Vrijdag, 7 December 2012

'Agressieve' Mourinho past niet bij Man City

Liverpool en Chelsea zijn donderdag met elkaar in gesprek gegaan over Daniel Sturridge. The Reds maakten recent hun officiële interesse in de aanvaller kenbaar en Chelsea plande vervolgens een afspraak. De uitkomst van het onderhoud is nog niet bekend, net zoals het nog gissen blijft of Chelsea bereid is Sturridge in de winter al te verkopen. Mogelijk wil men hem het seizoen eerst laten afmaken. (London Evening Standard)
Anderlecht sneuvelde dinsdag in de Champions League, maar voor Dieumerci Mbokani maakt dat niet uit. “Normaal gezien blijf ik tot het einde van het seizoen. Tenzij er een uitzonderlijk bod komt in januari, maar ik ben tevreden bij Anderlecht. En binnenkort heb ik de Afrika Cup nog”, zegt de Congolese spits, die vorig jaar zomer naar Brussel trok en 28 keer scoorde in 47 competitieduels. (Sporza)
/
José Mourinho is niet langer in beeld bij Manchester City en heeft dat aan zichzelf te wijten. De trainer van Real Madrid, die de Spaanse club na dit seizoen lijkt te verlaten, werd genoemd als opvolger van Roberto Mancini. Het imago van the Special One past echter niet bij Man City, vinden algemeen directeur Ferran Soriano en technisch directeur Txiki Begiristain. Zij vinden Mourinho ‘te agressief’. (Daily Mirror)
Andriy Shevchenko wilde niet en Harry Redknapp koos voor Queens Park Rangers, dus probeert de Oekraïense bond nu Sven-Göran Eriksson aan te stellen als bondscoach. Eriksson werkte al bij veel clubs en was ook al enkele keren actief als bondscoach, dus qua ervaring zit het wel goed. Punt van aandacht is mogelijk wel dat de 64-jarige Zweed bij zijn laatste werkgevers nooit succesvol was. (Sportske)
Volgens oud-topspits Tony Cascarino is voor Arsenal de tijd gekomen om afscheid te nemen van Arsène Wenger. “Grote clubs ontslaan trainers en Arsenal is een grote club”, vindt de vijftigjarige Ier. “Ze hebben het mooiste stadion van de Premier League en een mooie historie, maar ze kunnen zichzelf geen grote club meer noemen als ze blijven hangen in sentiment”, zegt hij. (Daily Mail)
/
Robert Lewandowski schijnt zijn jawoord al gegeven te hebben aan Manchester United, maar toch waagt Juventus een poging. De Italianen hebben navraag gedaan bij Borussia Dortmund wat Lewandowski precies moet kosten. Dortmund heeft nog niet direct een antwoord teruggefaxt, maar de kans is groot dat het antwoord niet naar de zin van Juventus is. Dortmund wil de Pool namelijk niet kwijt in januari. (Kicker)
Hugo Campagnaro en zijn zaakwaarnemer zitten op één lijn. Alejandro Mazzoni, de manager in kwestie, zei onlangs dat Internazionale en Juventus niet echt in de markt zijn voor zijn cliënt en dat die clubs nu ook geen prioriteit hebben. Campagnaro gaat nog een stapje verder. “Dit soort verhalen zijn journalistieke bedenksels. Ik speel voor Napoli en denk niet aan andere zaken”, aldus de verdediger. (Sky Italia)
Levante hoopt nog wat langer een beroep te mogen doen op Gustavo Munúa. De 34-jarige doelman uit Uruguay kwam in de zomer van 2010 over van Málaga en is eerste keus tussen de palen. Zijn contract loopt ten einde, maar Levante stelt nog onvoldoende vertrouwen in de 25-jarige Keylor Navas en de 23-jarige Mario Guillén. Munúa kan in de ogen van de technische staf nog zeker twee jaar mee. (Levante-EMV)Poll

Denk jij dat José Mourinho aan de slag gaat bij Manchester City?


27 reacties (laatste reactie door diehardmufc)

Ik weet niet wat voor buurthuis-eigenaar Man City dan wel wil, want ze hebben echt wel iemand nodig die laat zien dat die de baas is.

7 december 2012 om 21:18

dit is bs lol
Mourinho gaat naar Utd of City. Hij wil het lieftst naar Utd maar dat licht aan Saf.

8 december 2012 om 00:19

Navarro
Hoezo hij heeft eigenlijk winig gewonnen'
3 prijzen in 2 jaren en twee halve finales van de Cl

Welk coach van Real heeft hem dat voorgedaan de laatste 8 jaren??
Juist niemand, ze geraakten zelfs niet door de 2de ronde van de Cl
Voor Real is dat pas schandalig, maar hier zeg je niets over.
Nu dat Real bijna in de finale geraakt en enkel verloor door penalties presteert Real zo ondermaats en kan Mourinho er niets van terwijl de zes vorige jaren ze veel slechter waren.

En de goeie spelers kopen op de juiste timing en positie is ook een werk van de coach.
Blijkbaar heeft Mourinho een talent om die spelers te vinden..

Ik lees wel dingen dat peligrini dat ook zo kunnen maar hij had de kans en deed het niet.
En meer maqcht in het bestuur betekent niet dat de ploeg beter speelt op het veld.

Nog iets grappigs, je beweert dat Real verdedigend speelt maar hoeveel records hebben ze verleden jaar niet gebroken met al hun doelpunten???

Blijkbaar staat verdedigend spelen garant voor honderden doelpunten.
Dat is pas een wereldpresatie om met een verdedigende ploeg records te breken.

Oh en over de spelers tja....chelsea heeft wel de CL gewonnen met een matige team en Brcelona eruitgekegelt verleden jaar.
Betekent dat nu dat Guardiola er niks van kent?? Nee uiteraard niet, dus je redenering slaat nergens op.

Ferguson kon zelfs niet overwinteren in de CL verleden jaar en heeft eigenlijk niks gewonnen. Is hij nu zo een slechte coach want me zo een spelers....

Ik geef hierboven officiele feiten en cijfers.
Jij komt met vage excuses die dan nog niet kloppen ook.

7 december 2012 om 21:32

Kan je ook argumenteren waarom het beter is voor Real dat Mourinho vertrekt?
De hele ploeg staat achter hem Perez en al degene die hem persoonlijk kennen.
Ook is hij de enige die Barcelona kon verslaan en de landsttitel aan Real gaf.
Aangzeien Barca wordt annzien als de beste team ooit is dat voor mij een hele prestatie,

Ook in de CL eindigde Real 2x dichtbij de finale, de 6 jaren ervoor was dat niet meer gelukt.

Nu graag jou argumenten.

7 december 2012 om 21:35

Door Mourinho heeft Madrid een imago deuk opgelopen, hij laat Madrid afbraak voetbal spelen! Spelers zijn onder Mourinho beesten geworden, Ramos Marcelo Ozil spelen zo opgefockt. Onder Mourinho word er geschopt getrapt geslagen.

7 december 2012 om 21:38

hahaha... Hoezo is Mourinho de enige die dat kon? Volgens mij heeft Barca het weggegeven..

Volgens mij is Mourinho ook een van de weinigen de laatste jaren die 2(en zelfs 3) jaren ervoor heeft gekregen om een team te bouwen, wat totaal niet is gelukt. Er zit niet eens een normale lijn in het spel.. dit terwijl hij al een compleet team had en nog:

Di Maria,modric,coentrao,ozil,khedira,essien etc. mocht kopen. Met alleen al deze aankopen kan je een halve topteam maken.. dit terwijl je al spelers als Benzema,higuain,ronaldo,kaka,alonso,ramos,pepe etc. etc. hebt.

Wil je dan dat hij met dat team in 3 jaar geen enkele prijs wint?

Ik kan je garanderen dat zijn voorganger het veel beter had gedaan.. die moest het doen met een jongere(veel slechtere) Marcelo,raul Albiol en Arbeloa in de verdediging... en toch speelden ze veel beter!!!!

Ik hoop dat dit genoeg is, als het nodig is... geloof me.. er is echt veel meer.

7 december 2012 om 21:42

klopt, mourinho is een trainer die een houdbaarheid datum van 2 jaar heeft daarna is het over, iedere andere trainer zou het gewoon beter doen.

met de kwaliteiten die hij heeft haalt hij er te weinig uit, daarom zie liever low laat nou met duitsland fris aanvallend voetbal zien.

7 december 2012 om 21:50

Joostvans-
Waarom hoor ik je nooit klagen over Di mateo en zijn belachelijke defensieve spel verleden jaar. Of A madrid die niets anders deed dan schoppen tegen Real de laatste wedstrijd, en waar blijf je kritiek over Mancini.
Moet ik nog een tiental voorbeelde geven??

En zolang Real prijzen wint en beter speelt in de CL dan zijn voorgangers gaat er niemand klagen vanuit de real kamp.
Jij natuurlijk wel omdat je weet dat de grootste gevaar voor Barca net Mourinho is.
Ok dit jaar draait het niet goed maar deed Barca niet net hetzelfde verleden jaar??
Is het ook niet daardoor dat Barca opeens een pak punten achter stond verleden jaar

En wat te zeggen over Wenger en Ferguson, Wenger kan geen spelers houden en Ferguson heeft niets gewonnen verleden jaar.
Bayern met een superieure ploeg heeft al 2 jaren niets gewonnen, zelfs geen landstitel
ik hoor geen kritiek van je?

Real heeft Europees al lang niet meer zo goed gespeelt voor Mourinho. Nu haalt hij elke keer de halve finale, en verleden jaar door penalties niet in de finale.

Wat moet Mourinho dan nog meer doen dan zijn overige collegas die ook niets winnen?? Mourinho zorgt elk jaar voor tenminste een prijs.

7 december 2012 om 21:56

Ac_milan22
Oh het is dus door gebrekkige trainers kwaliteiten van Guardiola dat barcelona het heeft weggegeven verleden jaar?
de Barca fans gaan dat niet graag horen nu.

En je garandeert dat de voorgangers het veel beter deden, waarom is de afgelopen 6 jaren voor Mourinho zelfs nog nooit de halve finale bereikt??
En hoeveel landstitels heeft Real gewonnen de jaren ervoor?

Mourinho zorgt voor minimum halve finales CL en een landstitel na het tweede jaar.
Maar zijn voorgangers deden het veel beter?

Mourinho zorgt voor resultaten en prijzen.
Dat je dat nu graag hebt of niet dat zijn officialie feiten.

7 december 2012 om 22:40

Ik heb eens gekeken naar de prijzenkast van Real. de laatste 10 jaren
Nu wil ik nog eens degene horen die zeggen dat de voorgangers van Mourinho veel beter presteerden.

La Liga:
2002–03, 2006–07, 2007–08, ((2011–12 Mourinho))

Cope del Rey: Is geen enkele keer gewonnen de laatste 18 jaren aub!
((2010–11 Mourinho))

Supercopa de España
2003, 2008, ((2012 Mourinho))

Cl
2002 finale gewonnen tegen leverkusen
2003 halve finale
2004 kwartfinale
2005 2de ronde
2006 2de ronde
2007 2de ronde
2008 2de ronde
2009 2de ronde
2010 2de ronde
2011 Halve finale ((mourinho))
2012 Halve finale (mourinho))

Maar volgens sommigen deden zijn voorgangers het veel beter.
Tja...............

7 december 2012 om 23:59

Je zegt er wel niet bij dat Mourinho alle macht heeft gekregen binnen Madrid. Die luxe hadden zijn voorgangers niet. Mourinho begint ondertussen ook al aan zijn 3de jaar als coach terwijl hij eigenlijk maar niet veel gewonnen heeft. Denk je dat Pelegrini coach zou mogen gebleven zijn als hij enkel maar de beker van Spanje zou gewonnen hebben ? Juande Ramos werd buiten gekegeld omdat hij verdedigend speelde en nipt verloor van Barcelona. Wat denk je dat ze met een Juande Ramos of Pelegrini zouden gedaan hebben als hij 5-0 zou verloren hebben in Camp Nou ? Ik zal het je zeggen; ze zouden op staande voet ontslagen zijn. En dan wil ik niet eens beginnen over wat Mourinho aan spelers ter zijn beschikking heeft. Dat hadden die andere trainers niet. Aub, vergelijk geen appelen met peren.

Sturridge zou mooi passen bij Lfc. Kan goed mee in het combinerende voetbal van Lfc, is snel, kan scoren, is nog maar 22 jaar en genoeg potentie om groot te worden. Denk dat hij ook erg gelukkig kan worden aangezien hij bij ons meer kan gaan spelen.

En de oud Barca bestuurders die bij City nu de scepter zwaaien hebben daar niks mee te maken?

City heeft een sterke coach nodig die hier weer een team van kan maken. Ik zie Mourinho er wel heen gaan voor 1-2 jaar. Hij zou het team gevoel erin kunnen brengen om vervolgens plaats te maken voor een coach die er een langere periode kan zitten.

Dat die te agressief is lekker boeiend zeg wat boeit dat nou. Hij kan gewoon bij elke club op de wereld terecht. Eerlijk gezegd mag die bij mijn team als die ooit zou komen wat natuurlijk nooit gaat gebeuren maar als. Dan mag die per wedstrijd 3x de dug out vernielen 5 Pepe's opstellen de trainer van de tegenstander 2x per wedstrijd in de ogen prikken. Kom op man als dat een reden is om de beste trainer van de wereld af te wijzen.

Wat dat betreft kan je inderdaad ook beter die clown hebben die er nu voor de groep staat. Die het liefste 9-1-0 speelt maar wel liefst 18 spitsen in zijn selectie heeft. En natuurlijk niet te vergeten zijn fantastische prestatie in de CL daar heb je natuurlijk veel meer aan

@ Joostvans-

Hou toch eens op met je schijnheilig gezever joh.das nu elke dag dat je wel iets te zeggen hebt over Madrid."madrid is dit,madrid is dat,door Mourinho is Madrid nu dit,door Mourinho is Madrid nu dat,real zou beter dit doen,real zou beter dat doen,real moet meer jeugd opstellen,real moet zo snel mogelijk van Mourinho af,real moet Ronaldo verkopen,die speler speelt slecht bij Real,mourinho zou beter die speler opstellen.ik zie Real liever een 4-3-3 spelen,want Barca doet het ook..."

Elke dag kom je weer af met wat Real Madrid moet doen.wie zijn jullie om te zeggen wat onze club moet doen?waarom heb je elke dag weer een kudde Barca supporters die wel iets willen zeggen over hoe ze Real Madrid graag zouden willen zien?wie ze graag in Real zouden willen zien.als het aan jullie Barca supporters was dan waren de kleuren van Real Madrid morgen gewoon rood en blauw.never gonna happen mate!

Marcelo,ramos en Özil spelen opgefockt?wat,omdat er een jaar geleden enkele conflicten waren met Barcelona?hoeveel wedstrijden speelt men in een jaar?enkele incidenten betekend niet dat ze altijd opgefockt spelen.dus je moet echt niet proberen te doen alsof het de meest achterlijke spelers zijn.geloof mij.die zo gezegd opgefockte spelers zullen in elke ploeg met open armen ontvangen worden.tja misschien niet in Barcelona.maar dat ligt meer aan jullie dan aan ons.

Doe iedereen eens een gunst en hou even op met de betweter uit te hangen.real Madrid is Real Madrid en het zal ook altijd Real Madrid blijven.we schreven onze historie eigenhandig.en we zullen ons historie ook altijd eigenhandig blijven schrijven.daar hebben we echt geen betweterige haters uit Catalonië voor nodig.kan je dit ook even door zeggen aan dat Cruijfie van jullie.die man weet het ook altijd zoveel "beter"

Mourinho gaat naar PSG let maar op.

hahah dat zegt iemand die werkzaam was bij barca..

als mou agressief is dan past hij zeker bij city want hun hebben agressieve geld

Sturridge en Suarez lijkt mij een aardig koppel.
Mourinho die gaat blijft gewoon bij Real, 80% van al de negatieve geruchten over Real is nergens op gebaseerd. Bovendien is Real niet van plan om Mourinho's contract af te kopen en wordt hij gewoon verplicht deze uit te dienen.

Meeste mensen denken dat Lewandowski een verkeerde aankoop zou zijn vanwege de ''zoveelste spits''. Nou ik denk er heel anders over, want United zou wel is zo willen spelen met de topschutter van Dortmund.

Waarom 'evra/büttner zou je misschien vragen. Er zijn af en toe geruchten dat Evra wel eens kan vertrekken, daarom dit. Met Welbeck die vaker op die plek speelt in de basis daarom hij daar. En Van Persie vanaf rechts vanwege zijn goede loopacties, hij kan een man simpel uit spelen, en heeft daar de dribbel, techniek en traptechniek voor om vanaf daar te gaan spelen. Rooney is wat minder in een mannetje passeren. Hij kan zeker op 10, heeft daar alles bijna wel voor, de inzet, overzicht, techniek, en ook afmaken kan die goed, bij Engeland speelt hij daar ook vaak. Rooney is kortgezegd gewoon een wereldspits. Klaar. Welbeck moet overal wel moeten kunnen voetballen goed voor zijn ontwikkeling. Ook horen we vaak dat Nani en Ashley Young zouden vertrekken. Beide linker wingers, nani af en toe rechts maar kan links. daarom deze opstelling als verwachting van mij dat SAF zou opstellen als United's XI

De Gea
Rafael
Vidic/Chris
Rio/Evans
Evra/Büttner
Carrick/TomC
Paul/Anderso
V PERSIE
ROONEY
WELBECK
Lewandowski

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 25 april
Gareth Bale staat aankomende zomer mogelijk voor een zeer verrassende transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren