Donderdag, 6 December 2012

Mourinho maakt zich niet populair bij spelers

Fans van Everton kunnen opgelucht ademhalen: Leighton Baines is niet van plan over te stappen naar het gehate Manchester. De linksback staat in de nadrukkelijke belangstelling van Sir Alex Ferguson en de zijnen, maar naar eigen zeggen speelt er niks. “Ik zou me niet te druk maken als ik fan was. Ik lees ook weleens wat, maar al die geruchten en speculaties zijn nergens op gebaseerd”, aldus de Engels international. (Sky Sports)
De start van Rafa Benítez bij Chelsea is op z’n minst ongelukkig te noemen, maar de spelersgroep staat nog altijd volledig achter de interim-manager. Landgenoot Juan Mata weet dat veranderingen nu eenmaal tijd vergen. “Rafa wil het beste voor het team. Hij heeft veel ervaring en probeert ons daarmee verder te helpen. Uiteraard helpen wij hem ook”, verklaarde de Spaans international. (Marca)
/
José Mourinho heeft zich niet populair gemaakt. De selectie zou aanvankelijk tussen 22 december en 1 januari vrijaf zijn, maar nu wil de oefenmeester de spelers toch al op 29 december terug hebben in Madrid. Dat is met name vervelend voor de Zuid-Amerikanen, die vrijwel meteen na de kerstdagen terug dienen te vliegen naar Spanje. Zij hadden gehoopt iets meer tijd met hun familie door te mogen brengen. (Diverse Spaanse media)
José Enrique kreeg bij aanvang van het nieuwe seizoen te horen dat hij beter moest presteren, of dat hij anders mogelijk in januari op de transferlijst zou worden geplaatst. Dat dreigement blijkt zijn uitwerking niet te hebben gemist. De Spanjaard behoort de laatste weken steevast tot de uitblinkers van the Reds. “Dat hij potentie had, was altijd al zichtbaar. Dat hij het nu ook daadwerkelijk laat zien, is fantastisch”, vindt manager Brendan Rodgers. (Liverpool Echo)
Dat Marcelo Bielsa komende zomer vertrekt bij Athletic Bilbao staat, ondanks een doorlopend contract, vast en het speculeren over zijn opvolging is al in volle gang. Unai Emery geldt als de belangrijkste gegadigde, maar ook José Angel Ziganda moet niet worden uitgevlakt. De coach levert goed werk bij de beloften, waarmee gelijk zijn grootste pluspunt is genoemd: hij kent de club en weet precies wat hij kan verwachten. Wordt vervolgd. (AS)
/
Internazionale gaat Wesley Sneijder niet ruilen met Javier Pastore. Bij Paris Saint-Germain zijn ze ‘teleurgesteld’ in de Argentijnse spelmaker en in Milaan willen ze af van het miljoenensalaris van Sneijder. De link was snel gelegd, maar voorzitter Massimo Moratti sluit een ruil uit. “Nee, we houden Wesley, want hij is de beste van ons. De media maken er een grote heisa van, maar ik heb een goed gesprek met hem gehad”, zegt Moratti. (Sky Italia)
Mocht Pastore dus blijven in Parijs, dan komt hij samen te spelen met Lucas Moura. De Braziliaanse vleugelflitser maakt in januari de overstap van Sao Paulo naar Paris Saint-Germain. “Dit is een van de grootste teams van Europa. Ik wil groeien bij deze club en dan kan in twee of drie jaar, dat maakt niet zoveel uit. Ten tweede ben ik hier naartoe gekomen omdat er al Brazilianen spelen. En Leonardo heeft me overtuigd”, zegt Lucas. (France Football)
Mohammed Abdellaoue verruilt de Bundesliga in de winter mogelijk voor de Serie A. De Noorse aanvaller is momenteel geblesseerd, maar Lazio weet dat hij uitstekend kan voetballen. De 24-voudig international scoorde dit seizoen al vier keer voor Hannover 96 en hij had daar slechts tien wedstrijden voor nodig. In Rome is men op spitsenjacht omdat Mauro Zárate, Tommaso Rocchi én Sergio Floccari mogelijk vertrekken. (BILD)Poll

José Mourinho is bezig aan zijn laatste maanden als trainer van Real Madrid


43 reacties (laatste reactie door jkx4)

Niks mis mee ze hebben nog een week vakantie dat lijkt me toch meer als genoeg. Alleen bij elke scheet die Mourinho laat word er wel wat achter gezocht. Maar laten we wel wezen we vinden het ook allemaal wel weer heel erg interessant. En niet populair gemaakt zal ook wel mee vallen en anders moeten ze niet zo klagen

6 december 2012 om 22:54

Dus jou zal het ook niet boeien als je 29 dec terug moet komen in plaats van 1 januari?

7 december 2012 om 07:54

Voor dat salaris sla ik de hele kerst over.

7 december 2012 om 09:35

@sausbert
Haha! Ik ben het zo eens met je stelling!

ON: Ik vind dat als je op zo'n niveau voetbalt en idd voor zo'n salaris dat een coach best wel van je mag verwachten dat je op 29 december gewoon terug bent in Madrid om je weer te focussen op de 11 punten die je achter staat op Barcelona.

Jammer voor de spelers, maar het is wel te begrijpen als je als real 3e staat met meer dan 3 punten achterstand op de nummer 2. En ja risico van het vak!

Hij heeft een punt.. maar je moet die spelers ook rust en vakantie gunnen.. en zuid-amerikanen bij Real Madrid zijn alleen maar, Kakà, Marcelo..

6 december 2012 om 21:55

.. en di Maria, Higuain ...

6 december 2012 om 22:07

Je hebt gelijk.. Di Maria en Higuain, maar toch maken die 4 niet eens deel aan de basisselectie.

6 december 2012 om 23:55

Voor zover ik weet is Di Maria gewoon een basisklant onder Mourinho. Marcelo indien fit is ook gewoon de vaste LB.

Moratti (mocht hij dit echt gezegd hebben) wat een stompzinnig gepraat: "“nee, we houden Wesley, want hij is de beste van ons. De media maken er een grote heisa van, maar ik heb een goed gesprek met hem gehad”
hahah laat me niet lachen. Als hij de beste is zet je hem gewoon in het veld, laat je hem spelen en praat je over een contractverlenging. Mocht dat niet positief aflopen, verkoop je hem in de winterstop. Maar doe dan nu niet schijnheilig.

achtja...

Jammer voor de real spelers. but well so be it.

6 december 2012 om 21:48

Complete onzin inderdaad! en alsof PSG een speler van 40m met zeer veel potentie zou ruilen!
Ze hebben genoeg geld om em dan te kopen

Ik geef het nog twee maanden en dan ontploft de boel in Madrid officieel. Er is een grens natuurlijk, al noem je Mourinho, een van de beste trainers ooit in de geschiedenis van het voetbal.

6 december 2012 om 22:03

Kan je ook verklaren waarom de boel zal ontploffen binnen twee maanden?

Ik voorspel dat de boel binnen 3 maanden zal ontploffen bij...bijvoorbeeld Man United.
Slaat nergens op dus.

6 december 2012 om 22:07

Ok, slaat nergens op dan. Als je het voetbal actueel volgt hoef ik daar niet eens op te antwoorden...

6 december 2012 om 22:13

Ja ik volg het en wat hoor ik?
Real spelers die de hele tijd de roddel media moeten tegenspreken en Mourinho heel hoog aanprijzen, zelfs Ramos en Casillas waar er zogezegd problemen mee waren verklaren enkel heel goeie reacties over Mourinho.

Perez staat als een blok achter hem
Iedereen die hem echt kent verklaart dat er geen problemen zijn.

Als je de roodelpers niet bijneemt zie ik geen enkel probleem met Mourinho.
En ja ze staan derde momenteel maar ze gaan A Mdrid echt voorbijsteken. Dan staan ze weer tweede.
je kan niet elke jaar winnen. Barca heeft verleden jaar ook niet gewonnen.

Ik weet dus nog altijd niet waar je uit officiele bronnen gaat halen dat er binnen twee maanden de boel gaat ontploffen bij Real.

Ik wacht dus af dat je uitlegt waarom je dat denkt.

6 december 2012 om 23:22

Omdat Mourinho zelf telkens weer aangeeft dat hij een terugkeer ziet zitten naar Engeland, maandelijks. Niet in een artikel, maar echt in interviews.

Het voorval van dit weekend, wat ik persoonlijk eigenlijk wel mooi vond.

Het s niet meer als normaal dat het tegen gesproken wordt. Het is en blijft een cliché: waar rook is, is vuur. Dat is hier niet anders.

Je moet je niet zo opstellen als een soort advocaat, je ziet ook wat ik zie. Het is maar voetbal, je leven hangt er toch niet van af ofzo...

6 december 2012 om 23:26

ja, hij gaat waarschijnlijk weg idd.
Maar meerdere trainers gaan volgens jaar weg bij hun club en dat staat nu al vast. zoals de trainer van Bayernm

Dat is toch geen reden dat daardoor de boel gaat ontploffen.
Ik zoe daar ook geen grote problemen de eerst komende maanden.

Chelsea die om de 7 maanden een andere trainer heft moet wel ontploffen aan de lopende band dan

6 december 2012 om 23:32

Ik zou daar ook geen probleem van maken. Maar jij weet even goed als mij dat de media graag aan stokerij doen. En Mourinho krijg je nu eenmaal sneller op z'n paard dan Heynckes. Want geef nu zelf toe, wie zou jij het liefst willen interviewen?

Maar op Vz mag je niks meer suggereren over een bepaalde club, in dit geval Real Madrid, zonder een avatar te hebben van het embleem van Real, of een nickname die Madrileense namen bevat of je bent een: hater. Praatjes die overgewaaid zijn uit de hiphopcultuur. Want ik haat Real, ik voel haat want ze hebben mij veel kwaad aangedaan. Kom op, zeg. Men mag gewoon niets meer zeggen. Freedom of speech, ja tarara.

En heb het niet op jouw hoor, met jou valt zeker te praten over voetbal en dat waardeer ik.

6 december 2012 om 23:00

Ja en geef nu eens een goede redenen waarom je dat denk?omdat de Spaanse media dat wilt?je gelooft hier toch niet in hop ik.komaan e man.jullie haters roepen al 3 jaar dat het elk moment gaat ontploffen in Real Madrid.dat is gewoon wat men graag wilt.goed bezig zou ik zeggen.dat jij hier in geloof heeft meer met je zelf te maken vrees ik.er gaat niets ontploffen.

6 december 2012 om 23:27

Haters? Hemeltjelief, wat een snelle conclusie. Adem diep in en uit.

Laat die Mourinho gaan.. Real heeft zoveel talent maar niks breekt echt door want ze kopen iemand voor 60 miljoen en laten die verrotten daar vind ik. Ozil moet altijd basis staan en Modric ook. Maar hij laat ze verotten op de bank, ga maar weg. Is beter voor de club Real.

6 december 2012 om 22:50

Niet zagen e jongen.word je zo moe van van al dat na gepraat.er heeft hier niemand iets gezegd over de jeugd of wat dan ook.dus je plaat blijft steken.je meet geen steek over de jeugd van Real Madrid,dus je moet ook niet doen alsof je het allemaal zoveel beter weet! Altijd die zelfde goedkope zever

"we houden hem, want hij is de beste van ons". wat een onzin zeg, als die de beste is moet hij elke week spelen en die moratti nietzo slijmen.

Phff en ze houden maar niet op die idiote Spanjaarden.

Moratti is echt nog triester dan dat ik al dacht, smerige hufter dat ie is, verknalt het hele seizoen voor Sneijder, hopelijk wordt deze idioot snel ontslagen, want dit kan gewoon niet langer zo doorgaan.

6 december 2012 om 23:05

Haha ben je verblind door je tranen mss? Moratti is de voorzitter, door wie moet deze man dan ontslagen worden? Door zichzelf? Sneijder maakt zijn eigen carriere kapot door voor het geld te kiezen. Of hij tekent bij en speelt, of hij tekent niet bij en vertrekt in januari.

7 december 2012 om 01:43

Dus jij zou ook bij je huidige baas bijteken als hij je salaris verlaagt van 20 naar 15 euro per uur, terwijl er genoeg andere bedrijven in de rij staan om je een contract aan te bieden voor het salaris wat je verdiende of zelfs beter?

Sneijder heeft een contract getekend waarin dit salaris staat, daar moet inter zich gewoon aan houden en zo niet hem verkopen aan een andere club i.p.v. smerige spelletjes spelen en de schuld in zijn schoenen proberen te schuiven.

7 december 2012 om 19:53

???? Als ik 3/4 van het ziek zou zijn, niks presteerde op mijn werk en toch een grootverdiener was, dan had mijn baas alle recht mij te ontslaan, of mij een voorstel te doen tot salarisvermindering.

Welke andere bedrijven staan er in de rij voor Sneijder? Ja, Anzhi en PSG wss, voor de rest niks. Iedereen ziet ook dat Sneijder neit meer de speler is van vroeger. Maar jij bent zeker zo'n fanboy die gelooft dat Man utd interesse heeft? Ja hoor, droom verder.

Sneijder wordt gwn uitbetaald, dus Inter doet niks verkeerd. De trainer kiest overigens of Sneijder speelt of niet. En als hij vindt dat Sneijder niet goed bezig is, speelt hij niet. Inter is nog zo goed om hem een nieuw contract aan te bieden. Voor hetgeen hij presteerd heeft de afgelopen 2 seizoenen had hij al in de zomer moeten zijn vertrokken. Helaas was geen enkele club zo dom om hem zo'n salaris te geven..

die spelers gaan echt niet zeuren over paar dagen. na hun 35e kunnen ze met pensioen.

Weer opgeblazen omdat het Mourinho is, en dan kunnen de haters er weer op los...

Ah gossie, dat zou ik ook niet accepteren als ik tonnen per maand zou verdienen, oh wacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse spits die in beeld is bij Club América. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren