‘Schalke slaat na Huntelaar ook toe voor andere Oranje-international’

Maandag, 24 december 2012 om 15:33

Het Italiaanse Tuttosport brengt maandag naar buiten dat Schalke 04 van plan zou zijn Wesley Sneijder in januari naar Duitsland te halen. De Bundesligist presteerde in de eerste helft van het seizoen behoorlijk teleurstellend en denkt met de Nederlander erbij een flinke sprong voorwaarts te kunnen zetten na de winterstop. Sneijder zit momenteel in een spagaat bij Internazionale.

/

De topclub wil langer met hem door, maar alleen wanneer de Oranje-international genoegen neemt met een lager salaris. Dat is echter geen optie voor Sneijder, zo merkte hij onlangs op. In een gesprek met Inter en zijn zaakwaarnemer Sören Lerby maakte de 28-jarige Utrechter duidelijk hoe denkt over de manier waarop de club hem nu behandelt. “Op deze manier is er voor mij weinig reden om bij te tekenen. Hoe kan ik in deze positie, waarin ik niet speel - en sterker nog - niet eens bij de selectie zit, een nieuw verslechterd contract accepteren?”

Mocht Sneijder het definitief tot een breuk willen laten komen, dan wil Schalke hem graag opnemen in de selectie. De club kan waarschijnlijk niet eenzelfde salaris bieden als de Oranje-captain gewend is in Milaan, maar biedt hem wel de gelegenheid samen te spelen met landgenoten Klaas-Jan Huntelaar en Ibrahim Afellay. Zondag brachten die Knappen nog naar buiten dat Huntelaar zijn contract had laten verlengen tot medio 2015. Afellay wil men ook definitief overnemen van Barcelona, maar de middenvelder annex linksbuiten gaat zelf liever terug naar Catalonië.


Poll

Wesley Sneijder zou goed bij Schalke 04 passen


Gerelateerd

102 reacties (laatste reactie door hopa)

Dat salaris van Sneijder kunnen ze toch nooit betalen?!

24 december 2012 om 15:39

Ik denk van wel hoor want 2 jaar geleden wilde ze Manuel Neuer een langer contract aanbieden van 7 miljoen euro per jaar maar of Sneijder ook bij deze club zou passen weet ik niet.

24 december 2012 om 15:42

Ik meen te hebben gelezen dat Sneijder 10 mil per jaar wil blijven verdienen, dat zie ik Schalke nooit betalen.
Sneijder zou in mijn ogen wel thuis passen in de Bpl, spelmaker in een club als Arsenal, Man Utd, Spurs. Maar dan zie ik enkel man utd het betalen, en die hebben toch echt wel genoeg spelers voor op die positie

24 december 2012 om 15:44

Ja 10 miljoen per jaar is denk ik ook dat dat wel veel te veel voor Schalke 04 is ik had eerder gelezen dat Sneijder 6 miljoen per jaar verdiende bij Inter?

24 december 2012 om 15:46

12 mil (netto) bij inter meen ik

24 december 2012 om 15:50

Ja dan kan ik geloven dat Inter wil dat hij moet inleveren ik zie geen andere club 12 miljoen euro per jaar aanbieden aan Sneijder. Weet iemand ook hoeveel hij zou moeten inleveren?

24 december 2012 om 15:50

Daarnaast kan Sylvie, Yolanthe een keer uitnodigen voor een of andere tv show, vinden ze ook leuk. Na de wedstrijd Hamburg - Schalke kan Wesley even chillen met Raf ;p Perfect toch!

24 december 2012 om 15:52

5 mil max, denk dat ze hem zelfs transfervrij al laten gaan om maar van dat salaris af te zijn

24 december 2012 om 15:53

Ja dat denk ik ook bedankt voor de informatie.

24 december 2012 om 15:54

Sneijder kan dat bedrag alleen bij Inter krijgen.
Andere clubs die deze bedragen neerleggen zijn niet in hem geinteresseert.

Dus aan hem de keuze. Het geld en dus positie in Oranje op het spel zetten.
Of naar Schalke, ongeveer de helft minder Salaris (5 miljoen, maar hebben we het over?) en lekker fit worden en veel spelen en belangrijk zijn voor Oranje.

24 december 2012 om 15:56

Bij Inter zou hij hetzelfde bedrag krijgen als hij nu in zijn volledige contract krijgt, maar dan verspreid over meerdere jaren. Voor Sneijder is dat natuurlijk idioot om te accepteren, ik geef hem ook volledig gelijk dat hij dit niet doet. Langer aan een contract vast zitten voor minder geld bij een club die je weg wil hebben..

Natuurlijk heeft hij het niet waargemaakt sinds zijn contractverlenging, maar ja, dan hadden ze bij Inter niet zo stom moeten zijn zijn om zo'n bizar contract voor hem neer te leggen.

24 december 2012 om 16:00

Volledig met je eens Goonerhiguain. Inter bied het aan en dan willen ze het ineens aanpassen enz. En nu ook dat kinderachtige gedoe met hem niet laten spelen in de hoop dat hij een fout maakt om contractbreuk te kunnen afdwingen, denk aan een vakantie nemen of niet komen opdagen op trainingen.
Overigens ben ik van mening dat Sneijder na 1 wedstrijd alweer een volledig wedstrijdritme heeft, ik vind hem niet afhankelijk van het spelen van vele wedstrijden om voor oranje in aanmerking te komen.

Lekker dat contract uitzitten en daarna ergens anders contractvrij weer flink geld gaan opstrijken.

24 december 2012 om 16:00

Sneijder zit rond de 6 miljoen netto, aldus Johan Derksen.

24 december 2012 om 16:01

Ik ben het ook volledig met je eens.

24 december 2012 om 16:05

@-jerooney- check loonwijzer.nl, die klopt tot nu toe altijd

24 december 2012 om 16:07

Ok bedankt zal ik ook eens bekijken.

24 december 2012 om 16:42

@goonerhiguain
Vanwaar kom jij met die foutieve informatie? Waarschijnlijk weer zo'n Nederlandse website die Inter de fout wilt geven van alles. Wesley Sneijder verdiend nu netto 6 miljoen per jaar. Inter wilt daar 4.5 miljoen euro van maken die hij sowieso krijgt + 1-1.5 miljoen aan bonussen door het bereiken van sportieve doeleinde en het gespeeld aantal wedstrijden. Als deze jongen dan eens een jaar volledig fit is en presteert naar zijn loon dan krijgt hij gewoon hetzelfde als nu.

24 december 2012 om 16:49

Sneijder zit aan 6 miljoen netto , dat heeft in verschillende bladen al gestaan en klopt zeker , kan wel tegen de 7 zijn maar geen 12 of 10 miljoen netto , dat zijn altijd bruto bedragen.

24 december 2012 om 17:08

Je moet ook rekenen dat er nog iets wordt afgetrokken van hun belastingen.

24 december 2012 om 17:39

@sa2juve

Het komt er op neer dat Sneijder zijn salaris voor de komende 2 jaar verspreid zou worden over de komende 3 jaar.

En in 2 jaar tijd zou hij 12 miljoen euro netto verdienen. Wat betekent 6 miljoen euro per jaar.
Ze willen 12 miljoen in 3 jaar er van maken. Wat betekent 4 miljoen euro per jaar.

Verschil van 2 miljoen euro per jaar, ik zou ook niet tekenen.

24 december 2012 om 18:18

Yazza; je leest zoveel dingen. Denk je dat elk bericht op waarheid berust?

Denk je echt dat Sneijder per se 10 miljoen per jaar wilt verdienen? Bron?

Ik word hier zo moe van. Dit zijn Geruchten maar volgens jou is het al onmogelijk dat Sneijder naar Schalke vertrekt.

24 december 2012 om 23:54

Met hulp van Gazprom ja, omdat Poetin zo'n fan was/is van Neuer.

25 december 2012 om 10:28

Wat is dit nou weer voor klinklare onzin hij is groot verdiener bij inter met 6 miljoen netto per jaar, 11 miljoen is zijn jaarlijkse inkomen inclusief sponsorcontracten etc.

24 december 2012 om 15:43

Goed gelezen.
Sneijder lijkt mij nu totaal geen man om in Duitsland te voetballen. In duitsland moeten zelfs creatief geweldige voetballers zich in een verdedigende rol schikken, te kijken naar het groot aantal meters dat deze spelers meestal afleggen. Daarnaast vind ik sneijder ook niet goed genoeg voor het niveau dat Schalke nastreeft (indien men echt in de bovenste regionen mee wil doen/ net als Dortmund verassen en binnen nu en 3 jaar de Bundesliga winnen), Sneijder beschikt over een mooie trap en spelinzicht, maar komt op andere gebieden fundamenteel tekort. Ik weet dat mensen nu weer gaan wijzen naar zijn periode bij Inter, maar die neem ik niet serieus (presteerde 9 maanden behoorlijk; gaf in de periode dat Inter de treble won welgeteld 12 assists in alle competities en scoorde ernaast enkele vrije trappen en afstandsschoten waarmee hij maar eens had moeten proberen om het van der Sar of Casillas het lastig te maken). Men moet zich meer concentreren op een soort speler als Isco. Technisch sterk, tactisch goed onderlegd en geweldig potentieel voor de toekomst.

24 december 2012 om 15:47

Sneijder kan het niveau prima aan. Hij moet dan dus wel in een pirlo rol spelen. Je moet inderdaad niet van hem verwachten dat hij flink meters gaat maken. In een dergelijke rol wint hij echt prijzen voor zijn ploeg. Dat heeft hij altijd al gedaan. Ik ben geen aanhanger van zulke spelers die weinig tot niets aan arbeid verrichten en jij volgens mij ook niet, maar zeggen dat Sneijder het niveau niet aankan is onzin.

24 december 2012 om 15:53

Sneijder afbranden en als gebruikersnaam Moses.

24 december 2012 om 16:05

Moses, ik kan echt niks anders zeggen dat je me irriteert!
Er is geen land in de wereld waar een ge-wel-dige voetballer als Sneijder; Wesley Sneijder is een volledig tweebenige aanvallende middenvelder, met een scherp oog, een splijtende pass en een doelgerichtheid die weinigen in de wereld m nadoen. Bovendien heeft hij zich al op vele verschillende niveau's bewezen. Op jonge leeftijd dicteerde hij het spel bij Ajax en was ie de beste speler vd eredivisie. Hij werd op zn 19e een bepalende speler van Oranje, 1 vd 5 beste teams vd wereld. Bij Real was ie gewoon goed, maar had ie de pech met trainerswissels en wilde ze na de machtswissel met zijn opbrengst een nog grotere naam halen: C. Ronaldo.
Iedereen lachte hem uit dat ie naar de tandenloze tijger Inter ging, maar in het team van Mourinho was ie 1 vd de beslissende pijlers die Internazionale na tientallen jaren weereens de Europa Cup 1 bezorgde. Daarna nam hij als nr 10 Oranje bij de hand en leidde hij ze bijna persoonlijk naar de finale van het allerhoogste podium; een wk!

En dan gaat zo'n knulletje als jij 1 vd grootste nederlandse voetballers Ooit hem vergelijken met een 20jarige spaanse revelatie van de subtopper Malaga? Hoe durf je? Sneijder De Regisseur is niet genoeg voor kohlenpot arbeidersclub Schalke??
Voor mij diskwalificeer je jezelf voor altiojd als voetbalkenner met deze laatste reactie.
Only in Holland, land waar we Seedorf uitfloten toen ie langs kwam in de arena, gaat men zo om met helden...schande

24 december 2012 om 16:35

Sneijder kan het niveau van Schalke niet aan. Zo vlak voor het einde van het jaar de domste opmerking van het jaar, proficiat.

Ot:
Sneijder moet gewoon berusten in het feit dat hij minder gaat verdienen bij een andere club, veel minder. Of Duitsland bij hem past weet ik niet, maar Schalke is naar mijn mening een te grote stap achteruit voor Sneijder.

24 december 2012 om 18:30

Ja of je krijgt een orgasme bij elke bal die bij Sneijder is. Je kan ook verdrijven. Sneijder past in bepaalde systemen en in het systeem van Schalke past hij niet. Bundesliga is meters maken en Sneijder is daar te lui voor.

24 december 2012 om 15:45

Als je het verhaal gelezen had dan weet je het antwoord op je vraag al.

''mocht Sneijder het definitief tot een breuk willen laten komen, dan wil Schalke hem graag opnemen in de selectie. De club kan waarschijnlijk niet eenzelfde salaris bieden als de Oranje-captain gewend is in Milaan'' Bovendien ik denk dat het niet perse het salaris het grote probleem is hij wilt liever gewoon een vaste basis plek en daar tegenover een inlevering van zijn salaris. Vraag me alleen af of hij het wel echt zo goed kan vinden met de jongens die in het stukje vernoemt worden.

24 december 2012 om 16:19

in duitsland zit ook erg veel geld hoor,, miss niet zoveel als in engeland maar toch nog
steeds aardig wat,, aan 5 miljoen per jaar komen ze vast wel,, misschien net niet
6 miljoen maar ik denk dat het geld geen probleem moet zijn voor Schalke 04.

24 december 2012 om 16:57

Schalke is de 2e club van Duitsland qua begroting (over de 200 miljoen) dankzij Gazprom o.a.. Die betalen samen met Bayern de hoogste salarissen daar.

24 december 2012 om 17:36

Sneijder zit aan de 6 miljoen euro netto. In Italië zit je in een hele hoge salarisschaal waardoor je bijna de helft in moet leveren. Sneijder zijn bruto salaris is dan ook iets meer dan 12 miljoen euro volgens de quote 500 etc.

In Duitsland heb je al een gunstiger belasting stelsel. Je hoeft minder weg te brengen dus je houd meer over. En als je ziet dat spelers als Huntelaar een contract krijgen voor 8 miljoen euro bruto en daar +/- 5 miljoen aan overhoud. Dan kunnen ze ook wel 8,5 of 9 miljoen euro ibj elkaar krijgen voor Sneijder.

24 december 2012 om 19:15

Sneijder kan naar grotere en betere clubs en wil voor prijzen spelen

clubs die bij het niveau Sneijder passen zijn Bayern Munchen, Real Madrid, Barcelona, Manchester Utd, Paris St G, AC Milan

Denk toch dat er voor Wesley Schalke een te laag nivo is. Met alle respect voor Schalke

24 december 2012 om 15:44

En uhmmm... waar staan ze in de competitie?
nummer 7!

En ja Schalke had wel een relatief makkelijke poule en de loting zit ook weer mee. Desondanks knap dat ze eerste zijn geworden maar dat is niet bepaald de verdienste van Schalke maar het nalaten van Arsenal

24 december 2012 om 15:59

Als je voor zelf voor Arsenal bent is dit een rare reactie. Arsenal staat zelf gedeeld 4e met 4 andere clubs en stond twee weken terug nog 7e. Betekent dit dat Arsenal slecht is? Nee. Gewoon een slechte periode. Blessures van belangrijke spelers als Papadopoulos helpen niet mee.

Schalke heeft daarbij Arsenal 2 x keer verslagen in de Champions League en om dat af te doen als falen van Arsenal is een beetje een zwaktebod vind ik. Daarbij stonden ze vorig jaar nog kwart final oid.

24 december 2012 om 16:12

Dat wil toch niet zeggen dat ik Arsenal goed genoeg vind voor Sneijder? Overigens vind ik de Duitse met de Engelse competitie niet helemaal te vergelijken. Ik wil maar zeggen dat het CL voetbal van dit jaar absoluut geen garantie is voor volgend jaar.

Verder had Arsenal in de laatste wedstrijd van de groepsfase genoeg kansen om te winnen tegen de Grieken en dan stonden ze gewoon eerste, maar dat lieten ze echt na.

24 december 2012 om 17:03

Yazza

Ik weet niet of je het voetbal echt volgt maar Duistland speelt al jaren beter Europees dan Engeland en dit jaar hebben ze Engeland zelf voorbijgestoken Europese rangschikking en staan ze tweede nar Spanje.
Het is dus niet enkel dit jaar dat Duitsland beter scoort dan Engeland Europees.

24 december 2012 om 15:43

nou... ik denk juist dat schalke perfect is,want laten we eerlijk wezen. Sneijder is niet de sneijder die hij bij inter onder mourinho was. Daarom denk ik dat dit perfect club voor hem is.

24 december 2012 om 19:15

als ie niet speelt kan ie ook dat niveau niet halen bij Inter

24 december 2012 om 15:43

Precies, Man Utd & PSG zou perfect bij hem passen. Wesley Sneijder en Schalke? vind dat geen mooie combinatie. Het geld hebben ze overigens ook niet om Sneijder naar Gelsenkirchen te halen.

24 december 2012 om 17:01

Schalke heeft voldoende geld. Prestige en een goed elftal is wat anders, maar Schalke hoort gewoon qua begroting bij de top 10 van Europa.

toen raul kwam dacht ook iedereen, wat is dit. maar misschien werkt het met sneijder ook...

Yolanthe kan toch mooi bij gaan verdienen!!! Ik weet nog wel een baantje.

Lijkt me een mooie club waar hij gewoon elke week kan spelen. En daarnaast natuurlijk Champions League.

Als Sneijder naar Schalke gaat zal hij ook moeten inleveren. Niemand zou aan zijn financiele eisen willen en kunnen voldoen, PSG en City buiten beschouwing gelaten. Schalke lijkt mij wel een mooie club voor Sneijder, maar ik zou het alleen niet helemaal begrijpen als hij een lagere aanbieding van Schalke wel zou accepteren en niet een van Inter. Ik hoop iig dat hij snel aan spelen toekomt, tis toch onze aanvoerder.

Prima club voor iemand die al zo'n 2.5jaar helemaal nix meer heeft laten zien. Spelen moet ie, en veel ook.

24 december 2012 om 19:17

heeft kunnen laten zien

en niet overdrijven want de wedstrijden dat ie wel mocht spelen speelde ie vaak goed, ook was hij binnen Oranje de enige die nog enig niveau bracht en ervoor werkte ook al moest ie dan in dienst van het 11 tal spelen op een andere plek.

Sneijder hoort nog steeds bij de beste middenvelders van de wereld

Dit is denk ik de ideale club voor Sneijder. Ik heb het idee dat hij de absolute top lichamelijk gewoon niet meer aan kan. Hij heeft niet de body van een moderne voetballer en is allang over z'n top heen. 28 zou normaliter de leeftijd moeten zijn dat spelers vaak op hun best zijn, echter heeft hij het lichaam van iemand van een jaar of 40.

Op dit moment naar Schalke gaan lijkt me niet verstandig. Wat als de nieuwe trainer hem niet wilt? Dan verandert er niet veel aan zijn situatie en kan hij na Italië, in Duitsland de bank warm houden.

Schalke is ook een mooie club natuurlijk.
Dan zou Schalke zo maar weer meedoen om het kampioenschap, wel volgend jaar.

Salaris weet ik niet, ze hebben wel Gazprom als sponsor, dus veel geld.

Zou Sneijder dan ook in de CL mogen spelen? Aangezien hij bij Inter EL speelde?

Ik denk dat Sneijder nog te goed is voor Schalke. Hij is zeker nog niet te oud om echt over de top te zijn, en heeft bewezen gewoon een wereldtopper te zijn als hij fit is. Ik zou het nog één keer proberen (desnoods voor minder salaris) bij een echte Europese topclub. Dan kun je daarna altijd nog bij Schalke gaan spelen.

24 december 2012 om 16:06

Sneijder nog te goed voor Schalke? Op dit moment is Schalke minimaal gelijkwaardig aan Inter, daarbij is de Duitse competitie toch wat sterker dan de Italiaanse. Waarom heeft iedereen toch een hoge pet op van Sneijder, hij heeft 1 jaar top gepresteerd en daarna ook niet al te veel meer laten zien. Overschat is hier zeker op zijn plaats!

24 december 2012 om 17:07

Raul heeft verleden jaar ook gespeelt voor Schalke.
Of wil je zeggen dat Snijder zoveel beter is dan Raul?

Schalke is een europese subtopper in een competitie die elke jaar sterker wordt en Europees zelfs Engeland heeft voorbijgestoken.
Als je ziet hoe het Duits voetbal evolueert de laatste jaren en de toekomstige projecten ziet dan zou ik voor Duitsland kiezen.
Daar ligt de toekomst van het Europees votbal. Niet meer in Spanje of Italie die het financieel moeiliker en moeiliker hebben.

Schalke is de ideale club voor Sneijder. Geen enkele club van een hoger niveau heeft hem nodig. Sneijder moet beseffen dat hij echt niet zo'n grote speler (meer) is als hij zelf denkt. Gelsenkirchen licht dichtbij Nederland dus is ook een beetje thuiskomen. Van der Vaart deed het ook. Ook voor Stekelenburg is Schalke een ideale club indien Milan van zijn komst afziet. Schalke zoekt sinds het vertrek van Neuer naar een goeie doelman.

Is het zo moeilijk om een keer een duidelijke titel te plaatsen : 'schalke toont intresse in Sneijder.' Waarom altijd dat irritante gedoe, ja dan hebben jullie wat extra clicks maar het is zo lastig als bezoeker om te bepalen welk bericht interresant is en dan niet. Ga eens vergelijken met een gerespecteerde voetbalsite (vi, nu sport) en kijk het verschil. Daar staat in vrijwel elke titel duidelijk waarover het gaat, want dat is de bedoeling van een titel.

Het is zo jammer dat er niet een voetbalsite is die goede journalistiek combineert met actieve gebruikers (de commentsectie van de artikels). Voetbalzone zou dit zo makkelijk kunnen doen.

word echt zuus teampje bij Schalke 04 daar ! dit zou de opstelling zijn : Ze zouden wel een beter keeper moeten halen ! Unnerstal vind ik slecht. Misschien Kenneth Vermeer van ajax want ik gun Cillessen daar een basisplaats

unnerstal
Uchida
Howedes
Matip
Fuchs
Holtby
Sneijder
Affelay
Farfan
Huntelaar
Jones
24 december 2012 om 20:19

Je denk toch niet dat een middenveld met Holtby, Affalay en Sneijder rendeerd?

Dan verrot je toch lekker op de bank in Milaan Sneijder. Je bent al binnen dus waarom zou je nu voor het geld kiezen? Ga dan lekker naar Qatar of iets dergelijks.

24 december 2012 om 19:18

elke profvoetballer die bij een top 5 ploeg in Duitsland, Italie, Engeland of Spanje speelt is binnen, dat heeft er niets mee te maken

Sneijder heeft me toch een instelling waar ik mijn vraagtekens bij zet. Die jongen denkt in de eerste plaats aan zijn salaris en pas daarna aan zijn voetbaltoekomst. Als die jongen de juiste priotiteiten zou hebben had hij al lang bij een andere Europese topclub gespeeld. Maar nee, Sneijder wil perse zijn salaris behouden en allesbehalve inleveren (net alsof hij honger zou gaan lijden met een lager salaris). Wat een mentaliteit zeg, en dat in tijden van crisis!

Wesley Sneijder - Voetballer Internazionale - Geboren: 1984, Nederland - Getrouwd - Kinderen: 1

Jaar: € 12.120.000,00
Maand: € 1.010.000,00
Week: € 242.400,00
Dag: € 48.480,00
Robin van Persie - Voetballer Manchester United - Geboren: 1983 Nederland - Getrouwd - Kinderen: 2

Jaar: € 12.658.228,00
Maand: € 1.054.852,00
Week: € 253.165,00
Dag: € 50.633,00

Win het minimum-weekloon met de Salaris Enquête

Je kunt op elke foto klikken voor meer informatieNigel de Jong - Voetballer AC Milan - Geboren: 1984 Nederland - Getrouwd - Kinderen: 2

Jaar: € 4.000.000,00
Maand: € 333.333,00
Week: € 80.000,00
Dag: € 16.000,00
Arjen Robben - Voetballer FC Bayern - Geboren: 1984 Nederland - Getrouwd - Kinderen: 2

Jaar: € 9.600.000,00
Maand: € 800.000,00
Week: € 192.000,00
Dag: € 38.400,00
Dirk Kuijt - Voetballer Fenerbahce - Geboren: 1980, Nederland - Getrouwd - Kinderen: 4

Jaar: € 3.000.000,00
Maand: € 250.000,00
Week: € 60.000,00
Dag: € 12.000,00
Maarten Stekelenburg - Voetballer (doelman) Roma - Geboren: 1982, Nederland - Getrouwd - Kinderen: 1

Jaar: € 3.770.000,00
Maand: € 314.166,00
Week: € 75.400,00
Dag: € 15.080,00
Klaas Jan Huntelaar - Voetballer FC Schalke - Geboren: 1983 Nederland - Vriendin - Kinderen: 1

Jaar: € 4.450.000,00
Maand: € 370.833,00
Week: € 89.000,00
Dag: € 17.800,00
John Heitinga - Voetballer Everton FC - Geboren: 1983 Nederland - Getrouwd - Kinderen: 1

Jaar: € 4.500.000,00
Maand: € 375.000,00
Week: € 90.000,00
Dag: € 18.000,00
Gregory van der Wiel - Voetballer Paris Saint-germain - Geboren: 1988, Nederland - Alleenstaand

Jaar: € 4.500.000,00
Maand: € 375.000,00
Week: € 90.000,00
Dag: € 18.000,00
Edson Braafheid - Voetballer TSG 1899 Hoffenheim - Geboren: 1983, Suriname - Getrouwd - Kinderen: 1

Jaar: € 1.500.000,00
Maand: € 125.000,00
Week: € 30.000,00
Dag: € 6.000,00

Win een minimum-weekloon met de Salaris Enquête
Rafael van der Vaart - Voetballer Hamburger SV - Geboren: 1983 Nederland - Getrouwd - Kinderen: 1

Jaar: € 2.000.000,00
Maand: € 166.666,00
Week: € 40.000,00
Dag: € 8.000,00
Clarence Seedorf - Voetballer Botafogo - Geboren: 1976 Suriname - Getrouwd - Kinderen: 1

Jaar: € 3.414.634,00
Maand: € 284.553,00
Week: € 68.293,00
Dag: € 1

25 december 2012 om 10:30

Dit is wt de voetballers verdienen inclusief sponsor contracten

Haha Yolanthe gaat egt niet in Gelsenkirchen wonen! Die gaat liever naar Londen of Parijs en anders blijftze wel in milaan

Zou fantastisch zijn voor Schalke maar ik weet niet of Sneijder zal genoegen hebben met een veel mindere salaris als hij nu heeft bij Inter.

Zal wel een gelijke stap zijn. Inter en Schalke doen weinig van elkaar onder. Al is Inter een grotere club waar je meer verdient natuurlijk en Schalke speelt in een betere competitie. Zeg het maar!

Niemand heeft het woordje tuttosport gelezen? Je weet wel, de krant die zeer geloofwaardig is en er 9/10 naast zit?

Ik geloof niet dat hij naar Schalke zal trekken. Die kunnen hem toch netto niet zoveel bieden + nog eens een transfersom van rond de 15-20 miljoen euro? Maar goed, als Schalke dan toch zo gek is om dat te doen zou Inter wel erg dom zijn om dat niet te accepteren. Ik wil ook wel eens zien of Schalke al dan niet nog Champions League haalt, zal misschien ook wel een belangrijke rol zijn voor Sneijder.

Gelsenkirchen, de droomstad van Yolanthe?

Wesley achter Huntelaar bij Schalke04, dat zou er goed uitzien!

Doe dat nou niet Schalke, die man is niet nodig en verpest de toekomst van een echte topper, namelijk Holtby

Ter Stegen
Jung(?)
Howedes
Papadoupolos
Fuchs
Draxler
Holtby
Affelay
Farfan
Huntelaar
Jurado
24 december 2012 om 19:08

Ter Stegen kan je never nooit betalen
Afellay gaat terug naar Barca
Jurado wordt waarschijnlijk verkocht
Draxler is geen rechtshalf

Zijn al 4 dingen die je vergeet
Sneijder zou een uitstekende optie zijn voor Schalke alleen hij is veel te duur qua salaris

Mooie club voor Sneijder, kan hij weer de draad oppakken.
Een topclub zit er niet meer in, maar Schalke heeft altijd gepresteerd door de jaren heen en heeft een schare publiek.
Beter dan een Russische club, of hij moet geld willen verdienen.

24 december 2012 om 19:33

Een topclub zit er niet meer in zeg je? Dat weet ik niet hoor! Als hij zijn draai weer heeft gevonden zal hij via Schalke vast zijn doorstart naar opnieuw een topclub gaan maken. Zie hem nog altijd graag in Engeland terecht komen.

24 december 2012 om 20:14

Ik bedoel ook te zeggen op dit moment, alle clubs zijn al voorzien en hij is er een tijdje uit geweest, ook mbt zijn vorm, hij kan de draad dus weer oppakken.

Als dit klopt kan het wel mooi worden voor 't Nederlands Elftal. Die spelen dan wekelijks samen, kunnen we hopelijk een beter WK spelen.

Schalke kan bij lange na niet voldoen aan salariseisen van Sneijder. Voor Sneijder is het gewoon wachten op City, PSG of een andere rijke club.

Ik snap niet waarom Liverpool geen interesse toont in Sneijder, dat vind ik echt jammer , de kans dat Sneijder CL speelt volgend sezoen met Schalke is behoorlijk klein(als ie voor shalke kiest). Dus wat weerhoudt Liverpool om geen bod te doen. Confused

24 december 2012 om 19:20

Sneyder wil voor prijzen spelen dus heeft ie niets in Liverpool te zoeken

Sneijder eventueel bij Schalke 04? Als dat gebeurt zal hij dat waarschijnlijk als tussenstation gebruiken, maar of de Duitsers dat willen?

Wat is dat toch?

In de laatste weken kom ik vaker blogs tegen waar mensen de BPL groter en beter vinden dan de Bundesliga.

Sport: De resultaten in de laatste jaren laat zien dat de BL beter voetbalt dan de Bpl. De anti voetbal van Chelsea tegen Bayern, met als gevolg een gelukkige zege van Chelsea ziek ik als een uitzondering. De verrichtingen van het Engelsen nationale elftal zijn niet om aan te zien. Kick & Rush uit de jaren 50. Vanaf plaats 5 tot met 22, met de uitzondering van Swansea is het een zooitje. Zelfs de eredivisie is beter dan deze clubs, die zonder hun buitenlanders helemaal niets zullen presteren. Jonge Engelse coaches zijn gast bij de Bundesliga clubs om te leren,

Economie: De BPL houd zich alleen staande met het geld van Sky, rijke Amerikanen en olie Sjeiks. De Engelsen zijn niet meer baas in hun eigen Liga.

Ik denk dat wij Nederlanders een romantiek verhouding met het Engelse voetbal hebben, anders vind ik geen verklaring voor het feit, dat mensen denken dat een Engelse club beter zal zijn voor Sneijder dan ons smurfjes club uit Gelsenkirchen. Misschien dat die meer verdient, maar sportief is het een stap achteruit.

25 december 2012 om 03:10

Romantiek gebaseerd op feiten en spelplezier. Jij haalt Bayern eruit, die hebben het voetbal van Louis geleerd en spelen al tijden leuk. Net als Dortmund aardig speelt. Maar de rest? Ik heb dit jaar wederom veel wedstrijden van Schalke, Werder, Gladbach en Hsv gezien tegen allerlei willekeurige clubs, dat valt vaak behoorlijk tegen, daar straalt de klasse en sfeer niet van af, de BL tipt nog steeds bij lange na niet aan de spelopvattng, tempo en beleving in engeland. Die kickenrush opmerking is niet van toepassing op de Pl.

Dat de PL het financieel kunstmatig volhoudt doet voor de kijker niet ter zake, die let puur op goals, spelaantrekkelijkheid en spelplezier. Je ziet het toch ook makkelijk af aan de sterspelers? Die zijn veel meer aanwezig in Engeland. D'land heeft er ook genoeg, maar in de PL spelen nog meer grotere namen.

Ook al zouden ze in de onderlinge duels idd vrij gelijkwaardig zijn (dortmund, Bayern, vs United en City etc) dan nog is er elk weekend op de velden een verschil in aantrekkelijkheid, spelopvatting en beleving te zien die logischerwijs veel meer mensen naar de PL trekt. Dit is ook geen nederlands fenomeen of romantiek, bijna alle landen in europa hebben de PL hoger staan. De Franse, Italiaanse en Spaanse Sky/sport1 heeft veel meer oog en aandacht voor de PL. En als je denkt dat dat slechts een redactionele keuze is heb je het mis, de kijkers bepalen nog steeds, als de vraag naar de PL hoger is dan draait de payzender wat de kijker wil. En die kijker heeft gelijk. De PL is vaak leuker.

25 december 2012 om 12:39

Hhmm, ik accepteer jou mening natuurlijk, niets op aan te merken, alleen, die Engelsen die met mij op de Südtribüne staan, denken er helemaal anders over.

25 december 2012 om 10:18

Hier Schalkerfansmurf ;-) Ik ben het helemaal met je eens !indien Sneijder komt naar Schalke zou dit weleens de ontbrekende schakel zijn in ons spel! De BL is na Spanje op dit moment de sterkste competitie van de europa. Ik ben heel benieuwd. Lees elders hier op VZ dat ook Tottenham interesse heeft. Ook een hele mooie club, daar niet van, maar niet groter of beter als Schalke! Wellicht dat Londen interessanter is. Hoewel gelsenkirchen lekker dicht bij NL ligt!

25 december 2012 om 12:37

Prima hoor, als die naar S04 komt worden het verschrikkelijk mooie derbys.

Pff dat zou zó dodelijk zijn. Pas dan kun je Schalke een echte kanshebber voor de titel noemen.

Een mooie rechtsback zou ook nog wonderen kunnen verrichten en als kers op de taart mss nog een poging wagen voor de Steek.

Wat een elftal heb je dan!!! Dan begrijp ik de keuze van Huntelaar om te verlengen des te meer!!!

Dit is toch gewoon een absolute titelkandidaat????

Steek
vd Wiel
Papa
Howedes
Fuchs
Holtby
Neustater
Farfan
Sneijder
Afellay
Huntelaar
25 december 2012 om 10:36

Hele mooie opstelling hoewel ik het jammer zou vinden als Supertalent draxler ( ook nog eens eigen jeugd) geen kans zou krijgen. Speelt Draxler zeker net als Ozil ook in Spanje!

Jammer dat Sneyer pas 28 is , als ie een jaar of 30/31 was , zou ik gewoon lekker bij Inter blijven zodat je lekker een paar jaar voor een godsvermogen op de bank kan gaan luieren

Hoop dat hij naar een Engelse topclub gaat, vind Schalke 04 toch onder zijn niveau.

25 december 2012 om 10:37

Als spelers zoals Sneijder naar Duitsland gaan wordt het niveau vanzelf hoger!

Denk dat Sneijder te duur is voor een club als Schalke behalve als hij weer normaal gaat doen en minder salaris gaat accepteren.

25 december 2012 om 10:31

doet hij niet , hij wil minimum 6 miljoen verdienen.

Sneijder, veel succes daar in duitsland als je vertrekt. Ik wens je het beste toe. Inter zal een plaats in je hart innemen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Schalke 04

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
B. OczipkaVerdediger00
Pablo Insua BlancoVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Schalke 04.

789 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Al Gharafa 11 9 2 0
2017/2018 OGC Nice 5 0 0 0
2016/2017 Galatasaray 28 5 5 0
2015/2016 Galatasaray 25 5 11 0
2014/2015 Galatasaray 31 10 5 0
Laatste voetbalnieuws

‘Sneijder betrokken bij overname Engelse club door Singaporees consortium’

Wesley Sneijder is op korte termijn mogelijk betrokken bij de overname van Blackpool, zo meldt de Daily Mail. De Engelse club, uitkomend in de League One, staat in de nadrukkelijke belangstelling...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren