wk2018

Koeman blijft Feyenoord trouw en tekent weer bij

Woensdag, 5 december 2012 om 10:36

Ronald Koeman heeft zijn contract bij Feyenoord met een jaar verlengd. De 49-jarige trainer trad aan het begin van het seizoen 2011/12 in dienst in Rotterdam, nadat een deel van de spelers toenmalig coach Mario Been had weggestemd. In zijn debuutjaar leidde Koeman de club naar plaats twee, de beste prestatie sinds jaren. Dit seizoen doet Feyenoord het opnieuw niet slecht en staat men vijfde.

/

Er komt nu sowieso een derde seizoen bij voor de coach: Feyenoord brengt woensdag naar buiten dat hij heeft bijgetekend. Het goede nieuws uit de havenstad volgt op de eerdere berichten van contractverlenging voor Jean-Paul Boëtius en Tonny Trindade de Vilhena. Koeman gooide beide talenten in het diepe, dit seizoen en het seizoen ervoor.

Het is de tweede keer dat Koeman voor een jaar bijtekent in De Kuip. Aan het begin van dit millennium begon de oud-prof zijn carrière als trainer van Vitesse: Ajax plukte hem vervolgens weg uit Arnhem. Na ruim drie jaar in Amsterdam koos Koeman voor het eerst voor het buitenland, bij Benfica. Nadien werkte hij ook bij PSV, Valencia en AZ.


Poll

Ronald Koeman zal Feyenoord binnen enkele jaren kampioen maken


Gerelateerd

113 reacties (laatste reactie door f010r)

Goed nieuws voor feyenoord en alle fans!

5 december 2012 om 10:43

Ook voor de niet-fans hoor, ik vond het zo zonde om Feyenoord zo te zien verpauperen in de periode voor Koeman... Feyenoord hoort gewoon in de top mee te draaien.

5 december 2012 om 10:51

zo lang dat ze geen kampioen worden
nee serieus mooi dat ze weer tot de traditionele top behoren.
met Koeman doorgaan is dan ook de verstandigste keuze!

5 december 2012 om 10:53

Geweldig nieuws dit. Goed voor de competitie en het aanzien van het Nederlandse voetbal. Koeman levert gewoon erg goed werk daar!

5 december 2012 om 11:09

ja dat zeker!

5 december 2012 om 11:48

Juiste man op de juiste plaats!
Weet goed de talenten uit de jeugd verder te ontwikkelen. Goed voor het Nederlandse voetbal!

5 december 2012 om 19:51

Ik als Ajax fan vind het echt mooi om te zien dat het weer beter gaat met Feyenoord, net als vroeger, een competitie waarbij Ajax, PSV en Feyenoord elkaars grootste concurrentie zijn voor het winnen van de Landstitel etc. Dat vind ik toch veel leuker dan concurrenten als, met alle respect, twente, etc.

Goed nieuws voor Feyenoord. De richting die nu is ingeslagen veranderd dus het komende jaar niet.

5 december 2012 om 10:49

Nee klopt, maar waarschijnlijk is hij na dat jaar wel weg. Koeman zal dan ongetwijfeld Van Gaal vervangen als bondscoach.

5 december 2012 om 10:55

Hoe kom je in godsnaam bij die theorie?

5 december 2012 om 11:02

Ik denk dat dat gewoon een gokje van hem was.
Maar als ik er zo over nadenk.. lijkt me geen verkeerde trainer als bondscoach.

5 december 2012 om 11:13

En misschien omdat koeman al 100x heeft gezegd dat hij bondscoach wil worden.
en 9 van de 10 keer stopt de bondscoach na een eindtoernooi, dus daarop is zijn theorie bepaald

5 december 2012 om 13:12

VBasten en vMarwijk bleven 2 eindtoernooien. Als vGaal normaal had gepresteerd de 1e keer had hij waarschijnlijk ook langer gezeten dus snap je theorie niet. Als er ooit n moment was Koeman bondscoach te maken was dat afgelopen zomer wel geweest

5 december 2012 om 14:11

Dan zou van Gaal al voordat het toernooi begint ontslagen moeten zijn of weggaan, wat me vrij stug lijkt.

niiiiiiiceeee!

Nu de Vrij nog 3/4 Knap!

5 december 2012 om 19:42

Inderdaad, maar over De Vrij maak ik me geen zorgen , die zal ongetwijfeld bij tekenen!
Hopelijk tot 2017/2018,dan kunnen we hem over een jaartje voor een mooi bedrag verkopen. (10+ miljoen)

Geweldig nieuws! Consistentie is belangrijk voor in de fase waar Feyenoord nu in zit en het aanblijven van Koeman was dus ook heel belangrijk! Nu de Vrij nog!

Dit is goed voor Feyenoord. Vind dat hij voor Feyenoord de juiste persoon is. En de spelers zijn volgens mij ook wel blij met hem.

Super super super! Nu Stefan de Vrij nog!
Dit is wéér een goede stap, dit zijn fijne berichten als fan.

Dat is fantastisch nieuws!

Ik hoop dat Feyenoord nu eens een keer wel zijn beste spelers kan behouden zodat we eens een keer niet helemaal opnieuw hoeven te beginnen. En eindelijk weer een kunnen denken aan het kampioenschap. Dat zal ook een voorwaarden van Koeman zijn geweest. Ook nu een grotere kans dat Stefan de Vrij bij gaat tekenen, en wanneer dat gebeurd ziet de toekomst voor Feyenoord er rooskleurig uit.

Supernieuws!
Door het bijtekenen van Koeman zullen er nog meer talenten bij Feyenoord willen bijtekenen en ik denk ook dat zijn aanwezigheid vorr andere voetballers doorslaggevend kan zijn om toch maar naar Feyenoord te gaan in plaats van naar een andere club

5 december 2012 om 11:12

Juist. Je ziet dat er spelers makkelijker bij willen tekenen omdat ze deel uit willen maken van het nieuwe Feyenoord. Er zit echt nog heel veel potentie in de ploeg en ik heb er vetrouwen in dat ze eventuele verkopen ook goed op kunnen vangen.

Ben benieuwd hoe snel Stefan de Vrij bijtekent!

5 december 2012 om 12:01

Stefan had ook al eens aangegeven dat het niet of wel bijtekenen van Koeman wel degelijk invloed zal hebben op zijn keuze om te blijven of niet. Nu Koeman bij heeft getekend, is dit weer een positief bericht voor Stefan.

Goeie zaak voor Feyenoord, Koeman heeft ze weer goed aan het voetballen gekregen, hopelijk kan hij die lijn doorzetten. Dankzij hem zijn de klassiekers eindelijk weer spannend en leuk om naar te kijken.

Een goed begin van mijn dag! Nu de Vrij nog en alles is weer geregeld voor volgend seizoen wat betrefd de huidige selectie.

Koeman zou gewoon een langdurige contract bij Feyenoord moeten tekenen, hij zou eindelijk eens langdurig bij een club iets kunnen bouwen. Dat hij met een jaar verlengd, zie ik meer dat hij wacht op een nieuwe kans om ergens anders naar toe te gaan. Denk alleen dat Koeman droomclub Barca niet zal komen voor hem, want hij wil dolgraag coach worden van het grote Barcelona. Wie niet eigenlijk? iedereen.

5 december 2012 om 10:50

Hij wilt ook graag bondscoach worden van het Nederlands elftal.

5 december 2012 om 11:08

Barcelona zal hij ook niet afslaan

Heerlijk nieuws dit op de vroege ochtend. Dan kunnen gio en van gastep nog even rijpen ..

5 december 2012 om 10:48

Tot nu toe heeft Feyenoord erg veel aan hem te danken met name het spel is sterk verbeterd de afgelopen jaren terwijl het materiaal steeds minder werd. Hoezo zou het het dan weer om zeep gaan helpen?

Beetje rare reactie dit.

5 december 2012 om 10:51

Zijn sabatical heeft hem goed gedaan, Koeman is geen schim meer de trainer die hij bij zijn vorige clubs was. Als je ziet hoe goed hij het tot nu toe dot, dan gaat niemand er vanuit dat hij Feyenoord om zeep helpt.

5 december 2012 om 11:17

Vraag maar na bij Psv, Ajax, Valencia & Benfica... Daar ging het in het begin ook goed... De rest is bekend

5 december 2012 om 13:00

Verschil is dat Koeman eerst vooral een korte termijn trainer was, en bijvoorbeeld zijn eigen aakopen wilt doen.

Nu bij Feyenoord presteert hij zowel op korte termijn, als dat hij op lange termijn meedenkt met de club: hij past talenten in, die zich geweldig ontwikkelen onder hem en hij zeurt niet over aankopen, want hij weet dat Feyenoord ook volgend jaar niet veel geld kan uitgeven.

goede zaak voor feyenoord!
alleen was dit wel een plicht van koeman. zou krom zijn als hij leerdam niet laat spelen omdat hij z'n contract niet verlengd terwijl zijn contract zelf ook afliep.

gefeliciteerd in ieder geval!

5 december 2012 om 11:16

heeft natuurlijk niets met elkaar te maken, alsof er ooit transfersommen worden betaald voor trainers.. bijna niet, dus de restwaarde van koeman is sowieso al 0%

Ik denk dat dit een meer dan uitstekende zaak is voor zowel Feyenoord als Koeman zelf. Er ontstaat nu toch een soort van continuïteit binnen de club en ook voor Ronald Koeman. De spelers weten inmiddels waar ze aan toe zijn bij deze trainer en het lijkt prima te klikken. De jonge gasten worden echt aantoonbaar beter en zelfs spelers die voorheen weinig krediet hadden en er volgens de menigte niets van konden krijgt hij aan het voetballen en zelfs meer dan dat, het zijn ontzettend belangrijke spelers geworden. Om daarop wat namen te noemen; El Ahmadi, Schaken en Pelle zijn dan toch de mooiste voorbeelden.
Koeman kan met deze selectie voortborduren en wellicht volgend seizoen ook een mooi Europees jaar neerzetten als ze de groep redelijk bij elkaar kunnen houden. Deste meer reden voor de Vrij om nu nog 2 jaar langer te blijven!

Voor het eerst dat Koeman langer dan 2 jaar aanblijft! Ik denk dat hij zelf ook gerealiseerd heeft dat hij bij Feyenoord op zijn plaats zit, financieel het alleen maar beter word, een geweldig leuke en jonge selectie heeft, en een stadion vol met fans die zijn naam scanderen.
Het is een gewoon een goed huwelijk tussen Feyenoord en Koeman klaar, dus is bijtekenen erg mooi.

Goed nieuws, Feyenoord heeft met Koeman de ideale man aan het roer en kan nu bouwen aan de toekomst.

Ik ben als FC Utrechter stik jaloers op Feyenoord. Feyenoord is letterlijk uit het as gekropen, aan de hand van een ideale coach en een ijzer sterk jeugd opleiding. Met 0 euro op de bank zijn ze puur op karakter en op de Hollandse manier na de top gegaan weer. Uiteraard heeft Feyenoord een fanbase en historie waarvan Utrecht alleen maar van mag dromen. Maar de stappen die zij gemaakt hebben, van bijna bankroet tot waar ze nu staan is een voorbeeld voor menig club. Dus ook voor Utrecht, ik heb nog altijd de stille hoop dat wij ook die stappen kunnen maken ooit.

Ik ben Utrechter in hart en nieren, maar gun Feyenoord echt alle succes. Met genot kijk ik na al die jongens op het veld daar die in Rotterdam gerijpt zijn en nu in de kuip mogen spelen. Voetbal zoals dat bedoelt is.

5 december 2012 om 11:02

Mooie reactie. En je hebt volkomen gelijk.

Fantastisch nieuws! Onder Koeman is de weg naar boven ingeslagen! Als de Vrij nu ook nog bijtekend en alle talenten volgend jaar een jaar ouder zijn dan is kan de ingeslagen weg medio 2014 misschien wel op de coolsingel gevierd worden!

Goed nieuws voor Feyenoord. Continuïteit is nu heel belangrijk voor een club die van de grond af aan weer in opbouw is.

Hartstikke mooi! Dit zal ook veel vertrouwen afgeven aan de huidige spelers en spelers waar Feyenoord in geinteresseerd in is.

door koeman is de sfeer terug in de kuip, door hem maken de fans kabaal in het stadion...
hij heeft van feyenoord een topclub van gemaakt, hij laat middelmatige speler als pelle boven zich zelf uitstijgen.

koeman verdiend een standbeeld in rotterdam.

5 december 2012 om 11:22

de sfeer terug? de sfeer is erg matig hoor dit seizoen. standbeeld? niet zo overdrijven aub.

5 december 2012 om 11:26

Hij heeft van Feyenoord van een subtop een topclub gemaakt, daarom alleen al verdiend hij een stambeeld.

5 december 2012 om 12:35

Volgens Feyenoorders wel, volgens de rest van Nederland niet..

Het is niet voor niets dat er wordt gesproken over de traditionele top 3.. Let vooral op het woord traditionele... De huidige top 3 is Ajax, Twente Psv.. sorry..

Het is niet zo dat wanneer je na een hele reeks van magere jaren en oa. een 10-0 afstraffing na een keer een tweede plaats weer een topclub bent..

Oke je hebt een grote achtergrond, veel supporters en een groot stadion.. Maar het lijkt me dat prestaties ook van belang zijn.. Feyenoord is op de weg terug, moeten zo blijven doorgaan en groeien en dan komt er vast wel weer een dag op de coolsingel..

5 december 2012 om 12:41

De huidige top 3 is Twente, Vitesse, Psv, kijk maar op de stand!

Yesss!!! Heerlijk nieuws dit! Nog meer stabiliteit by Feyenoord. Volgens mij moet alleen nog De Vrij bijtekenen en dan liggen (volgens mij) alle spelers in ieder geval tot 2015 vast.

Yes...koeman Koeman Koeman....geweldig nieuws, nu de Vrij nog...!!!! Wat een kerstcadeau voor iedereen met een Feyenoordhart...

Niets is sterker dan dat ene Woord.....

5 december 2012 om 10:53

Hij maakt van Pelle een wereldspeler, zonder Koeman zou Pelle mislukken, geweldig dat hij blijft.

5 december 2012 om 11:22

Wereld speler? Hij doet het hier prima. Maar lijkt mij dat de messi's ronaldo's en benzema's de wereldspelers zijn geen Pelle. Overdrijven is ook een vak.

5 december 2012 om 12:33

Remco, is dat nou lekker, zo'n citroen? Of is een 12e plek zo moeilijk te accepteren?

Prima dit, en nu hopen dat de Vrij wil bijtekenen want die laat dat dus onderandere afhangen van het aanblijven van Koeman.

Erg goed nieuws! Alles wijst er tot nu toe op dat Feyenoord zich langzaam maar zeker weer gaat bemoeien in de top van de competitie. Ik was nooit een groot fan van Koeman als trainer, maar hij is de juiste man voor dit Feyenoord. Nadat eerst twee grote talenten hebben bijgetekend en nu Koeman is het hopen dat de Vrij ook wijs genoeg is om er een paar jaartjes bij te plakken.

De laatste jaren heb ik toch min of meer een zwak gekregen voor Feyenoord, wie had dat ooit gedacht. Ik als Ajax-fan.

Goed nieuws voor feyenoord! Ik denk dat ze hiermee weer een stap tot de traditionele top 3 hebben gezet Lijkt mij dat de Vrij nu ook blijft

Geweldig Koeman, je bent onze held!

Niemand had verwacht dat we het vorig jaar zo goed zouden gaan doen, laat staan dit jaar. We doen gewoon weer mee op de titel, iets wat niemand 3 jaar geleden voor mogelijk had gehouden. Koeman de juiste man op de juiste plek op de juiste tijd.

Zeer positief nieuws, goede trainer voor Feyenoord die tactisch heel sterk is en ook heeft laten zien jonge talenten het vertrouwen te geven.
De vrij zal nu ook wel het voorbeeld volgen en dan is de taak aan Martin om aanstaande zomer het team zo veel mogelijk bij elkaar proberen te houden.

Na de 2e contract dan maar een contract voor onbelpaalde tijd?

5 december 2012 om 10:59

Hij heeft nog altijd de ambitie om trainer van Oranje of Barcelona te worden, dus dat zal er waarschijnlijk niet in zitten

5 december 2012 om 12:53

Klopt, en meerjarige contracten voor trainers slaat eigenlijk nergens op. Want hoevaak zit een trainer nou voor lange termijn bij een club.

5 december 2012 om 13:15

Ik snap wat je bedoelt maar dat betekent niet dat ze vaak nergens op slaan . Je ziet een trainer liever een paar jaar bij een club en als een trainer een lang contract heeft blijft hij diensten leveren voor de club als de club tevreden is.
Als er elk jaar een nieuw contract moet worden opgesteld zou dat niet praktisch zijn.

Ik vraag me af of Martin van Geel een langer contract voor Koeman in zijn hoofd had of dat hij bewust was dat de kans klein was dat Koeman zo een contract wilde tekenen en daarom met 1 jaar genoegen neemt.

5 december 2012 om 13:18

Er wordt wel eens gesproken dat Koeman en Gio mogelijk naar Barcelona gaan. Dan is een lang contract met bijbehorende afkoopsommen niet handig.

5 december 2012 om 13:23

Klopt, al vraag ik me af of hij direct naar Barcelona zal gaan. Ik denk dat hij eerst nog afwacht of Louis na 2014 nog bondscoach is of misschien een andere club gaat trainen. Maar een lang contract is in dat opzicht niet handig.

Wat wel weer een nadeel is van een kort contract dat je ziet dat spelers gaan twijfelen of ze moeten bijtekenen omdat ze niet weten tot hoe lang de trainer blijft (de Vrij). Langere contracten kunnen dat wel wegnemen

Goed nieuws voor Feyenoord.
Ik zie Koeman zeker nog wel een hele tijd blijven.
Lijkt me een goede zaak.

Op de dag dat hij ontslagen werd bij AZ tekent hij bij bij Feyenoord. Echt super goed nieuws dit!!

Feyenoord moet vanaf volgend seizoen haar kans grijpen de jongens die te kort komen te vervangen door jeugd.
Je ziet nu al dat jongens als Vilhena en Boetïus het echt niet onder doen voor jongens als Vormer en Cissé.
De volgende namen komen echt te kort voor het niveau waar Feyenoord naartoe wil.
- Cissé
- Vormer
- Goossens
- Immers
- Guyon Fernandez
- Verhoek
- Ramsteijn
- Ruben Schaken (valt nog over te twisten)

Tuurlijk kun je denken dat het elftal anders te jeugdig wordt maar de talenten die er nu aankomen hebben allemaal een dusdanig hoog niveau dat je maximaal 3 ervaren krachten nodig hebt.
Dan denk ik aan Matthijssen (in een André Ooijer-rol), Dirk Kuyt (gewoon nog eens polsen aankomende zomer) en een ervaren middenvelder.
Ik ben Ajacied maar zie niets liever dan dat Feyenoord er weer bovenop komt want kan natuurlijk alleen maar beter zijn voor het Nederlandse voetbal.

5 december 2012 om 11:13

Mooi nieuws de laatste dagen met Koeman, Vilhena en Boëtius die nieuwe contracten hebben ondertekend.
Nu hopen dat de Vrij nog gaat verlengen!

Edit: Moest niet als reactie op Bwassens

5 december 2012 om 11:35

Je hebt wel gelijk dat de jeugd niet onder doet voor de oudere spelers.
Maar je hebt toch echt wel een paar spelers nodig die ook op de bank kunnen/willen zitten.
Hiervoor zijn juist spelers als ramsteijn, verhoek, goossens nodig.

Schaken kan nog wel 1 a 2 jaar basis bij feyenoord, Immers hoort ook gewoon in de basis. Misschien alleen al door zn inzet.

5 december 2012 om 14:13

ben ik het je helemaal over eens met immers..

eerste seizoen bij feyenoord, en hij doet het helemaal niet slecht,, alleen vindt ik dat hij een beetje zn vechters mentaliteit moet terug vinden, soms nog wat te lief in de duels..

volgend jaar wordt hij nog beter denk ik, en hoop ik ook!

Wat een fantastisch nieuws!

Toptoptop !!
Fantastisch nieuws voor Feyenoord, als de vrij nu ook nog tekent.
Weer een top spits ergens vandaan toveren belooft volgend nog meer mogelijkheden op hoge klassering te bemachtigingen.

mooi voor feyenoord dat ook hun stabiel zijn en verder kunnen bouwen.
laten we eerlijk zijn, zou op dit moment niet weten wie ronald moet komen vervangen.
feyenoord speeld weer leuk aantrekkelijk voetbal dat is wel eens anders geweest.
dat zijn toch wel de verdiensten van dhr koeman.

nee hoop dat koeman met een schuin oog naar de boer kijkt en lekker paar jaar hier blijven.
zul je zien dat straks weer ouderwets ajax en feynoord heer en meester worden van de nederlandse velden.

goed nieuws dus voor het legioen.

Als De Vrij ook nog gaat bijtekenen vind ik dat we als Legioen zijnde Martin van Geel rijkelijk moeten belonen. Wie verzint er alvast een mooi stadion lied voor de beste man jongens? Liever Van Geel als TD, dan een meid met dubbel D! Zoiets haha

5 december 2012 om 11:56

Kunnen we van de D dan geen B maken?

Zeer goed werk van van Geel weer!

Koeman wou snel hoor ik nu op Viradio (via Martijn Krabbendam, Clubwatcher Vi).
Ik ben zeer te spreken hier over! Koeman is echt een goede trainer in combi met v Bronckhorst en van Gastel ofcourse! Supergoed, en lekker sneller dan verwacht want gesprekken waren gepland in de Winterstop!

Vilhena, Boetius, Koeman, nu de Vrij nog en wie weet kunnen er volgend jaar leuke dingen gebeuren, wie weet!

Geweldig dit!!

Nu Stefan Daryl en Jordy nog verlengen tot 2016 of langer!!
Dan kan Martin lekker op vakantie!! Kan hij zich daarna gaan richten op een nieuwe spits en het doorselecteren binnen de selectie.

Ronald gaat dit jaar mooi Europees voetbal halen (kampioen?!) en volgend seizoen voor het eerst in lange tijd weer lekker knallen in Europa (champions League?!). Hij is voor een groot deel het gezicht van de werderopstanding van Feyenoord!! Weet zeker dat hij ook met een Kampioenschap op zak vertrekt!!

We zijn weer een topclub!!

Geweldig nieuws!! Nu de Vrij nog even bijtekenen. Verwacht als we van blessures vrij blijven, kunnen we dit seizoen al een serieuze gooi naar de titel doen!!

Dit brengt rust en zekerheid, dat moet voor de spelers ook fijn zijn. Na de winterstop krijgen we alle toppers thuis: Twente, PSV en Vitesse! Alleen Ajax uit, als we dan ook van de kleintjes blijven winnen staan we gewoon weer bij de eerste drie, en misschien wel meer.

Dit is het eerste seizoen dat ik weer de chauvinistische hoop heb dat het wel weer een keer kan gaan lukken!!

Goed nieuws dit!! past heel goed bij Feyenoord en maakt de spelers als teamspeler beter.
In alle opzichten goed nieuws.

Koeman heeft ieders verwachting overtroffen, heeft Feyenoord weer gereanimeerd. Zelfs ajacieden, waaronder ikzelf, zijn blij dat Feyenoord weer meedoet. Dat geeft weer meer spanning en glans aan de eredivisie en vooral aan de klassieker. Volgend seizoen hopelijk weer uitsupporters erbij!. Volgens mij mogen de Feyenoorders wel een bloemetje sturen naar M. van Geel trouwens, wat een werk levert die man af.

Goed nieuws voor feijenoord en het het nederlandse voetbal.
Los hiervan.
Valt hiet nu niet op dat als ploegen het water aan de lippen staat door mismanagement door managers en figuren die zichzelf verrijken als o.a een rick vd boog, en ploegen als ajax en feijenoord en nu psv op dit moment word verngeelt door een brands. het veel slechter gaat.
Worden totaal nutteloze spelers gehaald die niks toevoegen en veel salaris opstrijken,clubs maken miljoenen schuld en alleen dubieuse trainerspassanten met connecties met zaakwaarnemers die weer waardeloze aankopen halen die de jeugd dwarszitten.
En als een club onder curatele dreigt te komen moeten ze wel met eigen jeugd werken,en als je de jjuioste coach hebt gaat het alleen maar beter.
Goed van feijenoord dat ze hiermee een trend zetten,ajax volgt gelukkig doordat cruijff die aasgieren en hun hulpjes eruit heeft weten te bonjouren.
Nederlands voetbnal moet het hier gewoon van hebben,jeugd de kans geven,slim beleid voeren.
We kunnen toch niet op tegen de citys en chelseas van deze wereld maar we kunnen wel zorgen voor talenten de kans te geven en met slimme aankopen.

Dit is goed nieuws voor feyenood. Ondanks dat ik als ajax - fan koeman nooit echt een speciale trainer heb gevonden doet hij het toch erg goed. Zowieso is het qua trainers de goeie kant op gegaan in de eredivisie. Met frank de boer, marco van Basten, Ronald Koeman heb je toch mannen met allure in de eredivisie. Of ze allemaal een goede trainer zijn terzijde.

5 december 2012 om 12:11

Nu Gullit en Rijkaard nog terug :D

Mooi nieuws voor Feyenoord en ook voor de rest van de eredivisie, want de andere clubs kunnen zich optrekken aan goed spelende topploegen als Feyenoorden Ajax.

Geweldig!

De volgende stap is de Vrij langer behouden en europees voetbal halen.
Dat is erg belangrijk voor de ontwikkeling, ervaring het prijskaartje om te verkopen van de talenten over een paar jaar.

Nu maar hopen dat van Geel die goed bezig is, geen onnodige spelers meer gaat kopen en investeerd in de jeugd. Daar loopt genoeg talent.

Edit: typo. Moet natuurlijk Feyenoord en zijn.

Dat is goed nieuws, Koeman is de ideale man voor Feyenoord, hij maakt er echt een goed geheel van. Van Geel doet goede zaken ook

Mooi nieuws! Het is toch een stuk leuker in de competitie wanneer Feyenoord ook volop mee doet! Koeman heeft het bij Feyenoord goed op de rit. Hopelijk tekent De Vrij nu ook snel bij!

Ja dat is koe koe koe koeman het spel dat loopt weer als een trein!
Koe Koe Koeman, hij brengt ons van de tiende plek tot aan het stadhuisplein!

Geweldig nieuws natuurlijk , want Ronald doet het uitstekend en ook weer klasse gedaan door Martin van Goud en nu nog even wachten tot onze vriend Stefan gaat bijtekenen!

Goed nieuws in Rotterdam, Prima trainer. Al zou ik wel wat sceptisch zijn als ik voor Feyenoord was. Zodra er een clubje met een zak centjes wappert of een leuke uitdaging heeft is ie gevlogen...d'r is volgens mij geen speler/trainer die zo ontrouw is naar een club als Koeman.

5 december 2012 om 18:10

Hmmm.... Beenhakker?

Leuk dat precies vandaag bij drie jaar geleden staat dat Koeman weggaat bij Az.

Natuurlijk heel blij dat Koeman verlengt, wel jammer dat hij niet gewoon nog een paar jaar trainer bij Feyenoord blijft. Al is het begrijpelijk dat hij wilt afwachten of hij bijvoorbeeld een kans krijgt bij het Nederlands Elftal. Wie weet als dat niet komt, blijft Koeman nog wel 1 of meerdere jaren.

Goede coach voor Feyenoord.
Hij zou zichzelf ook voor lul zetten door neit bij te tekenen.

Hij doet het goed en dat zal wel blijven denk ik.
Toch weer grote trainer in de Eredivisie behouden.

Heel erg goed voor Feyenoord en ook voor Koeman zelf. Eindelijk zet het weer wat goeds neer en eindelijk presteert Feyenoord weer. Hij voelt zich in Rotterdam op zijn gemak dus waarom zou je weggaan? Ik ben benieuwd waar dit allemaal heengaat met Feyenoord, de talenten tekenen bij en ze hebben een goede trainer die bijtekent! Prima gedaan, hoop wel dat ze altijd net onder Ajax blijven staan haha!

Zat er natuurlijk aan te komen. maar blijft prachtig nieuws! Absoluut goed voor Feyenoord, maar ook voor Koeman zelf.

Mooi voor Koeman, ik gun het hem echt, gewoon een echte trainer zonder smoesjes, zegt waar het op staat, of het positief of negatief is, hij is altijd eerlijk, mooie man. Ik ben ook blij voor hem dat Pelle het goed doet die is toch op voorspraak van Koeman gehaald.

Ik denk trouwens dat De Vrij nu ook wel bijtekend hoor, simpelweg de rede omdat feyenoord er gewoon prima voor staat de komende jaren en omdat de vrij zich o.a europees prima kan ontwikkelen.

Manu - Pelle/armenteros/achahbar - Boëtius
Jordy Clasie - Lex Immers - Tonny Vilhena
Nelom/bruno - Bruno/kongolo - De Vrij - Janmaat
Mulder

Dan kun je schaken voor een enkele miljoen aan een oekraïnse/russische of misschien wel een engelse/duitse club verkopen en hem nog een buitenlands avontuur gunnen en je hebt een prima team hoor! Natuurlijk kan je schaken ook houden.

Ga zo door Van Geel!

Heerlijk nieuws dit, in de winter een krabbel van de Vrij zien te krijgen en dan kan 2013 zomaar een erg leuk jaar worden!

Goed nieuws voor Feyenoord - Koeman maakt Feyenoord weer een titelkandidaat. Wie weet misschien worden ze echt kampioen dit jaar - vorig jaar tweede, dit jaar eerste?

Goed voor Feijenoord en Rotterdam! Feijenoord gaat onder de leiding van Koeman weer voor de titel, daar ben ik van overtuigt. Goed voor Rotterdam want wij tellen weer mee in Nederland.

Ik zou het leuk vinden als Feyenoord dit keer kampioen wordt!

Aangezien AZ het de komende tijd niet meer wordt....

Zolang hij onze schaal niet steelt, gun ik hem alles.

Een betere trainer kon onze aartsrivaal niet krijgen, dit is goed nieuws. Na jaren Feijenoord voetballes te zien krijgen door ons, kan ik weer genieten van spannende klassiekers. Ik kan letterlijk niet wachten tot januari. Hoop dat ie later nog terugkomt bij Ajax.

Geweldig nieuws voor Feyenoord! Denk dat continuïteit nu echt heel belangrijk is voor Feyenoord.

Feyenoord hoort gewoon in de top mee te draaien, en ik denk dat dit een van de stappen is om weer de aansluiting bij de top te vinden en uit het dal te kruipen.

En dan maar te bedenken dat een heleboel mensen op VZ hier het niet zagen zitten met Koeman aan het roer bij Feyenoord. Denk dat Koeman zelf ook wel door heeft dat hij nu niet opeens weer van club moet switchen maar Feyenoord trouw moet blijven.

Geweldig nieuws dit!
Met onze Koeman aan het roer komen we erweer bovenop!!
Van mij mag hij nog zo lang blijven als hij wilt!!

Koeman heeft dt ook verdiend ! Met zijn puike prestaties van vorig jaar doet hij het met fey dit jaar ook goed . Hij kent het team goed en zorgt weer voor hoop in rotterdam !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

326 fans
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Maandag 18 juni
Carlo Ancelotti meldt zich mogelijk in Londen voor een verrassende huurdeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren