wk2018

Geduld Wenger raakt op: ‘Gedoe met contract van Walcott frustreert me’

Vrijdag, 7 december 2012 om 12:19

Theo Walcott heeft nog altijd geen handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis met Arsenal en het geduld van manager Arsène Wenger begint op te raken. De 23-jarige vleugelspeler weigerde in augustus een nieuw contract tegen een salaris van circa 90.000 euro per week te tekenen en sindsdien zijn beide partijen niet veel dichter bij elkaar gekomen.

/

“Hij weet wat ik wil en hij moet zich bedenken wat hij zelf wil”, zegt Wenger in gesprek met de BBC. “We hebben nog geen enkele vooruitgang geboekt. Er is geen nieuws te melden en dat frustreert me. De gesprekken zijn nu al een lange, lange tijd gaande. De voorbije weken hebben we wat minder onderhandeld; we proberen contracten altijd ruim van tevoren te verlengen.”

Walcott is dit seizoen geen onbetwiste basisspeler meer bij Arsenal. De vleugelspeler begon in de eerste zestien wedstrijden van de Premier League slechts vijf keer in de basis. Daarnaast noteerde hij zeven invalbeurten. Wenger liet zich al ontvallen dat hij Walcott sowieso tot de zomer in Noord-Londen wil houden, ook al houdt dat in dat hij dan gratis de deur uitwandelt.


Poll

Wat zou jij doen als je Theo Walcott was?


Gerelateerd

63 reacties (laatste reactie door bigepz)

Beboeten, naar 2e elftal en op de transferlijst. Met dit soort verwende ego's schiet je geen meter op. Doet net alsof hij Ronaldo's kwaliteiten heeft...zelf Bolt zou het beter doen dan Walcott want het enigste dat hij kan is lopen.

7 december 2012 om 12:28

Met zijn snelheid, zou hij bij een club als Barcelona wat kunnen forceren wanneer de wedstrijd op slot zit. Ik zie hem graag komen.

7 december 2012 om 12:39

Ik zie dat toch niet zo gauw gebeuren zeker met speelstijl van barcelona, daarnaast als dat zou werken hadden ze veel gebruik hebben gemaakt van de snelheid van Telo. Snelheid is geen kwestie voor Barca, barca is gruwelijk in het tactische tikken en positiespel ze kunnen zelfs met een trage niveau tikkend van doel naar doel spelen.... Wallcot is overbodig, daarnaast hebben ze sanchez, telo, pedro waarom dan nog een 4e soortgelijke speler erbij halen?...

7 december 2012 om 12:44

Normaal gesproken ben ik het redelijk eens met je reacties, maar hier kan ik het niet mee eens zijn. Walcott? Echt? Je hebt Tello, Sanchez, Pedro en Messi voorin die behalve hun snelheid ook nog wat met een bal kunnen, in tegenstelling tot Walcott.

En vergeet niet dat we 95% van de tijd in balbezit op de helft van de tegenstander spelen met weinig ruimte, dan lijkt mij voor een buitenspeler de snelheid weinig van belang.

7 december 2012 om 12:44

Je kan hem inderdaad perfect de diepte in laten rennen, maar zo gauw hij een voetbal aan z'n voet heeft is het over

7 december 2012 om 13:03

Er zijn genoeg snelle spelers. Niet dat Walcott geen techniek heeft, maar voor Barca komt-ie te kort eerlijk is eerlijk

7 december 2012 om 12:31

Nou Wallcot kan wel wat meer dan alleen rennen maar ik snap je wel, deze jongen heeft nog niet zijn top bereikt en zeker met een matige Arsenal zullen er ook niet zoveel clubs serieus werk willen maken van wallcot, het meest gunstige voor wallcot is gewoon lekker bijtekenen, dat geeft zowel vertrouwen aan zijn medespelers en aan de trainer.. Want hij is toch wel een belangrijke steunpilaar bij Arsenal.

7 december 2012 om 12:36

hoezo beboeten? Wanneer Van Persie dit deed was het oke?

7 december 2012 om 12:59

Dit is nooit oke, dus ja ze hadden ook harder mogen zijn tegen van Persie.

Het is een voetballer zijn goed recht om een nieuw contract te weigeren. Alleen spelers moeten daar eens eerlijk over worden. Een club moet wel eerlijk zijn richting een speler, anders krijgen ze gezeur, maar andersom mag een speler een club lang aan het lijntje houden.

Wallcot moet gewoon eerlijk zeggen wat hij wil, of hij de inentie heeft om te tekeken, of dat hij weg wil gaan. Als hij vervolgens niet meer in de plannen van Wenger voorkomt, zal hij dat ook moeten accepteren.

7 december 2012 om 13:05

Nou ik denk dat Walcott ook weet dat hij niet verder komt dan Arsenal.. hij is een goeie voetballer maar daar blijft het ook bij.. en 90.000 euro is vind ik te veel voor hem.

Mocht Walcot vertrekken zie ik hem graag in het Barcelona shirt, Ik zie in hem de ideale invaller van Villa.

7 december 2012 om 12:30

ik zie barca eerder neymar halen dan hem.

7 december 2012 om 12:34

Barca heeft in de vorm van Tello al een soort Walcott. Ik vind het dus persoonlijk overbodig. Het middenveld en de aanval van barca heeft sws geen prioriteit voor versterking. We hebben een goede centrale verdediger erbij nodig. Puyol is op leeftijd en het raken en vaak geblesseerd en Pique is ook niet altijd fit. En met adriano en mascherano in het centrum ben je toch kwetsbaar.

7 december 2012 om 12:53

Walcott is één van de meest overschatte spelers die bij een topclub rondloopt. Kan helemaal niets met een bal. Hij moet lekker de 100 meter horde gaan lopen.

Maakt meer fouten tijdens een wedstrijd dan Britt tijdens een Cito-toets

Nou ik weet het niet meer hoor. Ik bedoel Walcott komt over als een jongen van de club maar eist wel erg veel. Ik denk dat dit (tot nu toe eeuwig) talent blij mag zijn dat hij nog in het Arsenal shirt rond loopt. Ik zie Walcott graag en als hij goed speelt komt er erg veel dreiging vanuit hem uit maar dit is gewoon belachelijk. Laat maar eens een constante vorm zien en dan mag hij wat meer eisen. The Ox zit hem toch echt op zijn hielen en eerlijk gezegd zie ik hem liever dat deze veel eisende Walcott

Walcott moet lekker naar Chelsea gaan. Hij is de buitenspeler die Chelsea mist.

Dat Theo Walcott weigert zijn contract was oud nieuws.
In de Media word druk gespeculeert dat het om Geld gaat, maar zelf denk ik dat Theo Walcott zelf ook in ziet dat Arsenal met deze Spelersgroep niet in staat is om voor de prijzen mee te spelen.
Echte top versterkingen blijven al jaren uit, al hoewel Santi Cazorla en Podolski zeker van topniveau zijn. Wenger moet ook eens inzien dat die jonge, meestal franse spelers het niet redden om dit niveau.
Anders vind ik dat Walcott alle recht heeft om Arsenal te verlaten.

7 december 2012 om 13:56

Ik vind Walcott overschat. Ja, met zijn snelheid kan hij soms een plaag zijn als je die bal bij hem krijgt. maar het merendeel van de wedstrijden heb je niks aan hem. Walcott is echt geen haar beter dan Gervinho, alleen omdat Walcott er al wat langer bij is en een enkele keer een succesvolle rush had, wordt ie herinnerd.

Ik ben hem dankbaar voor wat ie voor Arsenal soms heeft gedaan, maar ik ben er niet rouwig om als ie weggaat en ik begrijp Wenger volledig.

Theo Walcott kan het niveau van een 'échte topclub' helemaal niet aan. Zijn techniek is in zijn Arsenal-tijd heel erg verbeterd maar het gaat bij hem eigenlijk gewoon om zijn snelheid en meer niet. Als ik hem was zou ik bijtekenen. Bij Arsenal weet hij dat hij een toekomst heeft. Als hij naar Barcelona gaat zie ik hem zo een gevalletje Hleb worden. Een goede speler voor Arsenal, maar hij moet niet gaan denken dat hij op het niveau Fabregas of Van Persie zit.

90.000 per week voor een speler die al jarenlang geldt als een talent, maar zelden echt wat laat zien. Aan de ene kant triest, aan de andere kant vind ik het vermakelijk. Er zijn hier altijd meerdere Arsenal supporters die zeggen dat Arsenal geen geld heeft voor investeringen en hoge salarissen e.d. (vgl. met City, United, Chelsea) Wat ze wel kunnen is Wenger 9 miljoen per jaar betalen en dus ook Walcott ruim 4,5 miljoen bieden. Goed bezig!

Ik snap Theo wel. Hij zou bij Arsenal grootverdiener moeten zijn. Podolski verdiend het meest bij Arsenal. Theo heeft bewezen wat hij kan. Is een dragende speler dit seizoen als hij speelt. En langzaam maar zeker word hij steeds beter. Daarnaast is hij de enige speler bij Arsenal die het net veel weet te vind. Geef deze man gewoon het salaris wat hij verdient joh.

7 december 2012 om 12:47

Hij verdient helemaal niet zo'n hoog salaris. Te veel spelers op dit moment in de voetballerij die gewoon veel te veel betaald krijgen. Dat komt door clubs als City en Chelsea die veel te veel betalen voor subtop en jonge spelers.

Walcott is nog nooit een heel seizoen constant geweest, laat nauwelijks zien dat hij leert van zijn fouten en is enorm blessure gevoelig. Het is jammer dat hij weggaat nu hij net rendement heeft, dat is dan wel weer typisch Arsenal want van mij mocht hij al 2 jaar geleden oprotten.

7 december 2012 om 12:56

Als hij weggaat word ik helemaal gek. 2 jaar lang loop ik hem te 'verdedigen' ,
''hij is nog jong'' en ''sommige wedstrijden zie je ook wel kwaliteit''. Als hij nu weggaat terwijl hij eindelijk een beetje rendement toont dan is dat weer typisch Arsenal: Spelers die net op het hoogtepunt zijn laten vertrekken. ( Zie Nasri, Rvp, Hleb etc.

7 december 2012 om 13:01

Hier ben ik het niet mee eens. Als we Podolski 110.000(?) kunnen geven kunnen we dat ook aan Theo geven. Al helemaal omdat hij er al zo'n 5 jaar bij is en nu onze beste aanvaller is.

7 december 2012 om 13:05

Beste aanvaller? Als Walcott onze beste aanvaller is, degraderen we.

7 december 2012 om 13:44

Haha grappig hoor Gooner4eva. Walcott is een speler die niet alles in zijn eentje kan. Hij heeft iemand nodig die zijn slechte voorzetten kan verzilveren en er een doelpunt uit kan maken. Hij is zeker geen slechte speler, maar ook niet iemand die het niveau van Real Madrid of Barcelona aan kan. Ik durf gewoon te zeggen dat Walcott op dit moment 1 van de beste spelers is bij Arsenal, want noem mij maar 6 andere namen die beter kunnen voetballen dan hem.

Als Wenger nou is een keertje een aankoop doet van : '' dat is een wereldspeler! '', dan bekijken de andere spelers het misschien wel wat positiever , en dan kunnen ze misschien wel strijden voor de PL.

7 december 2012 om 14:15

Betere voetballers/spelers dan Walcott:
- Cazorla
- Giroud
- Podolski
- Arteta
- Wilshere
- Aoc
Daar heb je er al 6, tevreden?

7 december 2012 om 14:41

Koscielny, Vermaelen, Gibbs dat zijn er dan weer 9

7 december 2012 om 14:45

Rosicky ook nog.

7 december 2012 om 14:58

Deze 6 kunnen zeker niet beter voetballen dan Wallcot.
Cazorla was in het begin van het seizoen wel goed maar laat steeds minder zien.
Giroud en Podolski kunnen niet eens een beetje laten zien van wat ze vorig jaar lieten zien.
Arteta is dit jaar een van de slechtste bij Arsenal.
Wilshere is pas terug van een lange blessure en is nog niet bekend of hij zijn oude vorm terug krijgt.
En AOC houd meestal de bank warm en heef ook niet veel laten zien dit seizoen.

7 december 2012 om 16:00

Deze (inmiddels) 10 spelers die al opgenoemd zijn, kunnen allemaal 2 tempo's hoger voetballen dan Walcott ooit zal kunnen, dat jij dat niet kan zien, zegt wat meer over jou dan over deze spelers.

7 december 2012 om 15:13

Ik moest even goed knipperen met mijn ogen toen ik jouw post las.

'dragende speler' en 'heeft bewezen wat hij kan'

Wat in vredesnaam heb jij gezopen, gesnoven of gespoten?

Het gaat hier over Theo Walcott, het eeuwige talent dat niet tot nauwelijks verbetering heeft getoond. Het menneke dat zegt in de spits thuis te horen maar bij windkracht 3 omvalt.

Doordat Arsenal zo stroef loopt lijkt het alsof Theo het behoorlijk goed doet, in wezen is dat ook zo, vergeleken met wat wij van hem gewend zijn dan. Maar slaan wij onszelf niet voor de kop als wij dit paard toch die extra knaken geven terwijl wij juist bezig zijn het afval te scheiden?

Ja, Arsenal moet volwassen worden. Het heeft een heel goed aanbod gedaan en dan is het graag of niet. Kom nou toch zeg, Walcott zal geen enkele club vinden die hetzelfde biedt dat Arsenal doet. Het is lachwekkend voor woorden.

Release him and have less stress!

Niemand weet of het om geld gaat. Ik bedoel Arsenal bood hem 90.000 per week en hijzelf wilt 100.000 euro. Ik denk niet dat ze hierover een half jaar lang gaan lopen praten, het gaat om iets meer dan alleen geld. Ik denk dat Walcott gewoon weg wilt. Aan de ene kant snap ik hem wel, want dit Arsenal is niet veel, maar aan de andere kant..het is ook geen Van Persie die het team op sleeptouw neemt. Hij laat niet echt zien dat hij wekelijks de beste is van Arsenal dus ik vind ook niet dat die eigenlijk recht heeft om iets te eisen.

7 december 2012 om 13:01

Iets meer geld? 10000 x 52 = 520 duizend euro extra wat hij wil. Als hij 90000 per week niet wil accepteren dan zou ik hem gewoon weg doen.

7 december 2012 om 13:03

Walcott mag blij zijn dat hij bij Arsenal zit, want voor een club die echt voor de prijzen meedoet, komt hij veel te kort.

7 december 2012 om 20:33

Elia is ook overschat, ik zou voor een echt talent gaan die nog niet bij een grote club zit of nog niet door een grote club ontdekt is. Talenten als Isco, of misschien Zaha (zaha is ook nog eens Arsenalfan).

En dan is hij door de fans verkozen tot speler van de maand november... Ik snap dat echt niet, welke fans kiezen nou zoiets...

Klote bestuur. Het is namelijk hun schuld dat spelers als Walcott denken dat ze enorm veel moeten verdienen. Bij zijn vorige contract verlenging verdiende hij 60k per week net als zijn mede collega's als Bedtner, Denilson e.d. Ze hebben Walcott veel te vroeg en teveel geld laten verdienen wanneer ie niet eens een dragende speler was.hele salarishuis van Arsenal is nog schever dan de toren van pisa. Een Podolski die 102k per week verdient en een Cazorla 70k per week. Iets klopt niet.

Arsenal moet gewoon harder optreden tegen dat soort spelers die teveel eisen. Stuur ze naar de beloftes, laat ze geen enkele wedstrijd meer spelen en zorg ervoor dat hun waardes dalen. Dat hadden ze moeten doen met ratten als Cesc, Nasri en Van Persie. Verneuken zij de club Arsenal, verneuk hun carrières. En laat zien dat de club altijd belangrijker is.

7 december 2012 om 13:26

Wat niet klopt bij Arsenal is de visie van Wenger. Iedereen weet dat hij als geen ander jeugdige spelers op een jonge leeftijd ontdekt, en vervolgens naar een hoog niveau kan brengen. Spelers die een hoog niveau hebben en prijzen willen pakken (van Persie, Fabregas, Nasri en nu ook Walcott) zitten dan op een verkeerde plek bij Arsenal. Mocht Arsenal echt prijzen willen winnen, zorgen ze dat die topspelers blijven, en dat daarnaast een aantal topspelers worden aangetrokken (verdedigers welteverstaan).

7 december 2012 om 13:38

Die topspelers kunnen doen wat ze willen van Arsenal. Zij mogen contractvoorstellen zolang rekken als ze maar willen, vaak hebben zij dan een éénjarig contract voordat ze verkocht worden.

De topspelers gaan meestal weg wanneer je wat aan ze hebt. Zoals een Van Persie die eindelijk van blessures af is en een Nasri die net zijn potentie liet zien alweer vertrok. Als ze bleven en geloofden in de visie van Wenger dan was het vroeg of laat dat ze een prijs wonnen.

7 december 2012 om 13:46

Zolang Wenger het nodig vind om elk jaar 4/5 spelers die het niveau Premier League nog niet aankunnen in het elftal te posteren, waardoor de topspelers wedstrijd na wedstrijd spelers bij de hand moeten nemen, zal Arsenal nooit een prijs pakken. Een Van Persie speelt bij United met spelers die allemaal al een langere periode in de Premier League spelen, daar staan maximaal 1 á 2 spelers bij die nog niet de ervaring hebben. Zelfde geld voor Nasri bij Man City.

7 december 2012 om 14:13

Hoe zal het komen dat Arsenal die spelers niet heeft die City en Man Utd wel hebben? Kijk de lijstje maar eens welke spelers allemaal zijn vertrokken voor het geld, dan zie je een mooie lijstje dat nog had kunnen spelen bij Arsenal.

Kortom, de bestuur doet te weinig om de spelers te behouden en mogen van mij harder optreden tegen spelers die hun contracten niet verlengen. En als spelers vertrekken moeten ze vervangen worden door spelers met dezelfde kwaliteiten. Wat ook jammer genoeg te weinig gebeurt.

7 december 2012 om 14:21

100% mee eens betreft de salarissen. Je kunt het gewoon niet verkopen als club vind ik dat je podolski, met alle respect, 100k per week geeft en dan zo star blijft met walcott door hem 75k te geven. Het klopt gewoon niet en Arsenal heeft het echt aan zichzelf te danken dat ze in deze positie zijn geraakt. Nu wil ik Theo niet ten koste van alles behouden, maar in deze heeft hij wel gelijk naar mijn mening. Als je podolski 100k geeft, moet je spelers als Theo ook rond de 85k geven. Dan moet je maar niet subtop spelers een topsalaris aanbieden en dan gaan zeiken dat andere ook meer salaris willen. Klopt gewoon niet.

7 december 2012 om 14:47

Het klinkt gek en zeer bedroevend. Maar ik ben blij dat Hill-wood zijn werk tijdelijk niet meer kan uitoefenen. Ik hoop wel dat ie snel beter is, maar ik vind dat er een vervanger moet komen als voorzitter zijnde. Hill-wood is 71 jaar en heeft zijn beste tijd gehad.

Hij stemt in met zulke belachelijke handel met spelers. Spelers die zomaar mogen vertrekken, spelers die teveel verdienen en spelers die zich groot gaan voelen en er weinig tegen gedaan wordt.

Het is niet Wenger die deze problemen veroorzaakt maar het bestuur. Wenger is een voetbaltrainer geen technisch directeur.

7 december 2012 om 15:23

Klopt, Wenger moet zowel het voetbalgedeelte onder zijn hoede nemen als ook het bedrijfsmatige gedeelte. Maar dat is ook meteen zijn fout; hij denkt dat hij beide kan en daardoor verliest hij gewoon uit het oog wat belangrijk is. Alhoewel, Wenger was diegene die Nasri liever niet verkocht vorige zomer, terwijl het bestuur juist instemde.
Hill-wood is verleden tijd, die vent moet gewoon lekker van zijn pensioen genieten in plaats van chair-man te zijn. Als je ziet hoe hij presentaties geeft, dan kun je niet anders stellen dan dat hij echt verleden tijd is. We hebben een sterke persoonlijkheid nodig, die Arsenal weer het imago van pak weg 6 jaar terug kan terug geven. Attractief voetbal, gefinancierd met beleid.

Walcott moet gewoon zijn mond houden en dat contract tekenen. Over het paard getilde speler, veel te wisselvallig, brengt niet vaak iets extra's, en zo goed is hij nou ook weer niet.

90.000 per week, kom op man, waar hebben we het over.

Dan gaat 'ie maar naar City, gewoon AOC op zijn plek dan..

Laat dat jong toch gaan, weg ermee.. Arsenal heeft belangrijkere zaken aan het hoofd dan een subtopper als Walcott binnenboord zien te houden.

Walcott voegt niet veel toe aan Arsenal, zelfs niet aan dit team. Beetje raar dat een matige speler zoals hij flinke financiële eisen gaat stellen. Wat mij betreft ben ik hem liever kwijt dan rijk als het zo moet.

7 december 2012 om 14:43

Matige spelers verdienen bij Arsenal veel helaas.. Zie chamakh, 75k, Arshavin, 80k geloof ik, Squillaci 70k, Djourou ook rond de 60k ofzo. Het is eerder de fout van Arsenal om die spelers ooit zoveel geld te geven. Theo is natuurlijk geen 100k waard, ook geen 85k, maar er zijn er bij arsenal weinig die hun salaris waard zijn. En in tegenstelling tot Chamakh etc, heeft Theo wel iets extra's: snelheid. Voor de rest is het een zeer beperkte speler, maar je kunt niet ontkennen dat in de wedstrijden die Arsenal met hem heeft gespeeld dit seizoen het Theo wel aardig heeft gedaan. Nu wil ik niet pleiten voor zijn salaris, maar ik begrijp hem wel. De fout ligt bij Arsenal of liever gezegd: de beleidsbepalers. En ja, daar schaar ik ook Wenger onder.

7 december 2012 om 15:04

Daar willen ze dan ook vanaf hè, ook één van de redenen dat Arsenal nu niet zomaar je en amen zegt.

Zowel Chamakh, als Arshavin, Squillaci en op den duur Djourou gaan toch vertrekken.

Het grootste probleem is ook gewoon dat dit soort geintjes altijd veelte veel tijd kosten, een beetje bedenktijd en ruimte voor onderhandeling is prima, maar in dit geval kom je er gewoon niet uit.

Wat denkt zo'n Walcott überhaupt? Arsenal doet al een heel behoorlijk voorstel, als hij werkelijk denkt dat hij een zogenoemde 'steunpilaar' is geworden dan mag Wenger hem wel heel gauw een knietje geven met een verscheurd voorstel nageworpen.

'wel aardig' hebben we er overigens genoeg van, we vergeten weleens dat deze man al jaren bij ons speelt en nauwelijks verbetering laat zien. Het eeuwige talent met zijn inconsistente prestaties. Ophoepelen, de man zorgt enkel voor stress.

7 december 2012 om 15:26

haha ik begrijp je frustratie jegens Theo, ik zelf scheld hem ook vaak genoeg de huid vol. Maar nogmaals, hij lijkt nu wat beslissender te worden in de wedstrijden die hij speelt. Dat zou een normale prestatie moeten zijn in mijn ogen en beloond moeten worden met een contract van 75k, maar als je kijkt hoe Arsenal met alle respect Podolski 100k geeft en dan moeilijk doet over Theo... Iets klopt er niet. Je had dan podolski ook slechts 85 moeten geven, omdat hij echt niet een miljoen per jaar beter is dan Theo. Daarin begrijp ik Walcott dus wel. Het is gewoon lelijk geregeld.

7 december 2012 om 15:29

Maar dat is ook omdat we deze spelers erbij moesten houden omdat we het geld niet hebben om in andere spelers te investeren.

7 december 2012 om 17:40

Hmm, Podolski is ook een stuk beter hoor dit icm zijn status en ervaring en het valt allemaal nog wel mee.

Walcott daarentegen loopt al jaren te sukkelen, dit jaar vind ik hem inderdaad ook net wat beter, maar zeker niet dit soort bedragen.

Daarbij zal Theo altijd beperkt blijven, heeft geen techniek, weinig overzicht en bovenal een slapjanus. 90k voor een beetje rennen vind ik al belachelijk, laat staan dat hij 100k of meer wil. Gewoon een idioot.

7 december 2012 om 18:39

Dat dus.

8 december 2012 om 08:48

Heb je helemaal maar gelijk in, maar waar ik meer op doel is dat het kwaliteitverschil tussen poldi en theo niet 1 miljoen per jaar hoort te zijn. Zoals ik net al aangeef, poldi is echt geen 100k per week waard. Een nuttige speler, maar echt niet 5 mil per jaar waard. Cazorla had juist 100k per week moeten krijgen.

Het probleem bij hem vindt ik dat hij niet echt van zijn snelheid uitgaat. Vaak kreeg hij de bal in de voeten en dan speelde hij hem weer breed of probeerde die iets doms. Dit seizoen, de afgelopen paar wedstrijden vooral, vindt ik dat hij veel slimmer is geworden. Hij gaat uit van zijn snelheid, kan het balletje goed terugleggen wanneer hij op de achterlijn komt en dat moeten we hebben. Komt ontzettend veel dreiging van hem uit en hij is tenminste iemand die aan de lijn blijft en niet de hele tijd het centrum in sprint, alleen wanneer daar ruimte voor is.
Contract moet koste wat kost verlengt worden, want ik denk dat hij toch erg belangrijk kan zijn dit jaar.

Arsenal moet Theo gewoon lekker gaan, op zijn positie moet iemand beter komen. Ben Arfa of Navas.

Navas zal niet makkelijk zijn, maar dan heb je echt een kwaliteit !
Theo is nooit constant geweest, soms speelt hij..... en denk je van, gast wat doe je bij Arsenal? of wat heeft Arsenal aan hem gezien, maar soms is hij dodelijk.

Voor beide partijen valt iets te zeggen. Arsenal wil hem zolang het nodig is als een goedkope invalkracht behouden, Walcott wil meer spelen en verdienen. Arsenal kan hem beter laten gaan en een Tello halen. Hetzelfde type maar met iets meer techniek. Bovendien is hij jonger en heeft hij het label 'talent' nog wel. Tenminste, als Arsenal een snelle flankspeler om iets te forceren wil hebben. Verder hoef je van Tello niet bijzonder veel te verwachten, vooralsnog dan. Navas is ook een optie, al is hij geen materiaal voor op de bank van Arsenal, waarschijnlijk wat duurder en ook niet bijzonder jong meer. Ik zie hem overigens niet wekelijks spelen maar vind hem wel een tikkeltje voorspelbaar en soms ook egoïstisch. Geldt ook voor Tello trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
6.Arsenal6323
7.Burnley 54-3
8.Everton49-14
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

144 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Maandag 25 juni
Hirving Lozano heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren