'Dat de mannen over een goed veld beschikken, is belangrijker dan mijn feest'

Vrijdag, 7 december 2012 om 16:37
/

Michel Perridon veroorzaakte vrijdagmiddag ongewild de nodige ophef. De Feyenoord-fan en investeerder wilde zijn vijftigste verjaardag opluisteren met een ‘feestwedstrijd’ in De Kuip, maar toen coach Ronald Koeman daar lucht van kreeg en fel reageerde, werd het duel alsnog geschrapt. “Ik wil niets doen tegen het belang van Feyenoord in”, vertelt hij op de website van de Rotterdammers.

Perridon nam het besluit nadat hem duidelijk was gemaakt dat het veld beschadigd zou raken, wanneer er na de sneeuwval van vannacht nu een wedstrijd gespeeld zou worden. “Dat de mannen van Ronald Koeman de komende wedstrijden over een goed veld beschikken is belangrijker dan mijn feest”, vindt hij. Wat hem betreft kan er nu probleemloos een nieuwe datum worden geprikt.

“Het zou bijvoorbeeld mooi zijn als we dit duel een keer als voorwedstrijd voor een reguliere thuiswedstrijd van Feyenoord kunnen spelen. Dat heeft als bijkomend voordeel dat niet alleen de gasten op mijn verjaardag, maar alle supporters het duel straks kunnen zien”, aldus Perridon. De betrokken partijen zullen hierover binnenkort met elkaar in overleg treden.


Poll

Feyenoord had de wedstrijd door moeten laten gaan


Gerelateerd

25 reacties (laatste reactie door smk88)

Dit zag je gewoon al aankomen zogenaamd het belang van Feyenoord. Maar er moet wel iemand aan te pas komen die je moet vertellen dat je op dit niet veld kan spelen zucht. Zijn eigen ego is hier gewoon te groot want je gaat mij niet vertellen dat je dit niet wist van te voren maar nu is er ophef. En voor het gemak vergeten we maar even dat er ook nog iemand overleden is en ze gewoon doodleuk een *feest* wedstrijd willen organiseren. En dat alles wel eruit ligt nee jij snapt het wel

Lol die pol... weer lekker gekozen. Natuurlijk die wedstrijd hadden ze gewoon door moeten laten gaan

7 december 2012 om 16:48

Dus omdat de heer Nieuwenhuizen is overleden, moet Perridon maar rouwen op z'n verjaardag? Dat is pas enorme onzin. Hij snapt heus wel dat er pas iemand is overleden en heeft daar echt wel bij stil gestaan. De hele wereld heeft er bij stil gestaan met als bewijs gisteren in Japan. Maar omdat deze beste man is overleden moet de hele wereld maar stil staan? Nee, absoluut niet. Dat er dit weekend in Nederland ook door de profs niet gevoetbald had moeten worden had prima geweest, maar deze man mag toch wel z'n verjaardag vieren. Het moet niet gekker worden hier.

7 december 2012 om 16:49

Een verjaardag vieren kan ook thuis.

7 december 2012 om 16:56

Nee maar wanneer op dat moment heel Nederland het voetbal stil legt om een statement te maken dan vind ik dat je het niet kunt maken om een feestwedstrijd te gaan spelen.

7 december 2012 om 17:00

Nee maar je mag er wel even bij stil staan het gaat niet alleen om die man maar om duizenden incidenten. En als alles en iedereen erbij stil staat vind ik het inderdaad zeer ongepast als je dan een feest wedstrijd ten koste van alles door wilt laten gaan. Dat je daar bij dan ook nog eens het veld naar de klote helpt ach wat boeit dat. Dat er schijnbaar op aangedrongen is boeit die man ook niet. Maar als het dan de buitenwereld in geslingerd word kan het opeens wel eruit gegooid worden

7 december 2012 om 17:01

Er wordt anders gewoon gevoetbald komend weekend in de proftak... Dus dat klopt niet. Persoonlijk vind ik het ook onzin om de rest onder deze vlag ook te staken. Wat hebben mensen van, pak hem beet, Gelderland met deze kwestie te maken?

7 december 2012 om 17:09

Waar zeg ik dat er niet gevoetbald wordt dan Westend? Ik zeg dat ze juist niet hadden moeten voetballen, want nu maakt de bond maar een half statement.

Zelf was ik voor de beslissing om iedereen te laten voetballen, maar dan wel met een minuut stilte en rouwbanden, want nu staat minimaal 80% van het amateur voetbal er niet bij stil, want die gaan gewoon door leuk andere dingen doen.

7 december 2012 om 17:11

Wederom verkondig je enorme onzin, aangezien Koeman en dergelijke nog niet in deze kwestie betrokken waren. Hij heeft zijn plan bij de stadion directeur neergelegd en die ging ermee akkoord. Feyenoord wist in dit geval nog van niets. Toen het ook bij Koeman en consorten binnen kwam, werd er door Koeman wat van gezegd en werd het geannuleerd. Als je dan dingen wil aanhalen, zorg dan dat je ze goed aanhaalt en niet fout zoals nu.

7 december 2012 om 17:27

Reageer je met post 17 nu op mij? Dat gaat toch gewoon goed. Zo lopen die zaken
- informeren eerst bij de stadiondirecteur. Vervolgens moet de stadiondirecteur het nagaan bij de rest.
- De rest van de organisatie met dan de beslissing nemen

Of wil je nu verkondigen dat hij eerst aan Koeman dit soort dingen moet vragen? Koeman heeft in feite helemaal niks te zeggen over het veld en het stadion. Koeman moet zich bezighouden met zijn selectie. Andere mensen zijn voor de andere zaken verantwoordelijk. Nu is het niet doorgegaan, omdat er is overlegt. Peridon heeft hier vrede mee. Dus het loopt toch nergens spaak?

7 december 2012 om 23:53

Nee, #17 was op Ecktsjaak. Sorry, had verwacht dat je het wel zou zien omdat ik in #14 op jou reageerde.

7 december 2012 om 16:54

Zo en jij bent het braafste jongetje van de klas verneem ik? Dat hij privé een feest geeft is toch helemaal aan hem of moet hij zijn verjaardag gaan verzetten?

Ik wordt echt misselijk van mensen zoals jij die anoniem via internet alles veroordelen wat er is. Deze man "michel Perridon" staat in Rotterdam bekend als een down-to-earth ondernemer die op eigen kracht een zakelijk imperium heeft opgebouwd. Tevens iemand die al jarenlang de club financieel steunt daarnaast staat hij bekend als een echte supporter. Dat hij dit veld "de Kuip" waarschijnlijk al maandenlang heeft vastliggen en daarvoor mensen heeft uitgenodigd moet hij zelf zeker besluiten om het af te gelasten? Dat zou jij natuurlijk wel doen Sjaak ouwe fatsoensrakker.

Dat hij een wedstrijd organiseert die voor de rest geen enkel verband heeft met de Knvb maar een wedstrijd is ter ere van zijn 50ste verjaardag is voor jou dus echt een grof schandaal? Dus jij wil alle feesten dit weekend afgelasten? Of wat is nu je punt? Lekker makkelijk een beetje vanachter je computer mensen veroordelen. Afgunst? Of is het gewoon pure frustratie?

7 december 2012 om 17:11

Waar zie je mij zeggen dat ik het braafste jongetje van de klas ben heb heel goed zelfkritiek hoor.

Haha wat doet dat er allemaal toe dat die een zakelijk imperium heeft en supporter is en dat die het vastgelegd heeft. Geloof best dat die een goede supporter is maar als je dan gewoon het veld voor je verjaardag naar de klote wilt schoppen. Voor zover ik begrepen heeft zegt koeman dat koste wat koste door moest gaan. Nu slingert Koeman het naar buiten van het velt en opeens word de datum verzet. Hoe bang ben je dan dat je zelf door het slijk gehaald word. En ik bedoel die man word geen 11 toch dat iemand hem moet vertellen dat bij dit soort weer het nou niet echt heel goed is voor het veld.

Ik zou het inderdaad afgelast hebben. Maar jij bent precies het probleem ik zal niet zeggen de veroorzaker van het geweld. Maar mensen zoals jou die allemaal maar denken het gaat allemaal door zonder maar 2 sec erbij na te denken vormen toch wel onderdeel van het probleem. En alle feesten afgelasten sorry maar omg wat een vergelijking het gaat toch om Voetbal. De hele voetbal wereld staat er bij stil alles ligt eruit en jij wilt lekker je feestwedstrijdje spelen doe dat dan lekker een andere keer

7 december 2012 om 17:03

wie stemt er dat mario been weg moet

of snapte je die referentie wel en niet waarom hij daar nu mee komt, dat tweede deel ik namelijk volkomen met je.. vlaar is weg en de spelers hebben hier niets mee te maken..?

7 december 2012 om 17:29

Beide. Ik had nooit de link gelegd met Been. Ik haak meer aan bij het feit dat Vlaar er volkomen met de haren wordt bijgehaald, terwijl die hier echt niets meer mee heeft te maken.

7 december 2012 om 16:59

Feyenoord kwam er helemaal niet aan te pas, hij heeft alleen nog maar de wens uitgesproken. Het is toch ook niet zo dat hij nu allemaal dingen gaat eisen? Op zich zou Feyenoord dit best wel kunnen doen, zo laat je toch wat waardering zien richting een investeerder. Peridon heeft het nu toch ook weer op een zijspoor gezet? Ik zie niet in waarom dit iets met zijn ego heeft te maken.

En waarom meteen weer die grensrechter er met de haren bij slepen. Natuurlijk is het overlijden van iemand treurig, maar je moet je ook beseffen dat er dagelijks weet-ik-veel-hoeveel mensen komen te overlijden als gevolg van allerlei uiteenlopende redenen (oorlog in het midden-oosten, honger in Afrika, druggs). Dat is toch geen redenen om feestelijkheden aan de kant te zetten. Erbij stilstaan zo nu en dan is goed, maar je moet het niet je leven laten beinvloeden. Iedereen voelt wel mee met de familie van die grensrechter, maar het bij het gros 'leeft' het natuurlijk niet. Persoonlijk vind ik het allemaal een hele treurige bedoeling, maar ik slaap er geen seconde minder door.

prima reactie en een goede oplossing om dit een keer voorafgaand aan een wedstrijd van Feyenoord 1 te spelen.

Vind het sowieso bizar dat na het incident dat heel Nederland zich bezig houdt er uberhaubt een feest in een stadion zou worden gegeven..

7 december 2012 om 17:10

Dus imdat er iemand overleden is mag hij zijn verjaardag niet vieren? We hadden Sinterklaas ook maar moeten afgelasten. Zullen we kerst ook alvast verzetten?

7 december 2012 om 18:15

Wat een onzin zeg.. Het is natuurlijk een treurige gebeurtenis, maar dat betekent nog niet dat het leven een week stil hoeft te staan. Wat er moet gebeuren is dat de daders gepakt worden en dat er eindelijk eens iets gebeurt in Nederland waardoor dit soort dingen voorkomen wordt. Of de beste man dan wel of niet een feestje geeft, dat doet echt totaal niet ter zake..

Beetje triest van Ronald Koeman om zoiets gelijk op twitter te zetten. Nu is er een enorme hoop ophef over, volgens mij begint Koeman te denken dat hij de belangrijkste man bij Feyenoord is.

7 december 2012 om 20:05

je hebt helemaal gelijk, behalve dat hij op dit moment wel de belangrijkste man is bij Feyenoord volgens mij..

keurige reactie van een man die zich kapot werkt en zijn zuurverdiende geld in Feyenoord steekt. Toch wint zijn supportershart, Hulde!

Een wedstrijd ter ere van jezelf geven... Je zou wel uit het westen moeten komen om dat te begrijpen, denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

326 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica
Laatste voetbalnieuws

Koeman verschaft duidelijkheid: ‘Daar heb ik de selectie ook bij gezocht’

Het Nederlands elftal zal de komende periode voortborduren op het systeem waarin het in aantrad in de eerste twee wedstrijden onder Ronald Koeman, in maart tegen Engeland en Portugal. De bondscoach...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren