Van Bommel bijt terug: 'Dat proberen ze PSV alleen maar aan te praten'

Maandag, 24 december 2012 om 06:30

De critici om PSV heen krijgen Mark van Bommel nooit klein, ook al wordt er volop gediscussieerd over zijn kaartenlast of wordt de club voor provinciaals uitgemaakt. De middenvelder van PSV is tevreden over de prestaties die het team van Dick Advocaat voor de winterstop heeft geleverd. "PSV een uitsyndroom? Dat proberen ze ons alleen maar aan te praten…", vindt Van Bommel.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wordt PSV kampioen?


Gerelateerd

34 reacties (laatste reactie door psvthebest123)

We moeten het nog zien Mark dallijk Vitesse met nog versterkingen Twente in je nek Ajax niet te vergeten dan wil ik het wel eens zien met die manolev en hutchinson of wat dan ook hou me hart vast want denk toch dat PSV niet uit de bus gaat komen als nr 1

Praatjesmaker, altijd beter geluld dan gevoetbald. Voorspel 2e seizoenhelft nog meer kaarten voor hem.br Dan raken ze weer gepikeerd "iedereen moet ons hebben "

Jochie je praat echt veel en veel teveel. Ik snap dat je aanvoerder bent en graag spelletjes speelt met scheids en tegenstander, ik snap dat je interviews moet geven in die rol. Maar het is niet nodig om elke gelegenheid die je krijgt je frustratie te uiten over wat de media of buitenwereld over je (club) zeggen. Voor mij totaal onbegrijpelijk dat ervaren mensen als Advocaat en van Bommel met al hun ervaring nog niet in staat zijn om kritiek naast zich neer te leggen. Ze mochten inmiddels toch weten dat hoge bomen nu eenmaal wind vangen en dat er maar 1 manier is om de monden te snoeren en dat is die schaal pakken. Probeer verder niet zo gepikeerd te doen of ga bij Fortuna Sittard spelen, daar heeft niemand een mening over.

24 december 2012 om 07:47

Wat is nou eigenlijk het probleem hier? Interviewer vraagt over uitsyndroom. Mark voelt dat totaal niet zo en weerspreekt dat. Vraag plus antwoord. Normale omgang. Hoe kom je erbij dat dit een voorbeeld is van niet tegen kritiek kunnen. Rare gedachtenkronkel. Dit is eerder juist schijt hebben aan kritiek en door het spel heen prikken.

Hij is aanvoerder vd winterkampioen, en wordt nu veel gevraagd om te interviewen. Waarom klik je hier als je dat al stoort. Misschien dan maar de interviews of vz helemaal af schaffen als je vindt dat ie teveel praat. Deze site is nl dagelijks zeer bedreven in het quoten van interviews in alle kranten en tijdschriften die spelers dagelijks weggeven, soms nog opgesplitst in 4 verschilende nieuwsitems ook nog terwijl het in 1 interview staat.

24 december 2012 om 12:51

En dat moet 52 jaar voorstellen, wat een niveau....

Waarom noem je hem jochie? Beetje onrespectvol.
Je reactie is nogal raar, waarom mag van Bommel geen antwoord geven op een interview? Wat Audilambo al zegt, ga dan gewoon weg als je niet naar een reactie van van Bommel wil kijken. Niemand zegt dat je hier een domme reactie moet neerzetten.

Mark, het ligt aan jullie. Voor het begin van het seizoen tegen Ajax stralen jullie erg uit dat jullie dit seizoen zo even met gemak kampioen worden, terwijl buiten PSV met hun hard hoofd te denken, koopclub met al het geld van ons! En nog na het winst tegen Ajax lachen jullie alsof jullie een kleine jochies zijn. Advocaat overschat eredivisie ook enorm! Heel PSV zeer aan het giechelen dit seizoen, bah!

24 december 2012 om 11:47

Dat noemt zich een Topkenner. Iemand die alle feiten door elkaar weet te rammelen en er eigenlijk geen snars van snapt. "..koopclub met al het geld van ons!"; Werk je toevallig voor de Duitse bank waar gemeente Eindhoven garant staat voor een lening aan Psv?
Verder is het natuurlijk totaal niet op een fatsoenlijke manier te interpreteren.. "terwijl buiten PSV met hun hard hoofd te denken"; Ja, ben ik het natuurlijk voor de volle honderd procent mee eens...

Edit: Zielig eigenlijk van me dat ik op jouw reactie inga.

Nou doet u het wéér meneer v Bommel. Altijd de verongelijkte, foutbegrepen, door de pers gezochte, door het scheidsrechterskorps verguisde, door het Nederlandse publiek geminachte speler uithangen. Zielig hoor.

24 december 2012 om 07:59

Je had voor de grap eens moeten kijken naar Studio Voetbal... Mister Ajax v Gelder met 300 "grapjes" over Mark v Bommel en zijn kaarten.. en dan nog vraagt v Gelder zich af waarom v Bommel daar niet jaarlijks komt.

24 december 2012 om 08:12

Ik moet zeggen. Wat een k*t houding tegen v Bommel. Die jongen komt daar nooit meer. En terecht mis maakte grappen nee dat verdiend hij niet. Zullen we Jack lekker te kakke zetten? Dan gaat meneer ook piepen

Voorlopig staat PSV boven aan. Met verreweg de meest gescoorde goals (daar draait het om in het voetbal) en de op één minste tegen goals. Clowns als Derksen en van der Gijp (die zelf als voetballer behoorlijk mislukt is, maar aardig kan praten) worden op fora als deze die gevuld zijn met "kenners"als een soort profeten beschouwd. Daarnaast heeft Derksen een aantal van zijn loopjongens aangewezen die als Watcher zo nu en dan commentaar mogen geven over wat er bij een club gebeurt. Grappig vindt ik wel dat Derksen altijd zegt dat "gymleraren" nooit goede coaches kunnen zijn. Een goede coach moet op niveau gevoetbald hebben. Maar voor het beschrijven van de ontwikkelingen binnen een club/elftal huurt hij wel een stel jongens in die het vast goed gedaan zullen hebben op de school voor de journalistiek, maar die als voetballer niet echt hun naam gevestigd hebben. Dus krijg je nu een Ivan van Duren die elke week murmelt dat Strootman zich niet aardig tegen de scheidsrechter gedraagt (alhoewel dat al een stuk verbeterd is) en dat het toch een schande is dat PSV zich versterken wil (alhoewel het die club vrijstaat om dat zelf te beslissen en dat PSV last heeft van Calimero gedrag, want dat heeft van der Gijp geroepen.
Ingegeven door commerciële belangen wordt door deze mensen afgegeven op de clubs die door hun ligging een minder grote aanhang hebben dan de twee grote clubs in de Randstad, maar die door hun prestaties wel {sportief} een bedreiging vormen voor de "traditionele twee". Als de twee "provincieclubs bovenaan staan, zoals nu het geval is, dan is bij VI blijkbaar te merken aan de verkoop van de losse nummers. Daarom wordt er blijkbaar voor gekozen om alles uit de kast te halen om zowel PSV als Twente zoveel mogelijk af te kraken. Dat deze tactiek lijkt te werken blijkt wel uit de reacties die op fora als deze te lezen zijn.

24 december 2012 om 08:07

Wat een slap verhaal zeg en wat een theorie (commercieel). Nee heel simpel spitsen top, verdedigend waardeloos. En ze moeten kopen ander gaat Vitesse of Twente aan de haal met de titel.

24 december 2012 om 08:53

Vergeet je niet 1 klein clubje? Of kan je dat niet uitspreken (aan je naam te zien) PSV gaat het nog lastig krijgen, de verdediging is simpelweg te slap. Vitesse kan nu al niet meer aanhaken, hoe moet dat als Bony zometeen weg is? Twente zal wel lang meedoen, die halen met afzichtelijk voetbal toch gewoon de punten binnen... Ach, en de club waarover ik het had is gewoon de sluipmoordenaar van de eredivisie EN de enige club die nog niet verloren heeft...

24 december 2012 om 09:00

Welke club is dat dan die nog niet verloren heeft?

24 december 2012 om 10:03

Vitesse thuis al weer vergeten?

24 december 2012 om 11:44

Jaja, je hebt jezelf goed voorbereidt op deze tekst of nie? Waar haal je in godsnaam het woord sluipmoordenaar vandaan. Ajax pretendeerd een topclub te zijn (en dat zijn ze ook) dus het woord sluipmoordenaar slaat nergens op. Maar ja, als je de verlieswedstrijden van Ajax al zo snel vergeten bent, heb je niet heel erg veel verstand van voetbal.

24 december 2012 om 11:51

@bekkerz, Leg mij eens uit waarom de verdediging van PSV 'simpelweg' te slap is en waarom die van Ajax dan wel sterk genoeg is? PSV heeft zover ik weet en zover teletekst 819 kan aangeven minder tegendoelpunten dan Ajax en Feyenoord. Oh, en vergeten we even de scorebordjournalistiek; er komt ook nog een transferperiode aan!

24 december 2012 om 11:38

Niet normaal, ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden. Punt 01 kan voortaan worden punt02.
1 punt erbij van mij. Johan Derksen heeft dat zelf ook al eens toegegeven dat het grootste deel van zijn kijkers Ajaxfans zijn en dat er daarom zoveel tijd aan Ajax wordt besteed in zijn blad en "entertainment" show. Het erge van alles is, is dat het ze ook nog lukt om PSV en Twente kapot te maken. De trainer van Twente krijgt er wekelijks van langs in de VI, om nog maar niet te spreken van Manolev. Ik kan videobanden vol laten zien van Blind die nog 10x erger zijn dan Manolev. En het erge van alles is, is dat Twente en PSV aan kop staan en dat Ajax en Feijenoord nog steed verheerlijkt worden. Zelfs afgelopen weekend heeft (als ik de commentaren op tv moet geloven) Ajax nog beter gespeeld als Psv en Twente. Nac was zo slecht en AZ is ook niet meer wat het geweest is. Kijk eens naar de kansen die Ajax heeft gecreeerd, pure klasse!!. Overklast Utrecht! Je moet maar zo denken.... het doet die Randstad lui pijner dat wij aan kop staan, dan het negatieve gelul over onze clubs ons pijn doet. Alleen hebben hun een krant en televisie programma's om zich te uiten en wij moeten het met dit soort forums doen. En hebben we iemand die het voor ons opneemt op televisie, zoals Waterreus, dan wordt ie getorpedeerd als slechtste voetbalanalist van de Nederlandse televisie.... Prettige kerst

Ben je nog steeds zo blij om weer in Nederland te zijn? Ik vraag het me af...

24 december 2012 om 08:17

Ik wel. Mark niet. Iedereen zoekt hem op maar ja hij hapt wel toe. Speelt een beetje dom. En speelt 1 tempotje te laag.

Al die mensen hier die het vervelend vinden als Mark Van Bommel en Dick Advocaat "terug slaan" na alle kritiek: stel je nou eens voor dat ajax ook zo zou worden aangepakt als Psv. Zouden de mensen bij ajax dan ook niet reageren denk je?

PSV kan bij de pers weinig goed doen en krijgt continue de wind van voren. Er wordt continue afgegeven op de verdediging van PSV (die is overigens ook bepaald niet top hoor), maar als je ziet dat PSV het hele seizoen al de 3e verdediging van NL heeft qua tegendoelpunten, hoe belachelijk slecht zijn de verdedigingen van andere ploegen dan??? Twente heeft echt de beste verdediging, maar scoort veel minder dan PSV (35 om 60). In plaats dat PSV geprezen wordt om het aanvallende spel en de enorme hoeveelheid goals die ze maken ....

Heb je in de media al een keer meegemaakt dat de verdediging van ajax er van langs krijgt? Denk het niet he? Hebben toch 2 goals meer tegen dan Psv. Tja.
Het zo geprezen feijenoord zelfs 5 meer dan Psv.
Vitesse, veel geroemd, geen commentaar op de verdediging, maar toch net zoveel tegengoals al Psv.

Maar goed (af)zeiken is makkelijker dan de feiten er bij pakken.

24 december 2012 om 09:42

Ajax is de afgelopen twee jaar flink aqngepakt met de bestuurscrisis, hierop werd vanuit ajax ook nauwelijks op gereageerd over hoe zielig ze wel niet zijn en dat de media de ploeg wil beinvloeden

24 december 2012 om 10:32

Ajax is altijd groot nieuws in de media. In goede tijden en slechte tijden. Nu PSV veel aand8 krijgt zijn ze ´nog niet´ blij.

En ma klagen over gebrek aan aand8 in de media bij VI etc etc...

Jammer

24 december 2012 om 13:44

Allemachtig zeg! Wat een slechte vergelijking de bestuurscrisis met waar PSV mee te maken heeft ...

24 december 2012 om 13:55

Dat is niet waar wat je zegt, de media staat grotendeels wel degelijk achter ajax en is ook nauwelijks kritisch sinds De Boer aan het roer is. Als je alle kritiek van de afgelopen maanden leest en hoort dan zou je denken dat ajax al bijna kampioen is en Psv en Twente dramatisch zijn. Ajax heb ook genoeg punten laten liggen dit seizoen maar als je de voetbal programma's bekeek en de kranten las dan leek het alsof er niets aan de hand was in Amsterdam.

Ik snap niet waarom werknemers van PSV nog reageren tegen dat krantje. ZIj proberen toch alleen maar te stoken en er voor te zorgen dat spelers geschorst worden. Advocaat zei zelf ook dat het een Ajax krant is dus ik zou zeggen reageer er dan daarna ook niet meer op.

En dat Van Bommel echt trots is op iedereen kan ik me niet voorstellen eigenlijk. Het lijkt mij onmogelijk om trots te zijn op de prestaties van Lens (al is hij zelf waarschijnlijk wel erg trots op zichzelf), Narsingh en Wijnaldum?

Dick moet oppassen wat hij zegt. Als Vitesse een Djuricic koopt of een andere hele goede speler, kunnen zij echt kampioen worden.

Psv staat gewoon eerste en dat is belangrijk.
Maak niet uit hoe je eerste wordt als je maar eerste bent.

met deze opstelling zou het 75% wel lukken maar jammer dat sommigen er niet zijn

Tyton
Hutchinson
Bouma
Marcelo
Manolev
Strootman
Van bommel
Narsingh
Toivonnen
lens
Matavz

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8148
2.Ajax7352
3.AZ6831
4.Feyenoord6034
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

Nederland
261 fans
Coach, 40 jaar
SeizoenClub
2017- PSV U19
2012-2013 PSV
2011-2012 AC Milan
2006-2011 Bayern München
2005-2006 Barcelona
Laatste voetbalnieuws

Van Bommel genoemd als topkandidaat: ‘We zullen zien wat er gebeurt’

Phillip Cocu heeft als hoofdtrainer van PSV al drie landstitels mogen vieren, maar de vraag zoemt rond in Eindhoven hoe lang de oefenmeester nog actief zal zijn bij de kersverse landskampioen....Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 19 april
Chelsea neemt na dit seizoen vrijwel zeker afscheid van Antonio Conte en in de zoektocht naar diens opvolger is men in Italië neergestreken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren