wk2018

'De spelersgroep van FC Groningen is te groot en kost veel te veel geld'

Maandag, 24 december 2012 om 10:39

Robert Maaskant hoopt dat FC Groningen zich in de winter al kan versterken. Mocht dat niet zo zijn, dan moet de selectie vanaf volgend jaar zomer van nieuwe impulsen worden voorzien. "Maar dat valt niet los te zien van de verkoop van spelers", zegt de oefenmeester in gesprek met OOG Radio en Televisie.

/

Maaskant voerde vrijdag een evaluatiegesprek met de clubleiding. "De spelersgroep is te groot en kost veel te veel geld", verzekert de oefenmeester van de huidige nummer elf van de Eredivisie. "Er mag een aantal jongens vertrekken en als dat financieel gunstig uitvalt, kunnen we misschien iets doen."

Het is nog onzeker of Maaskant ook volgend seizoen werkzaam zal zijn in de Euroborg. Na de winterstop voeren beide partijen gesprekken over een eventuele verlenging van het contract tussen FC Groningen en Maaskant.


Poll

Is Robert Maaskant een goede trainer voor FC Groningen?


Gerelateerd

52 reacties (laatste reactie door psvoleip)

Tuurlijk Maaskant ff interessant lopen doen en je hachje redden Zeker meneer Nijland moet hem na deze seizoen. Of misschien eerder al de laan uit sturen we zitten niet in Polen zeg hè

24 december 2012 om 11:54

Als hij zegt dat de selectie te groot is om zijn hachje te redden, is hij wel gigantisch dom bezig. Normaal hoor je trainers die niet presteren alleen maar klagen over een te krappe selectie

Maaskant is zelf te groot voor de club. Dus stap zelf op.

Er is geen lijn te ontdekken in het spel van Groningen. Alles berust louter op toeval. De negatieve wedstrijdinstelling is verschrikkelijk. Ik verlang weer terug naar de tijd van Jans.

Ben benieuwd welke trainer als eerst ontslagen word in de 2e helft van het seizoen. Ik denk Maaskant!

Groningen heeft echt matig materiaal. Al zet je Mourinho of Guardiola er neer.
Groningen had altijd wel 1 of 2 toppers die de hele ploeg een lift geven.
Petterson,suarez,matavz,tadic..nu loopt er niks meer. De Leeuw,zeefuik allemaal aardig maar toch niet goed genoeg voor Groningen?
Kwalitatief doet Heracles niks voor ze onder. Gezien de begrotingen klopt er dan iets niet. Is niet alleen de schuld van Maaskant. Of heeft hij de selectie samengesteld?
Denk dat je bij Henk Veldmate moet zijn.

24 december 2012 om 10:58

Vergeet Marcus Berg niet. Dat was echt een klasbak in zijn Groningentijd. Ik denk wel beter nog dan de spelers die jij opnoemt

24 december 2012 om 12:37

Maaskant is een dramatische trainer... Grote waffel, weinig inhoud. Voor de competitie was alles geweldig, goede spelers ingekocht enz. Maaskant slaagt er echter niet in spelers beter te maken. Schet, Van Moorsel, Kappelhof, Kostic, Burnet en Bacuna zijn onder Maaskant alleen maar slechter gaan spelen. Wat te denken van Teixera, Sparv, Suk, Kwakman en Zeefuik? Allemaal dramatisch uit vorm! Kwestie van vertrouwen en tactisch de juiste keuzes maken. Maaskant mag wel wat Respect tonen naar de supporters, of excuses maken voor zijn eigen falen, of vertrekken.

25 december 2012 om 04:45

Nevland was nog beter.

24 december 2012 om 11:38

Petter Anderson bedoel je, niet Petterson

Maaskant moet eerst maar eens naar zichzelf kijken...
Ben een Grunn supporter in hart en nieren en we hebben in het Oosterpark ook een moeilijke periode gehad maar sorry hoor deze instellling past hier niet en dat ligt toch zeker aan Maaskant.
Verder moet Veldmate ook eens in de spiegel kijken, heeft echt veel goeds voor de club gedaan maar de laatste jaren de ene naar de andere miskoop.
Bij Maaskant lijkt het erop dat hij niets van de zuid amerikanen moet hebben, vooral magnasco heeft een aantal behoorlijke wedstijden gespeeld en zeker een enorme blunder gemaakt maar toen direct eruit gehaald en krijgt geen kans meer. De jongen heeft de leeftijd om af en toe een fout te maken. Kappelhof hoort in het centrum naast van Dijk maar wat doet Maaskant, hij zet hem rechtsback, Bacuna nog in de spits....het begint een beetje op Huistra te lijken...
Op het middenveld veel dezelfde spelers en weinig creativiteit over de spits nog maar te zwijgen...
Er moet grote schoonmaak komen met als eerste Maaskant en van der Looy zorgen dat je weer een trainer krijgt met een positieve instelling en iemand die wil opbouwen. Die boodschap moet Nijland ze ook geven, liever een paar jaar onderaan de middenmoot met eigen jeugd ( daar hebben we genoeg talent) en niet een trainer die anti voetbal speelt.
Wat mij betreft gaan ze met de trainer van Zwolle in gesprek en mag die zijn assistent Stam meenemen naar de Eurobort
Verder allen goede kerst
Groet,
Een zeer teleurgestelde Grunn supporter ( maar laat mijn club never in de steek )!

Fctenschede

Klopt helemaal.. Denk dat de fc eerst maar eens moet goed gaan kijken naar de beleidsvoering van dit moment. Het is heel mooi dat we een gezonde club zijn maar met dit spelersmateriaal gaan we niet ver komen en zullen we voor de onderste plekken spelen! Groningen speelt elke wedstrijd matig en alles hangt samen met geluk. Zelfs in de eigen euroborg is het al moeilijk om het basis van voetbal "strijd en passie" op de mat te leggen. Het enigste lichtpunt is van Dijk maar die zal na dit seizoen ook vertrekken ben ik bang.

Het probleem met Groningen is de voorhoede. Zeefuik voldoet gewoon niet. Hij is veel te traag en te statisch om aanspeelpunt to zijn en heeft geen rendement. Groningen heeft toch andere spitsen? Maaskant moet maar een andere speelstijl hanteren met andere spitsen.

24 december 2012 om 09:48

Maaskant moet eerst maar eens rust uit gaan stralen langs de lijn.
Ik heb gisteren in de kuip eens een paar keer op hem zitten letten maar wat een idioot is hij langs de lijn, gaat constant te keer als een gefrustreerde en met wilde armgebaren makend probeert hij zijn tirades kracht bij te zetten.
Kan me voorstellen dat je spelers daar niet echt beter van gaan spelen, eerder slechter omdat ze gewoon onzeker worden van dat geschreeuw langs de lijn van hun coach.

24 december 2012 om 10:19

Dat doen de andere trainers ook hoor, Advocaat schreeuwde zelfs - "lafaard" tegen zijn eigen spelers. Maaskant moet gewoon doorselecteren en een speelstijl die bij zijn selectie past hanteren.

24 december 2012 om 11:03

Geef Zeefuik vertrouwen, dan presteert hij echt wel goed. Vorig jaar bij NEC heeft het ook geduurd, maar uiteindelijk was hij toch wel een goede spits. Helaas heeft hij voor Groningen gekozen, wat op zich ook begrijpelijk is. (Had waarschijnlijk hetzelfde gedaan) Maar als je nu kijkt naar de problemen en de ranglijst, had hij beter in Nijmegen kunnen blijven!

Lekker makkelijk, dat Maaskant bashen. hij is niet populair hier. Dat mag, maar denk wel even na of het klopt wat hij zegt. En wat hij zegt klopt gewoon, er zit geen enkele balans in de selectie. Veel FC supporters zeggen dat ook.

Het ergste is het er aan toe gesteld op het middenveld. We hebben alleen verdedigende middenvelders, en dan een hele boel. Sparv, Kieftenbeld, Keurntjes (uitgeleend), Hiariej, Femi, Kwakman. Allemaal traag ook.

We komen ook om in de buitenspelers die hun man niet weten te passeren. Dit geldt voor Kirm, Bacuna, Schet, Jones en Kostic. Alleen Schet is snel, maar die doet daar niets mee.

Creatieve middenvelders hebben we dan weer helemaal niet, of je moet Van Moorsel en De Leeuw daar al toe rekenen. Maar dan zijn ze niet goed genoeg. Misschien kan eigen kweek Henk Bos dit oplossen, ik ben erg gecharmeerd van hem.

We hebben met Suk, Zivkovic, Texeira en Zeefuik vier spitsen waarvan er voorlopig maar een (zeefuik) in mijn ogen eredivisiewaardig is.

De verdediging is wel redelijk op orde in mijn ogen, ik hoop wel dat Magnasco snel weer op rechtsback speelt en Kappelhof in het centrum.

Luciano keept uitstekend dit seizoen.

Dan heb ik nog lang niet alle spelers behandeld, de selectie is veel te groot. Groningen kan twee Eredivisiewaardige teams in het veld brengen. Een onsje minder kan best.

Ik zeg, geef Maaskant de kans om schoon schip te maken. Ik vind dat hij het behoorlijk doet, gezien de omstandigheden.

De schuld voor de samenstelling van de selectie ligt bij Veldmate. Die moet dus weg.

24 december 2012 om 11:03

Het "bashen" heeft Maaskant aan zichzelf te danken. Een onsje meer positiviteit en de mensen gaan al heel anders tegen de coach aankijken.
Verder een uitstekende reactie!

24 december 2012 om 11:14

@pburen
ik vind Bacuna zeker wat toevoegen, en heeft zeker de potentie
net als Texeira die vorig jaar toch redelijk wat gescoord heeft (zo uit mijn hoofd)

de leeuw vind ik een leuke speler met potentie, en type Janssen (fctwente) alleen iets creatiever, en iets meer scorend vermogen.

maar bijna iedereen lijkt hopeloos uit vorm of haalt zijn vorm van vorig jaar niet (burnet)

maar zoals je zegt geef Maaskant de tijd en het komt goed met FC Groningen

Het spel is al 1.5 seizoen van een bedenkelijk niveau. Worden amper kansen gecreëerd, scoren gaat ze dus ook moeilijk af. Ik denk dat we het toch moeten zoeken bij Veldmate, het merendeel van de selectie is onder de maat. alleen van Dijk blinkt vrijwel wekelijks uit, de Leeuw is voor het niveau FC Groningen aan aardige voetballer, maar is geen spits. Meer een Nr 10. Sparv en Femi gaan ook nog wel..

Verder denk ik dat het een hels karwei gaat worden op spelers elders te stallen, de spelers doen wel hun best maar komen gewoon kwaliteit tekort. Komend seizoen moeten we denk maar alvast naar kijken, dan gaan er een paar spelers weg die teveel drukken op de begroting, en die voor hun salaris onvoldoende presteren. Ik zoek de schuld niet bij Maaskant, wat we hebben nou veel minder blessures. Maar de scouting van FC Groningen die is verantwoordeijk, met alleen Lindgren erbij redden we het niet. Ik hoorde in de wandelgangen dat Theo Huizinga met Sankoh was gespot, dat zal misschien betekenen dat er iets speelt met Virgil. Maar helaas is er momenteel niet al te veel geld, dus blijven de versterkingen denk ik grotendeels uit voor dit seizoen

Mischien dat ze een keer een paar jaar beter spelers uit Nederland kunne scouten/opleiden ipv non-eu spelers contracteren die een vermogen kosten.

Dat er 1 x een Suarez bij heeft gezeten is leuk, maar het kan toch niet de bedoeling zijn dat je gaat gokken op een nieuw zuid amerikaans talent die minimaal 4 ton moet kosten per jaar.

24 december 2012 om 11:13

Groningen heeft heel veel Nederlandse spelers. Uit Zuid-amerika komen Luciana, Jones en Magnasco. Van Luciano weet ik het niet, maar Magnasco en Jones verdienen veel minder dan 4 ton. Ze werden voor hun 20ste gecontracteerd.

24 december 2012 om 14:23

Magnasco verdient niet zoveel, heeft EU paspoort. Jones/texeira zitten rond de 2 ton, Kostic volgens mij ook.

Enkel Luciano en Femi verdienen de volle mep, die moeten dan ook eigenlijk weg.

24 december 2012 om 18:42

Texi 5,5 ton, is gekomen na zijn 20ste verjaardag

luci verdiend niet zoveel omdat hij al jaren in belgië had gespeeld

24 december 2012 om 12:01

Dat er bij Groningen weinig Nederlanders zitten is een niet kloppend vooroordeel. We zijn ook niet voor niks vaak hofleverancier geweest van Jong Oranje met Kappelhof, Burnet, Van Dijk, Kieftenbeld, Zeefuik en Bacuna. Ik ben het trouwens niet met je eens dat Groningen Nederlandse spelers moet aantrekken. Met net opgenoemde spelers heb ik -op Van Dijk na- geen extra binding dan Buitenlandse spelers als Nevland, Stenman, Lindgren (weer terug, hopelijk haalt ie zijn oude niveau weer) Bruno Silva (totdat ie in trainingsstaking ging), Svejdik etc.

ik heb geen idee hoe groot die spelersgroep is van Groningen. En of daar inderdaad teveel voetballer in zitten die net niet zijn.

Afgaande op gisteren tegen Feyenoord zou ik beginnen om Zeefuik uit de selectie te gooien. Als ik die dikbil zie "stieren" over het veld en gewoon een basisplaats krijgt, dan zou ik als concurrent spits al niet meer gemotiveerd zijn om voor Groningen te voetballen. Hij is gewoon een aanfluiting oor het profvoetbal.

Feyenoord had 2 jaar geleden ook zo'n spits, ben zijn naam kwijt, en daar sprak men schande van. Nu, deze Zeefuik is zeker nog een graadje erger.

edit typefouten

24 december 2012 om 11:15

Afgaande op http://www.fcgroningen.nl/index.php?id=29 zijn het 37 spelers. Zie verder m'n analyse hierboven.

24 december 2012 om 11:21

goede analyse, maar ik tel daar 18 spelersnamen. Dus heb je er 19 niet beoordeeld.

Ik heb enkele jaren geleden vaak met veel plezier gekeken naar Groningen. Dat was het tijdperk Ron Jans. Had hij zo'n goede kijk op voetbal, waren er goede scouts toendertijd?

Herenveen is net zo'n clubje, altijd leuke spelers en een positieve spelopvatting.

Gisteren heb ik me lopen ergeren aan het negatieve, tijdrekkende spel van Groningen. Toen ze in die 10 minuten na de 1-0 gingen voetballen en die goal maakten en de grote kans van de leeuw hadden kon je zien dat er best wel kwaliteit aanwezig is.

24 december 2012 om 14:14

Tussen die 37 zitten ook jeugdspelers. hiervan schijnt Ben Moussa een groot talent te zijn. Aanvallende middenvelder, dacht ik. Die is alleen langdurig geblesseerd geweest. Een heel seizoen.

Van de kern die verder tegen de basis aanschurkt, heb je nog Johansson, linksback die voorlopig vooral geblesseerd is. Ook Ivens, die zijn transfer nimmer waarmaakte. En misschien Luis Pedro. Hij is eigen kweek, een verdediger. Ik betwijfel of het gaat redden.

Bizot ziet menigeen graag een kans in het doel krijgen, maar zoals gezegd: Luciano is in vorm dit seizoen. Van der Lei (eigen jeugd) en Potveer zijn derde en vierde keeper.

De overige spelers ken ik nauwelijks.

24 december 2012 om 14:18

In, en in de periode van Jans maakten de scouts inderdaad betere keuzes. Ook toen waren er miskopen trouwens, maar er zaten altijd ook toppers tussen. Nu hebben we alleen in Van Dijk een echte groeibriljant.

Het spel van Fc Groningen uit mag dan saai zijn, dat ben ik zeker met je eens,, maar uit haalt Groningen wel veel meer punten dan de afgelopen seizoenen,

Helemaal mee eens. Er kunnen wel 4 of 5 spelers weg!

Wat mij betreft kunnen er zo 8 spelers met een strik erom de deur uit:
- Johansson
- Texeira
- Jones
- Hiariej
- Ivens
- Femi(alleen omdat hij een godsvermogen verdiend)
- Kwakman
- Suk

Over Maaskant ben ik wel zeer tevreden. Vergeet ook niet dat hij een compleet nieuw en labiel elftal heeft opgebouwd. Maaskant heeft bovendien recentelijk aangegeven dat hij zelf verantwoordelijk is voor de nog niet gevonden balans bij FC Groningen. Geef Maaskant langer de kans om er een team van te maken, het team beter te laten voetballen en mee te doen om Europees voetbal!
Waar ik nog meer blij mee ben is dat Maaskant de jeugd de kans geeft! Hier zit ontzettend veel potentie met Bos, Bakker, van Nieff en Zivkovic.

24 december 2012 om 12:11

Inderdaad die jongens hebben hun potentie nooit waar kunnen maken. Zelf zou ik Femi liever houden, maar alleen als er op een of andere manier een nieuw contract kan worden opgesteld waarin hij minder verdiend. Vind Maaskant zelf ook een goede trainer. Veel mensen vergeten ook dat Groningen laatste tijd redelijk voetbal speelt maar pech heeft met de afronding en dan zoals gisteren twee goals tegen krijgt uit de enigste twee kansen van de wedstrijd.

24 december 2012 om 12:18

Veel van de namen die je noemt ben ik het mee eens, maar dat Maaskant de tijd moet krijgen betwijfel ik.

Ikzelf zou graag Groningen in 4-4-2 zien met Zeefuik als diepe spits en dan vlak daarachter bijvoorbeeld een Zivkovic of Bacuna. Dan heb je Zeefuik als aanspeelpunt die de bal aflegt aan de andere spits..

Luciano
Kappelhof
Van Dijk
Versterking
Burnet
24 december 2012 om 13:59

Als je die verdediging kijkt, is dat toch een heel solide verdediging hoor, alleen idd iemand kopen die naast v dijk kan spelen, een opbouwende verdediger

24 december 2012 om 14:04

Groningen heeft geen spelers voor 4-4-2 op dit moment, ik zie ook het liefste 4-4-2 maar dan moet je spelers opstellen die er nu gewoon niks van bakken of niet passen in het systeem.

Gewoon 4-2-3-1 en in de voorhoede en op de backs snelle bewegelijke spelers, ik heb genoeg van die slome kutspelers die we nu een half jaar hebben moeten zien ploeteren.

Luciano
Magnasco
Van Dijk
Kappelhof
Burnet
Lindgren
Femi
Jones
Bos
Kostic
Zivkovic
24 december 2012 om 16:32

Groningen heeft op dit moment niet het materiaal om 4-4-2 te spelen. Kijk maar naar donderdag, het had net zo goed 0-5 kunnen zijn.
Waarom Maaskant de tijd moet krijgen is voor mij duidelijk: het beter laten voetballen. Het labiele is eruit, de koppies staan weer omhoog en er wordt weer ouderwets gevochten voor de overwinningen. Nu het voetballen nog beter en je wordt gewoon keurig 8/9de.

Daar waar het sportief minder gaat, wordt de spelersgroep over het algemeen groter. Spelers die niet voldoen worden opzij geschoven en moeten plaats maken voor de nieuwe aankoop die het verschil gaat maken. Het gevolg is wel dat de afgedankte spelers bijna onverkoopbaar worden en vaak nog lang lopende contracten hebben.
Als het niet zo goed gaat zou je eigenlijk de rust moeten hebben om eerst de spelers van de hand te doen die niet bevallen, voordat je weer nieuwe spelers gaat halen. Maar ja, waar doen ze dat nou?
Als het bestuur van Groningen hier nu op aandringt, dan zijn ze in mijn ogen goed bezig. Maar hoe lang kunnen ze dit volhouden als de prestaties tegen blijven vallen.

18 doelpunten uit 18 wedstrijden is veel te weinig. Het erge is dat je het nog geeneens zo kan wijten aan gebrek aan efficiëntie, we krijgen gewoon amper kansen. Alle doelpunten van De Leeuw waren zo'n beetje toevalstreffers.

Met alle respect! Maaskant valt helemaal niks te verwijten. Groningen doet aan tunnelvisie. Er zitten teveel mensen die vriendjes zijn van Men Nijland bij de club met een riante salaris maar zonder enige voetbalkennis of visie. De jeugd loopt over van het talent, maar er wordt erg weinig mee gedaan. Ik vind het al erg opvallend dat het elftal bulkt van matigheid. Dezelfde soort types waarvan er geloof ik wel twintig zijn. Heerenveen mag misschien onder Groningen staan. Er zitten tenminste creatieve spelers bij.

24 december 2012 om 12:04

Ze hebben de afgelopen tijd ook wat gokken gehad waarmee ze hebben verloren. Jones, Texeira, Kostic. Kost klauwen met geld, wij weten er alles van. Exotisch maar van 0 toegevoegde waarde. Dit hadden eigenlijk de meerwaardes moeten zijn.

Ik vind dat Maaaskant groot gelijk heeft. Teveel middelmaat of spelers waar het nog niet uit komt. Met magnasco dachten we eindelijk weer een goede rechtsback te hebben, maar dat komt er nog niet uit.
Veel van de aankopen (Op de Leeuw na) overtuigen nog niet echt.

Het middenveld is zwak, Kwakman is in de verdediging veel te traag. Spelers als Schet en Kirm voegen amper iets toe. Een flinke bezem door de selectie heen en een goede verdediger erbij.

Maaskant heeft gelijk maar bakt er zelf ook gewoon niks van. En meneer wilde zo graag Kirm erbij, die er niks van kan, terwijl we al teveel spelers hadden

En zijn 4-4-2 (nouja 4-5-1) systeem tegen Ajax, mijn god...... wieberen na dit seizoen graag.

Is Jan Wuytens niks voor jullie? Die is zo op te halen in Utrecht voor een paar ton.

24 december 2012 om 14:01

Dat is geen verbetering ten opzichte van Maaskant hoor, vind ik.

Ik denk dat Maaskant nog de tijd nodig heeft hier een groep van te maken, want zeg nou zelf, dit is ook gewoon een selectie van niks, alleen de verdediging is Groningen-waardig.

24 december 2012 om 14:06

Nee een verdediger is inderdaad geen verbetering ten opzicht van Maaskant, klopt als een bus.

24 december 2012 om 19:57

Hoo, foutje.

Ik las Jan Wouters

On: Nee vind dat je Wuytens niet naast v Dijk moet neerzetten, meer een typetje Gouweleeuw, een verdediger die sterk in de opbouw is.

24 december 2012 om 17:20

En Wuytens gaat naar Groningen vanuit Utreg? Zelfde niveau denk dat hij wel een stapje hoger wilt of naar een andere competitie.

Weet niet wat er aan de hand is met Groningen, er lopen toch best wel een paar spelers rond die kunnen voetballen misschien dat ze gewoon is een keer oppertunistisch moeten gaan voetballen?

Maaskant geeft geen van de aankopen een eerlijke kans. Marco Bizot, Stefano Magnasco, Matías Jones, David Texeira, Filip Kostic geen serieuze kans. Terwijl daar aanleiding genoeg voor is. Zeefuik is in Groningen niet fit geweest en wordt zelfs met 10 tegen 11 opgesteld. Op de counter spelen met Zeebuik is lachwekkend.

Ondanks een uitermate zwakke tweede seizoenshelft ( vorig seizoen) heb ik meer vertrouwen in Pieter Huistra als trainer dan in onze huidige trainer.

Maaskant past niet bij de FC en is mi zeker geen trainer die een jonge onervaren ploeg, die we nu hebben verder kan helpen. Ik had begrip voor de keuze Maaskant na Huistra. Maar de extra flair, lef en ongenuanceerde uitspraken staan toch vooral goed bij Maaskant zelf en hebben volgens mij geen enkele positieve invloed op het spel of op de spelersgroep. Achteraf concludeer ik dat de FC, Huistra om verkeerde redenen heeft ontslagen.

De reactie van Maaskant in het huismagazine van Ajax, de Telegraaf, vind ik dan ook bijzonder. Ik begrijp dat ook hij teleurgesteld moet zijn maar van enige zelfkritiek is volgens mij nog geen sprake.

De beste oplossing is volgens mij om deze spelersgroep te verlossen van Maaskant en de rest van het seizoen af te maken met good old Ron Jans. ( mocht Ron hier trek in hebben)

Groningen heeft veel kwaliteit en hoort hoger te staan,ze hebben gewoon de pech dat ze niet echt op elkaar ingespeeld zijn,de trainer soms de verkeerde keuzes maakt en teveel spelers overal maar neerzet,dan Bacuna RB dan weer voorin,geen wonder dat je warrig ervan word. Verder word er gemeld dat Luciano uistekend keept,nou af en toe dan,hij maakt soms een onzekere indruk en dat kan punten kosten,de Leeuw is je enige echte goalgetter,terwijl ze voorgaande jaren er meer hadden.hij kan wel roepen om spelers of verkopen,maar als je ze niet beter maakt of onzeker blijven spelen,tenopzichte van voorgaande jaren,dat ze van PSV met 3-0 wonnen en van Feyenoord met 6-0.dan schort er echt iets bij Maaskant en helpt een zak geld niks.

Ik was blij met de komst van Maaskant, maar hij heeft tot nu toe weinig gepresteerd. Ik vind het onbegrijpelijk dat er fors geinvesteerd is in spelers als Kostic, Jones en Magnasco, maar dat Maaskant deze spelers volledig negeert. Als deze spelers slechter zijn dan de huidige basis is het echt dramatisch gesteld met de (geroemde) scouting

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Excelsior40-15
13.Willem II37-13
14.NAC Breda34-16
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Sergio PadtKeeper10
Todd KaneVerdediger10
Mike te WierikVerdediger10
Django WarmerdamVerdediger10
Kasper LarsenVerdediger10
Etiënne ReijnenVerdediger10
Juninho BacunaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

Nederland
18 fans
Coach, 49 jaar
SeizoenClub
2017-2017 Go Ahead Eagles
2015-2015 NAC Breda
2013-2013 Dinamo Minsk
2012-2013 FC Groningen
2010-2011 Wisla Kraków

In de wandelgangen

Maandag 18 juni
Carlo Ancelotti meldt zich mogelijk in Londen voor een verrassende huurdeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren