Van Hintum: 'Niemand neemt Voetbal International toch serieus, joh?'

Vrijdag, 7 december 2012 om 16:13
/

Van de komst van Frank Demouge naar Willem II, zoals eerder gesuggereerd, is voorlopig geen sprake. Technisch directeur Marc van Hintum zegt althans ‘niets’ te weten van een terugkeer van de targetman. “Wel traint Meeuwis sinds deze week met ons mee. Of hij ons komt versterken, hangt inderdaad af van externe financiers”, bevestigt hij op de website van AZ, dat hem interviewde naar aanleiding van het duel van komend weekend.

Van Hintum verklapte wel dat er wat hem betreft nog vier spelesr bij zullen komen. De huidige selectie is volgens hem te beperkt. “Ik denk dat het belangrijk is om bepaalde spelers te ontlasten”, motiveert hij. “Sommige jongens lopen nu op hun tenen. Vier ervaren spelers erbij zou ideaal zijn, maar ik weet ook dat zoiets niet haalbaar is. Met twee nieuwelingen zouden we al heel tevreden zijn.”

Mogelijk dat de nieuwelingen het spelpeil kunnen opkrikken. De Tilburgers staan gedeeld laatste en het spel werd onlangs in het tv-programma Voetbal International omschreven als ‘G-voetbal’. “Niemand neemt Voetbal International toch serieus, joh? Dat programma heeft niets meer te maken met voetbal, alleen met entertainment. Daarover maken wij ons niet druk”, countert van Hintum, die laat weten dat coach Jurgen Streppel nog altijd op zijn volledige steun kan rekenen.

“Het is belangrijk dat er chemie is tussen de spelersgroep en trainer. De jongens willen echt door het vuur gaan voor de staf. Daarmee kunnen we tegenstanders verrassen. Het wordt vaak onderschat: een schouderklopje doet wonderen. Meestal hebben we minder kwaliteit dan de tegenstander, maar met passie en strijd kunnen we al een heel eind komen. Wij willen van de laatste plaats af en dat gaan we bereiken.”


Poll

Ontspringt Willem II alsnog de degradatiedans?


Gerelateerd

104 reacties (laatste reactie door hugoboss92)

je hebt er mensen bij die geloven alles wat Derksen zegt. terwijl hij de helft niet ziet

7 december 2012 om 16:47

dat zijn mensen die Derksen geloven wanneer het uitkomt, maar wanneer Derksen iets negatiefs zegt over hun cluppie kan Derksen er helemaal niets van...laat gaan (om er maar een van Van der Gijp in te gooien).

7 december 2012 om 17:03

Je hebt ook mensen, die als je dezelfde mening hebt als Derksen, direct roepen dat Derksen alleen maar wordt nagepraat. Ik vind dat hij aardig verstand van voetbal heeft, alleen klopt natuurlijk niet alles wat hij zegt.

7 december 2012 om 17:07

alleen de ajacieden geloven dat programma omdat ze zo lekker negatief over de andere clubs in nederland zijn.....

7 december 2012 om 17:17

Nou Frank de Boer schoof vorig jaar aan bij VI, en Gijpie hield zich toen ook niet in over Ajax om maar een voorbeeld te noemen. Dus niet zo calimero gaan doen he.

7 december 2012 om 22:53

Het is ook de bedoeling dat het niet serieus genomen moet worden
Het is een entertainment programma waar een paar mensen lekker over voetballen zitten te ouwehoeren zoals we thuis ook doen met onze vrienden
Maar ondertussen hoor je ook nog eens wat achtergrond informatie
Gijp geint alleen maar , en ondertussen ziet hij meer dan de meesten van ons hier op Vz

Anders is het met van Hintum
hij moet serieus genomen worden
door wie maakt niet uit, maar hij maakt zich ongeloofwaardig door zijn resultaten in de context van zijn woorden

Van Hintum heeft gelijk want die Snor kan alleen maar onzin verkondigen en is daarmee groot geworden.

7 december 2012 om 18:24

Klopt helemaal wat je zegt, dat hele programma gaat toch al tijden nergens meer over.
Ze begonnen ooit met een semi serieus praatprogramma waar daadwerkelijk over voetbal gepraat werd.
Nu gaat het vrijwel nooit over iets nuttigs. het enige nut wat het programma nu nog heeft is elke speler afzeiken tot het einde en vrijwel niemand is goed.
Neem nou een voorbeeld aan gister:
Dan zit je te wachten op alle samenvattingen, beginnen ze eerst met:
' Waar hebben we nou naar zitten kijken, dit is toch geen wedstrijd bla bla bla bla '
Tuurlijk was het een draak van een wedstrijd maar zij zitten daar om ons als kijkers te boeien en te vermaken, interessante punten uit de wedstrijd te benoemen en evt terug te laten zien, niet enkel de fouten eruit pikken en iedereen met de grond gelijk maken.

Van bestuurders tot jeugdspelers, ze bezorgen veel mensen imago schade.
Kijk alleen al naar Manolev, die jongen wordt altijd compleet belachelijk gemaakt en daardoor gaat ie echt niet beter spelen oid. Tevens kraken ze altijd het niveau van de eredivisie af, dan denk ik: Ga lekker een andere competitie volgen en verkas lekker naar Indonesië oid !

Het is gewoon te zielig voor woorden zoals die snor zijn programma invulling heeft weten te geven. Ze gaan soms zelfs nog verder, kijk wat een hetze jegens Andre Rieu ze hebben gemaakt in hun voorstukje van het waardeloze programma VI ! Helaas heeft de man af en toe wel is gelijk en daarom is het een Hot Item om te zeggen dat iemand hem napraat.

Voor mijn part schrappen ze dat hele programma op basis van nutteloosheid.

Ach, ook niemand neemt de club van Marc van Hintum serieus dus dat heft elkaar dan weer lekker op wat dat betreft.

7 december 2012 om 16:39

Niemand neemt Marc van Hintum bij Sport1 ook serieus dus dat komt goed uit.

Maar Marc verklaar dan even hoezo je er wel jaren aan tafel zat? Puur voor het geld dus ?

7 december 2012 om 16:49

Tuurlijk voor het geld, net als Gijp en Derksen zelf.

Verder heeft hij een prima punt. VI is kroegpraat op nationale televisie en vertelt de waan van de dag, wat gebruikelijk is in het voetbalwereldje. Vermakelijk, niets minder, maar ook zeker niets meer

7 december 2012 om 16:51

Moet je nu voor alles wat iedereen in het leven doet iemand beoordelen op dat hij het voor het geld doet? Ben jij een sociale werker die buiten je vrijwillige uren ook nog eens geld leent om de maatschappij er bovenop te helpen? Iedereen werkt voor het geld, daarbuiten vinden sommigen het ook nog eens leuk om te doen.

7 december 2012 om 16:50

Ik denk dat Marc van Hintum meer serieus te nemen is dan Derksen

Als hij Voetbal International niet serieus neemt, wat logisch is, waarom gaat hij er zelf dan wel zitten en deed hij destijds alsof het een serieus programma was? Beetje hypocriet natuurlijk Marc.

Willem II kan wel wat extra kwaliteit gebruiken, ze staan niet voor niets onderaan natuurlijk. Misschien kunnen ze wat overbodige spelers van Ajax/psv/feyenoord huren?

7 december 2012 om 16:26

Het is nog altijd een entertainmentprogramma, wat exact aansluit op het spel van Willem II, ook 1 en al entertainment

7 december 2012 om 16:34

Ook voor het huren van spelers is er geen geld of ze moeten het met de club eens worden dat ze de huur niet hoeven te betalen. Maar ik zie geen spelers van topclubs naar Willem II gaan.

7 december 2012 om 18:10

Misschien spelers als Ebecilio en De Sa van Ajax? Bij Ajax hebben ze geen uitzicht op speeltijd, bij Willem II kunnen ze zichzelf tenminste laten zien.

7 december 2012 om 23:24

Nee hoor die gaan niet naar Willem II dan gaan ze nog eerder naar RKC of een subtopper.

7 december 2012 om 23:28

En bovendien maakt Willem II geen spelers beter. Kijk maar naar Donald.

Ben het eens met van hintum. VI is een vermakelijk programma, maar inhoudelijk erg zwak. Zoals ze zelf zeggen, het is net alsof ze in de voetbalkantine aan het kletsen zijn. Gewoon slap geouwehoer dat je niet serieus moet nemen. Daarnaast verbaast het me vaak hoe weinig kennis ze hebben over het internationale voetbal. Kortom, leuk voetbalprogramma, meer niet.

7 december 2012 om 17:04

Hier ben ik het toch niet helemaal mee eens! Tuurlijk wordt er veel geouwehoerd in het programma maar wat wil je als je wekelijks ruim 2 uur moet vol lullen. Maar Johan Derksen komt toch iedere keer weer met zijn bekende brilletje met het nieuws, moet je internet maar eens in de gaten houden hoe snel er dan nieuwe items worden toegevoegd. Ze hebben gewoon veel en goede informatie met wat er speelt binnen de clubs, verder zijn de onderzoeken ook altijd degelijk en goed onderbouwd.

7 december 2012 om 17:22

Ja dat nieuws is interessant en heeft veel nieuwswaarde. Maar dat is van de journalisten. Zodra Johan, Rene en Hans aan het woord zijn komt er vaak maar weinig uit dat van enige waarde is. Dat komt waarschijnlijk ook omdat VI zich meer richt op de doorsnee voetbalfan en niet de mensen zoals ik en velen hier op voetbalzone die zich echt verdiepen in de voetbalwereld. Maar als ik ze soms hoor praten over het internationale voetbalnieuws is het soms schrijnend om te horen wat ze zeggen.

7 december 2012 om 17:51

Natuurlijk is VI een entertainment programma. Je wilt namelijk zoveel mogelijk kijkers en dus geld binnen halen.

Om nu echter te stellen dat velen hier op voetbalzone zich echt in de voetbalwereld verdiepen gaat me echt te ver. Er zitten hier echt wel mensen die er verstand van hebben, maar het gros hier heeft er stukken minder verstand van dan Johan, Hans of Gijpie. Argumentatie kent men hier zelden en men bekijkt alles door een gekleurde bril.

( Edit: typisch voorbeeld daarvan zijn de cijfers van de spelers bij alle wedstrijden )

7 december 2012 om 18:06

Lees eens goed, ik heb het er niet over of de voetbalzone bezoekers meer verstand van hebben dan Johan, Rene en Hans. Ik heb het erover dat de doorsnee VI kijker zich minder verdiept in het voetbal dan de voetbalzone bezoeker. Vi richt zich voornamelijk op de 1e groep. Ik denk dat dit voornamelijk mensen zijn die voetballen als hobby hebben en VI daarbij kijken. Dit terwijl de voetbalzone bezoeker zich meer bezighoudt met voetbal. Nergens heb ik het erover dat ze er meer verstand van hebben dan de 3 heren van VI.

7 december 2012 om 18:28

Klein leesfoutje, mijn excuses. Toch blijf ik het met je oneens wat betreft het verstand van voetbal van de gemiddelde voetbalzone bezoeker. Afgaande op de reacties en beoordelingen van de spelers schat ik dat toch niet hoog in. Daar zit naar mijn mening toch een grote overlap in met de gemiddelde VI kijker.

7 december 2012 om 17:20

Maakt niet uit, het programma waar de "echte" kenners zitten (studio voetbal) is al helemaal niet aan te gluren. Voor de serieuzere zaken lees ik wel Voetbalzone, voor het entertainment kijk ik VI.

7 december 2012 om 17:24

inderdaad het is ook puur entertainment. Maar daarom kan ik Van Hintum wel begrijpen, zoals ik ook in mijn reactie zeg. Ikzelf neem ze ook niet serieus als het echt om voetbal gaat. Daarnaast ben ik ook geen fan van studio sport, laat dat duidelijk zijn.

7 december 2012 om 17:49

denk dat van der gijp en boskamp 150x meer weten over het internationale voetbal dan bij studio voetbal.

7 december 2012 om 18:07

mwa, alleen wanneer Boskamp aan tafel zit. Je merkt dat hij wel veel weet over de buitenlandse competities. Bij Rene en Johan valt het heel erg tegen.

7 december 2012 om 19:13

Emile Schelvis weet ook enorm veel. Is misschien een grijze muis, maar ik luister graag naar hem.

8 december 2012 om 19:48

ja of Aad de Mos gister, zoals hij over Zanka vertelde hoe hij in Denemarken speelde.

Ik bepaal per item en per nieuwsbericht of ik het wel of niet serieus neem, zouden meer mensen moeten doen in plaats van meteen op voorhand zeggen of een heel programma wel of niet serieus genomen moet worden...

Wat Van Hintum betreft komen er nog 4 spelers bij??

Waar haalt Willem II ineens dat geld vandaan ?

7 december 2012 om 16:47

''waar haalt Willem II ineens dat geld vandaan?''

Ooit gehoord van Sinterklaas en de Kerstman?

7 december 2012 om 17:18

Staat gewoon in de tekst.... 'externe financiers'

Willem II / Externe financiers zijn bezig om een spelersfonds op te zetten, waar ook supporters aan mee kunnen doen!

Deels gelijk .. VI is meer enteraiment dan inhoudelijke voetbaldiscussie. Maar achter de grap zit natuurlijk wel een pijnlijke waarheid, hoe zwaar gechargeerd de uitdrukking G-voetbal ook is. Willem II kan niet mee met het niveau van de eredivisie.

Zeer onbetrouwbare man die van Hintum dus als die zegt dat ze nog achter de trainer staan zou ik me maar heel erg zorgen maken. En met het *geloven* van VI we zullen zelf ook wel snappen dat het geen letterlijk g-voetbal is he. Alleen wij kunnen ook gewoon zelf constateren dat het niet al te best is met Willem 2. Moet alleen wel zeggen dat ik die opmerking wel heel schandalig vond en niet voor Willem 2 maar wel een beetje pijnlijke opmerking naar het G-voetbal toe

Toch denk ik dat Derksen een punt heeft.
Tegen de meeste ploegen uit de topklasse zouden ze het niet makkelijk hebben.

Wat een onzin. Natuurlijk komt er veel onzin naar voren in het programma VI, maar er worden absoluut ook nuttige zaken besproken. Ik vind het persoonlijk leuker en nuttiger om te luisteren naar vd Gijp dan naar bv de hele tafel van studio voetbal. Met Waterreus als meest dramatische tafeldame.

7 december 2012 om 16:32

Zo blij dat die Arno Vermeulen wat minder komt. Daar wordt ik spontaan niet goed van

7 december 2012 om 16:36

Het enige wat Gijp tegenwoordig nog doet is onbedaarlijk lachen en oude grappen en vooroordelen recyclen.

Iedereen snapt ook wel dat er bij VI flink gechargeerd wordt, maar dat neemt niet weg dat de kern van het verhaal wel klopt. Het voetbal in de kelder van de eredivisie is niet om aan te gluren.

Overigens kan ik me niet voorstellen dat er externe financiers zijn die Meeuwis willen halen. Aan zo'n gozer valt toch niks te verdienen? Kan me alleen voorstellen dat ze hem voorfinancieren en dat Willem II het later terugbetaalt.

7 december 2012 om 16:27

" Het voetbal in de kelder van de eredivisie is niet om aan te gluren. "
Het voetbal boven in de eredivisie stelt ook weinig voor,
dat hebben we dit jaar in de Europese toernooien kunnen zien.
Of een wedstrijd wel of niet om aan te gluren is heeft helemaal niets met het niveau te maken. VI is een vermakelijk [programma maar ze hebben er een handje van om bepaalde zaken wat zwaarder aan te zetten dan nodig is. Als ze bij VI eens een opmerking over Willem II maken dan moet Van Hintum daar niet wakker van liggen en zeker niet op gaan reageren


VI is entertainment en analyses verpakt in ouderwetse kleedkamer-humor. Zo smeuig mogelijk, maar die gasten hebben wel degelijk verstand van zaken. De waarheid is vaak pijnlijk, maar ongenuanceerd en ik geef ze groot gelijk. Gebrek aan zelfreflectie in het Nederlandse voetbal is vandaag de dag schering en inslag, dus we moeten blij zijn met dit soort programma's.

Achja Voetbal International al jaren een grote lantaarn met een klein licht. Veel grootspraak en overdreven opmerkingen. Ik kan van de entertainment genieten, het gekibbel en het geschater van Gijpie echter voetbalinhoudelijk stelt het niet veel voor.

Willem II speelt geen geweldig voetbal maar de vergelijking met G-voetbal vind ik wel ongepast. Het is een ploeg met passie, inzet en strijd en inderdaad voetballend is het matig. Ondanks dat heeft Willem II nog wel zicht op de plekken boven de 18de en dat geeft de burger moed! Elke wedstrijd de mouwen opstropen, gas geven en gaan!

7 december 2012 om 16:51

Het valt me op dat hun altijd clubs afzeiken die onder de rivieren liggen. Psv, NAC enzo vinden zo ook nooit iets.

7 december 2012 om 18:03

Ze roepen de laatste jaren continu dat PSV landskampioen wordt overigens, maar ja, lekker selectief shoppen hè?

7 december 2012 om 18:27

Dat wel maar verder altijd zeiken dat dit en dat niet goed is. Hoor nooit een slecht woord over de selecties van Ajax en zulke clubs en nee dit is geen belediging dat valt mij namelijk sterk op.

Het is toch verbazingwekkend dat Voetbalinternational aan het einde van de rit het toch wel vaak aan het juiste eind heeft.

7 december 2012 om 16:49

VI is vaak goed geinformeerd, dus wat nieuwtjes betreft omtrent de transfermark e.d zitten ze vaak wel goed. Maar als het om voetbal inhoudelijke zaken gaat hebben ze toch echt geen idee waar ze het over hebben. Voor elke (!) wedstrijd zit de snor er naast met zijn voorspelling wat betreft de uitslag, idem voor gijp, is echt schrijnend hoor. Ook hebben ze totaal geen kijk op de kwaliteit van een bepaalde speler. Voorbeelden zijn voorheen Pantelic en momenteel Pelle, het blijft lachen om hem elke week bovenaan het Gilette pro klassement te zien staan wetende dat de boys daar aan tafel hem compleet afzeken toen hij naar Feyenoord kwam. En ze durven hen ongelijk ook nimmer toe te geven. "als ajax 100x tegen city speelt wint city 100x" (2x gespeeld city heeft 0x gewonnen) "het wordt 1-14 voor city vanavond" (3-1 voor ajax...) enzovoort. Echt verder er naast hadden ze niet kunnen zitten. Nee deze 2 clowns hebben 0,0 verstand van voetbal.

7 december 2012 om 17:19

Ze geven toch toe dat Pelle het goed doet, niemand had dit verwacht, heel Nederland kraakte hem af, daarvoor was het toch helemaal niets. Bij AZ was Pelle ook geen succes toen kreeg hij bakken van kritiek over zich en terecht.

7 december 2012 om 17:22

Als ik de wedstrijd van City tegen Ajax nu, op dit moment, weer zou moeten voorspellen, dan zou ik weer zeggen dat City zou winnen. Theoretisch kan Ajax tegen hen ook niets waarmaken. De praktijk is niet te bevatten.

7 december 2012 om 17:52

Ja maar ik denk niet dat jij wel had voorspeld dat Pelle het zo goed zou doen he? :P. Ik ben met de meeste mensen eens dat VI puur entertaiment is maar achter elk onderwerp zit toch wel een kern van waarheid. En over Van Der Gijp, het lijkt alsof die gozer er helemaal niks van afweet en hij maar de heletijd onzin lult. Maar dat komt omdat iedereen alleen maar let op zijn gelach en zijn grappen van vroeger. Achter die rare lach van hem zit altijd wat informatie of feiten over voetbal waar die man gewoon puur gelijk in heeft. Van Der Gijp en Derksen hebben wel degelijk verstand van voetbal, en het is erg leuk om Boskamp en Hansie aan tafel te zien met die mannen, ook altijd lachen met die 2 :P. Maar lets be honest, wat kijken julie liever? VI of Studio Sport..

7 december 2012 om 18:05

Alsof uitslagen voorspellen wiskunde is, onzin en zeker niet meer in de Eredivisie.

Gijp is met afstand de beste voetbalanalyst van Nederland, niemand ziet het spelletje beter dan hij! En als je de entertainmentschil van VI afpelt blijft er qua inhoud genoeg over. Zegt veel over hem dat ie dat niet ziet.

7 december 2012 om 16:36

Ja of 60 minuten naar studio kijken naar een schreeuwende Jan Mulder kijken dat is diep triest.

7 december 2012 om 16:52

Gijp is meer bezig met spelers openlijk afmaken dan dat ie verstand van voetbal heeft

7 december 2012 om 17:39

Helemaal mee eens.

Als een speler niet zo goed is als het niveau Ibrahimovic kan hij er niets van, en bij Xavi, Messi en Iniesta hebben komt hij weer klaar. Je moet hem gewoon lekker zijn lolletje laten beleven, maar hij is niet serieus te nemen als het over voetbal gaat. Het lijkt me een heel gezellige vent waar je veel mee kunt lachen maar niet iedereen heeft verstand van voetbal, enkel puur voor het entertainment en het vermaak dat hij erbij zit.

Welke spelers ze ook halen het zullen nooit versterkingen zijn die Willem II van de nacompetitie degradatie gaat houden. Geld is er niet en de financiers zullen niet veel geld uitgeven denk ik. En wie wil er naar Willem II?

7 december 2012 om 18:13

- Meeuwis
- Aerts
- Demouge
- Swinkels
- Landzaat
- Mathijsen

om zo maar even een paar namen op te noemen.... Of ze het geld ervoor hebben is een ander verhaal, maar ze zijn bezig met een spelersfonds!

7 december 2012 om 23:27

Die spelers die jij op noemt daar mag je alleen maar van dromen die gaan echt niet komen! Meeuwis misschien wel maar die spoort niet als hij echt zijn handtekening bij Willem II gaat zetten. Dan moet hij zijn mond dicht houden.

8 december 2012 om 12:18

Het zijn allemaal spelers met een verleden bij Willem II en allemaal spelers die graag terug willen komen!

Maar het enige probleem is dat Willem II geen geld heeft voor deze spelers!
En Meeuwis vond de selectie van VVV niet sterk genoeg voor wat ze daar voor ogen hebben!

VVV wil namelijk bovenin het rechter rijtje eindigen en dat is natuurlijk heel onrealistisch, daarom komt hij liever bij zijn oude liefde Willem II voetballen waar iedereen met beide benen op de grond blijft staan!

Wat een domme kwast jaren gaat hij daar aanschuiven, wie neemt jou serieus Marc Van Hintum...
Toen hij daar zat heb ik hem nooit nuttige dingen horen zeggen alleen maar open deuren intrappen deed hij. Naar studio voetbal kijk ik jaren niet meer, de in houdloos gelul, met een Jan die door alles heen schreeuwt is om je kapot voor te schamen, en Jack die alleen maar geilt op Ajax en Barcelona en Messi. Nooit heeft daar iemand inhoud, Jack slijm zich bij iedereen in stelt nooit een kritische vraagje..

Van Hintem heeft wel ergens gewoon gelijk. VI is nauwelijks nog serieus te nemen, je moet is een aflevering van 2 jaar geleden bekijk en hoe het nu is...... Als je de minuten bij elkaar sprokkeld dat het over voetbal gaat kom je op denk ik nog geen 20 minuten tegenwoordig, de rest is allemaal geouwehoer etc en veel hebben we allemaal al een keer gehoord.

VI is niet meer het programma wat het eerder was en zijn gewoon doorgeslagen. Tuurlijk word er nog wel is wat zinnigs gezegt maar dat word steeds zeldzamer.

Een groot deel neemt klakkeloos de mening van Derksen of Vd Gijp over helaas. Als ze bepaalde dingen maar vaak genoeg roepen, gebuert dit vanzelf.

Het blad VI is van journalistiek niveau hoog, alleen in de TV uitzendingen heeft men het meer over waar de beste hoerententen in de grote steden zitten en hoe vaak 'gijp' wel niet is vreemdgegaan met de zus van 'hansie'.

7 december 2012 om 17:14

Ga je toch wat anders kijken zuurpruim. kijk dan zure programma studio voetbal.

7 december 2012 om 18:01

Rustig maar jongetje ik kijk het allebei, ik moet er zelf ook om lachen als Johan weer een van zijn jeugdzonde erbij haalt maar soms gaat het ten koste van het voetbal.

Je kunt wel zeggen dat niemand VI serieus neemt en daar kunnen een hoop mensen wel in mee gaan, maar feit is wel dat wanneer er op vrijdag avond om 21:00 mede gedeeld word dat een bepaalde club geïnteresseerd is in een speler of welk nieuwsfeit dan ook het om 21:00 al is overgenomen door menig ander nieuws sites (waaronder deze).

Dus om nou te zeggen dat niemand VI serieus neemt gaat een beetje ver, je moet het alleen een beetje met een korreltje zout nemen.

Van Hintum heeft gelijk wat VI allemaal verteld kan niet en dat moet je ook gewoon niet serieus nemen. Verder ben ik benieuwd wie die 4 spelers zijn

7 december 2012 om 18:14

- Aerts
- Swinkels
- Meeuwis
- Demouge

7 december 2012 om 18:25

Swinkels lijkt me onhaalbaar. Aerts en Meeuwis zou best mogelijk zijn aangezien hij transfervrij is. Demouge lijkt me ook onhaalbaar met zijn salaris maar we zulleb het zien ben benieuwd!

7 december 2012 om 19:42

voegen alle 4 niks toe! met die troep die jij noemt waren ze ook al gedegradeerd

8 december 2012 om 12:14

Ik zeg ook niet dat ze haalbaar zijn en Van Hintum zegt dat ook niet! Maar dat zijn de 4 spelers die op het lijstje van van Hintum staan!

8 december 2012 om 12:15

Het zijn 4 spelers met een enorme dosis ervaring! En dat is wat Willem II op dit moment kan gebruiken.

Daarnaast is Demouge een versterking voor heel het rechter rijtje, Meeuwis voor Willem II een aardige middenvelder, Aerts een goede keeper en Swinkels natuurlijk een cultheld!

De meeste dingen die ze bij VI zeggen kloppen wel. Wat de meeste mensen niet snappen is dat ze het vaak voor de grap iets overdrijven, maar dat de kern van de grap meestal wel waar is. Willem II is inderdaad het zwakste team en dat voetbal ziet er vaak echt niet uit. De andere teams onderin spelen echt een stuk leuker. Maarja je moet dus door de grappen heen kijken om het punt te zien. Om alles af te doen als onzin is onzin

VI is een prachtig programma met veel voetbalhumor. Ik ben er erg blij mee als voetbal fan. Studio Voetbal is een verschrikking.

8 december 2012 om 20:03

Ja zoals die Jan Mulder, week in, week uit, door het programma heen schreeuw, is te genant voor woorden.

Ik ben het eens mee dat VI is gewoon puur voor "entertainment"; niks met voetbal te maken. Maar ik word niet "ge-entertained"; alleen geirriteerd door die onzinnige en belachelijke opmerkingen van de so called "analysts" ten koste van spelers of clubs - als of spelers/clubs kleineren is vermakelijk. Daarom na een paar uitzendingen te hebben gekeken (niet de hele overigens - met veel zappen naar andere kanalen), ben ik helemaal zat en gestopt met kijken. Liever de analyses van Eredivisielive (vooral van Kenneth Perez).

Niemand neem Vi serieus. Het is grappig als je een hinnikende van Der Gijp wilt zien, maar als het over voetbal gaat zie je de persoonlijke meningen van de heren duidelijk terug in hun analyses. Derksen komt nooit terug van zijn mening, hij vindt Clasie en Altidore matige spelers terwijl 15 miljoen mensen er anders over denken. Van der Gijp is ultra negatief, en is anti Feyenoord en anti Ajax. Hierdoor wordt zijn Analyses beinvloed en zijn ze niet serieus te nemen.

7 december 2012 om 17:07

Klopt helemaal wat je zegt. Ze hebben allemaal hun eigen rol en zelfs Kraaij wil het liefst nu net zo schelden en slaan als boskamp. Ze beoordelen spelers op waan van de dag en durven hier never nooit op terug te komen. Heb je een slechte wedstrijd gespeeld ben je geen toegevoegde waarde en is elke jeugdspeler beter, doe je het goed en in hun ogen een talent dan zal dat altijd zo blijven.

Voetbal is veranderd en Derksen zelf niet en is teveel afhankelijk van de mensen uit zijn omgeving. Als je het voetbal niet serieus neemt dan heb ik nog best vaak een lach op mijn gezicht maar niet genoeg om 1. 5 uur vermaakt te worden.

7 december 2012 om 17:20

Clasie en Altidore zijn toch matige spelers.

7 december 2012 om 17:35

Grappig hoor, Clasie (international) is gewoon een zeer groot talent die iedere wedstrijd bepalend weet te zijn op het middenveld. Over Altidore kun je discussiëren.

7 december 2012 om 19:08

Clasie is 1 van de bepalende spelers van Feyenoord en Altidore is 1 van de weinige goede spelers die AZ nog heeft dus die redenering van jou slaat nergens op

Ik vind het verwerpelijk dat iemand die predikt normen en waarden hoog in het vaandel te hebben staan een club gaat vergelijken met gehandicapten.

Het zo overigens wel mooi zijn als Demouge terugkeert naar Willem II, een leuke opsteker voor de supporters die hun oude held met open armen zullen ontvangen.

Wat een zuurpruimen hier dan kijk je toch niet niemand dwingt om naar VI te kijken.

Misschien moeten mensen deze uitspraken ook met een korreltje zout nemen. Momenteel is er hier in Tilburg geen geld voor versterkingen, misschien dat Jeroen Lumu verkocht kan worden, er is namelijk een gerucht dat Arsenal 6.1 mil euro voor hem wil betalen. Denk zelf dat dit bedrag toch wat lager ligt. Mocht het wel waar zijn zou Willem II in een keer uit de schulden zijn.

7 december 2012 om 18:16

Alleen jammer dat Faber en consorten zijn transferrechten al voor minder dan een miljoen verkocht hebben...

Ach, niet serieus nemen.. Natuurlijk is het meer amusement en humor dan dat er echt inhoudelijk gepraat word over voetbal.. Maar dat neemt niet weg dat het natuurlijk sowieso een heel leuk programma is, en dat ze (hoe ze het ook brengen) vaak wel gelijk hebben. Dat Van der Gijp het voetbal van Willem 2 G-voetbal noemt, is natuurlijk wat overdreven, maar hij heeft toch wel een beetje gelijk, want het voetbal is niet om aan te zien. Je moet ook niet alles serieus nemen wat ze bij VI zeggen, neem het met een korreltje zout. Ik kijk er veel, maar dan ook veel liever naar dan die nare lui bij Studio Voetbal, met Jack 'ajax' van Gelder (wat een verschrikkelijk enge vent is), die idioot Waterreus die ze in een inrichting moeten duwen, en soms komt ook nog die andere kwal, Vermeulen langs. Vanavond gelukkig weer een aflevering van Vi

Serieus nemen zal ik VI ook niet doen, zeker niet als ik Van Hintum was. Wel zou ik het wat tactvoller gebruiken.
Als VI iets gaat uitvergroten, neemt heel nederland het over. (potentiele) sponsoren houden hier ook rekening mee. Een voorbeeld zijn de cliches van Mcclaren. 90% van de voetbaltrainers en voetballers gebruikt ze, bij Mcclaren wordt het uitvergroot en zie hier het resultaat op voetbalzone.

zo zijn er wel meer grote en kleine voorbeelden

Niet serieus is een groot woord, tuurlijk is het veel amusement en gaat het niet altijd serieus over voetbal.
Maar er worden ook veel dingen gezegd, wat waar is en waar ik het mee eens ben!

In de kern had Derksen gewoon gelijk. Zijn uitspraak was nogal wat overdreven, maar Willem II heeft ook helemaal niks in de Eredivisie te zoeken. Vorig jaar via de achterdeur gepromoveerd nadat ze ik meen 6e waren geworden. En de nummer 6 van de Jupiler League heeft vrij weinig in de Eredivisie te zoeken.

Daarbij is VI vooral entertaiment. Vaak grappig lullen over voetbal alsof ze in de kroeg zetten, maar toch vind ik het inhoudelijk niet heel slecht. Zeker ook niet goed, maar 10x liever VI dan Studio Voetbal. Daar worden echt alleen maar open deuren ingetrapt en dingen gezegd die we allang weten.

Tja, zowel Voetbal International als Willem II zijn leuk om naar te kijken, maar beide niet serieus te nemen als journalistiek medium dan wel professionele voetbalclub.

7 december 2012 om 18:18

Nee een club met een historie en achterban als Willem II is niet serieus te nemen? Er zijn een aantal mensen die het een aantal jaar geleden flink verkloot hebben bij Willem II. En daar zijn nu natuurlijk de gevolgen nog van zichtbaar!

Maar een club die 3x landskampioen is geworden, 2x de beker heeft gewonnen en 10 jaar geleden nog Champions League speelde is natuurlijk niet serieus te nemen!

7 december 2012 om 18:28

Willem II van dit moment is niet diezelfde club.

Om Willem II G-voetbal te noemen gaat natuurlijk te ver men zou juist respect moeten hebben dat mensen met een beperking kunnen sporten en voetballen op een goed niveau. Tevens heeft Willem 2 een beperkte ploeg maar er zit veel vechtlust in en daar win je ook wedstrijden mee. Het is een beetje misselijkmakend dat VI altijd de Eredivisie af zeikt en Engeland, Spanje, Italië en Duitsland zo ophemelt, hier worden ook wekelijks blunders gemaakt. Je moet wel een beetje realistisch blijven maar bij VI zijn ze dat soms kwijt lijkt 't. Ik kijk altijd naar VI maar zoals gezegd soms gaat het he le maal nergens over....

Die Johan Derksen denkt dat hij alles weet, laatst zat hij nog dom te lullen over Palestina en Israël...
Hij denkt echt dat hij alles weet , en hoe alles beter kan.. Zoals hij het zelf altijd zegt: "hij is onze lieve Heer niet"xd

Mensen met een mening worden in Nederland gezien als arrogant. Natuurlijk heeft hij niet altijd gelijk, maar het is wel interessanter en leuker dan 99% van de voetbalzone-gebruikers!

Het is ook een groot professioneel medium . Alle reden om het serieus te nemen.

Het komt soms raar over, vanwege de droge humor, maar dat maakt het progamma mooi af.
En je bent niet verplicht om het te kijken toch?

V.hintum moet er niet te zwaar over doen, of raken ze een gevoelige snaar.

Vi is het zelfde als dit medium alleen hier schrijven wij erover en hun praatje in een klein intiem coffeeshop groepje en zij halen net zo goed onderwerpen hier van deze site en gebruiken die in hun programma en die Derksen heeft wel zijn lijntje dus soms is het ook wel waar wat hij van zijn buitendienst medewerkers te horen krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Willem II

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.VVV-Venlo34-15
14.Willem II33-14
15.NAC Breda30-19
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Fernando LewisVerdediger10
Darryl LachmanVerdediger10
Jordens PetersVerdediger10
Freek HeerkensVerdediger10
Thom HayeMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Willem II.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Willem II.

15 fans
Coach, 48 jaar
SeizoenClub
2011-2016 Willem II
2009-2011 Helmond Sport
Laatste voetbalnieuws

‘Nieuwe Huntelaar’ aast op Eredivisie-debuut: ‘Ik ben er klaar voor’

Jizz Hornkamp werd in de jeugdopleiding van Ajax al vergeleken met Klaas-Jan Huntelaar en is inmiddels via de jeugd van AZ bij sc Heerenveen beland. Bij de Friese club, waar Huntelaar...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 27 april
Arsenal zal met een riant transferbudget over de brug moeten komen om Luis Enrique binnen te hengelen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren