wk2018

'Ik trek geen lange neus naar PSV, ik ben ze dankbaar'

Vrijdag, 7 december 2012 om 08:30

Met Nordin Amrabat is het helemaal goed gekomen. De aanvaller belandde bij PSV op een zijspoor en vluchtte naar Turkije, waar hij het plezier terug vond in het shirt van Kayserispor. Amrabat verdiende een toptransfer naar Galatasaray en met Cim Bom bereikte hij deze week de knock-outfase van de Champions League. Galatasaray bleef CFR Cluj op onderling resultaat voor.

/

Tegen Cluj was Amrabat nog belangrijk met een assist op de gelijkmaker van Burak Yilmaz. "Je kan dus wel zeggen dat ik er een aandeel in heb gehad dat Galatasaray zich voor het eerst in de historie heeft geschaard bij de laatste zestien in de Champions League", zegt Amrabat in gesprek met Voetbal International. "Mijn rol: vier keer in de basis en twee keer vanaf de bank. Van onze zeven goals heb ik twee keer de assist geleverd."

Het leven lacht Amrabat weer toe. "Ik heb Nederland begin 2011 min of meer verlaten als vlucht", biecht hij op. "Ik speelde mijn wedstrijden meer bij Jong PSV. Niemand had dit succes met Galatasaray verwacht, maar ik trek absoluut geen lange neus naar PSV. Ik ben ze dankbaar. Het is jammer dat het zo is gelopen."


Poll

PSV heeft Nordin Amrabat te gemakkelijk laten gaan


Gerelateerd

62 reacties (laatste reactie door arumadbro)

Echt mooi om te zien dat hij zijn plekje heeft gevonden. Als je hem ziet spelen lijkt hij ook echt veel volwassener te zijn geworden.

7 december 2012 om 08:46

Inderdaad, en laat zien hoe sterk hij nu in zijn schoenen staat door te zeggen dat hij PSV niks kwalijk neemt. Want zo lekker liep het uiteindelijk niet meer tussen club en Amrabat. Daarom des te mooier van zijn plekkie.

8 december 2012 om 17:16

Inderdaad, hij staat veel sterker in zijn schoenen. zelfvertrouwen flink opgeschroot maar helaas nog niet echt 'klaar' voor een vaste basis plaats..

Trouwens wel erg jammer dat Amrabat de historie van Galatasaray niet zo kent, jammer..
Eeh.. Galatasaray tijdens Championsleage:
1 x in de halve finale uitgeschakeld
4 x in kwart finales uitgeschakeld
2 x laatste 16 uitgeschakeld

Dus dit is niet het 1e keer zoals hij aangaf..

netjes! in nederland vond ik hem wisselvallig maar mooi voor die jonge dat hij nu het weer heeft opgepakt. zo kan het dus ook!

Wat een nieuwe omgeving voor sommige spelers wel niet kan betekenen.

Het is die jongen gegund! Speelde erg sterk bij Vvv, denk dat de stap naar PSV iets te hoog gegrepen was. Via een russenstap in de middenmoot van Turkije is die uiteindelijk nog op datzelfde niveau geeindigt en doet die het gewoon goed.

7 december 2012 om 09:09

Galatasaray is toch niet van hetzelfde niveau als Psv hoor, ondanks dat ik het turkse voetbal niet mag stukken beter!

7 december 2012 om 09:23

Denk dat ze ongeveer aan elkaar gewaagd zijn hoor, selecties hoeven niet voor elkaar onder te doen. Galatasaray had het geluk in een hele zwakke CL Poule te zitten maar heeft net als PSV niets in een Cl-ronde na de poulefase te zoeken

7 december 2012 om 09:39

Nou selectie van Galatasaray is sterker en breder dan die van Psv. Hier kan je niet om heen. Uiteraard heeft PSV ook wel goede spelers als Lens, Martens, en Strootman.

7 december 2012 om 10:08

Hier kan je niet omheen? Miss dat ie breder is, maar sterker? Omdat jij hrt zegt? Psv als team en met spelers als Lens, is bv 10x beter als Nordin, kan Gala gewoon verslaan..

7 december 2012 om 10:15

Nou zou niet willen zeggen dat Gala zoveel sterker is! Er gaat gewoon veel meer geld in om maar vind ze de laatste jaren niet supersterk. Dit jaar zijn ze echter wel redelijk op dreef.

7 december 2012 om 11:39

Martens speelt bij AZ he

7 december 2012 om 11:41

Geld of niet, dat is nu niet van belang. We hebben het over welke team sterker is.
Lens kan wel beter zijn dan Amrabat, maar hij is niet beter dan Burak.

7 december 2012 om 15:05

Galatasaray is idd niet van hetzelfde niveau als Psv, PSV is iets sterker.

7 december 2012 om 15:48

Is toch wel duidelijk geworden hoe laag het Turkse voetbal is t.o.v. Nederlandse vorig seizoen toen PSV tegen die club die toen derde speelde en ze hen twee keer vernederde.
Verder heeft Galatasaray ook echt een makkelijke poule gehad, alle drie de tegenstanders van Ajax zouden daar eerste worden, nee, het Turkse voetbal is nog lang niet zo ver als het Nederlandse (zie ook de interland waar Turkije geen schijn van kans had).

7 december 2012 om 16:29

Sorry maar die Burak Yilmaz echt een beestachtige spits. Ik volg hem alleen in de CL maar ik denk dat hij zoveel betere spits is dan Lens

7 december 2012 om 20:38

@thiagoa je weet dat die "beestachtige spits" Burak Yilmaz 2x helemaal niks van gebakken heeft in de onderlinge confrontatie tegen PSV (toen nog Trabzonspor speler) en dar Marcelo hem 180 minuten helemaal in de tang had? Dan valt het dus wel mee hoeveel beter hij is dan Lens

On: respect voor Amrabat, heeft zich goed teruggeknokt, zou nu eigenlijk helemaal niet misstaan bij PSV

Hij heeft zo'n mooie voorzet! ik geniet daar van. Ik kan psv niets kwalijk nemen. Op het moment dat die van vvv naar psv ging heeft die nooit echt aan kunnen haken. Al heeft die wel weinig vertrouwen gekregen van zijn trainers. Dat dan weer wel. Des te mooier hoe die zich nu in turkije heeft ontwikkeld en daardoor zijn transfer naar galatasaray heeft afgedwongen.

Know your facts Amrabat. Dit is de 3e keer dat je werkgever zich weet te plaatsen voor de knock out fase van de Champions League. Ook in het seizoen 2000/2001 en 2001/2002 plaatste men zich voor de volgende ronde.

7 december 2012 om 09:49

Zat ook te denken wat weinig.

7 december 2012 om 09:58

Toen bestond de CL nog uit een tweede groepsfase. Geen KO fase. Dat bedoelt Amrabat denk ik.

7 december 2012 om 10:44

Nederturk meen jij dit ? Gs-real was toch echt een knock out fase duel.

7 december 2012 om 12:11

Dat was een kwartfinale na de 2e groepsfase. In de huidige opzet waarin je na de groepsfase direct de laatste 16 in een KO fase bereikt, heeft Galatasaray het nooit gehaald.

Is het echt zo ingewikkeld?

7 december 2012 om 14:54

Als je in de kwartfinale zit ben je bij de laatste 8. Dat is toch een betere prestatie dan de laatste 16 ??? Dus als Galatasaray 1e kwalificatie ronde gaat spelen hebben ze ook een mijlpaal bereikt ??? Voor het eerst bij de laatste 256 ???

Maar jij mag best Amrabat beschermen door de laatste 16 te zien als een historische gebeurtenis terwijl wij al een keer de laatste acht hebben gehaald.

8 december 2012 om 17:12

Eeh.. Galatasaray tijdens Championsleage:
1 x in de halve finale uitgeschakeld
4 x in kwart finales uitgeschakeld
2 x laatste 16 uitgeschakeld

Mooi dat hij het toch nog heeft gered. De stap van VVV naar PSV was wellicht te groot en misschien ook wel te vroeg. Hij speelde soms verrassend goed, maar was veel te wisselvallig en liet vaak niets zien. Goed dat PSV hem destijds had weggedaan, want eerlijk gezegd had ik het hem bij PSV niet meer zien redden, maar mooi voor hem dat hij het via Turkije alsnog redt.

Ach, hij was nog zo groen als gras toen hij bij PSV kwam. Had net 1 jaartje VVV erop zitten, niet echt een heel solide basis om je gelijk als vaste waarde in het eerste te spelen bij een Psv... En dat merkte je dus ook dat hij vooral tactisch heel veel moest leren en daar krijg je bij PSV gewoon niet de tijd voor. Zijn vlucht naar Arveladse is een heel goede geweest, bij AZ liet die al zien heel goed met spelers om te kunnen gaan en hij heeft deze jongen echt hele grote stappen laten zetten waardoor hij uiteindelijk deze prachtige transfer heeft mogen maken. Het is hem gegund, maar wil natuurlijk niet zeggen dat hij nu een lange neus zou moeten trekken. Hij was jong, te jong, om direct door te breken. Ik denk echt wel dat het alsnog goed had kunnen komen tussen hem en PSV als er een verhuurperiode was geweest, maar men wilde niet meer verder. Het zij zo, ieder z'eigen pad.

Leuk om te horen dat het goed gaat met die jongen, nog mooier vind ik dat hij PSV niks kwalijk neemt en netjes antwoord geeft, was dat maar vaker het geval!

PSV heeft zoveel geblunderd met deze speler. Ze hadden eerst in Amrabat een goede flankspeler. Daarna besloten ze voor 5 miljoen!! een speler te halen, Lens, die absoluut niet zo'n goede flankspeler is als Amrabat. Daar is nu pas iedereen achtergekomen aangezien hij nu ook in de spits speelt. Maar Amrabat moest toch plaats maken. Nu hebben ze weer 4 miljoen voor een speler betaald, Narsingh, die ook lang niet even goed is als Amrabat op de flank... Knap staaltje mismanagement omdat Amrabat juist de speler was waarop ze het meest winst zouden kunnen maken door zijn lage transfersom. Het geïnvesteerde geld in Lens en Narsingh is namelijk zo hoog dat er amper wat terug te verdienen valt. Het ergste is nog dat het geld dus is geïnvesteerd in spelers die ook absoluut niet significant beter zijn.

Misschien speelde Amrabat wel wisselvallig, maar hij had ook nooit het volledige vertrouwen nog mocht hij genoeg wedstrijden achter elkaar spelen. Maar elke klootviool kon inzien dat hij potentie had, veel meer dan Lens in ieder geval op de flank.

Amrabat vond ik bij Venlo echt een topspeler en toen hij de overstap maakte naar Psv, was ik echt blij voor hem want hij verdiende het en PSV had een echte buitenspeler. Ik zag altijd potentie in hem en vind dat PSV hem heel makkelijk heeft laten gaan. Hij wel de juiste keuze gemaakt om naar Kayserispor te gaan, waar je altijd in het oog word gehouden door de topclubs van Turkije ( Galatasaray, Fenerbahce en Besiktas). Het is mooi om te zien dat hij het goed doet bij Galatasaray en denk als hij zo doorgaat dat hij nog 1 stap hogerop kan maken als hij goed zijn best doet, ik heb er vertrouwen in.

Wat lult Amrabat nu weer dit is niet de eerste keer dat we in de kncok out fase zitten in de geschiedenis

7 december 2012 om 10:33

@chimbomista1905 Heeft die niet gelijk dan? Andere keren waren het 2e ronde poul-fase en geen knock-out fase.

7 december 2012 om 10:43

Gs - Real kwartfinale.

8 december 2012 om 17:18

Idd
Galatasaray tijdens Championsleage:
1 x in de halve finale uitgeschakeld
4 x in kwart finales uitgeschakeld
2 x laatste 16 uitgeschakeld

Las net dat Roma intresse heeft en in de winterstop een bod wilt uitbrengen. Amrabat is natuurlijk een hele goede speler, als Fenerli ben ik ook fan van hem. Jammer dat terim wel vaker emre colak in de basis zet. Die nog lang niet zo goed is als Amrabat. Als hij zo doorgaat zie ik hem wel een stapje hogerop gaan.

Bij PSV heeft hij eigenlijk in de laatste periode ook niet echt meer een kans gehad. Dan mocht hij steeds in de laatste 10 minuten invallen en om zich te laten zien ging hij geforceerd op zoek naar een doelpunt. Voor hem was het inderdaad goed dat hij PSV heeft verlaten.

Amrabat heb jij je huiswerk wel gedaan ? Galatasaray voor het eerst bij de laatste zestien in de CL ? We hebben 24jr geleden de halve finale gespeeld van de EC 1 tegen Steau en zo een dikke tien jaar geleden de kwartfinale tegen Real Madrid(3-2 en 0-3).

Verder is hij zijn geld niet waard. Een zeer gemiddelde speler voor in de breedte die nooit twee wedstrijden achter elkaar goed speelt. Ik kan het nog steeds niet vatten dat er 8m is betaald voor hem.

7 december 2012 om 11:42

Hij levert wel een bijdrage aan het spel als je ziet hoe slecht emre colak, selcuk,etc... spelen.
Ik denk dat hij het wel gaat redden en we een explosieve Amrabat kunnen verwachten na dit seizoen.

7 december 2012 om 11:49

Het feit dat hij het beter doet dan Emre Colak op die positie zegt meer over de kwaliteiten van Emre dan over Amrabat. Ik ben het met gangstarr eens dat hij een bruikbare speler is voor in de breedte, maar ik vrees dat hij op deze manier niet in staat zal zijn om de torenhoge verwachtingen van zijn transfersom waar te maken.

7 december 2012 om 14:59

Maastricht

Amrabat is wisselvallig. Je kunt niet op hem rekenen. Hij speelt goed en dan weer dramatisch. Verschil tussen zijn beste prestatie en slechtste prestatie is te groot. Ik vind hem niet slecht, maar 8m ? Voor 8m verwacht ik een speler die week in week uit wedstrijden beslist in Turken.

7 december 2012 om 17:33

Ik denk toch echt dat ik liever Amrabat zie spelen dan al onze vleugels genaamd: Hamit Altintop, Aydin Yilmaz, Engin Baytar en Emre Colak.
Amrabat schiet er dan wel uit en vind hem zeker ook niet slecht presteren. Naar mijn inzien kan hij alleen maar beter worden.

7 december 2012 om 18:05

In dat opzicht heb je volkomen gelijk, maar ik bedoel dat hij wel boven bepaalde spelers in de basis opstelling opsteekt. Ik heb er wel vertrouwen in dat hij in zijn 2e jaar wel gaat knallen.

7 december 2012 om 18:50

@gangstarr

Vriend, goede ouwe vriend. Ik bewonder je voetbalkennis en analyses die je hier altijd bij Gs-topics zet. Maar dit keer ben ik het niet met je eens !

Amrabat moet je gewoon het vertrouwen geven van een basisplek, ik ben ervan overtuigt dat hij dan vriend en vijand zal verbazen. Hij is zo explosief en sterk op de linkerflank, heeft een lekker geplaats schot en niet te vergeten een vlijmscherpe voorzet. Natuurlijk moet hij zich verbeteren op het gebied van overzicht. Voert soms zijn actie te ver uit.

Ik vind wel dat de basisplaats van Amrabat niet ten koste moet gaan van Emre. Je moet Emre gewoon op rechts laten spelen, net als de wedstrijd tegen Fenerbahce vorig jaar in de Arena. Hij speelt op rechts beter dan op links. Hamit heeft ook een dodelijke pass in zijn rechterbeen, voor de rechtshalf positie komt hij naar mijn inziens snelheid te kort. Dus geef hem een keer de kans op de plek van Melo !

Dit zou mijn opstelling zijn

Muslera
Eboue
Semih
Dany/Uyfa
Riera
Emre
Hamit
Selcuk
Amrabat
Elmander
Burak
7 december 2012 om 21:01

ai ai ai... Amrabat doet het redelijk daar klaagt niemand bij gala over denk ik. hij is echter zoals gangstarr aangeeft nog veels te wisselvallig en Emre... Emre is de weg kwijt te lang aan de bal kapt en draait te vaak en maakt onnodig veel overtredingen op plekken waar er gratis een voorzet gegeven kan worden in de zestien.

Amrabat is absoluut explosief en heeft de juiste drang naar voren en zal naar mijn mening ook beter worden des te meer hij speelt maar er is een groot verschil met het spelen tegen een ploeg dat op je af komt (waar er dus ruimte valt) als spelen in Turkije waar 15 van de 18 ploegen met 10 man verdedigen en dan komt Amrabat zowel technisch als creatief nog te kort. Hier zal hij hard aan moeten werken en dan pas zal hij los komen maar of dat lukt ligt echt aan hem zelf.

Zie je toch wel wat een nieuwe omgeving en een hoop vertrouwen met een speler kan doen. Vind het mooi om te zien dat hij bij Galatasaray zo kan spelen en beslissend kan zijn. Het is hem gegund. Bij PSV kwam ie in het begin te kort en heeft later eigenlijk niet echt meer een kans gehad. Ook een gebrek aan vertrouwen denk ik dat hem te parte heeft gespeeld als ie in mocht vallen, de angst om iets fout te doen.

Volgens mij is PSV hierin niet zoveel kwalijk te nemen! Amrabat zijn positie was linksbuiten, daar speelde hij zelf het liefst! Maar daar stond Dszudszak voor hem! De Hongaar vertrok een half jaar na Amrabat! En Fred Rutten zei toen ook: had Nordin iets meer geduld gehad, dan had hij nu eerste keus geworden links in de aanval. Dan had PSV waarschijnlijk Mertens ook nooit gehaald!

Turkse voetbal: hoop emotie, theater en omkoping. Onze turkse vrienden roepen hier altijd dat Galatasaray of Fenerbache onze clubs uit Nederland wel even van de mat spelen. Maar vooral tactisch komen ze veel tekort. En die uitgerangeerde voetballers zoals Felipe Melo kosten een hoop geld maar brengen het voetbal niet naar een hoger plan

7 december 2012 om 12:40

Ik kan je verzekeren dat en Ajax en PSV en de anderen ''toppers'' zullen verliezen van de Turkse top 2 (gala en Fener) Het thuis voordeel van turkse clubs zijn vaak immens groot waardoor de return vaak niet eens meer toe doet.
Kwalitatief zijn de teams ook beter en dan heb ik het niet over Melo maar als team en de turkse topspelers die in die teams aanwezig zijn.
Fener zelf is in mijn ogen een grotere koopclub dan Gala maar ze komen niet voor niets zo gemakkelijk de europa league door.
Dat kan je van psv en twente niet zeggen, wellicht heeft ajax meer kans

7 december 2012 om 15:01

Ik probeer een link te vinden tussen jouw constateringen en Amrabat die het geluk in voetbal heeft gevonden. Het lukt mij maar niet.

7 december 2012 om 21:06

Tactisch ja daar zullen de Nederlandse teams nog wel een behoorlijk aantal jaren voor lopen, maar kwa kwaliteit aan spelers is het ook in Nederland hard aan het achteruit gaan en zie je steeds meer dat de Nederlandse manier van spelen veel problemen krijgt omdat de spelers kwaliteit te kort komen. Het Turkse voetbal heeft op dat gebied kwa kwaliteit wel een sprong voorwaarts gemaakt maar goed om maar zo te zeggen als een "sneijder" als een dolle door het veld zou rennen zouden bij hem de statistieken en toegevoegde waarde aan het team ook kelderen.

Het Nederlandse voetbal is in z'n algemeen naar mijn mening ongeveer gelijkwaardig aan de Turkse maar vooral Tactisch loopt Nederland zo'n 5 tot 6 jaar voor. (of dat gat ooit gedicht kan worden? betwijfel het met de huidige generatie oude coaches..)

Zo ontzettend knap wat hij gepresteerd heeft. Toen hij 17/18 was leek het er totaal niet op dat hij een professionele voetbalcarriere tegemoet ging. Destijds speelde ik in de A2 van een lokaal amateurclubje. Nordin zat in de A1, maar werd wegens (wat ik ervan begreep) slecht gedrag terug gezet naar de A2 (zo´n beetje het laagste amateurniveau). Daar ging hij als voorstopper spelen, eiste elke bal op, slalomde het hele veld over, scoorde goals en strooide met passes. Na een paar weken werd hij toch maar gevraagd om terug in de A1 te keren. En nu, een jaar of 6 later, via SV Huizen, Almere City, Vvv, Psv, Kaisserispor en Galatasaray speelt hij tegen Manchester United. Dat zijn toch wel 100 stappen voorwaarts. Ik kan niemand anders bedenken die dit voor elkaar gebokst heeft in zo´n korte tijd. En hij heeft het allemaal aan zichzelf te danken. Echt een baas!

7 december 2012 om 15:02

Mooi verhaal, Amrabat viel mij pas op toen hij bij VVV kwam te spelen. Was (en is) altijd een leuke speler om naar te kijken. Helaas voor hem had hij bij PSV concurrentie van een zeker Balasz Dzsudzsak, toentertijd een van de beste spelers van de Eredivisie. Mooi voor hem dat hij zijn carriére zo'n mooi vervolg heeft kunnen geven in turkije.

Altijd leuk om iets over de jeugd/het verleden van profvoetballers te weten te komen!

Die jongen liet bij psv ook vaak zien dat hij de juiste mentaliteit heeft.
Als hij speelde ,gaf hij vol gas. maw 200 inzet.
Dat het voetbaltechnisch op dat moment niet lukte is een gevalletje pech hebben.
Maar hij heeft zich kanp hersteld en speelt nu bij een topclub in turkije en mag zijn kunsten vertonen op het allerhoogste podium nl CL.

Stiekem geniet hij er wel van. Hij is nu zo ver in de CL waar PSV niet zo snel komt.
Maar het is dus wel mogelijk voor clubs die in pot 3 of 4 zitten met de loten en doorgaan. Ze hadden ongelofelijk veel mazzel met de loting. Sporting Braga als pot 2 loten.
En dan doet Braga het ook nog eens heel slecht.
Lucky Galatasaray.

7 december 2012 om 15:06

Ja maar je moet ze toch maar zien te verslaan. Met uit overwinningen op Braga, Cluj en thuis tegen United hebben ze wel het nodige afgedwongen.

Nu mag iedereen komen. Iedereen gaat het moeilijk krijgen tegen ons. Wij hebben namelijk geen systeem hehe.

7 december 2012 om 21:10

hahaha we hebben idd totaal geen systeem :D

7 december 2012 om 21:09

Braga moet echt niet onderschat worden. Het is te erg voor woorden hoe slecht ze voor de goal zijn. in Manchester stonden ze ook 2-0 voor. Tegen Cluj hebben ze in beide wedstrijden zoveel kansen gehad... en ook tegen Gala de laatste wedstrijd hadden ze na 30 minuten spelen met minimaal 2-0 of 3-0 voor moeten staan maar ze vergeten elke keer weer meer te scoren en de deur achterin dicht te houden na 50 minuten voetbal.

Ik weet nog precies wat voor een kleine jochie dat was bij VVV en Psv. Nu is die zo volwassener geworden. En natuurlijk veel beter!

Gala past perfect bij Nordin. Prachtig koppel voor beiden kanten.

En ook hij is een afgekeurde jeugdspelers van Ajax waarvoor PSV veel geld heeft betaald.

Wat Amrabat bedoelt is dat Galatasaray eerste keer onder Fatih Terim zich kwalificeert voor de laatste 16. Hij heeft het alleen ongelukkig geformuleerd, denk dat dat het is. Amrabat is een zeer goede speler. Hij is alleen effectiever wanneer hij speelt tegen teams die aanvallend spelen. Teams die gesloten voetbal als het ware spelen is hij minder resulterend qua dribbelen en voorbij gaan. Hij moet vrijheid krijgen op het veld en moet zijn sprintje kunnen trekken. Hoop dat Galatasaray Spaanse of Duitse teams gaat loten.

Vrijdag in de ochtend zouden we rond 10 uur vertrekken uit Porto terug naar Eindhoven met vliegtuig. We kwamen de selectie van Gala tegen die naar Sivas zou vertrekken. We gingen een leuke gesprek aan met ons groep met Amrabat en enigste wat hij over PSV zei was: '' F..k Psv''. hahaha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Besiktas7139
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Martin LinnesVerdediger10
Serdar AzizVerdediger10
Koray GünterVerdediger10
Papa Alioune NdiayeMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Galatasaray.

92 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Leganés 30 2 6 1
2017/2018 Watford 3 0 0 0
2016/2017 Watford 29 0 4 0
2015/2016 Málaga 13 0 5 1
2015/2016 Watford 12 0 3 1

In de wandelgangen

Maandag 25 juni
Hirving Lozano heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren