Arsenal verliest in Griekenland en moet Schalke voor zich dulden

Dinsdag, 4 december 2012 om 22:42

Arsenal is er niet in geslaagd om Schalke 04 op de laatste speeldag nog van de eerste plek in groep B te stoten. The Gunners moesten winnen bij Olympiacos Piraeus om zichzelf een gunstigere positie te verschaffen bij de loting voor de achtste finales, maar gingen ondanks een voorsprong bij rust onderuit. Het duel eindigde in 2-1. Daardoor kon Schalke, ook al wist het dat uiteraard niet, het rustig aan doen bij het reeds uitgespeelde Montpellier. De ploeg van Huub Stevens speelde met 1-1 gelijk.

/

Olympiacos Piraeus - Arsenal 2-1
De ingrediënten vooraf beloofden weinig goeds. Arsenal wist zich al verzekerd van de volgende ronde in de Champions League, terwijl voor Olympiacos Piraeus al een Europa League-ticket klaarlag. Toch bleek de thuisploeg er nog iets leuks van te willen maken. De Grieken hadden in de eerste het betere van het spel en kregen ook de beste mogelijkheden, maar het was Arsenal dat scoorde. Gervinho legde na een snelle rush terug op de rand van de zestien waar Tomás Rosicky succesvol afdrukte en het net vond.

De gastheren bleken niet aangeslagen door die achterstand en gingen ook na rust vrolijk door. Het leidde na 64 minuten spelen tot de onvermijdelijke gelijkmaker. Aaron Ramsey nam een hoge bal verkeerd aan, waardoor Giannis Maniatis van dichtbij kon binnenschieten. Met een heerlijk geplaatste bal in de verre hoek zorgde Konstantinos Mitroglou een kleine tien minuten later voor de 2-1. Die tegentreffer kwamen de Londenaren niet meer te boven.

/

Montpellier - Schalke 04 1-1
Klaas-Jan Huntelaar begon op de bank in de wedstrijd tegen het reed uitgeschakelde Montpellier en zag hoe de Fransen het sterkst aan de wedstrijd begonnen. Met name spits Emanuel Herrera liet zich zien, maar het lukte hem niet om de bal achter Timo Hildebrand te krijgen. Ondanks het lichte overwicht van de thuisploeg, kreeg Schalke de beste kans op de openingstreffer. Julian Draxler bood Teemu Pukki een niet te missen kans, maar de vervanger van Huntelaar presteerde het om voor een vrijwel leeg doel langs de verkeerde kant van de paal te mikken.

De doelpuntendroogte werd na rust snel doorbroken. Lewis Holtby slingerde de bal na 56 minuten spelen richting de tweede paal, waar Christoph Metzelder met het hoofd klaarlegde voor de inlopende Benedikt Höwedes: 0-1. Die voorsprong was geen lang leven beschoren. Drie minuten later zorgde Herrera namelijk in twee instanties voor de gelijkmaker. In de slotfase kreeg diezelfde Herrera nog twee grote kansen op meer, maar dit keer wist Hildebrand zijn doel wel schoon te houden.Gerelateerd

61 reacties (laatste reactie door thatonefifadud)

Als je gewonnen had, stond je eerste in de groep. Niet echt slim van Arsenal

4 december 2012 om 22:49

Niet helemaal juist.
Als Arsenal wint maar Schalke wint ook blijven ze tweede.
Arsenal was dus afhankelijk van het resultaat van Schalke.
Ze hadden waarschijnlijk ook niet verwacht dat Schalke niet zou winnen.

4 december 2012 om 22:55

Ten eerste is Montpellier uit lastig voor een Schalke, al helemaal zonder Farfan, Afellay en met een uit vorm zijnde Huntelaar.

Ten tweede, is een eerste plek in een CL poule zo waardevol, dat je daar altijd vol voor moet gaan. Dat is niet gebeurd, wat een rampzalige keuze is (achteraf al helemaal, maar vooraf ook al).

4 december 2012 om 22:56

Ten derde: elke redelijke ploeg dat met elf man speelt kan het Arsenal al lastig maken.

4 december 2012 om 23:05

En dat is al erg genoeg. Dus waarom dan in godsnaam een B team opstellen en ook nog eens geen enkele goede speler op de bank. Wéér een waardeloze actie van Arsenal.

4 december 2012 om 22:57

Aan de andere kant kan je met een eerste plek alsnog teams als Juve en Real loten, en Arsenal's fortuin kennende zouden ze dat ook wel gedaan hebben. Denk dat Barcelona nu op ons staat te wachten, of Bayern Munchen ofzo.

4 december 2012 om 23:06

'' ...en Arsenal's fortuin kennende zouden ze dat ook wel gedaan hebben. ''

Haha heb even hard gelachen, bedankt daarvoor.
Hoop voor Arsenal dat ze een beetje gunstig loten, ze hebben wel genoeg shit over zich heen gehad voor dit jaar.

Wat een drama weer vandaag ik heb de hoop nu echt verloren in een paar spelers.
Om te beginnen met Ramsey, Gervinho en Chamkh ze hebben vandaag alles fout gedaan ze kunnen geen eens een bal aannemen lijkt het. Het liefst zie ik deze spelers zo snel mogelijk dan ook vertrekken met nog wat andere spelers die niets toevoegen.

Een positief punt vandaag was dat Rosicky best goed speelde in de eerste helft. Jammer dat hij gewisseld werd maar begrijpelijk aangezien hij net terugkomt van een lange blessure.

Maar ben blij dat we te minste door zijn gegaan naar de volgende ronde.

Wat een rare titel.
Schalke was al eerste.
Nu klinkt het net alsof Schalke Arsenal voorbijsteekt.

Schalke is gewoon terecht de eerste in deze poule.

4 december 2012 om 22:58

Laat ze maar. De Bundesliga krijgt nog steeds niet het respect wat ze verdienen. Bayern, Schalke en BvB allemaal eerste in hun poule geworden. Daarbij zijn Hannover, Stuttgart, Gladbach en Leverkusen door in de El.. Alle Duitse clubs zijn nog in Europa actief, says enough!

4 december 2012 om 23:01

Duitsland is gewoon dodelijk de laatste jaren, mensen zouden het eerder realiseren / erop letten als Bayern eens een keer wél een finale won!

4 december 2012 om 23:02

Helemaal gelijk Bundesliga onderschat .

Zou mij niet verbazen als er weer een Duitse team in de finale staat . Vooral die moritz leitner van Dortmund is de tweede gotze

4 december 2012 om 23:05

Doe niet zo calimero man

De Bundesliga is denk ik wel de sterkste competitie op dit moment over het geheel genomen, maar dat zal niet lang zo blijven.

En de Italianen en Engelsen nemen de EL niet serieus. Duitse, Spaanse en Oost-europese clubs wel.

5 december 2012 om 01:45

Persiangooner
"maar dat zal niet lang zo blijven"

Volgens mij volg je niet goed de evolutie van het voetbal en de economie van de desbetreffende landen

Al de Zuiderse landen ondergaan een zware recessie. Wat automatisch een invloed zal hebben op sport en ook voetbal.
Eens de fairplay aankomt vrees ik problemen met het Spaanse voetbal.
Ook gaan meer Spaanse voetballers naar het noorden trekken.

Duitsland daarentegen is het enige grote europese land die het goed maakt.
Daar heb je elke week volle grote stadiums, mensen blijven spenderen en ook zie je meer en meer grotere bedrijven duitse ploegen sponsoren.

Dan heb je nog enkel Engeland die overschiet met hun luchtbel.
net zoals de banken zal dat virtueel geld van die rijke eigenaars niet blijven toestromen.
Eens die luchtbel ontploft vrees ik grote problemen voor vele clubs die helemaal afhankelijk zijn van die rijke eigenaars.

Ik ben nog nooit zo gefrustreerd geweest over alles wat met Arsenal te maken heeft en de keuzes van Wenger. Zes seizoenen zonder prijzen is tot daar aan toe, maar nu zo hard op weg zijn richting de afgrond en de reactie die Wenger daarop vervolgens geeft (in de persconferentie van gisteren en de opstelling van vandaag) is gewoon een teken dat de fans en club totaal niet serieus genomen worden.

Ten eerste de afgelopen maanden (al kan ik ook praten over jaren). Niet alleen werden deze zomer voor het tweede jaar op rij onze beste spelers verkocht. Wat nog schandaliger is, is dat het weer deels gebeurde aan onze grote concurrenten in de Premier League. (vorig jaar gebeurde het met Nasri en Clichy aan City, dit jaar met Van Persie, onze beste speler bij afstand, aan United).
Naast het feit dat onze beste spelers verkocht werden, zijn ze wéér niet adequaat vervangen. Enkel Cazorla is van toegevoegde waarde gebleken, de andere ‘versterkingen’ zijn geen versterkingen, maar verzwakkingen. Daarnaast, wat nog veel erger is, kampt Arsenal al jaren met een te smalle selectie aan spelers die het niveau echt aankunnen. Al jaren verspeelt Arsenal talloze punten in slappe wedstrijden met vermoeide of teveel zwakke spelers, totaal onnodig en volledig te danken aan het rampzalige aan- en verkoopbeleid van de club.

Naast de rampzalige transferpolitiek van Arsenal in de laatste jaren, is wat op het veld gebeurd nog veel erger. Ramsey toont al 10 maanden aan, iedere wedstrijd weer, het niveau totaal niet aan te kunnen. Hoe kan het in godsnaam zo zijn dat een middelmatige tot waardeloze speler, iedere week weer speelt bij een club als Arsenal? Ik overdrijf echt niet. Maximaal 1 goede pass of actie per wedstrijd, talloze keren balverlies, geen overzicht, slechte passing, weinig handelingssnelheid en ga zo maar door. Een club als Arsenal moet ambitie hebben, dan kan je echt niet aankomen met Aaron Ramsey, week in week uit, die week in week uit door het ijs zakt en geen enkele keer een hoog cijfer zou scoren. Ik vind het erg jammer voor die jongen, hij was voor zijn blessure een groot talent, maar hij is gewoon echt niet goed genoeg, dan moet je als club geen medelijden hebben maar hem afschepen! Naast Ramsey zijn er nog een hoop spelers die het niveau niet aankunnen of veel te wisselvallig zijn. Een kennis van me zij het scherp: ‘gervinho, Ramsey, Squillaci, Arshavin, Giroud zijn stuk voor stuk spelers die niet eens op de bank zouden zitten bij Arsenal tijdens het Invincibles jaar’. Om gek van te worden dat een rijke club als Arsenal daar dan toch van afhankelijk is.

Het wordt nu een te lang verhaal, maar nog kort 3 punten. Zelfs nu, met de slechtste seizoensstart onder Wenger ooit, een schandalige 10e positie in de Premier League en een Arsenal onwaardige manier van spelen week in week uit, weigert Wenger te spreken van een crisis, doet hij alsof er niets aan de hand is en wuift hij kritiek weg. Hij zegt dat ze zich gewoon moeten richten op de wedstrijd die opkomst is en verder zegt hij niets en wordt hij boos als door media gevraagd wordt of Arsenal in de problemen zit. Dat kan zo echt niet langer, is Arsenal dan echt geen club met ambitie meer?

Blijkbaar niet! Vandaag zou winst de kans op de eerste positie in de CL poule sterk vergroten. Wat gebeurd er? Een waardeloos B team, met een negatieve hoofdrol voor de juist besproken Ramsey. 2-1 verlies tegen een tegenstander die met alle respect, niet eens in de top 10 van de PL zou staan. Wat nog erger is, Schalke heeft niet eens gewonnen dus winst was genoeg geweest om eerste in de poule te worden. Hoe kan je dan in godsnaam aankomen met een B opstelling? Heeft Wenger er niet van geleerd, toen we twee jaar geleden ook tweede werden in de poule en Barcelona troffen in de ronde erna? Ik zie dit Arsenal van geen enkele groepswinnaar winnen, dus hoe kan je dan in godsnaam gokken op plaats 2 of op een b team dat de klus moet klaren. Een club met ambitie gaat toch altijd voor de eerste plaats? Om gek van te worden dat Wenger deze keuzes maakt.

Tot slot: Arsenal is de club met de hoogste ticketprijzen van de Premier League. Wenger is de bestbetaalde trainer. Er is veel budget voor transfers en de achterban van de club is gigantisch. Hoe kan dit dan zo doorgaan? Wenger moet eruit, ongeacht zijn geweldige historie, hij toont geen enkele ambitie of emotie meer en sterker nog, geen enkele stijgende lijn, eerder een elke week harder dalende lijn. Het bestuur moet oprotten en er moet een manager komen die de ambitie terug brengt in de club. Alle rotte appels (ramsey en Co.) moeten per direct verkocht worden en Arsenal moet heel hard gaan werken om in 2013 überhaupt weer iets te kunnen presteren. Helaas vrees ik dat het nog jaren duurt voor er iets verandert, hopelijk spelen we dan nog niet in de vierde divisie.

4 december 2012 om 22:57

Idd veelste lang, mijn betoog voor Nederlands was nog korter

on: Niet dat het veel uitmaakt of Arsenal 2de of 1ste is in de poule want helaas zullen ze eer volgende ronde toch uitgaan want ze zijn in deze vorm niet goed genoeg voor de Champions League

4 december 2012 om 22:59

Moeilijk aangezien ik 5 verschillende onderwerpen bespreek en ik niet ieder punt dat verkeerd begrepen wordt wil gaan verdedigen.

Kort gezegd, de club lijkt totaal geen ambitie meer te hebben. Slechtste seizoensstart ooit. De transferpolitiek is rampzalig en Arsenal (topclub) onwaardig. De selectie is al jaren veel te smal qua spelers die het niveau aankunnen. Wenger lijkt de kluts helemaal kwijt, niet alleen op basis van zijn opstellingen en wissels week ik week uit, maar ook op basis van zijn reacties als hij gevraagd wordt over de waardeloze prestaties. De club heeft geen ambitie getuige het feit dat ze niet eens willen gaan voor de kans om groepswinnaar te worden. En tot slot moet daarom alles veranderen binnen de club, te beginnen met een nieuwe manager.

4 december 2012 om 23:39

Arsenal en topclub is niet echt een realiteitsgezinde combinatie. Heel leuk dat jullie al vele jaren Cl spelen maar maakt het je een topclub wanneer je de competitie altijd op een zeer gepaste afstand van de koploper eindigt? Wanneer je al jaren! geen enkele prijs wint?
Persoonlijk vind ik Arsenal een beetje een treurig clubje geworden, het is natuurlijk mooi om te putten uit eigen spelers en je talenten in probeert te passen. Echter als je zoveel geld binnen krijgt, mag je ook wel iets spenderen. Dat eeuwige geklaag van Wenger en de zogenaamde suprematie t.o.v. van andere supporters vanwege het "mooie" spel (al jaren niet gezien) maakt het er nog minder mooi op. Ook het constant wijzen van onze Nederlandse gunners naar fans van city en chelsea als "gloryhunters" is te treurig voor woorden, gezien het feit dat de meeste louter door de gloryjaren van Bergkamp en Henry fan zijn geworden.verder bekruipt me het gevoel dat bepaalde types heel erg rijk over de rug van Arsenal worden.

Arsenal is een beetje het nieuwe Liverpool aan het worden, alleen dan zonder die enorme historie. Vind het alleen jammer voor onze Nederlandse legendes maar van mij mag Arsenal weer terugvloeien naar de middelmoot waar ze thuis horen

Arsene Wenger heeft dan eindelijk wat hij wil: Arsenal presteert constant!

4 december 2012 om 22:58

Lol, tegen wie speelt arsenal dit weekend??

4 december 2012 om 23:03

Tegen het vijf plaatsen hoger genoteerde West Bromwich Albion, thuis!

4 december 2012 om 23:03

Arsenal - Wba. @ Emirates dus.

4 december 2012 om 23:04

West-bromwich Albion, de nummer 3 op dit moment. Ik hoop met hart en ziel dat het team dan wél een keer presteert, voordat we deze zomer waarschijnlijk Vermaelen aan jullie verkopen ofzo.

Het is niet dat het verlies zo erg was doordat zo veel spelers slecht speelden en er gewoon te veel spelers waren die niet bij Arsenal horen. Nee, het probleem was dat er totaal geen inzet en passie was. Alleen de écht goede spelers, Vermaelen Rosicky Koscielny Jenkinson, deden hun best, maar waar waren spelers als Ramsey, gervinho, Squillaci en Coquelin mee bezig?! Dat soort jongens zijn Arsenal niet waardig!

Nu zijn we 2e geeindigd en dit betekent dat we wéér een nummer 1 tegenkomen, mogelijk dus Barcelona, Dortmund of Manu? Niet zeker over Manu, maar het is gewoon teleurstellend, want met een A team zou je hier gewoon moeten winnen.

Hopelijk gaat Wenger snel dingen inzien en wat aan het transferbeleid sleutelen, want ik kan het echt niet veel langer zo aanzien. Hopelijk verandert er wat de komende 2 maanden!

Voorlopig voor mij nog altijd; In Arsene I Trust!

4 december 2012 om 23:02

We kunnen Man United niet loten.. net als Schalke.

6 mogelijke tegenstanders dus;

Barcelona
Malaga
Dortmund
Psg
Bayern ( als ze thuis winnen van Bate )
Shaktar

We gaan toch niet weer Barcelona loten?

4 december 2012 om 23:06

Dat wordt slecht karma, want ik zie Barca wel gebeuren! In het beste geval tegen Malaga of Shaktar, op papier hebben wij meer kwaliteit, al weet je het natuurlijk maar nooit met dit Arsenal.

Ik blijf mijn hart vasthouden, want ik kan het echt niet meer aan soms de afgelopen tijden

4 december 2012 om 23:31

Als ik heel eerlijk ben als Arsenal supporter zijnde heb ik liever PSG dan Shaktar. Dat gekke Shaktar speelt echt waanzinnig goed en tegen PSG geef ik ons net een betere kans.

4 december 2012 om 23:45

het word barca weer denk ik die loten ze vaak

5 december 2012 om 18:18

True, maar Barcelona lijkt waarschijnlijker omdat het zo vaak lijkt te gebeuren. PSG heb ik liever niet vanwege Ibra en Thiago Silva, die twee kunnen PSG redden als het nodig is!

Ben ik nou te optimistisch of kan dit positief uitpakken voor Arsenal? Ik bedoel, Wenger heeft toch ook ogen? Die heeft toch ook gezien dat Gervinho gewoon echt echt echt echt niet kan voetballen?? Die gaat hij toch nooit meer opstellen?

Enige pluspunt van vandaag is Rosicky. En het feit dat hij werd gewisseld in de rust kan 2 dingen betekenen .. blessure.. of Wenger vond hem zo goed dat hij hem wilde sparen voor Wba. Ik hoop het 2e.

Wilshere - Rosicky - Cazorla. Kan me helemaal niets schelen dat er te weinig balans in zit. Wat Busquets kan bij Barca kan Wilshere bij Arsenal. Als we gewoon altijd de bal hebben ( en dat kan met zo veel voetbal in je as ) maakt het allemaal niets uit. En dan kan je wel zeggen nee Arteta moet erin, maar we hebben toch echt kansloos verloren met Wilshere-arteta-cazorla?

Tijd voor verandering Wenger! Tijd voor wat durf!

4 december 2012 om 23:03

Nee hoor, verandert niks. Gervinho is al anderhalf jaar dit niveau, als het al niet slechter is. Het is echt verbazingwekkend in elke zin van het woord hoe slecht die man wedstrijd in wedstrijd uit speelt.

Ik zag deze tweet online, vond hem erg toepasselijk: "gervinho, some advice when you have two decisions to make, always make the one you weren't going to".

4 december 2012 om 23:07

Ik wilde bijna gaan gooien met dingen, zo gek werd ik ervan. Ongelofelijk, iedere fan op aarde zag Chamakh helemaal vrij staan rechts van hem en hij dribbelt die bal gewoon in de voeten van die verdediger.

Echt hoor, de enige potentie die Gervinho bevat is zijn hoofd en meer niet.

4 december 2012 om 23:12

Hahaha echt toepasselijk. Enorm hersenloos mens die Gervinho. Ik wil Isco..

4 december 2012 om 23:07

Probleem is dat we de bal dan op het middenveld in de ploeg kunnen houden, maar voorin dus niet. Niks creatiefs voorin, dus wordt het drukte drukte drukte rond die 16, omdat al die imbecielen als een gek naar het centrum stormen terwijl ze aan de buitenkant horen te staan. Krijgen we dus weer balletje breed en breed en dan bam een counter tegen en 0 punten in London.

Ach, het feit dat ik 20 euro op Olympiacos heb gezet zegt al genoeg toch? Er is geen vertrouwen, nergens rond de club Arsenal is ook maar een beetje vertrouwen te bekennen. Het team dat vandaag opgesteld stond doet onder voor bijvoorbeeld Vitesse.

Natuurlijk waren er spelers die rust kregen vanwege vermoeidheid, maar ik ken geen club waar spelers zo snel vermoeid raken als bij Arsenal, of waar ze zo slecht opgevangen worden door de reservespelers.

Dit is voor het eerst dat ik echt denk dat we de CL volgend jaar gaan mislopen.

ps: het maakt verder niet uit of ze eerste of tweede waren geworden. Word je eerste dan loot je waarschijnlijk alsnog een team als Real of Juve.

4 december 2012 om 23:07

Mwah dat dacht ik ook .. maar als je kijkt naar het verschil zijn er toch veel meer kansen als we 1e waren geeindigd..

We zijn 2e dus we kunnen Barcelona, Malaga, Dortmund, Psg, Bayern of Shaktar loten..
Als we 1e waren konden we Real Madrid, Juventus, AC Milan, Porto, Valencia, Galatasaray of Celtic .. Valencia, GS en Celtic zijn normaal gesproken natuurlijk makkies.. terwijl ik bij de teams die we nu kunnen loten geen 1 'makkie' zie..

4 december 2012 om 23:09

Malaga zou te doen zijn misschien. Shaktar heeft een paar leuke, maar moet ook kunnen met de kwaliteit die Arsenal wel heeft. De rest is einde verhaal.

Aardig waardeloze wedstrijd weer..
Mja, vandaag zonder grote gevolgen. Heb ook echt geen zin meer op er op in te gaan. Al zovaak gezegd wie weg moet, wie er moet komen en dat ik me ook echt erger aan Wenger, maarja we zien het in de winterstop wel wat hij van plan is.
1e of 2e worden maakt niet heel veel uit denk ik.
De teams die 1e zijn (of worden denk ik):
Psg, Dortmund, Schalke, Malaga, United, Barca en ik denk Shakthar en Bayern
De teams die 2e zijn (of worden imo):
Porto, Real, Arsenal, Milan, Valencia, Chelsea/juve (geen idee), Galatasaray en Celtic.

Oke, groter verschil als gedacht. Enige van de nummers 2 waar Arsenal echt kansloos tegen zou zijn, zou Real zijn haha. Het is gewoon geluk hebben en hopen op Malaga denk ik dan. Wel jammer dat Arsenal altijd pech heeft met de loting na de groepsfase, dus zal wat worden. Geef ze tegen Barca helemaal geen kans. Malaga de meeste kans en de rest is gewoon stukken sterker, zeker op dit moment. Ja, Shakthar is geen wereldploeg, maar heeft er wel wat leuke spelertjes tussen zitten dus daarmee weet je het nooit.

Goh, driemaal raden wie betrokken was bij het eerste tegendoelpunt.

Szszesny ook weer als een zoutzak naar de grond bij de 2e trouwens.

4 december 2012 om 23:24

Heb niet eens gekeken, Sport1 zond het niet uit en de verwachting was toch wel dat we konden rekenen op anderhalf uur verspilling van je leven.

Jij hebt dus wel gekeken? Was er een beetje door te komen?

4 december 2012 om 23:40

Heb de 2e helft opgezet via stream, ondertussen tussen Real en Dortmund gezapt op tv. Was weinig verrassends aan, beetje zoals de meeste soaps. Kan me er ook niet meer druk om maken eigenlijk. Shawcross heeft niet alleen Ramsey's been door midden gehakt maar ook zijn ballen.

5 december 2012 om 00:04

Vertrek van Fabregas heeft ook een grote rol gespeeld..

5 december 2012 om 00:37

Ah, verrassend. Die Ramsey is inderdaad he-le-maal niks meer hè, zag al dat hij weer mooi verantwoordelijk was voor dat tegendoelpunt, wat een faalhaas. Laat hem eerst maar eens volwassen worden elders.

Wat een kutzooi ook allemaal, de kans dat we hier normaal uit gaan komen is ook wel vervlogen. Door het gebrek aan kwaliteit is het geloof ook totaal weg, waardoor we nu zelfs onder het niveau subtop zitten.

Bah.

Ik denk dat het terug Arsenal-barcelona gaat worden.

4 december 2012 om 23:25

Nulletje of 10 is dan geen gekke gedachte meer.

4 december 2012 om 23:31

Gaf ons 2 en 3 jaar geleden nog wel een beetje kans en iedereen verheugde zich op die wedstrijd. Toen stond Arsenal nog voor leukst voetballende ploeg op Barca na. Iedereen hoopte dat we ver zouden komen en dat ze Arsenal zouden zien.
Nu geef ik ze 0% kans en het zal ook niemand meer boeien. Waardeloos gedoe zeg..

Wat is er bebeurd met Arsenal. Er is totaal geen plezier meer te beleven bij deze club. Er staan letterlijk alleen maar B spelers op het veld en dan praat ik niet over vandaag. De enige die nog aanspraak maken op A spelers zijn Cazorla, Wilshere en Vermaelen. De rest is allemaal ongelovelijk slecht.
Er is maar 1 oplossing en dat is denk ik toch Wenger eruit gooien. Je tijd is toch echt op. Hij bracht ze naar de top en haalt ze ook weer naar beneden.

Erg triest om dit te mogen zien want vindt het een prachtige club. Misschien hadden ze nooit Highbury moeten verlaten? Daar hadden ze tenminste succes. Ik ga geen anderhalf uur meer verspillen aan een ploeg die zo speelt. Aston Villa uit was al super saai en Swansea ook. Dit was ook niet om aan te zien.

5 december 2012 om 08:50

Heb je wel gevolgd wat Wenger zei? Zijn sommigen spelers zijn zelfs geblesseerd en de meeste hadden rust nodig.

Dit jaar is wel anders met de positie eerste, kijk naar andere clubs die 2de zijn geworden in hun groep.... Real Madrid bv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
6.Arsenal6323
7.Burnley 54-3
8.Everton49-14
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

Nederland
17 fans
Coach, 64 jaar

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren