Update: Felle woorden Koeman sorteren effect: feestwedstrijd afgelast

Vrijdag, 7 december 2012 om 14:15

Ronald Koeman is niet blij dat er dit weekeinde mogelijk een feestwedstrijd in De Kuip wordt gespeeld, terwijl het veld er belabberd bijligt. "Schandalige beslissing van stadiondirecteur de Kuip! Feestwedstrijd MOET doorgaan ten koste vh veld! Dank STADION", twittert de coach van Feyenoord.

Feyenoord speelt dit weekeinde bij NAC Breda, maar in De Kuip staat er een feestwedstrijd op het programma in het kader van de verjaardag van Michel Perridon. Perridon, één van de vrienden van Feyenoord, wordt vijftig jaar en daarom is er een wedstrijd tussen een aantal oud-spelers van Feyenoord georganiseerd. Momenteel is men druk bezig om de gevallen sneeuw te verwijderen.

Perridon heeft Johan Cruijff en Guus Hiddink in laten vliegen als coaches van een duel tussen oud-Feyenoord en oud-Ajax. In verband met de woede van Koeman zien zijn assistenten Jean Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst af van deelname aan het duel. De grasmat van De Kuip lag er al niet goed sinds de Ladies Night van afgelopen zaterdag. Feyenoord won toen in een kletsnatte Kuip met 2-0 van RKC Waalwijk.

Update 7 december 14:15 uur - Felle woorden Koeman sorteren effect: feestwedstrijd afgelast
Het stevige commentaar van Ronald Koeman, heeft zijn uitwerking niet gemist. De feestwedstrijd in De Kuip ter ere van de vijftigste verjaardag van investeerder Michel Perridon is namelijk alsnog afgelast, zo meldt RTV Rijnmond. Perridon zou na alle commotie zelf hebben besloten om het duel af te gelasten. “Clubbelang gaat boven mijn verjaardag”, verklaarde hij.Gerelateerd

87 reacties (laatste reactie door mv010)

Wordt tijd voor een nieuw stadion met een dak dat dicht kan. Scheelt toch veel mensenwerk.

7 december 2012 om 12:54

Maar dan kunnen al die Feijenoorders geen grappen meer maken over die "ufo" in Amsterdam...

7 december 2012 om 13:04

een stadion met dak hoeft niet per definitie de vorm te hebben die de arena heeft.

7 december 2012 om 14:22

Liefst wordt het een directe kopie van de Arena, dan kunnen we lachen:-)

7 december 2012 om 14:22

Gelredome is toch een prima stadion in dergelijk geval. In elk geval de vorm, want ik denk dat een nieuw Feyenoord stadion wel groter mag uitvallen.

7 december 2012 om 14:28

Als je het nationale stadion in Warschau als voorbeeld neemt kan je goed zien dat een stadion met overkapping er niet zo lelijk uit hoeft te zien hoor..

7 december 2012 om 14:54

Zuster, zuster hij doet het weer

7 december 2012 om 13:10

wat moet je met een dak. voetbal hoort buiten. omgaan met de omstandigheden hoort bij het spelletje.

7 december 2012 om 13:21

Helemaal mee eens, tenzij het ten koste gaat van het potentieel van de club. Stilstand is acheruitgang.

7 december 2012 om 13:27

de grote voorbeelden voor de directie de allianz arena en het emirates hebben ook geen dak. Dus ze weten dat het ook zonder dak kan.

7 december 2012 om 14:24

@fr1908-4life, Leuk hoor, maar dat is natuurlijk praat voor nostalgische amateurs. Geen enkele club is gebaad bij een slecht veld, zeker een profclub niet.

7 december 2012 om 14:36

Afgelastingen kosten de club toch elke keer een aardig bedrag en dat zou je met een dak dus niet hebben.
De kosten van beveiliging, politie, stewards en de mensen die bij de eetttentjes zullen daar op den duur toch tegen weggestreept kunnen worden.

7 december 2012 om 16:39

Helaas gaat de directie van de voetbalclub Feyenoord hier niet over , maar de directie van de NV stadion Feijenoord...
De voetbalclub is huurder , meer niet ,feyenoord zal best inspraak hebben , maar een dak zal er op een eventueel nieuw stadion zeker komen omdat er naast het voetbal ook weer concerten en andere evenementen in het stadion gehouden moeten worden om uit de kosten te komen .

8 december 2012 om 11:26

OF een dak op een stadion een garantie is voor een goed veld.
In de Arena ligt pas sinds 2 jaar een goed veld

7 december 2012 om 13:25

Of het wordt tijd dat ze deze kansloze wedstrijd morgen gewoon niet door laten gaan, dacht dat onze 'vrienden' alles voor de club over hadden? Maar dan gaan we wel nog even het veld de t*** in trappen, nee goed bezig

7 december 2012 om 13:45

Het dak moet met deze hevige sneeuw wel open, want anders dreigt er instortingsgevaar door het gewicht, dus dan had je er nog niet veel aan gehad

Wat heerst er toch een topsportklimaat bij de beleidsbepalers van Feyenoord. Iemand met enig gezond verstand last deze wedstrijd om niets gewoon af.

7 december 2012 om 12:57

Heeft Feyenoord hier wel iets te zeggen? Ze huren het stadion toch gewoon?

7 december 2012 om 13:06

Er is een wisselwerking tussen de NV en Stadion Feijenoord. Onder het mom van de Feyenoord familie. Van Merwijk, de stadiondirecteur, heeft te maken met Feyenoord en adersom. Maar als in deze omstandigheden jupiler leauge wedstrijden afgelast worden is het niet meer dan logisch dat een potje om niks ook afgelast wordt. Vind je niet?

Edit: plus amateurwedstrijden die afgelast worden vanwege de dood van de grensrechter. Hoe kan je dan in vredesnaam een feestwedstrijd organiseren?

7 december 2012 om 13:51

Zo had ik het nog helemaal niet bekeken maar ik vind het ook een raar signaal afgeven dat deze feestwedstrijd wel door gaat, maar amateur wedstrijden niet door gaan.

7 december 2012 om 14:39

Ben het helemaal mee eens met je edit.
Misschien zal Perridon ook door mensen binnen zijn vriendengroep vertelt zijn dat dat niet gepast zou zijn.

7 december 2012 om 16:42

Zo is dat ..

Terecht dta hij hier wat van zegt. Doe het dan na die pot van Feyenoord. Net of het die andere boys wat uitmaakt op wat voor veld ze ballen. Het gaat erom dat het in de kuip is toch?

7 december 2012 om 12:56

Uhm, Feyenoord speelt dit weekend uit. Maar dit is toch wel de definitieve ondergang van het feit dat De Kuip de beste grasmat van Nederland zou hebben. Is al een paar jaar niet meer zo, maar sommigen denken nog steeds dat de beste grasmat in Rotterdam ligt. Schijnbaar dus niet, gezien de afgelopen weken.

7 december 2012 om 13:16

Chukkels wat heeft jouw verhaal te maken met het fet dat Feyenoord de jarenland de beste grasmat had?? Dat is al een tijd niet meer hoor maar het is zeker niet de slechtste!!!!

Ook dat we nu uit spelen heeft er niets mee te maken, na vorige week, de hevige regenval, had de grasmat echt een klap gehad en is toe aan rust, als ze nu dus een zinloze partij voetbal gaan spelen komt dat niet tengoede van het gras....helemaal terecht dat Koeman er wat van zegt

Niet zo klagen Koeman, als het voor jou werd georganiseerd zou je het ook leuk vinden als het door zou gaan.
En als je thuis speelde zou je toch ook gewoon moeten spelen?

7 december 2012 om 13:22

Dat is inderdaad 1 van de redenen waarom je altijd eerst thuis speelt en vervolgens uit. Tenzij je bij Heracles speelt, die hebben toch geen gras.

7 december 2012 om 14:42

Een slecht veld onnodig belasten plus de vorst die ongetwijfeld in de grond zit zou het veld geen goed doen.
Een wedstrijd van Feyenoord 1 kun je zlef niet afgelasten, omdat het veld slecht is en een potje om des keizers baard wel.

Misschien had Koeman eerst even met Peridon kunnen bellen en de situatie uitgelegd. Als het dan een echte feyenoorder is dan zal Peridon altijd zeggen dat men wel op een bijveld gaat voetballen.

Iets gelijk op Twitter zetten is dan niet erg netjes en daarmee wordt Peridon aardig voor het blok gezet.

7 december 2012 om 12:55

Misschien heeft hij het al intern geprobeerd en kwam hij er daar niet door. Dan is de publieke weg een redelijk alternatief.

Het is belachelijk dat dit gebeurt, het veld moet rust krijgen, zeker als het vorige week zware klappen heeft gekregen.
Waarom zou je uberhaupt vanavond voor je plezier op een bagger veld willen spelen? Verplaats dan de wedstrijd.

7 december 2012 om 12:59

Achjaa.. daar staat Koemand bekend om hè, mensen te kakken zetten in de media.

7 december 2012 om 13:09

Koeman zet hier niemand te kak, hij heeft gewoon gelijk. Het veld lag er tegen RKC belabberd bij en het zou zeer slecht voor het veld zijn om er met deze omstandigheden een wedstrijd op te laten spelen. Als je dit al niet meer mag roepen....

7 december 2012 om 13:25

Het gaat er niet om dat Koeman gelijk heeft, dat is een beetje kinderachtig gedacht. Het gaat er om dat Koeman hiermee zijn werkgever Feyenoord openbaar schade aandoet. Hiermee staat Feyenoord gewoon voor lul door hun eigen coach.

Bovendien: Koeman heeft een voorbeeldfunctie naar zijn spelers. Ik zie spelers als Leerdam al tweets sturen als:

. ''schandalige beslissing van Koeman! Maarja, Vilhena moet ook wel spelen hé, anders wil ie natuurlijk niet bijtekenen... Vriendjespolitiek. Koeman bedankt!!''

Wat wil ie er dan van zeggen? Foei Leerdam, niet meer zulke tweets plaatsen hoor. Hypocriet.

7 december 2012 om 14:30

@mr.positivo...azet....

Klopt niet wat je zegt.... Want Feyenoord heeft inprincipe niets met het stadion van doen...dat zijn 2 verschillende bedrijven om het zo maar te zeggen.
Maar vanwaar die frustratie's.... waarom halen jullie er allemaal Andere onderwerpen erbij.
Stadion de kuip.... is niet Feyenoord en dus ook niet zijn werkgever..

Voer wel de discussie waar die gevoerd moet worden.
Leerdam...heeft hier niets meetemaken.
een beetje triest om zo natetrappen en dan ook nog naast de feiten zitten.

7 december 2012 om 13:44

Inderdaad dat vind ik ook , dat hadden ze beter intern moeten houden: Ik ben benieuwd wat Koeman er van vind als er iemand uit de spelers groep iets op twitter zet die het niet eens is met de beslissing van Koeman

Achjah koeman, het maakt feyenoord toch niet meer uit ze willen toch een nieuwe kuip...

offtopic: hoe gestoord ken je zijn om de mooiste stadion van NL weg te doen voor iets ''luxer''

7 december 2012 om 12:53

Inderdaad wordt er een beetje moe van dat mensen zeggen dat een stadion oud is. Ben al een paar keer in de Kuip en de Arena geweest. Ik vind het veel beter om in de kuip te staan dan de Arena. Veel betere sfeer. Plus ze zeggen dat de faciliteiten veroudert zijn. Maar ja wil je perse een hypermoderne wc met een robot die je reet afveegt ofzo?? Als je nou een oud en lelijk vervallen stadion zou hebben oke maar de Kuip is nog goed en is velen malen beter dan moderne stadions. Zou willen dat Juve ook zo een stadion als de Kuip zou hebben al heb ik niet veel te klagen.

7 december 2012 om 13:45

Heb je er dan wel is bij stilgestaan dat er nou eenmaal eisen worden gesteld aan stadions. Zolang je geen ingenieur ben zal je wel niks weten over de staat.
Begrijp me niet verkeerd, ik vind het stadion ook mooi en sfeervol maar als de verbouwingskosten / onderhoudskosten vele malen hoger zullen zijn dan een nieuw stadion ( binnen X - aantal jaar ) dan is het gewoon een rekensommetje.

Wanneer een stadion je geld gaat kosten ipv opleveren dan gaat de club hier niet op vooruit. Nog niet gesproken over bijvoorbeeld een aanmelding als speelstad van een evt EK 2020 in Rotterdam, waar natuurlijk weer idioten eisen voor gesteld gaan worden. Ik ben altijd voor behoud van cultuur maar tevens ook voor financieel gezonde clubs!

7 december 2012 om 14:35

Ja maar het belangrijkste aan een stadion is toch de sfeer in plaats van het uiterlijk. De kuip is een monument en zoiets hoor je gewoon te renoveren. Hoeveel dit ook gaat kosten.

7 december 2012 om 14:54

Heb je wel eens naar de plaatjes gekeken van reddekuip? Het stadion lijkt vanaf de buitenkant echt niet meer zo op de huidige kuip. Ik vind het eerlijk gezegd een lelijk en slap aftreksel van het huidige stadion!

Als je dan beseft dat het voor de club en stad (alhoewel dat wel iets minder wordt aangezien ze niet meer heel de driehoek aan kunnen pakken) beter is om een nieuw stadion te bouwen, wat dan helemaal van deze tijd is, en ik de renovatie gewoonweg geen optie vindt (lelijk en toch minder dat een nieuw stadion) is het de enige goede optie die overblijft.

Dit alles natuurlijk wel in het licht van de huidige economische situatie en de financiering, maar daar hebben wij als supporters totaal geen zicht op.

7 december 2012 om 16:20

Met renoveren bedoel ik nieuwe faciliteiten je moet niets veranderen aan het uiterlijk vind een oud stadion met historie mooier dan een nieuw stadion straks krijg je dezelfde sfeer als bij PSV iets wat je niet moet willen.

Als meneer Perridon dan echt zo'n vriend van Feyenoord is dan zegt hij dit zelf af lijkt mij. Dit mag toch niet ten koste gaan van de kwaliteit van de grasmat en daarmee de kwaliteit van de wedstrijden van het eerste elftal.

7 december 2012 om 13:11

Ook een beetje vreemd van de heer Perridon dat hij deze wedstrijd door laat gaan. Alle wedstrijden zijn dit weekend afgelast, en hij gaat een of ander feest wedstrijdje spelen. Zo zie je maar weer, de allerrijkste in Nederland trekken zich nergens iets van aan!

Koeman heeft helemaal gelijk, laat ze die wedstrijd lekker in een zaal spelen.

Begrijpelijke reactie van Ronald Koeman. Het is alleen wel zo dat de club Feyenoord geen eigenaar is van het stadion en dus geen zeggenschap heeft over wat er gebeurd op het veld. Het veld tegen RKC zag er trouwens echt niet uit, wat was dat een verschrikking zeg. Het is beter om die wedstrijd af te lasten want ik hoorde dat Cruijff en van Basten ook mee doen en die zitten er denk ik ook niet op te wachten om een wedstrijd op zo'n veld te spelen.

bij een club met naam en faam als Feyenoord verwacht je toch gewoon een veld in topconditie.

7 december 2012 om 13:06

Heb jij die regen gezien vorige week op je tv? Kromo had zig als een vis in het water gevoeld. Daar kan geen een grasmat tegen.

7 december 2012 om 17:13

Dat is ie volgende wedstrijd wel weer, alleen na die wolkbreuken van vorige week en het sneeuw en neerslag van deze week is het veld zodanig aangetast dat het niet verstandig is om daar een wedstrijd op te spelen.

Michel Perridon... Zucht. Te veel roet ingeademd van die smerige rondweg waar zijn hoofdkantoor staat? Dat krijg je er nu van als je dit soort gasten enige vorm van macht geeft binnen Feyenoord en gelukkig voor alle Feyenoorders heeft hij niet alle macht kunnen grijpen, want dat zou hij het liefst willen.

Waarom laat Koeman zich hier extern over uit! De beslissing ligt waarschijnlijk toch al vast, houd dan gewoon je mond en meldt dit lekker intern.

Hij heeft natuurlijk wel groot gelijk! Feyenoord moet het hebben van goed positiespel, en een goed veld komt dit alleen maar ten goede.

Volgens mij helpen die mensen Feijenoord juist uit de financiële ellende. Ik zou er maar niet al teveel over klagen.

7 december 2012 om 13:05

Als deze man echt zoveel met Feyenoord heeft dan moet hij zich realiseren dat dit niet het goede moment is om een 'feestwedstrijd' te organiseren. En dan heb ik het niet over het veld of de sneeuw; dat is minder belangrijk.

Een feestwedstrijd organiseren voor één of andere bobo vind ik al ver gaan. Nu de grasmat daar waarschijnlijk onder gaat lijden vindt ik het een nog slechter idee. En helemaal als deze week een grensrechter overlijdt en in heel Nederland de amateurwedstrijden worden afgelast.

Is het niet verstandiger om dit wat ingetogener te doen?

Heel amateurvoetbal is afgelast op zaterdag en zondag. Alle profclubs houden 1 minuut stilte voor de wedstrijd ivm de overleden grensrechter, en in de kuip is een feestwedstrijd????????

En dan gaat maakt meneer Koeman zich druk om het veld. Flikker toch op zeg. Stelletje hypocrieten!!!!!!!

7 december 2012 om 13:05

Moet Koeman zich dan meer druk maken om het feit dat deze feestwedstrijd wordt gespeeld ondanks alle afgelaste amateurwedstrijden? Wat is er hypocriet aan dat Koeman op een goede grasmat wil spelen en een doorgang van zo'n kansloze wedstrijd dit tegenwerkt? Lijkt mij dat je als trainer je daar drukker om maakt. Je moet het ook niet overdrijven, met een algehele afgelasting van het amateurvoetbal is al een duidelijk statement gemaakt vind ik, of moet iedere Nederlander de vlag half-stok gaan uithangen?

7 december 2012 om 13:22

Als je dan ocjh e moraalridder wil uithangen zeg dan je het blachelijk vind dat Peridon een wedstrijd organiseerd voor zijn verjaardag terwijl alle amateurs zijn afgelast!!!!!!

Verder heeft Koeman gewoon gelijk, als jij vorige week die wedstrijdhad gezien kan je begrijpen dat hij et niet kan warderen dat het ved nu weer een klap krijgt voor een onzig partijtje voetbal en dan te bedenken dat heel nederland op de profs na een bal aanraakt dit weekend!!!

Kunnen ze niet gewoon een Feyenoord-taart kopen voor Perridon zijn 50e? Een wedstrijd spelen op een grasmat die eruit zag als een moestuin slaat nergens op, het veld moet er komende wedstrijd gewoon weer perfect bijliggen. Laat ze lekker op Varkenoord of desnoods Heerjansdam gaan ballen. Bij een topsportklimaat hoort ook een veld in perfecte staat, zou een schande zijn wanneer deze bobopot ten koste gaat van het resultaat van Feyenoord.

Goed bezig Koeman!

Echte journalistiek dit.. twitter berichten overnemen. Twitter is toch het meest overschatte media vorm van deze tijd?

Ik kan me vergissen, maar heeft de heer Perridon geen belangrijke rol gespeeld in de financiële verbetering van Feyenoord? Op het moment lijkt een dergelijke wedstrijd onhandig vanwege het weer, maar de voorbereidingen zijn waarschijnlijk al maanden gaande. Koeman wist dit ongetwijfeld ook. De hevige sneeuwval is waarschijnlijk voor menigeen als een verrassing uit de lucht komen vallen. Gun deze man zijn cadeau, hoe ongelukkig de samenkomst van omstandigheden ook moge zijn.

Terechte opmerking van Koeman.

De grasmat is na zaterdagavond en na de sneeuwval vooral gebaat bij rust, en niet naar een onzinwedstrijdje voor een omhooggevallen geldwolf.

Ja joh lekker bezig alle amateur voetbal is afgelast en dan gaan ze daar een feestwedstrijd houden. Schijnbaar niemand met ook maar enig benul die zegt laten we dit even niet doen. En daarbij Koeman heeft ook gewoon gelijk als je veld er al zo bij ligt en het gaat er allemaal niet beter op worden waarom moet je die wedstrijd dan gewoon spelen. Maar ja zoveel mensen bij betrokken en niet eentje die gewoon even van al die gasten kan zeggen dat doen we niet schandalig

Ze hadden afg. weekeinde gewoon die ladies night niet moeten organiseren. Geen wonder dat het er allemaal kletsnat van wordt, met Graziano Pelle in de ploeg.. ;-)

On: jammer dat zo'n onbenullige wedstrijd perse door moet gaan. Kost ze daliik een nieuwe grasmat

Speel die wedstrijd gewoon op Varkenoord?
Ik kan Koeman wel begrijpen hoor, vind het trouwens wel een beetje ver gaan dat ze dit speciaal voor iemand van de VVF doen. Ja natuurlijk moet je ze dankbaar zijn maar je kunt ook te ver gaan.

Joh, kunstgras schoentjes aan en ballen maar! Het gaat immers 17 graden vriezen vanacht, dus een of andere geinpartij zal dat veld echt niet slechter maken dan dat het al is...

wat een onzin een feestwedstrijd tussen oud ajax- oud fey, helpt de mat even naar de klote. Koeman heeft groot gelijk, anders legt meneer perridon er gelijk een nieuw matje in geld zat toch

Als je 40 miljoen krijgt van een paar supporters moet je toch ook wel coulant omgaan met de verzoeken van deze mensen. Schandalige reactie van koeman dus meer.

7 december 2012 om 14:32

Als je dus betaald mag je volgens jou logica alles naar de klote helpen dus. Helemaal niks schandalig aan het is schandalig dat zon vent op dit moment wilt voetballen. Die moet zich de ogen uit de kop schamen net zoals de rest die er bij betrokken is. Al het amateur voetbal is afgelast door zinloos geweld waar iemand bij omgekomen is en meneer wilt en *feest*wedstrijdje spelen. Maar mensen die maar betalen mogen in het vervolg gewoon het stadion erbij slopen aangezien ze al met het veld wouden beginnen want tsjah ze betalen toch

Er lijkt mij een veel belangrijkere reden dat die feestwedstrijd niet door moet gaan?!

Dat veld kan best een vriendschappelijk potje tussen wat oud-profs aan hoor. Is niet te vergelijken met een eredivisieduel waar de slidings om je oren vliegen. Koeman moet zich hier ook helemaal niet mee bemoeien, daar gaan anderen binnen Feyenoord. Hij moet zorgen dat de selectie klaar is voor de volgende wedstrijd.

Overigens kun je je wel afvragen of je dit potje moet spelen in het weekend dat het voetbal eruit ligt ivm de moord op die grensrechter. Ik kan me voorstellen dat de organisator de nodige afmeldingen zal krijgen.

Is hij niet een vd geldschieters bij feyenoord, dan vind ik de opmerking van Koeman niet echt geplaatst. Ik zeg niet dat ze maar mogen doen wat ze willen. Alleen het op twitter zetten lijkt mij niet verstandig, hij kon gewoon bij die man aankloppen en zeggen luister vriend het weer is te slecht als jullie nu voetballen dan lijdt het veld eronder en daardoor kunnen er problemen ontstaan bij de volgende thuiswedstrijd. Maar om dit soort teksten op twitter te zetten lijkt er of er nergens overleg wordt gevoerd daar.

Kan het mis hebben

Amateurvoetbal afgelast vanwege trieste redenen en dan een feestwedstrijd? En die dan afgelasten vanwege de veldconditie? Schaamt U.

7 december 2012 om 14:39

Het is dat ik geen groene randjes mag uitdelen maar jouw opmerking was precies waar ik aan dach. Goed verwoord.

Door alle commotie afgelast blijft toch treurig om te zien hoe volwassen mensen schijnbaar dingen nog zelf niet uit kunnen vissen. Dit maakt het misschien alleen nog maar erger en nee dit is niet om te zeiken maar dat je het door de commotie wel uitmaakt. Dat er een grensrechter overleden is en alles eruit ligt dat boeit niet dat het veld niet goed erbij ligt wat boeit dat. Maar als er dan commotie ontstaat komt waarschijnlijk zijn eigen *reputatie* in gevaar. Zielige figuren

Ze hebben bij excelsior toch een kunstgrasveld

Ik snap de commotie niet, de eerst volgende thuiswedstrijd is pas op de 16de.

En zo verander je van Koeman tot Boeman. Het veld in Breda wel willen slopen maar dan moeilijk doen om een partytje in de kuip. Net of die oud spelers nog even de slyding erin gooien. Die zijn al blij als ze heel het veld weer afkomen.

7 december 2012 om 14:43

De wedstrijd in Breda is een verplichting en die feestwedstrijd niet.

7 december 2012 om 18:41

Dat heb ik ook wel gelezen, maar de volgende wedstrijd in de kuip is pas 16 december. Daarom vind ik het een beetje overdreven.

Terwijl heel voetballend Nederland dit weekend stil staat bij de rampzalige gebeurtenissen van afgelopen zondag, wil dhr Perridon zijn een feestelijk wedstrijd spelen.

Deze gaat dan vervolgens niet door, maar alleen omdat het slecht zou zijn voor het veld...

7 december 2012 om 14:52

Al die amateurverenigingen organiseren inderdaad nu er vrij is een middag voor de jeugd, en een middag voor de senioren, hoe het voetbalgeweld aan moet worden gepast, en discussie etc.
Maar de beultjes die het veroorzaken, die zijn gewoon buiten ''chillen of rondhangen''. Dus ik ga er niet van uit dat het stilstaan veel effect zal hebben op die paar uitzonderingen die ook het schandaal in Almere veroorzaken.

Ik zelf ben van mening dat je het veel beter kan herdenken, door middel van zelf te gaan voetballen, en daar in de wedstrijd laten zien hoe je respect voor de scheidsrechter hebt. Even het praatje voor af in de bespreking helpt veel meer, maar een feestje kan ter discussie staan, dus ik snap je punt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8148
2.Ajax7352
3.AZ6831
4.Feyenoord6034
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

326 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica

In de wandelgangen

Woensdag 25 april
Manchester United kan Luke Shaw betrekken in een deal rond Danny Rose. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren