‘Als Barcelona me 100 miljoen per seizoen biedt, verlaat ik Ajax wel’

Maandag, 10 december 2012 om 16:15

Viktor Fischer en Ajax zijn er nog niet uit wat betreft de onderhandelingen over een nieuw contract. Het Deense talent breekt dit seizoen door in Amsterdam en de club wil hem graag langer vastleggen. Fischer focust zich echter liever op zijn spel in de competitie en zegt geen haast te hebben met bijtekenen. Hij heeft echter net zo goed geen haast om weg te komen, zei zaakwaarnemer Sören Lerby eerder al. En dat bevestigt Fischer zelf ook in gesprek met het Deense Ekstrabladet.

/

Maandag kreeg Fischer in zijn vaderland een prijs uitgereikt, als beste talent Onder-19 volgens de Deense bond (DBU). Gevraagd naar zijn contractsituatie in Nederland zegt hij: “We moeten niet vergeten dat ik nog niet eens halverwege mijn eerste contract bij Ajax ben. Dit is dus niet iets dat haast heeft en ik ren niet zomaar weg. Ik ga nergens heen. Mocht Barcelona komen met een contract voor honderd miljoen euro per seizoen, dan verlaat ik Ajax wel. Maar ik ben er honderd procent zeker van, dat dat niet gebeurt.”

“Ik heb al vanaf het eerste moment gezegd dat ik me sportief gezien goed voel bij Ajax en dat ik graag wil laten zien waartoe ik in staat ben”, vervolgt de achttienjarige aanvaller. Dit seizoen begon hij vijfmaal in de basis en viel hij twee keer in: hij scoorde tegen PEC Zwolle (twee keer) en PSV en ook in de beker tegen ONS Sneek. “Ik wil basisspeler worden en het is geen geheim dat we nog steeds praten. Ik heb het tot ongeveer Oud en Nieuw gegeven voordat we echt weer doorpraten.”


Poll

Ik denk dat Viktor Fischer dit seizoen nog zijn contract bij Ajax verlengt


Gerelateerd

135 reacties (laatste reactie door sam-voetbal)

Nieuwe mogelijke vervanger van Xavi misschien ?

10 december 2012 om 16:21

Ik hoop dat dat dan sarcasme is? Fischer is een aanvallende speler. Die vooral op de flanken speelt of eventueel op de 10 positie. Xavi speelt nog altijd vrij controlerend op het middenveld bij Barca.

10 december 2012 om 16:21

de nieuwe vervanger is fabregas van xavi. xavi kan je bijna niet vervangen en als het gaat moet het uit de jeugd komen

10 december 2012 om 19:46

vervanger van Xavi moet Thiago zijn, jammer genoeg ontwikkeld hij zich niet helemaal zoals het gepland is, fabregas speelt natuurlijk al lekker, als thiago uitgebloeid is dan is het fabregas of thiago in plaats van xavi, iniesta zal hij er niet voor uithalen natuurlijk, en fischer komt sowieso veelste kort voor barcelona en het zal hem niet lukken om er in te komen, dromen en hopen mag altijd he.

10 december 2012 om 20:39

De vervanger van Xavi is geen Fabregas, en Thiago is de vervanger van Iniesta... Sergi Roberto gaat Xavi over 2/3 seizoenen vervangen.

10 december 2012 om 21:18

Sergi Samper wordt de nieuwe vervanger van Xavi.

10 december 2012 om 16:22

wellicht moeten ze daar wel naar gaan kijken, dan heb ik het niet over fischer.
maar een opvolger met bakken talent die je onder xavi kan laten rijpen.

10 december 2012 om 16:24

Zelfs als hij al ooit in de buurt van dat niveau zou komen is Fischer meer een Iniesta type dan een Xavi type. Is geen spelverdeler he..

10 december 2012 om 16:53

Nee ik zie hem meer als een Busquets of een Song

10 december 2012 om 17:04

Meer een soort van Iniesta die zowel als flankspeler als centraal kan spelen.
Mooie dribbels gecombineerd met veel inzicht en goede passing.
Een speler die perfect in het Ajax systeem past en ik hoop dat hij bijtekent.
Geweldig talent!

10 december 2012 om 17:23

Mensen lach me niet uit als ik zeg dqt messi over 5 -6 jaar de echte vervanger wordt voor xavi. Ok messi is messi maar ooit zal hij toch wel zijn snelheid verliezen en dan denk ik dat hij op de plaats van xavi zal geplaatst worden.( zie als vb ryan giggs hij was de snelste speler in de premier league in 2000 ipv zijn snelheid gebruikt hij andere goede eigenschappen)

10 december 2012 om 17:27

Waarom krijg jij nou zoveel duimpjes omlaag?? Ook al meen je het echt, dan nog is het jouw mening!! Die respecteer ik dan ook Doncusto. Dus van mij krijg je een duimpje omhoog!!!

Zonder Respect Geen Voetbal!!!

10 december 2012 om 17:29

Wow

Deze jongen speelt 1 halve wedstrijd leuk en wordt de hemel in geprezen

Wat een grap

10 december 2012 om 18:51

Als jij een uit je ogen kijkt zie je dat bij spelers als Fisscher en Erikssen het talent er vanaf spat. Fisscher word een hele grote, met je juiste mensen om hem heen gaat hij zowieso ooit richting Barcalona.

10 december 2012 om 19:27

Lekker voorbarig allemaal. Pfff wat word ik toch moe van dit soort assumpties. Omdat een speler een groot talent is wil dat nog altijd niet zeggen dat het er daadwerkelijk uit zal komen. Eriksen kan bijvoorbeeld ook beter dan hij nu laat zien. Na 2 aardige potjes voetbal is Fischer ineens een god en het beste talent van de wereld in jouw ogen. Vreselijk opportunistisch weer.

10 december 2012 om 20:32

Afca

Bij Eriksen het talent eraf spat... Dat klopt mentaal laat hij echter te wensen over en dat gaat hem killen bij een topclub.

Zoals ik al zei Fischer heeft 1 half leuke wedstrijd gespeeld, misschien zelfs een kwart en dan is het meteen zo een geweldige speler.

Ff verder kijken dan de neus lang is aub

10 december 2012 om 21:20

Erikssen staat op dit moment ook stil in zijn ontwikkeling naar mijn mening. Het is bij alle spelers ook een mentale kwestie.

Fisscher heeft wel de potentie, maar hij is pas 18. Er kunnen nog vreemde dingen gebeuren in de voetballerij.

10 december 2012 om 22:18

Eriksen staat stil? Eriksen heeft zijn potentie niet waargemaakt hoor dus stilstaan in zijn ontwikkeling valt bij deze af. Dat hij leuke wedstrijden heeft gespeeld ok geef ik toe, maar niet constant genoeg en hij heeft het in belangrijke wedstrijden vaak verzuimd.

Laat hem een jaar of 2 constant spelen em zijn potentie waarmaken want tot nu toe zijn er meer lovende woorden en niet waargemaakte beloftes dan prestaties .

Fischer speelt net een wedstrijd laten we nog niet oordelen over hem en zijn potentie, elk talent krijgt een terugval qua vorm.

10 december 2012 om 17:30

eerder Vilhena, nee eerder clasie want vilhena is meer type iniesta

10 december 2012 om 19:28

Clasie is ook echt een geweldenaar. Beste talent ooit gezien. Not... Beperkte en overschatte speler in mijn ogen. Misschien ooit Aston Villa ofzo, meer niet.

Kom maar met duimpjes naar beneden Feyenoorders, maar dit is gewoon mijn mening. En ja ik zie hem vaak genoeg spelen.

10 december 2012 om 21:03

wrom A villa? omdat vlaar en el ahmadi toevallig daarheen zijn gegaan? slechte grap.

clasie kan de subtop van EU wel aan, en hij is pas 20 vergeet dat niet. hij kan nog zoveel doorgroeien

10 december 2012 om 21:22

Clasie speelde vorig seizoen een fenomenaal seizoen. Maar zoals bij vele, zoniet alle jonge spelers komt er ook een seizoen of seizoenen dat het wat minder gaat.
Dat is vrij normaal. Hetzelfde overkomt Erikssen nu ook bij Ajax.
Ook Van der Wiel heeft zo'n periode gekent.
Clasie is en blijft een geweldige voetballer.

11 december 2012 om 08:59

Eriksen beste speler van eredivisie groot talent...not
Zelfs Immers doet het beter

11 december 2012 om 14:05

@sam-voetbal

Dus jij vindt Immers beter dan Eriksen? Ga je mond aub met zeep spoelen. Immers moet het van zijn inzet hebben en Eriksen van zijn souplesse. Daarnaast is Eriksen een stuk jonger dan Immers, die bijna elke kans verprutst.

11 december 2012 om 15:04

@hugoboss92,

Ik vindt Immers echt niet beter dan Eriksen,
Ik zeg dat hij het beterdoet weetjewel de vorm, of kun je niet lezen.
Als immers elke kans verprutst waarom heeft hij erdan 9 goals inzitten,

GA Toch Vissen Man!

10 december 2012 om 20:26

Laat die jongen eerst maar eens in de basis een reeks wedstrijden op niveau spelen. Beetje dom dat hij dit soort dingen gaat roepen, ik begrijp wel wat hij wil zeggen (dat de kans erg groot is dat hij bij Ajax blijft) maar dat had hij beter anders kunnen zeggen. Dit heet de figuurlijke stempel krijgen waar je niet zo snel vanaf komt. Het is absoluut een talent, maar hij moet zich toch wat langer bewijzen wil hij de top bereiken, laat staan overleven...

geldwolf haha!
Een goeie speler die alleen maar beter kan worden!
Word zeker een topper!

10 december 2012 om 16:28

Behalve als het een Wijnaldum gevalletje gaat worden die nu al 3 jaar stil staat in zijn ontwikkeling. Ik vindt het trouwens wel raar dat het zo lang duurt met die onderhandelingen, als je de hele tijd zegt dat je bijtekenen wil en basisspeler wil worden bij Ajax, is het toch niet zo moeilijk? Het lijkt me moeilijk te geloven dat hij heel veel eisen heeft want hij zit net bij het eerste. Maarja ik hoop dat hij nog 5 jaar in Nederland blijft en dan misschien naar een Subtopper of topper kan gaan, ligt eraan hoe het met zijn ontwikkeling staat. Ik wens hem het beste.

10 december 2012 om 16:35

waarom zou hij nu al onderhandelen als hij nog niet eens aan de helft van zijn contract is ?

(staat in artikel)

10 december 2012 om 16:41

Zijn contract loopt door tot Juni 2014, dat betekend dat hij over een jaar ongeveer transfervrij mag tekenen voor een andere club. Daarom en het feit dat hij een van de meest getalenteerde voetballers is die er nu bij Ajax rondlopen (grote clubs zitten voor hem op de tribune) zorgen ervoor dat ze het van Ajax kant snel rond willen hebben. Ik begrijp prima dat Fischer zich eerder op zijn spel wil concentreren, hij zit ten slotte pas fftjes bij de A-selectie. Ik hoop maar dat hij snel bijtekent tot 2016!

10 december 2012 om 16:41

Er is al eerder aangegeven dat ze naar alle waarschijnlijkheid in de winterstop bij elkaar gaan zitten. Aangezien er nog geen winterstop is vind ik het niet zo vreemd dat er nog geen gesprek heeft plaatsgevonden. Ik ga er vanuit dat Fischer wel bij gaat tekenen.

10 december 2012 om 16:41

Omdat Ajax hem langer wil houden neem ik aan. Het initiatief zal ook wel niet bij hem wegkomen... Lijkt me namelijk logisch dat Ajax deze jongen voor de toekomst wil behouden.

haha, die blijft dus nog wel even zitten waar die nu zit

Gelukkig zijn Denen over het algemeen wel nuchter genoeg. Hij weet net als Eriksen dat het veeeels te vroeg is om Ajax te verlaten. Tja, als een speler als Bouy had gebleven, was die nu misschien ook in de wedstrijdselecties te zien, maarja, die gaat meteen voor het geld.

10 december 2012 om 16:29

Niet zomaar praten alsjeblieft. Eriksen en Fischer zijn buitenlanders die voor veel geld zijn gehaald door Ajax. Fischer zelfs voor 1,3 miljoen!! en dat voor een jeugdspeler. Denk je dat als Bouys salaris en kans op speeltijd hetzelfde was als Eriksen en Fischer dat ie dan weg was gegaan?
Ik vind het helemaal niet goed dat jonge nnederlandse talenten naar het buitenland vertrekken. Maar Nlse topclubs moeten ook inzien dat ze deze jongens niet voor een minimale prijs hier kunnen houden. Ook de buitenlandse clubs halen ze graag op jonge leeftijd, net als Ajax dat met Belgen en Denen doet. Betaal een meer marktconform salaris aan ze en ze zullen blijven.

En dat die Denen nuchter zijn geloof ik graag, maar daarom tekenen ze nu ook niet bij, zodat ze richting einde contract makkelijk en goedkoop weg kunnen...

10 december 2012 om 16:39

Oordeel niet over zaken waar je geen verstand van hebt, want ook jij zou heel goed moeten weten dat de reden dat er niet bijgetekend wordt door die jongens is omdat ze zich concentreren op het voetbal. In de winterstop gaan ze praten.

10 december 2012 om 16:52

Erben, hoe weet jij waar ik verstand van heb of niet. Ik zie graag in de winterstop of ze dan gaan bijtekenen. Wat een gelul, dat zeggen ze in geen enkel interview. Zelfs hierboven zegt Fischer dat hij nog n iet halverwege zn contract is en dus geen haast heeft. Ajax vanzelfsprekend wel, want hoe langer het contract, hoe hoger de transfersom. Teveel mensen op deze fora begrijpen niet dat het een spel is om geld/doekoe/knikkers en dat clubs en spelers tegenstrijdige belangen hebben. Als Ajax wil dat Fischer of Eriksen bijtekenen zullen ze diep. heel diep in de buidel moeten tasten.

10 december 2012 om 17:32

Idd man idd

Dit beleid van Ajax maakt de talenten van Nederland kapot

En dan huilen ze omdat spelers vertrekken haha

Zo bol zitten ze van zichzelf dat ze niet eens zien dat als ze blijven kopen ze de jeugd beter kunnen stoppen.

10 december 2012 om 18:13

Dat hebben we gedaan. Nog steeds gaan ze snel weg en blijft de club met schulden achter. Nee daar hebben we in NL andere clubs voor.

10 december 2012 om 16:32

Inderdaad. Als ik de laatste weken bekijk moet ik echt concluderen dat Eriksen nog lang niet klaar is voor de top. Te wisselvallig. Ik verwacht gewoon dat hij per minstens 2 of 3x iemand vrij voor de keeper kan zetten. Ik zie in Fisher een groter talent. Heeft echt een enorme drive wat ik bij Eriksen mis. Eriksen mag eerst eens 2 seizoenen op rij vlammen. En niet alleen tegen Twente en PSV. Maar in alle wedstrijden. Van de 34 moeten er gewoon 30 minimaal een 7 zijn.

10 december 2012 om 16:38

Moet nog maar zien of ze wel echt zo nuchter zijn, Eriksen en Fischer hebben beide nog niet bijgetekend, waarvan ik bij Eriksen oprecht twijfels heb of hij dat uberhaupt nog wel gaat doen.

10 december 2012 om 16:44

Als hij niet bijtekent wordt ie in de zomer verkocht. Zijn opvolgers staan al klaar in de vorm van Serero en hopelijk Meleg (die ik nog niet heb zien spelen, maar directinzetbaar zou moeten zijn voor Ajax 1).

10 december 2012 om 17:33

lesleydesa,

bouy ging niet voor het geld, toen hij wist dat hij klaar was voor ajax 1 krijg hij weinig(nooit) kansen om zich te bewijzen toen bood juve interesse, en hadden veel geld

10 december 2012 om 19:26

Wie zegt dat hij klaar was voor het eerste? En hij ging niet voor het geld maar ze hadden wel veel geld? Klopt allemaal weinig van bij je

Waarom zou Ajax nu al willen praten met Fischer als zijn contract niet eens halverwege is?

10 december 2012 om 16:22

Voor een nog langere periode vastleggen? Ajax kan ook wel zien dat hij een enorme potentie heeft en in een vroeg stadium accepteren spelers vaak eerder een contractverlenging. Als ze te lang wachten is er misschien al sprake van grote internationale interesse.

10 december 2012 om 16:22

Omdat Ajax beseft dat ze goud in hadden hebben. Zo'n talent willen ze natuurlijk langer binden. Ook kunnen ze hem eventueel voor veel geld verkopen. Hoe langer het contract, hoe hoger de transfersom.

10 december 2012 om 16:26

Omdat in de zomer van 2013 z'n contract afloopt. Als je hem nu t/m 2017 vastlegt, kan hij over 3 jaar voor een grote smak geld de deur uit. of na nog een contractverlenging. Investeren in de toekomst heet dat wat Ajax doetl.

10 december 2012 om 16:31

Waarom beginnen ze altijd met die korte eerste contracten van maar 1 of 2 jaar? Als de scouts Fisher goed hebben bekeken zouden ze toch kunnen weten dat ze hem beter tot 2015 of 2016 hadden kunnen vastleggen? Dit bespaart geld, tijd en dan weet je ook dat een speler niet snel weggaat..

10 december 2012 om 16:44

Contract sinds 1 juli 2011
Contract tot 30 juni 2014

Dat is zijn eerste contract. Het is ook redelijk normaal voor jeugdspelers om zo'n 3 jarig contract te tekenen. Dit zal ongetwijfeld wel te maken hebben met het salaris dat ze krijgen. Hij tekende namelijk als jeugdspeler, maar zal in de winterstop een contract gaan tekenen als A-speler/basisspeler, dan vangt hij wel even wat meer centen.

10 december 2012 om 16:50

Een 16 jarige mag geen langer contract dan 3 jaar. Denk aan de kwestie Labyad, die had een contract voor 3 jaar + optie, die eigenlijk dus niet mag.

10 december 2012 om 16:51

Oh oke thnx, hij zal dan wel gelijk aan de andere A spelers verdienen(enoh, Boerrigter, Lukoki, Klaassen). Die nog niet van het niveau Eriksen, de Jong, Alderweireld en Moisander, meer de routiniers bij Ajax, al kun je Eriksen met 21 jaar geen routinier noemen.

10 december 2012 om 16:52

zijn contract loopt tot 2014.

Dit is echt een aanwinst voor Ajax. jammer dat hij niet bij mijn club Psv speelt

Ik hoop van harte dat hij bijtekent, leuke speler ook om naar te kijken. Het kan bij Ajax carrière maken, en grote stappen zetten. Ajax zal dan ook een tussenstap zijn voor deze topper in wording. Ik zie hem later bij een grote Europese top club spelen.

10 december 2012 om 16:25

Haha, dat heb ik met Locadia en Depay!

Alle clubs in de eredivisie zouden hun jeugd moeten laten doorstromen vind ik. Dan krijg je op den duur spelers van goede kwaliteit die je voor veel kunt verkopen waardoor de kwaliteit van de Eredivisie wat hoger wordt. Desalniettemin vind ik het nu ook een leuke comp.

10 december 2012 om 16:41

Ben ik helemaal met je eens. Helaas zijn Ajax (door beleid) en Feyenoord (geldnood) de enige clubs die volledig focussen op de eigen jeugd. ik vind het jammer dat mijn club, Psv, dat niet doet. Depay maakt kans op een basisplaats. Locadia nog niet, al helemaal nu matavz peper in zijn reet heeft zitten.

Zie hem wel graag in een sterkere competitie.
Hij heeft nu al een hoger niveau dan veel spelers in de eredivisie

10 december 2012 om 16:23

Hij speelt pas dit seizoen bij ajax en in de eredivisie. Die conclusie kun je nog niet trekken.

10 december 2012 om 18:19

Lachwekkend, hij speelt goed tegen Pec Zwolle uit en Groningen thuis, en hij is nu al het niveau ontstegen? Overschatte speler, tegen Real Madrid raakte hij namelijk geen bal goed

Viktor Fischer is wel een speler die ik in de toekomst bij Barcelona zie spelen, maar voor zijn ontwikkeling zou het goed zijn als hij nog zeker tot zijn 21e of 22e bij Ajax zou blijven. Barcelona was zeker in de markt om hem over te nemen en waarschijnlijk in Barcelona B te stallen totdat hij klaar was voor het eerste. Één zaak staat als een paal boven water; hij heeft het talent om het te schoppen tot de absolute top!

Hahaha ik hoop echt dat je sarcastisch bent! Prima voetballer tot nu toe, maar laat hem het maar eerst waarmaken. Zelfde dat in het begin sana oh zo goed zou zijn en die heeft nou ook gewoon een flinke terugval.

10 december 2012 om 16:24

Ik word een beetje moe van het voorbeeld Sana.
Ten 1e is het zo dat zijn terugval gewoon te maken heeft met het feit dat hij misbruikt werd/wordt als rechtsbuiten.
Zijn 1e wedstrijden deed hij uitstekend als linksbuiten (!), sinds Heerenveen werd/wordt hij misbruikt als rechtsbuiten en ging/gaat het veel minder.
Buiten dat is Sana qua potentie en talent wel een stuk minder dan Fischer uiteraard, alleen het leeftijdsverschil is al vrij groot...

10 december 2012 om 16:25

Sana zou niet oooooh zo goed zijn. Mensen zeiden dat Sana voor zijn transfersommetje gewoon prima presteerde. Fischer is als groot talent naar Ajax gekomen. Ook toen zaten vele grote Europese clubs al achter hem aan maar koos hij bewust voor de ontwikkeling en niet voor het geld. In de jeugd was hij al snel de beste en ondanks dat hij voor de jeugd gehaald werd kon hij al snel bij het eerste komen. De route van Sana was veelanders...is voor het eerste gehaald als invaller, is ouder dan Fischer en ook veel minder potentie en kwaliteit.

Poll
Ik denkt dat Viktor Fischer dit seizoen nog zijn contract bij Ajax verlengt.

Mmm, niet zo slordig zijn vz

Deze jongen zal nog wel even blijven.
Ik ben benieuwd wat er gebeurt als Babel terugkeert.
Zal Babel dan als spits gaan spelen? Dat lijkt me wel het meest logische, Babel is hetzelfde soort type speler als Hoesen maar Babel schat ik nog wel even wat hoger in uiteraard.
(sigthorsson heb ik gewoon opgeven)

Hoe dan ook, hopelijk blijft hij nog vele jaren hier, kan Ajax nog genieten van hem als hij echt op top niveau zit en levert hij vele miljoenen op uiteindelijk.

11 december 2012 om 07:28

Ja ik denk ook maar dat voor de spitspositie serieus moet worden gekeken naar bijvoorbeeld een speler als Helenius van Aab. Word je toch gek van die Sigthorsson.. Supergoede spits die prima bij Ajax zou passen en die zit verdomme vaker langs de kant met blessures dan dat hij speelt..

Tegenwoordig gaan die voetballers echt niet meer zo snel hun contract verlengen. Hij kan zich nu 1,5 jaar in de kijker spelen bij ajax en dan een financiële klapper maken door transfervrij een club te kiezen.
Eriksen gaat het zelfde doen , al zie ik die nog wel verkocht worden in de zomer.

Haha , grapjas. Toch hoop ik stiekem dat Fischer en ook Eriksen blijven bij Ajax voor de rest van hun carriere. Boegbeelden worden en misschien daardoor andere talenten kunnen houden en betere spelers aantrekken. Maar jammer genoeg werkt het niet zo in het voetbal...

10 december 2012 om 16:36

Gewoon de Champions League winnen met Ajax toch? haha.
Hopelijk verlengen ze beiden binnenkort hun contract tot 2016/2017. Eriksen kan dan wel vertrekken in 2014 en Fischer in 2015, dat lijkt me voor beide het perfect moment om de Nederlandse competitie te verlaten en naar een beter competitie te gaan.

Ik hoop in iedergeval nog jaren van ze te genieten.

10 december 2012 om 16:27

Misschien moet je de volgende keer een heel artikel lezen en niet alleen de titel. Dat zou je een afgang besparen.

10 december 2012 om 16:47

Muah, als je alleen de titel leest maar ook in staat bent fatsoenlijk na te denken dan zou het ook nog wel genoeg moeten zijn denk ik.
Maar ja, niet voor iedereen is het fatsoenlijk nadenken bestemd blijkt maar weer...

10 december 2012 om 16:50

Waaruit haal je dat die jongen heel erg arrogant is. Heb hem eerlijk gezegd nog niet op arrogantie kunnen betrappen zou dat ik wat gemist heb hoor. Maar ook hier in dit stukje als je gewoon eens fatsoenlijk leest zie je dat die heel erg op de grond blijft en alles behalve arrogant is

10 december 2012 om 16:58

@madridabc

Wat ben jij een naar, gefrustreerd figuur. Tegen Ajax? Ja? Typische zielige reactie. Nee, waar maak je je dan druk om?

Blijkbaar nooit een interview met hem gezien. Leuke, totaal niet arrogante jongen, welbespraakt met een enorme drive.

10 december 2012 om 16:58

Madrid Z

Kerel, jongen, maat, vriend, kameraad, doe eens rustig jonge. Ik zie alleen maar haterige reacties van jou. Wat is er aan de hand? Misschien kunnen wij jou helpen??

Je snapt toch wel dat Fisher dit als een soort van voorbeeldje aanhaalde om aan te geven dat hij toch niet weggaat bij Ajax. Hij liet zijn fantasie zijn gang gaan en kwam met een onmogelijk scenario om aan te geven hoe zeer hij het meent.

Je moet niet alles zo letterlijk opvatten gast. Word je echt oppervlakkig en dom van. Laat net als Fisher een keer je fantasie zijn gang gaan joh..... maar kijk wel uit oke??

10 december 2012 om 17:24

Madrid-z

Nee vriend, hij zegt 100 miljoen euro salaris per jaar. En hij is zelf slim genoeg om te weten dat dat niet betaald wordt. Als hij voor het geld was gekomen had hij niet voor Ajax gekozen, maar voor één of andere Engelse club.

10 december 2012 om 19:16

Hij ga teminste niet Huillie huillie doen als er een bejaarde 50k aan z'n club overmaak.

10 december 2012 om 16:51

Wuhaha ten eerste gaat die 100 miljoen niet om de vraagprijs maar om het salaris per jaar wat hij minimaal zou vragen

En ten tweede, je snapt toch wel dat je dit niet te letterlijk moet opvatten?

Gezien je reacties de laatste dagen betwijfel ik het of je dat wel begrijpt.

10 december 2012 om 16:54

Misschien moet je niet zo kleinzielig reageren. Gewoon lezen en normaal reageren zou leuk zijn.

10 december 2012 om 17:00

@madrid-z

Waarom worden de Ajax talenten overschat? Ik vind Fischer het goed doen hoor. Soms zelfs beter dan Eriksen. Overigens denk ik dat Fischer het beter zal gaan doen dan Eriksen. Dus ik vind Fischer in ieder geval niet overschat.

Oh ja en het gaat erover dat hij bij ajax weg gaat als Barca 100 miljoen per jaar aan salaris betaald aan Fischer. Beter lezen!

Hij heeft een hele goede steekbal in huis. Over 6,7 jaar misschien een nummer 10. Ik zeg dat hij niet zo goed kan worden als D.silva maar die komt ook altijd een beetje van de flank en dan met een dodelijke steekbaal.

Prima ik doe het voor 1/10de ben een koopje

Natuurlijk gaat die voor 100 miljoen weg dat doet elke speler en denk voor een heel stuk minder ook nog wel. Maar wat die eigenlijk zegt dat die voorlopig niet bij Ajax weggaat dat lijkt me toch wel een goed teken voor de Ajacieden. Maar die Scandinaviërs zijn meestal wel een stuk verstandiger ook als Nederlandse talenten.

ja wat sana betreft heb je gelijk maar de scouts hebben hem afgekeurd dus dit kon je verwachten....wat fischer betreft denk ik dat hij een grote gaat worden zijn balcontrole is heel erg goed hij is nog heel erg jong dus kan alleen maar beter worden

En zoals guaporta al zegt paar jaar bij ajax blijven zodat hij ervaring op doet en later hogerop kan... is goed voor hemzelf en ajax (transferkosten).....zijn zaakwaarnemer speelt hierin ook een rol natuurlijk gelukkig dat hij niet zelfde zaakwaarnemer heeft als assiadi

Mocht Barcelona komen met een contract voor honderd miljoen euro per seizoen, dan verlaat ik Ajax wel. Maar ik ben er honderd procent zeker van, dat dat niet gebeurt.”

Goh, niemand had verwacht dat Barcelona dat wel zou doen. _ br Zullen wij wedden dat hij voor 3 miljoen per seizoen ook zijn koffers pakt.

zou wel grappig zijn als barca hem echt een bod van 100 miljoen bied

Ook al komt Barca met 1 miljoen per jaar dan is hij ook weg, haha.....

10 december 2012 om 16:55

Al bieden ze de helft dan nog. Zoals 99% van alle NL spelers

fischer voelt zich 1 hele he. even een paar goede wedstrijden en hij denkt dat hij bij barca terecht kan. ik help hem alvast uit zijn droom bij barca wordt je een bankzitter idioot

10 december 2012 om 16:48

Eerst artikel lezen, dan reageren...

En Fischer voelt zich niet een grote , hij is een grote!

10 december 2012 om 17:02

Let nou maar op je eigen talent, die zichzelf wel helemaal geweldig vinden na 1 wedstrijd (vilhena) en lees een artikel voordat je zo ontzettend infantiel reageert.

10 december 2012 om 17:17

denk je nou echt dat dit serieus is bedoeld? gozer ga buiten een rondje rennen en je agressie lozen. of sla een ruitje in bij het maasgebouw.

Op termijn zou hij wel eens de opvolger van Iniesta kunnen worden, al is dit een heeeele lange weg. Hij heeft de potentie, de omgeving en de perfecte trainer momenteel voor hem. Ben benieuwd waar deze jongen strand.

Zou leuk zijn Fischer bij barca, zou het vast goed doen tussen de sterren van barca

Deze Viktor Visser moet niet gelijk sterallures hebben. Heeft 3 goede wedstrijden gespeeld en nu al praatjes en maniertjes op t veld.

Hij is pas 18 of 19 dus zijn downperiode zal nog wel komen, en dan gaan we kijken hoe hij eruit komt en of t nog een potentiele "topspeler" is of uiteindelijk eindigt bij clubs als Swansea City, Levante of Hannover 96.

10 december 2012 om 19:46

Hij maakt een grapje en meteen heeft hij sterallures?

Ben wel met je eens dat hij zich nog moet bewijzen, maar daar is iedereen het over eens mag ik hopen.

Gewoon weer woorden in de mond gelegd bij een "kind" van 18. Laat hem zich nou eerst eens rustig ontwikkelen.

Pffff net 18 wacht nou maar even af je ziet t aan Eriksen werd ook zo de lucht ingeschreven en wat is het voor een speler niks bijzonders met nog heel veel tekortkomingen . En gaat ook niet beer meer worden is nu 21 . Ik denk wel dat ie beter is dan Eriksen sterker in duels etc , maar net 18 he .

10 december 2012 om 17:04


Sterker nog,

Eriksen is de meest overhypte speler die ik de laatste 10 jaar hier in Nederland heb gezien. Denkt dat ie Xavi is met zn nonchalante passjes waardoor ie alleen maar balverlies lijd.

10 december 2012 om 17:37

overhypte speler misschien wel misschien niet. Maar je kunt niet zeggen dat die jongen een matige voetballer is voor Nederlandse begrippen. Hij won vorig seizoen niet voor niets de bronze schoen en het is ongelofelijk hoe veel assists die jongen per seizoen wel niet geeft.

Fischer heeft het ook inzich om het ver te schoppen in de voetballerij maar dat hangt allemaal af van de keuzes die hij gaat maken in de toekomst.

10 december 2012 om 17:58

Ik vind m zeker geen slechte speler. Maar als ik m nooit had zien spelen en alleen de verhalen over hem had gehoord, dan zou ik denken dat ie na dit seizoen een transfer naar Barcelona of naar Manchester United zie maken.

Maar dat is dus echt verre van t geval. Hij begon leuk toen ie 18 was, en hij kan ook wel goed spelen, alleen het stijgt denk ik ook zelf naar zn hoofd, de manier hoe hij passjes probeert te geven zoals Iniesta en Xavi. Maar dat is ook deels de schuld van de media die m nu al wijsmaken dat ie zo goed is. Hij gaat dat natuurlijk kopiëren i.p.v. gewoon zn eigen spel te spelen.

Zijn probleem is dat hij door zn lakse stijl ( zo van ik kan het allemaal wel, heb t talent ervoor gekregen) en zn manier van passjes geven (a la Xavi/ Iniesta) veel te vaak balverlies lijdt.

10 december 2012 om 17:05

Fischer is een veel groter talent dan Eriksen. Dat zie je aan alles. Veel gedrevener dan Eriksen, die vaak oogt alsof hij het wel gelooft. Tuurlijk moet deze jongen nog veel leren, maar dat weet hij ook wel. Spreek zeer goed Nederlands al en is ook vrij welbespraakt.

100 miljoen afkoopsom in het contract vind ik een prima deal. alleen voor dat bedrag mag je weg haha

Tonny Vilhena is veel beter en jonger. fysiek sterker en een groter talent!!

10 december 2012 om 17:19

wat heeft vilhena gepresteerd dan?

10 december 2012 om 17:40

Dat moet nog maar blijken. Maar Vilhena is zeker een groot talent die kan uitgroeien tot een van de toppers in de Kuip.

Fischer heeft zich al op elk niveau bewezen dat hij het aan kan en dat er nog genoeg ruimte is om zichzelf te verbeteren.

10 december 2012 om 20:50

Laten we het erbij houden dat Fischer en Vilhena supertalentjes zijn, is toch beter voor de marketing van de Eredivisie, of niet?

10 december 2012 om 21:15

He niet zo down to earth reageren hier, dat doet men hier niet.

Deze jongen moet gewoon net zoals Eriksen 3 seizoentjes in het eerste spelen en dan cashen!

Wordt hij nou hier door ajacieden echt vergeleken met xavi en iniesta? Dan moeten jullie echt zorgen gaan maken en overwegen om je te laten controleren.

10 december 2012 om 17:21

Alleen enkelen die er duidelijk geen verstand van hebben zeggen dat. Fischer heeft zeker talent maar bijna iedereen weet wel dat zo'n vergelijking nergens op slaat.

10 december 2012 om 17:43

Tuurlijk kan een Fischer vergeleken worden met een Iniesta. Hij kan net als iniesta een mannetje passeren, geweldige loopacties maken en kan goed mee in het positie spel.

Neemt niet weg dat Iniesta 10x zo goed is als Fischer momenteel is.

Niemand zegt dat hij beter is of wordt dan Iniesta maar hij speelt het spelletje wel op de manier dat je toch stiekem aan Iniesta doet denken.

10 december 2012 om 19:50

Wacht maar af, Fischer is the special one. Speler met meeste potentie die ik in mijn 9 jaar in de arena heb rond zien lopen tot dusver. Een vergelijking hoeft niet gemaakt te worden op basis van gelijkwaardigheid. De vergelijking wordt gemaakt op basis van positie en mogelijkheden. Iniesta was ook ooit op het punt waar Fischer nu is. Kijken of Fischer een soort gelijk pad kan gaan bewandelen.

vind het een beetje te vroeg om nu al te beoordelen of hij nu de nieuwe xavi of weet ik het wie is. Laat hem nou maar eerst echt bewijzen om een heel seizoen zo te spelen en daarna zie je weer verder kijk maar naar bruma was eerst een groot talent toen ging hij naar chelsea, amper gespeeld en nu? niks meer daarvan over ( alhoewel hij het wel goed doet opzich bij HSV )

Prima talent, zulke spelers moeten behouden worden. Niet alleen leuk voor Ajax maar voor het hele nederlandse voetbal.

Fischer, ga toch vissen man!
voor 1 miljoen per jaar ga je al naar Barca.
een geweldig talent, maar ik zie hem als een soort drenthe als er een mooie club komt met veel geld is ie weg

10 december 2012 om 17:45

Fischer is veel te intelligent om een soort Drenthe genoemd te worden.

Tuurlijk zie ik hem ook weg gaan voor 1 miljoen per jaar als hij naar Barca kan. Maar wie neemt het hem kwalijk. Je krijgt de kans om met de beste spelers ter wereld te trainen en te spelen en misschien jezelf nog wel in de basis te werken.

10 december 2012 om 19:29

Als die dat zag zitten zat hij er al ;-)

Hij mag blij zijn als hij naar Barca kan gaan voor 1 euro per jaar. Jongens, wat een hoogheidswaanzin voor iemand die zich nog moet bewijzen.

Im amsterdam ben je gelijk een supertalent als je goed speelt tegen pec en groningen. Tegen real was het daarentegen 3x niets. Leuk talent, maar op dit moment verder niets. Hierboven lezen we allemaal over messi en xavi etc. etc. lachwekkend gewoon. Hoogmoedswaanzin, hetgeen in amsterdam deze dagen weer hoogtij viert.

Grappig trouwens dat het helemaal geen ajax jeugd is, maar gewoon een gekocht talent.

10 december 2012 om 19:08

Hij komt toch uit het jeugd elftal?

10 december 2012 om 20:51

nee hoor hij is pas gekocht voor 1,2 miljoen euro net iets minder dan Andersen waar Ajax 1,5 miljoen euro voor heeft betaald. Dit noemen ze straks wel eigen opgeleide jeugd (dus geen koopclub) maar dat is een ander verhaal

10 december 2012 om 20:49

Uit de jeugd van Midtjylland idd is pas een jaar bij ajax! Supertalent is hij zeker niet, dan had hij moeten laten zien tegen Real en toen zag je hem niet.

Hij is wel een mooie vervanger voor Iniesta. Beide linksbuiten die naar binnen willen. Hij is heel snel en heeft een neusje voor de goal, ik zie hem later echt wel voor Barcelona uitkomen.

10 december 2012 om 20:55

Dat meen je toch niet, heb jij Iniesta gezien op die leeftijd? Bij Barca B speelde hij op 17 jarige leeftijd sterren van de hemel. Op 19 jarige leeftijd vaste waarde van Barca. Iniesta blijf toch zijn einde carriere bij Barca dus nog zeker een jaar of 6.
Enige supertalent in Nederland is Maher en die komt in de toekomst ook te weinig voor het niveau Barca.

Meest idiote dingen die je over Fischer kan zeggen: "overschat, net als Eriksen". Al hoor ik dat amper. Misschien over een paar maanden dan, wanneer het verrassingseffect weg is.

Fischer is een toptalent, elke club wil hem. Maar hij en die andere Denen zijn zo slim en hebben voor sportieve zekerheid gekozen. Een profcarrière bij Ajax beginnen en pas op hun 23e,24e vertrekken naar een grotere club. Ik denk zelfs dat Eriksen komende zomer nog steeds niet vertrek bij Ajax.

De opvolger van Xavi wordt Eyong Enoh. Er zitten al een paar weken scouts op de tribune. Het lijkt slechts een kwestie van tijd...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8148
2.Ajax7352
3.AZ6831
4.Feyenoord6034
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

669 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Maandag 23 april
Ernesto Valverde overweegt te vertrekken bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren