Update: 'Inter doet laatste poging om contract Sneijder te verlengen'

Vrijdag, 7 december 2012 om 11:22

Wesley Sneijder heeft de knuppel in het hoenderhok gegooid. Zijn club Internazionale legde hem een Twitterverbod op, maar daar wenst de speler zich niet aan te houden. Woensdag doorbrak de Oranje-international de sociale mediastilte met een tweet. “Voor degenen die zich afvroegen of ik geselecteerd zou worden: ik ben niet geselecteerd”, liet de spelverdeler weten.

/

Daarmee doelde hij op het Europa League-duel met Neftci PFK uit Azerbeidzjan. Ook wenste hij zijn Nederlandse volgers een fijne pakjesavond. Het besluit van Sneijder om weer gebruik te maken van Twitter komt hem ongetwijfeld duur te staan. De voorbije weken kreeg de Utrechter al diverse boetes voor zogenaamde overtredingen, waaronder het plaatsen van tweets. Middels die tactiek probeert Inter hem te dwingen om akkoord te gaan met de voorwaarden van een nieuw contract.

Sneijder is echter niet van plan om toe te geven. Zijn club wil het resterende salaris uitstrijken over een langere periode dan het huidige contract voorschrijft, maar daar gaat de speler niet mee akkoord. Verwacht wordt dan ook dat hij in januari, wanneer de transfermarkt heropent, op zoek zal gaan naar een nieuwe club. Onder andere stadsgenoot en rivaal AC Milan wordt genoemd als potentiële nieuwe werkgever.

Update 7 december 11.22 uur - 'Inter doet laatste poging om contract Sneijder te verlengen'
Internazionale speelde donderdag met 2-2 gelijk tegen FK Neftchi en Wesley Sneijder zat opnieuw niet bij de wedstrijdselectie. Volgens Corriere dello Sport gaat de middenvelder deze vrijdag opnieuw in gesprek met de clubleiding van Inter, dat een laatste poging doet om het contract van Sneijer te verlengen. Sören Lerby, de zaakwaarnemer van de international, zal ook bij dat onderhoud aanwezig zijn. De kans dat Sneijder zijn contract gaat verlengen blijft erg klein, omdat Inter wil dat de middenvelder een enorme salarisverlaging accepteert. Een wintertransfer lijkt de meest logische oplossing.


Poll

AC Milan is een geschikte club voor Wesley Sneijder


Gerelateerd

140 reacties (laatste reactie door berry64)

zou ik ook doen goed zo sneijder
wat jij in je vrije tijd doet zijn jouw zaken niet van inter

5 december 2012 om 19:31

echter zijn dit regels en heeft sneijder daarvoor getekent, en heeft hij zich hier aan te houden.

5 december 2012 om 19:34

Hij heeft hier niet voor getekend. Hij mocht eerst twitteren zoveel hij wilde. Ze hebben deze "regel" er plots ingegooid om hem dwars te zitten. Fascistische methodes, dit, van Inter, echt schandelijk

5 december 2012 om 19:36

inderdaad inter is echt een viese club zo gaan ze altijd om met spelers
ze maken nooit gebruik van de jeugd er stond in 2010 geen ene italiaan in het team.

echt respect voor zanetti dat hij daar zo lang is

5 december 2012 om 19:37

Klopt, bij Inter hebben ze als huisregel dat je al je tweets eerst met Inter moet overleggen. Echter, dit wordt door geen één speler gedaan en er wordt nooit een probleem van gemaakt. Enkel wijst Inter Sneijder nu op deze regel om hem weg te pesten. Eerder kon hij normaal gesproken alles plaatsen.

5 december 2012 om 19:38

Wat een onzin. Inter behandelt hem als oud vuil en selecteert een topspeler niet omdat hij niet wil dat zijn salaris sterk verminderd wordt en hij niet onder die voorwaarden wil bijtekenen. Vervolgens wordt hem de mond gesnoerd en krijgt ie onzinboetes.

Sneijder is ook van aantoonbare klasse, dus het argument dat ze zoveel goede opties hebben dat hij niet bij de selectie zit is onzin.

5 december 2012 om 19:58

Ze hebben deze regels inderdaad voorheen niet gehanteerd. Maar wat quintisdope zegt klopt wel degelijk. Hoe kan hij hier 15 duimpjes omlaag voor krijgen? Wat hij zegt klopt gewoon.

Elke speler van Inter moet officieel eerst alles voorleggen aan de club voordat ze het op Twitter zetten. Dat ze dat nu bij Sneijder gaan bestraffen is het onderdeel van het spel wat gespeeld wordt.

5 december 2012 om 20:16

Wat quintisdope zegt klopt niet, als een regel niet gehanteerd word mag je hem negeren. Het zou wat zijn als de Nederlandse overheid bijvoorbeeld in haar recht stond als ze jou morgen oppakt en veroordeeld omdat je een joint staat te roken, puur omdat ze jou persoonlijk niet mogen.

5 december 2012 om 20:20

Klopt niet, staat helemaal niet in Sneijders contract. Enkel is het een soort van regel die nog nooit is toegepast. Enkel wanneer een speler 'lastig' gaat doen weet Inter niet snel genoeg waar ze het moeten zoeken en beginnen ze met de Sneijderpesterijen. Waarom zou Sneijder zich hier aan moeten houden, en de rest van de selectie niet?

5 december 2012 om 20:22

Inderdaad Inter heeft destijds een verklaring afgelegd dat elke speler van de selectie alvorens hij informatie van de club doorspeelt via een sociaal medium diegene daarvoor toestemming moet hebben. Logisch. Inter moet als club zelf de sselectie bekend kunnen maken voor wedstrijden. Sneijder is hier gewoon kinderachtig bezig en probeert ook vanaf zijn kant een breuk te versieren. Niet altijd alles is maar van een kant goed te praten. Denk dat Sneijder ook niet al te flexibel is in zijn wensen en eisen.

5 december 2012 om 20:53

En zelfs al zijn dit regels waarvoor hij heeft getekend, dan zijn die natuurlijk niet wettelijk. Een werkgever heeft niets te maken met wat jij in je vrije tijd doet. Ik vind dit erg smerig van Inter en hoop dat de Fifa / Uefa ze voor dit gedrag zal straffen.

5 december 2012 om 21:04

@grotevuurbal,

je gelooft zelf toch niet dat dit in Sneijder zijn contract staat?
Ik denk zelfs dat hij geen twitter had toen hij tekende...

Dat inter hiervoor straft is gewoon om hem te pakken, maar ook andersom.. Als je wordt gevraagd dit niet te doen en je zet dan zoiets, ook nog eens over je club, op twitter zoek je er ook naar..
Januari is hij weg, lijkt me wel duidelijk..

5 december 2012 om 21:04

nee daar heeft hij zich niet aan te houden want hij accepteert gewoon de boete

5 december 2012 om 21:05

en Inter heeft een contract met hem getekend voor zoveel jaar en salaris en daar moet Inter zich dan ook aan houden

5 december 2012 om 21:25

@bangbross

Motta is een Italiaan.

5 december 2012 om 21:26

@voetbalmnr

Wel. werknemer dient in werkgevers belang, de voorschriften van de werkgever op te volgen.

5 december 2012 om 21:30

@pizzakoerier

Eigenlijk is Motta net zo Italiaans als dat Douglas Nederlander is.

5 december 2012 om 21:50

@ mols1970

Inter betaalt hem toch ook gwn uit? Is het omdat hij een contract tot 2015 heeft, dat Inter hem niet op de bank mag zetten, uit de wedstrijdselectie mag laten of een nieuw contractvoorstel mag doen? Nee toch? Lang Inter hem betaalt heeft hij niks te klagen.

@ eenopinie

Motta speelt voor Italië en heeft gwn de Italiaanse identiteit. Italiaan dus.

5 december 2012 om 21:54

Net zoals bij een normaal bedrijf kunnen bepaalde voorwaarden in een lopend arbreidscontract worden opgenomen.

5 december 2012 om 21:57

Tja logisch Sneijder moet zich aan de regels houden maar Inter mag er de kont mee afvegen! Heel logisch.

5 december 2012 om 22:14

eenopinie heeft gewoon gelijk in zijn reactie, motta heeft zelfs 2 interlands voor Brazilië gespeeld, dus een 'echte' italiaan kun je hem niet noemen...

5 december 2012 om 22:22

Het blijft toch absurd dat de Uefa niet ingrijpt in deze situatie. De bond die altijd zo pronkt met hun Fair Play en regeltjes, blijft nu maar aan de zijlijn staan en toekijken hoe dit langzamerhand uit de hand begint te lopen. Maffiapraktijken ten top waarbij Don Morrati niets schroomt om een onderdaan weer in het gareel te krijgen...

Sneijder staat stevig in zijn schoenen en hij zal tot het gaatje gaan om voor zijn rechten op te komen... Hopelijk rollen ze die bende op in Milaan!

5 december 2012 om 23:36

@bangbitch
Wat praat je dom misschien ben je vergeten hoe jouw club met Sneijder is omgegaan, met VDV met Huntelaar met Robben. Robben was veelvuldig geblesseerd bij Real en wat deed jouw cluppie toen,inderdaad ja niet meer opstellen. Gelukkig gaan ze bij Real wel fantastisch met spelers om, ik noem maar even een Kaka die als derde keus wordt gebruikt. Leuk dat je ook even over de jeugd begint misschien heb je onder een steen geleefd maar die jongens hebben de Next Gen gewonnen en gaan echt wel hun kans krijgen. Wat Sneijder betreft, ik vind het doodzonde wat er nu gebeurd maar de club zwemt momenteel niet in het geld zoals voorheen en Internazionale zal altijd groter zijn dan een speler en jouw geneuzel over Zanetti is onwetenheid, Zanetti kon ooit naar Real maar ging niet want Internazionale is Zanetti en Zanetti is Internazionale en dat geld ook voor Cambiasso, Milito, Stankovic, Recoba, Cordoba maar die status heeft Sneijder nu eenmaal niet zomis het nu eenmaal.

7 december 2012 om 11:41

Je kan het beter vergelijken met het doorgeven van informatie van een mc Donalds of supermarkt bijvoorbeeld. Als je daar werkt moet je ook een contract ondertekenen dat je niet binnen een jaar bij een concurrent mag gaan werken. Logisch, want je concurrenten hoeven geen gebruik te maken van de informatie die jou verleent wordt.

Desalniettemin kan ik me Sneijder ook heel goed voorstellen. Als Inter zo met contracten en haar personeel omgaat zou ik ook geen respect tonen. Belachelijk dat ze iemand dwingen salaris in te leveren terwijl willens en wetens een contract is opgesteld. Het zou wat zijn als je deze situatie bij een andere professie zou hebben, een dokter die minder belangrijk is maar thuis laten tot hij loonsverlaging accepteert of dit opleggen bij een minder belangrijk geworden docent. Raar wereldje, die voetballerij.

Dit kan natuurlijk ook niet. Internazionale wordt enorme schade berokkend door deze tweet!

5 december 2012 om 19:39

Sorry?

Wesley is fit, dat is zelfs bevestigd door een arts van inter. Dus waarom niet opstellen?

Als je zou zeggen dat inter haar eigen glazen ingooit zou ik t eens zijn, want de hele situatie hebben ze zich op zichzelf afgeroepen.

Hoop dat ie transfervrij weg mag, vind het niet zo gek dat alle toppers weg willen of al weg zijn gegaan uit Italië

5 december 2012 om 19:45

Sarcasm, do you understand it?

Slaat nergens op wat Inter doet. Ze willen hem gewoon irriteren zodat hij akkoord gaat met een minder contract. Vind het wel erg laag wat ze met hem doen. Zet hem dan voor het blok, maar dit slaat nergens op.

5 december 2012 om 19:53

ik begin het zolangzamerhand helemaal zat te worden met dat sarcasme constant. In elke topic staan er nu wel 4 a 5 comments die serieus iemands mening kan zijn,maar wordt afgedaan als sarcasme. En ja 1-3 keer per dag kan ik nog begrijpen,maar nu is het niet meer normaal,omdat het moeilijk wordt (als voetbalzone bezoeker) als je gewoon de comments wil lezen.

on:
Geen slimme zet van Sneijder. Zoals iedereen heeft kunnen lezen in een eerder topic vandaag over hem kan dit zijn kansen verspelen op een 'just Cause'

P.s. Dit is niet alleen tegen jou gericht Magicfeet_7,maar tegen meerdere leden.

5 december 2012 om 20:11

"internazionale wordt enorme schade berokkend door deze tweet!"

Ach kom op, deze is toch wel heel duidelijk.

Je hoeft trouwens toch niet elk nieuwsbericht serieus te nemen ? Dat zou anders maar een saaie bedoeling worden..

ON: Goede speler, verkeerde club. Ik wil hem wel een keer in Engeland zien. Bij de meeste (top)clubs beschikken ze over veel loopvermogen, waardoor hij daar met zijn steekpasses geweldig zou renderen.

5 december 2012 om 20:20

Sarcasm Huh

Bedankt kaka Madrid, en dan geven ze zichzelf duimpjes omhoog haha. Trieste lui

5 december 2012 om 20:20

klopt deze is wel heel duidelijk,maar wat ik nu niet leuk vind is dat dit soort comments bijna standaard bij een topic horen. En zoals gezegd heb ik geen probleem met sarcasme in een topic(het kan zelfs even iets anders geven aan een saai topic,maar nu is het zo veel dat het moeilijk wordt om er overheen te lezen en je weet niet meer of je serieus in moet gaan op een comment.

Edit: Klopt Elephantman,het forum begint snel waarde te verliezen(in mijn ogen,maar ik weet ook zeker in dat van veel serieuze gebruikers van VZ)

5 december 2012 om 20:36

Leg eens uit waarom mensen niet sarcastisch mogen doen hier??

Geen gevoel voor humor? Moeite met lezen en schrijven?

Of ga net als Inter ons een sarcasme verbod opleggen?

btw was sarcastisch bedoeld!

6 december 2012 om 00:36

Speciaal voor jou Kaka-madrid,

omdat jij zo belangrijk persoon bent en vraagt om geen sarcasme meer te gebruiken zou ik het nooit meer doen!

(sarcasme)

6 december 2012 om 09:26

@kaka-madrid
Welkom op het internet

Haha en hij wil dan transfervrij opstappen omdat Inter zich niet aan de regels zou houden? Nu gooit hij toch gwn zijn eigen ramen in. De kans dat hij, voor de transfermarkt opengaat, nog geselecteerd zou worden was al klein, nu wss zo goed als nihil.

5 december 2012 om 19:34

Wat een onzin zit je weer te verkondigen. Omdat Wesley Sneijder zijn contract niet wilt verlengen krijgt hij stank voor dank een boete? Ik wil niet veel zeggen hoor, maar dan had Inter hem niet moeten halen en zoveel salaris op de bank van Wesley Sneijder storten.

Lekker weg gaan uit Milaan.

5 december 2012 om 19:50

oké, weer iemand die het verhaal niet kent. Nog een keer dan...

Sneijder tekende dit sterkverbeterde contract in 2010, net nadat Inter de triple gewonnen had en Sneijder 1 van de beste middenvelders was. Helaas ging het na het vertrek van Mou steeds slechter met Inter en Sneijder. Bij Inter leidde dit tot het mislopen van de CL, waardoor een grote bron van inkomsten wegviel. Sneijder op zijn beurt was nog maar een schim van de speler die hij onder Mou was + voortdurend geblesseerd.

Ondertussen besluit Fifa de FFP in te voeren, waardoor Inter - mede door het mislopen van de CL, mede door de crisis - genoodzaakt is te besparen. Grootverdienders als Maicon, Lucio, César, Forlan en Chivu krijgen de volgende keus: ofwel bijtekenen ofwel vertrekken. Enkel Chivu nam genoegen met minder.

Ondertussen heeft Inter enorm geïnvesteerd in een nieuwe ploeg en keert Coutinho, een 20 jarige Braziliaan met enorm veel talent, terug naar Inter. Hij moet, samen met andere spelers als Cassano, Palacio en Alvarez de rol van Sneijder op zich nemen, omdat deze continu geblesseerd is.

Inter weet wat de capaciteiten zijn van Sneijder, maar helaas is hij te blessuregevoelig. Bovendien doet Inter het beter zonder hem de afgelopen 2 seizoenen. Waarom dan een speler die zoveel verdiend op de bank zetten?

5 december 2012 om 20:08

Al worden Sneijders beide benen geamputeerd, dan nog mag hij gewoon zijn salaris eisen. Inter heeft zeer begrijpelijk spijt, maar had gewoon niet zo'n hoog salaris moeten geven.
Het is logisch dat ze hem dus kwijt willen, maar ze moeten dat dan gewoon eerlijk zeggen en niet dit soort flauwe praktijken gebruiken zoals opeens tweets beboeten.

5 december 2012 om 20:12

Dit klopt voor een groot deel, maar niet dat sneijder steeds geblesseerd is. Hij is fit verklaard door een arts van Inter. Dus hij zou nu gewoon kunnen spelen.

5 december 2012 om 20:41

@ Migi84

Hij mag idd zijn salaris eisen, en dat krijgt hij ook gwn uitbetaald. Zolang hij dit contract heeft, krijgt hij die 8? miljoen. Weet het niet precies van buiten.

Inter heeft dan toch ook het recht om hem op de bank te zetten als ze vinden dat hij niet in het systeem past? Van die twitter-verbodtoestanden ben ik niet op de hoogte, dus weet niet goed hoe het allemaal in elkaar zit. Als het overeengekomen is, dan moet Sneijder zich er gwn aan houden. Indien dit niet het geval is niet natuurlijk...

Ik denk dat Inter Sneijder nog wel wilt gebruiken (vandaar dus het contractvoorstel voor een jaar langer ipv direcht op de transferlijst), maar dat hij gwn te duur is.

@ Josh024

Ja momenteel is hij fit, na 2 maanden geblesseerd te zijn geweest. Zoek gwn eens op hoeveel wedstrijden hij vorig seizoen gespeeld heeft, en dan heb ik het nog niet eens over in de basis en de volle 90min.

5 december 2012 om 21:01

Jij probeert sympathie te wekken doordat ze nu zo goed bezig zijn en dat zal wel maar ze hebben bestuurlijke blunders gemaakt en het nooit zo ver moeten laten komen..daar mag je Sneijder niks in kwalijk nemen..ja het zou leuk zijn als hij in zou willen leveren maar hij is en voelt zich te goed en denkt om zijn eigen (goed recht).

De prestaties overdrijf jij ook wel behoorlijk in! Toen Mourinho weg was bleef Sneijder zijn niveau halen zelfs lof uitingen van Cambiasso dat hij zo constant bleef..ja blessures wel ja maar daar is weinig aan te doen is pech voor alle partijen en ook toen ze hem een nieuw contract gaven had hij een blessure gevoelig verleden.
Vorig jaar de keren dat hij fit was en wel speelde legde hij ballen pan klaar voor zowel Milito als Forlan! Hoeveel 100% kansen hebben die heren gemist?? Als die spitsen die open kansen wat meer gemaakt hadden dan had Sneijder een riant aantal assist behaald.
Dan nog zijn pech met de paal en lat (kan er geen statistieken bij halen) maar alleen zijn eerste wedstrijd na lange blessure raakte hij zowel de lat als paal en ook in de CL zat het hem niet mee...wil er alleen maar mee aangeven dat het zo dicht bij elkaar ligt met een beetje geluk en iedereen sprak over de verlosser van Inter.
Je hebt gelijk dat Coutinho een geweldig talent is maar als jij wil beweren dat Sneijder niet goed genoeg is voor de bank dan is mij wel duidelijk dat jij niet objectief bent en totaal met het sportieve verkoop praatje van de club meegaat terwijl toch overduidelijk is dat er veel meer speel! (helaas).

5 december 2012 om 21:14

Dat Sneijder minder speelt en geblesseerd is geweest is het risico dat Inter van te voren heeft genomen.. Dat behoorde tot de toekomstige mogelijkheden op het moment dat het contract werd getekend...
Ook was het toen allang duidelijk dat er een crisis was.. Als je dan toch een speler een salarisverhoging aanbied heb je dit aan jezelf te danken.. De plannen over FFP komen ook niet zomaar uit de lucht vallen, ook daarvan had Inter moeten weten...

Als je dan gaat chanteren, (of langer tekenen of op de tribune zitten) en de trainer vervolgens zegt dat Sneijder niet speelt omdat hij andere spelers beter vind ben je niet netjes bezig.

Net als wanneer je opeens boetes gaat geven aan Sneijder en niet aan je andere spelers voor het gebruik van social media. Dat is gewoon kolder en veel te doorzichtig. Iedereen begrijpt dat dit gedaan wordt om hem het leven zuur te maken...

Bovendien: Als hij tekend voor een jaar langer zit hij dus nog een jaar extra vast aan Inter en zullen ze bij een eventuele transfer meer kunnen eisen. Aangezien de handelswijze nu ook niet bepaald chique is, is er zeker geen garantie dat dit bij een eventuele transfer wel zo zal zijn...

5 december 2012 om 22:01

Probeer het mss eens vanuit het standpunt van Inter te bekijken. Iedereen zit hier te roepen hoe ik en andere Interisti enorm subjectief zijn, maar zelf zijn jullie ook niet erg objectief aangezien het over jullie liefgekozen Sneijder gaat.

Dat twitter-verbod is blijkbaar iets dat er al langer is. Je mag geen informatie over opstellingen of dergelijke doorspelen naar buiten toe, voordat de club toestemming gegeven heeft. Is toch logisch? Overigens is Sneijder niet de eerste speler die een twitter-verbod krijgt. Clubs moeten hun 'naam' hoog houden. Als Sneijder zo'n dingen post met zijn x aantal volgers, dan krijgen die een afkeer naar Inter toe. Een beetje hetzelfde wat er momenteel op deze site ook gebeurt.

Dat Sneijder gechanteerd wordt, vind ik echt lachwekkend. Hij wordt toch niet gedwongen om te blijven? Hij krijgt een contractvoorstel aangeboden en heeft het volste recht dit te weigeren. Maar wat moet Inter dan doen? Hem opstellen ondanks dat hij wss verkocht zal worden, met het risico dat hij geblesseerd zal raken? En Coutinho en andere spelers de kansen ontnemen? Bovendien is Sneijder al sinds vorig seizoen niet meer zeker van zijn basisplaats.

En nogmaals: Inter bood hem dat contract in 2010 aan, toen de kaarten voor beide partijen totaal anders lagen. Moet Inter nu mss in de problemen komen omdat ze een salaris niet kunnen betalen, maar omdat Sneijder hen 3 seizoenen geleden aan veel prijzen hielp, maar niet willen verkopen? Is toch niet rationeel? Sneijder heeft geweigerd, en zal daarom vertrekken in januari. Simpel. Met hem wordt maw geen rekening meer gehouden.

Verder nog even over de salariseisen. Hij zou 4.5mln verdienen + bonussen indien hij bij zou tekenen, hetzelfde bedrag als toen hij net naar Inter kwam. Dat meneer hier geen genoegen mee neemt zegt ook wel wat over hem. Bovendien wil hij pas in 2014 vertrekken, omdat hij dan 30 is en nog een contract voor 1 jaar heeft. Maw clubs zullen geen hoge transfersom hoeven te betalen, waardoor Sneijder zijn salaris kan houden en wss nog een tekengeld kan vragen. Echt smerig. En dan klagen mensen over Inter...

5 december 2012 om 22:03

Je hoeft niet zo bijdehand te doen jongen. Volgens mij snap jij er zelf gewoon niet zoveel van. Inter heeft Sneijder een contract aangeboden en zowel Sneijder als Inter hebben dit ondertekend. Wat snap je daar niet aan. Inter moet Sneijder z'n dikke salaris gewoon betalen t/m 2015. Er is voor Sneijder geen enkele reden om z'n salaris over meer jaren dan t/m 2015 uit te laten smeren. Niet zo heel ingewikkeld vriend. Er is in deze zaak maar één die in z'n recht staat en dat is Sneijder. Inter maakt zich hier volstrekt belachelijk.

5 december 2012 om 23:21

Ben jij 12 ofzo, snotneus. Ik zeg toch niet dat iemand geen contract heeft ondertekent. Inter betaalt ook Sneijders salaris, niet bang zijn jongen jouw grote held zal niks mankeren. Sneijder heeft het recht om niet te willen verlengen, maar dan heeft Inter ook het recht om hem weg te sturen.

Inter maakt zich belachelijk? Sneijder mag blij zijn dat Inter hem nog een contractverlenging voorgeschoteld heeft. Ik had hem gelijk in de zomer naar de eerste en beste club gestuur. Wat een geldwolf. Maar dat begrijp jij zeker niet in jouw kleine zwart-witte wereld. Ga je rekensommetjes maar maken jongen, jij hebt blijkbaar geen idee hoe je normale discussies moet voeren.

Gewoon doen hoor Sneijder, moeten ze je maar laten spelen, want zo iemand als Sneijder hoort overal in de basis te staan. (barca weet ik niet xD)

5 december 2012 om 20:19

Bij Barcelona, Madrid en City heeft hij weinig te zoeken. Daar hebben ze met Iniesta, Ozil en Silva al betere opties. Bayern Munchen heeft Kroos (eigen jeugd) en Chelsea heeft Mata al op die positie lopen en Juventus draait als een tierelier. Dan blijven alleen Psg, United en Ac Milan nog over. De rest van de ploegen kunnen/willen hem niet betalen.

jazeker Sneijder! lekker bezig... gewoon lekker doen ze controleren niet je leven maar je voetbal duss lekker tweeten..

Sneijder ga aub naar Manchester United, lekker samen met Van Persie en Butner spelen joh. Die club zou ook het beste voor hem zijn tot nu toe als hij zijn laatste top nog wilt bereiken!

Utd!!!!

5 december 2012 om 19:38

Waarom wil je hem bij United zien? United speelt niet eens met een nummer 10. Dan moet Ferguson zijn tactiek gaan aanpassen en dat gaat Ferguson niet doen. Sneijder is al twee jaar totaal uit vorm dus United wordt hem niet.

5 december 2012 om 19:54

Amen.

United speelt met een hele diepe tien. En dat is Sneijder niet. Ten tweede hebben ze daar Rooney/van Persie en Kagawa al voor. Zou een erg domme aankoop zijn, vind ik. Dan kan hij beter naar een andere Engelse club gaan als City. Slechter dan Barry kan hij het niet doen en ze hebben daar maar 1 creatieve middenvelder.

6 december 2012 om 00:13

Alsof een Sneijder niet in de rol van een Giggs zou kunnen spelen? Sneijder werkt altijd hard, en heeft een fantastische passing in huis. Sneijder zou je een dynamische middenvelder kunnen noemen en dat zou bij United prima kunnen.

United lijkt mij de beste club voor Sneijder en andersom.

6 december 2012 om 12:16

Nee, gewoon nee. Sneijder zal nooit in de rol van Giggs kunnen spelen. Dan moet hij veel verdedigd werk verrichten en hij verdedigt amper mee. Hij was zo goed in dat jaar onder Mourinho omdat er een team om hem heen gebouwd was. Hij was zo goed omdat hij mee hoefde mee te verdedigen want andere spelers deden dat voor hem. Dat kan hij echt niet bij United doen.

Verder zal Ferguson hem toch niet kopen. Hij is al 'oud' voor de visie van Ferguson. Ferguson koopt niet oudere spelers voor een vrij groot bedrag. Daarbij vraagt hij ook een vermogen aan salaris en dat is hij nu niet waard. Twee jaar niks gepresteerd en een beetje geblesseerd zijn,

Zielig bestuur van inter. Zo ga je niet om met een clubheld. Hij heeft verdomme de cl laten winnen. Respectloze manier van communiceren met je spelers..

5 december 2012 om 19:51

Clubheld !! weet je wie club helden zijn Zanetti,cambiasso,julio Cesar dat zijn club helden en niet Wesley,hij moet juist dankbaar zijn dat Inter toen die tijd bij Real ophaalde waar die niet eens mee mocht trainen en geen rugnummer kreeg.

5 december 2012 om 20:00

Sneijder is wel degelijk een clubheld geweest en zal dat dan ook altijd blijven. Sneijder was in het seizoen 2009-2010 toch echt de belangrijkste man samen met Eto'o en hij was het die Inter naar de Competitie-, beker- en Champions-leaguetitel leidde. Als dat niet goed genoeg is om een clubheld te zijn weet ik het ook niet meer.

5 december 2012 om 21:15

je vergeet Milito..

5 december 2012 om 23:40

Hij vergeet heel het elftal, want zonder de andere 10 man had Sneijder nooit iets klaargespeeld gekregen. Hoeveel wedstrijden heeft Inter wel niet puur op de verdedigende kwaliteiten moeten rekenen van haar verdediging? Met name Lucio, Samuel, Maicon, Zanetti en Cambiasso waren in 2010 zelfs belangrijker!

Milito wordt ook zo vaak vergeten, terwijl hij in de finale 2x wist te scoren en in de Serie A o zo productief was.

5 december 2012 om 23:37

Ja idd, enkel door de inbreng van Sneijder heeft Inter toen die triple gepakt.

Damn en ik dacht dat die Messi fanboys erg waren, de Sneijder fanboys zijn 3x zo erg! Maicon, César, Samuel, Lucio, Zanetti, Motta, Cambiasso, Milito, Eto'o, Balotelli, Stankovic, Pandev en Sneijder waren de voornaamste spelers. Dikke bullsh*t dus dat jouw Sneijder Inter de CL bezorgd heeft.

Hoe kan Sneijder in godsnaam ooit ergens een clubheld worden als zijn bankrekening altijd op de eerste plaats zal komen voor hem. Hha clubheld, laat me niet lachen. Zanetti is een clubheld, Sneijder is een geldwolf!

Fijne pakjes avond Wesley en Yolanthe

Wesley Sneijder heeft gewoon gelijk, niemand pakt zijn levendje af ook al gaat het om je eigen club die een boete wilt opleggen. Waar overigens nergens op slaat.

Mooiste cadeau voor jou moet nog komen Wesley Een nieuwe club in de winsterstop.

Ga straks maar lekker revanche nemen bij AC !

Kom naar Milan, Sneijder.

Gabriel
De Sciglio
Mexes
Acerbi
Constant
De Jong
Montolivo
Boateng
Sneijder
Farao
Pato
5 december 2012 om 19:34

Hij is al in Milan? Je bedoelt vast AC Milan. En ik mis El Shaarawy in je opstelling ;o .

5 december 2012 om 19:38

Farao = El Shaarawy ...
Faroa omdat ie (deels) uit uit Egypte komt , snap je?

5 december 2012 om 19:41

Oooh hahaha Sorry !, leuke benaming voor El Shaarawy!

5 december 2012 om 19:52

Hij is in Milaan niet in Milan.

5 december 2012 om 19:54

Inter Milan? aka Internazionale?

5 december 2012 om 21:07

Milan is AC Milan

Inter of Internazionale is Inter Milaan

6 december 2012 om 09:23

@ajax-neymar

Fc internatzionale aka inter milan

5 december 2012 om 19:47

Hij moet zeker niet naar ac milan komen in zijn plaats kunnen we beter kaka ofzo terughalen sneijder moet gwn naar schalke of ajax gaan

5 december 2012 om 20:39

Ben bang dat wesley niet haalbaar is voor Milan.
Het geld rolt niet meer in het Italiaanse voetbal.

Engeland, spanje, Duitsland of nederland.

De ultieme wraak is natuurlijk om dan naar AC te gaan.

Sneijder heeft 1 topjaar gehad en is daarna eigenlijk alleen achteruit gegaan.

Maar ik ga er van uit dat de bestuurders van Inter niet dronken waren toen ze Sneijder het huidige contract aanboden. Ze wisten wat ze samenstelden, en als het ffe niet meer gaat smerige streken uithalen om hem kwijt te raken, of hem dwingen een ander contract laten tekenen.

Zou wel mooi zijn als hij ergens anders wel tekent voor het salaris dat Inter nu wilt betalen voor Sneijder.

5 december 2012 om 19:38

Inderdaad 1 topjaar gehad die Sneijder, al die andere jaren was het allemaal maar bijzonder matig bij deze een-in-een-dozijn voetballer....

5 december 2012 om 19:41

Hahaha ik bedoel natuurlijk 1 topjaar bij Inter. Zijn prestaties bij die club zijn niet 6 miljoen per jaar waard.

5 december 2012 om 20:12

een-in-een-dozijn voetballer? Dat zou je meer als compliment moeten zien want dan is hij uniek, de uitdrukking die jij bedoelt is net anders.

Maar inderdaad alle voetballers zijn perfect tweebenig en kunnen een bal over 90 meter op iemand's stropdas leggen.

Waarom heeft iedereen toch zo'n hekel aan Sneijder (oké ik snap het wel een beetje) hij doet het de laatste twee jaar slecht, maar als je echt met droge ogen beweert dat Sneijder geen goede voetballer is snap je gewoon niets van voetbal, sorry.

Wat een badboy, je kan twitteren maar "fijne Sinterklaasavond" gaat echt te ver!

ON: Sneijder moet echt weg naar een club die hem wel waardeerd.
Manchester United
Schalke 04
Atletico
Milan (!)

5 december 2012 om 19:59

Atletico(?) kan je beter PSG van maken, want dat kan je niet maken omdat hij voor Real Madrid heeft gespeelt. Daarnaast zie ik dat ook niet gebeuren naar Atletico Madrid.

5 december 2012 om 20:01

Ik ook niet, maar daare zal hij gewaardeerd worden.
Hoewel een ruildeal met Pastore een grote mogelijkheid is.

5 december 2012 om 22:44

Hoezo kun je dat neit maken, omdat hij bij Real heeft gespeelt.
Hij is daar neit fijn behandelt, dus hij kan dat wel maken.

Dus hij kan dan volgens jou wel naar Milaan, terwijl hij nu bij Inter speelt?

Pfff weg daar bij Inter, vond het altijd een leuke club maar na dit!!
Als hij daar achteraf voor getekend heeft kan ik niks zeggen. Maar als hij niks getekend heeft over Twitter gewoon twitteren wie zijn hun?!?

Kom maar lekker terug naar Amsterdam!

Schandalig hoe hier wordt omgegaan met een van de beste middenvelders/spelers ter wereld die zoveel voor Internazionale betekend heeft! Dit verdient hij absoluut niet en ik hoop dat hij zo snel mogelijk een mooi team vindt die op een respectvolle en normale manier met hem om kan gaan. Engeland lijkt me wel een mooie competitie voor hem, al zou ik hem groot gelijk geven als hij naar AC ging, al is het maar puur uit wrok tegen Inter.

5 december 2012 om 20:32

Twee jaar geen reet laten zien en toch miljoenen opgestreken. Als die man fatsoen had, had hij een deel van dat geld terug gestort.

En een van de beste middenvelders? Ken 100 betere op dit moment.

5 december 2012 om 21:18

noem ze is alle 100?

5 december 2012 om 21:45

Elke middenvelder die speelt.

5 december 2012 om 22:45

Je hebt meestal wel goede uitspraken, maar 100 Betere dan Sneijder?
Nou nee, dat zeker niet.

5 december 2012 om 23:44

Laat ik het anders formuleren: elke topclub heeft minstens 2 middenvelder die gelijkwaardig of beter zijn. Jullie mogen de lijsten afgaan.

Laat hem maar lekker doen, nu kan Internazionale hem ook lekker een zware boete geven waardoor ze zijn loon toch een beetje op een andere manier beperken. Lekker kinderachtig blijft deze soap toch é.

Benieuwd of hij niet tevreden is met dat loon dat Inter hem wilt aanbieden, 4.5 miljoen + bonussen. Dat is precies hetzelfde als wat hij kreeg bij Inter toen hij er het eerst had getekend. Ik vind het een mooi bedrag, zeker als je kijkt naar zijn prestaties en aantal wedstrijden van de afgelopen jaren.

Twitterverbod, dit klinkt net alsof je in een land woont waar er geen vrijheid van meningsuiting is.

5 december 2012 om 19:58

Tja Italie hea het land van corruptie omkoping en bovenal de voormalige macht van Berlusconi

6 december 2012 om 00:16

Vanuit de bak ja?

Heeft die Moratti zich laten inspireren door Mussolini

Sneijder heeft alle recht om te gaan tweeten, was het niet zo dat Inter akkoord ging met het contract dat werd voorgesteld aan Sneijder. Nu kunnen zij niet voldoen aan de voorwaarden en verbieden zij Sneijder om te tweeten. Wat een contradiction.

Toch kinderachtig dat dit allemaal zover moet komen. Ik weet het fijne er niet van maar volgens mij valt voor beide partijen iets te zeggen. Hopelijk vindt Sneijder in de winter een leuke club in de subtop van Europa. Daar ligt nu toch wel zijn plafond lijkt me.

Gelukkig is Sneijder een slimme vent, en weet hij precies hoe hij dit uit moet spelen. Komt goed.

'middels die tactiek probeert Inter hem te dwingen om akkoord te gaan met de voorwaarden van een nieuw contract.'

VZ, serieus. Je kan dit niet als een feit gaan neerzetten hoor. Als je jezelf ten minste enigszins serieus neemt als nieuwssite. Dit is namelijk puur een speculatie vanuit het Sneijder kamp.

De reden dat Inter hem verboden heeft te Twitteren is vanwege het feit dat hij het als een uitlaatklep gebruikt en zo de publieke opinie aan zijn kant probeert te krijgen. Nu heeft hij er alsnog schijt aan, maar anders had hij waarschijnlijk al veel eerder negatieve dingen over Inter getwitterd.

Maar goed, dit is inmiddels zulk kinderachtig gedoe. En ik begin steeds meer overtuigd te raken dat Sneijder mede schuldig is aan dit conflict. Hoe? Dat zal wel blijken naarmate de tijd vordert. Op dit moment hoop ik dat hij gewoon zo snel mogelijk oprot, de 1e van januari wat mij betreft.

5 december 2012 om 22:12

Altijd al een vies clubje geweest dat Inter van je. Nu proberen ze wer onder contractuele verplichtingen uit te komen. Sneijder heeft Morattie toch niet met een pistool op het hoofd gedwongen hem dat contract aan te bieden? Nu moet Inter gewoon haar verplichtingen nakomen niet zo ingewikkeld toch? Zouden die hersenloze bestuurders van Inter zelfs moeten kunnen begrijpen!

6 december 2012 om 00:34

Gaat het jongen? Anders ga je even bij je moeder janken.

Inter komt haar verplichtingen na. Ze betalen namelijk gewoon netjes Sneijder zijn salaris elke maand. Inter is niet verplicht Sneijder op te stellen hoor. Verder heeft Sneijder geen pistool tegen Moratti's hoofd gehouden, maar je denk toch niet serieus dat Inter hem dat contract vanuit hunzelf hebben aangeboden? Sneijder heeft daar via zijn zaakwaarnemer voor onderhandeld toen hij dat topseizoen net achter de rug had. Hij had waarschijnlijk genoeg andere aanbiedingen op zak en als Inter hem wilde behouden moesten zijn contract verlengen tegen een beter salaris. Zo gaat het zo vaak in het voetbal en dat is ook terecht. Echter, nu Sneijder al twee jaar niet meer presteert is ook het ook volledig terecht dat Inter zijn salaris weer wil inkorten. En als Sneijdertje dat niet wil mag hij lekker een andere club zoeken. Zo simpel is het.

6 december 2012 om 09:26

"echter, nu Sneijder al twee jaar niet meer presteert is ook het ook volledig terecht dat Inter zijn salaris weer wil inkorten. En als Sneijdertje dat niet wil mag hij lekker een andere club zoeken. Zo simpel is het."

Je snapt niet zo heel veel van contracten begrijp ik wel het is namelijk helemaal niet terecht dat Inter zijn salaris over een jaar extra wil uitsmeren! Ik ben benieuwd wat jij zou zeggen als je baas aan jou voorstelt om het salaris wat je nu verdiend per jaar om dat in het vervolg over achttien maanden uit te betalen. Jij zou daar natuurlijk geen enkel probleem mee hebben.

7 december 2012 om 11:55

Als ik de afgelopen twee jaar beneden mij niveau presteer, de helft van de tijd ziek ben en de duurste werknemer van het bedrijf ben, had ik allang verwacht eruit gegooid te worden door mijn baas. En terecht lijkt mij ook.

7 december 2012 om 17:32

Laten ze hem er dan uitgooien! Maar daar heeft Inter niet zoveel behoefte aan. Ze willen graag nog even flink vangen!
Komt bij dat dat er uitgooien nog niet zo eenvoudig is met een contract. Maar daar heb jij weinig kijk op gezien je mailtjes!

7 december 2012 om 18:30

Punt is dat Sneijder (en Yolanthe) helemaal niet weg wil uit Milaan. Contract laten ontbinden is dus ook niet naar z'n tevredenheid.

Maar mocht er nou geen geschikte club komen deze winter voor Sneijder, dan zal hij ofwel nog een halfjaar spelen en in de zomer worden verkocht of zijn contract zal worden ontbonden omdat Inter inderdaad echt van zijn salaris af moet. Ik sluit dat laatste niet uit, zo heeft Inter afgelopen zomer ook Lucio, Forlan en Julio César eruit gegooid.

Laat ze maar bloeien dat vieze bestuur.
Ik ben absoluut geen sneider fan maar dit kan echt niet.
Kinderachtige club ....tweet verbod.
Foei wesley en ook een fijne avond gewenst

Tja, Inter staat hier dus enorm voor lul, speelt Sneijder toch wel leuk. Zou me ook niks verbazen als hij met een fatsoenlijke advocaat onder al die boetes en misschien wel zijn contract uitkomt, Inter moet hem aantoonbaar hebben en denk niet dat een rechter dat echt op prijs gaat stellen, zelfs niet in Italië.

Als ik Wesley was zou ik lekker naar ACM gaan
en dan in de derby tegen Inter scoren en heeeeel uitbundig gaan juichen .

Zou ik doen hee

Ik snap niet dat ploeggenoten niet ingrijpen en achter hun (beste) teamgenoot staan.

5 december 2012 om 20:52

Omdat het betaalde voetbal een wereld is van ego trippers die hun handen niet in het vuur steken voor een ploeggenoot.
Of je moet zo team als Milan een paar jaar geleden had dat oogde zo hecht daar kan ik niet geloven dat zoiets had kunnen gebeuren...inter heeft het wel overdreven hard gespeeld en denk dat ze juridisch gezien zelf wel is in de problemen kunnen komen.
Waarom niet gewoon een eerlijk/open gesprek en hem fit laten worden je kan er de donder op zeggen dat er in de winter een club zou komen die beide partijen gelukkig maakt!
Nu heb je sowieso alleen maar verliezers! Sneijder heeft Inter mooie dingen gebracht na zijn komst en samen hebben ze de CL gepakt dan is het gewoon spijtig dat het zo verder moet.
Het ware verhaal zou later wel uitkomen.

Ha! Zinvol gebruik van sociale media door burgerlijke ongehoorzaamheid. Prachtig hoe organisaties zich almacht toedichten, waar Snijder laat zien dat dit pure fantasie is. Typisch overigens dat deze Italiaanse club aan censuur doet.. iets cultureels?

Lever je salaris grotendeels in, ga lekker nog 3 jaar bij Ajax voetballen en daarna lekker trainer daar worden voor de jeugd. Geld heb je genoeg, Amsterdam is geen slechte plek te wonen en je speelt nog lekker 3 jaartjes sowieso in Europa, komt weer in Oranje nog een knallend WK spelen en lekker met de fut gaan. Zou mooi zijn voor beide partijen. Ik hoop het van harte, Ajax word dan wel geweldig maar lijkt me genot met mijn eigen ogen naar Sneijder te kijken op metertje of 20-100 afstand. Ga terug naar Ajax, A.u.b.

En terecht wat Sneijder doet. We leven niet in een dictactuur. Er bestaat nog altijd iets als vrije wil en soevereiniteit.

Had al nooit een hoge pet op van Inter, maar dit is toch een schande voor iedereen die betrokken is bij die club. Wat zijn die gasten ontzettend diep gezonken.

Snap best dat ze bepaalde dingen binnenshuis willen houden, maar nu het al op straat ligt zul je het fatsoenlijk moeten houden uit respect voor de fans en de sport.

De financiele problemen zijn niet in een dag gekomen en zullen dus ook niet makkelijk in 1 dag worden opgelost. Inter zal op de blaren moeten zitten en een andere manier moeten zien te vinden om dit op te lossen. Helaas zie ik ze dat niet doen met die voorzitter die ze hebben.

Sneijder heeft zich rustig gehouden zonder resultaat. Nu gaat hij zich verzetten om een transfer te forceren. Inter moet hem gewoon voor een fors lagere prijs laten gaan zodat een andere club zijn salaris kan betalen. Ik vrees alleen voor Sneijder dat Inter een hoge transfersom nodig heeft.

5 december 2012 om 22:46

Sneijder moet gewoon zijn looneisen fors laten zakken zodat andere clubs de transfersom kunnen ophoesten. Ik vrees alleen voor Inter dat Sneijder zijn looneisen nooit zal laten zakken.

Ik begrijp echt niet waarom iedereen het plots voor Sneijder opneemt. Toen Leerdam zijn contract niet wou verlengen vonden de meeste het heel normaal dat ze nu rekenen op andere spelers. Toen Sulejmani zijn contract niet wou verlengen vond iedereen het logisch dat hij niet meer speelde. Nu dat Sneijder plots zijn contract niet wil verlengen is het allemaal Inter zijn schuld. Beetje naïef zeker?

Inter heeft nu eenmaal het recht om op te stellen wie dat ze willen voor gelijk welke reden. Zolang ze alle betalingen correct uitvoeren is er geen enkel probleem.

7 december 2012 om 11:38

Klein verschilletje Sneijder zijn contract loopt niet deze winter of zomer af

Dus je hele vergelijking slaat nergens op.

7 december 2012 om 13:11

Ja dus? Hij geeft aan dat clubs gewoon het recht hebben om spelers op de tribune te houden als ze dat willen. Leerdam en Sulejmani hebben ook nog steeds een contract hoor. Dat dat in de zomer afloopt betekent niet dat het op dit moment minder geldig is dan het contract van Sneijder.

Hij heeft gewoon gelijk. Een heleboel mensen hier zijn ontzettend hypocriet.

7 december 2012 om 13:33

Haha menen jullie dit nou? De situatie verschilt wel degelijk met die van Leerdam. Inter wil Sneijder niet zo veel betalen en daarom het salaris uitsmeren over een langere periode, Leerdam tekent niet bij met de intentie om de club te verlaten. Sneijder wilt gewoon spelen voor Inter en wie weet ook nog wel verlengen maar hij gaat niet opeens een deel van z'n salaris inleveren. Je bent zelf hypocriet want ik neem aan dat je daar zelf ook niet mee akkoord zou gaan..

7 december 2012 om 14:09

Inter zit met die FFP regel waaraan ze moeten voldoen en daarom geldt voor Sneijder hetzelfde als voor Leerdam en Sulejmani: als hij niet wil bijtekenen moet ie vertrekken en komt ie dus niet meer in de plannen van de club voor. Dus wat dat betreft is er geen verschil.

Dan kan je roepen: 'ja maar hij heeft een contract, je kan m er niet zomaar uitgooien.' Ja dus? Inter moet bezuinigen, Sneijder eist 12 miljoen (!) per jaar op van de club en hij presteert er niet eens naar. Dus wordt ie gewoon op de transferlijst geplaatst. Gaat niet anders dan bij FC Utrecht bijvoorbeeld waar Asare en Mulenga op de transferlijst worden geplaatst vanwege hun hoge salarissen.

De vergelijking dat ik zelf ook niet akkoord zou gaan met een lager salaris is de stomste die je kunt maken. Als ik de afgelopen twee jaar regelmatig ziek ben, het hoogste salaris van het bedrijf krijg maar daar niet naar presteer en het bedrijf ook nog eens met financiële problemen zit, hadden ze mij er allang uitgeschopt. Als je het dus zo gaat vergelijken mag Sneijder eigenlijk blij zijn dat hij nog een contractverlenging aangeboden krijgt.

Het zou pas een straf zijn, als hij voor zo'n kutwedstrijd wel geselecteerd word.
Kan me moeilijk voorstellen dat iemand van Inter wel trek heeft in zo'n wedstrijdje tegen een club uit Azerbeidzjan in de El.
In zo'n wedstrijd heb je niks te winnen, en kun je het eigenlijk nooit goed doen.

Lekker naar PSG gaan. Ibrahimovic van leuke balletjes voorzien. En flink wat geld opstrijken natuurlijk.

mooi dat iedereen hier t contract van Sneijder blijkbaar kent terwijl ze gewoon Derksen napraten.

Ontopic..br Geef Sneijder eens ongelijk. Bijna 50% van zijn salaris inleveren en gedwongen worden om bij te tekenen omdat Inter het een beetje warm krijgen van de Financialfair Play die toch strenger dan vooraf gedacht gaat worden.

Dit begint nu wel een gigantische soap te worden, en ik ben bang dat met de FFP en financiele crisis bij de zuid-europese clubs het vaker voorgaat komen dan ons lief is!
Toevallig krijgen we er in Nederland mee te maken omdat het om een van onze beste spelers gaat, hopelijk voor Sneijder eindigt deze ramp in Januari.

Ik ben zeer benieuwd wat er gaat gebeuren als Anzhi of Zenit een bod uitbrengt dat Inter accepteert en Sneijder nee dank je zegt.

Tja Sneijder word gewoon gechanteerd op dit moment. Niet bij tekenen is niet spelen komt het op neer. Maar ik zou niet weten welke club nou zit te wachten op Sneijder. Met alle respect, maar een hoop personen zeggen Man United, die zitten echt niet te wachten op een 29-jarige speler die al 2 jaar weinig heeft gepresteerd, vaak geblesseerd is en ook nog eens een dure kostenpost is.

Als dit Ronaldo zou zijn. Dan waren er totaal andere reacties te zien op VZ. Heel erg apart.

7 december 2012 om 11:41

Want? Real madrid kan toch niks aan nieuwe belastingsmaatregelen doen?

Ik snap het van beide kanten in dat verhaal madrid betaalt al erg veel en ronaldo wilt niet achteruit gaan... Maar sneijder zijn verhaal is nogal anders hoor.

Echt schandalig wat inter hier doet, als ik sneijder was zou ik zorgen dat duidelijk word dat dit chantage is en ze uitmelken zoveel het kan.

7 december 2012 om 15:18

Wie is er schandalig.

Als jij op je werk een loonsverhoging krijgt is dat toch ook geen signaal dat je er maar met de pet naar kan gaan gooien. Het zou een stimulans moeten zijn om zo je best te blijven doen.

Dit is wat Sneijder heeft nagelaten en nu wil Inter een aanpassing doen. De manier waarop ze dat doen is misschien voor Sneijder en in de ogen van Nederlanders niet leuk, maar daarom krijgt hij ook de kans om in Januari te vertrekken.

Waarom wil Inter het contract van Sneijder verlengen, ze zeggen zelf dat ze betere spelers hebben, je kan dan beter zorgen dat je zo'n dure speler zo snel mogelijk kwijt raakt.

Manchester united zie ik nog steeds als een serieuze gedadigde om Sneijder over te nemen. Het zal wel afhankelijk zijn van de transferkosten. Wat zou Sneijder momenteel waard zijn, 12 tot 18 miljoen ofzo?

Een andere mogelijkheid is denk ik Chelsea. Als eventueel Mourinho in de zomer zou komen, dan is dat helemaal nog niet zo'n gekke gedachte.

Het is gewoon heel zuur voor hem dat hij geen kans krijgt om zichzelf te bewijzen op het veld. Geen enkele club wil het risico nemen dat hij minder presteert als verwacht

Ik zou sneijder lekker bij man utd willen zien schitteren perfecte plek voor hem

Er wordt hier een compleet verkeerd beeld geschetst over wat er nou gaande is!

Natuurlijk heeft Sneijder het volste recht op zijn contract, en hebben beide partijen met hun volle verstand daar mee ingestemd toen er getekend werd.

Feit is wel dat Wesley Sneijder het laatste jaar alleen maar geblesseerd is, te weinig leeft voor het voetballen. Op het moment dat Inter een thuiswedstrijd speelt zit hij bij zijn broertje in waalwijk te kijken. Allemaal voorbeelden van een mentaliteit die niet passen bij een prof met zo een contract! (Ik zou mij persoonlijk niet kunnen voorstellen dat ik niet bij me team ga kijken als ik geblesseerd ben.)

Nou is Inter ook heel druk bezig om alles Financieel op orde te krijgen (wat iedereen zo graag wil zien in de wereld) en ze hebben geconstateerd dat Wesley Sneijder zijn megasalaris niet waard is. Daar willen ze wat aan doen.

Dat ze hem nu een paar weken buiten de selectie houden is naar mijn mening maar een klein detail (of het goed is, is wat anders), maar er zijn genoeg redenen waarom Inter dit momenteel doet.

In Nederland wordt nu het beeld geschetst dat Inter één of andere Maffiaclub is, dat stoort mij best wel, want dat is niet terecht. Sneijder moet ook bij zich zelf te rade gaan en zichzelf de vraag stellen, heb ik wel alles gedaan om dit contract waard te zijn.

7 december 2012 om 17:16

ben het helemaal met je eens, maar wat je ook zegt de mensen hier in nederland die nooit het voetbal in italie volgen, laat staan inter volgen, hebben hier een mening over zonder te weten wat er werkelijk gaande is.

ik zeg niet dat het goed is wat inter doet, door hem al zo lang aan de kant te houden, maar ik geef inter wel gelijk in het feit dat sneijder dat salaris niet waard is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1021 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9562
2.Napoli9148
3.AS Roma7733
4.Lazio7240
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Milan ŠkriniarVerdediger00
Joao MirandaVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

789 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Al Gharafa 11 9 2 0
2017/2018 OGC Nice 5 0 0 0
2016/2017 Galatasaray 28 5 5 0
2015/2016 Galatasaray 25 5 11 0
2014/2015 Galatasaray 31 10 5 0
Laatste voetbalnieuws

‘Sneijder betrokken bij overname Engelse club door Singaporees consortium’

Wesley Sneijder is op korte termijn mogelijk betrokken bij de overname van Blackpool, zo meldt de Daily Mail. De Engelse club, uitkomend in de League One, staat in de nadrukkelijke belangstelling...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain sluit uit dat Arsène Wenger als sportief directeur aan de slag gaat in Parijs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren