Donderdag, 6 December 2012

Grote schoonmaak in Engeland voor Guardiola

Dat Daniel Sturridge nu niet in het shirt van Liverpool voetbalt, heeft niets te maken met exorbitant hoge eisen. De Britse media wisten afgelopen zomer te melden dat de Chelsea-aanvaller minimaal 100.000 euro per week wilde verdienen op Anfield en daarbij ook nog eens een basisplek eiste. “Die informatie is onjuist. Daniel stelt nooit dergelijke eisen”, counterde een woordvoerder van de agency die de speler vertegenwoordigt. (The Guardian)
Thiago Messi, de zoon van, is nog geen maand oud en nu al is hij het onderwerp van enkele opmerkelijke spelletjes. Een voornaam Brits wedkantoor heeft namelijk weddenschappen uitgeschreven met betrekking tot de toekomst van de pasgeboren baby. Mocht hij namelijk het eerste van Barcelona halen, dan krijg je voor iedere nu ingelegde euro 33 keer de inzet terug. Het bereiken van de Argentijnse nationale ploeg staat op 1 tegen 25 gequoteerd. (Diverse Britse media)
/
Txiki Begiristain moet de komende maanden de spelersgroep van Manchester City gaan opruimen. De nieuw aangestelde technisch directeur van de Engelsen heeft de opdracht gekregen een grote schoonmaak te houden, want de loonlijst is veel te lang en bovendien wil City met een fraaie groep naar Josep Guardiola toe stappen. En wie weet nu beter wat Pep wil dan Begiristain?. (Sport)
De Allianz Arena wordt niet de nieuwe thuisbasis van Wesley Sneijder. Vanwege zijn problemen bij Internazionale werd de spelmaker in verband gebracht met Bayern München, maar volgens Jupp Heynckes zijn die berichten nergens op gebaseerd. “Wahnsinn. Als wij alle spelers zouden kopen met wie we in verband worden gebracht, dan zouden we zelfs Wolfsburg overtreffen”, grapte de coach van de Duitse recordkampioen. (TZ)
Mocht het AC Milan, tegen alle verwachtingen in, lukken om Neymar binnen te halen, dan beschikt de club over de grootste jonge aanvallende talenten ter wereld. Vice-voorzitter Adriano Galliani is namelijk al van mening dat de club met Stephan El Shaarawy een van de twee beste spelers van twintig jaar onder contract heeft staan. “Ik heb dus niet gezegd dat we Neymar willen hebben. Alleen dat hij samen met Stephan de beste is”, verduidelijkte hij. (Corriere dello Sport)
/
Fernando Llorente blijft bij zijn standpunt: de spits wil Athletic Bilbao na dit seizoen verlaten. In een poging hem te dwingen bij te tekenen, liet coach Marcelo Bielsa hem het eerste gedeelte van dit seizoen steevast buiten de ploeg. Die tactiek blijkt niet succesvol te zijn geweest, want de international wil nog altijd weg. Komende zomer loopt zijn contract af en is hij dus gratis en voor niets in te lijven. (AS)
Juventus heeft nooit serieuze interesse getoond voor Modibo Diakité. De centrale verdediger komt dit seizoen niet in actie voor Lazio, omdat hij weigert bij te tekenen. In Italië wordt dan ook druk gespeculeerd over de volgende club van de Fransman, maar volgens zaakwaarnemer Ulisse Savini is een vertrek naar Turijn vrijwel uitgesloten. “Om eerlijk te zijn heb ik nooit iet van Juve gehoord. Genoa, Fiorentina, Terek Grozny en Bordeaux waren wel concreet”, verklapt hij. (TMW)
Adidas heeft Lionel Messi, Nike heeft Cristiano Ronaldo en Warrior wil het gaan doen met Luis Suárez. De Amerikaanse sportartikelenfabrikant wil de Europese markt veroveren en ziet in de spits van Liverpool een perfect boegbeeld om het merk onder de aandacht te brengen. Die keuze is niet zo vreemd: Warrior is sinds de start van het nieuwe seizoen ook al kledingleverancier van the Reds. Ook Vincent Kompany is in beeld. (Daily Mail)Poll

Denk jij dat Josep Guardiola aan de slag gaat bij Manchester City?


57 reacties (laatste reactie door arepa)

Suarez als uithangbord? Hij kan goed voetballen maar gedraagt zich walgelijk in het veld, kan me niet voorstellen dat je een speler die racistische teksten heeft geroepen, tegenstanders heeft gebeten, coke snuif gebaren maakt en zich iedere wedstrijd meerdere malen aan schwalbes schuldig maakt als je uithangbord wilt hebben.... zelfs niet als je 'warrior' heet.

6 december 2012 om 19:12

Je naam zegt alles en verder aandacht is al te veel dus ik neem dit met een korreltje zout.

ON: k heb nog nooit van warrior gehoord dus ik ben benieuwd, een beetje concurrentie kan nooit kwaad!

6 december 2012 om 20:29

er staat ook weinig op het internet over dat merk.

city zou er goed aandoen om een hoop zinloze contracten/spelers te lozen.

maicon, bridge, boyata, kolo, nastasic.

barry, johnsson, sinclair, razak, ibrahim.

jo, santa cruz, nimely, guidetti, balotelli en tevez.

wat zou ik blij zijn als deze C-categorie voetballers verkocht worden.

kompany, silva, aguero, nasri moetende as van dit team worden, voor de rest kan guardiola ermee overweg.

6 december 2012 om 20:48

Ik ben absoluut geen fan van Suarez maar ook door een objectieve organisatie is bewezen dat Suarez racistische dingen heeft gezegd. Mijn clubvoorkeur is totaal irrelevant.

6 december 2012 om 21:10

Maicon? Nastasic? Balotelli? Tevez? Toen je deze spelers noemde viel om om van het lachen man!

Nastasic is hét talent voor de toekomst, als centrale verdediger (19 (!) en hij doet het nu al goed als ie speelt)

Maicon? spreekt voor zich, lijkt me.

Balotelli: jaja, hij is gek in zn hoofd, maar hij kan echt goed voetballen!

Tevez c-categorie? Toen hij er weer bij kwam is heel City beter gaan voetballen joh!

De rest is c-b categorie, inderdaad, maar de meesten daarvan zijn nog jong, dus dat lijkt me logisch: die zijn gewoon c-categorie voor de toekomst!

6 december 2012 om 22:31

maicon is echt een onzin aankoop geweest, die man is 33. zo voorspelbaar en absoluut niet spectaculairder dan zabaleta. en je kan veel beter kopen als city zijnde.

nastasic heb ik niet vaak zien spelen moet ik toegeven, het kan zijn dat je gelijk hebt, en dat hij over een paar jaar van exeptionele waarde kan zijn. nu zul je meer verliezen dan winnen met hem.

tevez kan ik niet luchten sinds de problemen van vorig jaar. vind dat je in zijn blaats een killer a la cavani of lewandowski kan halen.

een voetbaltrainer heeft de opdracht een team beter te laten voetballen, en niet een gek op te voeden (balo)

7 december 2012 om 08:03

Ja met een goede basis, en dan einelijk gerichte aankopen gaan doen en niet in een keer 30 aanvallers kopen dat slaat neregns op!
als je met deze basis begint en dan guardiola verder laten invullen, er moet inmiddels een hecht team komen te staan.
overigens verwacht ik dat wanneer Pep komt er ook wel wat barca spelers zullen komen daarbij denk ik aan spelers als Montoya, Thiago, Tello, Cuenca.
verder misschien nog goeie spelers om te halen zijn Fellaini en Muniain/gotze.

Hart
???
Kompany
???
Kolarov
?Isco?
Yaya Toure
Silva
Nasri
?Falcao?
Aguero
7 december 2012 om 09:59

Lucas1234 zowel Begiristain als Pep hebben aangegeven geen spelers van Barca te willen halen dus ik ga er ook vanuit dat dat klopt. Man C moet inderdaad eerst een hoop spelers lozen om daarna een selectie van 23 over te houden los van het feit of Pep wel of niet komt. Maicon was absoluut overbodig, Balotelli brengt in verhouding met zijn salaris niets en op hete middenveld moeten ze eens creativiteit neer gaan zetten want als Silva wegvalt hou je alleen verdedigende middenvelders over en wint Man C zelfs niet van Ajax. Er is daar nog een hoop werk te doen!

6 december 2012 om 19:13

Welke racistische teksten. Hij heeft toegegeven dat hij heeft gezegd: "negro", wat zwarte betekend. Dat is niet racistisch maar een feit. Dus wat je nu zegt is onzin.

Ik ben het wel met je eens dat hij moet ophouden met schwalbes, maar gelukkig doet hij dat nu een stuk minder.

6 december 2012 om 19:34

zeg jij dat dan maar ns in de Vs... kijken of ze nog zo vriendelijk tegen jou doen.

en 'zwarte' is ook behoorlijk denigrerend. misschien dat het je nooit is opgevallen, maar er bestaan geen 'zwarte' mensen.

6 december 2012 om 19:43

Ik ben wel met je eens dat het in amerika niet zo vriendelijk ontvangen wordt.
Als je het dan over amerika gaat hebben in vergelijking met welke woorden hier gebruikt worden is het wel een feit dat ze blanken daar wel 'whitey' noemen.
Wat dan weer niet meer betekent dan 'witje', eigelijk zelfs nog erger dan zwartje, want dat is niet alleen racistisch maar ook nog kleinerend.
Al met al vind ik het vaak nogal overdreven dat er zo snel geroepen moet worden dat iets racistisch is!
ON: ik vind Suarez een hele goede voetballer en iedereen is anders maar het gaat uiteindelijk om de prestatie die je neerzet. Op basis daarvan is hij toch wel een kandidaat!

6 december 2012 om 19:51

@ duvelduvelfc

Je begrijpt het mijn punt niet. Lees nog een keer mijn reactie.
Ik heb het puur over het woord. Hoe mensen daarop willen reageren is wat anders. Het heeft helemaal geen betekenis behalve dat het een kleur aangeeft.

6 december 2012 om 20:13

Zuiver theoretisch racisme geeft geen kwalitatief waardeoordeel over de verschillende mensenrassen. Het erkent hooguit de verschillen, zonder daar een waardeoordeel over te geven.

6 december 2012 om 20:14

als je tegen iemand zegt dat je het doet omdat hij zwart is ben je wel degelijk een rascist.ook al is negro heel normaal daar.

6 december 2012 om 20:47

In het officiële, meer dan 300 pagina's tellende verslag staat het volgende :

"mr Evra asked Mr Suarez why he had kicked him, referring to the
foul five minutes previously. Mr Suarez replied "porque tu eres negro", meaning "because you are black". Mr Evra then said to Mr Suarez “say it to me again, I’m going to punchyou”. Mr Suarez replied "no hablo con los negros", meaning "i don't speak to blacks". Mr Evra continued by saying that he now thought he was going to punch Mr Suarez. Mr Suarez replied "dale, negro, negro, negro", which meant "okay, blackie, blackie, blackie."

Ik geloof niet dat Suarez een racist is maar dit zijn wel racistische teksten. Hij zei dus niet alleen 'negro' wat hij nog probeerde te verbloemen door te zeggen dat het heel normaal is om dat te zeggen in Latijns Amerika. Overigens is dat verhaal in het FA rapport deels gebaseerd op verklaringen van perfecte schoonzoon en destijds ploeggenoot van Suarez.

6 december 2012 om 20:50

En lange zeggen tegen een lang persoon, dikke tegen iemand met obesitas en sproetje tegen iemand met sproeten, is dat ook racisme?

Wat ik ermee wil zeggen is dat bepaalde mensen vreselijk snel racisme roepen, terwijl het ook gewoon schelden kan zijn omdat je op dat moment boos op iemand bent. Als je boos bent zeg je snel rooie, dikke, brilsmurf, zwarte, vuurtoren, beugelbek, weet ik veel wat allemaal; het is gewoon een omschrijving hoe iemand eruit ziet maar dan om iemand te kwetsen. Blijkbaar lukt dat bij bepaalde groepen heel goed, die roepen snel racisme, maar ik vind dat die mensen een gebrek aan frustratietolerantie hebben. Ik woon in een buurt waar 95 zwart is en ik ben kaas, blanke, witte en die Nederlander genoemd, maar lig daar echt niet wakker van; het gaat het ene oor in en het andere uit. Vooral die Nederlander en blanke/witte interesseert me geen reet en kaas moet ik hard om lachen. Ik scheld praktisch nooit terug, maar als ik dat wel zou doen dan hoef ik echt niet te proberen om zwarte terug te zeggen, want dan ben ik snel die blanke imperialist. Het is echt krom.

Suarez is geflikt door die Evra, vooral met dat handschudden. Je kon op de beelden duidelijk zien dat Evra zijn hand heel laag aanbood, zodat Suarez misgreep. Evra zit wat mij betreft fout en heeft veel te lange tenen. Suarez is helemaal niet bezig met racisme, hij doet alleen alles om te winnen. Dat betekent dat hij hands maakt zoals tegen Ghana, ging liggen om penalties te krijgen en mensen uitscheldt om ze van hun stuk te brengen; hij heeft gewoon de (zuidamerikaanse) straatmentaliteit die Europese voetballers, vooral Nederlandse, missen. Dat kan je leuk vinden of niet, je kan hem zelfs haten, maar dat verandert niets aan Luis Suarez of zijn manier van voetballen.

6 december 2012 om 21:14

sinterklaas dan maar afschaffen of is het dan ook geen zwarte piet meer ?

6 december 2012 om 21:23

Hij heeft het nog steeds over zwarten. Niks racistisch

Ik heb ook zwarten vrienden. Die noem ik af en toe ook zwart. Zij noemen mij witte aap omdat ik blank ben en meer haar op mijn rug heb dan op mijn hoofd.

6 december 2012 om 22:10

Nee en Evra is een engel die niks heeft gezegd en hem niet heeft uitgedaagd.
Er is een rapport opgesteld doormiddel van video beelden, het woord van Suarez en Evra. Suarez heeft nog steeds niks bekend behalve dat hij het woord Negro heeft gebruikt.
Ook al zou hij hebben gezegd" ik praat niet met zwarten" , wat dan nog.

Evra is een schijnheilig mannetje die de schuld voor 100% op Suarez legt.

Ik heb zat vrienden die donker zijn, zelfs mijn vriendin heeft een donkere huidskleur en vind de schorsing van Suarez lachwekkend.

6 december 2012 om 23:03

Nogmaals Suarez heeft alleen toegegeven dat hij Negro heeft gezegd.
Voor de rest zijn het aannames en getuigen van United.

Waarheid: Suarez heeft Negro gezegd,....is het niet waar dat Evra zwart is?
Niks ergs dus. Mensen zoals jij en Evra maken er een punt van.

Gast ik weet beter waar het woord Negro vandaan dan jij. Woon namelijk ook in een land met zwarten mensen, of mag ik dat niet zeggen.
Het geeft het al aan dat ze het belachelijk vinden dat Suarez niet eens Negro mag zeggen.

Als iemand mij voor blanke uitmaakt wat dagelijks gebeurd lach ik alleen maar, omdat ik weet dat ik blank ben.

Stel dat iemand zou zeggen: ik schop je omdat je blankt ben, reageer ik niet.

Veel mensen zijn tegenwoordig te snel op hun teentjes getrapt in de samenleving.

7 december 2012 om 00:33

@ Kritischmaxi

Je kunt zoiezo twee talen niet met elkaar vergelijken (nederlands en Engels in dit geval).
In Amerika zeggen ze White People omdat er geen woord voor 'blank' is. In dat land is, zoals ik al eerder aangaf, 'neger' zéér beledigend en 'zwart' niet. Hier in Nederland wordt 'zwarte' als denigrerend gezien aangezien niemand, ik herhaal, niemand zwart is.

@ arepa

Je begrijpt niet waarom donkere mensen zich beledigd voelen bij het gebruiken van dit soort woorden. Dat heeft te maken met de ellenlange geschiedenis van slavernij die de blanke man op de donkere man heeft uitgeoefend. Blanke mensen zijn de hele menselijke geschiedenis nooit in de positie geweest van onderdrukking, en kunnen zich daardoor niet voorstellen wat voor leed het woordje zwart kan aanrichten (wetenschappelijk onderzocht).

Dus zal jij ook niet snappen waarom het erg is om zoiets te zeggen. Hij had ook bijv. hijo de puta kunnen zeggen. Maar nee, hij laat zich uit over de huidskleur van Evra, wat totaal niet relevant is.

Wat ik ook grappig vind is dat je eerst zegt: Evra is zwart... maar daarna zeg je wel dat je vriendin 'een donkere huidskleur' heeft. Waarom zeg je niet gewoon een zwarte huidskleur? Want dat is ze dan toch ook gewoon? Zwart? Als Evra zwart is, dan is zij dat ook. Maar ik durf te wedden dat als jij dat tegen haar of haar familie zegt, dat ze dat niet zo leuk zullen vinden.

7 december 2012 om 01:37

@ Infama

Negro komt van het woord Neger en betekend een kleuraanduiding. In Zuid Amerika wordt het vanwege de kleur gebruikt.

Ik denk dat jij de aflevering van Hans Teeuwen maar eens moet kijken met de meiden van Halal. Dan begrijp je het misschien iets beter.

Ik woon ook in een land waar ik woon blanke genoemd. En het is ook waar, ik ben blank. In heel Zuid Amerika noemen ze elkaar vanwege een huidskleur, haren, dik of dun,....hier gaan ze er gewoon totaal anders mee om.

Overigens kan ik goed tot 10 tellen.7 december 2012 om 10:17

@ arepa

Voordat ik naar werk ging, las ik je comment over je vriendin. Ik heb ook nooit gezegd dat je vriendin zwart is. Maar als jij al aangeeft dat Evra zwart is omdat hij een donkere huidskleur heeft, dan betekent dat volgens jouw logica dat jouw vriendin ook zwart is, omdat ze een 'donkere huidskleur' heeft.

En nog wat, ik ben zelf donker dus ik weet heeeel goed waar het woord Negro vandaan komt en welke lading het kan hebben. Ik ben net zo donker als Theo Walcott. Nou ik weet het niet hoor, maar dat komt niet eens in de buurt van zwart. Mijn iphone is zwart.

Vandaar dat ik blijf zeggen: zwarte mensen bestaan niet. Je hebt negers en blanken. En dat zijn aanduidingen voor het bepaalde menselijke ras.

Zwart en wit zijn kleuraanduidingen. Kleuren die totaal niet op de menselijke huid lijken.

Een Indiaan is ook geen Rode bijvoorbeeld. Net zoals de Aziaten geen Gelen zijn.

7 december 2012 om 10:21

@ Arepa

Ooh ja, Hans Teeuwen heeft natuurlijk verstand van dit soort dingen.

Gozer, dat is een Cabaret optreden, bedoeld om mensen te vermaken weet je wel... Dat je nog serieus dat als voorbeeld neemt, zegt al genoeg over jouw kijk op rascisme:s.

7 december 2012 om 12:02

@ Infama

Ja inderdaad, ik ben het ook volledig met je eens. Het niet eens zozeer dat het altijd negatief is, maar het gaat er puur om in welke context het gebruikt wordt. Maar zoals je zegt, heb je altijd mensen die doen alsof hun neus bloedt.

haha idd neger een kleuraanduiding. Dus mijn iphone is een neger

7 december 2012 om 15:45

@ duvelduvelfc

Nou en hier noemen ze mensen wel zwart in Colombia. Ik kan er niks aan doen.
Het is klote voor jou dat het een lading kan hebben. Mensen die ik hier juist ken vinden dat die lading onzin is terwijl zij net zo donker zijn of donkerder dan jou.

7 december 2012 om 15:56

@ Infama

Zoekt het anders op. Ga het niet voor jou doen omdat je te lui bent.

Nou wacht ik doe het toch wel voor je:

Afro-amerikanen, ook wel Afrikaanse Amerikanen of Zwarte Amerikanen genoemd, vormen een etnische groep in de Verenigde Staten van Amerika. De termen worden gebruikt voor inwoners van de Verenigde Staten met een volledige of gedeeltelijke Afrikaanse afkomst. Afrikaanse Amerikanen of "blacks" zijn de politiek correcte benamingen voor de bevolkingsgroep die tot het eind van de jaren 60 van de 20e eeuw algemeen als negroes (negers) werd aangeduid. Sinds de invoering van de nieuwe termen wordt het woord negro nog maar weinig gebruikt.

Ben jij echt dom of probeer jij zo over te komen.

Een hekel aan buitenlanders,....lees jij mijn tekst niet ofzo. Ik woon in een ander land, heb een buitenlandse vriendin. Zelfs mij beste vriend is een moslim. Ik ben de buitenlander hier.

Heeft het woord blanke dezelfde lading als het woord neger? Hier heb je wel een punt, maar Suarez gebruikte het woord Negro, wat ook van Neger kan komt maar ook van Negro(kleur). Hij komt uit Zuid Amerika waar ze dit woord gebruikte zonder de betekenis van Neger. Misschien wist Suarez dit wel dat, maar dat kan je niet bewijzen. Hij zei dat hij Negro zei omdat het heel normaal was in Zuid Amerika.

7 december 2012 om 15:59

@ duvelduvelfc

Nee Hans Teeuwen is een domme idioot die alleen maar grapjes kan maken.

Dus mijn donkere vriendin en vrienden die het hier mee eens zijn zijn ook racisten volgens jou? Hahaha

6 december 2012 om 19:28

misschien moet jij de pl gaan volgens, en dan zal je vanzelf zien dat suarez langgg niet elke wedstrijd schwalbes meer maakt.

6 december 2012 om 20:50

Hij stort iedere wedstrijd meerdere malen naar de grond alsof hij neergeschoten is. Is het pas een schwalbe wanneer een speler valt zonder dat hij geraakt is? In dat geval maakt hij inderdaad minder schalbes maar is hij gewoon een valsspeler/spelbederver.

Ik vind Man city niet bij guardiola passen, kan beter een andere club kiezen

6 december 2012 om 20:52

En waarom vind je dat? Kun je dat misschien toelichten..?
Als je alleen maar reacties plaats zonder onderbouwing worden je berichten vrijwel altijd verwijderd, zo werkt VZ, ik wil niet als een moraalridder klinken, maar probeer je posts gewoon te onderbouwen, duurde ook even voordat ik dat doorhad.

Ik zie Sneijder niet naar Bayern gaan, daar hebben ze Schweini, Kroos, Muller etc.

Ik denk dat Guardiola juist wel naar City kan gaan, denk dat hij spelers als Nasri, Silva en Aguëro laat vlammen als nooit tevoren.

hahah, 'exorbitant' van een te hoog taalregister gesproken :s

on: ik zou Pep liever bij Chelsea zien gezien de spelers die ze daar nu hebben rondlopen. Met spelers als Hazard, Oscar, Mata, Azpi etc kan je prachtig voetbal spelen en welke coach kan deze ploeg dat beter bijbrengen dan Guardiola? Man C vind ik te geforceerd, ik heb het afgelope halve seizoen geen tactische regelmaat gezien, ze lijken elke week met een ander systeem en andere spelers te spelen. Manc heeft geen topcoach nodig maar een babysitter die op z'n strepen staat en weet hoe hij moet omgaan met omhooggevallen diva's in tegenstelling tot die slappe vod van een Mancini. Als men alle spelers daar in het gareel krijgt en een beetje regelmaat en een simpel systeem op het team toepast winnen ze bijna elke competitie met 2 vingers in de neus.

6 december 2012 om 19:34

Dus met spelers als David Silva, Samir Nasri, Yaya en Agüero kan je niet prachtig spelen?!!
Hij zou eerder voor City kiezen, want trainer zijn van Chelsea is een hel!! Abramovich heeft een betere relatie met veel spelers dan met zijn coach.
Het probleem van City is Mancini, hij heeft geen karakter, geen inzicht en kan niet omgaan met de ego's!!

Hij geeft nooit een hand of schouderklopje wanneer hij een speler aan de kant haalt!! Hij heeft alles verziekt!
Oh ja, en hij spreekt f**cking slecht Engels. ;-)

Fernando Llorente, zonde dat zoón speler niet gebruikt word..zijn contract loopt af en is hij dus gratis en voor niets in te lijven..maarja als hij toch dit seizoen niet gewend is te spelen.
Kan hij mooi als het niet loopt als pinch hitter bij Barcelona het verschil maken

Als Thiago Messi maar half van het talent van Lionel heeft, haalt hij Barcelona 1 en het Argentijnse elftal zeker. Net als de kleine Aguero trouwens, met de genen van Maradona erbij.

6 december 2012 om 19:29

Blessures, talent, opvoeding, enorm verwachttingspatroon, en misschien heeft de kleine Thiago zoiets van ik ga lekker dammen

6 december 2012 om 20:08

Zat ik ook aan te denken, maakt het uit voor welk eerste team Tiago zal spelen?
Wellicht vindt hij waterpolo of basketbal wel veel leuker..

Spelers die bij City de deur uit kunnen;
Millner
Barry
M. Johnsson
Sinclair
K. Toure
Balotelli

6 december 2012 om 19:39

En:
Lescott
Bridge
Santa Cruz
Dzeko (out) = Falcao of Cavani (in)

6 december 2012 om 20:44

Ik zat net naar Cavani te kijken bij Napoli, maar vind Dzeko echt beter hoor.

6 december 2012 om 20:54

Ik vind Dzeko helemaal niet zo geweldig... Hoor altijd van die pro-dzeko verhalen maar hij overtuigt mij nooit wanneer ik naar een wedstrijd van City kijk... En dan is vrijwel wekelijks op Sport1... Enige keer dat hij mij echt overtuigde was vorig jaar tegen Man. Utd. bij die 1-6

6 december 2012 om 22:33

Misschien had Cavani een off-day. Maar die Dzeko heeft weinig voetballende kwaliteiten! Hij verdedigt nooit mee en kan niet zo goed dribbelen!
Cavani heeft daarentegen meer techniek, heeft een goed schot en fysiek is ie ijzersterk!

6 december 2012 om 23:04

Sorry hoor, maar jullie moeten es de statistieken naast elkaar zetten, dzeko scoort vanaf zijn 18e overal, altijd en veel. Hij kan er niets aan doen dat ie nu bij een ploeg speelt waar de coach er helemaal niets van kan. En alsnog is hij de meest efficiente speler in de premier league. Hetzelfde kan ik niet over cavani zeggen.

Die Sjeik doet zelf ook helemaal niks aan Manchester City zeg.. ben benieuwd of hij City wel volgt

6 december 2012 om 20:55

Lijkt me niet als je al 2 jaar waardeloos presteert in de CL met zulke spelers, daarbij er totaal geen voetbal in de ploeg zit... Ploeg? Het is niet eens een ploeg... En daarbij hoe kan je zo verdedigend spelen met zoveel kwaliteit inde ploeg?

Schitterende opmerking van Heynckes! haha

Ben best wel benieuwd wat er bij City gaat gebeuren....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain sluit uit dat Arsène Wenger als sportief directeur aan de slag gaat in Parijs. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren