'Of ik mijzelf beter vind dan Waterman? Daar heb ik wel een mening over'

Maandag, 24 december 2012 om 13:08

Jeroen Zoet wordt voor het tweede seizoen op rij gehuurd door RKC Waalwijk en keert in principe in de zomer terug naar PSV. Daar had hij echter dit seizoen al eerste doelman kunnen zijn: Boy Waterman, die aan het begin van dit seizoen eigenlijk werd binnengehaald als reservekeeper, staat nu wekelijks onder de lat bij de koploper van de Eredivisie. Zoet heeft geen spijt.

/

De keeper kreeg in de zomer te horen dat PSV het seizoen zou gaan beginnen met Przemyslaw Tyton als eerste doelman. "Op dat moment maak je een keuze en daar sta ik nog steeds volledig achter", zegt Zoet in gesprek met NUsport. "Vorig jaar keepte Khalid Sinouh ook opeens in het duel met Ajax. Ik heb bij RKC de afgelopen twee jaar nog geen minuut gemist en dat is het belangrijkste. Of ik mijzelf beter vind dan Waterman? Daar heb ik wel een mening over, maar zeg ik nu niet. Dat moet de leiding van PSV aan het einde van het seizoen maar zeggen."

Het is de bedoeling dat Zoet in de zomer terugkeert naar PSV, maar de jeugdinternational weet nog niet wat de toekomst zal gaan brengen. "Ik wacht het rustig af en ben er zelf ook nog niet uit of ik terug naar PSV wil", zegt de 21-jarige Zoet. "Eerst hier alles blijven spelen en een mooi jeugd-EK draaien. We hebben veel kwaliteit, dus alles is mogelijk."


Poll

Jeroen Zoet is beter dan Boy Waterman


Gerelateerd

77 reacties (laatste reactie door gerritvooijs)

Er zit meer toekomst in Zoet dan Waterman, dus ik zou Zoet op doel zetten. Zoet kan je nog voor een mooi prijsje doorverkopen ook, zie ik bij Waterman niet gebeuren. Ook al doet die het ook niet onverdienstelijk.

24 december 2012 om 15:10

Waterman heeft maar een contract van één seizoen en de bedoeling is dat hij na dit seizoen vertrekt en Zoet terug komt. Het zou verstandig zijn als PSV aan het einde van het seizoen Zoet terug haalt en eerste keeper maakt en Nigel Bertrams aan RKC verhuurt. Dat wordt ook een hele goeie keeper die Nigel Bertrams en dan kan Bertrams dezelfde ervaring opdoen als Jeroen Zoet.

Waarom staat Waterman eigenlijk in de basis bij Psv, en niet Tyton? Zou iemand dat mij kunnen uitleggen? Persoonlijk vind ik Tyton namelijk 2 klasse beter dan Waterman.

24 december 2012 om 13:13

@vitexx , de spelers hadden geen vertrouwen meer in tyton, persoonlijk vind ik hem ook een paar klasse eter hoor!

24 december 2012 om 13:35

Tyton durfde toch niet meer uit te komen na die ongelukkige botsing met Derijck?

24 december 2012 om 13:44

@fr_erik

Dat was toch met de botsing met Reis?

Ont. Zoet vind ik een stuk beter dan Waterman en is nog jonger ook. Ik vind niet dat Waterman het slecht doet hoor, maar ik zou volgend jaar Zoet op de goal zetten! Samen met Krul de grootste keeperstalenten momenteel.

24 december 2012 om 13:56

Nee toen met Reis was hij niet het grootste slachtoffer. Hij is ook ooit nog gebotst op Derijck (tegen Ajax toen volgens mij).

24 december 2012 om 14:12

De botsing met Reis was toen Tyton nog bij Roda keepte. Tyton kwam er toen zonder kleerscheuren vanaf. Toen hij naar PSV was gegaan kwam hij in een wedstrijd met Ajax in botsing met Derijck met een hersenschudding tot gevolg.

24 december 2012 om 16:34

Ik denk dat Tyton gewoon net als Cech met zo'n helm op moet keepen, ik denk dat hij zich dan al stukken veiliger voelt. Tyton is zoveel beter als Waterman, op het EK was hij ook fantastisch bezig voor Polen. Hij hoort nummer 1 te zijn bij Psv!

24 december 2012 om 13:14

Qua keeper is Tyton ook veel beter dan Waterman, die man heeft reflexen, wauw. Ik geloof dat Dickie een keeper wou hebben die wel mee doet voetballen en communicatief wat beter is, dan de schuwe Poolse Tyton.

Als Advocaat volgend seizoen ook nog in Eindhoven te vinden is, dan reken er maar op dat Zoet in de goal staat.

24 december 2012 om 13:15

Heb ik ook nooit begrepen maar ik kan me wel voorstellen dat de communicatie met de verdediging een stuk minder is met Tyton maar als lijnkeeper is Tyton zeker 2 klasses beter inderdaad...

24 december 2012 om 13:20

Waterman is opbouwend veel beter dan Tyton. Als PSV onder druk werd gezet leverde Tyton keer op keer de bal in. Met Waterman kan PSV er veel beter voetballend onderuit komen.

Maar Tyton is inderdaad de veel betere lijnkeeper.

24 december 2012 om 13:30

Tyton presteerde dit jaar ondermaats. Kwam volgens mij mede door een blessure of het was door dei hersenschudding. Hij kwam onzeker over en maakte domme fouten

24 december 2012 om 13:33

Advocaat luistert naar zijn keeperstrainer, die vindt dat Waterman beter is dan Tyton..

24 december 2012 om 13:34

Ik vind dat je dat verschil juist enorm ziet. Tyton is op de lijn een klasse beter maar is onrustig en communiceert slecht met de verdediging, iets wat erg belangrijk is als je zoon zwakke verdediging hebt. Waterman, hoe raar het ook klinkt, barst van zelfvertrouwen en straalt enorm veel rust uit in zijn doel. Je kan makkelijk een balletje terug leggen waardoor er vertrouwen tussen keeper en verdediging komt. Dit heeft PSV veel goeds gedaan dit jaar, dus ik vind de keuze achteraf gezien erg slim. En we hebben Waterman nog niet betrapt op enorme fouten, vind em zelfs wel sterk keepen.

24 december 2012 om 13:37

Omdat Waterman veel rustiger aan de bal is en voetballend een oplossing wil zoeken. Tyton is een veel betere lijnkeeper maar is zeer onrustig aan de bal waardoor de al niet geweldige verdediging nog onzekerder wordt.

24 december 2012 om 14:19

Waterman straalt zo enorm veel rust uit. Tyton is een enorme angsthaas en bij iedere terugspeelbal schiet hij de bal 4 stadions verder op. De verdediging durfde gewoon geen bal meer terug te spelen op Tyton omdat dat sowieso al bal verlies betekende en het misschien nog wel gevaarlijkere situaties kon opleveren..

24 december 2012 om 14:48

Heb jij Waterman wel eens zien meevoetballen? Die zou niet misstaan op het middenveld, waarschijnlijk beter dan Wijnaldum. Eigenlijk zou Advocaat dit eens moeten proberen, misschien is het de oplossing voor de wisselvalligheid van Psv.

Tyton kan dan op goal, eigenlijk heeft die een heel vreemd jaar gehad: bank bij Psv, eerste keeper Psv, bank Polen, eerste keeper Polen en held op het EK, vervolgens weer eerste keeper bij PSV en nu weer elke week op de bank!

24 december 2012 om 15:14

Waterman is opbouwend gewoon een 11e veldspeler. Kan beter opbouwen dan menig verdediger. Als Psv-zijnde heb je niet zoveel te doen als keeper en worden je opbouwende kwaliteiten belangrijker. Dat is dan ook zijn grote kracht.
Toen Tyton keepte gingen de helft van de ballen of over de zijlijn, of in de voeten van de tegenstander. Bij Waterman weet je dat hij de bal altijd aan dezelde kleur geeft. Echt een belangrijke kwaliteit voor een keeper van een topclub.

Echter, tegen Ajax. als PSV echt wordt teruggedrukt, zie je ook bij hem zijn mankementen en dat zijn echte keeperskwaliteiten matig zijn. Heeft bijna nooit iets klem en hoge ballen ook vaak te twijfelachtig. Maar die kwaliteiten bezit hij toch voldoende om Tyton (imo terecht) uit de basis te houden.

24 december 2012 om 15:59

Zou het ook niet te maken hebben dat tyton niet erg rustig oogde als hij de bal terug gespeeld kreeg en hem maar naar voren knalde.
Waterman vind ik wel een echt goede mee voetbalende keeper.

Dit word volgend jaar gewoon de 1ste keeper van Psv. Paar klassen beter dan Waterman en nog jonger ook. 21 nog maar en speelt goed bij Rkc. Deze jongen kan nog goed doorgroeien. 4 of 5 jaar bij PSV is die 26 nog maar en moet je kijken wat voor ervaring hij dan al heeft.

Zoals Zoet al aan gaf in een eerder interview. Hij wil terug naar PSV als hij eerste doelman kan worden. Niet om als back-up te fungeren en stil te staan in zijn ontwikkeling.

Weer lekker fout geïnterpreteerd dit door Voetbalzone of een krant om hier weer reacties uit te gaan lokken dat er eventueel weer een speler uit eigen jeugd zijn heil ergens wil zoeken. Zo is het dus niet.

Prima doelman overigens, zie hem volgend jaar zeker als eerste keeper van Psv.

24 december 2012 om 13:34

Verhoeven?

Weet iemand de lengte van Jeroen Zoet?

24 december 2012 om 13:34

Rond de 1.90, iets langer.

24 december 2012 om 13:35

Jeroen Zoet is 191 cm. Snap eerlijk gezegd ook niet waaom Zoet niet in het doel staat. Ik vind hem beter dan Waterman keepen en hij is nog maar 21 jaar en zo kan hij ervaring opdoen in het eerste van Psv.

24 december 2012 om 13:53

Zeker na toch een goed EK van Tyton was er geen reden om hem te passeren voor Zoet en om een keeper in het doel van PSV ervaring op te laten doen hoort niet , een keeper hoort er bij PSV direct te staan.

24 december 2012 om 14:11

1 jaar Ervaring had hij al opgedaan bij Rkc ze hadden hem dit seizoen gewoon terug moeten halen. Als je Waterman in het doel zet kan je net zo goed Zoet laten keepen die het goed doet bij Rkc.

Jeroen Zoet is een jeugd speler van die lampjes dus die krijgt geen kans, DE Jeugd Krijgt Nooit EEN Kans BIJ DIE Lampjes!!!!!! Ik vind zoet drie klassen beter dan al die keepers die de lampjes de laatste jaren heeft gehad,maar ja eigen jeugd he!!!! Die Koop Zieke Club UIT Eindhoven Koopt Liever EEN Mindere Keeper DAN DAT ZE Jeroen Zoet EEN Kans Geven.
Tip voor Jeroen blijf gewoon bij RKC of laat je verhuren / verkopen aan een club als Vitesse of Twente dan weet je zeker dat je vaker speelt dan dat je naar die lampjes terug gaat

24 december 2012 om 13:49

Leuk dat zoet er een mening over heeft. Ik hoop juist dat waterman kan groeien dit seizoen en intresses van grotere of gelijkwaardige clubs kan wekken.

24 december 2012 om 13:35

Knappe reactie van iemand van 43 jaar..

Jij slaapt zeker nog met een speen in je mond en je drinkt een Breezer op zaterdag avond?

24 december 2012 om 13:45

Zit je Caps Lock op momenten vast of zo?

Lijkt me zeer verstandig dat ze zoet hebben verhuurd. Aan het begin van het seizoen konden ze Zoet nog geen zekerheid geven. Dan is het juist goed om een keeper te verhuren om hem in ieder geval speeltijd te geven. Lijkt me in ieder geval beter dan voor 3 miljoen een talentvolle keeper te kopen om deze vervolgens op de bank te laten verpieteren.

24 december 2012 om 13:47

Waterman kwam transfervrij, dat ten eerste. Daarnaast is Zoet juist verhuurt om hem ervaring oo te doen en gegarandeerd minuten te geven. Nu heeft die jongen twee jaar Eredvisie ervaring, vaste doelman van Jong Oranje. Nu is hij veel verder dan dat hij twee jaar als bankzitterbij PSV had gezeten.

24 december 2012 om 13:51

Doordat hij veel minuten pakt bij RKC wordt hij alleen maar beter. Een jonge keeper hoort veel te spelen op niveau en niet op de bank te zitten.
Volgend jaar heeft hij de kans om eerste keeper te worden, denk dat hij die ook aan pakken.

@erwinvdende
Moet keepertoob gelijk geven over jouw kinderachtige reactie, je bent 43 en noemt PSV die lampjes. Grow up!

Daar heb ik wel een mening over mar die zeg ik niet zeg dan gewoon lekker niks en je bent toch ook geen 4 meer. Natuurlijk is die beter als dat Waterman maar dat is Tyton dat ook gewoon zelfs een stuk beter. Maar dat ziet echt iedereen behalve de trainer van Psv geen idee je zou denken dat er wat anders aan de hand is. En hoor iedereen altijd over Balotelli zeiken over zijn gedrag buiten het veld. Dat vind ik dan eigenlijk onschuldig gedrag nog waar die niemand kwaad mee doet ja zijn eigen bankrekening. Als ik ergens als club niet mee geassocieerd zou willen worden is het wel met dat rare gedrag van Waterman. Dus ik zie echt geen enkele reden om die man op te stellen als je er en niks van kan en raar gedrag vertoond

24 december 2012 om 13:48

Hij is nog steeds verdachte in deze zaak hoor en geen veroordeelde (tenminste ga ik ervan uit dat je het over de zaak hebt die de ex tegen hem heeft aangespannen (al is je verhaal een beetje lastig te volgen door een rare manier van schrijven)).

24 december 2012 om 14:06

Nee prima dat die geen veroordeelde is maar dat je in zon situatie komt zeg eigenlijk al genoeg. Want ik kan me geen enkele manier voorstellen dat ik in zon situatie dan ook nog met de moeder van mijn kind terecht kom. Ook zij is net zo schuldig hoor als je als 2 volwassen mensen al jaren ruzie heb terwijl er een kind in het spel is En heb het niet alleen daarover ook erover dat die gewoon zelf letterlijk gezegd heeft dat die geen contact met zijn kind wil. Dan ben je gewoon echt een zielig excuus wat voor een man door moet gaan. Omdat meneer het zogenaamd beter vind kan me daar dus echt geen 1 reden voor bedenken.

24 december 2012 om 15:31

Ik weet niet voor welke club jij bent maar denk je zelf dat bij die club niemand in de selectie zit die het prive allemaal op orde heeft. Vind het niet zo slim om te oordelen over iemand zijn prive zonder dat je zelf weet wat er allemaal speelt. En dan vervolgens zeggen dat Balotelli mijn zijn acties niemand kwaad doet.

- Volgens mij is het redelijk pijnlijk wanneer iemand dartpijltjes naar je te gooit.

Zoet zal in de zomer de eerste keeper van PSV worden. Ik denk dat de huidige RKC keeper meer zal geven dat Waterman en Tyton. De eerste was altijd een matige keeper en waarom Tyton tot zo ver niet heeft weten te slagen is mij een raadsel. De Pool is misschien geen Dudek, maar ik schat hem hoger in dan Waterman.

Hoe dan ook denk ik dat met Zoet PSV een groot talent gaat krijgen die nog veel punten gaat pakken voor de Eindhovenaren. Ik mag deze jonge keeper wel.

24 december 2012 om 13:39

Ik vind Tyton een keeper van pure klasse, als je hem bij Roda JC zag - waar hij het volle vertrouwen kreeg- zag keepen dan kon je zien dat deze jongen bij uitstek de beste doelman is van de gehele Eredivisie. Uiteraard zal hij wat onwennig gekeept hebben na die vreselijke botsing; maar het is uiterst kwalijk dat Advocaat hem geen vertrouwen meer geeft.. Die jongen is gewoon in potentie 3 klasses beter dan Waterman.

Ik hoop dat Tyton terugkeert naar Roda JC, de club waar hij zijn beste jaren keepte want PSV maakt hem op deze manier kapot..

24 december 2012 om 13:46

Dat is het dus. Ik had altijd gedacht dat Tyton PSV echt beter zou maken. Het zou misschien best kunnen dat na die akelige botsing de Poolse keeper minder zelfvertrouwen heeft gekregen. Hoe dan ook kwam die blessure voor het laatste EK, niet? Op het toernooi keepte hij ook even goed, maar ook daar kreeg hij volgens mij niet het vertrouwen.

Misschien weten wij toch minder dan Advocaat en de trainer van Polen tijdens het Ek...

24 december 2012 om 13:51

Dat kan wel zijn, maar als Tyton niet meer durft uit te komen omdat hij bang is voor een botsing en daardoor onnodig kiest voor paniek zorgt in de defensie is dat niet handig. Daarnaast is Waterman voetballend een van de beste keepers van Nederland. Met een verdediging die niet uitblinkt in opbouwende capaciteiten is Waterman dan een logische optie.
En de cijfers liegen niet, tuurlijk is de kriitek op de PSV defensie terecht. Maar met maar 18 tegen doelpunten doet de huidige defensie niet zo heel slecht.

24 december 2012 om 16:05

Klopt wel. Maar zulke soort dingen gebeuren wel vaker.
Babos was ook echt pure klasse bij NAC maar bij Feyenoord is dat er nooit uitgekomen (wellicht ook te maken gehad met een blessure).

Wat maakt PSV toch sleche keuzes in hun opstellingen in verhouding tot alle miljoenen die ze uitgeven. Dan heb je Zoet, Tyton en Waterman als mogelijke keepers aan het begin van het seizoen en hun weten gewoon de allerslechtste in het doel te zetten.

3 Miljoen betalen voor Tyton en dan zeggen dat hij onzeker is in het doel. Zou ik ook zijn met Bouma en consorten voor me. En daar pas achterkomen nadat je je grootste talent verhuurd hebt, topbeleid daar.

24 december 2012 om 13:41

Correct, Zoet is het grootste keeperstalent dat er nu rondloopt van zijn leeftijd. Tyton is naar mijn mening de beste doelman die er nu rondloopt in de Eredvisie. Schandalig dat dan de voorkeur uitgaat naar Boy Waterman.

24 december 2012 om 13:42

1. Zoet is nog zeer jong om eerste keeper te worden en PSV koos dit seizoen nog liever voor de ervaring van Tyton, zodat Zoet nog een jaartje kan rijpen. Helemaal geen gekke keuze, (zolang Zoet komende zomer wel echt de kans krijgt, waar ik vanuit ga).

2. Waterman doet het tot nu toe gewoon goed bij Psv. Lekker makkelijk om hem op basis van zijn verleden af te kraken, het enige feit is dat PSV een stuk stabieler en zekerder oogt achterin sinds Waterman het heeft overgenomen van Tyton, dus dan kan je niet zeggen dat Waterman de slechtse keeper is.

3. Tyton keepte vorig jaar gewoon goed bij PSV alleen pas in de loop van dit seizoen gaven zijn verdedigers aan bij de clubleiding dat ze dingen aan zijn spel niet fijn vinden. Daar kan je niet op anticiperen in de zomer.

Van mij mag hij volgend jaar de kans krijgen als 1e keeper. Waterman levert op de lange termijn niets op en is nou ook niet speciaal qua kwaliteiten, al doet hij het niet slecht tot nu toe. Zoet is een geweldig exponent van de jeugdopleiding van PSV en verdiend het op basis van talent, leeftijd en spel om eerste keeper te worden. Het zou zeer knap zijn, vooral voor een keeper is het moeilijk om door te breken bij een topclub. Hopelijk durft Brands deze gok te nemen. Waterman volgend jaar tweede keeper, Tyton verkopen aan Polen, Zoet (mits hij zich bewijst bij Psv) eerste keeper en Bertrams derde keeper. Dan na 3 jaar Zoet verkopen en dan kan Bertrams het weer overnemen, wat ook een geweldig keeperstalent is.

PSV moet zoet alleen terughalen als hij eerste keus word. Deze jongen moet gewoon 1e keus worden. Hopelijk geeft psv hem de kans en gaan ze meer eigen jeugd inbrengen. Al vrees ik dat psv weer spelers gaat halen.

Toch vind ik dit wel een Apart scenario laten we eerlijk zijn Waterman werd een grote toekomst voorspeld en glee vervolgens gigantisch af na een paar mislukte seizoenen doet hij het niet slecht bij Psv voor het zelfde geld speelt die na de winterstop zijn beste wedstrijden en dan is die weer terug.?

Maar mijn mening blijft dat tyton de beste keeper is van Psv hij moet gewoon weer zonder angst proberen te spelen dan is het zelfs de beste keeper van de eredivisie. Kijk naar cech die heeft ook bijna een anderhalf jaar minder gespeeld maar is nu weer een van de betere keepers. Het schijnt toch wel wat met je te doen zo blessure.

Hmmz als een andere club uit de eredivisie zich meld voor zoet zou dit wel eens een tweede bazoer story kunnen worden.uit zoets zijn woorden valt af te lezen dat hij niet ten koste van alles bij psv wilt blijven.

Waterman straalt rust uit in het goal.

Ik heb Zoet een aantal keer in actie gezien maar ik vind hem ook niet altijd overtuigend moet ik zeggen. Ik heb er dan ook mijn twijfels over of hij al klaar is voor Psv.

24 december 2012 om 15:03

Waterman kan ontspannen staan als je 2-0 voor staat. Dan is hij zelfs zo ontspannen dat de bal recht door het midden over hem heen gaat terwijl hij door zijn knieën zakt. Zoals afgelopen weekend tegen Nac. Het was een goed schot, maar daar had hij toch echt wel aan mogen zitten.

Persoonlijk vind ik het onbegrijpelijk dat Tyton op de bank zit voor Waterman. Tyton is zowat de beste doelman van de Eredivisie, hield soms onmogelijke ballen eruit en speelde een sterk EK, en dan is hij gepasseerd door, met alle respect, Boy Waterman. Zogenaamd omdat er geen vetrouwen meer in hem was ofzo. Tyton zal zich ook nioet echt zeker hebben gevoeld met mensen als Bouma, Manolev, Marcelo voor zich.

Ik hoop dat Tyton weer snel wordt opgesteld door PSV of vertrekt naar een andere mooie club, want dit staat gewoon zijn ontwikkeling in de weg. Potentieel kan Tyton best ver komen, neem dat maar van mij aan.

24 december 2012 om 15:02

Tyton durft niet meer te naar de bal te duiken in een 1 op 1 duel (sinds zijn blessure). Dat was voor Advocaat de reden

Ik denk als twente 2 miljoen voor hem bied dat hij wel weg wilt bij psv.zou een prima vervanger voor mihailov zijn lijkt me.

24 december 2012 om 15:01

2 miljoen voor een verhuurde keeper met nog slechts anderhalf jaar contract. Dat is in mijn ogen toch erg veel. Gewoon Zoet contacteren en hem een flinke tekenpremie laten opstrijken als hij contractvrij verlaat

24 december 2012 om 15:40

Er zit een optie voor nog 2 jaar in zijn contract. Dus maak er maar "2 miljoen voor het grootste keeperstalent in de Eredivisie, met een nog 3 jarig contract, insect veels te weinig."

Zoet zal nooit naar Twente gaan. Tot 2015 kan Twente hem niet betalen en daarna is hij al doorgebroken of juist te licht bevonden(dus ook niet goed genoeg voor Twente). Ik denk en hoop het eerste!

24 december 2012 om 15:46

@yazza
Je bent niet goed ingelicht Jeroen Zoet heeft een contract tot 2014 met een eenzijdige optie van PSV tot 2016. Hij heeft zijn contract vorig seizoen opengebroken en verlengt op 27 juni 2011. PSV zal niet meewerken aan een transfer van Zoet, er was interesse vanuit het buitenland dit seizoen nog en is afgewezen door Psv.

24 december 2012 om 15:50

@deentje @flipa
Ik was inderdaad niet op de hoogte van deze opzie. In dat geval is 2 miljoen eerder te weinig dan redelijk. Excusez moi

Heerlijk subtiele reactie van Zoet. Als hij niet had gedacht beter te zijn dan Waterman had 'ie het nooit op deze manier gecommuniceerd. Het is nu aan PSV deze signalen op te vangen.

Waterman doet het veel beter dan verwacht, mede vanwege de communicatie. Waarom zou PSV dan uberhaupt overwegen de op de lijn wellicht betere maar communicatief zwakke Tyton te handhaven? Wat Jeroen Zoet betreft, ik zie m elke week keepen: uitstekende lijnkeeper, wordt beter in de lucht, maarrr oogt nogal onervaren. En dat laatsten uit zich bijv. In een behoorlijk gebrek aan, jawel, communicatie met zijn verdedigers. Jeroen is erg stil, en dat nog eufemisties gesteld. Overigens een voorbeeldige instelling.maakt zo af en toe een (grabbel)foutje; bij ons RKC vindt iedereen dat prima, bij PSV zou iedereen over m heen vallen, en of zijn karakter daartegen bestand ziu zijn? Ik vraag het me af. PSV moet blij zijn dat de wat oudere Waterman zo goed draait en zich niet hrt hoofd brekrn of je hrt keeperswerk aan een jongen van 21 moet overlaten!

Zoet moet je zo snel mogelijk terug halen en minuten laten maken in het eerste. Hij is nu al beter dan Waterman en heeft nog een prachtige toekomst voor zich. Waterman is al ver op leeftijd

24 december 2012 om 15:05

Boy Waterman is al ver op leeftijd.......
Tja hij kan met zijn 28 kan hij nog maar 6 jaar mee..........

24 december 2012 om 15:09

En Zoet kan met zijn 21 jaar nog 14 jaar mee. Al zouden ze gelijke kwaliteiten hebben (wat in mijn ogen absoluut niet het geval is), dan is toch wel duidelijk dat je aan Zoet meer zal gaan hebben. Ontwikkelt zich sneller, meer potentie

24 december 2012 om 16:05

Als zoet zich zo blijft ontwikkelen dan wordt hij uiteindelijk wel de nr 1 van psv maar ik vind gewoon dat er te minderwaardig gedaan wordt over waterman, mede gevoed natuurlijk door die twee oversekste figuren op maandag en vrijdag avond.

Ach het is weer typisch zoiets nederlands om waterman af te kraken..
Die jongen doet het gewoon prima ,maakt geengekke fouten is enorm rustig aan de bal, voetbalt en coacht mee en pakt er bij tijd en wijle nog eens een paar ballen prima uit.
Toch moet er al weer gepraat worden over vervanging/opvolging.

Ik vind dat Boy Waterman meer credits verdient.als PSV kampioen mocht worden dan is dat zeker ook zijn verdienste.

Zoet in 2013/2014 1e doelman natuurlijk!

Dan kan Waterman/tyton verkocht worden (één v/d 2) en kan Nigel Bertrams 3e keeper worden.

24 december 2012 om 15:26

Waterman kun je niet verkopen, gezien zijn contract afloopt aan het einde van dit seizoen. Je kunt Waterman alleen een nieuwe contract aanbieden. Nigel Bertrams zou ik naar RKC sturen om daar ervaring op te doet net als Zoet. Zoet moet zeker eerste doelman worden van Psv.

Oordelen moet je doen over de prestatie die een sporter neer zet!

Feit: Waterman heeft de beste trap van alle keepers in de Eredivisie.
PSV komt makkelijk onder de druk uit omdat Waterman een terugspeelbal over 40m op de stropdas legt van Strootman. Deze twee zijn op elkaar ingespeeld, Strootman loopt zich vrij en Waterman geeft hem in de middencirkel de bal op maat. Wie daar oog voor heeft, Advocaat en de spelers, kiezen voor Waterman.

Daarbij is Waterman door het in hem gestelde vertrouwen enorm gegroeid en pakt hij veel ballen.

Zoet mag denken wat hij wil, zolang Waterman dit niveau handhaaft is hij met Tyton 2e keus zolang Advocaat trainer is.

24 december 2012 om 16:07

Mijn complimenten gerrit,
Eindelijk iemand die het juist ziet en de kwaliteiten van waterman prima in weet te schatten.

Zowel Zoet als Tyton zijn beter dan Waterman, ben dan ook wel verrast dat Advocaat gekozen heeft voor Waterman. Er was toch sprake van dat de verdedigers van PSV geen vertyrouwen in Tyton hadden, wat mogelijk ervoor gezorgd heeft dat Waterman ging keepen?

Tsja je kan je afvragen of de verdediging van PSV wel serieus te nemen is met 'toppers' als Marcello Derijck, Willems, Hutchinson en Manolev. Allemaal PSV onwaardige voetballers als je het mij vraagt.

Denk wel dat zodra Zoet weer bij PSV speelt, dat hij eerste keeper zal zijn. Deze jongen is 2 klasses beter dan Waterman.

Tja ik zou die toppers ook niet serieus nemen , waarom zou je tenslotte.
Ze hebben er voor gezorgd dat ze de minst gepasseerde laatste linie is op die van de tukkers na.
En we weten met zijn allen hoe defensief die spelen dus.
Hoe moet je dan wel niet denken over die andere 16 laatste linies in de eredivisie?
Daar zal je waarschijnlijk constant voor in een deuk liggen waarschijnlijk.

Sinds waterman onder de lat staat gaat het voetbal van achter uit veel rustiger.
Hij coacht ,heeft een geweldige trap en raakt zelden in paniek.

Maar sommige kenners hebben daar geen oog voor, die praten liever blindelings die snor en zijn maatje na.

Ik heb liever Jeroen Zoet onder lat, een goeie talentvolle keeper.
Waterman is al oud, en doet het prima.

Oud? Waterman is 28 ! Van der Sar brak op deze leeftijd pas door ! Keepers zijn als goede wijn, ze moeten eerst rijpen voordat ze op hun topniveau zijn en houden dat dan nog 10 jaar of langer (boschker) vol .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

111 fans
Keeper, 27 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 PSV 32 0 1 0
2016/2017 PSV 31 0 1 0
2015/2016 PSV 34 0 1 0
2014/2015 PSV 32 0 0 0
2013/2014 PSV 29 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Borussia Dortmund informeerde bij PSV-aanwinst: ‘Past niet bij mijn leeftijd’

Lars Unnerstall maakte dit seizoen indruk bij VVV-Venlo en wekte zo interesse van meerdere clubs uit de Eredivisie. PSV was de concurrentie afgelopen week echter te snel af en legde de...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 24 mei
Anderson Talisca gaat Besiktas verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren