Fischer: ‘Ik snapte niet waarom ik terug moest naar de A1 van Ajax’

Woensdag, 5 december 2012 om 11:40
/

Viktor Fischer breekt dit seizoen door bij Ajax. De Deen begon viermaal in de basis en mocht twee keer invallen en scoorde al met al reeds vier keer. Aan het begin van het seizoen zag het daar nog niet naar uit: Frank de Boer gunde Fischer een basisplaats tijdens de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, maar deed daarna enige tijd geen beroep op hem. Fischer moest zich in de A1 van Ajax zien te herpakken.

Tegen PSV liet Fischer in augustus niet zien het niveau al aan te kunnen en daarom volgde de ‘terugzetting’ naar de beloften. “De trainers vonden het verstandiger dat ik terugging naar de A1. Ik snapte eerlijk gezegd niet waarom, vond het best gaan bij het eerste en heb het toen heel, heel moeilijk gehad. Er zat van alles in mijn hoofd, veel vragen, daardoor presteerde ik slecht bij de A1.”

“Echt, een paar wedstrijden was ik gewoon de slechtste! Toen heb ik de knop kunnen omzetten en was ik een paar wedstrijden de beste”, roept Fischer in herinnering. Na een aantal invalbeurten gunde De Boer hem een basisplaats tegen PEC Zwolle en in die wedstrijd overtuigde Fischer. Tegen VVV-Venlo, Roda JC en PSV begon hij vervolgens steeds vanaf minuut één.Gerelateerd

64 reacties (laatste reactie door juweel)

Heel slim geweest van de Boer. Denk dat hij Fisher niet heel het seizoen in de basis moet zetten. Breng hem maar gewoon rustig.

5 december 2012 om 11:49

Boerrrichter is nog minder dan Fischer, al vind ik Fischer overschat, maar Boerrichter is echt een houtenklaas, al zijn actie,s ogen echt ongecontroleerd en houterig.

5 december 2012 om 12:01

had jou club ze maar dan piepte je anders.

5 december 2012 om 12:03

Fischer overschat? Kerel, hij is het grootste talent wat er momenteel in Nederland rond loopt. Hij is nog maar 18 jaar en is een van de betere van de selectie..

5 december 2012 om 12:05

@jolano, voor welke clubs is Drop-shot-hell dan?
Fischer is een groot talent, speelt aantrekkelijker voetbal dan zijn landgenoot Eriksen. Toch vind ik Eriksen veel verder in zijn ontwikkeling en laat Eriksen dit seizoen zien de beste speler van Ajax te zijn

5 december 2012 om 12:11

grootste talent, denk dat velen met mij denken dat dat Vilhena i?

5 december 2012 om 12:22

Hoe kun je Vilhena nou vergelijken met Fischer, dat zijn toch twee hele andere spelers die op andere posities spelen?

5 december 2012 om 12:40

Bluetd.

We hebben het over de beste talant van nederland.
Ongeacht positie.
De beste is de beste.

Mijn mening is dat ik Vilhena betervind maarja.

5 december 2012 om 12:54

Boerrichter is echt drama geworden, hij wet zelf niet meer wat die wilt doen en als verdedigerr is dat het beste wat je kan overkomen.
Ficher is nu al vele male beter dan Boerrichter alleen heeft Boerrichter wat meer ervaring.

5 december 2012 om 13:16

Dat is toch echt verleden! Ik vind dat Boerrigter weer op de weg terug is, hij moet alleen niet op rechts maar helaas kan hij eigenlijk niet op links staan vanwege fischer

5 december 2012 om 13:54

Nou nou iedereen loopt over Madrid te zeuren dat hun niet goed opleiden maar die spelers zoals Morata en Jose als hun bij Ajax zouden spelen zou Ajax hun zien als serieus versterking zo laag is de eredivisie en Ajax het was een trainingspotje van Real en Ajax leek even op Sporting Gijon

5 december 2012 om 14:19

Oke wat wil je hier nou precies mee zeggen? Of kom je gewoon Bashen omdat het kan?

5 december 2012 om 14:20

@blueutd Hoe kun je nou zeggen dat Fischer ''het'' grootste talent is?

5 december 2012 om 14:56

Dat heb ik nergens gezegd, ik heb alleen gezegd dat het totale onzin is om twee spelers te vergelijken die op totaal verschillende posities spelen. Daarnaast heb ik vilhena niet vaak genoeg zien spelen om daarover te beoordelen, ik kijk bijna alleen wedstrijden van Ajax.

5 december 2012 om 15:00

googlet,heb nagekeken, maar dit heeft hij niet aangegeven, maar ik denk toch niet voor ajax als je zo reageert.

5 december 2012 om 16:15

overschat? die jongen is 18 en pikt al zijn doelpunten mee. en ook kun je zien aan zijn spel dat hij ontzettend veel techniek heeft. ook tegen Real gisteren kon je een moment zien toen hij naar binnen kapte en tussen de 2 verdedigers door liep alsof ze er niet waren. Of de laatste eredivisie wedstrijd (weet niet meer tegen wie) waar hij een x aantal verdedigers voorbij ging en de assist op Hoesen gaf.

5 december 2012 om 18:30

In Madrid leiden ze al jaren goed op, het is alleen jammer dat ze er weinig mee doen. Spelers als di Maria, Coentrao, khedira zelfs een Bezema kan Madrid makkelijk zelf opleiden. Spelers als Callejon en Morata moeten toch gewoon in de basis staan als Madrid z'n jeugd respecteert.
Jammer dat Madrid alleen aan dit gekochte spelersmateriaal gekomen is om zich eerst diep in de schulden te steken. Zolang de Spaanse voetbalbond dit door de vingers ziet de Banken ze tegen extreem lage rente EU geld blijft lenen en de overheid hun belasting schuld tot 2020 opschort en gemeente Madrid in valse geschriften een trainingscomplex koopt voor 500 miljoen... ja dan word het niks met die jeugdspelers.
Madrid is gewoon een koopclub en ik zou nou ook maar niet te hoogmoedig pronken met Madrids cantera want meer toppers dan Butragueño, Raúl, Míchel en Casillas heeft het niet voortgebracht!

5 december 2012 om 19:49

Overschat jij snapt er duidelijk nix van. Heb je gister niet gezien hoe hij 3 man van real voorbij liep uiteindelijk strande het schot ik vind Fisscher beter dan gotze en hazard vind ik???

5 december 2012 om 20:42

Beter dan hazard en gotze, geef deze jongen een groen randje aub hahaha

Soms moet je om een goede ontwikkeling door te kunnen maken een stapje terug doen. 1 stap achteruit, 3 vooruit. Fischer is gelukkig kritisch en eerlijk genoeg om hier mee om te kunnen gaan.

Waarschijnlijk weet je nu wel waarom je terug gezet bent? de mentale knop heb je om kunnen zetten in de A1 waardoor je sterker terug keerde bij de eerste selectie. en zie het resultaat

soms lijken dingen niet leuk maar blijken ze weldegelijk goed voor je te zijn!

Deze jongen heeft een grote toekomst voor zich als hij deze stijgendelijn doorzet
hij kan altijd pech hebben maar toch.

Wel slim van de Boer om hem terug te zetten naar de A1 tijdelijk.
dan krijgen ze ook niet het gevoel dat ze er al zijn, maar nogsteeds ervoor moetten knokken

5 december 2012 om 13:33

hoezo slim van de boer lees eens een stuk dat de boer over deze speler heeft gezegt
in het begin raakte hij geen pepernoot dus het was te vroeg om hem bij het eerste te halen
dat heeft niets met slim heid te maken
maar hij heeft zich wel super ontwikkeld het word een geweldige speler
wou dat mijn clubje deze speler haddaar gaat ajax nog veel plezier aan beleven

We hebben gisteren kunnen zien hoe overschatte Eriksen en Fischer wel niet zijn, maar de Ajax talenten krijgen al een snel de stempel van toptalent in praktijk valt dat wel snel tegen.

5 december 2012 om 11:49

Je hebt bij vlagen de talenten van Fischer gezien, talenten staan er om bekend dat ze niet stabiel presteren. Eriksen valt op dit moment tegen, maar ik denk dat Fischer in de toekomst echt een goede kan worden.

Voor Eriksen is het verstandig om naar een andere club te gaan, waar hij echt keihard aan de bak moet om zichzelf beter te maken.

5 december 2012 om 12:21

Die Fischer lijkt me wat arrogant en egoïstisch. Gister ook weer toen Hoesen die bal overschoot!

Maar grootste probleem is dat er bij Ajax niemand aanwezig van wie deze talenten kunnen leren! Een Eriksen moet zogenaamd Ajax op sleeptouw nemen, maar dat kan je niet vragen van hem. Dat is het probleem, vroeger had je bij Ajax ervaren krachten en daarnaast laat je talenten spelen. Nu heb je dat gewoon niet en dat is een belangrijk gemis!

5 december 2012 om 13:05

Waarom probleem? Ajax wint van PSV en doet weer mee in de top, Dat ze nu verliezen van Real Madrid doet niets af aan het feit dat Ajax nog steeds de beste club in Europe is dit jaar (van Nederland). En volgens mij doet ajax ook weer mee in de top van de Eredivisie dus waarom ''het grootste probleem''?

5 december 2012 om 13:48

Grappig dat dat jou kijk erop is. Ik vind hem juist geweldig. Eindelijk weer "amsterdamse" bluf.

5 december 2012 om 18:19

Fischer is geen ego, zoek maaar eens de wedstrijd Ajax-celtic op. Kon zelf scoren, legt de bal terug op een medespeler, end at op fantastische wijze.

5 december 2012 om 11:51

waar baseer je het op dat fischer overschat is? die jongen is 18 jaar en heeft 5 van de 6 wedstrijden die hij heeft gespeeld het gewoon heel goed gedaan qua statistieken maar ook qua veldspel. Dat hij het tegen real niet goed deed kan je hem moeilijk kwalijk nemen.

Eriksen daarentegen is een apart verhaal. Die jongen barst van het voetbal vernuft maar denkt af en toe gewoon te nonchalant waardoor het wat zwakjes overkomt. Dat wil niet zeggen dat voor een 20 jarige jongen hij gewoon heel veel potentie heeft. Ik denk dat als eriksen nog doorgroeit hij op zijn 24 een echte topspeler is.

5 december 2012 om 12:14

Eriksen moet controlerend gaan spelen.. ala Xavi. hij is geen "10".. ( ook al weet ik dat hij daar nu ook niet speelt) hij heeft daar te weinig oog voor het doel voor..lijnen uitzetten spel verdelen etc... dat moet zijn rol zijn...

5 december 2012 om 11:51

Dat baseer jij op de wedstrijd van gisteren?

Zet ze in een beter elftal en je ziet dat ze zich ook optrekken aan het niveau.

je denkt toch niet dat alle scouts het verkeerd zien en dat Eriksen ook al een international is en een groot toernooi meegemaakt heeft?

5 december 2012 om 12:56

Lol, tegen real, en heel Ajax speelde bagger dus daar is niets van te zeggen

5 december 2012 om 13:01

Jij kan ook alleen maar afkraken, ik heb je tot nu toe alleen maar spelers van ajax de grond in zien boren, plaats A.u.b eens een reactie zonder een Anti-ajax bril op te hebben.
En Fischer en Eriksen hebben wel degelijk meer potentie dan de meeste voetballers in de Eredivisie.

5 december 2012 om 13:51

Eriksen en' Fischer gaven mij juist nog wat hoop.

Fischer werd helaas niet veel in het spel betrokken, regelmatig een loopactie van hem maar dan krijgt hij niet de bal. Eriksen werkte gewoon hard en speelde redelijk tot goed.

Wordt er zo moe van dat mensen, als Ajax slecht speelt, gelijk naar Eriksen gaan wijzen. Juist hij is heel afhankelijk van zijn medespelers.

In ieder geval beter dan sana :s

Als Feyenoord fan zeg ik het niet graag, maar moet toegeven dat deze jonge echt wel kan ballen.
Je ziet het gewoon aan hem, hij loopt slim zoekt goed de ruimtes.
Dit wordt een grote..

5 december 2012 om 11:50

Vilhena bijvoorbeeld en Depay zijn echt grotere talenten dan Fischer.

5 december 2012 om 11:52

Daar kan je gelijk in hebben, op dit moment misschien wel. Maar ben echt benieuwd naar de ontwikkeling de komende jaren.
De eredivisie is op dit moment een echte kweekvijver

5 december 2012 om 11:53

Jonge jonge waar ben jij mee bezig? Op basis waarvanz ijn Depay en Vilhena nou sowieso weer grotere talenten?

Het zijn alledrie talenten. Je kan nu nog moeiljik zeggen wie het grootste talen is lijkt me..

Al heb jij er waarschijnlijk echt kijk op gezien je zinloze posts.

5 december 2012 om 11:54

hoe kan je nou weer zeggen dat vilhena een groter talent is? Echt onbegrijpelijk. En om mijn woorden kracht bij te zetten wil ik het voorbeeld maher erbij pakken. Speelt 1 seizoen echt ontzettend goed maar dit jaar valt het allemaal wat tegen. Zo gaat het bij eriksen ook. En je kan niet zeggen dat maher overschat wordt....

5 december 2012 om 12:04

@ Drop: Depay heeft misschien paar goede invulbeurten gehad. Voor de rest nog niet veel van hem gezien laatste paar maanden. Vilhena komt net uit de luiers en nu beweer jje dat hij een groter talent is dan Fisher. Ik vind Fisher met veel bravoure en frisheid spelen en kan zo Eriksen opvolgen als deze vertrekt naar de Europese (sub)top.

Tuurlijk was Real Madrid gisteren een maatje te groot, maar om dat te zeggen dat je gisteren kon zien hoe overschat Eriksen en Fisher zijn vind ik echt overdreven. Eriksen is de laatste weken goed in vorm en dat kon je zien vanaf de wedstijd City thuis tot PSV thuis. Je kunt hun nu niet opeens overschat noemen omdat ze gisteren niet goed gepresteerd hebben (1e helft dan) Dat is net appels met peren vergelijken.
Ze spelen bijvoorbeeld super tegen Psv, tikken ze weg, vervolgens krijgen ze voetballes en bakken ze er niks van? Ach ga toch weg, je hebt er totaal geen kijk op vriend. Eriksen speelt volgend jaar en anders zeker over 2 jaar bij een Europese topclub. Fisher over 3/4 jaar ook.

Over een paar jaar kom je terug op een artikel van voetbalzone waarin je ziet dat Eriksen bijv. Barca/real/arsenal/man Und/chelsea/bayern/juventus naar de volgende ronde van de Champions Leaque heeft geschoten...en dan mag je jezelf voor de kop slaan dat je hun in december 2012 nog overschat vond ;-)

5 december 2012 om 12:32

Behalve een enkel leuk invalbeurtje terwijl PSV al een ruime voorsprong had, heeft Depay werkelijk nog niets laten zien. Weet niet waar jij dan op baseert dat het een groter talent is dan Fischer.

5 december 2012 om 13:33

Ik vind het verschrikkelijk storend dat je in dit topic op 3 verschillende posts reageert en zegt dat hij helemaal niet goed is en hij en eriksen ontzettend overrated zijn maar dat je dat Nergens met goede argumenten onderbouwt. Kun je me misschien vertellen met argumenten en mogelijk voorbeelden waarom je deze mening hebt?

5 december 2012 om 18:20

Ga toch weg met je Depay, Fischer en Vilhena zijn gewoon de talenten die er in Nederland rondlopen.

Slim van de boer wat een onzin. Hoe weten jullie dat dan?

Hier leert zon jonge jongen alleen maar van. Ik durf te wedden dat hij echt bij zichzelf te rade is gegaan wat te gaan doen. Dat hij eruit is gekomen en weer in het eerste zit, heeft hij te danken aan hemzelf en door hard te gaan werken.

Ben vaak vroeger laaiend enthousiast geweest over Eriksen, die ik toch nog steeds een beetje stil vind staan. Maar mocht hij vertrekken hebben we een meer dan waardige opvolger in huis.

Hoop dat hij nog een paar jaar bij Ajax blijft om zich verder te ontwikkelen.

Ik geloof echt dat hij het in zich heeft om een grote topper te worden, mits hij zich niet gek laat maken door al die clubs die nu al achter hem aanzitten.

Moet er altijd wel om lachten als ik al die berichten hier lees;
"hij is in ieder geval beter dan Sana"
"boerrighter kan er niks van"

Volgens mij gaat een ontwikkeling van iemands kwaliteiten nooit in één rechte lijn. Soms gaat het een periode goed. Dan gaat het een periode minder. Dan leer je van die momenten en kan je sterker terug komen. Ik denk dat supporters soms te snel iemand in de hoogte schrijven en vervolgens mensen te snel afschrijven. Zoiets gaat in stappen.

Ik denk in het geval van Fischer dat hij voetbaltechnisch misschien het begin van het seizoen klaar voor was. Mentaal nog niet. Tegenslag is een mogelijkheid voor iemand om mentaal te groeien. Dan is het goed voor hem dat het even minder ging en dat hij zich er overheen heeft weten te zetten. Bij topsport is mentaliteit minstens zo belangrijk als talent.

kijk uit ventje je bent 18, en je hebt leuk gespeeld in de a1, en je kan zelf vinden dat je the next best thing na messi bent, maar je komt net kijken.
je zult gewoon moeten knokken voor je plek in de selectie.
talent heb je, maar daarmee alleen red je het niet. kijk maar naar je deense ploeggenootje, die barst ook van het talent, maar wil in veel wedstrijden waar het wat moeilijk gaat niet harder lopen/werken dan nodig is.
de boer is een goede people manager, dus die zorgt wel dat het eerst in dat koppie goed komt voordat hij hem voor de leeuwen gooit.

5 december 2012 om 16:57

bedoel je met dat andere Deense talentje die in veel wedstrijden waar het wat moeilijk gaat niet harder loopt/werkt dan nodig is Eriksen?

Hij is juist een speler die hard werkt en veel loopt. kijk maar naar de Champions League, daar was hij de speler die de meeste meters had gemaakt van allemaal. Volgens mij ging het in die wedstrijden zeker moeilijk, maar hij is er niet minder door gaan werken.

PS. bedoel je een ander talent, beschouw dit bericht dan aub als niet gepost.

6 december 2012 om 08:15

ik bedoel juist wel eriksen, die als hij de ruimte krijgt veel loopt,en veel goede dingen doet, maar als hij een beetje druk krijgt met name tegen fysieke ploegen hij nooit thuis geeft
ik geef toe, ik zie hem alleen op tv en live in het stadion die paar wedstrijden dat ajax tegen utrecht voetbalt, maar dan valt hij me eigenlijk nooit in positieve zin op (de laatste beker wedstrijd daar gelaten, maar toen was heel ajax top)

Ik denk, en hoop natuurlijk, dat Fischer een geweldige voetballer kan worden. Ik ben alleen bang dat hij te veel en te snel wil. Het is vrijwel onmogelijk om als zo'n jonge speler, na 1 of 2 basisplekken gelijk een dragende speler te zijn.

Ik denk dat Fischer zelf nog niet in ziet dat hij het gewoon prima doet in zijn eerste paar wedstrijden. Ambitie is natuurlijk prima, maar ik denk dat Frank de Boer en Co. er heel verstandig aan hebben gedaan om hem weer tijdelijk terug te zetten.

Haha, wat een ventje! Ik hou hier wel van, deze gozer heeft tenminste pit. Dit zie ik liever dan al die inkoppertjes! Gister toen die gewisseld werd zag je ook dat ie woest op zichzelf was omdat ie helemaal niets liet zien. Ik vind helemaal mooi!

Ik vond het ook raar dat hij gelijk na een mindere wedstrijd gelijk werd teruggezet, omdat hij daarvoor heel goed speelde. Achteraf heeft het hem wel sterker gemaakt dus dan is het een goede keus geweest van Frank de Boer.
Ik vind het een mooie speler om te zien. Hij zoekt altijd erg slim de ruimte en is erg sterk in de passing. Ook heeft hij een goede mentaliteit. Hij is erg kritisch op zichzelf, dat mag ik wel. Hij begint in ieder geval niet te zweven naar paar leuke wedstrijden.

Vind het alleen geen echte buitenspeler vanwege zijn gebrek aan pure snelheid (verloor gisteren op snelheid wel wat duels namelijk van Varane en Nacho) Lijkt mij dat ie meer tot zijn recht komt als aanvallende middenvelder of valse spits, maar ik kan me vergissen.

Inderdaad, ik had positieve verhalen over Fischer gehoord, maar de wedstrijd tegen PSV viel hij wel erg tegen. Is verder ook niet erg, maar dat komt misschien ook door de verwachtingen die iedereen bij hem heeft. Goed van de Boer om hem de afgelopen maanden even rustig te laten acclimatiseren. Hier zien we nu de positieve gevolgen van.

5 december 2012 om 13:58

Wedstrijd tegen PSV viel hij erg tegen? Bedoel je om de Johan Cruijf Schaal? Want vorige week speelde Fisher toch echt een puike pot tegen Psv. Assist + Goal en constante dreiging ging van hem uit.

Ik snap eerlijk gezegd niet wat eriksen hier mee te maken heeft.. br Fischer is een groot talent, misschien wel een groter talent als eriksen. br En ik vind het jammer dat volgens velen eriksen overschat is enzovoort.. Okee hij heeft nog niet laten wat hij kan, maar laten we eerlijk wezen.. Als je eriksen ziet voetballen, zijn bal aanames overzicht en de manier hoe hij derest probeert vrij te spelen.. Kan je wel zien dat het een grote kan worden.. En ik denk dat het ook te maken heeft met zijn medespelers.. Want soms lijkt het alsof eriksen al een paar stappen vooruit denkt, waar de rest nog in achterblijft. br Dus om eriksen nou slecht te noemen, nee lijkt me niet.

Als je op je 18 jaar al zo slim dieptes en gaten inloopt, zo'n balgevoel hebt en over zoveel spelinzicht beschikt dan heb je zeker de potentie om een grote te worden. Echt onbegrijpelijk dat mensen hier zeggen dat hij niet over veel talent beschikt. Hoogstwaarschijnlijk alleen mensen die alleen letten op spelertjes die acties maken en dribbels maar als je goed kijkt lopen deze spelers zich vaak vast, lopen gaten dicht en lopen niet waar ze moeten zijn. En dat is nou net waar de grotere voetballers zich in onderscheiden.

En dan de mensen die Vilhena een groter talent vinden. Ik zeg niet dat het niet zo is maar ik erken dat ik te weinig heb gezien van hem om daar over te oordelen. Terwijl ik Fisher al vanaf de A1 volg en toch denk dat er geen groter talent in die leeftijdsklasse rondloopt in Nederland. Die mensen hebben Vilhena een wedstrijdje zien voetballen en dan krijg je zulke uitspraken. Depay is ook zo'n speler met een leuke actie maar kijkt alleen maar naar beneden naar de bal. Ziet zijn ploeggenoten niet staan, bouwt nooit verstandig op. Het is alleen maar gebaseerd op een actie maken en blind richting doel rennen. Daar ga je het niet mee redden. Fisher daarentegen behoud overzicht, beschikt over veel meer voetbalintelligentie en zal daarom een betere voetballer worden.

En dan nog een ding over Eriksen. Al die kritiek kan ik me niet in vinden. Als je ook eens kijkt naar hoe die jongen constant vrij loopt en aanspeelbaar is, dieptes en gaten ziet die andere spelers niet zien, met zijn passing geregeld iemand vrij voor de keeper zet. Dan lukken zijn acties niet altijd en komen niet alle passes aan. ach ja, kijk ook eens naar de belangrijke dingen die ook van heel groot belang zijn. En bijna elk talent heeft tussen zijn 20ste en 23ste een dipje. Vergelijk hem eens met zijn leeftijdgenoten en kijk eens wat verder dan leuke acties en dribbels en je kunt niet ontkennen dat dit een talent van de buitencategorie is.

5 december 2012 om 16:07

Zo, eindelijk eens ieman die het precies met mij eens is. Fischer heeft nu een paar werdstrijden kunnen laten zien dat hij een groot talent is. En mensen vergeten vaak dat Eriksen ook nog maar 20 jaar is. Nog tijd genoeg om zich verder te kunnen ontwikkelen. Dat Eriksen en Fischer goede talenten zijn kan iedereen wel zien denk ik, ze moeten het eigenlijk alleen nog waarmaken. En juist dat blijkt nog verdomde lastig te zijn.

Beste talent van Nederland is toch echt Van Ginkel, geen discussie mogelijk.

Na real zie ik het toch wel.

fischer is supertalent. veel meer potentieel dan boerrigter. Maar verder erg veel middelmaat bij Ajax. Als je ziet hoeveel toppers zijn vertrokken is dat ook niet verwonderlijk.
Wel vreemd dat er zo weinig toppers uit de A1 komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

669 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren