‘Mourinho zet preses Pérez onder druk en wil ontslagen worden bij Real’

Maandag, 24 december 2012 om 09:34

Real Madrid werd afgelopen seizoen kampioen onder leiding van José Mourinho, maar gezien de achterstand op koploper Barcelona lijkt een nieuwe titel nu al onhaalbaar. Spaanse voetballiefhebbers denken dat de Portugese trainer het liefst ontslagen wordt door voorzitter Florentino Pérez.

/

Uit een poll van AS blijkt dat meer dan negen van de tien stemmers de indruk hebben dat Mourinho aast op een gedwongen afscheid. The Special One lag de afgelopen maanden al in de clinch met diverse spelers, onder wie Sergio Ramos, en passeerde zaterdag aanvoerder Iker Casillas. Zonder opgaaf van redenen moest de keeper van het Spaans elftal tegen Málaga (3-2 nederlaag) op de bank plaatsnemen.

Preses Pérez was van deze beslissing evenmin op de hoogte gesteld en moest van een journalist vernemen dat de clubicoon buiten de basis gelaten was door Mourinho. Real verloor vervolgens van Málaga en staat nu al zestien punten achter op Barça, dat onbedreigd op een nieuwe landstitel lijkt af te gaan. De coach zou de voorkeur geven aan een terugkeer bij Chelsea of Internazionale, terwijl ook Paris Saint-Germain geïnteresseerd is.

Casillas-Barcelona
El Mundo Deportivo, een sportkrant uit Catalonië, hield eveneens een digitale enquête onder zijn bezoekers. Op de vraag of Barcelona Casillas zou moeten contracteren, reageerde liefst zeventig procent van de deelnemers positief. Dertig procent acht de komst van het clubicoon van Real Madrid niet noodzakelijk. Casillas stond in zijn loopbaan uitsluitend bij los Merengues onder contract. Barcelona doet al jaren beroep op Víctor Valdés en José Manuel Pinto.


Poll

Denk je dat José Mourinho snel ontslagen wordt bij Real Madrid?


Gerelateerd

112 reacties (laatste reactie door ajaxseal)

oh god stel je voor: casillias bij barcelona...

Mijn hart zou echt bloeden!

24 december 2012 om 11:42

Geloof mij: dat gaat niet gebeuren. Iker is Madrid. Real is Iker.

Zielige man, neem dan zelf ontslag. Maar nee it's al about the money.
Alle bewondering voor deze man verloren

24 december 2012 om 10:44

Ik zou ook liever ontslagen worden dan zelf op te stappen als je er 20 miljoen mee kan verdienen. De manier waarop hij bezig is om ontslagen te worden slaat dan weer nergens op en hij begint mijn respect ook kwijt te raken.

24 december 2012 om 11:43

Soms gaat het niet om het geld.. Hij wil gewoon niet als iemand gezien worden die stopt wanneer het slecht gaat. Dat zie ik tenminste, alleen als je Iker op de bank zet dan vraag je he wel een beetje. Dus ik snap wat sommige mensen bedoelen.

24 december 2012 om 12:07

Haha ga je het nou goed praten om te zeggen dat hij niet wilt stoppen omdat het slecht gaat?
Daar is mourinho toch veelste egoïstisch voor, hij denkt alleen aan het geld anders ga je niet zon wangedrag vertonen met rare opstellingen.

24 december 2012 om 13:47

bah bah bah. jullie praten alleen over geld. Jullie denken dat iedereen voor het geld kiest. Hij laat hier zien dat hij geen 'quitter' is vind ik, anderen zien het als 'egoïstisch'

24 december 2012 om 15:35

Seppa

Als hij wil laten zien dat hij geen opgever is, waarom gaat hij er dan niet gewoon vol voor om het seizoen tot een goed einde te brengen? Tenminste, ik kan me niet voorstellen dat hij dit poogt te doen door Casillas op de bank te zetten. Buiten dat je de beste keeper ter wereld passeert voor een onervaren jonkie die de kwaliteiten niet heeft voor de wereldtop in een duel met de nummer vier, creëer je onrust die je nou niet bepaald kunt gebruiken. Hij heeft denk ik allang opgegeven en wil er nu gewoon voor zichzelf zo goed mogelijk uit komen, met een mooie oprotpremie van twintig miljoen euro. Een andere conclusie is er mijns inziens niet.

24 december 2012 om 17:49

Inderdaad. Ik was altijd een groot fan van Mourinho, maar wat hij nu heeft gedaan met Casillas en Kaka is onbegrijpelijk. 2 Helden in de voetbalwereld zo behandeld vraagt om problemen.

24 december 2012 om 21:54

seppa

als ik de coach van real was en ik zou op de helft met 16 punten achterstaan op de nr 1, dan zou ik niet eens kerst vieren.

ik zou keihard mn best doen voor de club, en bovendienn krijgt mourinho een riant salaris, ook is het zo dat kerstmis niet stopt na dit jaar, de baan van mourinho wel...

ditben ik, maar geloof me mourinho is een geldwolf. hij heeft bij 3 topclubs gezeten, alsof hij daar niet heeft verdiend? nee, jose is een vieze man met portugese haat jegens spanje. en nu wilt hij ook nog dat RM hem 20 miljoen betaalt en schuilt hij achter goedkope excuses en vlucht hij naar portugal.

hoe durf je te zeggen dat het om sportieve redenen gaat als je adan laat keepen terwijl real als team heel lang al slecht speelt? om na de wedstrijd direct naar je land te vluchten? bah bah en nog eens bah, ontsla hem aub, haal een coach die wel met de jeugd furft te werken en 20 miljoen is Rm's enige transfer.

24 december 2012 om 22:17

Kom op jullie geven Mourinho alleen de schuld. Maar de spelers spelen ook niet goed. Di Maria is afschuwelijk, Ozil niet top dit jaar, Benzema heeft domme acties. Verdediging speelt zwak en Xabi is ook niet als vorig jaar. Dus het probleem ligt vooral bij de spelers, maar OOK bij Mourinho. Daarnaast heeft Real het ook moeilijk gehad met 'buitenspel' doelpunten, niet gegeven penalty's etc. Maar velen van jullie kijken alleen naar het resultaat. Dat van Iker is gewoon simpelweg dom dat heb ik al gezegd, maar de rest is niet alleen Mourinho's schuld.

25 december 2012 om 09:01

Ik denk ook dat hij voor het geld kiest, maar goed.. Als ik dan lees over die 20 miljoen die hij dan krijgt, dan kan je hem dat niet kwalijk nemen. En je hebt wel oogkleppen op als je dat niet wil zien, hij zet Casillas even op de bank(!!!!!)

24 december 2012 om 12:16

Hhaa dat zal iedereen doen en jij natuurlijk ook.. Als je dat niet doet ben je gewoon een malloot. Nu weet ik wel waarom Benitez zo'n rijke man is geworden..

24 december 2012 om 15:07

Ja tuurlijk zou ok dat doen, ik heb namelijk bijna geen geld op de relening, Mourinho daarentegen heeft er al tientallen miljoenen opstaan, en heeft zo weer een nieuwe baan als hij weg gaat

24 december 2012 om 12:57

Het gaat niet om het geld. Hij wilt ook niet ontslagen worden. Hij gaat voor zijn 3e CL en hij maakt nog kans. De CL is zowat een obsessie voor hem, dus tuurlijk wilt hij niet ontslagen worden.

Mourinho houden om de schoenen te poetsen van Casillas en Florentino Perez.

Mourinho word de nieuwe trainer van chelsea let maar op. Vorig jaar een huisje gekocht in londen. En benitez heeft toch maar een contract tot einde van het seizoen (als hij dat haalt)
en daarna neemt mou het over. tenzij benitez eerder op straat word gezet. Dan begint hij eerder

24 december 2012 om 09:50

Ik zie Chelsea eerder een Guardiola aantrekken.
Heb vernomen dat Abramovic gecharmeerd is van hem.

24 december 2012 om 10:29

Als puntje bij paaltje komt, kiest hij gewoon voor Mourinho hoor. Let maar op.

24 december 2012 om 10:32

Ja daar heb je gelijk Mourinho zou eerste keus zijn bij Chelsea.

24 december 2012 om 10:37

Nja, ik wil hem in ieder geval zo snel weg hebben.
Real heeft al onwijs veel imago schade opgelopen door hem..

24 december 2012 om 10:44

Plus dat iedereen hier maar even vergeet dat Josep Guardiola al meerdere malen Chelsea heeft afgewezen, dus er is eigenlijk weinig keus meer. José Mourinho zou op dit moment misschien geen slechte keuze zijn, al zou ik met deze geweldige aanvallers eerder kiezen voor iemand met meer aanvallende intenties.

24 december 2012 om 11:31

Guardiola heeft veel clubs afgewezen alleen Abramovich probeerde het gewoon vaak op momenten dat je wist dat hij toch niet ging komen. Het was wel duidelijk dat hij niet tijdens zijn project bij Barcelona wegging en daarna heeft Guardiola duidelijk gemaakt eerst een sabbatical te houden. Het afwijzen van Chelsea heeft niet zozeer iets met Chelsea te maken.

Kan natuurlijk wel zijn dat Guardiola het niet aandurft bij Chelsea. Zijn hele reputatie door 1 job misschien al wel naar de maan.

24 december 2012 om 11:47

bwah guardiola het niet aandurft bij Chelsea? lijkt me onwaarschijnlijk...

hij nam een jaartje vrijaf.. en dat jaar is nog niet om.. ondertussen lees je dit
en dat in de kranten...

ben er zeker van dat guardiola een verstandig man is en zijn beslissing zal
zeker gegrond zijn.. al dan niet Chelsea...

24 december 2012 om 12:17

Guardiola moet daar helemaal niet naar toe willen. Die wordt volgend jaar gewoon de coach van Inter..

24 december 2012 om 16:02

En waarom zou hij daar heen willen?

24 december 2012 om 16:53

Guardiola zie ik bij Bayern München aan de bak gaan, daarna bij Milan en daarna pas als mogelijke opvolger op de lange termijn voor Wenger bij Arsenal. Schijnbaar zijn United en Arsenal de enige clubs waar hij naartoe wil in Engeland.

Haha, geniaal. Ik had hetzelfde gedaan. 20miljoen is veel geld. Tegen MU gewoon het 3e opstellen.

24 december 2012 om 09:48

Tja, maar wat voor beeld krijgen andere clubs dan over Mourinho?
Een geldwolf, die perse ontslagen wil worden zodat die ontslag premie kan krijgen en weer ergens anders lekker kan gaan cashen?

24 december 2012 om 10:20

Tja, dat is waar. Het worden zo wel allemaal korte termijn projecten bij onze Portugese vriend.

24 december 2012 om 10:22

Haha, grapjas. Ik maak Casillas speler-trainer en laat hem het team opstellen. Mourinho laat ik er maar voor spek en bonen bijlopen. En hij gaat er voor spek en bonen bij lopen tot einde contract.

24 december 2012 om 10:47

Spek en bonen bijlopen? Volgens mij kan ie prima gras maaien.

24 december 2012 om 10:59

Van mij mag hij het gras maaien en de ballen oppompen. Zolang hij maar niet ergens anders aan de slag gaat, is het allemaal prima voor mij.

24 december 2012 om 11:07

Haha, ballen oppompen en grasmaaien met meer dan een miljoen jaarsalaris. Waar kan ik mij inschrijven?!

Vraag me af of Perez actie gaat ondernemen...
20 miljoen is natuurlijk een dure grap, maar het lijkt me in mijn ogen
het beste voor de club om hem deze oprot premie te geven, voor we nog meer schade
oplopen op de lange termijn...

Overigens zal Casillas nooit voor Barcelona uitkomen.
Is een madrista in hart en nieren.

24 december 2012 om 10:09

El Presidente Florentino Perez heeft een vermogen van 1,4 miljard Euro.20 miljoen is echt niet veel voor die man hoor.ik denk dat het voor Perez harder zal aankomen om te moeten inzien dat zijn fameuze Mourinho project voor een groot deel is misluk.en wat dat veel mensen vergeten is dat de job van Perez ook op een dun lijntje steekt.in Juni 2013.dus over iets meer dan 6 maanden zijn er nieuwe verkiezingen.perez staat nu meer dan ooit onder druk.het zullen in de opkomende 6 maanden zeer boeiende maanden worden in Madrid.ik verwacht dat er enkele namen zullen rollen in Juni

24 december 2012 om 10:11

Oja, helemaal vergeten. 2013 zijn de nieuwe verkiezingen.
Jup, word een lastige keuze voor Perez. Of Mourinho ontslaan, en zo de
fans hun stem winnen om langer actief te blijven bij Real Madrid.
Of samen met Mourinho ten onder gaan.

24 december 2012 om 10:30

Ik denk vooral dat Perez weer met het geld zal smijten in de zomerse transferperiode om wat fans voor zich te winnen

24 december 2012 om 11:34

@sergi Roberto

'geld smijten' gaat Perez niet helpen deze keer!, vorige keer had hij als troef dat hij Cristiano Ronaldo kon aantrekken als hij zou worden gekozen, hier won hij veel stemmen mee. Maar nu heeft hij geen troef meer, ja spelers kopen...maar veel Madridistas willen dat niet eens. Die hebben ook gezien hoe een Kaka voor 65 miljoen een Modric voor 35 miljoen en een Coentrao voor 30 miljoen werden aangetrokken....en wat hebben ze als resultaat gebracht: Niets!, ze zitten meer op de bank dan dat ze spelen.

De Socio's willen meer Madridismo en minder Galactico. Want waarom een Modric aantrekken als je een José Rodriguez hebt rondlopen?, waarom een Coentrao als je Jorge Casado hebt?, waarom Kaka als je toentertijd Sneijder had? Ik wordt een beetje gek van de mensen die denken dat Florentino wel weer herkozen zal worden met 'een paar aankopen'. Dit keer is het menens! Florentino zal niet makkelijk herkozen worden, de Socio's zullen dit keer niet weer om de tuin worden geleid met 'wat aankopen'. Florentino moet dit keer met een écht serieus plan voor de toekomst komen; "meer Madridismo en minder Galactico!"

24 december 2012 om 19:12

Ben het overal met je eens behalve over Kaká.
Sterker nog, dat is echt onzin..
Kaká kan er nu toch niks aan doen dat Mourinho coach is. En vervolgens die laffe irritante Di Maria steeds maar opstelt? Of vind je hem beter?
Vervolgens zeg je dat hij niks heeft gedaan, en dat hij alleen maar op de bank heeft gezeten. Complete onzin.
Hij heeft vaak genoeg iets betekend.als Kaká de afgelopen wedstrijden in de basis samen met Özil stond dan zou de achterstand minder dan 16 punten zijn, dat garandeer ik je.
En ja ze hadden Sneijder, mee eens, misschien was dat een reden om Kaká niet te halen. Maar het is een feit dat Kaká veel en ook veel beter dan Sneijder is een ook zal zijn.

25 december 2012 om 13:17

Ik ben bang dat hier een communicatie fout is, want wat ik probeer te zeggen is dat Kaka nog bijna niets heeft gebracht, in vergelijking met die 65 miljoen...daar kan Kaka niks aan doen integendeel juist! dit is de directe schuld van Mourinho! Een voetballer als Kaka verdient het gewoon om meer te spelen, en naar mijn mening zou Di Maria er inderdaad uit moeten en zouden Kaka en Özil naast elkaar moeten spelen. Één op de rechtervleugel en één in het midden net achter de spits.

Maar geef toe voor 65 miljoen heeft hij nou nog niet veel wedstrijden gespeeld, maar dat is dus ook de schuld van Mourinho. Ik vind dat Kaka absoluut meer speeltijd hoort te krijgen dan zo'n 'verwende' Di Maria. Een Kaka is absoluut beter dan een Sneijder, maar Sneijder had toen de potentie om ook een wereldtopper te worden...dat hebben we 1 jaar later gezien bij Inter.

Geldwolf eerste klas. Hij wil ontslagen worden zodat hij nog een leuke oprotpremie kan krijgen. 2 weken later gaat hij bij een andere club tekenen die dus geen transfersom hoeft te betalen en daar vraagt hij nog leuk ff een extra tekenpremie..

24 december 2012 om 10:47

Het gaat wel om 20 miljoen hé, als het om zo'n bedrag gaat is iedereen een geldwolf.

24 december 2012 om 11:37

Nu ben je hypocriet bezig hé. Geef Mourinho eens ongelijk. Ik zou exact hetzelfde doen. 20 miljoen Euro!! Jeez, ik zou wel weten wat ik daarmee kan doen.

24 december 2012 om 12:06

Het is net hoe je het bekijkt. Mourinho zelf wil weg en hij presteert (samen met het elftal) zelf zo slecht. Als je een breuk probeert te forceren verdien je in mijn ogen die 20 miljoen niet.

24 december 2012 om 13:43

Wees eens heel even eerlijk tegen jezelf en stel de vraag eens wat jij zou doen in zijn situatie. Ok hij heeft het geld al binnen, maar 20 miljoen euro is een hoop geld en daar zeg je niet zomaar neen tegen.

Dat hij maar snel weg is, sinds hij bij Real kwam was het meer gezever en haat dan dat we echt konden genieten van de Clasicos en alles daar rond. Niet dat het allemaal zijn schuld is, zeg ik zeker niet. Maar hij heeft er toch een serieus aandeel bij gehad.

Ik heb er nooit in willen geloven maar ik begin de laatste tijd ook zo wat meer en meer het gevoel te hebben dat Mourinho een ontslag aan het forceren is.sommige dingen die hij nu aan het doen is kan ik zelfs bijna amper geloven.op een zo belangrijke wedstrijd bijvoorbeeld tegen één van Spanje's top ploegen van dit seizoen even Casillas op de bank gaan zetten.er over liegen en mensen wijsmaken dat het om "technische" redenen gaat.3-2 verliezen en dan in de media gewoon koelbloedig gaan zeggen dat je "adan beter vind dan casillas"ik weet het allemaal niet meer.maar wat ik dan wel weet is dat Real Madrid en Mourinho zo slen mogelijk uit elkaar moeten.er moeten echt drastische veranderen gemaakt worden in Madrid.het word hoogtijd dat we onze status als koninklijke terug gaan halen.

Zou voor real wel veel beter zijn, deze ploeg kan zo veel mooier voetballen dan dat het onder Mourinho heeft gedaan.
Marja die 20 miljoen is een groot struikelblok

Walgelijk gewoon van Mourinho, hij krijgt alle zin én zéér respectvol naar iedereen als hij iets niet zint! Ik hoopdat alle geïnteresseerde clubs zullen terugtrekken, of op voorwaarden goed neetzetten, bv gedrqg moet voorbeeldig zijn!

Dit zijn alleen maar peilingen je weet nooit wat er egt allemaal aan de hand is.ik ben geen fan van real en mourinho maar net als met sergio ramos en ronaldo weet je eigelijk nooit wat er aan de hand maar casillas zal nooit naar barca gaan net als dat xavi nooit naar real zal gaan.

Wat een chaos daar in madrid , ondanks mourinho zijn fratrsen blijft het mijn favoriete trainer.
Cassilas moet gewoon elke week in de basis staan!

24 december 2012 om 10:17

Het blijft een indrukwekkend man.ik zie een Inter foto op je afbeelding.je moet je gewoon eens afvragen hoe de Inter Milan supporters zich moeten voelen als Mourinho eigenhandig de grond in boord.hij heeft de naam van Real Madrid gewoon ten schande gebracht.natuurlijk deed hij het niet allemaal slecht.hij pakte wel bekers met Real.en dat is ook iets waar ik altijd het respect voor zal hebben.maar de liefde en respect die hij voor Inter en Chelsea heeft,heeft hij nooit voor Real Madrid gehad.jammer

24 december 2012 om 10:29

True maar Mourinho is door vrienden naar real gegaan , hij wou eigenlijk niet weg bij inter maar zijn vrienden zeiden dat hij iets zou missen als hij niet voor real coacht.
Ik ben een inter supporter maar ik heb het ook wel voor Real maar idd het boeit hem gewoon niet hoe real het doet. Ondanks zijn rare karaktertrekjes blijft het een geweldige coach die een ploeg kan maken. Laten we hopen op een oplossing die zowel voor mourinho als voor real beter is en dat is waarschijnlijk een ontslag maar de vraag is naar waar hij gaat indien real hem zou ontslaan, denk ergens in engeland. Een beetje gelijkaardige situatie is met sneijder en inter.

24 december 2012 om 16:40

Mourinho houdt gewoon van barca. Ooit heeft hij dat in een filmpje gezegd: "barca in mijn hart voor nu en altijd" Hij doet zijn werk bij Madrid. Hij voelt er niks voor.

Ook al gast het nooit gebeuren, als Barcelona Casillas hadden hoefden ze niet eens meer te spelen om kampioen te worden, omdat het dan zo voorspelbaar is. Maar aan de ene kant snap ik het wel, omdat hij natuurlijk voor het geld gaat, maar aan de andere kant heeft hij de club de laatste weken/maanden genaaid en komt er nog goed mee weg ook.

Gewoon Iker voor 20 miljoen verkopen aan Barca en daarmee Mou afbetalen.

Het is te hopen voor Real en haar fans dat deze maniak z.s.m ophoepelt. Dit is gewoon ontzettend laag wat Mou hier doet, z'n ware aard komt nu duidelijk naar boven en het blijkt dus dat hij bereid is alles te doen wat de clud schaadt zolang zijn eigen ego gestreeld wordt. Ook een beetje de schuld van Perez zelf die hem veel te lang het hoofd boven water heeft gehouden en daar betaald hij nu de prijs voor, letterlijk en figuurlijk.

24 december 2012 om 10:25

Volgens mij staat er een clausule in zijn contract, dat die goedkoop naar Manchester United kan vertrekken. Ik hoop dat het niet zo is. Zie hem al een aanslag op Wenger plegen.

24 december 2012 om 10:39

Haha, Wenger moet die met rust laten. Hij mag Tony Pulis wel aanpakken maar dat terzijde...

Ik hoop Dat ze bij Utd nooit maar dan ook nooit in zee gaan met die gek. Ik ben nooit voorstander geweest van Mou als opvolger en dat is nu niet veranderd.

24 december 2012 om 10:56

Wtf Wat doe je alsof het al een feit is dat hij ook daadwerkelijk Real saboteert??

Ferguson wil hem graag als opvolger zien en zijn mening telt wel wat zwaarder dan jouw mening.

Bovendien is het goedkoop om Mourinho te beledigen, terwijl er bij United een 120 jarige zit, die onlangs nog op de vuist wilde gaan met Mancini en al talloze schorsingen heeft moeten uitzitten.

Nee, Mourinho is niet de enige die kwaad doet in de voetbalwereld....

Iedereen ziet dat mou ontslagen wil worden, als real zijnde zou ik hen gewoon houden en tegen de spelers zegggen dat zij de opstelling maken etc. Dan gaat die mou vanzelf wel weg

Fair Play, respect...waarom grijpt de Uefa niet in? Waarom komt deze rat nog ergens anders aan de bak? Zo zie je maar wat voor schijnheilig wereldje het is......kom op zeg dit gaat toch alle perken te buiten? Clubiconen tegen je in het harnas jagen om ontslagen te worden en er ook nog geld voor krijgen?

Er kan toch ook niet anders dan dat er een clausule staat in zijn contract dat bijvoorbeeld bij wanprestaties (meer dan 15 punten verschil met de koploper of zo) of als hij niet optimaal gebruik maakt van zijn spelersgroep of zo (adan i.p.v. Casillas in de goal), dat hij ook ontslagen kan worden? Perez lijkt me niet van gisteren en is volgens mij ook een sluwe, ervaren rat.

Hopelijk gaat Mourinho weg, gaat Di Maria met hem mee, komt er een trainer met een aanvallende spelopvatting en mag Kaka weer meespellen. Aan de andere kan verdient Mourinho geen ontslagpremie. Wat hij zou moeten is de eer aan zich zelf houden en zelf ontslag nemen, in plaats van trucjes uithalen met Casillas. Ik denk dat hij bij veel mensen alle respect heeft verloren.

24 december 2012 om 10:41

Mourinho heeft gisteren gezegd dat hij zelf geen ontslag zou nemen. Om dat hij het niet wil opgeven met Real Madrid hij antwoorde dan ook ik ben geen kleuter ik denk niet dat er iets in
januari zal gebeuren omtrent de toekomst van Mourinho.

Casillas zat dus om financiële redenen op de bank zaterdag?
Ik zou Casillas zeer graag bij Barcelona zien spelen, al ben ik ook een fan van Valdes. Die man doet zoveel goeie dingen en wordt herinnerd om zijn flaters.
Gewoon het genot om Madrid terug te pakken voor wat ze met Figo gedaan hebben, het zou zo zoet zijn! Maar iedereen beseft ook wel dat Casillas nooit of te nimmer Madrid in de steek zal laten. Hij is een kind van het huis en hij zal nog eerder stoppen met voetballen dan voor Barcelona uitkomen. Voor zo'n man heb ik eindeloos respect!

Ik kan nog steeds niet geloven dat hij Casilias zomaar op de bank heeft gezet. Zo n intelligente man, hij weet toch dat hij die strijd nooit zou winnen??

Ik begrijp er echt helemaal niks meer van....

Het lijkt er een beetje op dat Mou weet dat hij aan zn laatste weken bezig is en dus nog ff allerlei experimentjes er op los laat.

Real-fans hoeven trouwens niet blij te doen dat hij weggaat, want straks is Real weer als vanouds kansloos tegen Barca. Die Xavi, Iniesta en Messi zullen nog wel ff meekunnen.

24 december 2012 om 10:45

Neen Casilias op de bank zetten dat doe je gewoon niet. ik kan dat zelf niet begrijpen hij is ons
club icoon en hem op de bank zetten tegen een ploeg zoals Malaga een ploeg met zoveel kwaliteiten neen dat is gewoon te gek voor woorden. En Casilias zal vervolgen zijn loopbaan bij
Real Madrid afsluiten daar ben ik zeker van.

Het is meer dan overduidelijk dat Mourinho weggestuurd wil woorden, die aasgier wil nog de laatste centjes meegrijpen natuurlijk. Voor Barcelonafans fantastisch dit, inwendige oorlogen. Die lui gaan me toch een partij rottige kerstdagen tegemoet, heerlijk. Ik ben wel benieuwd hoe lang Pérez het volhoudt zonder Mourinho te ontslaan, maar zolang ze zich daarop blijven focussen zal het seizoen in ieder geval keihard mislukken.

Lijkt me duidelijk dat Mourinho even wilde laten zien dat niemand onaantastbaar is in de spelersgroep. Ik denk dat hij volgend jaar weer de club coacht waar hij een zwak voor heeft, namelijk Chelsea. In Engeland ligt nog een mooie uitdaging en dat zijn de records van SAF te verbreken bij één club. Klinkt als een droomscenario maar acht hem niet onmogelijk!

24 december 2012 om 11:19

Waar ik heel benieuwd naar ben is hoe jij dit een droomscenario kunt noemen. Heb je niet gezien hoe hij aan het miskleunen is bij real? Hij brengt de club in diskrediet, laat spelers voor schut staan en presteert eigenlijk veel te weinig met de selectie die hij heeft doordat hij het tactische inzicht mist (dat is mijn inschatting trouwens).

Ik zou zo'n trainer niet bij mijn club willen hebben om eerlijk te zijn. Geef mij maar iemand die mooi voetbal wilt laten zien. In plaats van iemand die er slechts mee bezig is zijn volgende 'nickname' te verzinnen.

Dit heeft niks te maken met slecht presteren. Hij geeft geen uitleg aan iker en perez. Deze man moetzo snel mogelijk oprotten, eerste thuis wedstyden hem helemaal uitfluiten.

Ik wilde een heel intelligent bericht gaan typen over hoe ik denk dat Mourinho Ferguson op gaat volgen, over dat Mourinho en Sir Alex heel erg veel op elkaar lijken en op hoe geweldig Mourinho als trainer is. Over hoe populair Mourinho nog onder de supporters was toen ik in maart een wedstrijd van Real bezocht in Madrid. Over wat hij allemaal gepresteerd heeft.

Maar toen besefte ik me dat ik sinds ik Casillas op de bank heb zien zitten bij Real aan alles begin te twijfelen. Ik weet nu zelfs niet eens meer wat ik op mijn brood moet doen. Jam? Pindakaas? Hagelslag? Je hebt me flink van slag gemaakt José! Ik snap er nu helemaal niks meer van.

Typisch voor de club.

Systematische misdragingen binnen en buiten het veld worden met de mantel der liefde bedekt. Maar de hele achterban staat op de achterste benen als de keeper een keer buiten de basis blijft.

En als de trainer aan het einde van het seizoen met 'joost mag weten' zoveel misdragingen en ontelbaar veel verdachte arbitrale beslissingen 2 prijzen pakt, dan staan de Madrid fans weer met portretten en Mourinho sjaaltjes hun tranen van geluk te drogen als een groep onderontwikkelden die een nieuwe religieuze leider aanbidden.

@spionkop

wat??? hahaha vorig jaar won real alles met 4-0 5-0 weet niet waar je over praat hater. real speelt nu gewoon ver onder hun nivo en dat komt door 1 man mourinho omdat hij zo erg moet flippen op de spaanse spelers en ozil.en cassilas op de bank zetten zgt genoeg, maar dat jij opeens komt arbitrale beslissingen hoe zielig kan je zijn. Dan heb je vorig jaar niet eens een wedstrijd gezien. tegen barca in de supercup konden ze zelfs met 5-0 winnen maar diedoet blijkblaar nog pijn

24 december 2012 om 11:39

En jij gelooft werkelijk dat alle problemen die je nu ziet nieuw zijn? Allemaal?
Die problemen waren er vorig jaar ook. Valdano moest weg, Zidane is er ook niet meer, de verhalen van Casillas en Ramos gaan ook al lang rond en zo is er nog wel meer. Dat het vorig jaar niet tot ontploffing kwam, komt door de overwinningen. Op het moment dat deze er niet meer zijn, komen ze boven water.
Tegen Barça waren ze enkel het eerste half uur overduidelijk beter. Daarna, zelfs toen Barça een man minder had, werden ze helemaal weggespeeld en mogen ze van geluk spreken dat ze uiteindelijk nog wonnen.
En ik neem aan dat jij de bekerfinale tussen beide teams niet gezien hebt. Anders zou je weten dat ze met max negen man de wedstrijd hadden mogen uitspelen en niet met elf.

24 december 2012 om 12:03

Ik ben hem dankbaar voor de prijzen, die hij heeft gewonnen voor Real Madrid. Maar dat is het dan ook. Het spel is nauwelijks verbeterd in drie jaar. De haat tussen Barcelona en Real Madrid is erger geworden, en zijn rare fratsen hebben ook nog eens erge imago schade geleverd aan Real Madrid. Het is te hopen dat Perez hem ontslaat, indien dit niet gebeurt worden het zware verkiezingen voor hem. Blijft die achter Mourinho staan, en gaat die samen met hem ten onder. Of ontslaat die Mourinho, en blijft die nog enige kans hebben om als voorzitter te blijven?
Who knows..
Het spel onder Pellegrini was beter, als die man alleen maar de tijd had gekregen...
Maar goed, dat is koffie dik kijken.

24 december 2012 om 19:14

de bekerfinale van 2 jaar geleden bedoel je? Je hoeft niet op gefokt te raken ik vind barcelona heel goed spelen maar mensen beginnen over arbitrale beslissingen en daar kan ik niet tegen. En de bekerfinale betrefd kan ik niet meer zo goed herrineren alleen dat het een hele spannende wedstrijd was die gelijkwardig was en real in de verlenging heeft gewonnen.

Ik vind alleen dat mourinho zichzelf te goed vind omdat hij kampioen is geworden met 100 punten en zoveel doelpunten. Hij haalt altijd uit naar barcelona waardoor hun nog gretiger worden. En real madrid een slechte imago bezorgt deze man hoort er niet bij z'on club hij past niet bij z'on club want barcelona wou hem ook hebben lang geleden maar toen hij alle macht wou hebben ze het niet gedaan en terecht maar real werd jammer genoeg beetje wanhopig door barcelona en mourinho heeft bewezen dat hij overal prijzen kon pakken.

24 december 2012 om 20:19

@zizou

ehm, ik heb het over de ca. 15 punten (!) die in madrileens voordeel kwamen door arbitrale dwalingen die toevalligerwijs in het voordeel van Madrid uitvielen.

Met als grootste dwaling de 'buitenspel' van een tegenstander die op 10 meter van de middellijn van eigen helft kwam maar werd afgefloten i.p.v. de gelijkmaker mocht zetten. Het meest duidelijke voorbeeld. En dan heb ik het over de schandalige misdragingen van zowel staf als spelers. Maar, zoals gezegd, al die ellende wordt snel met de mantel der liefde bedekt.

Geeft niet hoor.

De strekking van mijn verhaal is dat een trainer in Madrid álles mag doen, zolang er maar gewonnen wordt. En als je niet wint dan volgt de strop. Bittere waarheid voor enkelen schijnbaar. Anderen weten het en wisten het al.

Jammer dat Mourinho geen echte man is niet op het veld niet buiten.. Mourinho is inderdaad " the special one " als het draait om laf doen.. hij heeft schijt aan de supporters en speler(s) van Real Madrid.. en denkt alleen aan zijn eigen. Die match tegen Malalga bewees alles..wie in werkelijk Mourinho echt is en wat voor lafaard hij is.

Ik zeg één ding.. Mourinho Moet tot Januari er uit. Anders mogen wij die CL en Copa del rey ook op ons buik schrijven.

@armenie ..., wat laf !!! Denk je nu echt als er nu een nieuwe trainer komt, dat het direct zal draaien bij Real....... Geloof ik denk het niet....

@spionkop ,'veel verdachte arbitrale beslissingen ' het ligt altijd aan iets anders als Barcelona niet kan winnen.....!!!! Dat weten we al hier het word afgezaagd op den duur, he!!
Hoe durf je met .. Onderontwikkeld en religieuze leider afkomen !!

Eindelijk laat hij zijn ware aard zien. Het is altijd al zo'n nare man geweest, maar nu hij een keer niet wint vinden zelfs de Mourinho lovers hem een kwal. Dit is hij gewoon altijd al, deze acties van hem verbazen mij echt totaal niet.

Weet je wat het nu eigenlijk de grootste fout is: Mourinho alle macht geven.
Perez was het niet mee eens dat Modric kwam en daar moet ik hem gelijk in geven. Als Mourinho vertrekt, heb je een speler in je selectie die waarschijnlijk overbodig is. Deze ellende heeft Real aan zichzelf te wijten.

24 december 2012 om 14:39

Ik ben het met je eens, Modric was een overbodige aankoop. Ik denk dat Mourinho met Modric een type Deco in zijn team dacht te halen. Persoonlijk denk ik dat sinds de chelsea tijdperk ik Mourinho maar 2 keer goede spelers heb zien inkopen en dat waren Drogba bij Chelsea en Lucio bij Inter.
Voor de rest doet hij slechte aankopen.

Dit neemt niet weg dat het ontslaan van Mourinho voor Real hetzelfde is als Griekenland uit de Euro zetten voor de EU. Het is te doen maar kost enorm veel geld. En de enige die er alleen maar beter op gaat worden is Mourinho zelf.

voetbal kan alles gebueren, luis figo van barca naar real. dus als ikker naar barca verbaasd niemand

Het is eigenlijk ongelooflijk hoe respectloos Mourinho met Madrid is omgegaan. Ik begin bijna te denken dat hij daadwerkelijk nog van Barcelona houdt en bij de rivaal infiltreert om alles kapot te maken. Ik vind het heerlijk. Hij jaagt eerst Valdano weg, bonjourt vervolgens Zidane eruit, krijgt het aan de stok met Toril en behandelt nu Casillas als een stuk stront. Dan hebben we het nog niet eens over het feit dat hij Madrid toch als een zooitje debielen op de kaart heeft gezet. Mourinho heeft Madrid compleet in zijn greep gekregen. Perez richtte al zijn hoop op hem voor een 'galactico 2.0'-project, dat toch flink mislukt als de beloofde 'decima' niet binnen wordt gehaald. Over een half jaar is de periode voorbij en het hachje van Perez kan alleen worden gered als Jose 'mooi cv en mooie praatjes' Mourinho het team naar de CL loodst. Hier heeft hij de afgelopen jaren alles voor gegeven en nu lijkt hij in de steek te worden gelaten, maar een keus heeft hij niet echt.

Ronaldo en Cas. naar Barca..

Mou. United

Perez de grootste klootzak en gladjanus van allemaal Valdano,zidane,laudrup(was lang bezig met RM jeugd),pellegrini,raul weggejaagd.. Madrid iconen vergeef het deze man nooit voor deze daden..

iedereen zannikt op Mou. Perez is 10x erger..
RM bestuur jammer dat jullie je poten laat hangen voor briljante zakenman Perez brengt geld in het laatje he..

ondanks me kritiek hou ik van Real Madrid CF nooit zal ik deze club laten vallen tenslotte kan de club niks doen.. maar de (bepaalde) mensen ego's binnen de club verkloten alles..
zie Rangers,river Plate etc

Het is hem wel gelukt,casillas op de bank zetten zodat bijna niemand praat over de slechte resultaten..

Veel mensen vinden Mourinho een goede trainer vanwege zijn successen. Maar hij is nooit op lange termijn een trainer geweest. Dat houdt hij geen eens vol. Ik heb veel meer respect voor trainers die een project beginnen en willen verbeteren en perfectioneren. Ferguson, Guardiola, Wenger en nu De Boer. Deze trainers verdienen mijn respect. Ook is het veel knapper om lang bij een club te mogen blijven. Het betekent dat je het goed doet. Een ding moet ik Mourinho wel voor complimenteren. Hij is echt heel slim. Hij weet het maximale uit een team te halen en als het verzadigd is stapt ie op of laat hij zich ontslaan.

Zal niet lang duren voordat Mourinho ontslagen wordt of hij vertrekt gewoon aan het einde van dit seizoen.

Binnenskamer botert het niet meer tussen Mou en bepaalde spelers en Barcelona definitief van de troon stoten wat zijn ultieme en uiteindelijke doel was is helaas mislukt.

Dus om nog meer vernederingen en falen te voorkomen heeft hij dit masterplan bedacht.

Real moet goed nadenken over zijn opvolger, niet midden in het seizoen. Aan het eind van het seizoen moeten ze een opvolger hebben.. In de tussentijd maak je Di Matteo interim-trainer en maak je Mourinho zijn assistent, dan wint hij weer de CL in een kortere tijd waar Mourinho in jaren het niet lukt. Vernederen die vervelende Portugees!

Ik denk dat hij alle hoop vestigd op de CL en vervolgens de biezen pakt. Een egoïst pur sang en denkt meer aan zichzelf dan aan Real Madrid. Hoop dat hij opdondert en Madrid weer gaat voetballen onder leiding van een tactische coach met een visie en die Madrid weer laat schijnen !

we zullen aan het eind van het seizoen zien waar madrid staat..

de titel tel ik niet mee die is al voor barca..

met de cl beker zal mourinho met een tevreden gevoel weg gaan bij real en andersom ook zo..

Het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat Mourinho zelf op een vertrek aanstuurt, dan kan hij net zo goed zelf de handdoek gooien. Misschien is zijn ego daar wel te groot voor en probeert d.m.v deze acties (bijvoorbeeld Casillas passeren) inderdaad Real Madrid te verlaten door ontslagen te worden. Ben benieuwd hoe dit zich de komende tijd ontwikkeld.

Iedereen is zo overtuigd ,dat Mou er alles aan doet om ontslagen te worden !!! Omdat er een paar over beginnen en de kranten met vol staan, en dat is dan de waarheid !!!? En niemand vraagt zich af waarom een Mou , Casillas op de bank zet !!!! We weten allemaal dat het niet goed gaat tussen Casillas en Ronaldo en verschillende spelers .... En resultaten zijn ook alles behalve, en het is van 1ste wedstrijd begonnen dit seizoen, en zoals iedereen weet hebben ze allemaal mekaar aangewezen !!! Het is alleen erger en erger geworden! Met alle respect voor Iker (want ben een grote fan van Iker) maar de laatste wedstrijden heb ik het gevoel gehad dat hij minder gemotiveerd is !!! Het kan ook dat Mou hier een punt wilt maken dat hij de coach is en dat hij de beslissingen neemt zonder in twijfel te brengen, want als dat wel gebeurd is er geen vertrouwen niet meer , we hebben met z'n alle gezien als Real punten verloor, was het niemand zijn schuld ....hier zitten roepen Mou moet eruit en hij heeft niks voor Real gedaan !! Ik weet wel voor de tijdperk Mou , hadden de tegenstanders echt geen schrik om tegen Real te spelen zoals dit seizoen terug het geval is..., we hebben dit seizoen veel pech gehad met blessure en een paar slechte wedstrijden en er waren al paar die niet goed overeen komen( als Ronaldo scoort , en Iker juicht niet mee zegt al genoeg) maar wat me nog meer stoort is , als een andere speler scoort en Ronaldo er niet naartoe rent om mee te vieren.?! Maar vorig seizoen stoorde me het heel erg, daaraan kan op z'n minst zien dat er echt geen een geheel ...spijtig genoeg!! Ik denk persoonlijk dat veel meer aan de hand is dan men denk hier,een Casillas zet niet zomaar op de bank om je ontslag af te dwingen!!!! Volgens zijn er een paar die niet achter de beslissingen van Mou staan!! Er zijn hier veel Barcelona supporters die altijd een negatieve reactie's op Mou ,soms terecht maar meestal niet !! Vanaf de dag dat hij is aangesteld als de coach van Real Madrid!!!!!!!

Er is een houdbaarheidsdatum op iedere trainer ! Om iedereen scherp te houden moet je om de drie jaar veranderen of zelfs een jaar eerder...spijtig maar zo is het meestal op een uitzondering na...

die man is echt gestoord, ik ben barca fan, die man is egoist, hij denk alleen aan geld.toen hij naar real kom allee fans van real zegt mou mou , goed voor jullie,die perez had laudrup. en zidane weggeschopt, alles wat mourinho zegt ... blijft die perez met zijn mond dicht

Wie dit gelooft is echt heel dom...dat is mijn mening, media media, media... Ze doen er alles aan voor onrust.

VZ gaat wel heel ver, En nu laten staan aub. We zijn niet in iran of zo, ok... Dank u.
Ik kreeg mail dat het verboden is om je mening te plaatsen. hoe triest is dat, en een officiële waarschuwing... deze site gaat echt heel ver.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4219 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

843 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
2008-2010 Internazionale
2004-2007 Chelsea
Laatste voetbalnieuws

‘Marcel Brands wil miljoenentransfers van PSV nog deze week afronden’

PSV ligt op 'pole position' om José Ángel Esmorís Tasende, beter bekend als Angeliño, snel over te nemen van Manchester City, zo meldt het Eindhovens Dagblad donderdagavond laat. Volgens het regionale...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 27 mei
Lionel Messi heeft Barcelona geadviseerd om Marcos Alonso vast te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren