Veelscorend Besiktas verlaat veld onder hels fluitconcert van fans

Vrijdag, 7 december 2012 om 20:57

Besiktas werd in 2009 voor het laatst kampioen, maar de achterban van de Zwarte Adelaars hoopt op een nieuwe titel. De club uit Istanboel leek in de titelstrijd vrijdagavond goede zaken te doen tegen Eskisehirspor, maar in eigen huis kwamen de bezoekers in de laatste acht minuten langszij: 2-2. Besiktas staat op doelsaldo bovenaan in Turkije, maar Galatasaray en Antalyaspor hebben ook 26 punten. Met 34 treffers is Besiktas wel de meest scorende ploeg dit seizoen in de Süper Lig.

Besiktas was al zeven wedstrijden ongeslagen, maar de nummer vijf kwam op bezoek en dus was niet iedereen er gerust op in het Inönü Stadion. De ploeg van Samet Aybaba had zich echter voorgenomen het duel met volle aanvalsdrang te beginnen. Olcay Sahan schoot bijvoorbeeld van dichtbij over, maar na zes minuten was het wel raak. Filip Holosko kapte Servet Cetin uit en punterde de bal in het doel voor zijn zevende seizoenstreffer: 1-0. Eskisehirspor genoot veel balbezit, maar kwam niet tot kansen.

Na twintig minuten had Roberto Hilbert het duel voortijdig op slot kunnen gooien, maar na een vlijmscherpe counter schoot hij voorlangs. De enige kans die de bezoekers uit Centraal-Anatolië in de eerste helft kregen, was een kopbal van Necati Ates die ver naast ging. Op slag van rust kreeg Besiktas opnieuw een dot van een kans, maar na een passje van Oguzhan Özyakup schoot Olcay in kansrijke positie over. Na de pauze mocht Es Es opnieuw de bal houden van Besiktas.

De ploeg van Ersun Yanal werd echter niet gevaarlijk en kreeg halverwege de tweede helft het deksel op de neus. Op aangeven van Özyakup schoot Hugo Almeida de 2-0 binnen. Besiktas kreeg nog wat kansen, maar de laatste tien minuten waren volledig voor Eskisehirspor. Necati zorgde met een benutte strafschop voor de aansluitingstreffer en in de slotseconde werd het zelfs 2-2 in Marmara. De Oostenrijker Atdhe Nuhia prikte van dichtbij binnen, waarna Besiktas onder begeleiding van een hels fluitconcert afdroop .


Poll

Geef jij Besiktas een goede kans op de landstitel?


Gerelateerd

77 reacties (laatste reactie door gangstarr)

Dom van besiktas, wedstrijd letterlijk uit weggegeven.
Na die 2-1 zag je de 2-2 gewoon aankomen.
Besiktas kon deze wedstrijd makkelijk weer 4/5 goals gescoord hebben.

In de eerste helft kon je al 4-0 voorstaan, na de 2-0 kon je er nog 3 maken, je eindigt met een 2-2. Mustafa kom snel terug aub. Welke idioot zet terwijl Eskisehir keihard druk zet en het middenveld domineert een middenvelder eruit voor aanvaller (en niksnut) Batuhan?

Besiktas was bezig met een goede reeks, maar zo een voorsprong weggeven in 8 minuten lijkt op het eerste gezicht natuurlijk niet professioneel. Ik heb de wedstrijd niet gezien, dus kan daarover niet reageren.

P.s. Speelde Besiktas weer met het rode tenue? Hun thuistenue is toch gewoon zwart/wit, dus waarom wordt er alleen maar met rood gespeeld?

Edit: Btw, de goal van Almeida is erg mooi. Mooie assist en zeer lekker afgemaakt zeg!

Ik weet niet waar ik moet beginnen . Van te voren had ik een gelijkspel verwacht , dit omdat es es een lastige tegenstander is , maar es es heeft zonder echt gevaarlijk te zijn gewoon nog 1 punt geredt uit een kansloze wedstrijd voor hun .

De defensie van besiktas deed het eigenlijk de gehele wedstrijd goed , iedereen hielp elkaar en hield de tegenstander goed in gaten .

Besiktas heeft veel kansen verzuimd om de score nog te vergroten . Oguzhan speelde goed met een lekkers assist op almeida die hem fantastisch binnenschoot .

Ik vond de penalty dubieus , de scheids twijfelde veel op dat moment maar besloot vooralsnog een penalty toe te kennen aan es es . Ik vond dat die speler makkelijk van es es makkelijk ging liggen . Die penalty zorgde voor hoop voor es es die meteen scherper ging aanvallen voor het eerst in de wedstrijd .

De 2-2 was ongelovelijk klungelig , ze vallen met 2 man aan , waarbij 5 verdedigers van besiktas aanwezig waren , en met een geluk komt die bij de speler terecht waardoor het 2-2 wordt .

Tis gewoon jammer dat besiktas de wedstrijd weggeeft , es es moet de punt koesteren . We blijven goed spelen ondanks dat fernandes er niet bij is , zijn gemis is zo duidelijk , de creativiteit ontbreekt dan op het middenveld bij bjk .

Zonde dit echt waar !!

7 december 2012 om 21:11

Inderdaad het is erg zonde wat we deze wedstrijd niet hebben kunnen winnen terwijl we de betere waren en de meeste kansen hadden, maar ja als je de kansen niet afmaakt dan kun je tegentreffers verwachten. Heel erg jammer dit

7 december 2012 om 21:19

Indd , zo maken we het voor gs en antalya makkelijk . Je hebt de wedstrijd in de zak , es es creert nauwelijks gevaar , en komen zo lucky op 2-2 !!

Voetbal kan soms zo oneerlijk zijn !! Maar goed we doen het nog steeds prima , weinig uitgegeven aan transfers terwijl sommige miljoenen uitgeven en belabberd spelen . We spelen tenminste voetbal met onze eer !

8 december 2012 om 12:04

Besiktas had de wedstrijd al lang moeten beslissen inderdaad. De strafschop was 100 procent terecht. het gaat er niet om dat hij makkelijk gaat liggen, maar omdat hij gewoon geraakt wordt door het onbehouden inkomen van de Besiktas speler. Stukje ervaring en kunnen denk ik. (volgens mij was het Necip Uysal) zo'n situatie is de speler met de rug naar de goal gekeerd en kan hij enkel achter van de goal af voetballen dan moet je als "speler" slim zijn en zijn toegang blokkeren en niet tegen een speler oplopen die de bal nog moet aannemen.

Besiktas speelt vrij fris voetbal op het moment vraag me nog wel af hoe lang ze dit gaan volhouden omdat ze zoveel kansen verspillen en ze mentaal vrij kwetsbaar zijn bij een tegengoal zoals ook in deze wedstrijd bevestigd is.

Zo makkelijk kun je een wedstrijd weggeven. Zo veel ruimte kregen ze na de 2-0, maar je laat het telkens na om het af te maken. Een buitenspelpositie wat eigenlijk geen buitenspel was, terwijl je met 4 tegen 1 staat. Dank je wel grensrechter. De penalty was gewoon goed gezien, duidelijke overtreding. Maar de scheids liet het weer na om zijn kaarten te trekken. Trek gewoon die kaart, zullen we zien of ze dan nog doorgaan met die overtredingen. Nu geef je ze ruimte om aanvallen te onderbreken.

En ik vraag me echt af hoe het kan dat het blessuretijd 3 minuten bedroeg. Geen geblesseerden, geen opstootjes, eigenlijk zou er helemaal geen blessuretijd moeten zijn, net als in de eerste helft.

BJK heeft 2 punten verloren door zijn onvolwassenheid. Als Eskisehir in de 90e minuut in de aanval gaat, moet je gewoon een overtreding maken en desnoods de bal wegschieten. Zo haal je het tempo eruit. Maar nu zie je dat 2 eskisehirspor spelers tussen 5 man een een-twee aangaan en uiteindelijk ook nog eens scoren. Dat mag niet gebeuren. Almeida geeft de bal daar ook veel te makkelijk weg. Ga gewoon bij de cornervlag staan, trek er desnoods een overtreding uit.

Het is een leermoment, maar het is echt om gek van te worden. Tegen alle grote teams tegen wie we thuis hebben gespeeld (bursa, TS, GS, Eskisehir) hebben we gelijk gespeeld, terwijl we eigenlijk meer verdienden. Nu verspeel je twee belangrijke punten op een knullige wijze. Zulke momenten beslissen uiteindelijk of je kampioen wordt, en na dit te hebben gezien, moet ik zeggen dat we het erg moeilijk gaan krijgen.

Besiktas doet zich hier tekort. In de eerste helft kon Es Es buiten een paar vrije kopkansen weinig creëren zonder Alper Potuk. De flanken van Eskisehir waren ook makkelijk af te dekken omdat ze continu naar binnentrokken. Het had ook 3-0 voor rust kunnen zijn. Goed teruggevochten van Eskisehir zonder echt veel te creëren.

Burak Yilmaz is zo populair dat zelfs Hilbert hem probeert na te apen, blijven oefenen.

7 december 2012 om 21:16

'' Burak Yilmaz is zo populair dat zelfs Hilbert hem probeert na te apen, blijven oefenen.''

Wat voor een onzin is dit ??? Hilbert hoeft niemand na te apen , iedereen probeert weleens een penalty voor zijn team te fixen . Maar er zijn eerloze spelers als burak yilmaz die het per wedstrijd 5 maal proberen !! Hilbert was gewoon chill nadat hij geel kreeg , het was ook een terechte gele kaart , dat is anders bij een eerloze burak .

Ga nou niet mensen opfokken hierzo !

7 december 2012 om 21:19

Ik heb een vraag aan jouw;

Je zit de hele tijd Burak uit te maken voor een eerloze speler, wat te denken van Veli? Die werd helemaal niet aangeraakt, of wil je zeggen dat hij getackled werd (door het veld!) ?

Kijk eerst in de spiegel voor je iets zegt want iets negatiefs over Veli heb ik je niet zien zeggen.

7 december 2012 om 21:24

Hoe kan je in godsnaam burak met veli vergelijken ??? Hoe ??? Veli werd gehaakt die wedstrijd en raakte uit balans , burak valt neer zonder dat er contact is , en dat doet hij elke wedstrijd ..

En dan heb je het nog over veli ???

We weten wie we in onze team hebben , spelers met spirit en eer , geen theaterspelers als burak en eboue .. En dan begin ik nog niet over melo .

7 december 2012 om 21:31

Waarom viel Escude dan ook achter Burak als er geen contact was? Er was wel degelijk contact alleen Burak liet zich makkelijk vallen. Dat doet bijna elke spits. Om nou te zeggen dat hij dat elke wedstrijd doet?

7 december 2012 om 21:31

Voor de miljoenste keer. Veli liet zich niet vallen, hij struikelde over zijn eigen benen nadat hij licht getoucheerd werd door ferhat kiraz. Begrijp je het nou cengiz, of moeten we het nog een miljoen keer uitleggen?

7 december 2012 om 21:32

Hahahahahahahahahahahaha, gehaakt? Raakte uit balans? Zijn voet struikelde letterlijk over het gras, als hij o zo eervol is, zou hij zeggen dat er geen contact was. Die speler van Bursa kreeg nog een gele kaart! Wees mans genoeg en accepteer het gewoon.

''spelers met spirit en eer'' zegt ie dan. Geldt dat toevallig ook voor Quaresma? Wat heeft Melo gedaan dat je hem als eerloos en zonder spirit bestempelt?

7 december 2012 om 21:37

Zoals ultraaaslan al aangeeft, waarom viel Escude dan ook? Burak als eerloos bestempelen, wees mans genoeg en zeg hetzelfde over Veli. Hij moest gewoon zeggen dat er niets aan de hand was want dit is een echte ''emek hirsizi'' zoals jullie vaak zeggen over ons. Wel toevallig dat die struikelt in de 16, vind je niet?

7 december 2012 om 22:10

Burak Yilmaz eerloze speler vraag me af waar hij dat van heeft, o ja hij komt uit de jeugd van Besiktas verklaart alles

7 december 2012 om 22:15

Ach hou toch op Raging, als Burak hier viel ipv Hilbert had je minstens vijf reacties getypt hoe eerloos Burak Yilmaz wel niet was.

Dan over Veli, je zegt dat er contact was? Nou, bij Burak was er ook contact, maar hij liet zich inderdaad heel makkelijk vallen. Waarom viel Escude dan, vertel mij dat is?

En dan kom ik eventjes bij week drie of vier, ik weet het niet meer. Maar volgens mij was het tegen Bursaspor. Burak werd keihard getackeld door de keeper, als hij viel was het 100% penalty, maar hij viel niet en bleef doorgaan terwijl hij gewoon onderuit werd getrapt, waar was jij toen? Jou kennende, als hij daar ook viel zou jij daar ook 'emek hirsizi' typen. Je weet dondersgoed dat spitsen soms pingels versieren. Hou eens een keer op met Burak en kijk naar je eigen team.

7 december 2012 om 22:22

oraldinho

Kan jij me vertellen hoe je erbij komt dat Burak uit de jeugd van Besiktas komt? Er zijn hier nog mensen die Burak willen verdedigen t.o.v. van andere spelers. Zo te zien maakt Burak zoveel schwalbes dat jullie het haast al gewoon vinden.

7 december 2012 om 23:07

@ Oraldinho komt burak uit de jeugd van besiktas ??? Wat heb jij gedronken als ik vragen mag ???

Hij komt uit de jeugdopleiding van antalya !! Ken je feiten eerst voordat je uberhaupt op mij reageert . Wat een doelloze gs supporters zijn er vandaag aanwezig , normaal houden ze zich schuil en durven ze normaliter niet te reageren ...

Hij heeft gespeeld bij bjk , dat is niet het zelfde als dat hij uit de jeugdopleiding komt .. Be smart or dont comment

7 december 2012 om 23:19

@ Zibidi hahaha , nog een paar weken geleden werdt burak uitgemaakt voor flop en dat hij egoistisch was , nu wordt hij in bescherming genomen . Wat een draaikonten zijn die gs supporters zoals altijd .

Je hebt spelers die weleens theatraal vallen , maar met spelers als burak en suarez wordt daar een onderscheid van gemaakt , die zitten niet in die groepje en vallen herhaaldelijk . Ik let op mijn team en weet genoeg van mijn team , maak je daar niet druk over ..

Escude struikelt terwijl hij naar de bal keek , burak valt omdat hij eerloos is en goedkoop een penalty wilt versieren . Daar heb je je antwoord ..

8 december 2012 om 00:19

Geef een citaat van mij dat ik Burak als flop bestempel en dat ik hem een ego heb genoemd. Nee, dat kan je niet. Wat ben je toch professioneel geworden met het woorden leggen in de monden van de grote Galatasaray supporters. Net zoals je dat ook bij Cengiz doet.
Kom trouwens niet dat je het 'algemeen' bedoelt, voor zover ik het weet heb je het nu tegen mij. Anders kan ik ook zoveel dingen zeggen over de zielige Carsi supporters, terwijl ik toch met jou aan het discussiëren ben.

En alsnog kom je met 'je hebt spelers die weleens' bullshit. Daar ga ik serieus niet eens op in. Je hebt gewoon een trauma over gehouden aan Burak Yilmaz, dat is het.

Hahahahahahaha, Escude struikelt terwijl hij naar de bal keek? Kon je echt niks beters verzinnen? Oke, dan heb ik ook iets voor jou: Burak struikelt terwijl hij naar de bal keek, wat kan Burak eraan doen als de scheids fluit voor een penalty? Serious dude......

Heh? Waar is dat zelfvertrouwen van de afgelopen weken? Besiktas gaat het moeilijk krijgen, Samet Aybaba voor idioot uitmaken? Jongens, doe eens rustig aan joh.

7 december 2012 om 21:22

We hebben nog steeds de zelfvertrouwen , we doen het nog steeds goed . We laten een steek vallen thats it . Niet overdrijven , jullie moeten nog tegen een lastige tegenstander . We spelen ondanks dat we een beperkte elftal hebben nog steeds veel beter voetbal dan gs ! Gs is afhankelijk van burak , als hij er niet is , zijn jullie gewoon een simpele team . Dat is een feit !

7 december 2012 om 21:35

Ik overdrijf niet, dat doen jullie. Mensen zoals jouw denken dat Besiktas onoverwinnelijk is na 2 gewonnen wedstrijden.

Galatasaray en Fenerbahçe spelen Europees, zijn door naar de volgende ronde maar toch kunnen beide clubs Besiktas inhalen. Nou, een drukker schema en alsnog goed presteren in de Süper Lig.

Ik weet niet wat je bedoelt met ''mooi voetbal'' maar ik ga je 1 ding zeggen; Vergeet deze woorden niet. Wij speelden ook ''mooi voetbal, veel balbezit'' maar zolang dat geen 3 punten oplevert, heb je er niets aan.

7 december 2012 om 21:36

Beperkt elftal? Wat is beperkt dan? Alleen Ugur op links, maar voor de rest? Oguzhan erbij en Olcay. Met dit elftal spelen jullie goed voetbal, maar ga nou niet overdrijven. Gs is afhankelijk van Burak ? De reden dat GS zo dramatisch presteert is een gebrek aan concentratie. Precies deze week vorig seizoen was GS geeneens 1e. Gs is door naar laatste 16 in CL en staat 1e in de competitie. Dus ik weet niet watvoor onzin jij allemaal zegt , maar ken je feiten. Ik snap dat je zo gefrustreerd bent na deze gelijkspel. Het zit jullie mee dat Oguzhan zich goed ontwikkeld en holosko opeens goed speelt. BJK was vorig seizoen erg afhankelijk van Q7 in europa en in de lig. Dit seizoen van Fernandes.

7 december 2012 om 21:39

Beperkt elftal is eigenlijk een mooie beredenering, ze geven zelf aan dat ze zonder Quaresma veel minder voorstellen.

7 december 2012 om 21:44

@ Ultraaaslan hmmm waarom reageer je nooit als besiktas won ??? Of wanneer gs verliest ?? Wees geen gloryhunter . Concentratiegebrek bij gs ?? Gs is een overschatte team , als je uit bij de hekkensluiter elazig met moeite wint met 0-1 en thuis vernederd wordt door karabuk dan zijn we snel klaar ..

@ Cengiiz Niemand overdrijft hierzo , ik heb nog vorige week gezegt dat bjk zowieso aankopen moet doen om echt een serieuze gooi te doen naar de titel , er zijn nog 2 weken voordat de competitie stopt en men mag beginnen aan nieuwe transfers plannen .
Ondanks dat speelt bjk indd het mooiste voetbal , dat zeg ik alleen niet dat wordt bevestigd door zowel mensen van gs en fb . Jij wilt het een fb/gs competitie van maken maar het feit dat bjk toch strijdt leverd elke week doet jij pijn.

7 december 2012 om 21:47

Met een olcay en ugur boral kom je niet ver , onze reserves zijn niet echt geweldig , dus vandaar . We hebben tot nu zonder quaresma gespeeld en staan aan kop met een wedstrijd meer . Moet je nagaan als hij erbij was

De speler die bij ons buiten de selectie staat wordt gekoesterd door gs , fatih terim en albayrak willen hem al te graag inlijven want ze weten dat amrabat niets voorstelt .

Wat wij weggooien rapen jullie op , zelfde verhaal met gokhan zan en serdar ozkan ..

7 december 2012 om 21:49

''jij wilt het een fb/gs competitie van maken maar het feit dat bjk toch strijdt leverd elke week doet jij pijn.''

Weet je wat voor mij de grootste verassing is? Antalyaspor. Voor de rest niets. Het gaat niet lang duren voordat het tussen Galatasaray en Fenerbahçe gaat want deze 2 gaan ook aankopen doen in de winterstop, Besiktas is niet de enige. GS gaat zowiezo een middenvelder kopen als vervanger van Selçuk/melo.

Plus het is geen Fb/gs competitie, elke week kan de koploper veranderen maar gek genoeg blijft Galatasaray keer op keer ranglijstaanvoerder Dus waarom zou dit mij pijn doen? Sjonge jonge, wat heb je gerookt jongen :D ?

7 december 2012 om 21:55

Ik gloryhunter? Jongen, ik keek elk wedstrijd van GS zelfs in de tijd van Hagi. Ik plaats niet zo vaak een bericht hier thats it. OH omdat je een x van karabuk verliest in de hele geschiedenis ben je opeens een overschatte team? Ook nog vernederd? Dat alle clubs met 10 man verdedigen als ze tegen gs moeten spelen en op de counter spelen kan GS niks aan doen. Vorig seizoen was er alleen de lig. Dit seizoen CL en de lig. Sommige spelers in de selectie zijn niet gemotiveerd en geconcentreerd tegen de kleinere teams na of voor een CL wedstrijd. Zo te zien ben jij vergeten hoe BJK vorig seizoen speelde. Begrijp me niet verkeerd, ik lees vaker reacties van jou, maar jij bent in de wolken na een paar wedstrijden gewonnen te hebben. Blijf je zelf. Het is fantastisch dat BJK met de jeugd speelt, maar dat is meer uit noodzaak. Het doet altijd pijn in me hart als ik spelers als Necip en Koybasi niet in A Milli zie.vorig seizoen waren jullie zwaar afhankelijk van Q7 en dit seizoen van Fernandes. Hoevaak heeft hij een wedstrijd voor jullie bepaald?

Tanju heeft geen enkel kans gekregen terwijl hij het vorig seizoen het redelijk deed. Besiktas speelt goed voetbal, begrijp me niet verkeerd. Jullie basiself verschilt ook niet zoveel met vorig seizoen. Alleen Q7 en Koybasi ontbreken. Oguzhan, Ugur en Olcay erbij. Als GS echt er 100 % voor gaat, dan weet iedereen waar het in toe staat is.

7 december 2012 om 21:55

Cengiiz

Jij overdrijft wel een beetje want Besiktas is echt niet afhankelijke van alleen Quaresma en we spelen zonder hem gewoon mooier voetbal en creëren meer kansen dan vorige jaar. We hebben op dit moment nog wat beperkte spelers maar als we één of twee transfers maken doen we gewoon mee om de titel en vooral die linksback zal versterkt moeten worden.

7 december 2012 om 22:06

Ultraaaslan

Hoe bedoel je dat als GS er 100% voor gaat dat ze meteen weer zoals vorige jaar veel wedstrijden makkelijk zullen winnen? Galatasaray speelt gewoon op hun best op dit moment en kunnen niet niet beter dan dit want door de Europese wedstrijden wordt het erg zwaar voor ze en jullie hebben geluk dat de concurrentie er niet van geprofiteerd heeft anders stonden jullie nu wel derde of vierde.

7 december 2012 om 22:10

Blackeagles

Heel simpel. Paar spelers in de selectie zijn niet gemotiveerd of geconcentreerd tegen de kleinere teams na of voor een CL wedstrijd. Als GS elk wedstrijd 100 % had gespeeld, dan was er nu een gat van 15 punten. Ja dat geluk hebben wij dat de concurrentie niet heeft geprofiteerd van onze fouten. Maar dan moet je bij de andere clubs zijn niet bij GS :P

7 december 2012 om 22:15

Ultraaaslan

Dat er een paar spelers zijn die niet zijn gemotiveerd of geconcentreerd ligt aan die spelers zelf. Concentratie is een onderdeel veel van je vak en als je dat niet bezit dan zie ik dat eerder als gebrek aan kwaliteit. En nou niet met woorden komen van als 'als we elke wedstrijd 100 % hadden gespeeld, stonden we nu ruim bovenaan'. Ja leuk, als Besiktas elke wedstrijd had gewonnen stonden we ook bovenaan, lol.

7 december 2012 om 23:10

Hahahahah wat een grap ben jij zeg Ultraaaslan .. '' Als GS elk wedstrijd 100 % had gespeeld, dan was er nu een gat van 15 punten. ''

Ow wacht jullie houden ons voor de gek want jullie zijn een dream team toch ??

Melo is een clown, voetbalt niet en provoceerd alleen maar , selcuk deed het goed voor een turkse speler vorig jaar , dit jaar speelt zijn tweelingbroer neem ik aan

Gs is een overschat team , dat is al duidelijk , vorig jaar hadden jullie veelal de punten te danken aan goedkope penalties en dermate rode kaarten aan de tegenstanders .

7 december 2012 om 23:34

Ultraaslan, ken je de gezegde 'als mijn tante een piemeltje had, dan was het mijn oom geweest'? Met als kom je nergens beste vriend. Als BJK een beetje meer geluk had, zouden wij nu bovenaan staan met een puntenverschil van 6. Als he, als.

7 december 2012 om 23:36

Hahaha moet jij nodig zeggen Raging Eagle? Niemand noemt hier GS een dreamteam. De media noemt ons een dreamteam, jij noemt ons een dreamteam.

Niemand praat hier over dat melo een geweldige speler is. Jij begint over hem. Dit zal waarschijnlijk uit frustratie zijn. Maar is goed joh, als dat jou gelukkig maakt dan is gs een overschat team, die vorig seizoen kampioen is geworden dankzij goedkope penalties en rode kaarten. Het is duidelijk dat BJK erg afhankelijk is van Fernandes. Dankzij hem staan jullie nu met een wedstrijd meer koploper. Maar volgens jou speelt BJK beste voetbal uit turkije en worden jullie waarschijnlijk kampioen?volgens jou heeft BJK ook een beperkte selectie? Alleen Q7 en Koybasi spelen niet en daarvoor speelt een Ugur, Oguzhan die jullie al een paar wedstrijden redt en Olcay. Blijf maar in de wolken, want realiteit kun je niet handelen.

7 december 2012 om 23:37

@ Carsi14 We hebben de wedstrijd in inonu gewonnen van die overschatte gs , alleen wilde bulent yildirim het anders bepalen en floot voor zijn club om hen zo goedkoop aan een punt te helpen

Ze waren helemaal weggespeeld de 2e helft en konden geen vuist maken , maar goed , besiktas speelt altijd tegen 12 spelers , als je begrijpt wat ik bedoel ....

7 december 2012 om 23:46

Ultraaaslan als begrijpend lezen moeite kost voor je reageer dan niet zodat ik dit niet hoef te typen .

Als we met versterkingen komen dan gaat bjk nog beter spelen en zullen/kunnen we ook eventueel kampioen worden .

We spelen al de hele tijd zonder ismail , hebben quaresma buiten de selectie gelaten , we missen een speler als pektemek . We hebben basisspelers als ernst en egemen weggestuurd , ondanks dat spelen we met een jonge elftal die vechtlust uitstraalt , teamspel speelt , niet wint dmv scheidsrechters als bij jullie .

We moeten zowieso af van ugur en olcay , holosko is normaliter geen rechtsbuiten maar toch heeft hij er al 7 gemaakt .

Niemand praat over melo dat hij een geweldige speler is ?? Als je vz volgt dan zou je begrijpen wat ik bedoel , jullie hemelen hem op en kraken weer af . Hij was jullie aardbei , hij lijkt meer op een aubergine ..

Wij leven in de realiteit , wij gingen niet roepen aan het begin dat we kampioen zouden worden , we wisten dat we het moeilijk zouden krijgen maar bjk bewees het tegendeel en overklast zijn tegenstanders . Jullie hadden grote praatjes , en spelen met de week dramatischer .

Tegen een team als braga winnen met 1-2 moet geen hoop geven , braga was al uitgeschakeld en speelde voor spek en bonen . En tis leuk dat je won van manchester A2 ..

8 december 2012 om 00:20

Hahahah raging Eagle een antwoord van jou van je mede supporter carsi : Als mijn tante een piemeltje had dan was het mijn oom geweest. Maar zal je dan ook gelijk een reactie geven. Gs speelt al begin van seizoen zonder Ujfalusi, we missen Engin 10 wedstrijden en melo is niet in vorm omdat hij 3 maanden vakantie heeft genomen. Door die dip van melo speelt volgens jou de tweelingbruur van Selcuk. Nu jij weer?

Nogmaals met welk jonge elftal of beperkte selectie? Alleen Oguzhan is jong en Necip? Jullie basiself is hetzelfde behalve Q7 en Koybasi ontbreken. FB is Egemen liever kwijt dan rijk op dit moment. Wie is jullie? Je praat nu met mij? Heb je ooit gelezen dat ik dat heb gezegd? Nee! Van mij part lijkt Melo op een Augurk. Boeit mij niet!

Ah jongen, 90 % van de BJK supporters riepen dat deze feda geen zin had en niet zou helpen. Ze riepen allemaal dat Samet Aybaba heeft gefaald en moest oprotten! Ik was degene die zei dat het wel goed zou komen met BJK tegen mijn BJK vrienden. En nu spelen jullie beste/mooiste voetbal in turkije hahahah. Jullie moeten blij zijn dat het mee zit en dat Fernandes er is.

En wat betreft Braga. Q7 was degene die jullie ass heeft gered vorig seizoen in de Europa leageau. Kom je nu stoer praten over dat we maar 2-1 hebben gewonnen ? Braga was al uitgeschakeld, maar ze speelden gierig nog voor dat ene miljoentje. Het is inderdaad leuk ja dat we even winnen van A2 van manchester. Die A2 zou kampioen worden in de Turkse competitie. Maar zo zijn Turken. Roepen dat hun club de beste is van Turkije, Alleen maar provoceren en elkaar afkraken, alleen maar geweld, gunnen elkaar niks in Europa. Turkije is zelfs niet een geheel tijdens nationale wedstrijden. En dan maar vreemd vinden waarom er geen uitsupporters mogen komen tijdens derbys. Schandalig!

En owja, jullie spelen altijd tegen 12 spelers toch? Je bent snel die wedstrijden van vorig seizoen vergeten, waarbij de bal al achter de lijn was, maar de scheids zei dat het geen goal is. Ik ben klaar en uitgesproken!

8 december 2012 om 02:30

Als we het gaan hebben over scheidsrechterlijke dwalingen in het nadeel van Bjk, kunnen we een oneindige lijstje maken. Alleen al de tweede helft van het seizoen 2003-2004 geeft een goede weerspiegeling van de onrecht die BJK is aangedaan.

Heb je onze bank gezien? De basiself is niet heel veel veranderd, maar kijk eens wie er op de bank zitten, en je zult zien dat er wel degelijk dingen zijn veranderd.

Wij moeten blij zijn dat Fernandes er is? Dan kunnen we ook zeggen dat GS blij moet zijn dat Selcuk Inan er vorig jaar was. Zie je hoe stom dat klinkt. Waarom zouden we blij moeten zijn? Alsof Fernandes de speler van een andere club is. Hij speelt toch gewoon bij Bjk? Als Fernandes volgend seizoen vertrekt, komt er een vervanger. Zo simpel is het.

Wat een trieste dag voor Bjk.

Man of the Match: Oguzhan Ozyakup !

En wat een stomme scheids.

Sivasspor - Galatasaray
Fenerbahce - Ibb

Genclerbirligi - Besiktas
Galatasaray - Fenerbahce

Galatasaray zal dit weekend waarschijnlijk punten verspelen, Fenerbahce zal waarschijnlijk wel winnen. Volgend weekend winnen wij en laat een van de twee punten liggen en zijn we weer 1e.

7 december 2012 om 21:45

En jij kan in de toekomst kijken? Zeg gelijk wat de scores gaan worden, kan ik gelijk m'n totoblaadje invullen.

7 december 2012 om 21:51

Jij beweerde toch dat niemand van turkije naar uefa zou gaan ?? Jij was toch zeker dat we uitgesloten zouden worden van europees voetbal ?? Jij die veelal alles overneemt van andere zonder zelf een mening te hebben wist honderd procent dat je gelijk had toch ??

Jij had toch de toekomst voorspelt ?? Nou wat is er gebeurd met al die beweringen van jou ??

Ik moet trouwens nog steeds lachen om die popescu reactie van jou . Beste man kwam volgens mij op zijn 32ste maar volgens jou was hij 35 ..

7 december 2012 om 21:56

De kans dat we uitgesloten zullen worden bestaat nog steeds hoor, het is nog wachten op de uitslag van het Hoger Beroep.

En Popescu-reactie? Jongen, of je verwart mij met iemand anders, of je bent stoned/high/dronken, of je zit te lullen. Stuur mij een printscreen van waar ik zei dat Popescu 32 jaar was toen hij kwam. Kan je niet, omdat ik dat nooit zei. Praat feiten, feiten. Vertel mij waar en wanneer ik dat zei.

Trouwens, Popescu is geboren in 1967 en beëindigde zijn carriére in 2003 bij Hannover. Dus toen was hij 36.
Hij kwam over van Barça toen hij de Uefa Cup had gewonnen in 1997, dus was hij rond de 30 jaar, Joost mag weten waar jij die 32 vandaan haalt want als ik het zo bereken, was hij 29/30 jaar destijds.

7 december 2012 om 21:57

Cengiz hij geeft zijn mening op basis van zijn gedachtes, waarschijnlijk voorspelt die dat omdat GS een moeilijke Europese wedstrijd had afgelopen week of heeft hij andere redenen. Maar jij wilt hem gelijk aanvallen omdat hij jouw clubje puntenverlies voorspelt. Hij kan zijn voorspelling misschien wel beter onderbouwen, maar dan moet je dat wel vragen en niet leuk gaan willen doen.

7 december 2012 om 23:15

@ Cengiiz Dus je wilt bewijs ?? Mooi , dan krijg je die .

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=172254

Voordat je eerst reageert, ken je feiten , ik ben niet high of dronken , ik denk juist dat jij dat bent

Je kent niet eens de juiste leeftijd van je ex spelers , en komt hier gewoon onzin uitkramen , dit is trouwens niet de eerste x dat je dat doet .

Ik heb je bewijs gegeven ... Voortaan je hersens eerst gebruiken

Ow ja , vergeet niet jezelf een duimpje te geven . Je bent het dit x vergeten zie ik

Uhum ik maak het makkelijk voor je en kopieer hetgeen wat je schreef :

Cengiiz
4 september 2012 om 11:36

Fatih Terim : Cris çok iyi oldu ,ilaç gibi gelecek. Yaşıyla ilgili dersek, biz Popescu'yu kaç yaşında aldık, 35 yaşında aldık. Cris'de 35 yaşında. Avrupa'da devamlı oynamak için defansımıza deneyimli oyuncu lazımdı ve onuda aldık ..

Vertaald: Ik ben heel blij met de transfer van Cris, dit komt net als een medicijn aan. Over de leeftijd; Toen wij Popescu haalden, was hij ook 35, Cris is ook 35. (zoals jullie weten scoorde Popescu de winnende tegen Arsenal in de Uefa-cup finale en werd hij onsterfelijk) Om te spelen in Europa heb je spelers met ervaring nodig en die hebben we gehaald. Hocamiz rahat olsun, kanatlardan atak yapacaz hehe

Laat dit een lesje voor je zijn , en ga niet in discussie met iemand als je toch gaat liggen voor hem

8 december 2012 om 00:02

Oké, je bent niet high/dronken of wat dan ook, je bent gewoon verdomme oerdom. Je weet verdomme niet eens wat een citaat is. Is dit wat ik heb gezegd? Dit is wat Fatih Terim heeft gezegd! Waar ZIE JE MIJ Zeggen DAT Popescu 35 Jaar Was? Dit zijn woorden van Fatih Terim, niet de mijne.

Google Translate - Jackass - Engels naar Nederlands. Dit ben jij dus. Begrijpend lezen is blijkbaar ook een moeilijk vak hé, je ziet nog duidelijk dat ik Fatih Terim schrijf en daarachter dubbele punt. Ach ja, mijn schuld, ik moest weten dat iemand met zo'n laag IQ dit toch niet zou begrijpen, het is je vergeven jongeman..

8 december 2012 om 00:11

Ji bent officieel echt blind en moet dringend naar een oogarts . Leer eerst lezen !!

Wat heb ik getypt '' Jij die veelal alles overneemt van andere zonder zelf een mening te hebben wist honderd procent dat je gelijk had toch ?? ''

Je bewijst het weer dat je problemen hebt met lezen !!!

Ik stuur je een link , dan doe ik nog de moeite om het voor je te typen en nog ben je bijdehand .

Als je die link kopieert en plakt in je venster van je browser, dan ga je naar die desbetreffende pagina , als je dat doet , dan lees je ook dat er nog gs leden zijn die zeggen dat je fout zit en dat popescu niet 35 was .

Citaat of niet , je hebt geen eigen mening en je geeft de citaat van fatih terim weer , dat betekent dat je het met hem eens bent , want je volgt klakkeloos zonder na te denken .. Begrijp je het nu ?????????? Conclusie terim en jij zijn seniel ..

Jij moet stoppen met het volgen van voetbal nieuws , ga aub iets anders volgen .
Oglum heb medelijden met jou echt waar ...

Volgens jou hoorde yigit gokoglan zonder maar 1 wedstrijd te hebben gespeeld voor gs ook meteen in de basis van turkije . Maar dat ontken je vast en zeker , no prob , ik vindt het voor je .

Je moet proberen zelf na te denken , ipv gestuurd te worden door andere ...

8 december 2012 om 00:40

jongen jij verpest het hele discussie hierzo. waar heb je het allemaal over? doe echt wat aan je begrijpend lezen of aan stukje objectiviteit. echt een rare vogel ben je.

blijf lekker on topic. bjk heeft kans om te slagen mits ze 3 of 4 gerichte aankopen doen. gs en fb zijn nog niet op niveauu van voorgaande seiozennen. deze wedstrijd had bjk moeten winnen maar die dekselse Ninhouu moest het voor de zwarte vogels verpesten.

8 december 2012 om 14:36

Je kan je totoblaadje ook invullen met alleen 1/2/x he, dat je het weet. Je zal waarschijnlijk alleen doelen op mijn voorspelling van (lees: waarschijnlijk!) puntenverlies voor Galatasaray, maar als je graag onderbouwing wilt:

Sivasspor heeft thuis al gelijk gespeeld tegen Fenerbahce en uit gewonnen van Besiktas. Thuis zijn ze ook vrij sterk, ze hebben van de laatste 6 thuiswedstrijden er slechts 1 verloren en 4 gewonnen. Galatasaray speelt de laatste weken matig en heeft in haar laatste 4 wedstrijden alleen tegen Elazigspor uit niet punten laten liggen (en je weet de manier waarop dat gebeurde). Daarnaast beginnen zij na een Europese wedstrijd vermoeider en minder geconcentreerd aan een wedstrijd, daar kan Sivasspor van profiteren.

Was dat wat je wilde horen?

Hoe speelde onze vriend Ozuyakup ??

7 december 2012 om 22:28

Zie dat iemand hem tot de man of the match kroont

7 december 2012 om 22:54

Super!

Vooral voor zijn leeftijd in zo'n moeilijke competitie waar je zo je benen breekt.
Speelt nu al uit mijn hoofd 10 wedstrijden achter elkaar zo goed!

Dit belooft wel wat..
Jammer dat Arsenal hem liet gaan.

Ik heb de wedstrijd helaas niet kunnen zien, maar als je in de laatste minuten een 2-0 voorsprong weggeeft dan doe je iets fout. Dit is erg jammer het liep allemaal zo lekker. Ik ben erg benieuwd hoe de selectie deze gelijkspel gaat oppakken.

Trouwens er zijn echt 1 of 2 aanpassingen in de winterstop nodig zowel aanvallend als verdedigend. Het middenveld zit wel goed met Fernandes en Ozzie. Jammer dat we Fernandes tot en met de winterstop moeten missen, maar ja het is niet anders. We hebben nog twee wedstrijden te gaan beide teams zitten momenteel in het rechterrijtje, dus dat moeten gewoon 6 punten worden. Alleen puntenverlies van Gs, Fb en Antalya kan mijn weekend nog goed maken, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren, Helaas!

Geen woorden voor. Ben zo kwaaaaaaddddd. Hoe kun je deze wedstrijd uit handen geven? geen ervaring, meer kan ik niet bedenken. Hoe kun je een countergoal tegenkrijgen als je voor staat????dit is al zo vaak gebeurt dit seizoen....tegen bursa antalya...die Niuha pikt de bal op van eigen veld, maakt 2 x een een tweetje en scoort. Triest. 2 spelers van Eski tegen 8 van besiktas..geen smoesjes, maar wel geluk dat die hak aankomt. Hilbert valt toroman valt en de rest kijkt...pffffff, zware weekend..mcgregor pak dan gewoon die bal en je bent een held. En inderdaad, oei oei oei Aybaba, batuhan erin ipv holosko, liever een verdediger of mdveld..eski speelde met 4 aanvallers laatste 10 min..genoeg gehuild, op naar de volgende wedstrijd

Ik zou erg blij zijn als voetbalzone ook nieuws geeft over Trabzonspor, Bursaspor of Kayserispor etc wat ze 2 jaar terug wel deden. Maar nu zie ik alleen maar nieuws van de grote 3 uit istanbul.

8 december 2012 om 17:50

Het heeft er denk ik alles mee te maken dat Trabzonspor en Bursaspor niet meer hoog op de ranglijst staan. Alleen de virtuele topploegen worden behandeld.

Ik ben blij dat Oguzhan zich fantastisch ontwikkeld als hij zo door blijft gaan paar jaar word ie echt een grote en belangrijk voor A milli

Met fernandes, pektemek en ismail erbij is bjk de grote favoriet in mijn ogen. Fener heeft een heel groot probleem als iemand geschorst is of nog erger geblesseerd. Bjk heeft t volledig aan zichzelf te danken, leunde alleen maar achterover. Ik hoop dat samet aybaba een aantal in de winterstop wegstuurd. Escude, ugur, batuhan, etc.

Ik vond Besiktas zeer goed spelen en dat zonder Fernandes, wat speelde Ozyakup goed zeg, groot talent, moet ik toegeven. Aybaba had een paar domme wissels maar er werden teveel kansen gemist. Almeida scoort veel maar mist ook veel kansen, Olcay die niet kan afwerken etc. Met Pektemek voorin zal het beter gaan, een paar versterkingen en Besiktas is één van de favorieten voor de titel. Gala heeft het moeilijk, zwaar programma, net als Fener maar Besiktas profiteert hier weinig van, gelukkig. Die tegengoals, zo kinderachtig, ze spelen niet volwassen, iemand moet hierop wijzen, ik vind als Gs-fan dat ze professionaliteit missen, je staat 2-0 voor thuis en in 8 minuten staat het 2-2? Servet die Ronaldo bewegingen doet aan de flank waardoor een penalty komt, een countergoal tegen krijgen terwijl je voor staat? Sommige spelers gaan ook voor eigen succes, Hilbert moest die bal gewoon breed leggen en dan is alles beslist, dit kunnen dure punten worden aan het eind van het seizoen.

8 december 2012 om 02:39

Probleem is dat Aybaba geen alternatieven heeft. Op de bank heeft die Mehmet Akyuz, Batuhan, Hasan Turk en Erkan Kas. Ook geen spelers die de tegenstander angst inboezemen. Al moet ik zeggen dat zijn keuze om Batuhan erin te zetten voor Holosko, wel erg stom was. Wat heb je aan 2 boomlange spitsen voorin als je 2-1 voorstaat. Zet er dan een middenvelder in, in de plaats van Holosko/almeida.

Pektemek zal pas over een maand of 2 beginnen met de groepstrainingen, dus voordat hij fit is zijn we al in maart/april. Ik denk niet dat hij dit seizoen nog iets kan toevoegen aan Bjk.

Over de tegengoals heb je ook gelijk. We hebben er nu al 23, bijna evenveel als Akhisar Belediye. Al vond ik de verdediging vandaag tot de 85e minuut redelijk spelen. Eskisehir had de bal, maar kon nauwelijks iets creëren. Professionaliteit missen ze inderdaad. Professionele overtredingen hebben ze volgens mij nog nooit van gehoord. 91e minuut, je tegenstander countert, dan hoort diegene gewoon op de grond te liggen, kaart of geen kaart. Zulke dingen bepalen uiteindelijk of je kampioen wordt of niet, en daarin loopt dit team ver achter bij GS en FB. Dit elftal mist iemand als Mark Van Bommel, een pitbull.

bjk heeft kans om te slagen mits ze 3 of 4 gerichte aankopen doen. gs en fb zijn nog niet op niveauu van voorgaande seiozennen. deze wedstrijd had bjk moeten winnen maar die dekselse Ninhouu moest het voor de zwarte vogels verpesten. Efsane Malatyaspor!

Raging eagle a.k.a Devilssown

Je bent een zielige, gefrustreerde supporter die zijn agressie uit jegens de club uit Turkije die de beste is. Dit kan Fenerbahce zijn of Galatasaray. Nu zijn wij de gelukkige. Je stond op het punt je account te verwijderen, want ze berichtten niks meer over Bjk en succes van Gs in Europa werd jou teveel. Toen schoot Oguzhan jou te hulp ! De ex-aanvoerder van Jong Oranje was nog dermate bekend dat Vz hem wilde volgen. Voor de rest is er namelijk geen enkele reden om Bjk wedstrijden te posten.

Ik heb hier kennis gemaakt met prachtige Bjk fans die respect hebben voor Gs. Jij bent echter 1 brok haat. Jij steunt Engelse ploegen tegen Gs...wie weet door een Engelse drama in je verleden. Stop met je zielige gejank en respecteer de beste club van Turkije.

8 december 2012 om 11:32

Hey hey hey laat je niet kennen omdat er 1 dwaas je club beledigt. Ga niet gelijk beginnen met beste club dit dat. Gs is voor jou de beste club, Bjk voor mij. Er was ook jarenlang niks te berichten over Gs dus niet gelijk zo beginnen na 1 kampioenschap. We zijn allemaal turken, support je club maar steun je landgenoten in Europa. Al die haat is nergens voor nodig..

8 december 2012 om 16:20

Het doet mij een deugd om te zien dat jij om 04:24 nog aan me denkt om deze persoonlijke comment te typen . Een normaal persoon slaapt meestal op dat moment , of gaat uit , gets laid etc etc . Maar wat doe jij , je frustratie heeft zijn hoogtepunt bereikt en komt tot een climax .

Man man man , wat een bullshit lees ik hier weer . Je laat zien dat je zo zwak bent gangstarr .
Vz doet moeite omdat alleen Oguzhan bij besiktas speelt ?? We krijgen alleen topics dankzij hem ?? Ben je lichtjes dementerend aan het worden ?? Voorgaande jaren heeft besiktas altijd topics gehad , je kon altijd live meepraten , was oguzhan toen ook bij bjk ??

De enige persoon die hier jankt ben jij , week in week uit ouwehoer je nog steeds over het feit van de engelse ploegen . Ik adviseer jou om een psycholoog te zoeken en dit met hem te delen , want er komt geen einde aan .

Dit is een topic over besiktas !!!!! Als er asociale gs leden hier komen moeten ze zich gedragen , zo niet , dan zullen ze meestal kennis maken met mijn scherpe teksten . Iedere lid beschermt zijn team no matter what , dat doet jij ook . Dus nogmaals als je het niet bevalt , stop met zeiken en janken week in week uit en wacht op een topic over gs .

Moet ik de beste club van turkije respecteren ???
Jongen , ik degradeer liever met oguzhan en fernandes , dan dat ik kampioen wordt met eerloze spelers als burak en melo . Respect moet je verdienen , gs is een schaamteloze club !!

En verder val je altijd mensen persoonlijk aan omdat je het niet meer aankan . Je maakt mij beruchter dan dat ik al ben , ik hoef niet in de spotlight te staan zoals jij , ben geen aandachtsfreak net als jij , maar jij pusht mij ernaar toe . Je hebt maar 1 doel en dat is mensen zoveel mogelijk bewust maken van je eigen haat !!!

You are sad ....

8 december 2012 om 17:17

Het is denk ik goed om te beginnen met de woorden van Messinr1: je bent een dwaas.

Je opgekropte woede projecteer jij op Galatasaray. Wanneer Fenerbahce twee jaar achter elkaar kampioen wordt verschuift de aandacht naar Fenerbahce. Daarom neem ik jou ook niet serieus. Ik heb maar één aartsrivaal en dat is Fenerbahce. Besiktas is een mooie club. Ik heb niks met Besiktas te maken. Dat ze winnen, verliezen, kampioen worden, degraderen boeit mij niet. Ik kijk alleen naar mijn club en Fenerbahce. Ik begrijp dat je behoefte hebt aan iemand om mee te sparren, maar wij hebben geen mening over jouw club.

Burak en Melo eerloos ? Allebei internationals of international geweest en gestreden voor hun land. Hoe strijdt Veli voor zijn vaderland ? Niet. Landverrader.

Zelfs die gek van een mezara kadar fener is in het buitenland voor ons. Jij gaat United supporten tegen Galatasaray. Zielig. Triest.

Galatasaray schaamteloos ? Bjk en Fb deden aan omkoping niet wij. Hou meteen maar die complot theorieen voor je. Jullie zijn door de rechter bestraft.

Hoelang hebben jullie geen topic gehad ? Al een jaar niet totdat ineens ' Zaandammer Oguzhan ' verscheen. Daarvoor moest jij hopen dat Bjk op zelfde dag speelde als Gs en Fb haha.

Uhh stalker...ik ga niet zeggen wat ik om 4.30 deed of heb gedaan.

You are mad ?

8 december 2012 om 17:39

Ik heb jou al eerder gezegt wat fener en gs doen in europa laat me koud . Een club als gs die van oorsprong is opgericht door fransen zal never nooit mijn respect krijgen . Als je al kijkt naar het bestuur en wiens gloryhunter supporters vind ik het al opzienbarend dat er mensen zijn die voor zo'n club uitkomen . Maar goed , dat is ieder zijn mening .

Omkoping heeft plaastgevonden in 92-93 en in 05-06 door jouw clubje gs . Ga eerst de geschiedenis na van je club en kom dan pas mensen beschuldigen en doe niet alsof je schoon bent .

Ik geef indd eerder mijn steun aan een andere club in europa dan aan gs . You got a problem with that ?? Ik steun turkse clubs , maar ik weet dat gs geen turkse club is doe vooral geen moeite om mij op mijn nationalisme te raken .

Zelfs het turkse elftal boeit mij geen moer meer , er wordt niet geinvesteerd in de jeugd , en de drama spelers van fb -gs worden opgeroepen die resulteren in wanbeleid . Behalve dat kan ik niet juichen voor een team waarin spelers als burak ervoor uitkomen , ik zou me schamen met zo'n spits ..

Jij mag fener als je enige rivaal zien , who gives a shit , waarom kom je dat tegen mij uitleggen ??

Nogmaals probeer s.v.p zo snel mogelijk iemand te vinden waarmee je je frustratie kan delen over mij , dit is niet de plek voor om dat te doen , hier wordt voetbal besproken en niet de frustratie van gangstarr .

Je noemt mij een dwaas , ik ben liever een dwaas dan dat ik eerloos en two faced ben . Vergeet niet de tijden wanneer gs armoedig bezig was en zelfs op een gegeven moment in de degradatiezone zat , dat jij zat te slijmen bij fener fans . En na een tijd ben je weer een draaikont .

Je moet al blij zijn dat ik je aandacht geef op Vz ...

8 december 2012 om 19:22

RagingEagle: jij bent degene die in je posts onnodig andere clubs gaat provoceren dus is het logisch dat dat bij iemand in het verkeerde keelgat schiet. Jij zegt dat dit BJK topic is, waarom praat je zelf dan over die andere clubs? En ik verwacht niet van iemand dat ie vol een concurrent gaat supporten in Europa maar voor de tegenstander zijn gaat nergens over.. Ik ben 100% Bjk fan in hart en nieren maar als Gs of een andere club in Europa speelt gun ik hun de winst maar als ze verliezen lig ik er niet wakker van. Zo hoort het.. Hoe kun je zo je eigen landgenoten haten, dat is gewoon ziek.. En al die praat over beleid van de clubs etc. Besiktas is nu goed bezig door nood omdat ze geen geld hebben en het werkt prima, eindelijk geven ze de jeugd een kans. Ik zou dat bij alle tr clubs willen zien, is alleen maar beter voor Turkije. Wanbeleid is bij alle clubs een rode draad in de historie.. En makker, stop met al die engelse zinnen er doorheen want je woont niet in Amerika.

8 december 2012 om 19:23

Gangstarr, het succes van GS heeft jou ook veranderd. Ik heb veel respect voor de prestaties van GS in Europa en geniet van het voetbal dat ze op de mat leggen, maar het gedrag van de supporters maakt het voor mij lastig om GS te supporten in Europese wedstrijden, omdat ik weet dat de Gs-fans het weer in zullen smeren bij ons.

Als je niks met Besiktas hebt te maken, waarom reageer je dan op een topic over Bjk? Je spreekt jezelf alleen maar tegen. Als GS mij niks zou interesseren, zou ik niet de moeite nemen om hun topic te openen.

En je noemt Veli een landverrader? Hoe laag kan je zinken? Als het jou uitkomt zijn het landverraders (veli), of nemen ze de goede beslissing ivm met hun carriere (özil). Ik had dit echt niet verwacht van jou, je was altijd objectief, een van de beste Turkse leden op VZ, maar blijkbaar zijn alle geruchten die ik over jou heb gehoord van anderen waar. Je bent een ruziezoeker geworden

8 december 2012 om 19:47

Messinr1 Ik twijfel of jij uberhaupt voor bjk bent . Je hebt in ieder geval geen besiktas staan bij je favo clubs .

Volgens mij ben jij hier zeldzaam aanwezig , want als je veel aanzwezig was op Vz zou je begrijpen waarom ik bepaalde termen gebruik . Haat ik turken ??
Man jij moet eerst veel leren over het turkse voetbal en wiens afkomst , reageer niet als je zo graag in zijn reet wilt gaan . Volgens mij ben je maar een gs hielenlikker .

Let op wat carsi14 onder jouw heeft geschreven , en bemoei je niet met andere ..

Iedereen gebruikt hier af en toe engelse woorden , dat is niets nieuws . En niet alleen in amerika praten ze engels

Wat een vage type ben je man . Jij kan geen bjkli zijn !
Oh wacht , zie het nu pas ... Meneertje komt uit bergen op zoom , nu begrijp ik waarom je slijmt bij hem ... Ik neem je voortaan niet meer serieus .. Vage gangstarr , had hij soms hulp nodig van zijn vrienden uit bergen op zoom

8 december 2012 om 22:09

Raging

Wat ben jij voor stalker man. Eerst kijken hoelaat ik reageer en afvragen waarom ik zolaat nog wakker ben en nu ga je iedereen z'n profiel checken. Stiekem fan ?

Messinr1 slaat de spijker op z'n kop. Ik heb niks meer te zeggen. Alles is al uitgelegd en dat door een Besiktasli. Dan gaat hij vervolgens Messinr1 beschuldigen van niet voor Bjk zijn. Niet iedereen is zo subjectief als jij. Sommige mensen kunnen hun bril afzetten. Stop voortaan ook met die Mtv taalgebruik....je bent gewoon een Turrek.

Carsi

Maat het is niks persoonlijks. Ik was hier al bang voor. Ik heb respect hier voor 90 van de Bjkliler hier. Mijn probleem is met mensen die tegen hun land zijn in Europese verband. Schandalig vind ik dat. Ik reageer op hem, want hij zo eentje. Ik zoek geen ruzie, ik zet mensen die normen en waarden onwaardig reageren op hun plaats.

8 december 2012 om 22:26

Jij betwijfelt of ik Bjk li ben? Hiyar ik ging al naar Inönü met mn oom toen jij nog niet was geboren dus praat geen onzin. En nee ik ben niet vaak op Vz, ik heb namelijk een leven. Jij hebt mn punt duidelijk niet begrepen; Je begint zelf met haat zaaien en dan ga je klagen als iemans er wat van zegt.. Ik ben 100% Bjk li maar ik heb geen haat tegen Gs of Fener, en zeker niet als ze europees spelen. Want voor alles ben ik een Turk..

Een diepe buiging voor Necati Ateş, een man met karakter. Zijn teller staat op 8 (1 minder dan Bobo, lijstaanvoerder) - onder andere tegen Fenerbahce, Besiktas en Trabzonspor - en hij gaat er nog veel meer maken. Ik zie hem zelfs tospcoorder worden van het seizoen 12/13. Hij wilt Galatasaray graag laten zien dat koekenbakkers als Sercan Yildirim en Milan Baros amper zijn veters niet mogen strikken.

Was een reserverol te veel gevraagd voor Necati? Zelfs met dat stemde hij in en was bereid om te concurreren, mits er en eerlijke strijd gaande zou zijn. Echt zwak van het Gs-bestuur en Terim om hem als vuil weg te zetten.

Het gaat je goed Necati! Wordt topscoorder!

On:

Besiktas geeft een overwinning weg en ik weet niet waardoor het komt (gemakzucht of onkunde?). Zulke wedstrijden moet je winnen om aanspraak te maken op het kampioenschap. Zo schaadt je je eigen vertrouwen. Wel weer zwak van de supporters om meteen het team uit te fluiten, want ze mogen blij zijn met het prestatiegrafiek van hun club. Het is niet zo dat Besiktas als onbetwistbare titelfavoriet werd bestempeld en dat ze punten verliezen oid.

8 december 2012 om 19:26

Ik heb eigenlijk geen gefluit gehoord. Ze riepen de spelers naar de tribune om te applaudiseren, maar gefluit heb ik niet gehoord. Misschien veel later door een kleine groepje die wachten op puntverlies om Quaresma weer in de spotlights te zetten.

8 december 2012 om 22:42

Ze floten de spelers niet uit maar de scheidsrechter.. Ik weet niet hoe VZ aan deze onzin komt.. Laat mij voortaan maar een verslag uitbrengen van de wedstrijden van Bjk aangezien ik elke match 90 min kijk..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Besiktas

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
4.Besiktas7139
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Caner ErkinVerdediger10
PepeVerdediger11
Andreas BeckVerdediger10
Duško TošicVerdediger10
Ricardo QuaresmaMiddenvelder10
Necip UysalMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Besiktas.

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren