Feyenoord gaat ver voor Pellè: 'Doen het maximale'

Maandag, 24 december 2012 om 19:01
/

Feyenoord is bereid om ver te gaan om Graziano Pellè ook na dit seizoen in De Kuip te hebben. De aanvaller wordt dit lopende seizoen gehuurd van Parma. "Binnen de grenzen van onze financiële mogelijkheden zullen we het maximale doen om Pelle vast te leggen", claimt technisch directeur Martin van Geel.

Van Geel sluit ook niet uit dat AZ in een mogelijke deal met Parma wordt betrokken. Die club heeft immers nog een bedrag van de Serie A-club te goed. Op de vraag van RTV Rijnmond of hij net als met Ronald Koeman onlangs snel een akkoord met Pellè en zijn club bereikt, zei Van Geel dat hij 'dat proces niet wil frustreren'.

Parma wilde Pellè afgelopen zomer niet verhuren, maar op aandringen van de spits zelf ging de club uit de kaasstad toch overstag. Mede dankzij de doelpunten van de 27-jarige Italiaan, veertien stuks in veertien Eredivisieduels, is Feyenoord ook dit seizoen weer een titelkandidaat.


Poll

Speelt Graziano Pellè komend seizoen nog voor Feyenoord?


Gerelateerd

94 reacties (laatste reactie door brand_fr)

Tja, was ook wel te verwachten. Ben alleen bang dat als Parma hem een beetje in de gaten houdt, ze Pelle echt wel houden.

24 december 2012 om 19:13

Weet niet waarom je bijdehand komt doen, maar Pellé is gewoon eigendom van Parma? dus houden is niet verkeerd? of geef jij hiermee een nieuwe dimentie aan het woord 'houden'?

En trouwens thanks voor de info, zat al de hele tijd te denken van: hé, loopt Chiellini daar nou rond'? maar het is gewoon Derijck, lifesaver.

24 december 2012 om 19:20

In Italie zal hij niet slagen daar heb je verdedigers die als moordenaars verdedigen..
Hij profiteert van deze matige competitie waar verdedigers fysiek niet al te sterk zijn, maar zo wie zo is dat in NL het zwakte punt...

24 december 2012 om 19:20

Ik weet niet of je nu juist denigrerend bedoelt te doen richting Derijck of hem juist de beste verdediger van de Eredivisie noemt.

Maar ik weet wel dat Pelle helemaal niets had in te brengen tegen Psv. Ik kan me alleen niet herinneren of Derijck toen in de basis stond.

24 december 2012 om 19:25

Tegen fysiek sterke spelers als Marcelo daar heeft Pelle het moeilijk mee, dan komt word zijn tekortkoming blootgesteld...

24 december 2012 om 20:34

Duim juist er voor om zo'n voetballer als Pellè in de Eredivisie behouden. Is goed voor Feyenoord en voor het Nederlands voetbal. Ik bedoel daarmee te zeggen, EL en CL want daar waren niet op tegen gewassen als Kiev & Praag.

(kortom) Duimen!

24 december 2012 om 20:43

denk het ook niet,bij Parma zijn ze ook niet gek.nu die eindelijk een keer scoort gaan ze het proberen te verzilveren.

24 december 2012 om 20:45

juist niet,ze zien dat hij het bij Feyenoord goed doet en gaan er het maximale uit proberen te halen,.

25 december 2012 om 02:09

Dimentie???

26 december 2012 om 05:42

Uh pele heeft nog nooit en echt kans gehad bij parma? Dus ik weet niet waarom je zo negatief bent.

Financieel vergaan? Ik weet niet of feyenoord dat moet doen? Ik bedoel het gaat net en beetje goed met de club financieel en dan wil je opeens vergaan? Bekijk het rustig misschien kan pele en erge blessure krijgen in de toekomst of misschien hopeloos uit vorm? Gewoon rustig bekijken en mijn advies is Accaber der inzetten want ik denk dat die jongen ze kansen wel verdient!

24 december 2012 om 19:32

Parma moet nog 1 miljoen aan AZ betalen, kan wel eens in het voordeel van Feyenoord zijn.

24 december 2012 om 20:16

als parma die niet betaald moet feyenoord gewoon zeggen wij betalen die miljoen en nemen pelle over.

parma van het probleem af en feyenoord weer een goede spits..

dan zijn ze allemaal blij Parma AZ en Feyenoord.

25 december 2012 om 12:06

Of AZ zegt, hou die miljoen maar en geef ons Pelle terug haha.

Is ook logisch. Az moet nog enorm veel geld krijgen. Kan de Fifa niet Parma dwingen om te betalen? Als ze het niet kunnen lijkt me dat Feyenoord er met AZ mag uitkomen en Pelle zo kan overnemen.

24 december 2012 om 19:22

Ook zonder Pelle gaan jullie het goed oen volgend seizoen....
Laten we Pelle nou niet grote maken dan het is...

24 december 2012 om 19:26

Nee maar hij is wel de perfecte spits voor Feyenoord.. hij laat het team beter spelen en hij scoort ook nog is

24 december 2012 om 19:28

Hij laat het team beter spelen, zulke drogreden word ik echt moe van.zo een dooddoeners.

24 december 2012 om 19:38

Nee maar daarmee wil ik zeggen dat zonder Pelle Feyenoord gewoon het goed blijft doen, Achabar is geen spits maar een type Aguero voor achter de spits daar komt uit het beste tot zijn recht...

24 december 2012 om 19:56

Achahbar is ook een hele balvaste spits hoor.

Alleen komt die nu nog gewoon te kort.

25 december 2012 om 07:57

Achabar is veel te licht voor in de spits , hoewel ik hem wel eens zou willen zien op een plekje achter Pellé ,zeg maar op Immers z´n plek.

24 december 2012 om 22:17

Nee dat is niet hoe het werkt, de Uefa zal dan een transferverbod geven aan Parma of uitsluiting van Europees voetbal. Wat jij zegt gaat helaas niet gebeuren.

24 december 2012 om 22:27

Zo simpel is het niet, want dat zou betekenen dat AZ ook volgend seizoen over Pellè zou kunnen beschikken!
Het zou wel in overleg met Parma kunnen, Fifa kan alleen dwingen om te betalen als AZ een procedure start!

Neejoh is een prima spits begrijp me niet verkeerd maar transfervrij armenteros of betalen voor Pelle dat lijkt me duidelijk...

Ik ben van mening dat het super zou zijn als Feyenoord deze Italiaan vast aan zich zou binden. Hij doet het dit seizoen uitstekend en heeft zijn team al meerdere malen op sleeptouw genomen. Dit moet worden beloond dmv een vast contract bij de stadionclub.

Zou mooi zijn als Feyenoord hem kan behouden, maar het zou dom zijn van Parma als ze hem zouden laten gaan, als hij er in de Eredivisie 14 maakt in 14 wedstrijden, is dat voor Parma meer dan een prima spits.

Zou toch prachtig zijn voor Feyenoord he.. Pellé de smaakmaker van dit seizoen bij Feyenoord om die voor gewoon nog een jaar vast te leggen. Wat is die gast een beest geworden niet normaal.. ben echt onder de indruk van Pellé. Zo balvast, doelgericht, zijn overzicht.. Dat er zo iemand op de nederlandse velden te bewonderen valt is gewoon geweldig.

Hoop voor jullie ( Feyenoord ) dat Pellé idd nog een jaar blijft!

Ik denk dat Parma rustig afwacht totdat de eerste bieders komen aan het eind van dit seizoen. En dan zal Feyenoord gezien de beperkte financiele middelen altijd achter het net vissen.

Of Van Geel moet een mooie truc achter de hand hebben dat hij hem nu al heel snel vastlegt, niks is onmogelijk natuurlijk.

24 december 2012 om 22:56

Jullie moeten Pelle gewoon zo manipuleren dat hij heilig geloofd dat hij alleen door Ronald
Koeman zo succesvol kan spelen. Dat als hij naar een andere club verhuisd, dat het dan niets wordt met hem. Daardoor zijn contract zelf laten afkopen bij Parma en dan bij Feyenoord bijtekenen.
Jammer dat het waarschijnlijk niet zo zal verlopen voor jullie. Parma zal inderdaad een bak geld voor hem willen hebben als hij doorgaat zoals hij het nu doet.

Ook al ben ik Ajacied, ik gun het Feyenoord en de supporters echt dat hij blijft. Ik hoop niet dat Parma te veel voor hem vraagt, nu hij het zo goed doet, want Feyenoord zwemt niet bepaald in het geld. Ik vind het wel leuk als de echte concurrent van Ajax ook een beetje goed is. Als Ajax uiteindelijk maar van ze wint en kampioen wordt.

25 december 2012 om 01:05

Klasse reactie! Ik hoop dan echter dat Feyenoord kampioen gaat worden. :-)

Denk dat het onmogelijk word om hem vast te leggen. Zijn waarde gaat omhoog en dat kan Feyenoord nooit betalen.... Zal aan het eind van het seizoen rond de 8 miljoen waar zijn denk ik!?

24 december 2012 om 19:26

Mits hij zo door zal gaan tot aan het eind van het seizoen!!!!

Hij doet het echt fantastisch bij Feyenoord. Nooit verwacht dat hij dit zou doen.
Toch hoop ik dat hij niet wordt gekocht. Ik denk dat dit een seizoen is waar hij piekt want bijna alles wat die aanraakt verandert in goud. Toch ben ik bang dat het volgend seizoen weer helemaal niks word met Pelle en daarom hoop ik dan ook dat er geen groot geldbedrag voor hem wordt betaald.

Dat is heel slim van het bestuur. Zo creatief mogelijk zijn en kijken hoever ze komen met het behouden van Pelle. Echter moet men niet alles op alles zetten om zo op deze manier niet de ingeslagen weg uit het oog te verliezen!

Pelle bewijst dat hij een geweldig aanspeelpunt is en dankzij hem kan Feyenoord vanuit de lange bal voetballen en daardoor krijgt Immers die het zeker niet van zijn voetballende kwaliteiten moet hebben zoveel kansen. Pelle is groot, sterk, kan de bal vasthouden en terugleggen en hij scoort ze ook dit jaar. Maar vergeet A.u.b. niet John Guidetti die veel meer voor Feyenoord betekende en die ook een echte vechter was zoals ze er in Rotterdam van houden. Als ik dan hoor dat mansen zeggen dat Pelle Guidetti doet vergeten dan denk ik echt hou a.u.b. je mond dicht.

hoe groot zit feyenoord wel in de schulden dat ze niet eens pelle kunnen betalen? ik volg de competitie niet vandaar mijn vraag.

Zitten ze zo erg in de schulden? ongelofelijk zeg.

24 december 2012 om 19:46

Feyenoord zit niet meer in de schulden, maar ze hebben nog steeds niet een heel groot budget vergeleken met Ajax,psv en Twente.

24 december 2012 om 19:52

feyenoord heeft nog 11/12 miljoen schuld

25 december 2012 om 09:45

domme reactie zeg. Hoeveel clubs leggen tegenwoordig even 5 miljoen neer voor welke speler dan ook???

Feyenoord is uit de schuldsanering en uit Cat 3 van de Knvb en gaat langzaam weer aan haar eigen reserve bouwen. Als enkele van de spelers die weg mogen verkocht worden, scheelt dat zo weer een paar miljoen.

25 december 2012 om 11:10

Hoeveel clubs? zelfs degradatie kandidaten in Duitsland, Turkije, Rusland, Engeland en Italie leggen 5 M neer voor een speler. Ik vroeg me af waarom Nederlandse clubs het zo moeilijk hebben om uberhaupt 2 M neer te tellen voor een speler. Ik volg de Eredivisie al lang niet meer kijk alleen af en toe naar samenvattingen daarom vroeg ik me af.

26 december 2012 om 10:31

en hoe gezond zijn die clubs die zulke bedragen neerleggen?

denk dat feyenoord minimaal 5 mil moet betalen willen ze hem houden..
dan moet pelle zelf ook willen..

ik denk dat hij volgend jaar weg is .. misschien niet naar parma , maar een andere club

24 december 2012 om 19:52

5 miljoen?? 2 miljoen is voor feyenoord al een godsvermogen.. O.o

25 december 2012 om 09:47

ben jij de boekhouder bij Feyenoord? Wat een rare opmerking dat 2 milj al teveel is. Maar slaap maar verder en blijf maar in sprookjes geloven.

25 december 2012 om 00:13

Hij heeft een contract tot 2014. als dit seizoen afgelopen is dus nog 1 jaar.
Hij zal wel niet bijtekenen, omdat hij daar toch niet meer doorbreekt. En hij is ook al 27. dus die zal wel niet zoveel kosten. tussen de 1 en 2 miljoen dacht ik.

het zou mij geweldig lijken als die volgend jaar ook nog bij feyenoord zou blijven spelen. hopelijk blijft die dan net zo spelen zoals hij nu speelt. als het niet lukt om pelle te houden, dan zou ik wel graag finnbogason zien willen spelen bij feyenoord.

24 december 2012 om 19:46

Finnbogaon ligt nog 3,5 of 4,5 jaar vast bij Heerenveen. En die club is niet gek, die is altijd zeer stroef tijdens onderhandelingen. Dus ik zou er niet op rekenen :P

Feyenoord had hem gewoon (achteraf) moeten huren met een optie tot koop van 1.5 miljoen of iets dergelijks. Parma betaalde immers ook 1.5 of 2 miljoen euro aan AZ, dan zijn ze voor de kostprijs ook van hem af, zo dachten ze er immers voor dat hij naar Feyenoord kwam, hij maakte het bij Sampdoria tijdens zijn verhuurperiode ook vrij weinig van.

Maar ik ben bang voor Feyenoord en mede Pellè fans (ben niet voor Feyenoord, wel Pellè) dat Parma niet gek is en de hele hype in de gaten houdt (het is immers hun speler) en zal wel 3, 4, 5 of 6 miljoen euro gaan vragen. En ik zie Feyenoord niet zo 1-2-3 een miljoen of 3-4 miljoen aftikken voor een speler van 27, bijna 28. Die halverwege zijn contract dan 30 is en dat krijg je nooit meer terug.

24 december 2012 om 22:25

Parma heeft hem uiteindelijk zonder huursom, maar met salaris op rekening van Feyenoord laten gaan. Dat is vaak met huren nog steeds ''een mooie deal'' hoor

Vaak moet je nog een aantal ton neerleggen als huursom, dat was nu niet zo.

Uuuh ze gaan t toch proberen, jou reactie slaat nergens op. Verdiep je eerst eens voordat je conclusies trekt.

Misschien een oplossing voor Feyenoord en Parma. AZ krijgt nog 1.5 miljoen of iets dergelijks van Parma en Parma weigert dat te betalen ondanks dat de Fifa hun veroordeelt heeft tot betalen...

Dan betaald Feyenoord toch gewoon die 1.5 miljoen aan AZ? Misschien keurt de Fifa het nog wel goed ook haha.

24 december 2012 om 19:53

az krijgt nog 1 miljoen, van geel zei ook dat die met az in gesprek zal gaan

24 december 2012 om 22:26

Ah, dan is dat 1 miljoen nog het restant. En 1.5 het initiële bedrag! AZ zal denk ik geen bezwaar hebben. 1 miljoen is veel geld en het krijgt het het liefst linksom of rechtsom. N

Gezien zijn statistieken over zijn hele carrière zou dit wel eens een heel dom besluit kunnen zijn. Straks geef je al je geld aan hem uit en presteert die net zoals hij altijd al deed. Geld kwijt, kutspits en helemaal geen geld.

24 december 2012 om 20:00

100% zekerheid heb je nooit.
Er zijn altijd diverse factoren die met elkaar moeten samensmelten om het goed te laten verlopen en dat gebeurd nou net met pelle en feyenoord.
Niemand had verwacht dat Pelle het zo goed zou gaan doen waaronder ondergetekende.

25 december 2012 om 09:49

ach ja ... in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst.

Pelle bewijst nu dat hij het WEL kan, dus waarom zou het weer niks worden??

Zie bij twente. Kopen Castainnos voor veel geld omdat hij 2 seizoenen geleden zeer regelmatig voor Feyenoord scoorde. Dit seizoen is hij niet de schim die hij toen was. Maar dat kan na de winterstop zo weer terugkomen.

Omdat Parma nog 1 miljoen moet betalen aan AZ, denk ik dat Pelle na dit seizoen zo maar eens naar AZ gaat verkassen. Hij is hier nog altijd razend populair en z'n woning in Bergen kan hij zo weer betrekken. Bovendien is het vrijwel zeker, dat Altidore aan het einde van dit seizoen vertrekt omdat AZ zijn salaris niet meer kan betalen. Tot nu toe betaalde Villa Real de helft van zijn salaris en dat komt nu te vervallen.

24 december 2012 om 20:32

Dat is totaal geen logica. Hij draait juist bij Feyenoord zo goed.
En Az heeft totaal geen rechten of contract met Pelle dus dit is echt logica van een pinda.

24 december 2012 om 22:27

AZ heeft nog 1 miljoen euro tegoed van de club waar hij onder contract staat, Parma dus. Dus technisch gezien kan AZ hem ''gewoon'' vorderen als een stuk vlees, maar dat zal AZ toch niet doen, daar is het een te nette club voor.

Maar Sneeuwvlok heeft wel degelijk een punt, er is geen contract, maar wel een optie tot het op beslag leggen....

24 december 2012 om 22:56

Absoluut niet, want hij heeft een contract getekend die gewoon geldig is bij Parma.
Dit is klinklare onzin.

25 december 2012 om 01:47

Geldig indien het verschuldigde bedrag is voldaan. AZ is niet betaald, dus is het contract niet geldig. Zo simpel is het. AZ zou dit hard kunnen maken.

25 december 2012 om 02:28

Ik ga er niet vanuit dat AZ Pelle kan opeisen, de spelersvakbond zou daar zeker een stokje voor steken, iemand op zo'n manier een omgekeerde transfer laten maken omdat andere partijen hun beloftes niet nakomen kan Pelle niets aan doen.

Ik denk dat Feyenoord binnenkort toch afscheid moet gaan nemen van Pellé. Feyenoord kan hem moeilijk houden.

Ik hoop dat hij kan blijven. Hij draagt in mijn ogen, die van fervent Ajacied, bij aan de terugkeer van de sportieve en gezonde rivaliteit tussen de twee mooiste clubs van Nederland. Mocht hij er de komende 20e januari twee in schieten, waaronder de winnende, dan vervloek ik hem natuurlijk als vanouds ;-)

AZ kan wel verdedigers gebruiken, mischien onderdeel van de deal Kongolo uitlenen? en misschien ook aanvaller Manu, als hij het AZ niveau al aan kan.

Zou fantastisch zijn voor Feyenoord en ook goed voor AZ als AZ dat resterende bedrag nog krijgt. Sinds de komst van Pelle, klimt Feyenoord zeker naar de top. Met Pelle kan Feyenoord strijden voor het kampioenschap.

hij heeft gewoon een geluks seizoen zoals castaignos bij feyenoord had.
pelle is gewoon een middenmoter meer niet.
zeker niet de moeite waard voor feyenoord.

Ben bang dat het dit seizoen eenmalig is, alles lukt. Mooi voor Feyenoord maar ook een beetje mazzel denk ik. 27 jaar is een mooie leeftijd voor Italie.........

prima spits voor de top van Nederlandse competitie! Ik zeg afscheid nemen van die flapdrol Joris Mathijsen met zijn hoge salaris.

Ik denk dat Pellé gewoon erg goed is, en dat hij al die tijd niet meer zoveel zelf vertrouwen heeft gehad als bij Feyenoord! Elke club heeft gewoon een grote en sterke spits nodig met kracht. Kijk naar Ibrahimovic.. Ook groot en sterk. En omdat Feyenoord goede buitenspelers heeft die een voorzet kunnen geven is het helemaal mooi! Immers er achter. Perfect.

Je zou wel moeten als club als je terug wilt naar de top. Je kan niet elke seizoen hopen dat je een spits huurt en die dan succesvol wordt. Guedetti hadden ze goeie spits in huis die ook nog onbekend was. Pele heeft iedereen onderschat ik ook.

Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik denk dat de meeste spitsen succesvol worden in de kuip door de aanhang van feyenoord. Daar scoren lijkt me veel mooier dan in een arena of philip stadion ( niet dat hun een slechte aanhang hebben integendeel maar bij de kuip is het net als in engeland heel dicht bij het veld). En als ik pele was zou ik ook blijven maar hij is niet de enige die beslist.

Voor Feyenoord en de Nederlandse competitie zou het fantastisch zijn als Pellè behouden zou kunnen worden. Hij rendeert op een fantastische wijze bij Feyenoord en is nog nooit zo productief geweest.

''mede dankzij de doelpunten van de 27-jarige Italiaan, veertien stuks in veertien Eredivisieduels, is Feyenoord ook dit seizoen weer een titelkandidaat.''

Vreemd om de nadruk op het woordje ook te leggen. De laatste keer dat Feyenoord een serieuze titelkandidaat was werden ze ook kampioen in 1999. Het zou beter zijn om het woordje ook te schrappen.

Hij moet blijven echt een belangrijke speler voor feyenoord zonder hem was feyenoord niet zo ver gekomen =D

ook zonder guidetti zou dat ook zo zijn

Gewoon Armenteros gratis ophalen komend seizoen. Scheelt in de kosten en Armenteros is een prima spelers met erg veel restwaarde. Zou een goede spits zijn voor Feyenoord al moet het spel dan wel weer aangepast worden op een wat technischere en beweeglijkere spits. Ik denk echter dat dit voor de lange termijn beter is voor Feyenoord.

Het is te hopen dat het mogelijk is Pelle langer vast te leggen. Hij past perfect in het spel dat Feyenoord wil spelen. Combinatievoetbal met een balvaste spits. Zowel verdedigend als aanvallend kan hij met zijn lengte van belang zijn voor ons.

Pelle past bij F'noord, maar meer dan het bedrag dat Parma voor henm betaald heeft, zou ik niet doen. Tuurlijk zullen de spaghettivreters er zoveel mogelijk uit zien te halen, maar de club zit financieel niet echt goed - jammer dat AZ zoo beleefd afwacht of die gasten eens willen gaan dokken. Uefa moet dat toch strenger aanpakken, bijv. door beslag te leggen op hun activa. Of het aan Fnoord en AZ over te laten( 1 mio van F naar Az). Ben geen F' supporter, maar ze zijn goed bezig daar in R-zuid. Hopelijk gaan ze niet weer mrt miljoenen smijten zodra ze uit categorie 2 zijn.

Zou heel mooi zijn voor Feyenoord als ze hem voor langere tijd kunnen vastleggen. Hij doet het daar bijzonder goed. Weet iemand hoever Feyenoord kan gaan om hem aan het einde van het seizoen vast te leggen? Mogen ze dan alweer spelers kopen?

En volgend seizoen raakt hij weer geen pepernoot. Is vaak zo met zulke spelers. En hij zal ongetwijfeld een voor Feyenoord begrippen vet salaris krijgen/vragen.

Ik hoop dat ze hem voor langere tijd vast kunnen leggen, maar gezien de financiele situatie vrees ik het ergste.

Mede om de financien heb ik aangegeven dat men misschien wel moet meewerken aan een verkoop van bijvoorbeeld Indi, waarvoor je centraal Kongolo en Mathijssen hebt en op links Nelom.

Clasie wil nog niet weg en hoeft van mij ook zeker niet weg, maar bij een goed bod heb je Vormer al klaarstaan, de Vrij liet met dat intervieuw van gisteren eigenlijk doorschemeren ook wel te blijven, hij wilde weg zoals Vlaar dat deed, op volle kracht en bijna tot volle wasdom, zodat je ook als iemand binnenkomt.

Ik zou op zeker een schifting gaan maken, denk daarbij aan Cisse, Mokotjo, Fernandez en Schaken in de verkoop. Achabar en te Vrede verhuren, Manu terughalen en transfervrije spelers binnen zien te hengelen, Armenteros, Bakkal sinds gister mag die vrij vertrekken zoals ik begreep en toch nog steeds Drenthe.

Indi is het meest aansprekende talent, met in mijn ogen ook de hoogste transferwaarde, maar hij is in de huidige selectie ook het best te vervangen zonder iets aan te hoeven trekken. Als je rond de 10 mil. Los zou kunnen peuteren, dan heb je geld voor Pelle, de rest vloeit terug in de schulden.

Ik denk dat Graziano een miljoentje of 2 a 2,5 op moet leveren, maar dan heb je wel een as staan die van ons is en die waarschijnlijk ook nog wel even in de kuip blijft, dus kan je echt gaan bouwen en dan bedoel ik langer dan 1 seizoen.

Ideale situatie zou zijn deze 20 namen, ik denk namelijk dat we dan ook een serieuze gooi naar de titel kunnen gaan doen! De rest kun je aanvullen met wederom wat jonge gasten van Woudesteijn.

Mulder, Lamprou, de Jong

Janmaat
de Vrij, Kongolo, Mathijssen
Nelom, Drenthe, Goossens

Clasie, Vilhena, Vormer
Immers, Bakkal, Vilhena
Goossens, Drenthe

Boetius, Verhoek
Pelle, Armenteros, Manu
Armenteros, Manu

Sommige spelers noem ik meerdere keren, omdat deze op meerdere positie's inzetbaar zijn.

Achterin ben je rechts centraal nog wat zwak misschien kan je het op een akkordje gooien met Heerenveen voor Gouweleeuw en dan pakweg Cisse, Mokotjo, etc. die kant op, of er moet nog een jonge beul lopen in de jeugd?

Mulder
Janmaat
de Vrij
Mathijssen
Drenthe
Clasie
Bakkal
Vilhena
Boetius
Pelle
Armenteros

Hoop dat Pelle bij Feyenoord kan blijven. Het is een koelbloedige afmaker en een sterk aanspeelpunt. Feyenoord miste altijd al zo'n spits als Pelle.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8148
2.Ajax7352
3.AZ6831
4.Feyenoord6034
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

326 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica

In de wandelgangen

Vrijdag 20 april
Manchester City is weer van plan om zich te melden bij Leicester City aangaande Riyad Mahrez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren