Geblesseerde Messi komt met de schrik vrij: 'Ik vreesde het ergste'

Donderdag, 6 december 2012 om 14:37
/

Lionel Messi weet nog niet of hij komend weekend fit genoeg is om in actie te komen, maar dat de blessure van de superstar van Barcelona meevalt, staat vast. Donderdag gaf hij tijdens een persconferentie te kennen dat hij bij nader inzien een flinke storm in een glas water was. “Ik voel me goed, beter dan gisteren”, liet la Pulga optekenen. “Maar ik weet niet of ik het duel van zondag ga halen.”

De aanvaller zat er goedgeluimd bij, al erkende hij dat de schrik er woensdagavond even goed in zat. “Ik had veel pijn na de tik tegen mijn knie en ik vermoedde het ergste. Gelukkig bleek het niet meer te zijn dan een ferme tik. Ik heb de actie nog af proberen te maken door de bal weg te schieten, want op dat moment dacht ik dat het weleens mijn laatste balcontact in een lange tijd zou kunnen zijn.”

Op de vraag of hij niet beter langs de kant had kunnen blijven, was Messi resoluut. “Zoiets kan ook op de training gebeuren. Iedere keer dat je het veld betreedt, loop je het risico geblesseerd te raken.” Uiteraard kwam ook het record van Gerd Müller ter sprake. De Argentijn is nog één treffer verwijderd van de evenaring van het meeste aantal doelpunten gescoord in één kalenderjaar. “Dat is geen obsessie voor me, maar het is natuurlijk wel een leuk gegeven”, besloot Messi.


Poll

Lionel Messi gaat het record van Gerd Müller ... verbreken


Gerelateerd

115 reacties (laatste reactie door thomah)
6 december 2012 om 14:41ON topic: Gelukkig Maar!! Messi is super goed en ik hoop dat hij het record verbreekt. Ik ben het dus ook niet met jou eens iloveajaxpsvaz

6 december 2012 om 14:49ON: Gelukkig maar! Messi verdient het gewoon om dat record te halen.

6 december 2012 om 14:54on: Ik verbaas me er echt over dat messi eigenlijk heel z'n carriere al fit is. Die gozer ligt er never nooit lang uit. Terwijl met zijn spel spelers als Pepe, Carvalho enzo toch moeten denken, nou wederom door mn benen die gozer krijgt over 10 minuten een doodschop. Denken ze misschien ook wel, maar hij is gewoon te snel.

Dat record gaat zoiezo gebroken worden, de vraag is alleen binnen hoeveel dagen.

6 december 2012 om 15:04On. Zag er gisteren niet leuk uit, gelukkig is het niet ernstig en is hij er snel weer bij.

6 december 2012 om 15:11

Whahaha, beschamend leuk! Al geloof ik er geen snars van, ben je gewoon een lolbroek...

Gelukkig valt de blessure mee, hoe machtig zou het zijn als hij dat record gaat verbreken... Ik denk dat dit ook zijn enige kans is!

6 december 2012 om 15:11

Hoi mede-voetbalvriendjes,

Ik ben niet nieuw maar doe wel is nieuws kijken op deze site en ook wel eens op vi dat programma kijk ik ook met wilvred en van der gijp en johan derksen. ik vind hun soms zooooo grappig haha en vind boskamp en hansie hansie ook wel leuk maar ik doe zelf niet meer aan voetbal om,dat ik nu best veel op school zit niet heel veel maar wel te veel om hier veel te reageren. als die programmaas op televisie zijn dan vraag ik altijd of ik langer op mag blijfen van mijn papa en dan zegt die vaak nee maar soms ja dat is dan wel ecgt releks in mijn dorp zeggen ze ook wel eens chillex

Ik wil ook reageren op dit forum: ik denk dat mesi niet het record gaat halen

6 december 2012 om 15:41

Haha Lol, super droog, ik heb echt dubbel gelegen om jouw reactie! Heel even dacht ik dat je serieus was... bij je buurman 'geert' twijfelde ik al maar na 'vriendin, of toekomstige vrouw en koken en de was doen' wist ik het zeker dat je ons goed in de maling nam.

8 december 2012 om 07:30

hahahaha kansloos

Blij dat het geen erge blessure is, stel je voor dat hij de gouden bal zou moeten ophalen op krukken. Zou toch echt geen zicht zijn..

6 december 2012 om 15:38

Ongelooflijk hoe overdreven Nederland(ers) reageert op Messi. Op krukken de gouden bal ophalen? Zijn contact met de keeper was minimaal (nog minder dan dat zelfs) en hij lijkt nergens verkeerd neer te komen. Als het echt ernstig was, was ie meteen gaan liggen en had ie die bal nooit kunnen trappen. Dat hij vervolgens een brancard nodig heeft, waardoor het allemaal ernstig lijkt, lijkt de hele wereld op zijn kop te zetten.

Ik kan alleen maar lachen om het feit dat de Nos en de Messi + Barca-fans een nieuwe rivier hebben gecreëerd met al hun tranen van gisteravond. En dan te bedenken dat ie er over een paar dagen waarschijnlijk al weer bij is.

6 december 2012 om 17:18

Messi is niet meer dan een aansteller. Er was geen moer aan de hand. Hij wilde gewoon de aandacht afleiden van die Enorme kans die hij miste.

Mensen doen alsof de wereld vergaat. Toen Ronaldo in de rust tegen Levante gewisseld werd omdat hij niks meer kon zien (hij had een Echte blessure), ging iedereen zeggen dat hij een aansteller was. Ronaldo is 10x meer man dan dat dwergje.

6 december 2012 om 17:56

Vertel een eens hoe je echt over Messi denkt...

Zoals de Messi fans hun emoties flink kunnen overdrijven, zo kunnen de tegenhangers er ook wat van. Misschien tikkeltje overdreven? Als je de ander een overtrokken reactie vind geven, helpt het natuurlijk niet als je het zelf ook doet.

Alleen de spelers in kwestie kunnen voelen wat hun lichaam aangeeft. Ik zou geen van beide blessures willen meemaken.

En nee ik behoor niet tot het Messi of Ronaldo kamp. Ik zie beide voetballers graag spelen, maar doen ze niet mee dan slaap ik er geen nacht minder om.

6 december 2012 om 18:58

Ja hij is duidelijk meer een man, met zijn gelletje in zijn haar, die hij in de rust nog zo nodig moet herstylen. En zijn fancy kleertjes en dat soort dingen. Messi werd toch ook gewisseld? Wat is je punt eigenlijk?
Een kap in je hoofd is even erg als een trap op een knie, waarom moet Messi dan ineens een aansteller zijn?

Als er 1 aansteller is, dan is het net Ronaldo. Hoe vaak ligt die niet te klagen en te zagen en te duiken als hij een kansje mist. Jij bent echt volledig kansloos met je liefde voor Ronaldo en haat voor Messi. Kijk het maar even na, Ronaldo is tegenover Messi echt een kleine huilbaby. Genoeg videobeelden en fotos van om mijn punt te bewijzen.

Ja dat krijg je als je nooit geblesseerd bent, je weet niet wat je overkomt. Het blijft wonderlijk hoe fit hij toch is (net als Ronaldo) terwijl hij vrijwel elke wedstrijd speelt.

6 december 2012 om 15:13

in zijn 1e jaren bij Barca had hij regelmatig hamstringproblemen en viel hij om de haverklap uit. Dus ook hij heeft last van blessures gehad.

Verder goed nieuws dat het allemaal meevalt en hij nu wss toch het record van Muller kan halen.

Zou wel mooi zijn om mee te maken dat hij dat record breekt!

Ik gun het hem heel erg. Maar is het al duidelijk hoe lang hij eruit is?

6 december 2012 om 14:45

Als je het artikel zou lezen had je kunnen zien dat hij misschien zelfs dit weekend al weer speelt en dus zeker wel weer voor het einde van het jaar een wedstrijd zal gaan spelen.

6 december 2012 om 14:46

Komende weekend zal hij tegen Betis niet gaan spelen denk ik. Maar ik ga er vanuit dat hij de wedstrijd daarna wel gewoon kan spelen. Dus hij is maximaal een weekje niet inzetbaar denk ik.

6 december 2012 om 14:50

Ik denk dat niet inzetbaar toch beter is dan onzetbaar

6 december 2012 om 14:54

Whahaha.. onzetbaar.. briljant.

maarre.. zou me niet verbazen als die gewoon aan de aftrap verschijnt zondag.
dat record is een leuke dingetje zegt die, maar iedereen daar en hijzelf ook wil dat gewoon pakken. die kans krijg je niet snel meer (al weet je dat nooit bij deze speler)..

6 december 2012 om 14:54

Whahaha.. onzetbaar.. briljant.

maarre.. zou me niet verbazen als die gewoon aan de aftrap verschijnt zondag.
dat record is een leuke dingetje zegt die, maar iedereen daar en hijzelf ook wil dat gewoon pakken. die kans krijg je niet snel meer (al weet je dat nooit bij deze speler)..

Ik heb de hele nacht niet geslapen. Werd af en toe zwetend wakker. Dit allemaal natuurlijk na gisteren, waarin ook bijvoorbeeld Jack van Gelder bijna moest huilen op tv.

Het valt dus mee, ik kan mijn normale leven weer oppakken!!

6 december 2012 om 14:45

Tom Egbers en Jack Van Gelder moesten elkaar bijna troosten.
Toine van Peperstraten ging ook nog even een heel diepgaand interview houden met Song of alles wel goed is met Messi en of de scholen en winkels morgen wel open kunnen omdat Messi misschien geblesseerd is.

6 december 2012 om 14:58

vergeef het die Hollandse bollebozen. Die zijn een keer in Spanje en denken dat ze de gekste Spanjaarden na moeten doen. Het is onwetend enthousiasme van de gekke heren.

Ter rechtvaardiging; t is wel een 30jaar oud record. Het is niet alsof er elke decennia zo'n voetballer opstaat, laat staan op z'n moment geblesseerd raakt.

Song had er in elk geval weinig zin in haha. Die voelde zich ook voor lul gezet.

6 december 2012 om 15:07

Eigenlijk hadden ze na 60 wedstrijden moeten stoppen met tellen voor het record.. Dan had het pas echt speciaal geweest wanneer hij het zou verbreken..

Ik ben het verder wel met Nederturk en Setto eens.. Wat een overdreven gedoe bij die NOS gisteren zeg..

6 december 2012 om 15:08

Ben blij dat t mee valt en dat hij gezond is en gezond mag blijven, daar kan geen record tegen op!

en sommige mensen zeiden nog dat hij zich weer aanstelde, terwijl de wedstrijd geen belang had. Als er iemand is die niet zomaar gaat liggen (had hij ook kunnen doen, net zoals thuis tegen celtic toen hij ook werd vastgepakt), is het messi één van die mensen.

Je zou gisteravond bijna gaan denken dat de Maya's toch gelijk hadden en dat met de blessure van Messi de wereld zou vergaan. Man man man wat een ophef om niks.

6 december 2012 om 14:46

maar kan messi daar wat aan doen dan? ik ga ook niet verder lopen met een gekneusde enkel ofzo. dit ligt niet aan messi maar aan de media

6 december 2012 om 14:51

Ik geef Messi dan ook niet de schuld.

6 december 2012 om 14:54

het is nog geen 21 december hoor.

6 december 2012 om 14:57

De Maya's hadden niet voorzien dat Messi mee zou doen in een wedstrijd die nergens meer om ging.

6 december 2012 om 14:59

Daar zaten ze dus ook al mis, wat een sukkels.

ben ook blij voor als madrid fan.
want je wilt niet van barca winnen als messi niet speelt. heeft toch iets extra als van een team wint waar ronaldo of messi speelt.

ookal komen we barca tegen ik hoop dat messi gewoon fit is dan.

Hij ging ook naar de grond alsof hij dood ging, brancard en alles. Logisch dat ook de hele wereld dacht dat hij er maanden uit was. Ik gun het hem niet natuurlijk, maar het zou mooi zijn om eens te zien hoe goed Barca nou werkelijk is zonder deze jongen.

6 december 2012 om 14:48

zij knie knakte en was gekneusd, dan schrik je en dan ga je niet vrolijk verder lopen.
ik heb mijn enkel ook eens gekneusd en dat was echt niet iets om vrolijk van te worden.

dat het net messi is dan, ja, dan is dat wereldwijd nieuws. ik zou bij andere voetballers ook schrikken en hopen dat ze snel weer spelen.

6 december 2012 om 14:49

Van zulke uitspraken gaat mijn haar echt recht staan, waarom moet er gezien worden of Barca zo goed is zonder hem? Wat een domme uitspraken, zo kan je van elke ploeg de sterspelers afhalen en zien of ze zo goed zijn zonder hem. Uiteraard niet anders is het ook geen sterspeler. In elk team zijn er spelers waar de ploeg op draait, Messi speelt nu toevallig bij Barcelona, ga dus weg met je onzin

Godzijdank valt het dus erg mee met die blessure!

Had bijna me sport1 abonnement opgezegd

Wat een ongelofelijke trieste reacties, allemaal gevoed door jaloezie en afgunst.

6 december 2012 om 14:49

ik snap er ook niets van. Hij had kunnen gaan liggen, wat volgens de mensen iedere barca speler doet. zijn knie knakte, kon je duidelijk zien en is gekneusd. Nou das leuk om dan te zeggen van aanstellen enz.

Gelukkig valt het mee. Dacht eerst dat hij sinds lange tijd weer een geblesseerd zou raken. En ach, hij kan wel zeggen dat het record een leuke bijkomstigheid is, maar ik denk dat het toch wel meer is dan dat. Wie droomt er nou niet van om het record aller tijden in handen te hebben?

Pfff! Gelukkig zeg! Ik had echt gebaald als hij gebleseerd was geweest en de komende weken niet had kunnen spelen. Hoe je het ook wendt of keert, ik zou het super vinden als hij dat record pakt!

Mijn god, mijn wereld ging bijna voorbij zeg. Ben blij dat alles goed is met hem. Godzijdank!!! Echt, ik heb gisteren bijna niet kunnen slapen.

Gelukkig kan hij weer spelen. Ik ben echt blij voor hem. Ik hou van schildpadden.

het gerucht gaat in Glasgow dat hij niet echt geblesseerd was maar de laatste 10 minuten van Celtic wou zien

O nee ! hij heeft een pijntje aan zijn knie gelukkig leeft iedereen zo mee !

Komop zeg, elke andere voetballer had hier vast geen artikel voor gekregen ...

6 december 2012 om 14:56

Tja, dat is inherent aan het zijn van een absolute topspeler. Ik vind het ook weleens irritant. Ook bijvoorbeeld aan die eeuwige vergelijkingen tussen Ronaldo en Messi. Maar goed, dan moeten we maar niet op deze site komen he.

6 december 2012 om 14:56

Dat komt omdat iedereen Messi dat record gunt. Daarom komt het zo in de media. En bovendien, als (een van) de beste voetballer(s) van de wereld geblesseerd raakt dan is het wereld nieuws, net als bij Ronaldo met zijn oog.

6 december 2012 om 15:00

Dat is het net ! hij is niet echt geblesseerd ! komaan man dat record gaat zowiezo nog gebroken worden door hem dit jaar , als het een echte blessure was van minstens een aantal weken had ik het niet erg gevonden als ze daar een artikel over schreven , maar dit...

6 december 2012 om 15:03

Je weet wel dat gisteren niemand zeker wist of het niets was of wel. En dit is een artikel met een reactie van Messi, zeer relevant dus.

6 december 2012 om 15:06

@ Alexnijs

Adem in , adem uit....

6 december 2012 om 15:10

Haha het gaat wel hoor

6 december 2012 om 15:40

Het leek heel ernstig, hij wordt met een brancar afgevoerd, dus dan kan het van alles zijn he. Dus iedereen is benieuwd wat voor blessure hij zou hebben. Dus Messi zegt gewoon wat hij heeft. En vervolgens wordt dat in een artikel verwerkt, logisch toch?

6 december 2012 om 17:14

Denk jij nu echt dat als het een identieke situatie was van brancard en blessure enzo maar het was Ibrahimoviç of Iniesta of ... die geblesseerd was geraakt dat het een artikel had gekregen , zeg eens eerlijk ?

7 december 2012 om 09:44

Ontzettend vage reactie. Misschien zijn punten en komma's een oplossing. Ik snap niet wat je bedoelt.

Het maakt niet uit welke speler het record zal breken. Het komt in het nieuws omdat Messi op het punt staat dat record te breken. Als een Melvin Platje zo dicht bij het record was, zou het ook wereld nieuws zijn.

6 december 2012 om 14:59

Zo iets of je leest ineens dat ie geopereerd was of iets dergelijks. Ophef snap ik wel maar zoals het gisteren bij Studio Sport ging was gewoon te overdreven en lachwekkend. Je zou bijna denken dat de wereld verging. Achterlijk gedoe om een voetballer. Er zijn echt wel ergere dingen in het leven.

6 december 2012 om 15:01

Elke andere voetballer niet nee maar Messi is niet een andere voetballer. Hij is DE beste voetballer die er op de velden rondloopt. Dus dan is het terecht dat hij deze aandacht krijgt. Als Ronaldo iets mankeerde zou hij dezelfde aandacht krijgen.

6 december 2012 om 15:12

@skila87

Je bent toch wel met me eens dat je ook kan overdrijven al is het Melvin Platje.
Het zag er niet goed uit, maar had het er ook al met een maat over eerst maar de prognose afwachten en dan is er aanleiding om in paniek te raken aangezien het wel Messi betreft. Goed er is dus niks aan de hand en daar zijn we met zen allen blij om.
NOS deed ook al zo overdreven om je aan te storen.

Over Ronaldo nu je het er toch over hebt jij en ik weten beiden dat niemand zo zou reageren als wat er bij Messi gister gebeurde.

6 december 2012 om 15:08

Inderdaad. Net zoals Melvin Platje meer aandacht krijgt dan de spits van FC Bal op het dak 6. Messi is de beste voetballer van allemaal en daarmee krijgt hij in alles meer aandacht dan een ander. Vreemd dat je je daar uberhaupt druk om maakt. Zo zit de wereld in elkaar.

Natuurlijk had ik als PSV supporter gisteren wel even schrik toen ik het zag gebeuren met Messi. Komt meteen het beeld van Reis weer in me op met die botsing met tyton. Moet er niet aan denken dat zo'n wereldvoetballer dan zo ernstig geblesseerd raakt. Gelukkig valt het mee en kunnen we weer binnekort van hem genieten.

Had je de bal maar moeten afspelen, had dit niet eens hoeven te gebeuren en had je 1-0 gewonnen..
En dan zeggen het record doet me niets....

6 december 2012 om 15:02

Hij raakte geblesseerd direct na die tik omdat zijn voet verkeerd land, dat hij uberhaupt nog een geplaatst schot kon uitpersen zegt veel, heel erg veel.
Overigens Barca was al 1e

6 december 2012 om 16:11

Totti bedoelt dan ook dat hij de bal had moeten afspelen vóór die tik, hetgeen hij eigenlijk ook had moeten doen.

Pff gelukkig zeg, ik was echt geschrokken, mede omdat Messi nooit blijft liggen, hij staat altijd weer gelijk op, maar deze x zag het er ernstig uit.
Als hij zondag niet kan spelen so be it, Betis moet te pakken zijn zonder Messi.
Dan maar dat record aan flarden schieten in de volgende wedstrijd.
Anims Messi & vamos Barcelona.

Heb me nog nooit zo geergerd als gister bij de nos. V Gelder loopt messi ook helemaal op te hemelen. Die man is ook gwn een mens. Maar nee, Messi raakt geblesseerd en gelijk moet de hele nabeschouwing daar over gaan. Bijna in tranen uitbarsten want o hoe zou het met die fantastische messi zijn. Als een andere speler geblesseerd raakt/is hoor je de heren nergens over, maar o o als er wat met Messi aan de hand is is de wereld te klein. Hopen dat ook een andere zender de CL wedstrijden gaat uitzenden dan hoef ik nooit meer naar die dikke kale kwal te kijken.

6 december 2012 om 15:50

Sport 1. Plus commentaar van Sierd de Vos. Nog een hapje en een drankje erbij en je hebt gegarandeerd een topavond. Als de wedstrijden op Sport1 en de nos hetzelfde zijn, kijk ik meestal altijd Sport1. Behalve als Schelvis het commentaar doet.

Gelukkig maar dat het meevalt. Je verheugd je toch elk weekend weer om deze geweldenaar aan het werk te zien. Hij kon zich ook laten vallen na het contact met de keeper en een penalty kunnen krijgen.. Dus een keer een complimentje naar het altijd zo gehate vallen van Barca?

Oké hij is in orde,de wereld kan nu terug op een normale manier doorgaan.wat een gedoe

6 december 2012 om 15:13

Idd en de champagne flessen in Madrid kunnen weer opgeborgen worden

OT Blij dat er niets ernstigs aan de hand is.

“Ik had veel pijn na de tik tegen mijn knie en ik vermoedde het ergste. Gelukkig bleek het niet meer te zijn dan een ferme tik. Ik heb de actie nog af proberen te maken door de bal weg te schieten, want op dat moment dacht ik dat het weleens mijn laatste balcontact in een lange tijd zou kunnen zijn.”

Sorry, maar als, zoals Messi hier zelf beweerd, je zelf weet dat je een tik hebt gehad die kennelijk zulke consequenties had en je bij jezelf al denk dat je lang uit de roulatie kan zijn, waarom schiet hij dan in hemelsnaam dan nog op doel? Waar door kan hij überhaupt nog doorlopen om dat schoot te vuren? Hij neemt hier zelf bewust het risico door door te lopen, terwijl hij eigenlijk al meteen had moeten stoppen met zijn actie als hij echt dacht dat het misschien zijn laatste balcontact zal zijn in een lange tijd. Het zal wel allemaal meevallen, anders zou die echt niet zijn doorgelopen.

6 december 2012 om 15:19

Die ene zin ' De bal weg te schieten ' ik denk dat dat verkeerd vertaald is ofzo. Het was erg duidelijk dat Messi hem nog op doel schoot terwijl die Defoulu er beter voor stond. Je kan me niet wijsmaken dat Messi niet bezig is met het record hij is er zo dichtbij en dat geeft ook weer die gedrevenheid aan wel mooi om te zien.

6 december 2012 om 15:20

Messi is haast nooit geblesseerd dus hij weet niet hoe het voelt. Spelers die vaak geblesseerd zijn weten gelijk al of het mis is of niet. Bij een harde tik op je knie kan je enorm veel pijn hebben en dus dacht Messi dat er iets mis kon zijn. Dat hij die bal nog in de goal probeert te schieten zie ik niet iets vreemds aan. Hij weet gewoon niet hoe het voelt als z'n knie echt kapot is of als er iets is afgescheurd.

Ach gutte, heeft onze kleine lieve Messi een tikje gekregen, wat zielig. Dit gebeurd bij iedereen, maar bij Messi is het wereldnieuws...

Messi mag van geluk spreken dat hij niet zo blessuregevoelig is als Robben of bijvoorbeeld Sigthorsson. Wie weet als Robben de blessuregevoeligheid van Messi had gehad was hij nu het wereldwonder op aarde geweest. Misschien was Sigthorsson wel het niveau van Cristiano Ronaldo, wie zal het zeggen.

Over tot de orde van de dag.

Gelukkig maar kunnen ze bij de nos ook weer opgelucht adem halen. En de Barcelona fans ook weer hier er is niks aan de hand. Misschien moeten we even aan de nos vragen hoe zij het beleeft hebben een hele nacht in onzekerheid aangezien ze ook die onzin aan John vroegen. Wat een ophef om niks zeg als een andere speler geblesseerd raakt word het even tussen neus en lippen door verteld. Nu had ik gister het gevoel als of de hele wereldstopte met draaien. Vrees wel mochten die ooit echt geblesseerd raken(wat we natuurlijk niet hopen maar dat hopen we van geen enkele speler) dat ze bij de nos de stekker eruit kunnen trekken. Want dat de half dan met traumatische ervaringen thuis zit de janken wekenlang.

Dan kan die in ieder geval toch nog voor het record gaan. Moet ook eerlijk zeggen bij zien dat die geblesseerd raakte dat je eigenlijk wel zag dat het niet zeer ernstig was. Alleen de berichtgeving eromheen was het als of die 3 jaar uitgeschakeld zou zijn. En voor Barcelona ook goed nieuws want vrees anders dat Real toch weer wat puntjes in zou lopen

6 december 2012 om 15:45

Tja, dat komt omdat Messi de beste van de wereld is. Kijk, er bestaan fora's zodat je over alle andere voetballers en voetbalploegen kunt meepraten. Op zich is dat ook al heel erg belachelijk. Het is zeker zo belachelijk als je zoveel zorgen maken over de blessure van Messi. Wat heb jij of ik eraan dat Chelsea of Barcelona of wie dan ook winnen ?

6 december 2012 om 16:00

Dat was niet het ergste, het ergste was het commentaar op Celtic....die werden helemaal opgehemeld. Maar om wat voor een rden was compleet onduidelijk. Ze hebben tegen Barcelona 2 keer goed gespeeld, erg fysiek. Tegen Spartak Moskou hadden ze 2 keer moeten verliezen, enhadden ze geluk met de scheidsrechter. Als je dan hoort dat ze bij de NOS zeiden dat een Celtic verder is dan Nederlandse clubs.......dan snap je echt niks, maar dan ook helemaal niks van voetbal. Het erge is dat die gasten er geld voor krijgen voor complete onzin, alleen maar omdat ze sympathie hebben.....maar volgens mij zitten ze daar om objectief te zijn, en zich te confirmeren aan de feiten! Jammer......tijd dat de NOS de voetbal rechten verliest, stelletje amateurs van het laagste niveau!

ik schrok me gister dood, ik zapte naar de wedstrijd en zag messi op een brancard liggen!

Gelukkig maar, want een Barcelona zonder Messi gelijk een stuk minder!
Btw, mogelijke tegenstanders van barcelona zijn : Ac Milan, Arsenal, Shaktar, Fc porto en Galatasary.
Niet al te moeilijke tegenstanders, al moet je niemand onderschatten.

Wie weet trouwens de mogelijke tegenstanders van Real Madrid?

En dan zeggen de Catalanen dat de jeugdspelers van Barcelona " vaker " moeten spelen met de A-kern.. jullie zijn gek man, ik zag gisteren helemaal niets van Barcelona's spel.. natuurlijk gaan ze groeien maar dit moet echt beter..

En jammer van Messi.. maar ik vond echt raar hij werd aangetikt, en kon nog schieten zag de bal Artur vangen ging dan pas liggen.. het kan allemaal wel waar zijn maar was best vreemd.. Door hem en Manchester United ben ik ook mijn toto verloren * mad..*

Oeff gelukkig maar zeg. Onze heilige Messi is niet geblesseerd. We kunnen allemaal opgelucht adem halen. Wat hebben we allemaal gisteren slecht geslapen en niet goed kunnen eten/drinken. Ik verslikte mij bijna in een nootje die ik naar binnen werkte bij het zien van de verschrikkelijke traumatische beelden van Messi. De ''arme'' jongen die geblesseerd ''leek''. Pff hoe moest ik nou mijn dagen doorkomen, hoe moest ik nog normaal kunnen lopen over straat. Hoe moest ik ooit nog normaal tegen een bal kunnen trappen. Onze lieve heilige Messi.. gelukkig ben je niet geblesseerd.

Hoe komen ze er nou bij dat hij superstar is? Hij is juist zo fit als wat, hij ontwijkt tackels, al moet ik zeggen dat hij gisteren wel wat stroever oogde. Hij kreeg meerder trappen, dat is eigenlijk niks voor hem. Maargoed, goed om tehoren dat hij niet ernstig geblesseerd is.

Ik hoop dat Muller het record behoudt, maar dat zal lastig worden.
Puur om het feit dat zijn doelpunt moyenne zoiezo hoger blijft.

Maar wel goed dat het met Messi weer beter gaat.

Je moet niet vergeten dat de meeste jeugdspelers die mee deden jonger dan 20 waren..

hoeveel wedstrijden heeft Messi nog de kans op record te pakken dan??

6 december 2012 om 16:53

2 dacht ik

Poeh gelukkig..
Altijd in het weekend wanneer Barca klaar is, even kijken hoeveel hij er weer heeft gemaakt. Beste speler die we ooit zullen zien imo, dus ik wil er ook elk weekend van genieten.
Breek dat record Messi

Jammer dat het meevalt. Interpreteer dit alsjeblieft niet als dat ik Barca haat, maar ik vind het verschil tussen Barca en Real erg groot. Messi is een factor bij Barca die dat verschil gemaakt heeft, en zonder Messi denk ik dat het verschil kleiner zou kunnen worden, en dat ook Atletico madrid punten misschien wel kan pakken op Barca.

Voor de neutrale kijker zou de competitie dan een stuk spannender worden alhoe wel een blessure natuurlijk nooit leuk is.

Gelukkig kan hij hopelijk nog het record verbreken

laat die haters messi, je ben de beste ter wereld,go go go alleen world cup met argentina winnen ben je de beste na maradona.maradona ,messi ariba arina argentina

hopenlijk verbeterd hij de record aanzienlijk.
heb liever niet dat een duitser de record op z'n naam heeft.
visca barcaaa snel beter worden pulga!!

ow gelukkig! Ik stond al aan de top van Euromast, wachtend om te springen!!!

Het zou namelijk wel het einde van de wereld geweest zijn, mocht de Messias er een maandje uit liggen! Bij de NOS denken ze er iig hetzelfde over!!

Wat een egoisme gister ook van Messi. Ik denk dat zijn overdreven "pijn" eerder daarmee te maken had. 2 medespelers staan vrij voor goal bij die kans, maar meneer moet zonodig zelf op doel schieten vanuit een onmogelijke hoek.

En maar blijven beweren dat dat record hem niks doet en het teambelang voorop gaat.......

6 december 2012 om 20:55

Natuurlijk wil hij dat record hebben, een heel oud record door een legendarische doelpunten maker. Muller had er natuurlijk minder wedstrijden voor nodig maar ondanks dat is het een fantastische prestatie van Messi. Dat hij dan in een wedstrijd die nergens toe doet voor eigen succes gaat vind ik alleen maar mooi want dat laat zien dat hij het echt graag wil.

Over die overdreven reacties heb je wel gelijk, hoogtepunten vond ik :

- ''ik kan dit echt niet aanzien, ik ga op bed''
- ''wat een drama, wat een drama!''
- ''verdomme man, die wedstrijd boeit mij niets meer''
en een reactie op 'Je doet net alsof Messi is overleden' was ''vind je het gek, beste speler ter wereld en de sterspeler van je club is geblesseerd, wat moet ik anders zeggen..''

Dus Sierd gaat zondag mooi verder met al die getallen en cijfers van meneer Messi!

Komisch dat er niet een keer wordt vernoemd dat de persconferentie werd gehouden, omdat Messi een persoonlijk contract ondertekent heeft met Turkish Airlines en nu ook in de commercials te zien zal zijn (zoals in de nieuwe commercial samen met Kobe Bryant).
Normaliter wordt elk klein detail uit het leven van deze geweldenaar gedeeld...

zoals het eruit zag tijdens de laatste wedstrijd leek het alsof het gedaan was voor messi.
gelukkig voor hem en zijn fans valt alles mee!
ik kan dan ookniet wachten om hem nog meer records te zien verbreken. wat een god is hij toch ook!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4855 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8364
4.Valencia6626
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Lionel MessiAanvaller3229
PaulinhoMiddenvelder318
Ivan RakiticMiddenvelder301
Jordi AlbaVerdediger292
Sergi RobertoMiddenvelder291
Luis SuárezAanvaller2823
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3547 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Barcelona 32 29 2 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
2014/2015 Barcelona 38 43 4 0
2013/2014 Barcelona 31 28 2 0
Laatste voetbalnieuws

Depor wil in kampioensduel van Barcelona nachtmerrie uit april 2016 afwenden

Het in LaLiga nog altijd ongeslagen Barcelona kan in het weekeinde de 25e landstitel uit zijn clubgeschiedenis vieren, mede op basis van de uitstekende resultaten buitenshuis. Het Deportivo la Coruña van...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 26 april
Real Madrid wil Manchester City aankomende zomer beroven van een basiskracht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren