Vrijdag, 7 December 2012

Broer Ferguson ziet John schitteren in Camp Nou

We vragen ons af wie zijn zin krijgt: Arsenal-trainer Arsène Wenger of André Santos. De Franse oefenmeester heeft genoeg van de 29-jarige linksback, maar die wil zelf niet weg. “Ik richt me op een langer verblijf bij Arsenal, ik wil prijzen pakken en het goed doen in de Champions League. Ik zit bij een Europese topclub en heb Arsenal nog veel te geven, daar ga ik alles aan doen”, belooft de Braziliaanse vleugelspeler. (Daily Mirror)
De Amerikanen kunnen de komst van Kaká naar hun competitie wel vergeten. “Ik heb hier nog een doorlopend contract, maar weet niet wat er gaat gebeuren”, sprak de Braziliaanse spelmaker van Real Madrid na de wedstrijd tegen Ajax. “Op dit moment heb ik met niemand uit de Major League Soccer contact gehad. Ik droom alleen van meedoen aan het WK in mijn vaderland”, aldus Kaká. (Marca)
/
Sir Alex Ferguson stuurde zijn broer en scout Martin Ferguson woensdag naar de Champions League-wedstrijd tussen Barcelona en Benfica. Voor wie de Schot kwam kijken, is niet bekend. Misschien wel voor Ola John, die de hele wedstrijd uitvoetbalde en een goede indruk achterliet in Camp Nou. De twintigjarige linksbuiten is na een moeizame start uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler bij de club uit Lissabon. (Diverse Engelse media)
Karim Benzema is voorstander van een langer verblijf van José Mourinho bij Real Madrid. De centrumaanvaller zegt dat Mourinho hem veel gegeven heeft bij de Koninklijke en altijd achter hem is blijven staan. “En heel het team staat ook achter hem. Het zou beter voor ons zijn wanneer hij blijft.” Deze week berichtte Marca dat de relatie tussen trainer en club na dit seizoen verbroken wordt. (Diverse Spaanse media)
Ernesto Valverde is naar Valencia vertrokken, maar laat David Fuster niet alleen achter in Griekenland. De Spaanse coach wil zijn geroutineerde landgenoot graag ophalen om het middenveld van los Che te versterken. Fuster ligt nog tot medio 2015 vast bij Olympiacos Piraeus en speelde eerder voor Villarreal en Elche. Met zijn dertig jaar brengt hij de nodige ervaring met zich mee. (El Mundo Deportivo)
/
Michel Vorm hoopt wat nieuwe namen te mogen begroeten tijdens de winterse transferperiode. De negenvoudig Oranje-international staat momenteel knap in de subtop met Swansea City en hoopt dat het team daar kan blijven. “We moeten stabiliteit creëren om met de rest te kunnen blijven concurreren. We hebben dus nog betere spelers nodig”, is de zienswijze van de keeper. (Diverse Engelse media)
Anderlecht heeft Oscar Hiljemark recent op bezoek gehad en inmiddels is duidelijk waarom. De Belgen wachten tot zij Roland Juhasz hebben verkocht en hebben dan voldoende geld beschikbaar om Hiljemark te kunnen betalen. Juhasz is overbodig bij de club van John van den Brom en mag voor één miljoen euro weg. Dat bedraag staat min of meer gelijk aan Hiljemarks afkoopsom bij Elfsborg. (Aftonbladet)
Leo Baptistao mag zich opmaken voor een leuke promotie, na dit seizoen. De aanvaller uit Brazilië speelt sinds enkele jaren in Spanje en laat veel goeds zien bij Rayo Vallecano: dit seizoen scoorde hij al zes keer. Mocht Atlético Madrid afscheid nemen van Radamel Falcao, dan is Leo één van de kandidaten om hem te doen vergeten. Dit seizoen scoorde Leo nog tegen los Colchoneros(Marca)



Poll

Ola John verdient een uitverkiezing voor Oranje


32 reacties (laatste reactie door ikke321)
7 december 2012 om 17:11

Ik heb hem ook zien schitteren krijg ik nu ook een wandelgangen bericht?

On: lekker nog een paar jaar in portugal blijven, daar de absolute ster worden en dan verder kijken.

Heel mooi dat een jonge Nederlander het zo goed doet. Normaal zie je allemaal van dit soort leuke spelers lopen in het buitenland en nooit zijn het Nederlanders. Nu voor de verandering wel eens Ben benieuwd hoe goed hij gaat worden.

Ik heb echt genoten van Ola! Ik had sinds zijn debuut t/m een maand of 5 later het gevoel, toen was ik het even kwijt, maar sinds een paar weken, met gisteren als bevestiging heb ik het weer. Ola gaat binnen nu en 4 jaar de stap naar de absolute top maken.

Heeft iets wat heel weinig voetballers hebben. ik weet niet wat het is, maar het lijkt wel een abslolute rust aan de bal. Maar toch ritme houden. Geen elia waarbij alles kan mislukken, geen blind paar à la wildschut, maar bloedsnel, geweldige basistechniek en die steekbal tegen barca mocht er écht wezen!!!

Ola John - Robin van persie - Luciano Narsingh
Sneijder - Strootman - Fer/maher/van Ginkel
Van Aanholt - Bruno - De Vrij - Van Rhijn
Steek

Zou zomaar eens kunnen, wanneer iedereen zich zo blijft ontwikkelen, robben fit = topper, maar het probleem is dat hij nooit fit is en tot nu wel haast altijd op het ek, wk, maar dat is niet altijd zo denk ik en hij word er niet jonger/explosiever op waar hji het wel van moet hebben.

7 december 2012 om 17:21

ja leuke opstelling.. ik vind alleen die narsingh nog niet geweldig... liever deze opstelling dan:

Stekeleburg
van der wiel
Heitinga
BMI
van aanholt
Fer
sneijder
Strootman
Robben/Lens
v persie
Ola john
7 december 2012 om 18:11

Nijmegen,

Nee, Narsingh is idd nog een van de net niet toppertjes die ik ook een niet-toppertje zie worden, voor psv kan hij een uitstekende speler worden. Misschien nog wel voor een grotere club, maar hij heeft mij kunnen overtuigen dat hij een leuke speler is (snel, behendig, fenomenale voorzet, een v/d beste van europa misschien wel) maar een topper in wording zie ik niet in hem.

Robben en Lens zijn dan idd de voornaamste opties voor nu, al kan ik er prima mee leven dat Louis het nog een tijd probeert met Narsingh en ik zie hem dat vertrouwen ook wel zo goed mogelijk terugbetalen.

Voor de lange termijn zou je misschien moeten denken aan Boëtius, maar daarachter kom je bji jongens als Manu, Lumu, Misidjan, waarvan er misschien wel een uiteindelijk gewoon van blijkt dat het jupiler niveau is/blijft. Het is nog koffiedik kijken.

Maar ik ben er wel van overtuigt dat wij met oranje met dit talent waarschijnlijk niet absolute favoriet zijn, maar elk kampioenschap mee moeten kunnen dingen naar de titel! en dan bedoel ik waar ik nu zicht op heb 2014, 16, 18, 20, 22 aangezien het absolute talent gewoon nog 16 t/m 22 is nu in nederland (van een slabbekoorn, zivkovic, noury, idrissi, bazoer tot een fer, strootman, met uitstekende spelers als vilhena, van ginkel, maher, bruno, de vrij, van rhijn, willems, luuk, narsingh, boetius, depay, john, ga eigenlijk maar door.. die kunnen er in 2022 allemaal nog bij zijn! en bovendien zijn er dan weer al 100'en nieuwe spelers in nederland.

En in tegenstelling tot andere jaren kan het nu gewoon niet anders dan dat we echt een topverdediging gaan krijgen binnen nu een een aantal jaren.

Willems - Martins Indi - De Vrij - Van Rhijn
Büttner - Kongolo - Nuytinck - Van der Wiel
Pieters - Denswil - Rekik - Janmaat

Dijks/van Dijk/gouweleeuw/tete/bazoer/hendrix/koch/van Aanholt/v/d Hoorn allemaal uitstekende verdedigers tot toppers in wording.

Het kan niet anders dan dan hier 4 toppers voor oranje uit komen!

7 december 2012 om 18:47

ik zie liever de jong er in staan in

@swansey-ers,

Hoe doet De Guzman het bij jullie cluppie??

Hing toch altijd wel een beetje, wel een heel klein beetje, maar wel een beetje tegen oranje aan...

voorhoede later in oranje

ola john-de jong-wildschut

7 december 2012 om 17:14

wildschut zie ik niet gebeuren, dan zie ik eerder gewoon narsing daar of een depay ofzo

7 december 2012 om 17:16

vva/spartaan,

Weet je, het zou best kunnen, maar wildschut, tsja...

Als je hem op rechts zet, kan je hem wel één opdracht geven: en dat is 'schop de bal 5 meter voor je ga gruwelijk hard rennen en geef de bal voor met je goede rechterbeen en dan heeft hij dat gene wat hij niet heeft overzicht minder nodig als op de linker. Toch denk ik dat hij te kort komt voor oranje, maar ik zou hem wel bij een heerenveen aan de slag willen zien iets meer in de picture. maar goed eerst maar weer eens bij vvv aan het spelen toe komen!

Als je dan echt zover gaat met de jong in de spits en er dus vanuit gaat dat robin en hunter er niet meer zijn, dat zou dan over een jaar of 4/5 wezen. dan zou ik Boëtius rechts zetten. Hij heeft mij zelfs op een andere positie dan zijn eigen echt kunnen overhalen en hij is gruwelijk 2 benig en hij speelt echt gepassioneerd, frivool, vrij...

Heerlijke speler.

Wat betreft zo ver, nogmaals dit is wel heel erg speculatief, maar dan zou dit ook een erg talentvolle voorhoede zijn!

Memphis Depay - Jürgen Locadia - Jean Paul Boëtius

Dan heb je ook 3 spelers die echt goed 2 benig zijn en dat is zo lekker dan ben je als voetballer 2x zo onvoorspelbaar voor een tegenstander (sneijder in de goede jaren) i.p.v robben in de slechte jaren

7 december 2012 om 17:41

wildschut is een harde loper zonder overzicht , narsingh veel beter.

7 december 2012 om 18:13

mattijs,

Uiteraard is Narsingh beter dan Wildschut! Ik zie Wildschut ook niet bij oranje komen, misschien is het voor de trainer van vvv een idee om Wildschut is op rechts te zetten, want het enige wt hij dan moet doen is rennen en voor geven.

7 december 2012 om 18:49

met narshing in de basis lijkt het echt crisis kun je beter iemand die kan voetballen

Laat John eerst maar eens een seizoen lang presteren in Portugal voordat hij naar Manu kan gaan.
Is in potentie overigens wel een waardige vervanger voor Nani.

kaka blijf gewoon bij real, je krijgt een vette salaris zit bij prachtige club..
ik snap dat mensen je vaker willen spelen.

maar een ster als jouw hoort bij real in het basis of bank maakt me niet uit

Zo toch wel lekker zijn voor Oranje. John Links KJH Spits Rechts Robben. op 10 Van Persie. Aangezien Sneijder toch niet speelt.

7 december 2012 om 17:59

In de profielschets van Louis staat dat van Persie een spits is en alleen als spits kan worden gebruikt.

John is een fast black man

1 miljoen voor Juhasz? Man dat is gewoon een koopje voor een ploeg die graag fysiek voetbal speelt. Hij is niet het type verdediger voor het Nederlands voetbal, maar laat hem naar een fysieke ploeg gaan die niet van hem gaat verwachten dat hij veel mee gaat voetballen en hij is een uitstekende aankoop. Kan denk ik gemakkelijk mee in de Duitse middenmoot.

Werkelijk waar onbegrijpelijk dat Ola nog niet bij de Nederlandse selectie zit en zo'n oude kluns als Schaken daar wel mag spelen. Deze man heeft de toekomst en is nu al beter dan die pipo van Feyenoord.

7 december 2012 om 18:12

Jij noemt Schaken, Ruben Schaken, hoop van het Nederlands Elftal een kluns of pipo. Deze man is met afstand de beste voetballer van de Eredivisie, en ik vind dat hij een toptransfer naar de Premier League verdiend. Schaken is de meest complete voetballer die ik ooit heb mogen aanschouwen!!!

7 december 2012 om 19:30

Juist ja, ik hoop dat je sarcastisch bent. Anders heb je net volgens mij een record gevestigd in jezelf belachelijk maken en te diskwalificeren voor ook nog maar een enigszins serieuze discussie.

7 december 2012 om 19:49

Gelukkig ben jij niet zoals andere leden hier en doorzie je wat sarcasme. Ola was gister top

Hopelijk heeft Twente een mooi doorverkoop percentage opgenomen in zijn contract

Ola John is met 1 woord; geweldig! Ook op rechts een verademing om de vleugel. Hopelijk snel in Oranje, ook op rechts de beste vleugelspeler na Robben!

Ola John moet eerst nog maar even twee seizoenen in Portugal blijven voetballen. Dan kijken we wel verder. Ik denk dat Ola John de top kan halen! En Man-u kan hij ook nog niet aan. Daar heeft hij Nani, Young, Giggs en Valencia voor zich.

Ik vind het zo mooi dat 'ie tweebenig is. Zo zijn er echt maar heel weinig op het hoogste niveau. De meesten hebben 1 heel goed been en doen met de andere niks. Daar valt echt nog heel veel winst te behalen. Moet echt vaker op worden getraind door de jeugd.
In de echte top kan ik behalve Sneijder en Falcao niemand anders noemen die zo goed tweebenig is.

Valverde zou beter eens een nieuwe centrale verdediger kunnen halen want naast Ruiz en Rami is alleen nog Ricardo Costa over en dat is niet heel veel bijzonders.

Middenvelders zat in mijn ogen , verdedigend moet er dringend wat bij komen.

als het aan mij ligt mag ola er nu al in voor robben robben 2de keuz ik! mag hem totaal niet robben is zo voorspelbaar zet er dubbel deking in en je ziet robben 90min chagarijnig ola liet zeker uitstekent zien en in twente was hij ook altijd bezig met mooi voetbal te laten zien ik gun hem zeker nu een grote top club ga zo door jongen de nederlandse eftal word ook steeds mooierd:xd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Patrick Vieira staat voor zijn eerste klus als hoofdtrainer in Europa. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren