Koeman staat voor lastige keuze: Mulder of Lamprou

Vrijdag, 7 december 2012 om 14:40

Ronald Koeman kan in de uitwedstrijd van Feyenoord tegen NAC Breda van aanstaande zondag voor het eerst sinds begin september weer beschikken over Erwin Mulder. De doelman maakte afgelopen maandag zijn rentree in de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Ajax (0-2 winst).

/

Mulder was ruim twee maanden niet inzetbaar was vanwege een voetblessure. Koeman beslist zaterdag of Mulder of Kostas Lamprou het doel verdedigt tijdens het duel in Breda. Ook Sekou Cissé is zondag inzetbaar tegen NAC Breda. De aanvaller beleefde net als Mulder een geslaagde rentree bij de beloften en is volledig hersteld van zijn hamstringblessure.

Ondanks dat de Brabanders een alles behalve probleemloos seizoen kennen, verwacht Koeman een moeilijke middag. "NAC-uit is voor Feyenoord nooit een makkelijke wedstrijd. Er ontstaat daar toch een bijzonder sfeertje. Een lastige horde, maar als we de lijn van de afgelopen weken willen doortrekken, zullen we die moeten nemen." Koeman kan tijdens het competitieduel in Breda beschikken over een vrijwel complete selectie. Alleen Terence Kongolo en John Goossens zijn vanwege blessures niet inzetbaar.


Poll

Voor wie zou jij kiezen?


Gerelateerd

54 reacties (laatste reactie door fr12-nick)

Ik zou Lamprou nog een wedstrijd gunnen, daarna weer met Mulder.

7 december 2012 om 15:09

Zeker, Mulder op de eerste plaats...lamprou heeft het leuk gedaan!

7 december 2012 om 15:20

Ik zou het Lamprou juist af laten maken tot de winterstop. Begon wat stroef en matig, maar laat nu zien toch een zeer degelijke keeper te zijn. Op basis van z'n laatste wedstrijden verdient hij het gewoon. Dan kan Mulder volledig herstellen, tijdens de oefenwedstrijden in de winterstop z'n ritme op doen en dan na de winterstop weer beginnen in het doel.

7 december 2012 om 15:47

Ik weet niet of dat alle wedstrijden tot de winterstop zijn maar dat zou ik doen. Lamprou deze helft van het seiwoen laten afmaken. Mulder kan dna weer even wat wedstrijdritme op doen en dan de tweede helft van het seizoen begin je weer met Mulder.

Ik als trainer zou kiezen voor mulder. Lamprou zeer matige keeper met een redelijke reflex maar dat hebben alle kleine keepers zoals Valdes en vermeer in wat mindere maten.

7 december 2012 om 15:12

Aah, dus omdat ze klein zijn hebben ze een goede reflex?

Heeft niks met lengte te maken hoor. Daarbij vergeet iedereen dat Lamprou nog jong is. Mulder had ook wat opstartproblemen en blunders, net als Stekelenburg en Vermeer. Dat hoort bij het leerproces.
Helaas is het een feit dat Lamprou wat aan de kleine kant is, maar het zeker geen verkeerde keeper.

Ben het er overigens wel mee eens dat hij gewoon voor Mulder moet kiezen.

7 december 2012 om 15:25

Nee je legt het verband verkeerd. Kleine keepers hebben een nadeel omdat ze kwetsbaar zijn bij hoge ballen. Om dan toch keeper te worden op het hoogste niveau moet je wel een goede reflex hebben en een goede lijnkeeper zijn. Als je klein bent en geen goede reflex hebt dan haal je het niet.

Ik zou ook voor Mulder kiezen. Al zou je Lamprou ook de voorkeur kunnen geven tot de winterstop en Mulder wat ritme op laten doen bij de beloftes.

7 december 2012 om 18:02

Uhm Vermeer in mindere maten dan Lamprou ?????? Hou op schei uit als je er geen verstand van hebt.

7 december 2012 om 19:43

dat is niet wat die zegt

Ondanks het feit dat Lamprou het heel behoorlijk heeft gedaan, vind ik Mulder de betere keeper van de twee. Ik denk eerlijk gezegd ook dat Koeman hem weer de voorkeur gaat geven.

Verschikkelijk lastige keuze, Mulder is na een wat weifelende indruk in zijn eerste seizoenen een uitstekende keeper geworden die feyenoord regelmatig punten bezorgde.. Lamprou begon ook niet goed en maakte een onzekere indruk maar keept de laatste weken uitstekend.. Ik zou indien Mulder weer volledig fit is voor Mulder kiezen, is toch al wat ouder en ervarender. Lamprou zijn tijd komt nog wel!

Tot de winterstop Lamprou laten staan svp en Mulder testen in oefenwedstrijen in de winterstop.
Nu al Mulder erin zou kunnen betekenen dat er extra druk op zit.

En Lamprou heeft het, ondanks aantal fouten, niet slecht gedaan als reserve keeper.

Als Mulder helemaal fit is en voluit kan gaan, Mulder, 100%. Die was echt goed sterk aan het keepen voordat hij uitviel. Werd zelfs opgeroepen voor Oranje. Neemt niet weg dat Lamprou mij erg heeft verrast in positieve zin. Goede reflex, charisma/uitstraling en ''heerst'' in de 16 (op Twente uit na). Maar Mulder heeft denk ik wat meer krediet bij Koeman, terecht overigens.

Kostas Lamprou zou ik opstellen, heeft het goed gedaan in de periode dat Mulder geblesseerd was! Hij verdient het om deze wedstrijd ook te spelen. Als hij het nu verkeerd doet omdat hij nu weer de druk van Mulder in zijn nek voelt zou ik het terecht vinden om hem eventueel weer op de bank te houden maar anders gewoon lekker laten spelen. Mulder moet maar voelen dat zijn plek niet heilig is in het eerste van Feyenoord zal hem ook scherper maken.

Eerst moet mulder weer wedstrijd fit zijn, Laat daarom lamprou maar staan tot de winterstop want hij doet het zeker niet slecht laaste tijd.

Lamprou tot de winterstop laten staan. Heeft het prima gedaan in de tijd dat Mulder geblesseerd was en verdiend nog wel een paar wedstrijden. Ondertussen heeft Mulder dan nog een tijdje om weer helemaal fit te worden en oefenwedstrijden tijdens e winterstop te spelen.

Aanvankelijk kreeg Lamprou veel kritiek vanwege zijn lengte. Deze geluiden zijn echter verstomd, hetgeen duidt op stabiele optredens van de keeper. Mulder maakte op mij niet altijd een stabiele indruk, met name bij een rentree lijkt mij dit lastig. Zoals hierboven geopperd: laat Lamprou tot de winterstop staan en laat het ze uitvechten.

Mulder is de beste keeper, maar met Lamprou staat er nu ook weer geen tobbert in het goal. Lamprou of Mulder op goal tegen NAC gaat het verschil niet maken.

Daarom beter Mulder nog even ritme op laten doen bij Jong Feyenoord en Lamprou deze wedstrijd nog laten keepen.

Dit lijkt me niet zo moeilijk. Als Mulder 100% fit is, is hij natuurlijk de nummer 1 keeper. Lamprou heeft het goed gedaan, en Feyenoord weet nu dat ze een goede 2e keeper hebben. Als Mulder 99% fit is, dan gewoon Lamprou in het doel zetten.

7 december 2012 om 15:07

Helemaal mee eens.. Mulder is gewoon nr1 en met Kostas hebben we een aardige back-up.

Zo lastig is deze keuze niet, die kleine griek weer terug naar de lokale gyrostent en Mulder terug onder de lat

Buiten het feit dat Lamprou het helemaal niet slecht deed is het mits Mulder fit is geen moeilijke keuze: Mulder in - Lamprou out. Heeft bewezen een waardig 2e keeper van feyenoord te zijn.

Is een moeilijke beslissing, maar gewoon nu de knoop doorhakken. Niet moeilijk gaan doen, omdat lamprou een prima indruk heeft achtergelaten na een aantal wedstrijden tegen mindere tegenstanders.
Mulder is simpelweg een betere keeper. Niet alleen omdat hij het lengte voordeel heeft over Lamprou, maar gewoon simpelweg beter is en meer potentie heeft. Hij is al opgeroepen voor oranje.
Zo snel mogelijk weer wedstrijdritme op laten doen, aangezien feyenoord tot de winterstop tegen mindere tegenstanders speelt.

Ik zou Lamprou erin laten staan.
Zie geen reden om te wisselen.

7 december 2012 om 15:21

De reden om te wisselen is Lamprou zelf, en dat je die niet ziet kan ik begrijpen.

7 december 2012 om 16:41

Zoveel tegengoals heeft hij niet gekregen hoor.
Doet het gewoon goed.

Ik weet nog goed dat iedereen zei; de blessure van Mulder ging Feyenoord punten kosten. Maar Lamrpou heeft het gewoon goed gedaan. Je kunt alleen zeggen in de topwedstrijden tegen PSV en Twente uit was hij matig. Schot van Tovoinen mag er natuurlijk nooit in en de goal van Castagnos was wijfelend optreden. En dan enige echte blunder was de vrije trap. Wat dat betreft zou ik hem nog even laten staan. Toch de laatste 3 wedstrijden de 0 gehouden.

Tot de winterstop Lamprou, daarna Mulder. Geef je Mulder langzaam de kans weer de oude te worden, en Lamprou het vertrouwen vanwege zijn prima resultaat de afgelopen wedstrijden. Never change a winning team, dus ook de keeper niet!

Vind het beide aardige talenten. Mulder heeft meer bewezen, maar was in zijn eerste wedstrijden nog slechter dan Lamprou was. Ik denk dat ze beiden nooit zullen uitgroeien tot echte topkeepers, maar prima clubkeepers. Daarom maakt het denk ik weinig uit. Na de winterstop weer kiezen voor Mulder lijkt mij een aardige oplossing.

Laat Kostas maar lekker staan onder de lat. Deze jongen heeft veel meer uitstraling dan Mulder. Ik zie geen enkele reden om hem te wisselen hij doet het prima en heb m op Twente uit weinig fouten zien maken

Mulder was voor zijn blessure de beste keeper van de eredivisie. Kostas heeft het na een moeilijke beginfase goed gedaan, maar Mulder is gewoon een klasse beter. Ik zeg dus Mulder.

Ik zou willen voorstellen om Pelle te laten keepen! De Nac-aanval kan nog geen deuk in een pakje boter schieten.

Zo'n goed advies geef ik natuurlijk maar 1 keer en er hoeft niet voor betaald te worden.

7 december 2012 om 16:55

En mochten ze onverhoopt dan toch in de laatste minuut achterstaan kan Pelle nog als extra man bij een eventuele corner/vrije trap mee naar voren als extra man

Voor Koeman is het blijkbaar geen lastig keuze aangezien hij al heeft aangegeven dat Mulder gewoon 1e keeper is. Mulder heeft pas 90 minuten beloftevoetbal in de benen dus ik denk dat Lamprou nog eenmaal de voorkeur gaat krijgen.

Als Mulder 100% fit is moet hij gewoon spelen , hij is de keeper met nummer 1 op z'n rug.

7 december 2012 om 16:54

maarja fernandez is ook de spits met 9 op zijn rug.

7 december 2012 om 20:56

Daar heb je me Lekke bal hahaha

Voorlopig zou ik Lamprou laten staan, doet het heel netjes, laat Mulder maar bewijzen dat hij boven Lamprou uitsteekt!

Het lijkt me het meest verstanndig en eerlijk om Lampro tot de winterstop te laten staan, in de tussentijd kan Mulder in het tweede een beetje ritme opdoen voor hij vakantie heeft.
Na de winterstop gewoon weer met Mulder, mits hij de juiste vorm op de trainingen heeft , verdergaan in de wedstrijden.

Mulder natuurlijk! Lamprou heeft het prima gedaan de laaste tijd, Maar Mulder is natuurlijk de numer 1.
Hij is beter en heeft meer ervaring!

Lamprou, Mulder heeft totaal geen uitsraling en hij is niet eens beter

Ik vind het allebei geen toppers, Mulder heeft een hele goede periode achter de rug maar vind dat hij weinig uitstraling heeft, is niks persoonlijks tegen die jongen, Lamprou heeft het ook goed gedaan alleen wat aan de kleine kant dus geen heerser in de 16 bij hoge ballen. Persoonlijk hou ik van grote atletische keepers met uitstraling Buffon bijvoorbeeld, Zoet doet het ook heel goed en vorig seizoen ook een puik seizoen gekeept.

Ik zou voor Lamprou kiezen. Ten eerste: Mulder heeft geen wedstrijd ritme. En ten tweede: Lamprou heeft het gewoon goed gedaan. Dus ik zou voor Lamprou kiezen, tot de winterstop.

Mulder want hij heeft meer ervaring en Lamprou heb ik soms heel slecht zien keepen bijvoorbeeld tegen Twente. Alleen Mulder heeft niet echt ritme nu

Ik ken Boy de Jong uit de jeugd van Feyenoord zeer persoonlijk en als ik naar zijn wedstrijden kijk merk ik ook dat iedereen langs de lijn zeer geamuseerd is van deze jongen. Ik denk dat ook dat hij het zeer ver gaat schoppen eigenlijk denk ik dat hij nu al verder is als Lamprou en Mulder of zeker op een lijn. Ook keeperstrainer Lodewijks, waar ik regelmatig contact mee heb is dit met mij eens.

Mulder moet natuurlijk wel vechten voor zijn plekkie in het doel. Lamprou doet het behoorlijk dus Koeman moet het beoordelen op wat ie nu ziet. Dus dan kom Mulder er wel weer in want die is gewoon een paar klasse beter...

Ik ken Mulder persoonlijk, en hij heeft gezegd dat hij het logisch zou vinden als Lamprou op doel staat de komende tijd, aangezien Lamprou gewoon goed gepresteerd toen hij geblesseerd was.

Ik vind Lamprou wel meer uitstraling hebben, dus ook iets beter. Mulder lijkt een beetje een droge boer.

Kostas heeft het verdienstelijk gedaan hoor en Erwin aardig weten te vervangen, maar Mulder is natuurlijk een betere keeper en heeft ook meer lengte. Ik ben blij dat Mulder weer kan aansluiten

Ik vind lamprou, na een matige start een goede indruk maken. Ik vind dat hij zijn lengte goed gebruikt en met zelfvertrouwen keept. Dit laatste kan ik niet altijd zeggen van Mulder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

326 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica

In de wandelgangen

Dinsdag 22 mei
Drie clubs hebben Marouane Fellaini momenteel een concreet aanbod gedaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren