‘Kagawa stond hier op de stoep, maar Van Dijk zag het niet in hem zitten’

Zondag, 23 december 2012 om 20:35
/

VENLO - Hans Soentjens is sinds 1 januari 2012 algemeen directeur van VVV-Venlo en daarnaast directeur van het stadionproject MFC. Met zijn komst worden de nodige veranderingen doorgevoerd. Het doel is dat VVV-Venlo onder zijn supervisie uitgroeit tot een structurele middenmoter in de Eredivisie, vanaf december 2014 spelend in een nieuw onderkomen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is VVV-Venlo in staat door te groeien tot een stabiele middenmoter?


Gerelateerd

27 reacties (laatste reactie door kharika)

Ja, de toenmalige coach zag nog meer dingen niet zitten. Zoals hoe je een fatsoenlijke selectie inelkaar zet. Wat een lachertje, Maarja die kawaga was volgens mij nooit zo groot geweest als nu, als hij toch naar Venlo was gegaan.. Dus alleen beter dan BvD hem hebben kunnen strikken.

23 december 2012 om 09:04

Als een speler talent heeft komt dat er overal uit. Alleen had hij waarschijnlijk niet meteen de stap naar Manchester United gemaakt van VVV uit.

Soentjes wat een triest persoon. Net zoals je iedereen voorliegt over het stadion doe je het over Kagawa ook. Want Kagawa kwam op bezoek voor de faciliteiten te bekijken. Maar hij vergeet erbij te zeggen dat Kagawa bij Dortmund zou meetrainen en VVV als reserve..... had.

Soentjes gewoon lekker in de maat blijven lopen en ja knikken.

Blijft een pijnlijke misser al zal je nooit weten hoe hij t in Venlo gedaan zal hebben

24 december 2012 om 16:21

Ach zulke dingen gebeuren nou eenmaal.. Litmanen werd overal afgetest voordat hij bij Ajax kwam.. Feyenoord heeft ene Bebeto toendertijd afgetest.. ook had Feyenoord een aantal jaren geleden de kans om Falcao te kopen. En zo kunnen we doorgaan en doorgaan.

Leuk artikel, maar wel ontzettend veel taal- en stijlfouten.

Er zijn zoveel goeie spelers die niet goed genoeg zijn op jonge leeftijd om daarna een enorme ontwikkeling door te maken.
Clubs met weinig geld moeten gaan voor quasi-zekerheden, terwijl clubs met meer geld al eens een risico kunnen lopen.

Het is goed om ambities te hebben, maar deze man schotelt wel een heel zonnige toekomst voor. Hij doet het voorkomen alsof een begroting van 15 miljoen makkelijk haalbaar is en dat een stijging van 400 naar 1000 sponsors een realistisch streven is. Daarnaast begrijp ik de koppeling tussen omzet en stadioncapaciteit niet helemaal. Nog afgezien van de vraag of een stadion van 15.000 wel volloopt (kijk naar Vitesse, dat notabene met de top meespeelt), lijkt het mij niet aannemelijk dat er naast de pakweg 300 euro per persoon per jaar aan entreegeld nog eens 700 euro per bezoeker wordt bijgelegd door sponsors en televisie.
Nog niet zo lang geleden werd er gesproken over een noodzakelijke fusie tussen de drie Limburgse clubs die gezamelijk vissen in een vijver van sponsors die te klein is om alle drie te ondersteunen. Wat is er in de tussentijd gebeurd dat nu rechtvaardigt dat er gesproken wordt over een nieuw stadion en een club die structureel in de middenmoot moet gaan spelen met pakweg een dubbele begroting.
Als ik inwoner van Venlo zou zijn, zou ik mij serieuze zorgen maken over de ambities van deze meneer aangezien het waarschijnlijk uitdraait op een gemeentebestuur dat onder druk van een grote groep supporters de geldbuidel opent om de club van de ondergang te redden nadat alle ambities tot niets dan ellende hebben geleid. En dat ga je dan weer fijn terugzien in je aanslag onroerendgoed belasting.

23 december 2012 om 10:42

Bedankt voor deze reactie. Als inwoner van Venlo kan ik jou verhaal alleen maar beamen. De ambities zijn er wel hier, maar de rekensommetjes zijn nog maar wat avontuurlijk.

23 december 2012 om 11:52

De fusie had betrekking op Fortuna, MVV en Roda en niet op Vvv. VVV zit namelijk in een compleet andere regio.

"we willen in tegenstelling tot de situatie in het verleden maximaal twee spelers uit de drie hierboven genoemde landen in onze spelersgroep hebben.”

Vreemd dat ze dan met Otsu, Cullen, Matheus, Nwofor en Udegbe toch meer dan twee spelers uit deze landen in hun team hebben zitten.

23 december 2012 om 14:23

Cullen heeft een Iers paspoort, en Udegbe heeft een Duits paspoort, dus het klopt

23 december 2012 om 21:05

Dan klopt het nog niet, want Matheus is toch echt een Braziliaan.

Natuurlijk heeft VVV er spijt van dat ze Wildschut niet verkocht hebben, die jongen heeft vanaf april helemaal niets meer gepresteerd. Maar ja, dat ga je natuurlijk niet toegeven als directeur zijnde. Widschut gaat VVV nog niet de helft opleveren van het bedrag wat Heerenveen afgelopen zomer bood.

En geen versterking nodig in plaats van Meeuwis? Met middelmatige middenvelders als Turk, Van Haaren en vooral de vreselijk trage Barry Maguire ga je het echt niet redden in de eredivisie. Ook een extra spits is meer dan welkom, Nwofor en Cullen zijn van Jupiler League niveau, en Bergkamp van vierde klasse amateurs niveau.

Maar maar maar die Soentjes die oude schooldirecteur. ... br Kagawa stopte op doorreis naar Dortmund in venlo, kwam even buurten bij Honda niets meer en niets minder, aldus berden destijds.

In de scouting werd inderdaad door captein ontmanteld maar wel degelijk in opdracht van het bestuur(kon ook niet anders). Dit heb ik hem zelf gevraagd.br De almachtige dusseldorp laat zich nooit blikken bij de eigen jeugd daar waar dusseldorp iedere week was te vinden.

Als VVV professioneel wil groeien zullen ze een professioneel bestuur neer moeten zetten niet bestuurder uit een vergadercultuur die te pas en te onpas onzin in de media uitkraamt.

24 december 2012 om 02:41

Aldus Berden destijds?
Je bent niet helemaal in orde man,je roept maar wat!
Berden wouw juist die Kagawa voor Honda halen en kwam dus niet zomaar even langs!
Van Dijk samen met toenderetijd aanvoerder Paauwe hebben wel degelijk een stokje gestoken voor de komst van Kagawa,omdat er veel rumoer was van de achterban/nederlandse spelers omtrent te veel buitenlanders in de selectie.

Wat betreft het uitkramen van onzin...jij bent degene die hier volledige onzin uitkraamt en dom nietswetend uit zijn nek ligt te brullen!

Cullen heeft een Iers paspoort en Udegbe een Duits.

Beste meneer Soentjes u hebt waarschijnlijk ook geloofd dat de wereld zou vergaan afgelopen vrijdag. U hebt waarschijnlijk ook geloofd dat er iemand is die met de overledenen kan praten of met babies. U hebt waarschijnlijk ook in een winstgevende floriade geloofd. Groeien naar 1000 sponsors in deze tijd?? Een nieuw stadion met 15000 plaatsen terwijl de koel nog niet eens uitverkoopt. Laat mijn club met rust. VVV = De Koel meneer Soentjes. Dromen zijn bedrog !

Och Och arme Venlonaren ben toch eens een keer positief als breek niet alles af,deze mensen doen hun uiterste best om van dit clubje iets te maken.als Hai Berden er niet was geweest was VVV allang terzielen geweest.
Fijne feestdagen.

Kagawa stond hier op de stoep, maar Van Dijk zag het niet in hem zitten

Nog nooit zo'n onzin gehoord, heer Soentjes.
Stadion de Koel is groot genoeg voor de Juup-league

de plannen die er zijn, zijn geweldig om te horen..
de selectie is in principe wel eredivisiewaardig, als het eenmaal draait maken ze het veel ploegen lastig.. door pech en een falende leidsman hebben ze onder andere verloren van feyenoord, terwijl gezien het spelbeeld toen het niet nodig was om te verliezen..
als ze structueel in de eredivisie kunnen blijven kunnen ze uitgroeien tot een leuke middenmoter.

"iedere duizend toeschouwers genereert een begroting van één miljoen euro"

dure seizoenskaarten daar dan

Die man voelt zich niet helemaal lekker als hij clubs als FC Groningen, NEC en AZ met elkaar vergelijkt?

AZ heeft een begroting van tussen de 25 en 30 miljoen (afhankelijk van evt inkomsten uit europees voetbal) het feit dat deze man daar in 1 adem Nec en Groningen (met alle respect voor deze clubs) bij noemt geeft al aan dat hij zich wat meer in de kwestie zou moeten verdiepen.

Het feit dat deze man AZ al 5 keer linkt aan VVV betekent dat we hem niet serieus hoeven te nemen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Willem II37-13
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Damian van BruggenVerdediger10
Leroy LabylleVerdediger10
Nils RöselerVerdediger10
Tristan DekkerVerdediger10
Roel JanssenVerdediger10
PromesVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

In de wandelgangen

Zondag 27 mei
Lionel Messi heeft Barcelona geadviseerd om Marcos Alonso vast te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren