, wij gaan gewoon door want in elk donkere tunnel schijnt er licht aan het eind.

Ynwa

24 december 2012 om 21:51

Wat loop je nou te brabbelen jo.

Als, als, als. Als ik het goede staatslotnhadngekocht afgelopen jaar, dan hoefde k niet meer te werke.

Houd toch op met dat soort uitspraken, en neem dat prikkie van 19 toen der tijd niet zo serieus.

Volgens mij was er 1 ploeg kampioen en niemand anders.

24 december 2012 om 22:11

wie praat met als als als ? misschien naar de opticien bro?

ik zeg dan hadde we van az en psv moete einnen, waar we ongelukkig verloren maar dat is voetbal. volgens mij lees jij 1 woord in harmjan zijn post en voel je een rage moment opkomen?

terwijl harmjan alleen zegt, niemand doet alsof hij messi is.

dus wat loop jij nou te brabbelen, oikvekw

25 december 2012 om 00:08

Het is gewoon zo dat Alles wat guidetti zegt over de nederlandse competitie. Komt meteen op het internet te staan.

25 december 2012 om 00:29

Dat een hype als Mertens vorig jaar als linksbuiten meer scoorde dan de spits Guidetti... Mertens met zijn 'kampioenswedstrijd' en Guidetti met zijn 'ik kan de beste speler ter wereld worden' blazen allebei te hoog van de toren. Enige bescheidenheid zou Guidetti wel sieren aangezien hij denkt dat met zijn inbreng Feyenoord vorig seizoen wel eventjes PSV in Eindhoven had verslagen. Wat een ongelovelijke blaaskaak, hij heeft geen enkel recht om zoiets te zeggen met zijn minieme prestaties.

25 december 2012 om 01:30

Mertens was zeker geen hype. Hij heeft ondanks zijn blessure 7 keer gescoord en heeft talloze assists geleverd. Hij is nog steeds een van de meest waardevolle spelers van de Eredivisie en dan heeft hij groot deel van de wedstrijden nog niet eens meegespeeld. Arrogant is hij maar gehyped zeker niet. Of is het toeval?... denk het niet

25 december 2012 om 04:37

Feyenoord is geen kampioen geworden dus dat weet je toch?

25 december 2012 om 23:03

Ehm jij doet alsof het messi is? snap niet dat mensen de posts van guidetti nog leest als men hem moe is!

24 december 2012 om 19:22

Hij geeft hier als voornaamste reden aan dat ze onnodig punten hebben laten liggen. Welke Nederlandse topclub doet dat nou niet????

24 december 2012 om 19:31

Hij hemelt zichzelf juist heel hoog op. Wat een arrogante eigendunk heeft hij zeg. Als een Ajacied zoiets zou zeggen, zou heel het land over hem heen vallen. Met zijn "als ik er tegen PSV bij was geweest, hadden we gewonnen." Schandalige reactie voor zo'n middelmatige speler. Want ja, dat is hij gewoon.

24 december 2012 om 19:57

@ Chukkels

Hij heeft praatjes, maar je kan echt niet zeggen dat hij een middelmatige speler is. 19 jaar en dan presteren wat hij vorig seizoen deed is erg knap.

Verder heeft natuurlijk iedere club punten laten liggen en ik denk dat voor ons vorig seizoen de 2e plaats gewoon het hoogst haalbare was.

Off: wat een irritante reclame van miljoenenspel, door dat kloteding klik ik bij het inloggen meteen door naar die site.

24 december 2012 om 20:01

Hij zegt letterlijk:

Dan was ik er tegen PSV ook bij geweest en hadden we in Eindhoven gewonnen denk ik.

Hij geeft gewoon zijn mening. Bij interviews voor wedstrijden spreken spelers zo vaak hun verwachting uit of ze winnen of juist niet.

Vind dat er absoluut geen sprake is van arrogantie. Wel is zijn verhaal gebaseerd op het "wat als". Want de rode kaart van Guidetti tegen Rkc, de schorsing tegen Psv... Zo kunnen meerdere clubs redeneren waarom ze de titel misliepen.

Natuurlijk hadden we meer punten kunnen pakken, maar dit konden Ajax, Psv, Twente en Heerenveen ook. Feyenoord is gewoon terecht tweede geworden en Ajax terecht kampioen.

Guidetti is wel een held! Hoop hem ooit weer terug te zien in de Kuip.

24 december 2012 om 20:05

Nooit gehoord van adblock?

John is gewoon iemand met hart op de tong en iemand die het ook waar maakte. Ik denk dat veel mensen dat niet kunnen hebben, maar ik vind hem echt een tof persoon. 19 jaar en zo voetballen is niet middelmatig

24 december 2012 om 20:38

Chukkels.
Noem het arrogant. Maar ik denk dat hij inderdaad het verschil had gemaakt. Hij scoorde namelijk altijd in de topwedstrijden.

24 december 2012 om 19:54

Ik denk dat jullie hem al lang moe waren. Vooral toen die een hattrick tegen Twente en Ajax maakte .
Voor ons Feyenoorders blijft het een fenomeen !

24 december 2012 om 20:12

Ik snap het wel hoor. Die trots op die twee hattricks, vooral die tegen Ajax. Maar als we het heldendom gaan meten in gradaties, langs de meetlat leggen, en we komen op namen als Gullit, Litmanen, Kiprich, Van Hanegem, Moulijn, Van Basten en noem maar op, dan kunnen we het er toch mee eens zijn dat voor een club als Feyenoord de term held in dit geval wat opportunistisch is. En ook nog eens door de persoon zelf gecreëerd en in stand gehouden. Hij heeft dat ene jaar geweldig gepresteerd. Niet meer en niet minder.

24 december 2012 om 20:36

Je kunt die spelers gaan opnoemen Gullit vertrok naar PSV btw en heeft Feyenoord met zijn miskopen toch de verdoemenis in geholpen. Ik vind hem een sympathiek persoon, maar Guidetti was ook in zijn persoonlijkheid de ideale Feyenoorder.
Hoe hij het publiek opzweepte en zo fel tegen Ajax is.
Heerlijk dat zie je bij geen enkele andere speler zo. Die proberen altijd iedereen te vriend te houden Guidetti niet.

24 december 2012 om 21:10

Tja,kiprich,dat was een held,eigenlijk qua karakter het tegenovergestelde dan dat van Guidetti.
Ik hou persoonlijk helemaal niet van spelers die slijmen bij het legioen zoals bijv ook Dirk Kuyt.
Jozef Kiprich,daar noem je een zeg.

24 december 2012 om 23:01

Misschien probeer ik ook wel te zeggen dat ik Feyenoord te groot vind om iemand alleen te bewieroken omdat hij zich afzet tegen de rivaal uit Amsterdam. Feyenoord zou Ajax helemaal niet nodig moeten hebben om de eigen identiteit te bevestigen. En er zijn legio iconen die daaraan voldoen, hetgeen, in mijn bevooroordeelde ogen, genoeg moet zijn om dat ene (uitstekende) jaar van Guidetti enigzins te kunnen relativeren. Wat betreft Gullit begrijp ik je punt trouwens. Wijnstekers doen dan?

24 december 2012 om 23:18

Ik ben het deels met je eens.
Ik vind het wel fijn dat een speler partij durft te kiezen. Heel veel spelers willen elke deur open laten. Er zijn genoeg spelers onder andere de trainer van Feyenoord zelf die in een Ajax shirt hebben gespeeld.
Niet dat het heel erg is maar het zorgt er wel voor dat ik Ronald Koeman niet direct aan Feyenoord link over een paar jaar.

25 december 2012 om 08:06

Of Kiprich

25 december 2012 om 10:58

Tegenwoordig hoef je weinig te presteren om een fenomeen te worden. Een goed seizoen en ineens is hij alles. Natuurlijk, hij was voor Feyenoord fantastisch,maar hij speelde nog niet eens een vol seizoen. Om hem dan als fenomeen te bestempelen gaat mij te ver.

Feyenoord had al het nodige geluk met de tweede plaats, kampioen worden zat er niet in. Natuurlijk hebben ze dom puntverlies geleden, maar dat had elke club. Heeft ook te maken met kwaliteit in mijn ogen en Feyenoord had gewoon minder kwaliteit dan Ajax, PSV en Twente. Dat ze tweede werden is dan al bijzonder knap.

25 december 2012 om 11:36

Juist
en ik ben zelfs van mening dat je in de toekomst weinig meer hoort van Guidetti dan woorden
Leuk die doelpunten en zijn inzet, maar een held ? een beetje overdreven
Begrijp me niet verkeerd , ik gun die jongen alle succes, en ben blij dat hij een goed seizoen heeft gedraaid

24 december 2012 om 20:22

Ajax is gewoon kampioen geworden en daarnaast was PSV favoriet voor de schaal.

(kortom) Ik heb enorme respect voor Feyenoord van vorige jaar en nu, want het gaat steeds beter met ze en hopelijk gaan ze weer mooie tijden beleven in Rotterdam.

Oja, Guidetti moet eens op houden en eens gaan richten bij zijn werkgever City.

24 december 2012 om 20:25

Is waarschijnlijk gewoon 1 interview geweest, waarvan VZ elke keer een stukje ervan op de site zet als ze niks beters te doen hebben.

24 december 2012 om 21:46

En dan toch de moeite nemen om het te lezen en zelfs te reageren. Het hoeft niet hoor

Als, als, als.. Dat vind ik altijd van die dooddoeners.
Ajax, psv en Twente hebben ook onnodige punten laten liggen..

24 december 2012 om 21:51

Nee, AZ gelukkig niet.. Dat is de enige reden dat Ajax kampioen kon worden, ondanks hun fantastische reeks. Als AZ er eerder uit was gevlogen in Europa waren we waarschijnlijk kampioen geworden.

24 december 2012 om 22:05

Gelukkig kom jij niet met het "als" verhaal aanzetten .
Als je 4e wordt met 11 punten achterstand heb je geen recht om over de titel te praten, maar om je plezier te doen zal ik even melden dat Alle overige ploegen ook onnodig punten hebben laten liggen.

24 december 2012 om 22:15

Hahaha nee wel als je nooit kans op de titel hebt gehad en alleen maar bent geklommen omdat je in september uit de nationale en internationale beker lag. AZ heeft tot speelronde 25 ruim aan kop gestaan als ik het goed heb, daarna begonnen ze te morsen vanwege dat ontzettend drukke programma in combinatie met de krappe selectie. Andere topploegen verloren daarom ook punten. Het is echt geen toeval dat Feyenoord pas in de laatste 5 wedstrijden over de rest heen klom naar plek 2. Kom op zeg, respect voor Feyenoord maar een beetje realisme is wel op zn plaatst.

25 december 2012 om 01:22

Tja, ajax had veel pech met blessures en presteerde wel.. dus dat ligt inderdaad aan de breedte van de selectie.. ajax heeft ook een europees programma gehad en is ook ver gekomen in de El.. Bovendien telt ajax ook nog behoorlijk veel internationals..

Nogmaals dat als gezeik is echt zo slap.. ook dit jaar zal degene die de meeste punten pakt kampioen worden en aangezien de nivelering er is in de eredivisie zullen alle kandidaten bovenin punten laten liggen (zoals nu ook al gebeurd is).

Als Verthongens goals tegen twente gewoon goedgekeurd zou worden hadden we er nog 2 punten bij.. maargoed het zit wel eens mee en tegen..

Onzin,

De club die kampioen is geworden heeft dit ook verdiend, Ajax heeft de meeste punten gepakt, dus waarom had Feyenoord de schaal vorig seizoen omhoog moeten houden.

"het is onze eigen schuld dat we geen kampioen zijn geworden. We hebben punten laten liggen waar dat niet had gehoeven."

Geld dit niet voor elk team?

Mooie speler, jammer dat nu van elk gesprekje dat hij heeft met de media een nieuwsbericht wordt geplaatst. Ik denk dat de meeste mensen een beetje guidetti-moe worden daardoor.

24 december 2012 om 19:24

Mensen worden idd guidetti zat maar dat komt niet omdat er vaak een nieuwsbericht van hem geplaatst wordt, maar omdat hij altijd onzin te vermelden heeft.

24 december 2012 om 20:32

nee hoor. Als aldeweireld zegt dat Ajax ondanks dat ze vlak achter PSV en twente staan nog veel beter kan dan ze tot nu hebben laten zien noemen ze het in Amsterdam inzicht.

guidetti vindt alleen dat feyenoord vorig seizoen weer duidelijk aanwezig was aan het front. En dat het, als het meer zelfvertrouwen had gehad, kampioen had kunnen worden. Arrogant? Misschien wel, maar die geluiden horen we ook altijd in Amsterdam. Nu snap je misschien waarom mensen zich zo kunnen ergeren aan ajaxsupporters en -spelers.

edit typefouten door kapot toetsenbord

25 december 2012 om 01:02

Ten eerste , wat heeft aldeweireld met dit te maken? De vergelijking die je doet is niet eens logisch. Wat is er mis mee om te zeggen dat je als team veel beter had gekund?
Wat guidetti zegt is totaal iets anders en volgens mij is hij degene die arrogant is.

"guidetti vindt alleen dat feyenoord vorig seizoen weer duidelijk aanwezig was aan het front"

Ik weet niet welke artikel je leest???
Hij zegt ALS ik niet rood had gekregen hadden we 3 punten.. En het ergste wat hij zegt is(arrogantie), als ik tegen Psv aanwezig was hadden we gewonnen haha. Noem je dit niet arrogant dan?
Jaja als een Ajacied iets roept zijn we gelijk arrogant, ik zie nu overal Feyenoorder supporters die roepen nu al dat ze dit jaar kampioen gaan worden pff. Dus kom geen onzin vertellen hier volgende keer

25 december 2012 om 17:46

Om eerlijk te zijn lees ik liever wat Guidetti te melden heeft, dan verhalen over wie volgens één of andere administratief medewerker van Ajax de beste Ajacied was. Dat vindt ik namelijk zinloze berichtjes die volgens mij meer voor een oudejaarsreceptie bedoelt zijn.

Deze reactie zal wel verwijdert worden, omdat ie niet zo aardig over Ajax is.

24 december 2012 om 19:42

Beetje misselijk van dat onophoudelijke ophemelen van Feyenoord en het legioen. Dat weten we nu wel.

Verder wel mooi dat iemand die niet van de club is, maar van buiten komt zoiets kan voelen voor een club en de supporters.

24 december 2012 om 19:58

was een goeie voor ajax geweest, arrogantie/bluf straalt er vanaf

Kom op. Het was een topjaar vorig seizoen voor Feyenoord. Maar Ajax was onverslaanbaar in die tweede seizoenshelf en is verdiend kampioen geworden. 14 westrijden oprij gewonnen. Dan ben je verdiend kampioen.

24 december 2012 om 21:19

wat guidetti doet is een natuurlijk een koe in de kont kijken, maar jouw uitspraak is natuurlijk wat ongelukkig aangezien Feyenoord in de tweede seizoenshelft van Ajax heeft gewonnen.

overigens snap ik guidetti ten dele Feyenoord heeft het tegen de toppers het best gedaan en was dus misschien wel de beste ploeg. Maar kampioen wordt je ook of juist tegen de kleinstjes. Ajax was idd gewoon de terechte kampioen dus.

verder ben ik ook een beetje guidetti moe. hij maakt gewoon goede sier bij de supporters. zodra hij elders doorbreekt is ie Feyenoord vergeten...

Ach Guidetti, als je dan zo van Feyenoord houdt, verscheur je contract bij Mancity en ga in Rotterdam voetballen of hou je mond maar eens een tijdje...... Nu weten we het wel!!

Daar is die doldwaze Guidetti weer, wat een kerel!
Leuk dat hij zich zo bezig houdt met zijn oude club en dat hij een echt hart voor Feyenoord heeft.

24 december 2012 om 19:31

Als hij een Feyenoord hart heeft moet hij daar gaan spelen en niet elke keer over het verleden praten.

24 december 2012 om 19:35

Kan me dat niet voorstellen dat deze acteur nou een Feyenoord hart heeft, want dat kan niet als je maar 1 jaar voor Feyenoord hebt gespeeld.

24 december 2012 om 20:00

@ [email protected]

Dat kan dus wel binnen een seizoen en dat is het mooie aan de club Feyenoord. Bij jouw club zie ik dat inderdaad niet snel gebeuren.

Bellamy heeft zelfs een zwak voor Feyenoord na één wedstrijd, dus waarom kan het niet na een seizoen?

25 december 2012 om 05:01

Welkom in de 21e eeuw. Niemand heeft een clubhart vrind, alleen eenn hart voor de eigen portemonnee!!

Wat een hoogmoed van John Guidetti, Deze man overschat zich wel heel erg....
Genant dat er een huldiging voor hem kwam , terwijl de beste man 1 seizoen voor Feyenoord had gespeeld...

"dan was ik er tegen PSV ook bij geweest en hadden we in Eindhoven gewonnen denk ik."
Betwijfel het, PSV was oppermachtig, het was eerder een wonder dat ze maar met één doelpunt verschil hadden gewonnen.
Fernandez stond toen spits geloof ik en scoorde toen twee keer, betwijfel of Guidetti dat beter had gedaan.

24 december 2012 om 19:38

Hij voelt zich eigen Messi.... Ajax en andere clubs hadden ook het zelfde probleem, waar je normaal punten pakt liet je het nu liggen...

24 december 2012 om 19:38

prachtig gesproken. Guidetti kennende dacht hij wel een dubbele hattrick te hebben gemaakt

24 december 2012 om 19:55

Feyenoord miste toen ook kansen die Guidetti met twee vingers in zijn neus zou scoren.

25 december 2012 om 01:01

Hahahaha grapjas! Met je oppermachtig. Ga is heel gauw die wedstrijd terugkijken, Feyenoord verdiende de overwinning toen, maar door een lullige goal van Psv, wonnen ze alsnog.

Of het nu hoogmoed is of niet, er zit een kern van waarheid in. Vorig seizoen hadden er wel 6 clubs de schaal in de lucht kunnen houden met die wisselvallige prestaties. Dit seizoen is er een echte top 5 aan het ontstaan dus is het weer mogelijk om te verrassen als Feyenoord!

24 december 2012 om 19:44

Maar Guidetti haalt nu 1 moment aan die twee wedstrijden beinvloed (aanname) en dat is nog steeds maar 5 punten. Dus ook met winst tegen RKC en Psv was Feyenoord er niet gekomen en had Ajax op 1 punt en een veel beter doelsaldo de schaal alsnog in ontvangst mogen nemen.

27 december 2012 om 12:30

Je kan er wel meer wedstrijden bijhalen, maar dat geldt net zo goed ook voor de andere clubs.

Dit is iemand die als een klein kind dat hij is(getuige zijn interviews) bang is om vergeten te worden bij het legioen vanwege een nog betere,nog belangrijkere en nog knappere spits(voor de feyenoord-wijfjes) Graziano Pelle.

Sneu hoor Guidetti, grow up! Jouw tijd is geweest, zelfs narcist Pierre die echt een legendarische spits was houdt zijn kop over Feyenoord

John Guidetti had eigenlijk ook de gouden bal omhoog moeten houden, maar helaas hij was iets te wisselvallig en heeft wat steekjes laten vallen.

Wat een grappenmaker, tijd voor een documentaire over Pelle die heeft tenminste niet zoveel grootspraak.

24 december 2012 om 19:39

Ook op dat vlak heeft Pelle hem al ingehaald. Ivo Niehe had wel tijd voor Pelle, niet voor Guidetti

Hou op aub. Guidetti, grootste praatjeslip van deze tijd. Feyenoord is nog lang niet goed genoeg voor het kampioenschap en vorig jaar ook niet!!

Guidetti heeft het gewoon heel goed gedaan, klaar. Pelle doet het nu ook goed. Vergelijken heeft niet veel zin.

Ach heel ongelukkig speelde Fernandez niet tegen Psv, maar RKC thuis wel knullig maar dat heeft elke toplub wel een paar keer per jaar

"als ik na mijn benutte strafschop tegen RKC niet mijn shirt had uitgetrokken en dus geen rode kaart had gekregen, hadden we drie punten gepakt. Dan was ik er tegen PSV ook bij geweest en hadden we in Eindhoven gewonnen denk ik"

haha die jongen is nog helderziend ook zeg, het is echt een alles kunner
maar meestal vergooi je het kampioenschap als je teveel punten laat liggen.

24 december 2012 om 20:21

Het was dan ook de kampioenswedstrijd, dus ergens heeft hij een punt

Voor ons Feyenoorders is Guidetti geschiedenis. Natuurlijk hebben we uitstekende herinneringen aan hem. En van hem genoten.
Dat hij nog steeds in het nieuws komt over Feyenoord ligt toch echt aan de media. Of zou hij zelf de pers en televisie bellen?
En arrogant? Ja inderdaad. Hier was hij al op aangesproken door Koeman. Zou hij arrogant blijven dan zou hij niet zo populair zijn.
Uit de reacties blijkt dus wel dat ze in Amsterdam wel degelijk weten wat arrogant is.

Het klopt wel wat hij zegt. Tuurlijk elke club laat onnodig punten liggen, maar bij Feyenoor was het vorig jaar enorm. Waar Ajax en Psv vorig jaar nog wel eens terecht lumten verloren gebeurde dat bij Feyenoord echt bijna niet. Bij de meeste wedstrijden waar Feyenoord punten liet liggen waren ze verruit d betere partij en hadden ze moeten winnen.

We zijn optimaal beloond met de 2e plek , Ajax was over het gehele seizoen gewoon beter , de selectie was kwalitatief gewoon veel breder en sterker en dat breekt ons waarschijnlijk dit jaar weer op ten koste van PSV , Ajax en Twente.

Vooral allemaal hypotetisch gepraat van Guidetti , Psv-uit hadden we waarschijnlijk ook met hem erbij hooguit gelijk gespeeld want als je wilt winnen in Eindhoven moet je wel beter zijn dan dat we nu zijn dat is dit jaar ook weer duidelijk geworden.

Er moeten nog veel stappen gezet worden , thuis kan iedereen aan het zwaard gerijgt worden maar vooral de toppers buiten de Kuip zijn vaak kansloze nederlagen kijk naar Twente en PSV uit dit seizoen en Ajax en PSV vorig seizoen.
Dat moet nog dichter bij elkaar komen wil ik ons als een potentiele titelkandidaat zien.

25 december 2012 om 02:42

Ajax vorig seizoen een kansloze nederlaag voor Feyenoord? Dat had een kansloze nederlaag voor de thuisclub moeten worden maar door gebrek aan scherpte bij Feyenoord bleef dat duel wonderbaarlijk steken op 1-1. Op alle fronten werd Ajax toen afgetroeft, net als in de Kuip overigens.

25 december 2012 om 10:32

Daarom is Ajax onverdiend kampioen?

John, als je echt van Feyenoord houdt dan rot je op uit engeland en ga je voor Feyenoord spelen neppert.

Hij zegt hier niks geks! Onderling tegen de topclubs heeft Feyenoord de meeste punten gehaald. Gelijk.en winnen van Ajax, twee keer gewonnen van Twente en 1 keer gewonnen en 1 keer verloren van AZ en Psv. Dat was gewoon erg goed dus Feyenoord had toen zeker de potentie om kampioen te worden.

24 december 2012 om 21:49

Hij zegt hier wel wat geks want Feyenoord heeft geen moment echt zicht gehad op de titel. AZ stond 2/3 van de competitie bovenaan en verloor in de laatste 6 wedstrijden veel punten waardoor Ajax eroverheen isngedenderd. PSV en Twente hadden op een gegeven moment ook og wel kans kaar verspeelden ook teveel. Feyenoord heeft de hele tijd 5de of 6de gestaan en klommen pas in de laatste 4 wedstrijden heel erg. Een serieuze titelkandidaat zijn ze echter nooit geweest.

24 december 2012 om 23:37

Een serieuze titelkandidaat wint de topwedstrijden en van alle toppers heeft Feyenoord daar de meeste wedstrijden gewonnen, dan heb je echt wel iets in je mars hoor! Ik zeg niet dat ze de nummer 1 titelkandidaat waren, dat zeker niet, maar ze hadden wel de potentie omdat ze tegen de top teams goed speelde. Feyenoord had het erg moeilijk tegen de mindere teams die steeds achteruit liepen en daar is het mis gelopen.

Word zooooooo moe van deze zwaar overschatte speler. Wat is dat toch, 1 jaartje goed spelen en dan denken dat je Messi bent. "als ik tegen PSV had gespeeld, hadden we gewonnen"......en dan zeggen ze dat Ajacieden arrogant zijn.....

Ajax speelt alweer een seizoen zonder echte spits, vorig jaar ook zonder spits en toch worden ze kampioen!
Kampioen worden doe je als team en zonder Guidetti was Fnoord niet goed genoeg!

Ben 100% Feyenoord fan maar Guidetti is nu toch wel verleden tijd. Kon altijd goed het team en de fans wakker schudden en scherp houden maar er zijn genoeg hoogtepunten dit huidige seizoen te noemen dat we niet steeds terug hoeven te kijken naar vorig seizoen Bedankt voor vorig jaar maar life goes on en Feyenoord ook

Ik ben van mening dat na 34 wedstrijden een terechte stand behaald word. Ieder team lijdt gedurende het seizoen aan tegenslagen door blessures, schorsingen en vermoeidheid na het spelen van doordeweekse wedstrijden ne interlands. Ajax is terecht kampioen geworden punt. Toch is Guidetti een fenomeen mede door zijn grote mond die hij daarna ook daadwerkelijk waarmaakte. Hij maakte in veel wedstrijden het verschil en zijn werklust en inzet was enorm en een inspiratie voor de rest van het team.
Ik vind het juist mooi om te zien dat een speler na één seizoen zo van een club kan gaan houden. Als hij, zoals sommigen beweren, niet van Feyenoord was gaan houden, had hij nu geen uitspraken meer over Feyenoord gedaan. Hij doet dit nog steeds en daaruit blijkt dat hij zich wel degelijk betrokken voelt met Feyenoord. Iedereen mag een mening over hem hebben maar voor Feyenoord fans is en blijft hij een held.

Als, als, als. Wat wil hij hier nou mee bereiken?
Ajax verdiende het ook om kampioen te worden toen we op een doelpunt verschil de titel misloopte...op deze manier kan je wel doorgaan. Guidetti vergeet een belangrijke detail. In de laatste wedstrijd deed Heerenveen hun best om de drie punten aan Feyenoord te geven...dus beste Guidetti als Heerenveen de punten nodig had hadden ze in de tweede helft misschien iets beter hun best gedaan om te winnen...

Ajax heeft verdient de titel gewonnen en juist aan de tweede plek van Feyenoord zit een zwaar luchtje. Ik schat dat de Psv'ers wel over die wedstrijd in Heerenveen nog iets te zeggen hebben...

Als feyenoord vorig jaar had gewonnen van rkc en van psv waren ze ajax nog niet voorbij gegaan. Ajax liet namelijk in de laatste 14 wedstrijden ook geen punt liggen.

Guidetti heeft wel een grote mond, maar zijn vervanger doet scoort gewoon vaker en is net iets belangrijker voor zijn medespelers..

Ik word een beetje moe van die gozer, grote waffel en weinig presteren. Heeft een leuk seizoen gedraaid bij Feyenoord maar lijkt verder niet te gaan slagen. Hij doet er alles aan om geliefd te blijven bij het Legioen maar die hebben nu een andere held die veel gemakkelijker scoort: Pellè.

Hij had het ook anders kunnen stellen: ''als Ajax, Psv, AZ en Twente niet zoveel punten onnodig hadden laten liggen hadden wij nooit tweede geworden''.

Eigenlijk net zo'n nutteloze uitspraak. Het verdict ligt er, daar zou hij in moeten rusten.

Zo ontzettend zonde van die rode kaart tegen Rkc! Tot op dat moment was Guidetti echt op een streak. Elke wedstrijd wel minimaal één goal of assist. Na die rode kaart was hij echter zijn bloedvorm kwijt, en wist hij na zijn terugkomen tot en met zijn blessure niet meer beslissend te zijn voor Feyenoord. Ik denk eigenlijk dat hij in het seizoen 2013-2014 nog wel naar Feyenoord kan komen. We draaien momenteel zwarte en groene cijfers, en zo gek veel moet Guidetti nou ook weer niet kosten. Ach ja, we zullen het zien!

Ach moeten alle fans van andere clubs weer huilen? Dan lees je het toch niet, stelletje zeikwijven. Alsof die gast zelf ook elke keer de media opzoekt. Waarschijnlijk wordt hij gewoon vaak gevraagd, omdat hij totaal niet bang is om zijn mening te geven. Als je die dan geeft ben je weer arrogant. Wat een stelletje jankerds hier zeg.

Hij heeft gewoon gelijk, we hadden een unieke kans om kampioen te worden, omdat de concurrentie ook veel punten liet liggen, helaas kwamen we net wat tekort in een aantal wedstrijden, zo is voetbal.

Guidetti zegt hier toch helemaal niks vreemds maar toch eerder iets wat we allemaal al lang wisten? Feyenoord had inderdaad kampioen moeten worden vorig jaar. Als je de uiteindelijke kampioen Ajax twee maal compleet van de mat speelt, als je andere titelkandidaten in eigen huis ook geen kaas van je brood laat eten moet je het hebben laten liggen tegen mindere goden, en dat klopt volledig. Ga het rijtje maar na: Ado-thuis, Vvv-uit, Nec-thuis, Rkc-thuis zijn wedstrijden die Feyenoord normaliter winnend afsluit. Tel die 11 verliespunten erbij op en je bent kampioen. Tuurlijk is dat koffiedik kijken, maar niet minder waar.

Geestig om te lezen dat iedereen zoooo moe van Guidetti is , maar als er weer ergens een quotje van hem gevonden wordt en het is hier wat stilletjes dan stoft VZ het quotje ff af plaatst het en ....tadaaaa iedereen gaat los hahaha .guidetti was voor Feyenoord de juiste man op de juiste plek waardoor Feyenoord vorig seizoen buitengewoon presteerde , meer niet . Dat hij ook nog eens mateloos populair werd heeft alles te maken met z´n persoonlijkheid en z´n bijna Rotterdamse mentaliteit.

En dit jaar? Dit jaar hebben we Pelle en dat gaat ook goed.
Feyenoord is er nog niet, maar we komen er wél aan ,hopelijk krijgen Gudde en van Geel dat gekke Parma zo ver om hem voor een voor Feyenoord te betalen prijs te verkopen ...zou lekker zijn voor Rotterdam en de Rotterdammers.

Fijne feestdagen allemaal

Dus het is gewoon zijn schuld dat ze geen kampioen zijn geworden.

kerel, ga alsjeblieft weer twitteren ofzo,
iedereen die niet voor feyenoord is kotst je helemaal uit,
ik word echt moe van die gozer,
ben benieuwd bij welke club hij terecht komt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

365 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Alavés 17 3 3 0
2017/2018 Celta de Vigo 8 0 0 0
2016/2017 Celta de Vigo 23 4 8 0
2015/2016 Celta de Vigo 35 7 3 0
2014/2015 Manchester City 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Zweedse WK-selectie vol oude bekenden; Feyenoorder overleeft schifting niet

De Zweedse voetbalbond heeft dinsdagavond via de officiële kanalen de 23-koppige selectie voor het WK van aankomende zomer in Rusland gepubliceerd. Bondscoach Janne Andersson heeft liefst zeven voormalige Eredivisie-spelers een uitnodiging...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain sluit uit dat Arsène Wenger als sportief directeur aan de slag gaat in Parijs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren